Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dažnas šlapinimasis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
zuvialia
laba diena.esu ne lietuvoje.Airijoje atliekamu tyrimu nesciosioms visiskai nedaug.Esu 26 savaite nescia,taciau iki siol man nera imtas joks tepinelis.berods cia net nera taip vadinamu "samoliotu".taigi slapimo ir kraujo tyrimai buvo atlikti,taciau ju rezultatu taip ir nesuzinojau (aceit viskas gerai),taciau manau,kad slapime galejo rast kazka,ko galejo but per daug.valgau laaabai daug saldumynu.slapinuosi labai daznai (isskyrus nakti)o vat siandien pastebejau gan gausias isskyras,kuriu kvapas primine grietines kvapa (tirstos ir vos gelsvos spalvos).anksciau daznai gydydavausi nuo grybelio.ar gali buti tai jo pasekmes ar forma?kaip tai gali pakenkti man ir vaisiui?kaip galeciau gydyt?

lauksiu jusu pagalbos zodziu. cry.gif
Rita Matulionytė
Tokios išskyros nėra būdingos grybeliniam makšties uždegimui, be to šis uždegimas dar pasireiškia stipriu niežuliu.
Jei šlapinatės neskausmingai, greičiausiai irgi nieko baisaus. Tiesiog nėščia gimda spaudžia šlapimo pūslę ir sukelia tokį padažnėjusį šlapinimąsi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.