Turim? Kur gerai, kokybiskai daro Kaune? Kiek kastuoja?
Turim
Na moteriai tatoo tai ka znau..Labiau laukiu vyru pasisakymu
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:53) Zinau nerealiai gera meistre. Bet, gaila, Klaipedoje. Bet jei kazko super reikia, negaila ir atvaziuoti gal Patys turim iar pas kitus matem. Ne tik is Lietuvos pas ja vaziuoja. Kai salone dare, eme brangiai ganetinai. Dabar namie daro, tai visai nebrangiai palyginus.
Tas nebrangiai tai...Kiek ?
O moteriai tai nznau man neestetiska.
Kasaras temas kai blynus štampuoja
Niu ir dar pasisakysiu apie ta 'estetiska-neestetiska'
Man tai negrazu dideles tatoo, nes tikrai kaip is kalejimo gryzes atrodo
Joa stampuoju, nes ziuriu cia vyrai kai kelmai.. Temos nuobodzios man ju.
As zmonos neturiu, bet jai tikrai nebutu sunku. Jus ta "naturaluma" labai sarzuojate. As savosios i jokius remus nestatau.. Ji labai savarankiska visais klausimais, taciau turi stipriai isreiksta moteriskuma ir savo stiprias vertybes kurias as labai vertinu. O del moterisku tatoo tai skonio reikalas. Man nepatinka, man nemoteriska, man neestetiska. Cia mano nuomone ir tiek. O pas vyra tai irgi ziurint kokia tatoo. As noreciau galbut kazkokio stlizuoto uzraso (lotynu kalba gal) tik man ir mano antrajai pusei matomoje vietoje.
Tatoo istiesu skonio reikalas
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 21:16) Joa stampuoju, nes ziuriu cia vyrai kai kelmai.. Temos nuobodzios man ju. As zmonos neturiu, bet jai tikrai nebutu sunku. Jus ta "naturaluma" labai sarzuojate. As savosios i jokius remus nestatau.. Ji labai savarankiska visais klausimais, taciau turi stipriai isreiksta moteriskuma ir savo stiprias vertybes kurias as labai vertinu. O del moterisku tatoo tai skonio reikalas. Man nepatinka, man nemoteriska, man neestetiska. Cia mano nuomone ir tiek. O pas vyra tai irgi ziurint kokia tatoo. As noreciau galbut kazkokio stlizuoto uzraso (lotynu kalba gal) tik man ir mano antrajai pusei matomoje vietoje. Tai jus tai darysite jai? Jai tai patinka? Ji to nori? Jai tai grazu? Na, jei tik jai matomoje vietoje planuojate daryti? Kad kaskart pamacius ir paskaicius prisimintu ka nors, na, banalus pavyzdys "myliu tave" ar pan.? Man idomus tokios tatuiruotes tikslas. Tiesiog labai idomu visada man yra, kodel zmones taip ar anaip elgias.
Na gerai ta tatoo dar matytusi vasara papludimi
kazkodel tikiu,kad tai tikra tatoo,o ne fotoshopas.amerikosai sau tokiu grozybiu ant kuno pripiesia,kad musu kaliniams net nesisapnavo
Siaip cia tema apie vyriskas tatoo, nafik cia tas slykscias nuotraukas det?
Cia temose daug kas nuklysta nuo temu. Na tai kas? I remus cia reikia isispraust visiems? Gal vieniems slykstu, kitiems linksma...
Be vertybiu jus man kazkokie.. Jei cia kzkas juokingo buvo tai ka znau.. Idomus humoras..
Ai dzin svarbu jum limpa. Mano vienas pazystamas nori 3d tatoo pasidaryti..Kai parode pavyzdziu tai atrodo isties daugiau nei ispudingai.. QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:59) Be vertybiu jus man kazkokie.. Jei cia kzkas juokingo buvo tai ka znau.. Idomus humoras.. Ai dzin svarbu jum limpa. Mano vienas pazystamas nori 3d tatoo pasidaryti..Kai parode pavyzdziu tai atrodo isties daugiau nei ispudingai.. Zmogus nera be vertybiu vien del to, kad nesutampa jo ir jusu nuomones, poziuriai, skirtingas humoro jausmas ar pan. Man filmas "Bulvarinis skaitalas" is vis nejuokingas, ir netgi kai kuriais atzvilgiais slyksciai atgrasus. Bet juk tai nereiskia, kad Quentin Tarantino zmogus ve vertybiu. Jis genialus rezisierius, be galo idomi asmenybe, didis zmogus, galima sakyti.
Na bevertybiu nes morale zemam lygi..Juoktis is nesveiko zmogaus tarpukojo.. Na..Atsiprasau..Ir isvis tai talpinti forume..
Gal as is dalies neten papuoliau. Issilavine zmones nei juokiasi is to nei ta rodo kitiem. Ir cia nera skonio reikalas kaip kad kinas ar panasiai. Cia yra poziuris uz kurio slepiasi asmenybe. Ai wateva..Kuo toliau tuo labiau nepatinka man sitas forumas..Dar man nepatinka tavo avataras. Nemano reikalas bet jis man nepagarbus pvz, amoralus ir negerbiantis pasnekovo. Sunku meskasuni uzsidet ar nznau savo vaiko kojytes foto?
O jus nepastebejote, kada as ji isidejau? Jau esu senbuvis, bet tik sivakar idejau apskritai logotipa, iki siol neturejau jokio. Ogi tada, kai paskaiciau jusu pasisakymus temoje "vaikas-pankas" , apie sita tatoo ant uzpakalio ir vertybes,ir dar kai kurias mintis. Norejau paziureti, ar skelsite komentara del jo. "Akurat"...
Neisizeiskite, bet tycia jus norejau paerzint... O bet kuris forumas tuo ir idomus, kad skirtingi zmones cia bendrauja ir pasisako. Jei jus sakote, kad reikia jums is cia iseiti, jus, manau, klystate, nes kazin, ar rasite toki foruma, kur visi "i viena duda pucia".... QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 23:28) Na bevertybiu nes morale zemam lygi..Juoktis is nesveiko zmogaus tarpukojo.. Na..Atsiprasau..Ir isvis tai talpinti forume.. Gal as is dalies neten papuoliau. Issilavine zmones nei juokiasi is to nei ta rodo kitiem. Ir cia nera skonio reikalas kaip kad kinas ar panasiai. Cia yra poziuris uz kurio slepiasi asmenybe. Ai wateva..Kuo toliau tuo labiau nepatinka man sitas forumas..Dar man nepatinka tavo avataras. Nemano reikalas bet jis man nepagarbus pvz, amoralus ir negerbiantis pasnekovo. Sunku meskasuni uzsidet ar nznau savo vaiko kojytes foto? labai atsiprasau,kad sis tarpukojis zeidzia jusu morale,tada gal galetumet patalpinti tokio tarpukojo nuotrauka kuris nezeistu jusu morales,na ir savaime suprantama,butu sveiko zmogaus...o juoktis is debilu kuriu samoningai zaloja savo kuna visokiu tatoo pagalba ne tik rekia,bet butina
Mane zeidia visi tarpukojai ir visi nuogumai kurie pateikiami pries mano valia.
Jeigu jums tai negraudu, o juokinga ( o is invalidu nezinau ar galima juoktis normalioje visuomeneje) tuomet juokites vienas ir ziurekite tas nuotraukas taip pat vienas. Aciu uz supratima.
Gerai, kita karta pries dedant kokia nuotrauka ar kaip nors netradiciskai pasisakant, mes butinai atsiklausime jusu...
Ne tai dekit i savo sukurtas temas..Sita kazkaip neipareigoja lygtais deti tarpkoju ar ne?
TAI JUS PASISIULYKITE BUTI MODERATORIUMI AR PRISIJUNKITE PRIE PUSLAPIO KUREJU KOMANDOS
Neturiu laiko. Beto man tai greit atsibostu kaip ir daugelis dalyku. Man jau vien cia atsibodo. Nors esu cia gal 3 dienos
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 06, 00:19) Zmogus nera be vertybiu vien del to, kad nesutampa jo ir jusu nuomones, poziuriai, skirtingas humoro jausmas ar pan. Man filmas "Bulvarinis skaitalas" is vis nejuokingas, ir netgi kai kuriais atzvilgiais slyksciai atgrasus. Bet juk tai nereiskia, kad Quentin Tarantino zmogus ve vertybiu. Jis genialus rezisierius, be galo idomi asmenybe, didis zmogus, galima sakyti. Kiti lai darosi, bet as tai ne. QUOTE(Kasaras @ 2009 11 06, 00:35) Neturiu laiko. Beto man tai greit atsibostu kaip ir daugelis dalyku. Man jau vien cia atsibodo. Nors esu cia gal 3 dienos NETURITE LAIKO? IS ZINUCU KIEKIO TAIP NEATRODO. DAUG LAIKO TAI NEREIKALAUJA. TIK VIENA KARTA DIENOJE PRISIJUNGT IR PATIKRINT SAVO MODERUOJAMA SKYRELI. AS NEJUOKAUJU. JUS TAIP AKTYVIAI IR "AKTYVISTISKAI" REISKIATES. CIA VISA LAIKA IESKO TOKIU ZMONIU.
As toks esu..Ieinu su griausmu, iseinu su griausmu
[quote=Kasaras,2009 11 05, 21:46]
Nafik cia tas slykscias nuotraukas det? Mane zeidia visi tarpukojai ir visi nuogumai kurie pateikiami pries mano valia.
kol esat jauni darykit:)
isradinga tatoo su tom lupytem
turi dvi tatuiruotes,abi darytos kaune ,undinei ,likau patenkinta
Turiu tatuiruotę,daryta Kaune,užrašas ir tiek,nedidelis
Turiu ir aš tatuiruote ir dariau ja silutete kur pries SAVAS pc yra ir tikrai nesiskundziu butu smagu ir praplest ja dar ir nebrangei visai gavos
Na ir as turiu tatoo ant kojos. Pati sugalvojau ornamenta ir delfinuka. tikrai zinau kad neikas tokios tatoo netures, draugas padare nemokamai
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 19:16) Joa stampuoju, nes ziuriu cia vyrai kai kelmai.. Temos nuobodzios man ju. As zmonos neturiu, bet jai tikrai nebutu sunku. Jus ta "naturaluma" labai sarzuojate. As savosios i jokius remus nestatau.. Ji labai savarankiska visais klausimais, taciau turi stipriai isreiksta moteriskuma ir savo stiprias vertybes kurias as labai vertinu. O del moterisku tatoo tai skonio reikalas. Man nepatinka, man nemoteriska, man neestetiska. Cia mano nuomone ir tiek. O pas vyra tai irgi ziurint kokia tatoo. As noreciau galbut kazkokio stlizuoto uzraso (lotynu kalba gal) tik man ir mano antrajai pusei matomoje vietoje. Manau,kad mazyte tatoo ant vyro kuno atrodo visai "nevyriskai" Mes su vyru turim po vienoda tatoo,visiems matomoje vietoje-visai graziai atrodo.
jau pusmetis turiu tatuiruote
o del pacios tatuiruotes tai as jau nuo 14-15 metu pradejau svajot apie ja, zinoma pirmiausia laukiau 18m kad galeciau pasidaryt ir ziurejau ar noras dar nepraejo. o kol sugalvojau ka noriu pasidaryt ir kurioj vietoj praejo dar trys meteliai vo daba turiu grozi ant nugarytes Papildyta: kas man tikrai svarbu, tai mano vyrioks suprato sita mano nora ir palaike ir kai reikejo keleta savaiciu tatoo patept kremuku, jis saziningai tai dare
As taip pat turiu tattoo
Aš rekomenduočiau meistrą pas kurį dariausi pati, jis tikrai nėra brangus, tačiau daro labai gerai. Anksčiau dirbo tattoo salone, bet išėjo ir dirba vienas pats sau.
Pirmą savo tattoo dariausi Drakono zenkle, viskas super, tik salonuose ne taip kaip individualiai pas meistrą atėjus, ne tiek dėmesio tau skiria. Beje, tas meistras Vilniuje, tačiau tatuiruotė juk visam gyvenimui, tad verta nuvažiuoti, kad po to visą gyvenimą gražiu darbu galima būtų džiaugtis Jei įdomu -> AŽ
Turiu dvi, abi nebaigtos
Salonas "Paradizė"; Vln, Senamiestis. Nepigu, bet kokybiška.
Sveiki,norejau paklausti gal kas is jusu daresi tattoo?kiek laiko ten reikia tepala tept?kiek laiko negalima po dusu?kiek laiko negalima myletis ir visa kt? gal kas zinot,dekui
as ir noreciau... bet jei daryciau tai tik ant kojos ties kulnu
|