Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tatoo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Kasaras
Turim? Kur gerai, kokybiskai daro Kaune? Kiek kastuoja?
Ice_Touch
Turim wub.gif bet, deje, daryta ne Kaune ax.gif kastavo 45£ blush2.gif
Kasaras
Na moteriai tatoo tai ka znau..Labiau laukiu vyru pasisakymu smile.gif
Raselelyte
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:53)
*

o ko cia nezinot?? lotuliukas.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:53)
*

Zinau nerealiai gera meistre. Bet, gaila, Klaipedoje. Bet jei kazko super reikia, negaila ir atvaziuoti gal g.gif
Patys turim iar pas kitus matem. Ne tik is Lietuvos pas ja vaziuoja. Kai salone dare, eme brangiai ganetinai. Dabar namie daro, tai visai nebrangiai palyginus.
Kasaras
Tas nebrangiai tai...Kiek ?

O moteriai tai nznau man neestetiska.
Can
Kasaras temas kai blynus štampuoja biggrin.gif
Ice_Touch
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 14:33)

*

Niu cia dabar blink.gif doh.gif o vyrui tai jau estetiska? doh.gif tatuiruote tatuiruotei nelygu tongue.gif skonio reikalas mirksiukas.gif
Kava&arbata
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 11 05, 17:39)
Niu cia dabar blink.gif  doh.gif o vyrui tai jau estetiska? doh.gif tatuiruote tatuiruotei nelygu tongue.gif skonio reikalas mirksiukas.gif
*

Matai jam patinka natur moterys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pastebejau is pasisakymu), galvoju sunku jo zmonai lotuliukas.gif, o paciam tai ir tatoo ir armani lotuliukas.gif (as cia nepiktai 4u.gif, kiekvienam savo )
Ice_Touch
Niu ir dar pasisakysiu apie ta 'estetiska-neestetiska' biggrin.gif Esu girdejus pasisakymus, kad jei jau vyras su tatoo, tai jis 'zonoj' pabuvojes lotuliukas.gif Vo ir estetika wink.gif
wai2te_m
Man tai negrazu dideles tatoo, nes tikrai kaip is kalejimo gryzes atrodo biggrin.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 16:33)
Tas nebrangiai tai...Kiek ?

*

Cia skonio reikalas. Man, pvz., pas vyrus prizele pazastys ir zemiau pilvo irgi neestetiska, bet, kiek paskaiciau cia, yra skirtingu nuomoniu del to. Tad, del skonio nesigincijama...

Zr AŽ
Kasaras
Joa stampuoju, nes ziuriu cia vyrai kai kelmai.. Temos nuobodzios man ju.

As zmonos neturiu, bet jai tikrai nebutu sunku. Jus ta "naturaluma" labai sarzuojate. As savosios i jokius remus nestatau.. Ji labai savarankiska visais klausimais, taciau turi stipriai isreiksta moteriskuma ir savo stiprias vertybes kurias as labai vertinu.

O del moterisku tatoo tai skonio reikalas. Man nepatinka, man nemoteriska, man neestetiska. Cia mano nuomone ir tiek.

O pas vyra tai irgi ziurint kokia tatoo. As noreciau galbut kazkokio stlizuoto uzraso (lotynu kalba gal) tik man ir mano antrajai pusei matomoje vietoje.
Kava&arbata
Tatoo istiesu skonio reikalas 4u.gif Na moteriska gali buti irgi mazyte subtili ir tik vyrui matoma ax.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 21:16)

As zmonos neturiu, bet jai tikrai nebutu sunku. Jus ta "naturaluma" labai sarzuojate. As savosios i jokius remus nestatau.. Ji labai savarankiska visais klausimais, taciau turi stipriai isreiksta moteriskuma ir savo stiprias vertybes kurias as labai vertinu.

O del moterisku tatoo tai skonio reikalas. Man nepatinka, man nemoteriska, man neestetiska. Cia mano nuomone ir tiek.

O pas vyra tai irgi ziurint kokia tatoo. As noreciau galbut kazkokio stlizuoto uzraso (lotynu kalba gal) tik man ir mano antrajai pusei matomoje vietoje.
*

Tai jus tai darysite jai? Jai tai patinka? Ji to nori? Jai tai grazu? Na, jei tik jai matomoje vietoje planuojate daryti? Kad kaskart pamacius ir paskaicius prisimintu ka nors, na, banalus pavyzdys "myliu tave" ar pan.?
Man idomus tokios tatuiruotes tikslas. Tiesiog labai idomu visada man yra, kodel zmones taip ar anaip elgias.
Kasaras
Na gerai ta tatoo dar matytusi vasara papludimi biggrin.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:07)
Na gerai ta tatoo dar matytusi vasara papludimi biggrin.gif
*

Tada visks aisku. No questions anymore mirksiukas.gif
W210
kazkodel tikiu,kad tai tikra tatoo,o ne fotoshopas.amerikosai sau tokiu grozybiu ant kuno pripiesia,kad musu kaliniams net nesisapnavo
Kasaras
Siaip cia tema apie vyriskas tatoo, nafik cia tas slykscias nuotraukas det?
Meškašunis
Cia temose daug kas nuklysta nuo temu. Na tai kas? I remus cia reikia isispraust visiems? Gal vieniems slykstu, kitiems linksma...
Kasaras
Be vertybiu jus man kazkokie.. Jei cia kzkas juokingo buvo tai ka znau.. Idomus humoras..

Ai dzin svarbu jum limpa.

Mano vienas pazystamas nori 3d tatoo pasidaryti..Kai parode pavyzdziu tai atrodo isties daugiau nei ispudingai..
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:59)
Be vertybiu jus man kazkokie.. Jei cia kzkas juokingo buvo tai ka znau.. Idomus humoras..

Ai dzin svarbu jum limpa.

Mano vienas pazystamas nori 3d tatoo pasidaryti..Kai parode pavyzdziu tai atrodo isties daugiau nei ispudingai..
*

Zmogus nera be vertybiu vien del to, kad nesutampa jo ir jusu nuomones, poziuriai, skirtingas humoro jausmas ar pan. Man filmas "Bulvarinis skaitalas" is vis nejuokingas, ir netgi kai kuriais atzvilgiais slyksciai atgrasus. Bet juk tai nereiskia, kad Quentin Tarantino zmogus ve vertybiu. Jis genialus rezisierius, be galo idomi asmenybe, didis zmogus, galima sakyti.
Kasaras
Na bevertybiu nes morale zemam lygi..Juoktis is nesveiko zmogaus tarpukojo.. Na..Atsiprasau..Ir isvis tai talpinti forume..

Gal as is dalies neten papuoliau. Issilavine zmones nei juokiasi is to nei ta rodo kitiem. Ir cia nera skonio reikalas kaip kad kinas ar panasiai. Cia yra poziuris uz kurio slepiasi asmenybe.

Ai wateva..Kuo toliau tuo labiau nepatinka man sitas forumas..Dar man nepatinka tavo avataras. Nemano reikalas bet jis man nepagarbus pvz, amoralus ir negerbiantis pasnekovo. Sunku meskasuni uzsidet ar nznau savo vaiko kojytes foto?
Meškašunis
O jus nepastebejote, kada as ji isidejau? Jau esu senbuvis, bet tik sivakar idejau apskritai logotipa, iki siol neturejau jokio. Ogi tada, kai paskaiciau jusu pasisakymus temoje "vaikas-pankas" , apie sita tatoo ant uzpakalio ir vertybes,ir dar kai kurias mintis. Norejau paziureti, ar skelsite komentara del jo. "Akurat"...
Neisizeiskite, bet tycia jus norejau paerzint...

O bet kuris forumas tuo ir idomus, kad skirtingi zmones cia bendrauja ir pasisako. Jei jus sakote, kad reikia jums is cia iseiti, jus, manau, klystate, nes kazin, ar rasite toki foruma, kur visi "i viena duda pucia".... schmoll.gif
W210
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 23:28)
Na bevertybiu nes morale zemam lygi..Juoktis is nesveiko zmogaus tarpukojo.. Na..Atsiprasau..Ir isvis tai talpinti forume..

Gal as is dalies neten papuoliau. Issilavine zmones nei juokiasi is to nei ta rodo kitiem. Ir cia nera skonio reikalas kaip kad kinas ar panasiai. Cia yra poziuris uz kurio slepiasi asmenybe.

Ai wateva..Kuo toliau tuo labiau nepatinka man sitas forumas..Dar man nepatinka tavo avataras. Nemano reikalas bet jis man nepagarbus pvz, amoralus ir negerbiantis pasnekovo. Sunku meskasuni uzsidet ar nznau savo vaiko kojytes foto?
*

labai atsiprasau,kad sis tarpukojis zeidzia jusu morale,tada gal galetumet patalpinti tokio tarpukojo nuotrauka kuris nezeistu jusu morales,na ir savaime suprantama,butu sveiko zmogaus...o juoktis is debilu kuriu samoningai zaloja savo kuna visokiu tatoo pagalba ne tik rekia,bet butina
Kasaras
Mane zeidia visi tarpukojai ir visi nuogumai kurie pateikiami pries mano valia.

Jeigu jums tai negraudu, o juokinga ( o is invalidu nezinau ar galima juoktis normalioje visuomeneje) tuomet juokites vienas ir ziurekite tas nuotraukas taip pat vienas.

Aciu uz supratima.
Meškašunis
Gerai, kita karta pries dedant kokia nuotrauka ar kaip nors netradiciskai pasisakant, mes butinai atsiklausime jusu...
Kasaras
Ne tai dekit i savo sukurtas temas..Sita kazkaip neipareigoja lygtais deti tarpkoju ar ne?
Meškašunis
TAI JUS PASISIULYKITE BUTI MODERATORIUMI AR PRISIJUNKITE PRIE PUSLAPIO KUREJU KOMANDOS mirksiukas.gif . SUKURSITE NAUJAS FORUMO TAISYKLES. TADA VISIEMS TAPS AISKIAU, KUR KA DET IR KUR NE.
Kasaras
Neturiu laiko. Beto man tai greit atsibostu kaip ir daugelis dalyku. Man jau vien cia atsibodo. Nors esu cia gal 3 dienos
alisia28
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 06, 00:19)
Zmogus nera  be vertybiu vien del to, kad nesutampa jo ir jusu nuomones, poziuriai, skirtingas humoro jausmas ar pan. Man filmas "Bulvarinis skaitalas" is vis nejuokingas, ir netgi kai kuriais atzvilgiais slyksciai atgrasus. Bet juk tai nereiskia, kad Quentin Tarantino zmogus ve vertybiu. Jis genialus rezisierius, be galo idomi asmenybe, didis zmogus, galima sakyti.
*

Kiti lai darosi, bet as tai ne. bigsmile.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 06, 00:35)
Neturiu laiko. Beto man tai greit atsibostu kaip ir daugelis dalyku. Man jau vien cia atsibodo. Nors esu cia gal 3 dienos
*

NETURITE LAIKO?
IS ZINUCU KIEKIO TAIP NEATRODO. DAUG LAIKO TAI NEREIKALAUJA. TIK VIENA KARTA DIENOJE PRISIJUNGT IR PATIKRINT SAVO MODERUOJAMA SKYRELI.
AS NEJUOKAUJU. JUS TAIP AKTYVIAI IR "AKTYVISTISKAI" REISKIATES. CIA VISA LAIKA IESKO TOKIU ZMONIU.
Kasaras
As toks esu..Ieinu su griausmu, iseinu su griausmu wink.gif
Dereša
[quote=Kasaras,2009 11 05, 21:46]
Nafik cia tas slykscias nuotraukas det?
Mane zeidia visi tarpukojai ir visi nuogumai kurie pateikiami pries mano valia.

drinks_cheers.gif
Darkblue
kol esat jauni darykit:)
skeptikas
isradinga tatoo su tom lupytem blush2.gif 99% fake ten
candyshop
turi dvi tatuiruotes,abi darytos kaune ,undinei ,likau patenkinta
Vilius.V
Turiu tatuiruotę,daryta Kaune,užrašas ir tiek,nedidelis g.gif kainos pasakyti negaliu,darė nemokamai
Goodrutis
Turiu ir aš tatuiruote ir dariau ja silutete kur pries SAVAS pc yra ir tikrai nesiskundziu butu smagu ir praplest ja dar ir nebrangei visai gavos
Erikiux
Na ir as turiu tatoo ant kojos. Pati sugalvojau ornamenta ir delfinuka. tikrai zinau kad neikas tokios tatoo netures, draugas padare nemokamai 4u.gif
Enigm@
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 19:16)

*

Manau,kad mazyte tatoo ant vyro kuno atrodo visai "nevyriskai" schmoll.gif ,daugiau p...arastiskai ax.gif Bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Mes su vyru turim po vienoda tatoo,visiems matomoje vietoje-visai graziai atrodo. tongue.gif O ka jos reiskia zinome tik mes tongue.gif Galiu patarti,jei kam reikia thumbup.gif salona Vilniuje mirksiukas.gif
zurzee
jau pusmetis turiu tatuiruote smile.gif dariausi Kaune, Undinej. Viskas svariai ir profesionaliai atlikta. tongue.gif kainavo 200lt nors pagal dydi turejo kainuot apie 300, bet per pazistamus tai pigiau cool.gif

o del pacios tatuiruotes tai as jau nuo 14-15 metu pradejau svajot apie ja, zinoma pirmiausia laukiau 18m kad galeciau pasidaryt ir ziurejau ar noras dar nepraejo. o kol sugalvojau ka noriu pasidaryt ir kurioj vietoj praejo dar trys meteliai doh.gif 4u.gif

vo daba turiu grozi ant nugarytes rolleyes.gif
Papildyta:
kas man tikrai svarbu, tai mano vyrioks suprato sita mano nora ir palaike wub.gif
ir kai reikejo keleta savaiciu tatoo patept kremuku, jis saziningai tai dare wub.gif
*Grazina*
As taip pat turiu tattoo blush2.gif labai norejau ir pasidariau,o db galvoju apie antra,bet jau kita ziema,nes meistras isvykes ax.gif
_cika_
Aš rekomenduočiau meistrą pas kurį dariausi pati, jis tikrai nėra brangus, tačiau daro labai gerai. Anksčiau dirbo tattoo salone, bet išėjo ir dirba vienas pats sau.
Pirmą savo tattoo dariausi Drakono zenkle, viskas super, tik salonuose ne taip kaip individualiai pas meistrą atėjus, ne tiek dėmesio tau skiria.
Beje, tas meistras Vilniuje, tačiau tatuiruotė juk visam gyvenimui, tad verta nuvažiuoti, kad po to visą gyvenimą gražiu darbu galima būtų džiaugtis wink.gif

Jei įdomu -> AŽ
A Z
Turiu dvi, abi nebaigtos biggrin.gif Draugas darė, jau du metus sako: oi, dabar negaliu, neturiu laiko. O aš nelabai ir zyziu ant jo - daro gerai, kaip draugui žinoma už dyką, o ir ne visi supranta, kad jos dar nebaigtos biggrin.gif
courtney
Salonas "Paradizė"; Vln, Senamiestis. Nepigu, bet kokybiška.
NeMazas
Sveiki,norejau paklausti gal kas is jusu daresi tattoo?kiek laiko ten reikia tepala tept?kiek laiko negalima po dusu?kiek laiko negalima myletis ir visa kt? gal kas zinot,dekui biggrin.gif
jovitel12
as ir noreciau... bet jei daryciau tai tik ant kojos ties kulnu
NeMazas
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 29, 21:14)
as ir noreciau... bet jei daryciau tai tik ant kojos ties kulnu
*

moteriai grazu ant kojos arba ant liemens kokia pedute ar dar kasnors,drauge mano turi 3pedutes ar 4 ant klubu tj graziai atrodo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.