Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyriškiausias Brand'as
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Kasaras
Taigi, kuriu mados namu drapanelems prijauciate labiausiai?

Papildyta:
As asmeniskai dievinu Dior Homme bei Armani produkcija. Manau jie kuria subtilius, siek tiek ekstravagantiskus, taciau siuolaikini vyra puikiai atitinkancius rubus.
DNG
mano vyrui dzin vardas. pati manau, kad tai-snobizmas smile.gif
Kasaras
Nusisneki. Niekas tokiu graziu drabuziu negamina kaip geri mados namai.
Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos.
Shatura
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:48)
Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos.
*

Manau, kad siuolaikiniai vyrai taip pamise del shmutkiu, kad pamirso pasirupinti savo kai kuriais budo ir elgesio bruozais. Man dzin ar Armani, ar DG, jei vyras yra mazgote. Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus lotuliukas.gif cia taip vaizdziai norejau parasyt biggrin.gif
Raselelyte
*

drinks_cheers.gif
DNG
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 16:48)
*

negrazu rasyti, kad nusisneku. mandagumo nieks nemoke jusu? doh.gif
jei pats zmogus jauciasi geriau su vardiniais rubais-tegu, bet naivu butu tiketis, kad kiti tai ivertins ar pastebes smile.gif pvz man grazus vyras arba ne, gali buti apsirenges kad ir nuostabiausiais rubais, bet jei uzpakalis sau, pilvas sau-joks VARDAS nepades mirksiukas.gif
courtney
Eilinė tėčio puslapio temos raida... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bliam, net nuotaiką prastą pagerino lotuliukas.gif

Vienas vyriškis bando kažką pasamprotauti teigiamai ar neigiamai ir būna akimirksniu moteriškių apmėtytas akmenimis, net jei jos su juo ir sutiktų doh.gif

Nice one ax.gif
Kava&arbata
Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte.
*

drinks_cheers.gif

Net nezianu ka isskirciau g.gif, faktas tik tas, kad didele diduma rubu perkam ne Lietuvoje lotuliukas.gif Taciau geras rubas, tai ne tik maike, bet ir batai, dirzas, net parkelis smile.gif Kai viskas suderinta ir kokybiska thumbup.gif

Shatura
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 11 05, 18:26)
drinks_cheers.gif

Net nezianu ka isskirciau  g.gif, faktas tik tas, kad didele diduma rubu perkam ne Lietuvoje  lotuliukas.gif Taciau geras rubas, tai ne tik maike, bet  ir batai, dirzas, net parkelis smile.gif Kai viskas suderinta ir kokybiska  thumbup.gif
*

kas tas parkelis? g.gif
alisia28
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 19:33)
kas tas parkelis?  g.gif
*

Mazas parkas, kuriame galima pasivaikscioti, pakvepuotui grynesniu oru. biggrin.gif
Kava&arbata
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 18:33)
kas tas parkelis?  g.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atsiprasau rasiklis lotuliukas.gif l i r (nesunku pakeisti) rasau su vaiku ant ranku, tai nereik tyciotis 4u.gif
Ice_Touch
QUOTE(dange29 @ 2009 11 05, 14:49)

jei pats zmogus jauciasi geriau su vardiniais rubais-tegu, bet naivu butu tiketis, kad kiti tai ivertins ar pastebes smile.gif pvz man grazus vyras arba ne, gali buti apsirenges kad ir nuostabiausiais rubais, bet jei uzpakalis sau, pilvas sau-joks VARDAS nepades mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Uj, kad prajuokinot su tuo PARKELIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Geras rubas - nebutinai brangus rubas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 14:03)
Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus  lotuliukas.gif  cia taip vaizdziai norejau parasyt biggrin.gif
*

Tikras vyriskas brand'as wub.gif
wai2te_m
Parkeris biggrin.gif Mano vyras megsta Aprangoj apsipirkineti
alisia28
Parkelis-vyras, zinantis savo verte. smile.gif
Shatura
QUOTE(alisia28 @ 2009 11 05, 18:46)
Mazas parkas, kuriame galima pasivaikscioti, pakvepuotui grynesniu oru. biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zvengiu negaliu. O tokiu yra ir pirkti nesiojamu? nu kad stiliovai butu lotuliukas.gif ? As irgi noriu tokio
neringute22
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 16:03)
Manau, kad siuolaikiniai vyrai taip pamise del shmutkiu, kad pamirso pasirupinti savo kai kuriais budo ir elgesio bruozais. Man dzin ar Armani, ar DG, jei vyras yra mazgote. Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus  lotuliukas.gif  cia taip vaizdziai norejau parasyt biggrin.gif
*

man patinka susitvarke, stilingi vyrai, nors maniskis , jeigu ne mano pastabos del drabuziu, devetu "beleka" biggrin.gif
alisia28
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 23:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Zvengiu negaliu. O tokiu yra ir pirkti nesiojamu? nu kad stiliovai butu  lotuliukas.gif ? As irgi noriu tokio
*

lotuliukas.gif Negaliu susilaikyti, paskaitau ir vel juokiuosi iki asaru.

Papildyta:
Taip, stilingi darbuziai butini.
Shatura
Na stilius yra ai6ku individualus reikalas. Iš tikrųjų svarbiausi rūbo kriterijai būtų: tvarkingumas, natūrali medžiaga (nors šiais laikais labai sunku ir brangu natūralaus pluošto rūbus pirktis) ir kad su skoniu šiokiu tokiu būtų viskas parinkta.
alisia28
QUOTE(Shatura @ 2009 11 06, 01:24)
Na stilius yra ai6ku individualus reikalas. Iš tikrųjų svarbiausi rūbo kriterijai būtų: tvarkingumas, natūrali medžiaga (nors šiais laikais labai sunku ir brangu natūralaus pluošto rūbus pirktis) ir kad su skoniu šiokiu tokiu būtų viskas parinkta.
*

man patinka firminiai drabuziai.bet namuose vaikstau susivelusi ir su pizama. tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Tetis Evaldas
As tai kazkaip neuzsibreziu kad butent pirkti firminius drabuzius.Juk galima graziu ir stilyngu rubu nusipirkti ne butent firminese parduotuvese smile.gif
alisia28
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 08, 13:17)
As tai kazkaip neuzsibreziu kad butent pirkti firminius drabuzius.Juk galima graziu ir stilyngu rubu nusipirkti ne butent firminese parduotuvese smile.gif
*

Tikrai nebutina visko prikti is is firminiu parduotuviu uztenka isigyti keleta kokybisku reikalingiausiu.
Wizard
Vardu kol kas neiperku, bet vardiniu padielkiu irgi neperku. Perku tai kas man patinka ir tinka.
Šiuo metu mane veža ZARA ir EFFIGY.
Dendis
Aš gal truputį ne į temą, bet man keista, jog manoma, kad vardiniais rūbais apsirengęs asmuo visada yra stilingas. Manau, jog esmė ne rūbuose (nors aš ne prieš vardinius rūbus), o sugebėjime stilingai apsirengti.
*Grazina*
As manau,kad nebutinas tas vardas,svarbiausia,kad kokybe butu drabuzio...
Bet siaip mes su vyru perkam viska Norvegijoj D&G,mums labai patinka.. thumbup.gif
A Z
Dėjau skersą ant etiketės - ji manęs nešildo ir patogumo neprideda.
Darkblue
Manot vyriskesnis vyras tas kuris nesjoja triusiukus Gucci? Ne, vyriskiausias tas, kuris dazniau masturbuojasi:)

lututė
QUOTE(A Z @ 2010 03 23, 02:31)
Dėjau skersą ant etiketės - ji manęs nešildo ir patogumo neprideda.
*

thumbup.gif taip pat ir vyriškumo...tikras vyras ir be brandų gerai atrodo... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.