Taigi, kuriu mados namu drapanelems prijauciate labiausiai?
Papildyta:
As asmeniskai dievinu Dior Homme bei Armani produkcija. Manau jie kuria subtilius, siek tiek ekstravagantiskus, taciau siuolaikini vyra puikiai atitinkancius rubus.
Taigi, kuriu mados namu drapanelems prijauciate labiausiai?
Papildyta: As asmeniskai dievinu Dior Homme bei Armani produkcija. Manau jie kuria subtilius, siek tiek ekstravagantiskus, taciau siuolaikini vyra puikiai atitinkancius rubus.
mano vyrui dzin vardas. pati manau, kad tai-snobizmas
Nusisneki. Niekas tokiu graziu drabuziu negamina kaip geri mados namai.
Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos. QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:48) Nusisneki. Niekas tokiu graziu drabuziu negamina kaip geri mados namai. Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos. Manau, kad siuolaikiniai vyrai taip pamise del shmutkiu, kad pamirso pasirupinti savo kai kuriais budo ir elgesio bruozais. Man dzin ar Armani, ar DG, jei vyras yra mazgote. Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:48) Nusisneki. Niekas tokiu graziu drabuziu negamina kaip geri mados namai. Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos. QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 16:48) Nusisneki. Niekas tokiu graziu drabuziu negamina kaip geri mados namai. Snobizmas yra to akivaizdus pabrezimas (dideli uzrasai, gyrimasis ir etc). Geras ir kokybiskas rubas su maza etiketele ties nugara dar nieko snobu nepaverte. Nesakau kad mano spintoje nera nefirminiu rubu nes ju taip pat buna visai nieko..Bet patys graziausi man tie, kurie yra pagaminti geros kompanijos. negrazu rasyti, kad nusisneku. mandagumo nieks nemoke jusu? jei pats zmogus jauciasi geriau su vardiniais rubais-tegu, bet naivu butu tiketis, kad kiti tai ivertins ar pastebes
Eilinė tėčio puslapio temos raida...
Vienas vyriškis bando kažką pasamprotauti teigiamai ar neigiamai ir būna akimirksniu moteriškių apmėtytas akmenimis, net jei jos su juo ir sutiktų Nice one QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:48) Net nezianu ka isskirciau QUOTE(dange29 @ 2009 11 05, 14:49) jei pats zmogus jauciasi geriau su vardiniais rubais-tegu, bet naivu butu tiketis, kad kiti tai ivertins ar pastebes Uj, kad prajuokinot su tuo PARKELIU Papildyta: Geras rubas - nebutinai brangus rubas Papildyta: QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 14:03) Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus Tikras vyriskas brand'as
Parkeris
Parkelis-vyras, zinantis savo verte.
QUOTE(Shatura @ 2009 11 05, 16:03) Manau, kad siuolaikiniai vyrai taip pamise del shmutkiu, kad pamirso pasirupinti savo kai kuriais budo ir elgesio bruozais. Man dzin ar Armani, ar DG, jei vyras yra mazgote. Tikras vyras ir su suplesytais kovoje su liutu marskiniais grazus man patinka susitvarke, stilingi vyrai, nors maniskis , jeigu ne mano pastabos del drabuziu, devetu "beleka"
Na stilius yra ai6ku individualus reikalas. Iš tikrųjų svarbiausi rūbo kriterijai būtų: tvarkingumas, natūrali medžiaga (nors šiais laikais labai sunku ir brangu natūralaus pluošto rūbus pirktis) ir kad su skoniu šiokiu tokiu būtų viskas parinkta.
QUOTE(Shatura @ 2009 11 06, 01:24) Na stilius yra ai6ku individualus reikalas. Iš tikrųjų svarbiausi rūbo kriterijai būtų: tvarkingumas, natūrali medžiaga (nors šiais laikais labai sunku ir brangu natūralaus pluošto rūbus pirktis) ir kad su skoniu šiokiu tokiu būtų viskas parinkta. man patinka firminiai drabuziai.bet namuose vaikstau susivelusi ir su pizama.
As tai kazkaip neuzsibreziu kad butent pirkti firminius drabuzius.Juk galima graziu ir stilyngu rubu nusipirkti ne butent firminese parduotuvese
Vardu kol kas neiperku, bet vardiniu padielkiu irgi neperku. Perku tai kas man patinka ir tinka.
Šiuo metu mane veža ZARA ir EFFIGY.
Aš gal truputį ne į temą, bet man keista, jog manoma, kad vardiniais rūbais apsirengęs asmuo visada yra stilingas. Manau, jog esmė ne rūbuose (nors aš ne prieš vardinius rūbus), o sugebėjime stilingai apsirengti.
As manau,kad nebutinas tas vardas,svarbiausia,kad kokybe butu drabuzio...
Bet siaip mes su vyru perkam viska Norvegijoj D&G,mums labai patinka..
Dėjau skersą ant etiketės - ji manęs nešildo ir patogumo neprideda.
Manot vyriskesnis vyras tas kuris nesjoja triusiukus Gucci? Ne, vyriskiausias tas, kuris dazniau masturbuojasi:)
|