Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angelų sektos dieta- VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
smokey_eyes
o ta kava butina gert? g.gif
Irena85
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 18, 23:08)
o ta kava butina gert? g.gif
*

Labas smile.gif
Jei nemėgsti - negerk smile.gif bent aš taip daryčiau. Man šiaip kava - būtinas ryto atributas, tik anksčiau būdavo su sūreliu ar sausainiais, o dabar gaunu miniatiūrinį džiūvėsį mirksiukas.gif ir nieko, išgyvenam 4u.gif

O dabar apie mane - šiandien sveriu 64kg thumbup.gif liko 3 dienos iki finišo rolleyes.gif Vakar mano vakarienė nebuvau labai pagal dietą - 20.30 apturėjau kiaušą, pomidorą ir 2 griežinėlius kumpio - reikalas tame, kad buvau pas kirpėją iš karto po darbo, tad grįžau tik 20 val - o jau taip silpna, kad jezus marija... doh.gif vandens pagėriau (iš pradžių maniau - nevalgysiu vakarienės), bet silpnumas nepraeina...tai išsiviriau kiaušą, pasipjausčiau pomidorą ir taip skaniai suvalgiau (vėliau buvo dar 2 gabaliukai kumpio - bet raminu save, kad jie ten tokie miniatiūriniai, o kadangi šiandieninis rezultatas mane labai nustebino ir pradžiugino, didelės nuodemės nepadariau ax.gif na, čia aš save taip teisinu... unsure.gif
Pietų meniu irgi pakeičiau - bus vištiena - aš jau rimtai - į mėsą nebegaliu žiūrėti doh.gif o toliau stropiai laikysiuos meniu cool.gif
Irena85
64 kilai ax.gif Šiandien laukiu vakarienės - bus vaisiai ir kefyras bigsmile.gif pietų visai nelaukiu - bus kiaušas su sūriu ir morka g.gif

Labas rytas.

11-oji diena. Alkis jau nustojo kamuoti, sakyčiau, galiu normaliai ištverti nuo pusryčių iki pietų, ir nuo pietų iki vakarienės, o nuo vakarienės iki miego - lengva taip pat... skrandis apsitraukė, dabar net to kiekio, kurį suvalgau, nes nurodyta meniu, kartais būna per daug nestuke.gif

Bet ar tikrai angeluojuos tik aš viena? g.gif
lilium
Sveika.. galbūt ne tu viena smile.gif prieš porą metų gal kokias 7 dienas pasilaukiau šios dietos. galiausiai jaučiau silpnumą ir baigiau. bet rezultatai buvo puikūs. ir po to labai lengvai gyventi buvo, skrandis ausitraukęs, taip nesinorėdavo kimšti kaip anksčiau. svarbu po to labai stipriai save prižiūrėti.

Aną vasarą baisiai priaugau (daug priežasčių) ir per rudenį, tuo labiau per žiemą, ir per pavasarį neįmanoma atsikratyti tų kelių nereikalingų kilogramų (kurių niekad nebūdavo), Ir sportuoju ir derinu maistą (mėsa su bulvėm- ne, košytės, daržovės). Nu žodžiu, kūnas tvirtas, nuo sporto , o svoris ir masė niekaip nekrenta. pilvuką reik labai sutraukt.. sad.gif

Tai šnd man pirma diena smile.gif tikrai nemanau, kad atlaikysiu visas 13, bet bent jau puse smile.gif
Irena85
QUOTE(lilium @ 2010 05 20, 12:20)
Sveika.. galbūt ne tu viena smile.gif
Tai šnd man pirma diena smile.gif tikrai nemanau, kad atlaikysiu visas 13, bet bent jau puse smile.gif
*

bigsmile.gif yahooo, kaip faina ax.gif

Aš svorio priaugau nuo saldumynų - prieš porą metų numečiau daug svorio (nuo 85 iki 65 kilų), tada žiemą atsilaikiau - svorio nepriaugau (buvo 1-2 kg svyravimai), o praeitą vasarą prasidėjo - alutis, traškučiai, saldainiukai ir t.t. ir vasaros pabaigoj svėriau 69 doh.gif o kaip tik turėjau eiti į vestuves pamergiauti rolleyes.gif tai 3 dienas laikiausi agurkų dietos biggrin.gif kažkiek numečiau, man regis 2 kilus ir vsio, svoris sustojo apie 67 kilus (kartais nuridendavau iki 65, tada jie grįždavo, nes aš vėl pradėdavau valgyt).
O pastaruoju metu labai pasinešiau ant saldainių ir kito maisto... vat ir pasekmė - 69 kilai verysad.gif o aš tai maliavka - mano ūgis 167 cm kažkur, tai toks burbulas atrodžiau (bent jau sau) taigi, pažiūrėjau, kad vasara artėja, reik atrodyti nepriekaištingai, juk vyrą turiu rasti lotuliukas.gif tai ir susiėmiau. Nuridenti 5 kilai thumbup.gif dar noriu pamesti 1 kilą ir bus beveik gerai cool.gif tada žiūrėsiu ką valgau ir uždėsiu ban'ą saldumynams ir kitam nedietiškam maistui cool.gif
Džinsai jau laisvoki, klubų ir liemens apimtys sumažėjo po 2cm cool.gif pilvukas įkritęs... cool.gif

Beje, pietus kažkiek pakeičiau - tiesą sakant - visiškai pakeičiau, nes gavau tokios skanios vištienos, kad niam niam essen.gif: kur ten jau kiaušai su morkom lįs... taigi, buvo vištiena ir keletas konservuotų pomidorų savo sultyse (o jie tokie mažyčiai miniatiūriniai) wub.gif
Darbe stovi dėžė su saldainiais - kol kas dar nė vieno nepaėmiau cool.gif
lilium
kol kas :DDDDDD ir taip šauniai laikaisi wink.gif tiek dienų. aš vat pirma, dar net neįpusėjo, o save vadinu durnele ir viską mest noriu biggrin.gif mat į namus grįžau, o ten pilna visokių gėrybių, mosklai slegia, vėl nevilty sėdžiu.. gaila, kad maistui niekad mosklai nėra atsiliepę, kitos mat stresuoja ir nevalgo sad.gif biggrin.gif
Irena85
QUOTE(lilium @ 2010 05 20, 13:52)
kol kas :DDDDDD  ir taip šauniai laikaisi wink.gif tiek dienų. aš vat pirma, dar net neįpusėjo, o save vadinu durnele ir viską mest noriu biggrin.gif mat į namus grįžau, o ten pilna visokių gėrybių, mosklai slegia, vėl nevilty sėdžiu.. gaila, kad maistui niekad mosklai nėra atsiliepę, kitos mat stresuoja ir nevalgo sad.gif biggrin.gif
*

Saldainių jau nebeliko, pagundos irgi - gerai, kad darbe daug saldumynų maniakų bigsmile.gif aš nė vieno nepaėmiau tongue.gif

Lilium, sunkiausios būna pirmos 3 dienos - nepasiduok mirksiukas.gif o vėliau pripranti ir viskas būna čiki 4u.gif

Su stresais man irgi nekas - jei tik stresas - aš į šaldytuvą doh.gif o kitą rytą svarstyklės vėjus rodo (na, ne vėjus, greičiau tonas) unsure.gif

Aš maukiu arbatą vaisinę be cukraus... wub.gif
Ares
Sveikos,

Ir as atlendu pas jus i kluba. Nuo rytojaus pradedu laikytis angeliuku dietos, tik turiu kelis klausimus:

1. Ar galima vietoj kepsnio valgyti virta jautiena, ir kepimui skirtu aliejumi salotas apslakstyti?

2. Kavos tik vienas puodelis per diena leidziamas, ar nepakenks, jei dar koki viena papildomai isgersiu?

3. Galima sios dietos ne savaite, o dvi laikytis? Kiek teko ziureti, tai visos panasios dietos (japoniska, kopenhagos or pan.) dvi savaites trunka. Paskutiniu metu papilnejau blush2.gif tai noriu viso to "gerio" atsikratyt.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 20, 16:19)
Sveikos,

Ir as atlendu pas jus i kluba. Nuo rytojaus pradedu laikytis angeliuku dietos, tik turiu kelis klausimus:

1. Ar galima vietoj kepsnio valgyti virta jautiena,  ir kepimui skirtu aliejumi salotas apslakstyti?

2. Kavos tik vienas puodelis per diena leidziamas, ar nepakenks, jei dar koki viena papildomai isgersiu?

3. Galima sios dietos ne savaite, o dvi laikytis?  Kiek teko ziureti, tai visos panasios dietos (japoniska, kopenhagos or pan.) dvi savaites trunka. Paskutiniu metu papilnejau blush2.gif  tai noriu viso to "gerio" atsikratyt.
*

Labas, mielai junkis mirksiukas.gif

Atsakymai į klausimus:
1. Manau, kad galima, nors man nelabai skanu. schmoll.gif
2. Kava - diuretikas, todėl aš už kiekvieną papildomą kavos geriu stiklinę vandens smile.gif
3. Dieta trunka 13 dienų - tiek pat kiek japoniška, Kopenhagos ir pan smile.gif
Irena85
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 20, 16:44)
Labas, mielai junkis mirksiukas.gif

Atsakymai į klausimus:
1. Manau, kad galima, nors man nelabai skanu. schmoll.gif
2. Kava - diuretikas, todėl aš už kiekvieną papildomą kavos geriu stiklinę vandens smile.gif
3. Dieta trunka 13 dienų - tiek pat kiek japoniška, Kopenhagos ir pan smile.gif
*

Pati skaniausia vakarienė po sporto - du kiviukai, du apelsiniukai ir stiklinė kefyro yahoo.gif niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet taip yra yu.gif

Gal kas turite patarimų, ką ryt daryti su ta morka? Praeitą penktadienį jos nevalgiau.. g.gif
lilium
tikiu kad skanu vaisiai po sporto smile.gif man dabar labiausiai jų trūksta smile.gif vistiek 3 vynuoges suvalgiau biggrin.gif ta mėsytė vakarienės labai ilgai virškinsis dar. turbūt padaryta vakarui iki 6, kad po to nejaust alkio smile.gif man labai skanu yra tarkuota morka su citrina ir dar obuolys įtarkuotas. tik, kaži kaip čia.

Ares>> sakai nuo rytojaus biggrin.gif aš vakar kai sau taip sakiau, tai leidau suvalgyt lion šokoladą biggrin.gif pasilepinau prieš viską.

bet kaip man sunku. aš įpratus valgyt košes, daug daržovių ir vaisių. dar pasilepinu po saldainį po valgio.. ir taip dietiškai maitinaus (sveikai). susisuko smegenėlės g.gif 3 kartus jau spėjau šnd persigalvot, bet susiimu į rankas, vien dėl mylimiausių džinsų į kuriuos visus metus neįlindau smile.gif

dar su alkocholiu bėda. draugės gimtadienis, ir kaip jį atšvęst neišgėrus su visais..?

Irena85>> grįžus namo pas mamą saldainiai nesibaigia ir vis jų daugėja.... unsure.gif ir tas mamos rūpestingumas vis siūlyt.. sunku atsisakyt, tai liepiau nieko nebegamint man, nesiūlyt. žiūri nustebus į mane. paaiškinau, kad dieta. palingavo galvelė, bet suprato ir liepė tik saikingai ir protingai su ja biggrin.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 20, 20:14)
Pati skaniausia vakarienė po sporto - du kiviukai, du apelsiniukai ir stiklinė kefyro yahoo.gif  niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet taip yra yu.gif

Gal kas turite patarimų, ką ryt daryti su ta morka? Praeitą penktadienį jos nevalgiau.. g.gif
*

Del morkos nieko nepadarysi. Teks nusiteikt optimistiskai ir ryztingai ir ta morka sudorot drinks_cheers.gif

Taip pat aciu uz atsakymus. Gerai, kad dvi savaites trunka, tai gal pavyks didziaja dali nereikalingu kg nukratyt. Siuo metu iki idealaus svorio (is ugio atemus 110) reikia 8 kg numest ax.gif

O kiek jums visoms mazdaug nukrito kg? Gal galit pasigirt? Galit dar pridet, kiek "pliuso" turejot ax.gif Kiek zinau, kuo didesnis tas pliusas, tuo daugiau kg iseina atsikratyt.

As prie kelis metus kopenhagos dietos laikiausi, numeciau 7 kg, is ju po dietos tik 2 ataugo. Tikiuosi, kad ir si karta panasiai bus.

lilium, as tai labai ryztingai ruosiuosi, tai siandien tik ant jogurto ir darzoviu sriubos "sedziu". Nenoriu po pasilepinimu jokiu grieztai dietintis, nes tada man tik sunkiau buna.
Irena85
Ech... morka morkyte... doh.gif bandysiu j1 ryt tarkuotis...

lilium - svarbiausia, jog mama palaikytu, o tada viskas bus baika mirksiukas.gif

Ares - as numeciau 5 kg (nuo 69 iki 64), ziuresim, ka svarstykles rodys ryt g.gif
Irena85
64 KILAI gun_bandana.gif gun_rifle.gif cray.gif

Pesimistinės nuotaikos.... cray.gif

Vakar miegot nuėjau pusalkanė - pasirodo, tos mano vakarienės buvo mano skrandžiui labai mažai - maniau, tikrai šian pamatysiu 63 kilus, o pamačiau špygą taukuotą.. mad.gif

Pusryčiams nebuvo morkos su citrina, o buvo kava su gabaliuku sūrio...
Esu soti ir patenkinta.. lotuliukas.gif

(čia užsiimu saviitaiga, jei ką) lotuliukas.gif

Pietums laukia vištienos krūtinėlė, o vakarienei - varškės porcija (keičiu kiaulieną į varškę ir žuvį į vištienos krūtinėlę), o ryt kepsiu žuvį folijoj...

Ryt mano paskutinė viltis - jei svarstyklės neordys 63 kilų, aš nežinau, ką joms padarysiu gun_rifle.gif

Kodėl taip nesąžininga - kitoms nukrenta po 7-8 kilus, o man nusiridena tik kokie niekingi 5 kiliukai mad.gif kur teisybė???
Ares
Irena85, nera teisybes, tad jos neieskok biggrin.gif Be to, nerako nusimint. Visoms buna, kad svarstykles dienai ar dviem toj pacioj vietoj uzstringa.

Va, manosios irgi mane sunervino. Nuo paskutinio sverimosi dar +700 g parode, tad iki tikslo jau 8,7 kg reik numest aggressive.gif

Oj, nepatinka man sitos dietos laikytis, kai tik 2 valgymai per diena. Tam kartui maisto uztenka, bet as pratus tarp valgymu koki vaisiu ar dar ka sudorot, taipo keliu val. vel alkana jauciuosi.Oj, laukiu vakarienes
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 21, 19:03)
Irena85, nera teisybes, tad jos neieskok biggrin.gif Be to, nerako nusimint. Visoms buna, kad svarstykles dienai ar dviem toj pacioj vietoj uzstringa.

Va, manosios irgi mane sunervino. Nuo paskutinio sverimosi dar +700 g parode, tad iki tikslo jau 8,7 kg reik numest aggressive.gif

Oj, nepatinka man sitos dietos laikytis, kai tik 2 valgymai per diena. Tam kartui maisto uztenka, bet as pratus tarp valgymu koki vaisiu ar dar ka sudorot, taipo keliu val. vel alkana jauciuosi.Oj, laukiu vakarienes
*

Ares, sakyciau - velyva tavo vakariene mirksiukas.gif

O mano dieta matyt sian baigiasi - lekiu filmo su dlightu ziuret ir kreveciu valgyt cool.gif
na, bet ryt paziuresim, ka gero parodys svarstykles unsure.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 21, 20:38)
Ares, sakyciau - velyva tavo vakariene mirksiukas.gif

O mano dieta matyt sian baigiasi - lekiu filmo su dlightu ziuret ir kreveciu valgyt cool.gif
na, bet ryt paziuresim, ka gero parodys svarstykles unsure.gif
*

Oj, kad taip man kreveciu kas duotu...O mano vakarienes visada velyvos buna. As i lova anksciau nei 1-2 val. nakties niekad neinu, tai ne nuodeme ir 10 vakaro valgyt.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 21, 20:58)
Oj, kad taip man kreveciu kas duotu...O mano vakarienes visada velyvos buna. As i lova anksciau nei 1-2 val. nakties niekad neinu, tai ne nuodeme ir 10 vakaro valgyt.
*

Mmm, kreveciu buvo vos 2, taip pat 2 dlightai, keletas pistaciju ir du gabaliukai surio doh.gif

Ir dar du maziukai dziuvesiai.. zodziu... nusiroviau nuo dietos... doh.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 22, 00:59)
Mmm, kreveciu buvo vos 2, taip pat 2 dlightai, keletas pistaciju ir du gabaliukai surio doh.gif

Ir dar du maziukai dziuvesiai.. zodziu... nusiroviau nuo dietos... doh.gif
*

pomidorai2.gif Va, gausi pomidoru uz sitoki istvirkavima lotuliukas.gif Tikiuosi, as visas dvi savaites atlaikysiu ir manes jais apmetyt nereikes. Vakar vakare jau buvo mintys uzejusios, kad viska mesiu ir geriau i saldytuva ilisiu ax.gif Bet kazkaip susilaikiau.

Be to, siandien ryte jau 1 kg maziau svarstykles rode thumbup.gif Zinau, kad tas kilogramas ne riebalu pavidalu isgaravo, bet vis tiek smagu. Tie mazesni skaiciukai stimula test dieta duoda.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 22, 16:29)
pomidorai2.gif Va, gausi pomidoru uz sitoki istvirkavima lotuliukas.gif Tikiuosi, as visas dvi savaites atlaikysiu ir manes jais apmetyt nereikes. Vakar vakare jau buvo mintys uzejusios, kad viska mesiu ir geriau i saldytuva ilisiu ax.gif Bet kazkaip susilaikiau.

Be to, siandien ryte jau 1 kg maziau svarstykles rode thumbup.gif Zinau, kad tas kilogramas ne riebalu pavidalu isgaravo, bet vis tiek smagu. Tie mazesni skaiciukai stimula test dieta duoda.
*

Ares, saunuole thumbup.gif

del istvirkavimu - KALTA angel_sadangel.gif

O as - pusrycius suvalgiau tvarkingai, o tada... tada prasidejo kasniukas to, kasniukas ano - na, tai mesytes, tai suriuko.. doh.gif ryt laukiu sveciu, tai reikejo gaminti.. rolleyes.gif ir dar pyraga kepti, bet vat kas keisciausia, pyragas netraukia g.gif praeita savaitgali kepiau, irgi netrauke.. g.gif

Pietums - Kepta zuvyte (be aliejaus), su morka wub.gif ir zaliom salotom - per daug, bet pamaniau, ka ten - paskutine diena, valios nulis, o svarstykles uzsispyrusios ties 64 kilais g.gif

Ka tik sukramciau plona gabaliuka savo kepto kepsnio ir stikline namu gamybos jogurto - skanumynas... jau kaip as ilgejausi jogurto... Siandien pabandziau pagaminti namu salygomis - isejo super thumbup.gif be jokiu priedu, isskyrus pirmines zaliavas smile.gif

Siandienos maisto bankas uzdarytas, liks atidarytos dureles sampui alc.gif

Pirmadieni darysiu iskrovos diena su jogurtu (pacios gamintu), o veliau stengsiuos laikytis angelu valgiarascio, tad tikiuosi pamesti dar pora kilu rolleyes.gif

Kiek tu isgeri vandens - as pastebejau, kad be 3 litru - niekaip dienos neistempiu doh.gif
Ares
Aaa, jei paskutine diena nusidejai, tai nieko labai baisaus irnesakyk.gif Man atrodo, kad paskutine diena ir as po pietu iki vakarienes neisulauksiu ir ko nors skansnio uzkasiu blush2.gif

As per diena 2 litrus vandens ir arbatos isgeriu.

O tai tu, pabaigus dieta, po iskrovos dienos vel is naujo jos laikysies, ar kaip? g.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 22, 19:56)
Aaa, jei paskutine diena nusidejai, tai nieko labai baisaus irnesakyk.gif Man atrodo, kad paskutine diena ir as po pietu iki vakarienes neisulauksiu ir ko nors skansnio uzkasiu blush2.gif

As per diena 2 litrus vandens ir arbatos isgeriu.

O tai tu, pabaigus dieta, po iskrovos dienos vel is naujo jos laikysies, ar kaip? g.gif
*

Labas rytas ax.gif
Ares, kaip sekasi dietintis?

Mano svoris siandien ant 64 rolleyes.gif aisku, ko noreti... vakar isejau su draugais susitikt, isgeriau taure sampano ir kaip man pasidare silpna doh.gif tik karstis ispyle ir jauciu, kad vos stoviu ant koju... po kurio laiko tas jausmas dingo ir viskas buvo super smile.gif

Po iskrovos nezinau, ka darysiu - bandysiu kazkiek prisilaikyti angelu valgiarascio, bet labai grieztai nebus - valgysiu mesa su darzovem (ne bulvem), pusryciu jau ipratau nevalgyt, o vakariene valgysiu iki 6 arba 7 (kartais is treniruotes griztu tik 7, o iki treniruotes nera galimybes pavalgyt) ir aisku, uzdesiu ban'a saldumynams ir kitoms maisto nesamonems (cipsams, riesutams ir pan).. ir aisku, kasdien sversiuos, kad pamatyciau net minimalius pokycius svorio srityje.. smile.gif
Ares
Gerai sekasi, tik siandien vos vos sugriesijau blush2.gif Vietoj 2 kiausiniu 3 suvalgiau, bet gal nieko baisaus. Nepasakyciau, kad labai lengva laikytis, bet ryzto dar turiu.

Siandien jau 3 diena ir - 1.7 kg bigsmile.gif Ir dar keliais procentais riebalu kiekis kune sumazejo...man taip elektronines svarstykles sake, tai is vis smagu.

Oj, baisu skaityt, kad taip viena taure sampano paveike. turbut nuo siol reikia ne tik jautiena su kausiniais tau valgyt. Man, tikiuosi, taip nebus. As alkoholi labai gerai toleruoju lotuliukas.gif

As po dietos tai tikrai nezadu sito valgiarascio principu laikytis. Manau, organizmui ir angliavandeniu, ir riebalu reikia, tai tik kalorijas skaiciuosiu. Anksciau ta dariau, tai labai gerai svoris laikesi, o tik nustojau, tai is karto 5 ar 6 kg priaugau. doh.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 24, 01:23)
Gerai sekasi, tik siandien vos vos sugriesijau  blush2.gif Vietoj 2 kiausiniu 3 suvalgiau, bet gal nieko baisaus. Nepasakyciau, kad labai lengva laikytis, bet ryzto dar turiu.

Siandien jau 3 diena ir - 1.7 kg bigsmile.gif Ir dar keliais procentais riebalu kiekis kune sumazejo...man taip elektronines svarstykles sake, tai is vis smagu.

Oj, baisu skaityt, kad taip viena taure sampano paveike. turbut nuo siol reikia ne tik jautiena su kausiniais tau valgyt. Man, tikiuosi, taip nebus. As alkoholi labai gerai toleruoju lotuliukas.gif

As po dietos tai tikrai nezadu sito valgiarascio principu laikytis. Manau, organizmui ir angliavandeniu, ir riebalu reikia, tai tik kalorijas skaiciuosiu. Anksciau ta dariau, tai labai gerai svoris laikesi, o tik nustojau, tai is karto 5 ar 6 kg priaugau. doh.gif
*

Labas ax.gif
Labai del taves dziaugiuos, Ares.. O man sian iskrova - ne iskrova, nes tai sausainukas, tai lisnas kasnis doh.gif
bet po 7 (nes tik 18.45 grizau is sporto) - ne kasnio i burna smile.gif
Man kalorijoms skaiciuoti neuztenka kantrybes - is pradziu skaiciuoju, o tad numoju ranka verysad.gif
Ares
300 g...tik 300g nuo vakar nukrito mad.gif Susinervinau...O siandien dar ir nuodeme padariau - pamirsau pusryciams morka suvalgyt. Tikiuosi, tas dietos efektyvumui itakos netures.

Irena85, as irgi kalorijas skaiciuoju ne visuomet. Buna, pasiryztu tvarkingai ta daryt, paskaiciuoju koki pusmeti, o po to to numetu i sali ir "tik siaip prisiziuriu, nepersivalgau, nekaloringa maista valgau", tik kazkodel po keliu tokio prisiziurejimo menesiu tenka Angelu dietos laikytis lotuliukas.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 25, 21:27)
300 g...tik 300g nuo vakar nukrito  mad.gif  Susinervinau...O siandien dar ir nuodeme padariau -  pamirsau pusryciams morka suvalgyt. Tikiuosi, tas dietos efektyvumui itakos netures.

Irena85, as irgi kalorijas skaiciuoju ne visuomet. Buna, pasiryztu tvarkingai ta daryt, paskaiciuoju koki pusmeti, o po to to numetu i sali ir "tik siaip prisiziuriu, nepersivalgau, nekaloringa maista valgau", tik kazkodel po keliu tokio prisiziurejimo menesiu tenka Angelu dietos laikytis lotuliukas.gif
*

Ares - nesijaudink, gal dar nukris daugiau.. mirksiukas.gif

O mano svoris laikosi ties 64 g.gif sian kai paskaiciavau suvartotas kalorijas, nusterau - nesieke 700 doh.gif o vis diena savijauta tokia, tarsi drambli buciau suvalgius unsure.gif bet gal cia nuo naminio jogurto... smile.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 25, 23:00)
Ares - nesijaudink, gal dar nukris daugiau.. mirksiukas.gif

O mano svoris laikosi ties 64 g.gif sian kai paskaiciavau suvartotas kalorijas, nusterau - nesieke 700 doh.gif o vis diena savijauta tokia, tarsi drambli buciau suvalgius unsure.gif bet gal cia nuo naminio jogurto... smile.gif
*

Per daug nesijaudinu, nukris tas svoris, niekur nedings. Be to, dar tik 5 diena, tad dar daaaug laiko liko. Laukiu nesulaukiu pabaigos, tada eisiu uogu su jogurtu valgyt...taip noriu essen.gif Blogiausia, kad savaitgali bus baliukas su saslykais ir alum, o tik man visokios jautienos ir kiausiniai nusimato. doh.gif

Pasigirsiu, kad siandien sveciu turejau, stalas sausainiais, sokoladais ir pyragais nukrautas buvo, o as atsilaikiau ir tik savo zuvyte valgiau bis.gif

Manau, tavo kaloriju kiekis kaip iskrovos diena labai geras. Kaip tau gerai, kad soti jautiesi, nes as vis suku ir suku ratus aplink saldytuva.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 25, 22:48)
Per daug nesijaudinu, nukris tas svoris, niekur nedings. Be to, dar tik 5 diena, tad dar daaaug laiko liko. Laukiu nesulaukiu pabaigos, tada eisiu uogu su jogurtu valgyt...taip noriu  essen.gif Blogiausia, kad savaitgali bus baliukas su saslykais ir alum, o tik man visokios jautienos ir kiausiniai nusimato. doh.gif

Pasigirsiu, kad siandien sveciu turejau, stalas sausainiais, sokoladais ir pyragais nukrautas buvo, o as atsilaikiau ir tik savo zuvyte valgiau  bis.gif

Manau, tavo kaloriju kiekis kaip iskrovos diena labai geras. Kaip tau gerai, kad soti jautiesi, nes as vis suku ir suku ratus aplink saldytuva.
*

Tai kad čia nebuvo iškrova sad.gif o normali diena...

Pilvas išssipūtęs - atrodo, tarsi balioną būčiau prarijus..

Tad grįžau prie pakoreguoto angelų valgiaraščio ir šian valgiau pietums 2 kiaušus ir bliūduką salotų (žalios salotos, svogūnų laiškai, pomidoras, alyvuogių aliejus) - ir soti, ir patenkinta, ir pilvo nepučia..

Vakarienei dar nežinau, ką valgysiu..

Svoris laikosi ant 64 kilų cool.gif sian ryte jau pasviro į 63 kilus smile.gif

Ares, šaunuolė, kad atsilaikei prieš maisto pagundas smile.gif o dėl šašlykų - kiauliena juk irgi mėsa, tai ir valgyk šašlus su žaliom daržovėm arba pomidorais - bus beveik dieta thumbup.gif

Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 26, 14:13)
Tai kad čia nebuvo iškrova sad.gif o normali diena...

Pilvas išssipūtęs - atrodo, tarsi balioną būčiau prarijus..

Tad grįžau prie pakoreguoto angelų valgiaraščio ir šian valgiau pietums 2 kiaušus ir bliūduką salotų (žalios salotos, svogūnų laiškai, pomidoras, alyvuogių aliejus) - ir soti, ir patenkinta, ir pilvo nepučia..

Vakarienei dar nežinau, ką valgysiu..

Svoris laikosi ant 64 kilų cool.gif sian ryte jau pasviro į 63 kilus smile.gif

Ares, šaunuolė, kad atsilaikei prieš maisto pagundas smile.gif o dėl šašlykų - kiauliena juk irgi mėsa, tai ir valgyk šašlus su žaliom daržovėm arba pomidorais - bus beveik dieta thumbup.gif
*

Neee, nevalgysiu. Zinau save - valgau arba grieztai pagal taisykles, arba valgau be taisykliu lotuliukas.gif Jei pasilepinsiu bent vienu saslyko gabaleliu, mano visa dieta suiniui ant uodegos nueis. Be to, manau, kad dieta geriausiai veikia, kai jokiu pakeitimu nedarai. Lig siol pavyko, tad nuleisti ranku neketinu.

Jau 6 diena ir -3 kg thumbup.gif

Saunu, kad po truputi zemyn ir tavo svoris vaziuoja. O geriausia, kad po dietos aukstyn nepradejo lipti, kaip dazniausiai visoms atsitinka vos baigus dietintis. Taip ir toliau laikykis. Man irgi kazkaip palengvejo, turiu sokolado, sausainiu, bet ju visai nenoriu schmoll.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 26, 22:06)
Neee, nevalgysiu. Zinau save - valgau arba grieztai pagal taisykles, arba valgau be taisykliu lotuliukas.gif Jei pasilepinsiu  bent vienu saslyko gabaleliu, mano visa dieta suiniui ant uodegos nueis. Be to, manau, kad dieta geriausiai veikia, kai jokiu pakeitimu nedarai. Lig siol pavyko, tad nuleisti ranku neketinu.

Jau 6 diena ir -3 kg thumbup.gif

Saunu, kad po truputi zemyn ir tavo svoris vaziuoja. O geriausia, kad po dietos aukstyn nepradejo lipti, kaip dazniausiai visoms atsitinka vos baigus dietintis. Taip ir toliau laikykis. Man irgi kazkaip palengvejo, turiu sokolado, sausainiu, bet ju visai nenoriu schmoll.gif
*

Ares, saunuole smile.gif man panasiai svoris krito - 6 diena buvo -4 kg

O as sian ant svarstykliu isvydau 63 kilus thumbup.gif Rimtus tokius, be jokiu nukrypimu i kaire (tiksliau - desine), o vakar leidau sau ir razinku pakramtyt (daug) doh.gif ir kivi suvalgyt, ir vakariene mano tokia karaliska buvo: varske su svogunais ir pomidoru - labai skanu essen.gif tai sian tikejausi kaip minimum 65 kilu, o lipu ant svarstykliu ir ziuriu - ogogo - 63kg smile.gif

Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 09:21)
Ares, saunuole smile.gif man panasiai svoris krito - 6 diena buvo -4 kg

O as sian ant svarstykliu isvydau 63 kilus thumbup.gif Rimtus tokius, be jokiu nukrypimu i kaire (tiksliau - desine), o vakar leidau sau ir razinku pakramtyt (daug) doh.gif  ir kivi suvalgyt, ir vakariene mano tokia karaliska buvo: varske su svogunais ir pomidoru - labai skanu essen.gif tai sian tikejausi kaip minimum 65 kilu, o  lipu ant svarstykliu ir ziuriu - ogogo - 63kg smile.gif
*

Smagu, kad tau krenta, o man siandien 7 diena ir 100 g pliuso buvo verysad.gif Net nebezinau, ka galvot. Saziningai dietos laikausi, o paskutiniu keliu dienu rezultatu nera. Cia kaip slapiu skuduru per snuki lotuliukas.gif Jei ir ateinancias kelias dienas svoris nekris, mesiu sita dieta. Ale vis dar tikiuosi, kad reikalai pageres blush2.gif

Zinai, pagalvojau, kad tik zmonems, ka tik nuo dietu nulipusiems, tokia vakariene gali pasirodyt karaliska. lotuliukas.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 27, 16:17)
Smagu, kad tau krenta, o man siandien 7 diena ir 100 g pliuso buvo verysad.gif Net nebezinau, ka galvot. Saziningai dietos laikausi, o paskutiniu keliu dienu rezultatu nera. Cia kaip slapiu skuduru per snuki lotuliukas.gif  Jei ir ateinancias kelias dienas svoris nekris, mesiu sita dieta. Ale vis dar tikiuosi, kad reikalai pageres blush2.gif

Zinai, pagalvojau, kad tik zmonems, ka tik nuo dietu nulipusiems, tokia vakariene gali pasirodyt karaliska.  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif cia del tos vakarienes biggrin.gif geras, kazkaip net nesusimasciau smile.gif

O del svorio - gal ko suraus privalgei, o tada vandens daug gerei?
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 18:13)
lotuliukas.gif cia del tos vakarienes biggrin.gif geras, kazkaip net nesusimasciau smile.gif

O del svorio - gal ko suraus privalgei, o tada vandens daug gerei?
*

Tas ir pikciausia, kad nei druskos, nei dar kokiu priedu nevalgiau. Viskas grieztai pagal dietos valgiarasti. Kitu produktu visa savaite net uosciusi neesu lotuliukas.gif Jei buciau nusidejusi, tai bent zinociau, jog pati kalta, kad uzstrigo svarstykles. Ai, nieko tokio. Vilties ir ryzto dar turiu.

Siandien nesusiturejau ir nusipirkau mazyti cipsu pakeli, na, ta 25 g. Dabar jis pas mane savaite gules ir lauks, kol suvalgyt galesiu ax.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 27, 17:52)
Tas ir pikciausia, kad nei druskos, nei dar kokiu priedu nevalgiau. Viskas grieztai pagal dietos valgiarasti. Kitu produktu visa savaite net uosciusi neesu lotuliukas.gif  Jei buciau nusidejusi, tai bent zinociau, jog pati kalta, kad uzstrigo svarstykles. Ai, nieko tokio. Vilties ir ryzto dar turiu.

Siandien nesusiturejau ir nusipirkau mazyti cipsu pakeli, na, ta 25 g. Dabar jis pas mane savaite gules ir lauks, kol suvalgyt galesiu ax.gif
*

Linkiu, kad tas pakelis butu nepraplestas iki dietos pabaigos mirksiukas.gif

O as sian prisikirtau dziovintu slyvu - skanumynas... ax.gif ir siaip, biski reikaliuku nebaigtu su wc turiu, tai tikiuosi, kad pades... nes nebeismanau, ko griebtis.. unsure.gif
Irena85
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 22:33)
Linkiu, kad tas pakelis butu nepraplestas iki dietos pabaigos mirksiukas.gif

O as sian prisikirtau dziovintu slyvu - skanumynas... ax.gif ir siaip, biski reikaliuku nebaigtu su wc turiu, tai tikiuosi, kad pades... nes nebeismanau, ko griebtis.. unsure.gif
*

Labas rytas - reikaliukai su wc sekmingai pabaigti

O svarstykles negailestingai rodo 64 sad.gif bet naiviai tikiuosi, kad del priverstinio susilaikymo... ir ryt bus geriau...

Nuo pirmadienio vel laikysiuos angeliuku dietos...
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 09:16)
Labas rytas - reikaliukai su wc sekmingai pabaigti

O svarstykles negailestingai rodo 64 sad.gif bet naiviai tikiuosi, kad del priverstinio susilaikymo... ir ryt bus geriau...

Nuo pirmadienio vel laikysiuos angeliuku dietos...
*

Manau, kad neverta labai nusiminti. Juk vienas ar keli kg ir turi sugrizti po dietos, nes vel druska vartojama, tai cia tik vanduo, nieko baisaus mirksiukas.gif O as jau nepamenu, kada paskutini karta wc buvau dideliu reikalu

O as atejau pasigirt...ir nuodemiu ispazint blush2.gif

Vakar vakare rankas nuleidau ir buvau nusprendusi dieta mesti. Pasisveriau po pietu, tai svoris dar soktelejo i virsu doh.gif Pagalvojau, kad neverta kankintis, jei vis tiek nieko gero is to nera. O kadangi mano vakariene turejo buti "ko tik nori", tai be sazines grauzaties suvalgiau sumustini su desra ir ziuredama Eurovizija patvarkiau savo cipsus su buteliu alaus. blush2.gif

Galvojau, kad siandien ryte uzlipusi ant svarstykliu baisius skaicius pamatysiu, bet ne! -600 g assa.gif Matyt, mano organizmui pabodo visokie kiausiniai su jautienom, tad reikejo ji isjudint.

Taigi, 8 diena, as vel ant dietos, ir jau 58.7 kg bigsmile.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 10:12)
Manau, kad neverta labai nusiminti. Juk vienas ar keli kg ir turi sugrizti po dietos, nes vel druska vartojama, tai cia tik vanduo, nieko baisaus mirksiukas.gif  O as jau nepamenu, kada paskutini karta wc buvau dideliu reikalu

O as atejau pasigirt...ir nuodemiu ispazint blush2.gif

Vakar vakare rankas nuleidau ir buvau nusprendusi dieta mesti. Pasisveriau po pietu, tai svoris dar soktelejo i virsu doh.gif Pagalvojau, kad neverta kankintis, jei vis tiek nieko gero is to nera. O kadangi mano vakariene turejo buti "ko tik nori", tai be sazines grauzaties suvalgiau sumustini su desra ir ziuredama Eurovizija patvarkiau savo cipsus su buteliu alaus. blush2.gif

Galvojau, kad siandien ryte uzlipusi ant svarstykliu baisius skaicius pamatysiu, bet ne! -600 g   assa.gif  Matyt, mano organizmui pabodo visokie kiausiniai su jautienom, tad reikejo ji isjudint. 

Taigi, 8 diena, as vel ant dietos, ir jau 58.7 kg bigsmile.gif
*

Kaip faina, Ares ir koks menkutis tavo svoris (na, nebent esi labai mazyte)

Man vakar del wc jau panika buvo beprasidedanti, tai prikirtau as tu slyvu (padauginau, pripazistu), efekto jokio... tada pasiskaiciau, kad galima isgerti sauksta linu semenu aliejaus (ar kazkas panasaus) - kadangi 10 vakare linu semenu aliejaus pas mane neaptikta, isgeriau sauksta alyvu aliejaus - juk tas pats riebalas.... ziaukciojau siaubingai - bet prarijau... efekto jokio... suvalgiau 2 a/s selenu, uzgerdama vandeniu.... efektas tolygus nuliui...
Tada pikta nuejau miegoti bash.gif
o sian ryte - thumbup.gif viduriukai suveike kaip gerieciai blush2.gif

Del druskos - laikydamasi dietos samoningai neribojau druskos, tad vanduo kaip ir neturetu dabar grizineti... bet paziuresim, ka svarstykles rodys ryt... unsure.gif noriu 63 kilu ir taskas taskuotas... (na, aisku, dar maziau butu dar geriau) bigsmile.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 11:59)
Kaip faina, Ares ir koks menkutis tavo svoris (na, nebent esi labai mazyte)

Man vakar del wc jau panika buvo beprasidedanti, tai prikirtau as tu slyvu (padauginau, pripazistu), efekto jokio... tada pasiskaiciau, kad galima isgerti sauksta linu semenu aliejaus (ar kazkas panasaus) - kadangi 10 vakare linu semenu aliejaus pas mane neaptikta, isgeriau sauksta alyvu aliejaus - juk tas pats riebalas.... ziaukciojau siaubingai - bet prarijau... efekto jokio... suvalgiau 2 a/s selenu, uzgerdama vandeniu.... efektas tolygus nuliui...
Tada pikta nuejau miegoti bash.gif
o sian ryte - thumbup.gif viduriukai suveike kaip gerieciai blush2.gif

Del druskos - laikydamasi dietos samoningai neribojau druskos, tad vanduo kaip ir neturetu dabar grizineti... bet paziuresim, ka svarstykles rodys ryt... unsure.gif  noriu 63 kilu ir taskas taskuotas... (na, aisku, dar maziau butu dar geriau) bigsmile.gif
*

Kai as turiu dideliu wc problemu, tai ricinos isgeriu kokius 5 saukstus. Tuoj sutvarko. Tiesa, viduriuku nepaleidzia, siaip geriau visas "procesas" vyksta, ir tiek. As visad galvojau, kad isgerus ricinos is wc neimanoma pusdieni iseit. Pasirodo - ne.

O del to vieno kg, tai jeigu tik jis tau gyvenima gadina, tai nesunkiai galima per pora savaiteliu siek tiek prisiziurint numest. Tiksla tikrai pasieksi.

Mano ugis 165 cm, tad dar 4 kg iki idealaus svorio truksta. Bet atrodau, lyg 70 sverciau, visi taip sako, tai noriu 50 svert. Mano problema tame, kad neturiu raumenu, o tik riebalus, o jie nedaug sveria ir nemazai vietos uzima, todel man reikia ju kieki mazint.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 16:12)
Kai as turiu dideliu wc problemu, tai ricinos isgeriu kokius 5 saukstus. Tuoj sutvarko. Tiesa, viduriuku nepaleidzia, siaip geriau visas "procesas" vyksta, ir tiek. As visad galvojau, kad isgerus ricinos is wc neimanoma pusdieni iseit. Pasirodo - ne.

O del to vieno kg, tai jeigu tik jis tau gyvenima gadina, tai nesunkiai galima per pora savaiteliu siek tiek prisiziurint numest. Tiksla tikrai pasieksi.

Mano ugis 165 cm, tad dar 4 kg iki idealaus svorio truksta. Bet atrodau, lyg 70 sverciau, visi taip sako, tai noriu 50 svert. Mano problema tame, kad neturiu raumenu, o tik riebalus, o jie nedaug sveria ir nemazai vietos uzima, todel man reikia ju kieki mazint.
*

g.gif reiks nusipirkti to aliejaus, nes ziuriu, kad cia jau prasideda problemos.. doh.gif suprantu, kai taip pasidaro, kai valgai tik baltymus, bet as kertu ir darzoviu ir vaisiu g.gif

Na, ne tik tas vienas kilas, o visi 3 (ar 4 - priklauso nuo to, koks yra atskaitos taskas ax.gif noriu sverti 60 kilu (aisku, kazkada maniau, kad kai sversiu 64 busiu pati paciausia), o dabar vat matai - kuo toliau, tuo daugiua norisi numesti ax.gif mano ugis 167 tad nelabai esu uz tave aukstesne, tik kad jau 3 metus sportuoju smile.gif

Kodel nepradedi sportuoti - is karto pamazu atsirastu raumenukai? ax.gif

Mano didziausia problema - storos slaunys doh.gif siaip, kaip ir buciau patenkinta savo figura, bet tos slaunys man varo vezi... verysad.gif

Ka tik pavakarienievau - salotos su lasisa.. essen.gif bet is tiesu po dietos nesinori kazko riebaus, o nrisi vat butent tokio maisto - neriebaus, gaivaus, lengvo... thumbup.gif
Ares
Sportuoju jau apie metus, bet raumenuku neauginu, tik kardio treniruotem uzsiimu. Pirma noriu riebaliuku atsikratyt, nes jeigu po jais dar raumenys prades augt, tai is viso stora atrodysiu.

Slaunys ir man daugiausiai problemu sukelia. Stora lyg ir neesu, bet trumpesnio sijono deveti negaliu schmoll.gif

Man irgi "apetitas uzaugo bevalgant". Pamenu, pries pora metu gal kokius 70 ar 75 kg sveriau, tai kai numeciau iki 60 sau atrodziau visai gerai. Dabar uzsimaniau ne normali, o liekna (beveik) but. Tik kad sunkiai sekasi to tikslo siekti. Tai numetu, tai vel priaugu...nors tie svyracvimai nera dideli.

As irgi einu vakarieniaut. Kai baigsis mano dieta, pirmas dalykas, ka valgysiu, bus saltibarsciai. Taip noriu, kad net seiles varva. ax.gif
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 19:01)
Sportuoju jau apie metus, bet raumenuku neauginu, tik kardio treniruotem uzsiimu. Pirma noriu riebaliuku atsikratyt, nes jeigu po jais dar raumenys prades augt, tai is viso stora atrodysiu.

Slaunys ir man daugiausiai problemu sukelia. Stora lyg ir neesu, bet trumpesnio sijono deveti negaliu schmoll.gif

Man irgi "apetitas uzaugo bevalgant". Pamenu, pries pora metu gal kokius 70 ar 75 kg sveriau, tai kai numeciau iki 60 sau atrodziau visai gerai. Dabar uzsimaniau ne normali, o liekna (beveik) but. Tik kad sunkiai sekasi to tikslo siekti. Tai numetu, tai vel priaugu...nors tie svyracvimai nera dideli.

As irgi einu vakarieniaut. Kai baigsis mano dieta, pirmas dalykas, ka valgysiu, bus saltibarsciai. Taip noriu, kad net seiles varva. ax.gif
*

Man pirmas dalykas po dietos buvo varske su jogurtu lotuliukas.gif

Kaip numetei tiek kg? ax.gif
Ares
QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 20:35)
Man pirmas dalykas po dietos buvo varske su jogurtu lotuliukas.gif

Kaip numetei tiek kg? ax.gif
*

hah.gif angel_sadangel.gif (tas angeliukas - tai as)

Siandien mamos aplankyt atvykau, o ji lyg tycia turejo saltibarsciu tokiu skaniu skaniu padarius cray.gif NESUSILAIKIAU! cray.gif Pasibaige mano dieta mamos virtuvej. Net geda prisipazint dabar, kai taip entuziastingai ryte snekejau. Labai savimi nusivylusi esu. Buvo tik 5 dienos likusios!

Nuo rytojaus vel issitrauksiu savo maisto svarstykles ir kcal knygute, nieko kitaip nebus.

O tiek svorio numeciau skaiciuodama kalorijas (per diena 1200 ir ne daugiau) bei kasdien be jokiu iseiginiu po valanda elipsini treniruokli mindama. Prireike apie puses metu, bet tie kg nukrito uztikrintai. Baigus skaiciuoti kcal ir metus sporta ne vienas neataugo. Aisku, praeita vasara labai atsipalaidavau, vos ne kasdien saslykus valgiau alum uzsigerdama, tai apie puse numesto svorio grizo (speju, kad kokius 65-67 sveriau. Tuo metu bijojau ant svarstykliu lipt). blush2.gif

Galvoju, kad vel reiketu prie normalios mitybos grizt ir sportuotkasdien, o ne dietu laikytis. Turbut taip ir padarysiu po sio savo fiasko. Paguoda siuo metu tik tokia, kad netekau 4 kg, bet speju, kad vienas atgal pareis, kai druska pradesiu vartot.
Irena85
QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 21:58)
hah.gif  angel_sadangel.gif  (tas angeliukas - tai as)

Siandien mamos aplankyt atvykau, o ji lyg tycia turejo saltibarsciu tokiu skaniu skaniu padarius cray.gif  NESUSILAIKIAU! cray.gif  Pasibaige mano dieta mamos virtuvej. Net geda prisipazint dabar, kai taip entuziastingai ryte snekejau. Labai savimi nusivylusi esu. Buvo tik 5 dienos likusios!

Nuo rytojaus vel issitrauksiu savo maisto svarstykles ir kcal knygute, nieko kitaip nebus.

O tiek svorio numeciau skaiciuodama kalorijas (per diena 1200 ir ne daugiau) bei kasdien be jokiu iseiginiu po valanda elipsini treniruokli mindama. Prireike apie puses metu, bet tie kg nukrito uztikrintai. Baigus skaiciuoti kcal ir metus sporta ne vienas neataugo. Aisku, praeita vasara labai atsipalaidavau, vos ne kasdien saslykus valgiau alum uzsigerdama, tai apie puse numesto svorio grizo (speju, kad kokius 65-67 sveriau. Tuo metu bijojau ant svarstykliu lipt). blush2.gif

Galvoju, kad vel reiketu prie normalios  mitybos grizt ir sportuotkasdien, o ne dietu laikytis. Turbut taip ir padarysiu po sio savo fiasko. Paguoda siuo metu tik tokia, kad netekau 4 kg, bet speju, kad vienas atgal pareis, kai druska pradesiu vartot.
*

vienas suklupimas - ne priezastis mesti dieta mirksiukas.gif
Sefiene*
eisiu paskaityt apie šia dietą
Ginara
na pasiskaitei, gal nuo ryt pradeti nori?
Sefiene*
QUOTE(Ginara @ 2010 06 02, 18:45)
na pasiskaitei, gal nuo ryt pradeti nori?
*

nea schmoll.gif dar nespėjau, buvau išvykus 4u.gif be to dar 2 dienos delčios dietos liko biggrin.gif
Ginara
labas rytas, bandysiu laikytis sios dietos smile.gif .Pradedu nuo siandien ir labai laukiu kompanijos ax.gif
Irena85
QUOTE(Ginara @ 2010 06 03, 08:43)
labas rytas, bandysiu laikytis sios dietos  smile.gif .Pradedu nuo siandien ir labai laukiu kompanijos  ax.gif
*

As nuo 1dienio pradesiu - nuo delcios man nei vienas kilas nenukrito
Ginara
visa diena atsilaikiau, o vat vasarines-vakarines pagundos nugalejo mane gun_bandana.gif
palauksiu as taves Irena85. Nuo pirmadienio mirksiukas.gif
Irena85
QUOTE(Ginara @ 2010 06 03, 19:04)
visa diena atsilaikiau, o vat vasarines-vakarines pagundos nugalejo mane gun_bandana.gif
palauksiu as taves Irena85. Nuo pirmadienio  mirksiukas.gif
*

Sutarta drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.