o ta kava butina gert?
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 18, 23:08) Labas Jei nemėgsti - negerk O dabar apie mane - šiandien sveriu 64kg Pietų meniu irgi pakeičiau - bus vištiena - aš jau rimtai - į mėsą nebegaliu žiūrėti
64 kilai
Labas rytas. 11-oji diena. Alkis jau nustojo kamuoti, sakyčiau, galiu normaliai ištverti nuo pusryčių iki pietų, ir nuo pietų iki vakarienės, o nuo vakarienės iki miego - lengva taip pat... skrandis apsitraukė, dabar net to kiekio, kurį suvalgau, nes nurodyta meniu, kartais būna per daug Bet ar tikrai angeluojuos tik aš viena?
Sveika.. galbūt ne tu viena
Aną vasarą baisiai priaugau (daug priežasčių) ir per rudenį, tuo labiau per žiemą, ir per pavasarį neįmanoma atsikratyti tų kelių nereikalingų kilogramų (kurių niekad nebūdavo), Ir sportuoju ir derinu maistą (mėsa su bulvėm- ne, košytės, daržovės). Nu žodžiu, kūnas tvirtas, nuo sporto , o svoris ir masė niekaip nekrenta. pilvuką reik labai sutraukt.. Tai šnd man pirma diena QUOTE(lilium @ 2010 05 20, 12:20) Sveika.. galbūt ne tu viena Tai šnd man pirma diena Aš svorio priaugau nuo saldumynų - prieš porą metų numečiau daug svorio (nuo 85 iki 65 kilų), tada žiemą atsilaikiau - svorio nepriaugau (buvo 1-2 kg svyravimai), o praeitą vasarą prasidėjo - alutis, traškučiai, saldainiukai ir t.t. ir vasaros pabaigoj svėriau 69 O pastaruoju metu labai pasinešiau ant saldainių ir kito maisto... vat ir pasekmė - 69 kilai Džinsai jau laisvoki, klubų ir liemens apimtys sumažėjo po 2cm Beje, pietus kažkiek pakeičiau - tiesą sakant - visiškai pakeičiau, nes gavau tokios skanios vištienos, kad niam niam Darbe stovi dėžė su saldainiais - kol kas dar nė vieno nepaėmiau
kol kas :DDDDDD ir taip šauniai laikaisi
QUOTE(lilium @ 2010 05 20, 13:52) kol kas :DDDDDD ir taip šauniai laikaisi Saldainių jau nebeliko, pagundos irgi - gerai, kad darbe daug saldumynų maniakų Lilium, sunkiausios būna pirmos 3 dienos - nepasiduok Su stresais man irgi nekas - jei tik stresas - aš į šaldytuvą Aš maukiu arbatą vaisinę be cukraus...
Sveikos,
Ir as atlendu pas jus i kluba. Nuo rytojaus pradedu laikytis angeliuku dietos, tik turiu kelis klausimus: 1. Ar galima vietoj kepsnio valgyti virta jautiena, ir kepimui skirtu aliejumi salotas apslakstyti? 2. Kavos tik vienas puodelis per diena leidziamas, ar nepakenks, jei dar koki viena papildomai isgersiu? 3. Galima sios dietos ne savaite, o dvi laikytis? Kiek teko ziureti, tai visos panasios dietos (japoniska, kopenhagos or pan.) dvi savaites trunka. Paskutiniu metu papilnejau QUOTE(Ares @ 2010 05 20, 16:19) Sveikos, Ir as atlendu pas jus i kluba. Nuo rytojaus pradedu laikytis angeliuku dietos, tik turiu kelis klausimus: 1. Ar galima vietoj kepsnio valgyti virta jautiena, ir kepimui skirtu aliejumi salotas apslakstyti? 2. Kavos tik vienas puodelis per diena leidziamas, ar nepakenks, jei dar koki viena papildomai isgersiu? 3. Galima sios dietos ne savaite, o dvi laikytis? Kiek teko ziureti, tai visos panasios dietos (japoniska, kopenhagos or pan.) dvi savaites trunka. Paskutiniu metu papilnejau Labas, mielai junkis Atsakymai į klausimus: 1. Manau, kad galima, nors man nelabai skanu. 2. Kava - diuretikas, todėl aš už kiekvieną papildomą kavos geriu stiklinę vandens 3. Dieta trunka 13 dienų - tiek pat kiek japoniška, Kopenhagos ir pan QUOTE(Irena85 @ 2010 05 20, 16:44) Labas, mielai junkis Atsakymai į klausimus: 1. Manau, kad galima, nors man nelabai skanu. 2. Kava - diuretikas, todėl aš už kiekvieną papildomą kavos geriu stiklinę vandens 3. Dieta trunka 13 dienų - tiek pat kiek japoniška, Kopenhagos ir pan Pati skaniausia vakarienė po sporto - du kiviukai, du apelsiniukai ir stiklinė kefyro Gal kas turite patarimų, ką ryt daryti su ta morka? Praeitą penktadienį jos nevalgiau..
tikiu kad skanu vaisiai po sporto
Ares>> sakai nuo rytojaus bet kaip man sunku. aš įpratus valgyt košes, daug daržovių ir vaisių. dar pasilepinu po saldainį po valgio.. ir taip dietiškai maitinaus (sveikai). susisuko smegenėlės dar su alkocholiu bėda. draugės gimtadienis, ir kaip jį atšvęst neišgėrus su visais..? Irena85>> grįžus namo pas mamą saldainiai nesibaigia ir vis jų daugėja.... QUOTE(Irena85 @ 2010 05 20, 20:14) Pati skaniausia vakarienė po sporto - du kiviukai, du apelsiniukai ir stiklinė kefyro Gal kas turite patarimų, ką ryt daryti su ta morka? Praeitą penktadienį jos nevalgiau.. Del morkos nieko nepadarysi. Teks nusiteikt optimistiskai ir ryztingai ir ta morka sudorot Taip pat aciu uz atsakymus. Gerai, kad dvi savaites trunka, tai gal pavyks didziaja dali nereikalingu kg nukratyt. Siuo metu iki idealaus svorio (is ugio atemus 110) reikia 8 kg numest O kiek jums visoms mazdaug nukrito kg? Gal galit pasigirt? Galit dar pridet, kiek "pliuso" turejot As prie kelis metus kopenhagos dietos laikiausi, numeciau 7 kg, is ju po dietos tik 2 ataugo. Tikiuosi, kad ir si karta panasiai bus. lilium, as tai labai ryztingai ruosiuosi, tai siandien tik ant jogurto ir darzoviu sriubos "sedziu". Nenoriu po pasilepinimu jokiu grieztai dietintis, nes tada man tik sunkiau buna.
Ech... morka morkyte...
lilium - svarbiausia, jog mama palaikytu, o tada viskas bus baika Ares - as numeciau 5 kg (nuo 69 iki 64), ziuresim, ka svarstykles rodys ryt
64 KILAI
Pesimistinės nuotaikos.... Vakar miegot nuėjau pusalkanė - pasirodo, tos mano vakarienės buvo mano skrandžiui labai mažai - maniau, tikrai šian pamatysiu 63 kilus, o pamačiau špygą taukuotą.. Pusryčiams nebuvo morkos su citrina, o buvo kava su gabaliuku sūrio... Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. Esu soti ir patenkinta.. (čia užsiimu saviitaiga, jei ką) Pietums laukia vištienos krūtinėlė, o vakarienei - varškės porcija (keičiu kiaulieną į varškę ir žuvį į vištienos krūtinėlę), o ryt kepsiu žuvį folijoj... Ryt mano paskutinė viltis - jei svarstyklės neordys 63 kilų, aš nežinau, ką joms padarysiu Kodėl taip nesąžininga - kitoms nukrenta po 7-8 kilus, o man nusiridena tik kokie niekingi 5 kiliukai
Irena85, nera teisybes, tad jos neieskok
Va, manosios irgi mane sunervino. Nuo paskutinio sverimosi dar +700 g parode, tad iki tikslo jau 8,7 kg reik numest Oj, nepatinka man sitos dietos laikytis, kai tik 2 valgymai per diena. Tam kartui maisto uztenka, bet as pratus tarp valgymu koki vaisiu ar dar ka sudorot, taipo keliu val. vel alkana jauciuosi.Oj, laukiu vakarienes QUOTE(Ares @ 2010 05 21, 19:03) Irena85, nera teisybes, tad jos neieskok Va, manosios irgi mane sunervino. Nuo paskutinio sverimosi dar +700 g parode, tad iki tikslo jau 8,7 kg reik numest Oj, nepatinka man sitos dietos laikytis, kai tik 2 valgymai per diena. Tam kartui maisto uztenka, bet as pratus tarp valgymu koki vaisiu ar dar ka sudorot, taipo keliu val. vel alkana jauciuosi.Oj, laukiu vakarienes Ares, sakyciau - velyva tavo vakariene O mano dieta matyt sian baigiasi - lekiu filmo su dlightu ziuret ir kreveciu valgyt na, bet ryt paziuresim, ka gero parodys svarstykles QUOTE(Irena85 @ 2010 05 21, 20:38) Ares, sakyciau - velyva tavo vakariene O mano dieta matyt sian baigiasi - lekiu filmo su dlightu ziuret ir kreveciu valgyt na, bet ryt paziuresim, ka gero parodys svarstykles Oj, kad taip man kreveciu kas duotu...O mano vakarienes visada velyvos buna. As i lova anksciau nei 1-2 val. nakties niekad neinu, tai ne nuodeme ir 10 vakaro valgyt. QUOTE(Ares @ 2010 05 21, 20:58) Oj, kad taip man kreveciu kas duotu...O mano vakarienes visada velyvos buna. As i lova anksciau nei 1-2 val. nakties niekad neinu, tai ne nuodeme ir 10 vakaro valgyt. Mmm, kreveciu buvo vos 2, taip pat 2 dlightai, keletas pistaciju ir du gabaliukai surio Ir dar du maziukai dziuvesiai.. zodziu... nusiroviau nuo dietos... QUOTE(Irena85 @ 2010 05 22, 00:59) Mmm, kreveciu buvo vos 2, taip pat 2 dlightai, keletas pistaciju ir du gabaliukai surio Ir dar du maziukai dziuvesiai.. zodziu... nusiroviau nuo dietos... Be to, siandien ryte jau 1 kg maziau svarstykles rode QUOTE(Ares @ 2010 05 22, 16:29) Be to, siandien ryte jau 1 kg maziau svarstykles rode Ares, saunuole del istvirkavimu - KALTA O as - pusrycius suvalgiau tvarkingai, o tada... tada prasidejo kasniukas to, kasniukas ano - na, tai mesytes, tai suriuko.. Pietums - Kepta zuvyte (be aliejaus), su morka Ka tik sukramciau plona gabaliuka savo kepto kepsnio ir stikline namu gamybos jogurto - skanumynas... jau kaip as ilgejausi jogurto... Siandien pabandziau pagaminti namu salygomis - isejo super Siandienos maisto bankas uzdarytas, liks atidarytos dureles sampui Pirmadieni darysiu iskrovos diena su jogurtu (pacios gamintu), o veliau stengsiuos laikytis angelu valgiarascio, tad tikiuosi pamesti dar pora kilu Kiek tu isgeri vandens - as pastebejau, kad be 3 litru - niekaip dienos neistempiu
Aaa, jei paskutine diena nusidejai, tai nieko labai baisaus
As per diena 2 litrus vandens ir arbatos isgeriu. O tai tu, pabaigus dieta, po iskrovos dienos vel is naujo jos laikysies, ar kaip? QUOTE(Ares @ 2010 05 22, 19:56) Aaa, jei paskutine diena nusidejai, tai nieko labai baisaus As per diena 2 litrus vandens ir arbatos isgeriu. O tai tu, pabaigus dieta, po iskrovos dienos vel is naujo jos laikysies, ar kaip? Labas rytas Ares, kaip sekasi dietintis? Mano svoris siandien ant 64 Po iskrovos nezinau, ka darysiu - bandysiu kazkiek prisilaikyti angelu valgiarascio, bet labai grieztai nebus - valgysiu mesa su darzovem (ne bulvem), pusryciu jau ipratau nevalgyt, o vakariene valgysiu iki 6 arba 7 (kartais is treniruotes griztu tik 7, o iki treniruotes nera galimybes pavalgyt) ir aisku, uzdesiu ban'a saldumynams ir kitoms maisto nesamonems (cipsams, riesutams ir pan).. ir aisku, kasdien sversiuos, kad pamatyciau net minimalius pokycius svorio srityje..
Gerai sekasi, tik siandien vos vos sugriesijau
Siandien jau 3 diena ir - 1.7 kg Oj, baisu skaityt, kad taip viena taure sampano paveike. turbut nuo siol reikia ne tik jautiena su kausiniais tau valgyt. Man, tikiuosi, taip nebus. As alkoholi labai gerai toleruoju As po dietos tai tikrai nezadu sito valgiarascio principu laikytis. Manau, organizmui ir angliavandeniu, ir riebalu reikia, tai tik kalorijas skaiciuosiu. Anksciau ta dariau, tai labai gerai svoris laikesi, o tik nustojau, tai is karto 5 ar 6 kg priaugau. QUOTE(Ares @ 2010 05 24, 01:23) Gerai sekasi, tik siandien vos vos sugriesijau Siandien jau 3 diena ir - 1.7 kg Oj, baisu skaityt, kad taip viena taure sampano paveike. turbut nuo siol reikia ne tik jautiena su kausiniais tau valgyt. Man, tikiuosi, taip nebus. As alkoholi labai gerai toleruoju As po dietos tai tikrai nezadu sito valgiarascio principu laikytis. Manau, organizmui ir angliavandeniu, ir riebalu reikia, tai tik kalorijas skaiciuosiu. Anksciau ta dariau, tai labai gerai svoris laikesi, o tik nustojau, tai is karto 5 ar 6 kg priaugau. Labas Labai del taves dziaugiuos, Ares.. O man sian iskrova - ne iskrova, nes tai sausainukas, tai lisnas kasnis bet po 7 (nes tik 18.45 grizau is sporto) - ne kasnio i burna Man kalorijoms skaiciuoti neuztenka kantrybes - is pradziu skaiciuoju, o tad numoju ranka
300 g...tik 300g nuo vakar nukrito
Irena85, as irgi kalorijas skaiciuoju ne visuomet. Buna, pasiryztu tvarkingai ta daryt, paskaiciuoju koki pusmeti, o po to to numetu i sali ir "tik siaip prisiziuriu, nepersivalgau, nekaloringa maista valgau", tik kazkodel po keliu tokio prisiziurejimo menesiu tenka Angelu dietos laikytis QUOTE(Ares @ 2010 05 25, 21:27) 300 g...tik 300g nuo vakar nukrito Irena85, as irgi kalorijas skaiciuoju ne visuomet. Buna, pasiryztu tvarkingai ta daryt, paskaiciuoju koki pusmeti, o po to to numetu i sali ir "tik siaip prisiziuriu, nepersivalgau, nekaloringa maista valgau", tik kazkodel po keliu tokio prisiziurejimo menesiu tenka Angelu dietos laikytis Ares - nesijaudink, gal dar nukris daugiau.. O mano svoris laikosi ties 64 QUOTE(Irena85 @ 2010 05 25, 23:00) Ares - nesijaudink, gal dar nukris daugiau.. O mano svoris laikosi ties 64 Per daug nesijaudinu, nukris tas svoris, niekur nedings. Be to, dar tik 5 diena, tad dar daaaug laiko liko. Laukiu nesulaukiu pabaigos, tada eisiu uogu su jogurtu valgyt...taip noriu Pasigirsiu, kad siandien sveciu turejau, stalas sausainiais, sokoladais ir pyragais nukrautas buvo, o as atsilaikiau ir tik savo zuvyte valgiau Manau, tavo kaloriju kiekis kaip iskrovos diena labai geras. Kaip tau gerai, kad soti jautiesi, nes as vis suku ir suku ratus aplink saldytuva. QUOTE(Ares @ 2010 05 25, 22:48) Per daug nesijaudinu, nukris tas svoris, niekur nedings. Be to, dar tik 5 diena, tad dar daaaug laiko liko. Laukiu nesulaukiu pabaigos, tada eisiu uogu su jogurtu valgyt...taip noriu Pasigirsiu, kad siandien sveciu turejau, stalas sausainiais, sokoladais ir pyragais nukrautas buvo, o as atsilaikiau ir tik savo zuvyte valgiau Manau, tavo kaloriju kiekis kaip iskrovos diena labai geras. Kaip tau gerai, kad soti jautiesi, nes as vis suku ir suku ratus aplink saldytuva. Tai kad čia nebuvo iškrova Pilvas išssipūtęs - atrodo, tarsi balioną būčiau prarijus.. Tad grįžau prie pakoreguoto angelų valgiaraščio ir šian valgiau pietums 2 kiaušus ir bliūduką salotų (žalios salotos, svogūnų laiškai, pomidoras, alyvuogių aliejus) - ir soti, ir patenkinta, ir pilvo nepučia.. Vakarienei dar nežinau, ką valgysiu.. Svoris laikosi ant 64 kilų Ares, šaunuolė, kad atsilaikei prieš maisto pagundas QUOTE(Irena85 @ 2010 05 26, 14:13) Tai kad čia nebuvo iškrova Pilvas išssipūtęs - atrodo, tarsi balioną būčiau prarijus.. Tad grįžau prie pakoreguoto angelų valgiaraščio ir šian valgiau pietums 2 kiaušus ir bliūduką salotų (žalios salotos, svogūnų laiškai, pomidoras, alyvuogių aliejus) - ir soti, ir patenkinta, ir pilvo nepučia.. Vakarienei dar nežinau, ką valgysiu.. Svoris laikosi ant 64 kilų Ares, šaunuolė, kad atsilaikei prieš maisto pagundas Neee, nevalgysiu. Zinau save - valgau arba grieztai pagal taisykles, arba valgau be taisykliu Jau 6 diena ir -3 kg Saunu, kad po truputi zemyn ir tavo svoris vaziuoja. O geriausia, kad po dietos aukstyn nepradejo lipti, kaip dazniausiai visoms atsitinka vos baigus dietintis. Taip ir toliau laikykis. Man irgi kazkaip palengvejo, turiu sokolado, sausainiu, bet ju visai nenoriu QUOTE(Ares @ 2010 05 26, 22:06) Neee, nevalgysiu. Zinau save - valgau arba grieztai pagal taisykles, arba valgau be taisykliu Jau 6 diena ir -3 kg Saunu, kad po truputi zemyn ir tavo svoris vaziuoja. O geriausia, kad po dietos aukstyn nepradejo lipti, kaip dazniausiai visoms atsitinka vos baigus dietintis. Taip ir toliau laikykis. Man irgi kazkaip palengvejo, turiu sokolado, sausainiu, bet ju visai nenoriu Ares, saunuole O as sian ant svarstykliu isvydau 63 kilus QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 09:21) Ares, saunuole O as sian ant svarstykliu isvydau 63 kilus Smagu, kad tau krenta, o man siandien 7 diena ir 100 g pliuso buvo Zinai, pagalvojau, kad tik zmonems, ka tik nuo dietu nulipusiems, tokia vakariene gali pasirodyt karaliska. QUOTE(Ares @ 2010 05 27, 16:17) Smagu, kad tau krenta, o man siandien 7 diena ir 100 g pliuso buvo Zinai, pagalvojau, kad tik zmonems, ka tik nuo dietu nulipusiems, tokia vakariene gali pasirodyt karaliska. O del svorio - gal ko suraus privalgei, o tada vandens daug gerei? QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 18:13) O del svorio - gal ko suraus privalgei, o tada vandens daug gerei? Tas ir pikciausia, kad nei druskos, nei dar kokiu priedu nevalgiau. Viskas grieztai pagal dietos valgiarasti. Kitu produktu visa savaite net uosciusi neesu Siandien nesusiturejau ir nusipirkau mazyti cipsu pakeli, na, ta 25 g. Dabar jis pas mane savaite gules ir lauks, kol suvalgyt galesiu QUOTE(Ares @ 2010 05 27, 17:52) Tas ir pikciausia, kad nei druskos, nei dar kokiu priedu nevalgiau. Viskas grieztai pagal dietos valgiarasti. Kitu produktu visa savaite net uosciusi neesu Siandien nesusiturejau ir nusipirkau mazyti cipsu pakeli, na, ta 25 g. Dabar jis pas mane savaite gules ir lauks, kol suvalgyt galesiu Linkiu, kad tas pakelis butu nepraplestas iki dietos pabaigos O as sian prisikirtau dziovintu slyvu - skanumynas... QUOTE(Irena85 @ 2010 05 27, 22:33) Linkiu, kad tas pakelis butu nepraplestas iki dietos pabaigos O as sian prisikirtau dziovintu slyvu - skanumynas... Labas rytas - reikaliukai su wc sekmingai pabaigti O svarstykles negailestingai rodo 64 Nuo pirmadienio vel laikysiuos angeliuku dietos... QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 09:16) Labas rytas - reikaliukai su wc sekmingai pabaigti O svarstykles negailestingai rodo 64 Nuo pirmadienio vel laikysiuos angeliuku dietos... Manau, kad neverta labai nusiminti. Juk vienas ar keli kg ir turi sugrizti po dietos, nes vel druska vartojama, tai cia tik vanduo, nieko baisaus O as atejau pasigirt...ir nuodemiu ispazint Vakar vakare rankas nuleidau ir buvau nusprendusi dieta mesti. Pasisveriau po pietu, tai svoris dar soktelejo i virsu Galvojau, kad siandien ryte uzlipusi ant svarstykliu baisius skaicius pamatysiu, bet ne! -600 g Taigi, 8 diena, as vel ant dietos, ir jau 58.7 kg QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 10:12) Manau, kad neverta labai nusiminti. Juk vienas ar keli kg ir turi sugrizti po dietos, nes vel druska vartojama, tai cia tik vanduo, nieko baisaus O as atejau pasigirt...ir nuodemiu ispazint Vakar vakare rankas nuleidau ir buvau nusprendusi dieta mesti. Pasisveriau po pietu, tai svoris dar soktelejo i virsu Galvojau, kad siandien ryte uzlipusi ant svarstykliu baisius skaicius pamatysiu, bet ne! -600 g Taigi, 8 diena, as vel ant dietos, ir jau 58.7 kg Kaip faina, Ares ir koks menkutis tavo svoris (na, nebent esi labai mazyte) Man vakar del wc jau panika buvo beprasidedanti, tai prikirtau as tu slyvu (padauginau, pripazistu), efekto jokio... tada pasiskaiciau, kad galima isgerti sauksta linu semenu aliejaus (ar kazkas panasaus) - kadangi 10 vakare linu semenu aliejaus pas mane neaptikta, isgeriau sauksta alyvu aliejaus - juk tas pats riebalas.... ziaukciojau siaubingai - bet prarijau... efekto jokio... suvalgiau 2 a/s selenu, uzgerdama vandeniu.... efektas tolygus nuliui... Tada pikta nuejau miegoti o sian ryte - Del druskos - laikydamasi dietos samoningai neribojau druskos, tad vanduo kaip ir neturetu dabar grizineti... bet paziuresim, ka svarstykles rodys ryt... QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 11:59) Kaip faina, Ares ir koks menkutis tavo svoris (na, nebent esi labai mazyte) Man vakar del wc jau panika buvo beprasidedanti, tai prikirtau as tu slyvu (padauginau, pripazistu), efekto jokio... tada pasiskaiciau, kad galima isgerti sauksta linu semenu aliejaus (ar kazkas panasaus) - kadangi 10 vakare linu semenu aliejaus pas mane neaptikta, isgeriau sauksta alyvu aliejaus - juk tas pats riebalas.... ziaukciojau siaubingai - bet prarijau... efekto jokio... suvalgiau 2 a/s selenu, uzgerdama vandeniu.... efektas tolygus nuliui... Tada pikta nuejau miegoti o sian ryte - Del druskos - laikydamasi dietos samoningai neribojau druskos, tad vanduo kaip ir neturetu dabar grizineti... bet paziuresim, ka svarstykles rodys ryt... Kai as turiu dideliu wc problemu, tai ricinos isgeriu kokius 5 saukstus. Tuoj sutvarko. Tiesa, viduriuku nepaleidzia, siaip geriau visas "procesas" vyksta, ir tiek. As visad galvojau, kad isgerus ricinos is wc neimanoma pusdieni iseit. Pasirodo - ne. O del to vieno kg, tai jeigu tik jis tau gyvenima gadina, tai nesunkiai galima per pora savaiteliu siek tiek prisiziurint numest. Tiksla tikrai pasieksi. Mano ugis 165 cm, tad dar 4 kg iki idealaus svorio truksta. Bet atrodau, lyg 70 sverciau, visi taip sako, tai noriu 50 svert. Mano problema tame, kad neturiu raumenu, o tik riebalus, o jie nedaug sveria ir nemazai vietos uzima, todel man reikia ju kieki mazint. QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 16:12) Kai as turiu dideliu wc problemu, tai ricinos isgeriu kokius 5 saukstus. Tuoj sutvarko. Tiesa, viduriuku nepaleidzia, siaip geriau visas "procesas" vyksta, ir tiek. As visad galvojau, kad isgerus ricinos is wc neimanoma pusdieni iseit. Pasirodo - ne. O del to vieno kg, tai jeigu tik jis tau gyvenima gadina, tai nesunkiai galima per pora savaiteliu siek tiek prisiziurint numest. Tiksla tikrai pasieksi. Mano ugis 165 cm, tad dar 4 kg iki idealaus svorio truksta. Bet atrodau, lyg 70 sverciau, visi taip sako, tai noriu 50 svert. Mano problema tame, kad neturiu raumenu, o tik riebalus, o jie nedaug sveria ir nemazai vietos uzima, todel man reikia ju kieki mazint. Na, ne tik tas vienas kilas, o visi 3 (ar 4 - priklauso nuo to, koks yra atskaitos taskas Kodel nepradedi sportuoti - is karto pamazu atsirastu raumenukai? Mano didziausia problema - storos slaunys Ka tik pavakarienievau - salotos su lasisa..
Sportuoju jau apie metus, bet raumenuku neauginu, tik kardio treniruotem uzsiimu. Pirma noriu riebaliuku atsikratyt, nes jeigu po jais dar raumenys prades augt, tai is viso stora atrodysiu.
Slaunys ir man daugiausiai problemu sukelia. Stora lyg ir neesu, bet trumpesnio sijono deveti negaliu Man irgi "apetitas uzaugo bevalgant". Pamenu, pries pora metu gal kokius 70 ar 75 kg sveriau, tai kai numeciau iki 60 sau atrodziau visai gerai. Dabar uzsimaniau ne normali, o liekna (beveik) but. Tik kad sunkiai sekasi to tikslo siekti. Tai numetu, tai vel priaugu...nors tie svyracvimai nera dideli. As irgi einu vakarieniaut. Kai baigsis mano dieta, pirmas dalykas, ka valgysiu, bus saltibarsciai. Taip noriu, kad net seiles varva. QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 19:01) Sportuoju jau apie metus, bet raumenuku neauginu, tik kardio treniruotem uzsiimu. Pirma noriu riebaliuku atsikratyt, nes jeigu po jais dar raumenys prades augt, tai is viso stora atrodysiu. Slaunys ir man daugiausiai problemu sukelia. Stora lyg ir neesu, bet trumpesnio sijono deveti negaliu Man irgi "apetitas uzaugo bevalgant". Pamenu, pries pora metu gal kokius 70 ar 75 kg sveriau, tai kai numeciau iki 60 sau atrodziau visai gerai. Dabar uzsimaniau ne normali, o liekna (beveik) but. Tik kad sunkiai sekasi to tikslo siekti. Tai numetu, tai vel priaugu...nors tie svyracvimai nera dideli. As irgi einu vakarieniaut. Kai baigsis mano dieta, pirmas dalykas, ka valgysiu, bus saltibarsciai. Taip noriu, kad net seiles varva. Man pirmas dalykas po dietos buvo varske su jogurtu Kaip numetei tiek kg? QUOTE(Irena85 @ 2010 05 28, 20:35) Siandien mamos aplankyt atvykau, o ji lyg tycia turejo saltibarsciu tokiu skaniu skaniu padarius Nuo rytojaus vel issitrauksiu savo maisto svarstykles ir kcal knygute, nieko kitaip nebus. O tiek svorio numeciau skaiciuodama kalorijas (per diena 1200 ir ne daugiau) bei kasdien be jokiu iseiginiu po valanda elipsini treniruokli mindama. Prireike apie puses metu, bet tie kg nukrito uztikrintai. Baigus skaiciuoti kcal ir metus sporta ne vienas neataugo. Aisku, praeita vasara labai atsipalaidavau, vos ne kasdien saslykus valgiau alum uzsigerdama, tai apie puse numesto svorio grizo (speju, kad kokius 65-67 sveriau. Tuo metu bijojau ant svarstykliu lipt). Galvoju, kad vel reiketu prie normalios mitybos grizt ir sportuotkasdien, o ne dietu laikytis. Turbut taip ir padarysiu po sio savo fiasko. Paguoda siuo metu tik tokia, kad netekau 4 kg, bet speju, kad vienas atgal pareis, kai druska pradesiu vartot. QUOTE(Ares @ 2010 05 28, 21:58) Siandien mamos aplankyt atvykau, o ji lyg tycia turejo saltibarsciu tokiu skaniu skaniu padarius Nuo rytojaus vel issitrauksiu savo maisto svarstykles ir kcal knygute, nieko kitaip nebus. O tiek svorio numeciau skaiciuodama kalorijas (per diena 1200 ir ne daugiau) bei kasdien be jokiu iseiginiu po valanda elipsini treniruokli mindama. Prireike apie puses metu, bet tie kg nukrito uztikrintai. Baigus skaiciuoti kcal ir metus sporta ne vienas neataugo. Aisku, praeita vasara labai atsipalaidavau, vos ne kasdien saslykus valgiau alum uzsigerdama, tai apie puse numesto svorio grizo (speju, kad kokius 65-67 sveriau. Tuo metu bijojau ant svarstykliu lipt). Galvoju, kad vel reiketu prie normalios mitybos grizt ir sportuotkasdien, o ne dietu laikytis. Turbut taip ir padarysiu po sio savo fiasko. Paguoda siuo metu tik tokia, kad netekau 4 kg, bet speju, kad vienas atgal pareis, kai druska pradesiu vartot. vienas suklupimas - ne priezastis mesti dieta
eisiu paskaityt apie šia dietą
na pasiskaitei, gal nuo ryt pradeti nori?
labas rytas, bandysiu laikytis sios dietos
visa diena atsilaikiau, o vat vasarines-vakarines pagundos nugalejo mane
palauksiu as taves Irena85. Nuo pirmadienio |