o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia  ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų
Dew drop
2005 10 27, 11:34
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 11:28) o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia  ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų  sūrio gabaliuko dydis priklauso nuo Tavo noro atsikratyti vikšro  jei jį toliau auginsi, gali ir 0,5kg kokio Rokiškio įvaldyti, o jei ne - apsiribok plėšomo lazdele
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 27, 11:03)  tai gal motyvacijos pritrūko?... Gal nebuvo ten ko pas tave mest?..  Mest buvo ką, o po vasaros dar daugiau yra  Nežinau kažkaip dietos ne man  dabar vat bandau kalorijas skaičiuoti, mažiau valgyti, nes pagal dietas kai reikia valgyti, tai man kažkas atsitinka pasamonėje ir aš tada noriu ryti viską iš eilės
Kootwella
2005 10 27, 11:40
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 10:19) Dew drop, kokie dar "razvratai"?  Juk valgiau lygiai tuos produktus, kurie ir į daržovių sriubą įeitų, tik kad be vandens
Kootwella
2005 10 27, 11:42
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 10:28) o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia  ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų  Na neeee - jogurto vakare galėsi paskanauti, o sūris ir yra sūris  Aš pvz ruošiuosi sukirsti apie 50g brie arba camembert (mano skaniausiojo  )
Dew drop
2005 10 27, 12:16
dar noriu pasakyti, kad labai gerai, jei po darbo nevarai namo ir nedžiūsti prie šaldytuvo, o kur nors pasprunki  Aš vieną dieną variau į kirpyklą manikiūro, antakių tvarkytis, vakar sėdėjau Vilniuje seminare, šiandien planuoju kažkaip susiorganizuoti masažiuką  Tai darbe užkandu kiaušų ir t.t., o kai grįžtu namo, būna apie 19val., pavargusi, kad net valgyti nesinori, tai jei dar gauni kepsnį ar sriubos, tai esi labai patenkinta  taip ir iškenti tas sunkiąsias pirmąsias dienas
O kaip pas jus su WC? Pas mane TRAGEDIJA  . Uzsikimso viskas Svorio dienom neziuriu, uzlipsiu ant svarstykliu po savaites: Nenoriu nei nusivilti, nei pradeti dziugauti - svarbiausia pati jauciuosi geriau
Dew drop
2005 10 27, 15:18
QUOTE(Andrea @ 2005 10 27, 13:25) O kaip pas jus su WC? Pas mane TRAGEDIJA  . Uzsikimso viskas Svorio dienom neziuriu, uzlipsiu ant svarstykliu po savaites: Nenoriu nei nusivilti, nei pradeti dziugauti - svarbiausia pati jauciuosi geriau  pas mane normaliai  po rytinės kavos, jei dar darbe kokią cigaretę patraukiu, tai viskas iš karto gerai  o jei bėdos, tai kaip sakiau, pabandyk vandens su citrina atsikėlus išgerti Aš taip pat jaučiuosi lengviau ir mane tai palaiko
Kootwella
2005 10 27, 15:33
Na o aš, kai pamislyju, nuo dietinimosi pradžios su "dideliu reikalu" nuėjusi dar nebuvau..  Bet jokio diskonforto taipat nejaučiu  O jei ką, visada stebuklingai padeda senų lapų arbata, kurių būna vaistinėse, ir kainuoja (kam aktualu) apie 4.70Lt  Poveikį GARANTUOJU
Kootwella pasakyk o iš ko sūris daromas, jei ne iš varškės  jei sūris yra sūris o va varškė varškė ir pakeisti negalima, beje tavo paminėtas brie sūris net 45 proc riebumo būna - tai gal geriau liesa varškė o dėl diskonforto patikėk pajausi, aš iš patirties sakau kai savaitę nebūna po to oi kaip būna
Dew drop
2005 10 27, 20:14
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 19:01) Kootwella pasakyk o iš ko sūris daromas, jei ne iš varškės  jei sūris yra sūris o va varškė varškė ir pakeisti negalima, beje tavo paminėtas brie sūris net 45 proc riebumo būna - tai gal geriau liesa varškė Babcės, dar kartą įspėju, nenuklystam nuo valgiaraščio  jei kažkas parašė tą sūrį, vadinasi reikia sūrio, o varškę gali valgyti pas delčiukes laikomės, laikomės, jokių čia keitinėjimų  o tai iš pradžių morkos su kopūstais, po to varškė, tuoj bus taukais varvantys bulviniai blynai su grietine bet kaip aš šiandien ėsti noriu, tai žiauru  bet apsičiupinėju apkūdusį, bet vis dar didelį vikšrą  , gelbėjimosi ratas dar yra, vadinasi negalima  ryt bus jau ketvirta diena ir bus lengviau
labaaaaaaassssssssssssssssssssssss  nu negalejau patiket  net nuo lovos pasokau, o jau buvau supykus ant sito skyrelio, ateidavau tik siaip pazioplinet ir dabar jau pora dienu kalorijas skaiciuoju  , tai mastau gi, o gal ir man bandyt, bet kaip cia grasinat pirmuose psl, kad jokiu verkslenimu  , tai ana karta man kazkaip nesiseke issilaikyt  tai bus man cia nuo jusu, jei neistversiu nu sakes kaip smagu, kad atgaivinot, as jei ir nesilaikysiu, bet cia vaidensiuos pas jus
tiesa del WC, tai man tikrai padejo siltas vandenukas su citrina  , tik va nezinau kodel dabar negeriu, nes vel turiu bedu  gerai, kad priminet
 protestuoju jūs pačios sau prieštaraujat. šiaip sūryje daugiau riebalų nei varškėje, o čia baltyminė dieta - tad tikrai nemanau kad labai blogai jį pakeisti į varškės gabaliuką suprantu kad kritikos nepriimat ir geriau kirsit RIEBŲ SŪRĮ - tad sėkmės
spurgele
2005 10 27, 21:13
sveikos sektantės  , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno  . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau  .
QUOTE(murkliuke @ 2005 10 27, 11:35) Mest buvo ką, o po vasaros dar daugiau yra  Nežinau kažkaip dietos ne man  dabar vat bandau kalorijas skaičiuoti, mažiau valgyti, nes pagal dietas kai reikia valgyti, tai man kažkas atsitinka pasamonėje ir aš tada noriu ryti viską iš eilės   lygiai tas pats ir man  nu bet galvoju gal si karta pavyks, kazkaip ir as, kai angelu neisilaikiau, tai kaloriju griebiausi. kuri laika buvo liuks, bet paskui apleidau, o dabar labai sunku vel isivaziuoti  uztat ir galvoju gal reiketu pabandyt vel
Ooooooooooo sveikutes  Sekta atsigavo, turbut viksrai suvesejo  . Laikomes, laikomes, ateisiu kartais patikrinti
QUOTE(spurgele @ 2005 10 27, 21:13) sveikos sektantės  , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno  . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau  . sveika sveika tai jau antra tuoj peresi  saunuole butinai prisijunk, kai jau paleisi savo  i gyvenima
Dew drop
2005 10 27, 21:34
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 22:07) labaaaaaaassssssssssssssssssssssss  nu negalejau patiket  net nuo lovos pasokau, o jau buvau supykus ant sito skyrelio, ateidavau tik siaip pazioplinet labas, Mija  malonu matyti. Na gi papasakok kaip laikaisi? QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 22:12)  protestuoju jūs pačios sau prieštaraujat. šiaip sūryje daugiau riebalų nei varškėje, o čia baltyminė dieta - tad tikrai nemanau kad labai blogai jį pakeisti į varškės gabaliuką suprantu kad kritikos nepriimat ir geriau kirsit RIEBŲ SŪRĮ - tad sėkmės  Čia Tau ne laida "Prieštarauk", o SEKTA. Dietos valgiaraštis - įstatymas. Visus nusižengelius baudžiame Geriau prisipažink,kad jau suputai tą varškę, tik dabar bijai pasakyti QUOTE(spurgele @ 2005 10 27, 22:13) sveikos sektantės  , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno  . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau  . Sveika, Spurgele  Sveiko Tau ir gražaus laukimo, o pavasarį mes lauksim laimingos mamos  Labas, Dina2  užeik, naujokes pagainiosi
boruzka
2005 10 27, 21:39
tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija  galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui ..  pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks  noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba
QUOTE(Dina2 @ 2005 10 27, 21:31) Ooooooooooo sveikutes  Sekta atsigavo, turbut viksrai suvesejo  . Laikomes, laikomes, ateisiu kartais patikrinti  ateik ateik  , cia turbut mane labiausiai drausmint reikes  gaila, kad mamairutes nera, kas pas mane i ispanus atleks su beizbolkem  , o jei reikes usuotu krokodilu, tik tarkit zodi, siusiu UPS  bus jums, kai vyras iskeis i usuota krokodila, bet uztat be viksro
spurgele
2005 10 27, 21:43
žinot aš jūsų sektos visą šį laiką ilgėjausi ir dabar būčiau sektantė jei ne  . aplankysiu jus kartas nuo karto. ANGELŲ SEKTA - JĖGA!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 21:34) labas, Mija  malonu matyti. Na gi papasakok kaip laikaisi? ka cia pasakot, vis dar sedziu pas mananas  , vasara buvau LT, tai ir svoris normalus buvo, o cia vel viska atsiauginu  . viksras bujoja bjaurybe ir dar tingi nusivikt iki sporto klubo, kuris per langa matosi  , jau visas kliutis lyg ir pasalinau , ta prasme treningiukai suruosti laukia ir tt, o va viksras smegenis paveikes  net ir svarstykles si sezona turiu  truko man jusu griezto zodzio
QUOTE(boruzka @ 2005 10 27, 21:39) tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija  galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui ..  pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks  noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba  jei jau jungsies, tai zinok cia merginos grieztos  , jei reikia, tai tokiu velniu duoda
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 21:34) Labas, Dina2  užeik, naujokes pagainiosi 
Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat  ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta? tai ar rytoj bus man palaikymo komanda  ?
Dew drop
2005 10 28, 08:22
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 23:28) Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat  ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta? tai ar rytoj bus man palaikymo komanda  ? Gyvenam neblogai  iš praeitą kartą numestų 8kg , grįžo 1kg ir taip laikiausi visą vasarą. Dabar buvo visokių švenčių, atsipalaidavimų ir apsileidimų  ir ore priaugau dar 2kg  tai dabar atsisėdau ant Angeliukų ir jau 1,5 kg nebeturiu  dar kelis kg norėčiau numesti, tikiuosi tai padaryti Šiandien pamiršau atsinešti pietus  tai galvoju reiks kokio kefyro nulėkti (iš vakarinio meniu  ) gerai, kad parduotuvė šalia
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 21:34) Geriau prisipažink,kad jau suputai tą varškę, tik dabar bijai pasakyti ne nebijau taip aš vietoj sūrio valgiau varškės liesos 100g ir ką užmėtysit akmenais. na nepykit bet nesiderima man prie dietos BRIE sūris  o beje ir tas pats fermentinis sūris ( na nemanau kad suvalgius 1 picnik lazdelę pasijausi sotus)turi daug daugiau kolorijų nei liesa varškė. tad visai nesigailiu pakeitus ir šįryt dar 1 kg mažiau tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą. aš pakeitimą apskaičiuoju vietoj džiuvėsio ir kiaušinių aš rinkausi varškę, ir 0 proc riebumo natūralų jogurtą. na bet jei čia SEKTA tai iki sėkmės atsikratant vikšro.
Dew drop
2005 10 28, 10:53
QUOTE(inga888 @ 2005 10 28, 09:29) tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą. aš pakeitimą apskaičiuoju vietoj džiuvėsio ir kiaušinių aš rinkausi varškę, ir 0 proc riebumo natūralų jogurtą. na bet jei čia SEKTA tai iki sėkmės atsikratant vikšro. tada kalorijas ir reikia skaičiuoti, o ne Angeluotis
Kootwella
2005 10 28, 11:09
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 22:28) Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat  ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta? tai ar rytoj bus man palaikymo komanda  ? Sveika sveikaaaaaaaaaaa  Jau ir pasiilgt spėjom - šaunu, kad sava chebrite renkasi Man tai, iš esmės, visks Kai grįžau iš manjanų, svėriau kokis 64kg..  Tada iki vasarėlės susitvarkiau (žinote - nauja meilė padarė savo  ), ir iki rudens laikėsi 58-60kg  Dabar ėmė šalti, vadelės atsileido, ir užkilo svarstyklės iki 62kg  Taip kad panorau šiek tiek susiimti, ir jau 1kg nebėr  Liko dar pora ir manau, jog susidorosiu ir su šitais bjaurybėm Būsim, Mija23, tavo palaikymo kamanda, būsim
Kootwella
2005 10 28, 11:16
QUOTE(inga888 @ 2005 10 28 @ 09:29) tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą. aš pakeitimą apskaičiuoju vietoj džiuvėsio ir kiaušinių aš rinkausi varškę, ir 0 proc riebumo natūralų jogurtą.
na bet jei čia SEKTA tai iki sėkmės atsikratant vikšro. * QUOTE(Dew drop @ 2005 10 28, 10:53) tada kalorijas ir reikia skaičiuoti, o ne Angeluotis  Būtent, Dew drop Supranti, inga888, čia, kaip ir visose baltyminėse dietose: mažesnis griekas yra riebalo suvalgyti, nei daugiau angliavandenių  Pasižiūrėkime  : brie sūryje yra tik 0.2g angliavandenių šimte gramų, o varškėje kiek?? Jei neklystu, apie 5  Ir riebaus sūrio gali suvalgyti apie 30g, o jau būsi soti, kai varškės 100g man tikrai neužtektų Taip kad nereikia ginčytis su patyrusiom
Kootwella
2005 10 28, 11:41
QUOTE(boruzka @ 2005 10 27, 21:39) tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija  galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui ..  pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks  noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba  Daugiau pasiryžimo, entuziazmo, boruzka, ir pamatysi, kaip tavasis vikšras išsigąs ir nė nepastebėsi, kai pasislėps po kopūsto lapais  Mes su tavimi
Kootwella
2005 10 28, 11:57
Mergičkos, ar matėt dar didesnį išsišokimą????  inga888, toji mūsų Angelų valgiaraščio kritikė ir nepaisytoja, atidarius gi naują temelę: BULVIŲ DIETA blin Ne gana to, kad mes taip nuolaidžiai žiūrėjome į savo bendrasektės nuklydimus ir klydinėjimus, ji taip mums atsidėkojo ir paskleidė neregėtą ereziją Juolab, kai bulvės - didžiausias Angelų dietos priešas, krakmolo=angliavandenių ir visokio kitokio blogio šaltinis Ką darom????
Dew drop
2005 10 28, 12:18
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 12:57) Mergičkos, ar matėt dar didesnį išsišokimą????  inga888, toji mūsų Angelų valgiaraščio kritikė ir nepaisytoja, atidarius gi naują temelę: BULVIŲ DIETA blin Ne gana to, kad mes taip nuolaidžiai žiūrėjome į savo bendrasektės nuklydimus ir klydinėjimus, ji taip mums atsidėkojo ir paskleidė neregėtą ereziją Juolab, kai bulvės - didžiausias Angelų dietos priešas, krakmolo=angliavandenių ir visokio kitokio blogio šaltinis Ką darom????  Nieko  Įtariu, kad šokinėdama nuo mėsytės prie bulvytės, tegalės vien tik savo vikšru girtis O mes būsim liaunos ir grakščios kaip gazelės
Kootwella
2005 10 28, 12:25
nu ka sveikos  zinokit tokia laiminga siandien nu tokia laiminga  tai va, ryte nuvariau i kursus, o kai grizau pagaliau isdrysau nueit i ta sporto kluba ir zinokit jegele  viska man ten parode mano  draugas, tai paziuresiu kaip cia mano kunas sureaguos ir pirmadieni vel kulniuosiu su dieta kolkas irgi sekasi, savaitgaliui likau viena, tai siandien ryte buvo isgerta kavute, dabar suputau du kiausus, bet neturejau darzoviu, o pardes uzdarytos, tai laukiu kol pasibaigs siesta ir eisiu apsipirkt visko. tai ta pomidora su salotom pavakariam sulesiu  nu kolkas ciki piki
Kootwella
2005 10 28, 16:00
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 15:44) nu ka sveikos  zinokit tokia laiminga siandien nu tokia laiminga  tai va, ryte nuvariau i kursus, o kai grizau pagaliau isdrysau nueit i ta sporto kluba ir zinokit jegele  viska man ten parode mano  draugas, tai paziuresiu kaip cia mano kunas sureaguos ir pirmadieni vel kulniuosiu su dieta kolkas irgi sekasi, savaitgaliui likau viena, tai siandien ryte buvo isgerta kavute, dabar suputau du kiausus, bet neturejau darzoviu, o pardes uzdarytos, tai laukiu kol pasibaigs siesta ir eisiu apsipirkt visko. tai ta pomidora su salotom pavakariam sulesiu  nu kolkas ciki piki   Šaunuolė O tai kaip te atsitiko, kad taip ilgai pas manjanas užsisėdėjai??? Negąsdina jautienos kainos ir neatmuša noro angeluotis?? P.S. Ryt važiuoju i Kauną
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:00)  Šaunuolė O tai kaip te atsitiko, kad taip ilgai pas manjanas užsisėdėjai??? Negąsdina jautienos kainos ir neatmuša noro angeluotis?? P.S. Ryt važiuoju i Kauną  tai va taip ir atsitiko, kad mano  antram sezonui pasiliko, tai vasara paatostogavom ir vel grizom cia kainos, tai tikrai jautienos cia  , nu bet kai pagalvojau kiek sadumynam isleisdavau, tai jau geriau jautienos nusipirkt. praita karta, kai bandziau laikytis, tai jatiena i vistiena keiciau, bet dabar kai cia taip rekaujat, kad jokiu kaitaliojimu  , nu tai JOKIU perduok Kaunui linkejimus
Kootwella
2005 10 28, 16:27
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 16:14) tai va taip ir atsitiko, kad mano  antram sezonui pasiliko, tai vasara paatostogavom ir vel grizom cia kainos, tai tikrai jautienos cia  , nu bet kai pagalvojau kiek sadumynam isleisdavau, tai jau geriau jautienos nusipirkt. praita karta, kai bandziau laikytis, tai jatiena i vistiena keiciau, bet dabar kai cia taip rekaujat, kad jokiu kaitaliojimu  , nu tai JOKIU perduok Kaunui linkejimus   Būtinai linkėjimus perduosiu O aš, žinok, nu NEREALIAI ėmiau manjanų ilgėtis...  Tokie žodžiai kaip: Mercadona, siesta, Cola-cao, ternera, pollo, ir t.t. ir panašiai man varo diiiiiidelį ilgesį...
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:27)  Būtinai linkėjimus perduosiu O aš, žinok, nu NEREALIAI ėmiau manjanų ilgėtis...  Tokie žodžiai kaip: Mercadona, siesta, Cola-cao, ternera, pollo, ir t.t. ir panašiai man varo diiiiiidelį ilgesį...  as zinok per vasara irgi pasiilgau  visai cia nieko o tave prasom i svecius  galesim su ispaniska ternera angeluotis o primink kurioj tu ispanijos daly buvai? ar nesiruosi grizt?
Kootwella
2005 10 28, 16:48
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 16:38) as zinok per vasara irgi pasiilgau  visai cia nieko o tave prasom i svecius  galesim su ispaniska ternera angeluotis o primink kurioj tu ispanijos daly buvai? ar nesiruosi grizt? Buvau Valencia, o grįžti...  Nebent atostogų, bet... niekada negaliu žinoti, kaip man ten  susišvies..  Kyla ir minčių sugrįžti. Bet kokiu atveju dėkui už kvietimą
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:48) Buvau Valencia, o grįžti...  Nebent atostogų, bet... niekada negaliu žinoti, kaip man ten  susišvies..  Kyla ir minčių sugrįžti. Bet kokiu atveju dėkui už kvietimą  tai rimtai laukiu  , jei sugalvosi visada prasom  tik musu kaime nera ka labai veikt, bet baru daug yra o kaip sekasi angelai? kiek cia musu yra besilaikanciu? ko tokiostylios a? ar tik neuzsiimat kuom nereikia
Dew drop
2005 10 28, 17:39
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 18:03) o kaip sekasi angelai? kiek cia musu yra besilaikanciu? ko tokiostylios a? ar tik neuzsiimat kuom nereikia  kaip ir ne, nors norėtume  bet jau dienos normą suvalgiau  taip kad laikausi, stengiuosi... Durniausia, kad šiandien jau senokai namie sėdžiu su aplink besisukiojančiais vaikais, kuriems pastoviai reik kažką graužti
arba laikot arba einu valgyt  ah  kaip butu gerai
Dew drop
2005 10 28, 20:29
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 21:20) arba laikot arba einu valgyt  ah  kaip butu gerai  Kur eini?  Tuoj Tau bus valgyti Kaip pirmą kartą įspėjimas  kas per razvratni paveikslėliai ir mintys  apsičiupinėk greitai vikšrą ir įsivaizduok, kaip sėdi savo Ispanijoje ant mėlynos vandenyno pakrantės, vėjas šiugzdena lengvučius apdarus ir pro gundančiai prasiskleidžiančias klostes iškrenta...didelis ir baltas riebalo kalnas  patenkintas blizgantis vikšras...fui P.S. man jau šiandien noro valgyti krizė praėjo
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 28, 20:29) Kur eini?  Tuoj Tau bus valgyti Kaip pirmą kartą įspėjimas  kas per razvratni paveikslėliai ir mintys  apsičiupinėk greitai vikšrą ir įsivaizduok, kaip sėdi savo Ispanijoje ant mėlynos vandenyno pakrantės, vėjas šiugzdena lengvučius apdarus ir pro gundančiai prasiskleidžiančias klostes iškrenta...didelis ir baltas riebalo kalnas  patenkintas blizgantis vikšras...fui P.S. man jau šiandien noro valgyti krizė praėjo   va ko ir laukiau o siaip cia pas mane oras panasus kaip pas jus  nei vandenyno, nei saules
Dew drop
2005 10 29, 08:36
Šiandien apsičiupinėjau, vikšras apsitraukęs  , bet svoris kaip ir vakar Šiandien man žuvytė  , tai mėsos gabaliuką į darbą atsinešiau, o smaguriausiu vakare
Kootwella
2005 10 29, 09:39
Kootwella
2005 10 29, 10:04
Dew drop
2005 10 29, 12:09
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 29, 10:39) Vakar....... Pakvietė draugai.... Buvo daug.... Daug buvo sūrio ir sidro....  Vienas kąsnelis į burną (juk nepakenks)... Antras.... Tada prasidėjo:...  Kankinkit, budeliai, stipriau!!!...  apakus Nu, blin, Kootwela, kas čia per reikalai  rekia dar pagalvoti, kaip čia dabar Tave bausti tai jau šiandien iškrovos diena būtina, galvok, ką darai  Tavo vikšras džiaugiasi nerealiai Reikia jau , ko gero, Mamosirutės ieškoti, kad Vilniuje prilėktų ir Tau gerai su beisbolke užvažiuotų
|
|