Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angelų sektos dieta- VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Arinva
o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia g.gif ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų ax.gif
Dew drop
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 11:28)
o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia  g.gif ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų  ax.gif
*

sūrio gabaliuko dydis priklauso nuo Tavo noro atsikratyti vikšro rolleyes.gif jei jį toliau auginsi, gali ir 0,5kg kokio Rokiškio įvaldyti, o jei ne - apsiribok plėšomo lazdele ax.gif
hklmn
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 27, 11:03)
g.gif  tai gal motyvacijos pritrūko?... Gal nebuvo ten ko pas tave mest?.. mellow.gif
*

Mest buvo ką, o po vasaros dar daugiau yra blush2.gif Nežinau kažkaip dietos ne man schmoll.gif dabar vat bandau kalorijas skaičiuoti, mažiau valgyti, nes pagal dietas kai reikia valgyti, tai man kažkas atsitinka pasamonėje ir aš tada noriu ryti viską iš eilės blush2.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 10:19)
prasideda razvratai  doh.gif  mad.gif
Žinokit, kad nesilaiko meniu, po to neturi teisės sakyti, kad nuo Angelų svoris nekrenta  umn.gif
Man trečios dienos rytą -1Kg  cool.gif  yahoo.gif ir valgyti visai nenoriu kažkaip  g.gif
Šiandien jau mašinaliai porą kiaušų į darbą įsimečiau, po to tik pagalvojau, kad nebeatsimenu tiksliai kas trečią dieną pietums  g.gif  doh.gif bet gal nepagadinsiu reikalo blush2.gif
*

Dew drop, kokie dar "razvratai"? tongue.gif Juk valgiau lygiai tuos produktus, kurie ir į daržovių sriubą įeitų, tik kad be vandens mirksiukas.gif
Kootwella
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 10:28)
o tas sūrio gabaliukas tai kiek čia  g.gif ir ar galima pakeisti į liesą varškę su šlakeliu natūralaus jogurto ar kefyro - na kad ne taip sprangu būtų  ax.gif
*

Na neeee - jogurto vakare galėsi paskanauti, o sūris ir yra sūris sleep.gif Aš pvz ruošiuosi sukirsti apie 50g brie arba camembert (mano skaniausiojo thumb_yello.gif )
Dew drop
dar noriu pasakyti, kad labai gerai, jei po darbo nevarai namo ir nedžiūsti prie šaldytuvo, o kur nors pasprunki tongue.gif Aš vieną dieną variau į kirpyklą manikiūro, antakių tvarkytis, vakar sėdėjau Vilniuje seminare, šiandien planuoju kažkaip susiorganizuoti masažiuką ax.gif Tai darbe užkandu kiaušų ir t.t., o kai grįžtu namo, būna apie 19val., pavargusi, kad net valgyti nesinori, tai jei dar gauni kepsnį ar sriubos, tai esi labai patenkinta thumbup.gif mirksiukas.gif taip ir iškenti tas sunkiąsias pirmąsias dienas ax.gif ax.gif
Pippa
O kaip pas jus su WC? Pas mane TRAGEDIJA doh.gif. Uzsikimso viskas cry.gif
Svorio dienom neziuriu, uzlipsiu ant svarstykliu po savaites: Nenoriu nei nusivilti, nei pradeti dziugauti - svarbiausia pati jauciuosi geriau ax.gif
Dew drop
QUOTE(Andrea @ 2005 10 27, 13:25)
O kaip pas jus su WC? Pas mane TRAGEDIJA doh.gif. Uzsikimso viskas cry.gif
Svorio dienom neziuriu, uzlipsiu ant svarstykliu po savaites: Nenoriu nei nusivilti, nei pradeti dziugauti - svarbiausia pati jauciuosi geriau ax.gif
*

pas mane normaliai ax.gif po rytinės kavos, jei dar darbe kokią cigaretę patraukiu, tai viskas iš karto gerai blush2.gif o jei bėdos, tai kaip sakiau, pabandyk vandens su citrina atsikėlus išgerti smile.gif
Aš taip pat jaučiuosi lengviau ir mane tai palaiko thumbup.gif
Kootwella
Na o aš, kai pamislyju, nuo dietinimosi pradžios su "dideliu reikalu" nuėjusi dar nebuvau.. blink.gif Bet jokio diskonforto taipat nejaučiu biggrin.gif O jei ką, visada stebuklingai padeda senų lapų arbata, kurių būna vaistinėse, ir kainuoja (kam aktualu) apie 4.70Lt mirksiukas.gif Poveikį GARANTUOJU tongue.gif
Arinva
Kootwella pasakyk o iš ko sūris daromas, jei ne iš varškės biggrin.gif jei sūris yra sūris o va varškė varškė ir pakeisti negalima, beje tavo paminėtas brie sūris net 45 proc riebumo būna - tai gal geriau liesa varškė mirksiukas.gif

o dėl diskonforto patikėk pajausi, aš iš patirties sakau kai savaitę nebūna po to oi kaip būna doh.gif
Dew drop
QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 19:01)
Kootwella pasakyk o iš ko sūris daromas, jei ne iš varškės  biggrin.gif  jei sūris yra sūris o va varškė varškė ir pakeisti negalima, beje tavo paminėtas brie sūris net 45 proc riebumo būna - tai gal geriau liesa varškė  mirksiukas.gif
*

Babcės, dar kartą įspėju, nenuklystam nuo valgiaraščio protest.gif jei kažkas parašė tą sūrį, vadinasi reikia sūrio, o varškę gali valgyti pas delčiukes ax.gif
laikomės, laikomės, jokių čia keitinėjimų nono.gif o tai iš pradžių morkos su kopūstais, po to varškė, tuoj bus taukais varvantys bulviniai blynai su grietine mad.gif
bet kaip aš šiandien ėsti noriu, tai žiauru doh.gif bet apsičiupinėju apkūdusį, bet vis dar didelį vikšrą blush2.gif , gelbėjimosi ratas dar yra, vadinasi negalima unsure.gif ryt bus jau ketvirta diena ir bus lengviau unsure.gif
Mija23
labaaaaaaassssssssssssssssssssssss 4u.gif nu negalejau patiket wub.gif net nuo lovos pasokau, o jau buvau supykus ant sito skyrelio, ateidavau tik siaip pazioplinet ir dabar jau pora dienu kalorijas skaiciuoju nestuke.gif , tai mastau gi, o gal ir man bandyt, bet kaip cia grasinat pirmuose psl, kad jokiu verkslenimu g.gif , tai ana karta man kazkaip nesiseke issilaikyt blink.gif tai bus man cia nuo jusu, jei neistversiu blink.gif
nu sakes kaip smagu, kad atgaivinot, as jei ir nesilaikysiu, bet cia vaidensiuos pas jus wub.gif
Mija23
tiesa del WC, tai man tikrai padejo siltas vandenukas su citrina thumbup.gif , tik va nezinau kodel dabar negeriu, nes vel turiu bedu g.gif gerai, kad priminet ax.gif
Arinva
spam.gif protestuoju jūs pačios sau prieštaraujat. šiaip sūryje daugiau riebalų nei varškėje, o čia baltyminė dieta - tad tikrai nemanau kad labai blogai jį pakeisti į varškės gabaliuką schmoll.gif
suprantu kad kritikos nepriimat ir geriau kirsit RIEBŲ SŪRĮ - tad sėkmės 4u.gif
spurgele
sveikos sektantės smile.gif , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno smile.gif . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau ax.gif .
Mija23
QUOTE(murkliuke @ 2005 10 27, 11:35)
Mest buvo ką, o po vasaros dar daugiau yra  blush2.gif Nežinau kažkaip dietos ne man  schmoll.gif  dabar vat bandau kalorijas skaičiuoti, mažiau valgyti, nes pagal dietas kai reikia valgyti, tai man kažkas atsitinka pasamonėje ir aš tada noriu ryti viską iš eilės  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif lygiai tas pats ir man blink.gif nu bet galvoju gal si karta pavyks, kazkaip ir as, kai angelu neisilaikiau, tai kaloriju griebiausi. kuri laika buvo liuks, bet paskui apleidau, o dabar labai sunku vel isivaziuoti blink.gif uztat ir galvoju gal reiketu pabandyt vel g.gif
Dina2
Ooooooooooo sveikutes 4u.gif Sekta atsigavo, turbut viksrai suvesejo tongue.gif doh.gif .

Laikomes, laikomes, ateisiu kartais patikrinti rolleyes.gif biggrin.gif
Mija23
QUOTE(spurgele @ 2005 10 27, 21:13)
sveikos sektantės smile.gif , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno  smile.gif . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau  ax.gif .
*

sveika sveika 4u.gif
tai jau antra tuoj peresi thumbup.gif nestuke.gif saunuole
butinai prisijunk, kai jau paleisi savo user posted image i gyvenima
Dew drop
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 22:07)
labaaaaaaassssssssssssssssssssssss  4u.gif  nu negalejau patiket  wub.gif  net nuo lovos pasokau, o jau buvau supykus ant sito skyrelio, ateidavau tik siaip pazioplinet
*

labas, Mija 4u.gif 4u.gif malonu matyti. Na gi papasakok kaip laikaisi? listen.gif

QUOTE(inga888 @ 2005 10 27, 22:12)
spam.gif protestuoju jūs pačios sau prieštaraujat. šiaip sūryje daugiau riebalų nei varškėje, o čia baltyminė dieta - tad tikrai nemanau kad labai blogai jį pakeisti į varškės gabaliuką  schmoll.gif
suprantu kad kritikos nepriimat ir geriau kirsit RIEBŲ SŪRĮ - tad sėkmės  4u.gif
*

Čia Tau ne laida "Prieštarauk", o SEKTA. Dietos valgiaraštis - įstatymas. Visus nusižengelius baudžiame ph34r.gif mad.gif
Geriau prisipažink,kad jau suputai tą varškę, tik dabar bijai pasakyti tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(spurgele @ 2005 10 27, 22:13)
sveikos sektantės smile.gif , atėjau pažiūrėti ar sekta gyvuoja. matau visos naujos tik Mija23 nuo senų laikų pasivaideno  smile.gif . reiks man prie sektos jungtis nuo pavasario irgi kai lelią savo ant rankų liūliuosiu, kad ant vasaros graži patapčiau  ax.gif .
*

Sveika, Spurgele 4u.gif Sveiko Tau ir gražaus laukimo, o pavasarį mes lauksim laimingos mamos 4u.gif mirksiukas.gif

Labas, Dina2 4u.gif užeik, naujokes pagainiosi mirksiukas.gif
boruzka
tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija ax.gif galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui .. blush2.gif pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks doh.gif noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba cry.gif
Mija23
QUOTE(Dina2 @ 2005 10 27, 21:31)
Ooooooooooo  sveikutes  4u.gif  Sekta  atsigavo,  turbut  viksrai  suvesejo  tongue.gif  doh.gif  .

Laikomes,  laikomes,  ateisiu  kartais  patikrinti  rolleyes.gif  biggrin.gif
*

ateik ateik biggrin.gif , cia turbut mane labiausiai drausmint reikes blush2.gif gaila, kad mamairutes nera, kas pas mane i ispanus atleks su beizbolkem bash.gif g.gif , o jei reikes usuotu krokodilu, tik tarkit zodi, siusiu UPS thumbup.gif bus jums, kai vyras iskeis i usuota krokodila, bet uztat be viksro tease.gif
spurgele
žinot aš jūsų sektos visą šį laiką ilgėjausi ir dabar būčiau sektantė jei ne nestuke.gif. aplankysiu jus kartas nuo karto. ANGELŲ SEKTA - JĖGA!!!!!!!!!!!! wub.gif drinks_cheers.gif
Mija23
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 27, 21:34)
labas, Mija  4u.gif  4u.gif malonu matyti. Na gi  papasakok kaip laikaisi? listen.gif
*

ka cia pasakot, vis dar sedziu pas mananas doh.gif , vasara buvau LT, tai ir svoris normalus buvo, o cia vel viska atsiauginu blush2.gif . viksras bujoja bjaurybe ir dar tingi nusivikt iki sporto klubo, kuris per langa matosi blink.gif , jau visas kliutis lyg ir pasalinau , ta prasme treningiukai suruosti laukia ir tt, o va viksras smegenis paveikes cry.gif net ir svarstykles si sezona turiu rolleyes.gif truko man jusu griezto zodzio biggrin.gif
Mija23
QUOTE(boruzka @ 2005 10 27, 21:39)
tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija  ax.gif  galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui ..  blush2.gif pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks  doh.gif noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba  cry.gif
*

jei jau jungsies, tai zinok cia merginos grieztos biggrin.gif, jei reikia, tai tokiu velniu duoda box.gif bash.gif bicycle.gif

Dina2

Labas, Dina2  4u.gif užeik, naujokes pagainiosi  mirksiukas.gif
*

pioneer.gif biggrin.gif
Mija23
Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat g.gif ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta?

tai ar rytoj bus man palaikymo komanda drinks_cheers.gif ?
Dew drop
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 23:28)
Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat  g.gif ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta?

tai ar rytoj bus man palaikymo komanda  drinks_cheers.gif ?
*

Gyvenam neblogai mirksiukas.gif iš praeitą kartą numestų 8kg , grįžo 1kg ir taip laikiausi visą vasarą. Dabar buvo visokių švenčių, atsipalaidavimų ir apsileidimų blush2.gif ir ore priaugau dar 2kg blink.gif blink.gif tai dabar atsisėdau ant Angeliukų ir jau 1,5 kg nebeturiu yahoo.gif dar kelis kg norėčiau numesti, tikiuosi tai padaryti ax.gif
Šiandien pamiršau atsinešti pietus doh.gif tai galvoju reiks kokio kefyro nulėkti (iš vakarinio meniu unsure.gif ) gerai, kad parduotuvė šalia
Arinva
Geriau prisipažink,kad jau suputai tą varškę, tik dabar bijai pasakyti  tongue.gif  biggrin.gif

ne nebijau taip aš vietoj sūrio valgiau varškės liesos 100g ir ką užmėtysit akmenais. na nepykit bet nesiderima man prie dietos BRIE sūris blink.gif o beje ir tas pats fermentinis sūris ( na nemanau kad suvalgius 1 picnik lazdelę pasijausi sotus)turi daug daugiau kolorijų nei liesa varškė. tad visai nesigailiu pakeitus ir šįryt dar 1 kg mažiau thumbup.gif

tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą.
aš pakeitimą apskaičiuoju vietoj džiuvėsio ir kiaušinių aš rinkausi varškę, ir 0 proc riebumo natūralų jogurtą.

na bet jei čia SEKTA tai iki sėkmės atsikratant vikšro.
Dew drop
QUOTE(inga888 @ 2005 10 28, 09:29)
tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis  - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą.
aš pakeitimą apskaičiuoju vietoj džiuvėsio ir kiaušinių aš rinkausi varškę, ir 0 proc riebumo natūralų jogurtą.

*

tada kalorijas ir reikia skaičiuoti, o ne Angeluotis cool.gif
Kootwella
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 27, 22:28)
Kootwella, Dew drop papasakokit kaip Jus gyvenat  g.gif ? tai per vasara vel viksrai isbujojo, kad grizot atnaujint sekta?

tai ar rytoj bus man palaikymo komanda  drinks_cheers.gif ?
*

Sveika sveikaaaaaaaaaaa 4u.gif biggrin.gif Jau ir pasiilgt spėjom - šaunu, kad sava chebrite renkasi thumbup.gif
Man tai, iš esmės, visks thumb_yello.gif
Kai grįžau iš manjanų, svėriau kokis 64kg.. ax.gif Tada iki vasarėlės susitvarkiau (žinote - nauja meilė padarė savo tongue.gif ), ir iki rudens laikėsi 58-60kg smoke.gif Dabar ėmė šalti, vadelės atsileido, ir užkilo svarstyklės iki 62kg blink.gif Taip kad panorau šiek tiek susiimti, ir jau 1kg nebėr thumbup.gif Liko dar pora ir manau, jog susidorosiu ir su šitais bjaurybėm gun_bandana.gif gun_bandana.gif tongue.gif
Būsim, Mija23, tavo palaikymo kamanda, būsim friends.gif group.gif
Kootwella
QUOTE(inga888 @ 2005 10 28 @ 09:29)
tad Angelai nėra tobulas jūsų valgiaraštis  - ir paskaičiavus kalorijas galima pakeisti į lygiavertį tos pačios grupės produktą.

*

QUOTE(Dew drop @ 2005 10 28, 10:53)
tada kalorijas ir reikia skaičiuoti, o ne Angeluotis  cool.gif
*

Būtent, Dew drop drinks_cheers.gif
Supranti, inga888, čia, kaip ir visose baltyminėse dietose: mažesnis griekas yra riebalo suvalgyti, nei daugiau angliavandenių smartass.gif Pasižiūrėkime book.gif : brie sūryje yra tik 0.2g angliavandenių šimte gramų, o varškėje kiek?? Jei neklystu, apie 5 doh.gif Ir riebaus sūrio gali suvalgyti apie 30g, o jau būsi soti, kai varškės 100g man tikrai neužtektų schmoll.gif
Taip kad nereikia ginčytis su patyrusiom nono.gif brunette.gif
Kootwella
QUOTE(boruzka @ 2005 10 27, 21:39)
tikiuos kad priimsit naujoke i kompanija  ax.gif  galu gale sulaukiau kol praeis 6 menesiai po cezario ir dabar ramia sirdim galiu mesti svori. man bus nerealiai sunku , nes neturiu valios + labai prasti mitybos iprociai + esu labai isranki maistui ..  blush2.gif pradesiu nuo porciju mazinimo . gal vistik pavyks  doh.gif noreciau numesti kokiu 10-15kg . per nestuma priaugau 20 tai jie visi ir tebekaba  cry.gif
*

Daugiau pasiryžimo, entuziazmo, boruzka, ir pamatysi, kaip tavasis vikšras išsigąs ir nė nepastebėsi, kai pasislėps po kopūsto lapais mirksiukas.gif Mes su tavimi group.gif
Kootwella
Mergičkos, ar matėt dar didesnį išsišokimą???? mad.gif inga888, toji mūsų Angelų valgiaraščio kritikė ir nepaisytoja, atidarius gi naują temelę: BULVIŲ DIETA blin ph34r.gif
Ne gana to, kad mes taip nuolaidžiai žiūrėjome į savo bendrasektės nuklydimus ir klydinėjimus, ji taip mums atsidėkojo ir paskleidė neregėtą ereziją umn.gif censored2.gif
Juolab, kai bulvės - didžiausias Angelų dietos priešas, krakmolo=angliavandenių ir visokio kitokio blogio šaltinis gun_rifle.gif
Ką darom???? g.gif
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 12:57)
Mergičkos, ar matėt dar didesnį išsišokimą???? mad.gif inga888, toji mūsų Angelų valgiaraščio kritikė ir nepaisytoja, atidarius gi naują temelę: BULVIŲ DIETA blin  ph34r.gif
Ne gana to, kad mes taip nuolaidžiai žiūrėjome į savo bendrasektės nuklydimus ir klydinėjimus, ji taip mums atsidėkojo ir paskleidė neregėtą ereziją  umn.gif  censored2.gif
Juolab, kai bulvės - didžiausias Angelų dietos priešas, krakmolo=angliavandenių ir visokio kitokio blogio šaltinis  gun_rifle.gif
Ką darom???? g.gif
*

Nieko dirol.gif Įtariu, kad šokinėdama nuo mėsytės prie bulvytės, tegalės vien tik savo vikšru girtis hah.gif
O mes būsim liaunos ir grakščios kaip gazelės ax.gif ax.gif cool.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 28, 12:18)
Nieko dirol.gif Įtariu, kad šokinėdama nuo mėsytės prie bulvytės, tegalės vien tik savo vikšru girtis    hah.gif
O mes būsim liaunos ir grakščios kaip gazelės  ax.gif  ax.gif  cool.gif
*

bicycle.gif hah.gif hah.gif hah.gif drinks_cheers.gif yu.gif

O man jau penkta dienelė - atsinešiau į darbą pasipjausčiusi virtos jautienos šmotelį su žalia vazonone salota laugh.gif Tai pucuosiu, net ausys links essen.gif clap.gif
Mija23
nu ka sveikos 4u.gif zinokit tokia laiminga siandien nu tokia laiminga clap.gif tease.gif yahoo.gif dirol.gif tai va, ryte nuvariau i kursus, o kai grizau pagaliau isdrysau nueit i ta sporto kluba ir zinokit jegele thumbup.gif viska man ten parode mano cool.gif draugas, tai paziuresiu kaip cia mano kunas sureaguos ir pirmadieni vel kulniuosiu biggrin.gif
su dieta kolkas irgi sekasi, savaitgaliui likau viena, tai siandien ryte buvo isgerta kavute, dabar suputau du kiausus, bet neturejau darzoviu, o pardes uzdarytos, tai laukiu kol pasibaigs siesta ir eisiu apsipirkt visko. tai ta pomidora su salotom pavakariam sulesiu ax.gif nu kolkas ciki piki tongue.gif
Kootwella
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 15:44)
nu ka sveikos  4u.gif  zinokit tokia laiminga siandien nu tokia laiminga  clap.gif  tease.gif  yahoo.gif  dirol.gif tai va, ryte nuvariau i kursus, o kai grizau pagaliau isdrysau nueit i ta sporto kluba ir zinokit jegele  thumbup.gif  viska man ten parode mano  cool.gif  draugas, tai paziuresiu kaip cia mano kunas sureaguos ir pirmadieni vel kulniuosiu  biggrin.gif 
su dieta kolkas irgi sekasi, savaitgaliui likau viena, tai siandien ryte buvo isgerta kavute, dabar suputau du kiausus, bet neturejau darzoviu, o pardes uzdarytos, tai laukiu kol pasibaigs siesta ir eisiu apsipirkt visko. tai ta pomidora su salotom pavakariam sulesiu  ax.gif nu kolkas ciki piki  tongue.gif
*

friends.gif Šaunuolė biggrin.gif
O tai kaip te atsitiko, kad taip ilgai pas manjanas užsisėdėjai??? g.gif
Negąsdina jautienos kainos ir neatmuša noro angeluotis?? biggrin.gif tongue.gif

P.S. Ryt važiuoju i Kauną 4u.gif
Mija23
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:00)
friends.gif Šaunuolė  biggrin.gif
O tai kaip te atsitiko, kad taip ilgai pas manjanas užsisėdėjai??? g.gif
Negąsdina jautienos kainos ir neatmuša noro angeluotis?? biggrin.gif  tongue.gif

P.S. Ryt važiuoju i Kauną  4u.gif
*

tai va taip ir atsitiko, kad mano cool.gif antram sezonui pasiliko, tai vasara paatostogavom ir vel grizom cia ax.gif
kainos, tai tikrai jautienos cia doh.gif , nu bet kai pagalvojau kiek sadumynam isleisdavau, tai jau geriau jautienos nusipirkt. praita karta, kai bandziau laikytis, tai jatiena i vistiena keiciau, bet dabar kai cia taip rekaujat, kad jokiu kaitaliojimu biggrin.gif , nu tai JOKIU mirksiukas.gif

perduok Kaunui linkejimus 4u.gif cry.gif
Kootwella
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 16:14)
tai va taip ir atsitiko, kad mano  cool.gif  antram sezonui pasiliko, tai vasara paatostogavom ir vel grizom cia ax.gif
kainos, tai tikrai jautienos cia  doh.gif , nu bet kai pagalvojau kiek sadumynam isleisdavau, tai jau geriau jautienos nusipirkt. praita karta, kai bandziau laikytis, tai jatiena i vistiena keiciau, bet dabar kai cia taip rekaujat, kad jokiu kaitaliojimu  biggrin.gif , nu tai JOKIU  mirksiukas.gif

perduok Kaunui linkejimus  4u.gif  cry.gif
*

pioneer.gif Būtinai linkėjimus perduosiu smile.gif
O aš, žinok, nu NEREALIAI ėmiau manjanų ilgėtis... cray.gif Tokie žodžiai kaip: Mercadona, siesta, Cola-cao, ternera, pollo, ir t.t. ir panašiai man varo diiiiiidelį ilgesį... verysad.gif
Mija23
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:27)
pioneer.gif Būtinai linkėjimus perduosiu  smile.gif
O aš, žinok, nu NEREALIAI ėmiau manjanų ilgėtis... cray.gif Tokie žodžiai kaip: Mercadona, siesta, Cola-cao, ternera, pollo, ir t.t. ir panašiai man varo diiiiiidelį ilgesį... verysad.gif
*

as zinok per vasara irgi pasiilgau biggrin.gif visai cia nieko wub.gif
o tave prasom i svecius mirksiukas.gif galesim su ispaniska ternera angeluotis drinks_cheers.gif
o primink kurioj tu ispanijos daly buvai? ar nesiruosi grizt?
Kootwella
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 16:38)
as zinok per vasara irgi pasiilgau  biggrin.gif visai cia nieko  wub.gif
o tave prasom i svecius  mirksiukas.gif  galesim su ispaniska ternera angeluotis  drinks_cheers.gif
o primink kurioj tu ispanijos daly buvai? ar nesiruosi grizt?
*

Buvau Valencia, o grįžti... g.gif Nebent atostogų, bet... niekada negaliu žinoti, kaip man ten fool.gif susišvies.. tongue.gif Kyla ir minčių sugrįžti. Bet kokiu atveju dėkui už kvietimą 4u.gif
Mija23
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 28, 16:48)
Buvau Valencia, o grįžti... g.gif Nebent atostogų, bet... niekada negaliu žinoti, kaip man ten  fool.gif susišvies.. tongue.gif Kyla ir minčių sugrįžti. Bet kokiu atveju dėkui už kvietimą  4u.gif
*

tai rimtai laukiu biggrin.gif , jei sugalvosi visada prasom tongue.gif tik musu kaime nera ka labai veikt, bet baru daug yra drinks_cheers.gif
o kaip sekasi angelai? kiek cia musu yra besilaikanciu? ko tokiostylios a? ar tik neuzsiimat kuom nereikia user posted image
Dew drop
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 18:03)
o kaip sekasi angelai? kiek cia musu yra besilaikanciu? ko tokiostylios a? ar tik neuzsiimat kuom nereikia user posted image
*

kaip ir ne, nors norėtume blush2.gif bet jau dienos normą suvalgiau unsure.gif taip kad laikausi, stengiuosi... Durniausia, kad šiandien jau senokai namie sėdžiu su aplink besisukiojančiais vaikais, kuriems pastoviai reik kažką graužti schmoll.gif
Mija23
arba laikot arba einu valgyt blink.gif

ah user posted image kaip butu gerai blink.gif
Dew drop
QUOTE(Mija23 @ 2005 10 28, 21:20)
arba laikot arba einu valgyt  blink.gif
ah  user posted image kaip butu gerai  blink.gif
*

Kur eini? blink.gif blink.gif Tuoj Tau bus valgyti mad.gif nono.gif
Kaip pirmą kartą įspėjimas protest.gif kas per razvratni paveikslėliai ir mintys schmoll.gif apsičiupinėk greitai vikšrą ir įsivaizduok, kaip sėdi savo Ispanijoje ant mėlynos vandenyno pakrantės, vėjas šiugzdena lengvučius apdarus ir pro gundančiai prasiskleidžiančias klostes iškrenta...didelis ir baltas riebalo kalnas doh.gif patenkintas blizgantis vikšras...fui schmoll.gif

P.S. man jau šiandien noro valgyti krizė praėjo ax.gif

Mija23
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 28, 20:29)
Kur eini?  blink.gif  blink.gif Tuoj Tau bus valgyti  mad.gif  nono.gif
Kaip pirmą kartą įspėjimas  protest.gif kas per razvratni paveikslėliai ir mintys  schmoll.gif apsičiupinėk greitai vikšrą ir įsivaizduok, kaip sėdi savo Ispanijoje ant mėlynos vandenyno pakrantės, vėjas šiugzdena lengvučius apdarus ir pro gundančiai prasiskleidžiančias klostes iškrenta...didelis ir baltas riebalo kalnas  doh.gif  patenkintas blizgantis vikšras...fui  schmoll.gif

P.S. man jau šiandien noro valgyti krizė praėjo  ax.gif
*

thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif va ko ir laukiau biggrin.gif
o siaip cia pas mane oras panasus kaip pas jus blink.gif nei vandenyno, nei saules blink.gif
Dew drop
Šiandien apsičiupinėjau, vikšras apsitraukęs yahoo.gif , bet svoris kaip ir vakar g.gif
Šiandien man žuvytė essen.gif , tai mėsos gabaliuką į darbą atsinešiau, o smaguriausiu vakare ax.gif
Kootwella
verysad.gif cry.gif cray.gif
Vakar.......
Pakvietė draugai.... verysad.gif
Buvo daug.... verysad.gif
Daug buvo sūrio ir sidro.... doh.gif
Vienas kąsnelis į burną (juk nepakenks)... essen.gif
Antras.... essen.gif
Tada prasidėjo:... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif alc.gif essen.gif essen.gif essen.gif
verysad.gif cry.gif Kankinkit, budeliai, stipriau!!!...
angel_sadangel.gif
Kootwella
Tikriausiai visos po tokio drastiško mano "sugriešijimo" praradote žadą... sad.gif blush-anim-cl.gif
Pripažįstu, tai - nepateisinama... verysad.gif ph34r.gif
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 29, 10:39)
Vakar.......
Pakvietė draugai.... 
Buvo daug.... 
Daug buvo sūrio ir sidro.... doh.gif
Vienas kąsnelis į burną (juk nepakenks)... essen.gif
Antras.... essen.gif
Tada prasidėjo:... drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  alc.gif  essen.gif  essen.gif 
verysad.gif  cry.gif Kankinkit, budeliai, stipriau!!!...
*

blink.gif swoon.gif apakus

Nu, blin, Kootwela, kas čia per reikalai schmoll.gif rekia dar pagalvoti, kaip čia dabar Tave bausti bash.gif bash.gif box.gif protest.gif
tai jau šiandien iškrovos diena būtina, galvok, ką darai umn.gif Tavo vikšras džiaugiasi nerealiai
Reikia jau , ko gero, Mamosirutės ieškoti, kad Vilniuje prilėktų ir Tau gerai su beisbolke užvažiuotų g.gif schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.