Sveikos, gal kuri startuoja šiom dienom? Aš šiandien pradedu.
QUOTE(Stada @ 2012 01 25, 13:46) sekmes Ačiū! -3 irgi gerai Na, pirmos dienos visad būna sunkiausios. Man šiandiena - ne išimtis. Bet laikausi, jokių nusižengimų kol kas nėra ir neplanuoju, kad tokių bus Junkitės dar kas nors į kompajią, aaa? QUOTE(G.Jurgita @ 2012 01 25, 17:16) Ačiū! -3 irgi gerai Na, pirmos dienos visad būna sunkiausios. Man šiandiena - ne išimtis. Bet laikausi, jokių nusižengimų kol kas nėra ir neplanuoju, kad tokių bus Junkitės dar kas nors į kompajią, aaa? man irgi pirmos dienos buvo sunkiausia, nes pasamone kaip tycia visko norejo Zinoma dziaugiuos, kad ir tuos3 pameciau, nes bent jau normaliai jauciuosi
as antra diena laikausi, po pirmos dienos jokio minusiuko
as tai sveriausi kasdien
QUOTE(G.Jurgita @ 2012 01 26, 09:07) sudetinga su manim sitoj vietoj Papildyta: QUOTE(Stada @ 2012 01 26, 10:28) as tai sveriausi kasdien na as grafiku nebraizau, bet pasidarius excelini failiuka su lentele ir kasdien rasausi koks ryte svoris
Nuo vakar pradejau laikytis sios dietos, minus 1 kg
Sveikos merginos, as sios dietos laikiausi pries metus, tai per pusantros savaites numeciau 6 kg, tikrai likau patenkinta ir ne karto nesijauciau alkana. Tik iki galo neissilaikiau
tai vel pradesiu nuo ateinancio pirmadienio QUOTE(notaree @ 2012 02 20, 23:46) man tai pat malonu Dėkui, po pirmos dienos 1kg nebėra Kaip sekasi, notaree? QUOTE(Ingabi @ 2012 02 21, 12:12) Dėkui, po pirmos dienos 1kg nebėra Kaip sekasi, notaree? Labas Ingabi
Beje Ingabi is kurio tu saito maniu pasirinkai? Lietuvisko? Nes kiek ziurejau yra skirtingu meniu angelo dietos. Idomu kuri tu naudoji, gal tavo efektyvesnis meniu
QUOTE(notaree @ 2012 02 21, 13:34) Beje Ingabi is kurio tu saito maniu pasirinkai? Lietuvisko? Nes kiek ziurejau yra skirtingu meniu angelo dietos. Idomu kuri tu naudoji, gal tavo efektyvesnis meniu Maitinuosi pagal pirmame puslapyje pateiktu meniu. Tik šį kartą jautienos neradau parduotuvėje, tai vietoj jos vištienos krūtinėlę valgau. Aš prieš kokius du metus laikiausi, tai kiek pamenu per 10 dienų 4kg pamečiau. Man ši dieta veiksmingiausia iš visų bandytų. O lanko sukimas QUOTE(Ingabi @ 2012 02 21, 14:15) Maitinuosi pagal pirmame puslapyje pateiktu meniu. Tik šį kartą jautienos neradau parduotuvėje, tai vietoj jos vištienos krūtinėlę valgau. Aš prieš kokius du metus laikiausi, tai kiek pamenu per 10 dienų 4kg pamečiau. Man ši dieta veiksmingiausia iš visų bandytų. O lanko sukimas Tai as irgi sitos dietos laikiaus pries metus, tai per pusantros sav numeciau 6 kg, man taip pat ji pati efektyviausia is visu bandytu dietu, tik dbr as pagal kita meniu pradejau, is uzsienio saito, tai gal geriau grisiu prie ankstesnio meniu QUOTE(notaree @ 2012 02 21, 14:31) Tai as irgi sitos dietos laikiaus pries metus, tai per pusantros sav numeciau 6 kg, man taip pat ji pati efektyviausia is visu bandytu dietu, tik dbr as pagal kita meniu pradejau, is uzsienio saito, tai gal geriau grisiu prie ankstesnio meniu Skaičiau, rusų puslapyje visai kitokią angelų dietą, man ji pasirodė visai skani ir ne tokia sunki. O šios dietos rezultatai kalba patys už save QUOTE(Ingabi @ 2012 02 21, 14:46) Skaičiau, rusų puslapyje visai kitokią angelų dietą, man ji pasirodė visai skani ir ne tokia sunki. O šios dietos rezultatai kalba patys už save na as irgi laikiausi pries metus is sio puslapio meniu, dbr pabandziau is anglisko puslapio pagal Victoria's Secret, cia galima ir varske naudoti vnz nz dbr ka ir bedaryti
na ka po antros dienos 800g, visai neblogai
QUOTE(notaree @ 2012 02 22, 12:20) Sveikute, na si karta ir man daugiau nukrito nuo vakar 700g Laba, šaunu, kad tirpsta kilogramai Man siandiena truputi silpna buvo iki pietu, net paankstinau pietus, siap valgau 13val., o siandiena 12 valgiau... dabar gryzau is po sportu, sedziu arbatos puodeli apsikabinusi QUOTE(Ingabi @ 2012 02 22, 22:00) Laba, šaunu, kad tirpsta kilogramai Man siandiena truputi silpna buvo iki pietu, net paankstinau pietus, siap valgau 13val., o siandiena 12 valgiau... dabar gryzau is po sportu, sedziu arbatos puodeli apsikabinusi na as pietauju 14 val o siandiena neturejau laiko, tai papietavau tik 17 val
manau neblogai 3 dienos -2kg
Notaree, kaip sekasi? gal galetum savo meniuka surasyti, arba nuoroda imesti, pagal kuria laikaisi. QUOTE(Ingabi @ 2012 02 23, 16:15) manau neblogai 3 dienos -2kg Notaree, kaip sekasi? gal galetum savo meniuka surasyti, arba nuoroda imesti, pagal kuria laikaisi. na man -1,5 kg Angelo dieta valgiaraštis Pusryčiai (išsirink vieną iš šių): Stiklinė kefyro, citrusinis vaisius; Varškė su krapais ir petražolėmis; Tarkuota morka, stiklinė kefyro; 250 g jogurto-vaisių salotų. Priešpiečiai (išsirink vieną iš šių): Stiklinė kefyro, vaisius; Varškė su krapais ir petražolėmis; Tarkuota morka, stiklinė kefyro; 250 g jogurto-vaisių salotų. Pietūs (išsirink vieną iš šių): Vištienos file su didele daržovių porcija; Žuvis, ruošta alyvuogių aliejuje, ir salotos; Ryžiai su daržovėmis ir prieskoniais; Kiaušiniai su sūriu ir salotomis; Kopūstų sriuba su virta vištiena ar žuvimi. Vakarienė (išsirink vieną iš šių): Virti kiaušiniai ir salotos; Stiklinė kefyro, citrusinis vaisius; Varškė su krapais ir petražolėmis; Tarkuota morka, stiklinė kefyro; 250 g jogurto-vaisių salotų. Valgyti reikia saikingai. Tarp valgymų rekomenduojama gerti sultis, žaliąją arbatą ar kavą (be cukraus). Po 18 valandos vakaro valgyti griežtai draudžiama. TIK AS PUSRYCIU IR PRIESPIECIU NEVALGAU, NES BUTU JAU PER DAUG DAR PRIESPIECIAI
[quote=notaree,2012 02 23, 20:01]
na man -1,5 kg Angelo dieta valgiaraštis Šaunu, kad ir tau papildomi kg tirpsta O tavo meniu koks skanus, net seiles tysta
[quote=Ingabi,2012 02 23, 20:59]
[quote=notaree,2012 02 23, 20:01] na man -1,5 kg Angelo dieta valgiaraštis Šaunu, kad ir tau papildomi kg tirpsta O tavo meniu koks skanus, net seiles tysta [/quote] tai taip tas ir yra gerai, kad galima rinktis
Laba, per ketvritą dieną 200g nuridenau, kad taip ir toliau
Kaip sekasi, notaree? Artėja savaitgalis QUOTE(Ingabi @ 2012 02 24, 10:22) Laba, per ketvritą dieną 200g nuridenau, kad taip ir toliau Kaip sekasi, notaree? Artėja savaitgalis Sveika, na man nuo vakat nukrito 500g O tu tikrai pabandyk mano meniu, siek tiek lengviau, gali ir pasirinkti, ka nori valgyti
sveikos
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 24, 12:04) sveikos Labukas, aš keičiu jautieną į vištienos file, nes pirmom dienom neradau pirkti, o ir šiaip balta mėsa skaniau moonlightly, tikrai nesugrįš, jei nepulsi visko valgyti po dietos
tai va gal ir pakeisiu vistiena nes man ji skanesne
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 24, 13:33) tai va gal ir pakeisiu vistiena nes man ji skanesne moonlightly as tai patarciau keisti i kalakutiena, o ne vistiena, nes kalakutiena yra sveikesne, bei vertingesne, mesa, nei vistiena
laba, šiandiena svarstyklės rodo tą patį ką ir vakar
QUOTE(Ingabi @ 2012 02 25, 11:05) laba, šiandiena svarstyklės rodo tą patį ką ir vakar Labas, na man taip pat siandiena nieko, liko tas pats kas ir vakar Papildyta: beje, o as vakar kap tik valgiau tik pusrycius ir pietus, o vakarienes nebevalgiau, tai irgi keistai kazkaip, kad nieko nenukrito QUOTE(notaree @ 2012 02 25, 11:22) Labas, na man taip pat siandiena nieko, liko tas pats kas ir vakar Papildyta: beje, o as vakar kap tik valgiau tik pusrycius ir pietus, o vakarienes nebevalgiau, tai irgi keistai kazkaip, kad nieko nenukrito QUOTE(Ingabi @ 2012 02 25, 11:47) aha man irgi lengviau nei pirmomis dienomis, sako pirmosios 72 valandos yra sunkiausios
sveikos. paradedu laikytis sios dietos nuo siandien. Parasysiu kaip seksis . Mano ugis 164 o svoris 57kg, noreciau pasiekti 50- 52 kg svori
Malonu, kad palaikot ,butinai parasysiu kaip seksis. Bandysiu meniu kur galima pasirinkti ka valgyti
gal kuri galit sukurti nauja tema? Nes sita tuoj bus uzdaryta, o butu idomu paziuret kaip visoms sekasi su sia dieta. Aciu
Sveikos, merginos, sukuriau nauja tema mums
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=818666 QUOTE(notaree @ 2012 02 26, 12:26) Sveikos, merginos, sukuriau nauja tema mums http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=818666 baiginėjam
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|