Šiandien atidžiai pažvelgiau į atvaizdą veidrodyje -
TAIGI! Jei matai, kad atėjo laikas greitai ir neskausmingai susigrąžinti "formą" - prisijunk
Sveikutes:)
Šiandien atidžiai pažvelgiau į atvaizdą veidrodyje - TAIGI! Jei matai, kad atėjo laikas greitai ir neskausmingai susigrąžinti "formą" - prisijunk
Kartoju mūsų visų pamėgtą ir jau mintinai žinomą angeliukų dietą:
ANGELO DIETA Pirma diena Pusryčiai: juoda kava be cukraus. Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žalios salotos. Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas mažame aliejaus kiekyje. Antra diena Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis ir pomidoru. Vakarienė: porcija daržovių sriubos. Trečia diena Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis. Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai ir 2 neriebaus kumpio gabaliukai. Ketvirta diena Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. Pietūs: 1 kiaušinis, 1 morka, sūris. Vakarienė: vaisių salotos, stiklinė kefyro. Penkta diena Pusryčiai: tarkuota morka su citrina. Pietūs: ant grotelių kepta žuvis ir pomidoras. Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas ant grotelių, ir žalios salotos. Šešta diena Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. Pietūs: be riebalų kepto viščiuko porcija ir žalios salotos. Vakarienė: didelis jautienos kepsnys ir žalios salotos. Septinta diena Pusryčiai: arbata be cukraus. Pietūs: kiauliena ar kita mėsa, kepta ant grotelių, ir žalios salotos. Vakarienė: ko tik nori, tik saikingai Sėkmės 4u.gif 4u.gif
Beje, aš pradedu nuo šiandien - bet kokia kompanija yra labai pageidaujama
As prisijungiu
Labas, labas
Čia tu pataikei, kaip tik laiku. Aš šiandien jau vaikštau ratais, neramiais, pikta ir savimi nepatenkinta, nes labai jau aktualus vikšro klausimas patapo. Jau priauginau kelis lišnus kg tai dabar mąstau ar griebtis nuo rytoj, ar palaukti kitos savaitės, nes penktadienį draugės 30metis, sekmadienį dukros gimtadienis, o be to ir Vėlinės, suvažiuos giminės, vėl bus stalai reikia pamastyti, gal nors keliom dienom QUOTE(Kootwella @ 2005 10 24, 10:59) kaip matau čia patobulintas Kopenhagos dietos variantas, ar ne? tai aš šiandien pradėjau jos laikytis, sunku pusryčiam arbata ir sulčių stikline pietum 150 g virtų šparaginių pupelių ir kiaušinis vakariene 150g virtos jautienos , 2 lapai pekino salotos, agurkas marinuotas na ir obuolį sugraužiau ir viso labo jau 1,5 litro arbatos. na dar gal puodelį išgersiu tai ar priimsit į kompaniją
Ir aš noriu atsikratyti porą lišnų kg, tik va kad su dietų laikymusi pas mane ne kas
Prisikabinau savo nuotrauku 'pries' ir 'po' gimdymu, tai net kaukti norisi
Kiek sav. is eiles galima tos dietos laikytis ir kiek skysciu per diena galima isgerti? Ir kaip pas jus su tustinimusi? Man tai liudna. Bandau gerti slyvu sultis, tik rezultatas ne koks. Gal zinote kokiu preaparatu, arbatu? QUOTE(Andrea @ 2005 10 24, 15:02) QUOTE(Dew drop @ 2005 10 24, 15:04) Labas, labas Čia tu pataikei, kaip tik laiku. reikia pamastyti, gal nors keliom dienom nes reikia laaabai jau QUOTE(inga888 @ 2005 10 24, 18:41) kaip matau čia patobulintas Kopenhagos dietos variantas, ar ne? tai aš šiandien pradėjau jos laikytis, sunku tai ar priimsit į kompaniją Inga888 - maloniai prašome į mūsų būrį, tik jokių pakeitimų, vedimo iš kelio ir kitų erezijų mūsų sektoje netoleruosime QUOTE(cold_girl @ 2005 10 24, 18:51) Ir aš noriu atsikratyti porą lišnų kg, tik va kad su dietų laikymusi pas mane ne kas nes neturiu visai valios ypač kai aplink vyras vaikščioja ir krimsnoja... Viskas bus
va va va ko ieškojau. jungsiuosi, po Vėlinių - iki to laiko krūva per didelių pagundų ir kitų negalėjimų
Na o man šiandien - jau/tik(?) antra diena
Beje, mano startinis svoris - ~62kg (ūgis - 180) QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 07:46) Kiek sav. is eiles galima tos dietos laikytis ir kiek skysciu per diena galima isgerti? Ir kaip pas jus su tustinimusi? Man tai liudna. Bandau gerti slyvu sultis, tik rezultatas ne koks. Gal zinote kokiu preaparatu, arbatu? Remiantis šaltiniais, Angelo dietos rekomenduojama laikytis po vieną kursą du kartus per metus Taip kad kiekviena atsižvelkite į savo organizmo poreikius bei reakciją QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 11:40) Ach - vėl tie pasiteisinimai, pasiteisinimai... norėtųsi irė man, bet gi žinau save - bus kolektyvo diena su išvyka - aš ką? kiaušinių įsidėsiu?
Apsižiūrėjau vakar veidrodyje (
kaip ir sakė, Kootwela, kas angeluojasi, jokių pakeitimų valgiaraštyje
tai kad as kiausiniu nemegstu
QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 11:41) tai kad as kiausiniu nemegstu bausim Suputau vieną kiaušą, su kitu palauksiu, nes kol kas nenoriu valgyti. Arbatą žalią sriaubiu puodais QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 10:41) tai kad as kiausiniu nemegstu Labai bausim! Matai, inga888, čia kaip tik tame ir yra esme - angliavandenių (o tuo pačiu ir daržovių) apribojimas Tai džiaugis, kad neskanu - mažiau rysi QUOTE(Dew drop @ 2005 10 25, 10:57) o as dar tik viena maza dziuvesiuka ir hibiscus arbatos susniojau QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 08:46) Prisikabinau savo nuotrauku 'pries' ir 'po' gimdymu, tai net kaukti norisi Kiek sav. is eiles galima tos dietos laikytis ir kiek skysciu per diena galima isgerti? Ir kaip pas jus su tustinimusi? Man tai liudna. Bandau gerti slyvu sultis, tik rezultatas ne koks. Gal zinote kokiu preaparatu, arbatu? Andrea, tai ryt laukiam o dėl tuštinimosi, tai ryte prieš kavą išgerk vandens stiklinę (šilto) su išspausta citrina. Kai kuriom labai padėdavo. Nors kiek šios dietos laikiausi kažkaip šita problema neiškildavo Azalija, laukiam po Vėlinių QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 12:03) o as dar tik viena maza dziuvesiuka ir hibiscus arbatos susniojau o aš dirbu maistą gaminančioj įmonėj
Na as tai nuo ryt grieztai. Jau dvi dienos maziau puntu, tik siandien va gimtadienis, tai gabaleliu varskes pyrago sugriesinsiu
Dar norejau paklausti, o kodel kepsnys vakarui? QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 15:39) Na as tai nuo ryt grieztai. Jau dvi dienos maziau puntu, tik siandien va gimtadienis, tai gabaleliu varskes pyrago sugriesinsiu Dar norejau paklausti, o kodel kepsnys vakarui? šiaip čia kiekviena prisitaiko pagal savo ritmą
as irgi noreciau prisijungti..
bet aš iš daržovių tik pomidorus ir žalias salotas jos gi įeina į meniu
na jei bausit bėgsiu, nes be daržovių man liūdna ne tai kad jokio kg nenumesiu, bet ir rimtus reikalus WC visom 2 savaitėm galiu pamiršti, tai tada ši dieta ne man
ir aš kolorijų sutaupau nevalgau džiuvėsio
o jei daržovių negalima tai kaip suprasti daržovių sriubą, aaaaaaaaaaa........žinovės
sweikos naujosios koleges:) ir as noriu "kudintis" jetau wos maxmoje infarkto negavau kai ant svarstykliu uzlipau... namuose sugedo-tai rami buvau kg nematydama... ir as noriu angelintis, gal busiu panasi y angeliuka...
Na as jau siandien su angelais skrajoju
Darzoves kiekviena diena juk ieina i meniu, vadinasi galima. As dar ir slyvu anksti ryte uzkirtau, nes kitaip tai visi galai uzsikimstu QUOTE(Indruska @ 2005 10 25, 15:23) as irgi noreciau prisijungti.. Welcome, Indruska (mano bendravarde O per 2 savaites, priklausomai nuo "griešijimo" laipsnio, merginos pameta nuo 2,5 iki 5kg, taip kad - sėkmės susiimti QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 21:13) ir aš kolorijų sutaupau nevalgau džiuvėsio o jei daržovių negalima tai kaip suprasti daržovių sriubą, aaaaaaaaaaa........žinovės Aišku, inga888, jei vietoj kepsnio valgysi tik pomidorus ir žalius salotų lapus grauši, svorio tikrai nukris, bet ir su sveikata galėsi atsisveikinti.. O kad džiūvėsio nevalgei, tai pademonstravai šaunias valios pastangas QUOTE(Dovilytia @ 2005 10 25, 23:17) sweikos naujosios koleges:) ir as noriu "kudintis" jetau wos maxmoje infarkto negavau kai ant svarstykliu uzlipau... namuose sugedo-tai rami buvau kg nematydama... ir as noriu angelintis, gal busiu panasi y angeliuka... Taip, mėsytę tikrai virti galima (aš, pvz, troškinu vandenyje) - sakyčiau, taip tik dar geresnių rezultatų pasieksime QUOTE(Andrea @ 2005 10 26, 11:17) Na as jau siandien su angelais skrajoju Darzoves kiekviena diena juk ieina i meniu, vadinasi galima. As dar ir slyvu anksti ryte uzkirtau, nes kitaip tai visi galai uzsikimstu Andrea, atkreipk dėmesį, kad tik žalių daržovių kiekis yra neribojamas (nes jos turi mažai angliavandenių), o štai pomidoras - griežtai 1 ir pan. Beje, pomidorą galite keisti morka. Tačiau padauginti nesiūlyčiau - šios daržovės yra krakmoingos Man tai jau trečia diena Šiandien dar laukia jautienos kepsnys + du kiaušai = tikras apsivalgymas QUOTE(Kootwella @ 2005 10 26, 12:41) Aišku, inga888, jei vietoj kepsnio valgysi tik pomidorus ir žalius salotų lapus grauši, svorio tikrai nukris, bet ir su sveikata galėsi atsisveikinti.. ne aš mėsytės neatsisakau tik nekepu o verdu va man irgi šiandien 2 kiaušinai dar liko
Kiausus ansciau valgydavau su duona ir sviestu, bet ir tai nelabai noriai. O siandien sukirtau po viena kas pora val su vienu pomidoru ir salotomis. Visai nieko. Man dar liko mesyte. As ja taip pat ruosiuosi virti
QUOTE(inga888 @ 2005 10 26, 13:43) ne aš mėsytės neatsisakau tik nekepu o verdu va man irgi šiandien 2 kiaušinai dar liko Tai jei taip kankinies, inga888, gal pabandyk kiaušius pakeisti tunu savo sultyse ar ta pačia virta mėsyte.. bet, manau, viskas bus ok, nes juk tie patys baltymai, o ir kcal panašiai
suvalgiau aš tuos kiaušinius nes iš bado ko tik nesuvalgysi
[
QUOTE(inga888 @ 2005 10 26, 18:02) suvalgiau aš tuos kiaušinius nes iš bado ko tik nesuvalgysi 2-3 dieną tikrai būna lūžis, po to jau labai lengva šios dietos laikytis šiandien kepsnį jau suvalgiau, liko sriuba, tai eisiu šeimai virti rytojui ir man bliūdelis teks
jega, pirma dieniuke praejo gerai... tos mesytes visai nesiniri, bet truputi virtos suvalgiau..pora kasneliu, nes bernelis priverte... neleidzia jis man dietintis... sako ir taip gerai... kad nekreipciau demesio y kg, nes viskas del to, kad sportuoju... bet man vistiek nepatinka... ant slaunu kaupiasi ziemoti nusiteikia lasinukai... dabar geriu arbatytia ir klausausi Noros Jones... ir bandau pasiimti nors viena knyga is tos didziules kruvos... reikia mokytis... ech...
Ir aš vakar pabandžiau. Visai normaliai ta pirma diena praėjo. Tik va šiandien pamiršau ir džiūvėsį prie kavos, ir kepsnį tik su žaliom salotom atsitempiau į darbą. Tik darbe paskaičiau, kad ir pomidoras dar priklauso
Aš pavasarį bandžiau angeluotis, bet po trejų dienų palūžau
QUOTE(smarki @ 2005 10 27, 09:52) Ir aš vakar pabandžiau. Visai normaliai ta pirma diena praėjo. Tik va šiandien pamiršau ir džiūvėsį prie kavos, ir kepsnį tik su žaliom salotom atsitempiau į darbą. Tik darbe paskaičiau, kad ir pomidoras dar priklauso Datempsi datempsi, smarki juk esi Aš tai vakar šiek tiek pakoregavau meniu, ir vietoj daržovių sriubikės susitaisiau sau kopūstų su morkomis ir agurkais (be jokių aliejų, žinoma QUOTE(Dew drop @ 2005 10 26, 18:03) [ 2-3 dieną tikrai būna lūžis, po to jau labai lengva šios dietos laikytis šiandien kepsnį jau suvalgiau, liko sriuba, tai eisiu šeimai virti rytojui ir man bliūdelis teks : bravo Dew drop, laikykis taip ir toliau, tada tavo vikšrui galas bus neišvengiamas QUOTE(Kootwella @ 2005 10 27, 11:00) Datempsi datempsi, smarki juk esi Aš tai vakar šiek tiek pakoregavau meniu, ir vietoj daržovių sriubikės susitaisiau sau kopūstų su morkomis ir agurkais (be jokių aliejų, žinoma prasideda razvratai Žinokit, kad nesilaiko meniu, po to neturi teisės sakyti, kad nuo Angelų svoris nekrenta Man trečios dienos rytą -1Kg Šiandien jau mašinaliai porą kiaušų į darbą įsimečiau, po to tik pagalvojau, kad nebeatsimenu tiksliai kas trečią dieną pietums
nava pagaliau rezultatas yra - 1 kg pamestas
na bet ir sunku vakar šeimynai kotletukus čirčkinau galvojau nualpsiu prie keptuvės, bet atsilaikaiu, kad ir kaip skrandis šaukė - kad valgyti nori. jaučiuosi vien dėl to tai ką 4 dienelė |