Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angelų sektos dieta- VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kootwella
Sveikutes:)
Šiandien atidžiai pažvelgiau į atvaizdą veidrodyje - g.gif Atvėsę orai jau padarė savo: mažiau judėjimo, daugiau valgymo (šilumos kompensavimas blush2.gif ). Ir štai prisiminiau išganingąją Angelų sektos dietą thumbup.gif clap.gif Kaip man, jos dėka, pavyko atsikratyti papildomų 5kg ir pakeisti mytybos įpročius, kaip visai nesunku buvo jos laikytis, ir, SVARBIAUSIA, koks smagus būrelis šios dietos laikėsi kartu šiame forume ax.gif drinks_cheers.gif
TAIGI! Jei matai, kad atėjo laikas greitai ir neskausmingai susigrąžinti "formą" - prisijunk mirksiukas.gif Aūūūūūū: Mija23, Mamairute, Smurka, Ratatanke, Zyle, Dew Drop ir kitos angelistės angel_sadangel.gif group.gif
Kootwella
Kartoju mūsų visų pamėgtą ir jau mintinai žinomą angeliukų dietą:

ANGELO DIETA

Pirma diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus.
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žalios salotos.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas mažame aliejaus kiekyje.

Antra diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis ir pomidoru.
Vakarienė: porcija daržovių sriubos.

Trečia diena
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis.
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai ir 2 neriebaus kumpio gabaliukai.

Ketvirta diena
Pietūs: 1 kiaušinis, 1 morka, sūris.
Vakarienė: vaisių salotos, stiklinė kefyro.

Penkta diena
Pusryčiai: tarkuota morka su citrina.
Pietūs: ant grotelių kepta žuvis ir pomidoras.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas ant grotelių, ir žalios salotos.

Šešta diena
Pietūs: be riebalų kepto viščiuko porcija ir žalios salotos.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys ir žalios salotos.

Septinta diena
Pusryčiai: arbata be cukraus.
Pietūs: kiauliena ar kita mėsa, kepta ant grotelių, ir žalios salotos.
Vakarienė: ko tik nori, tik saikingai

Sėkmės 4u.gif 4u.gif
Kootwella
Beje, aš pradedu nuo šiandien - bet kokia kompanija yra labai pageidaujama drinks_cheers.gif friends.gif
Kootwella
g.gif kažin, kodėl visos tokios pasyvios?... Man vienai liūdna verysad.gif Nagi, gal kuri prisijungsite morališkai palaikyti?? unsure.gif
Pippa
As prisijungiu biggrin.gif. Tik ne nuo siandien, o nuo treciadienio (ryt brangiausio tortadienis ax.gif).
Dew drop
Labas, labas 4u.gif

Čia tu pataikei, kaip tik laiku. Aš šiandien jau vaikštau ratais, neramiais, pikta ir savimi nepatenkinta, nes labai jau aktualus vikšro klausimas patapo. Jau priauginau kelis lišnus kg schmoll.gif schmoll.gif reikia skubiai kažko imtis...
tai dabar mąstau ar griebtis nuo rytoj, ar palaukti kitos savaitės, nes penktadienį draugės 30metis, sekmadienį dukros gimtadienis, o be to ir Vėlinės, suvažiuos giminės, vėl bus stalai doh.gif doh.gif
reikia pamastyti, gal nors keliom dienom g.gif nes reikia laaabai jau blush2.gif
Arinva
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 24, 10:59)
Beje, aš pradedu nuo šiandien - bet kokia kompanija yra labai pageidaujama drinks_cheers.gif  friends.gif
*

kaip matau čia patobulintas Kopenhagos dietos variantas, ar ne? g.gif
tai aš šiandien pradėjau jos laikytis, sunku cry.gif cry.gif tai aš biškį pakeitimus įvedžiau blush2.gif
pusryčiam arbata ir sulčių stikline
pietum 150 g virtų šparaginių pupelių ir kiaušinis
vakariene 150g virtos jautienos , 2 lapai pekino salotos, agurkas marinuotas
na ir obuolį sugraužiau blush2.gif
ir viso labo jau 1,5 litro arbatos. na dar gal puodelį išgersiu
tai ar priimsit į kompaniją ax.gif
cold_girl
Ir aš noriu atsikratyti porą lišnų kg, tik va kad su dietų laikymusi pas mane ne kas verysad.gif nes neturiu visai valios ypač kai aplink vyras vaikščioja ir krimsnoja...
Pippa
Prisikabinau savo nuotrauku 'pries' ir 'po' gimdymu, tai net kaukti norisi cry.gif. Viskas, stoju i angelu sekta biggrin.gif
Kiek sav. is eiles galima tos dietos laikytis ir kiek skysciu per diena galima isgerti?
Ir kaip pas jus su tustinimusi? Man tai liudna. Bandau gerti slyvu sultis, tik rezultatas ne koks. Gal zinote kokiu preaparatu, arbatu?
Kootwella
clap.gif Kaip smagu - rodos, ne viena angeluosiuos tongue.gif
QUOTE(Andrea @ 2005 10 24, 15:02)
As prisijungiu. Tik ne nuo siandien, o nuo treciadienio (ryt brangiausio tortadienis).
*

drinks_cheers.gif Tik kad tikrai būtų nuo trečiadienio nono.gif , ir gero tortadienio wink.gif
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 24, 15:04)
Labas, labas

Čia tu pataikei, kaip tik laiku.
reikia pamastyti, gal nors keliom dienom  nes reikia laaabai jau  blush2.gif
*

g.gif Daug pasiteisinimų ten išvardinai - gal kaip nors ir padarysime lengvatų (kaip lojaliai Angelų sektos narei ir ideologijos skeidėjai mirksiukas.gif Laukiam prisijungiant drinks_cheers.gif
QUOTE(inga888 @ 2005 10 24, 18:41)
kaip matau čia patobulintas Kopenhagos dietos variantas, ar ne?  g.gif
tai aš šiandien pradėjau jos laikytis, sunku  cry.gif  cry.gif  tai aš biškį pakeitimus įvedžiau  blush2.gif

tai ar  priimsit į kompaniją  ax.gif
*

Inga888 - maloniai prašome į mūsų būrį, tik jokių pakeitimų, vedimo iš kelio ir kitų erezijų mūsų sektoje netoleruosime gun_bandana.gif bash.gif ax.gif Dietos valgiaraštis - tai sektos konstitucija smartass.gif

QUOTE(cold_girl @ 2005 10 24, 18:51)
Ir aš noriu atsikratyti porą lišnų kg, tik va kad su dietų laikymusi pas mane ne kas    nes neturiu visai valios ypač kai aplink vyras vaikščioja ir krimsnoja...
*

Viskas bus thumbup.gif - malonu, kad prisijungi 4u.gif
p. Kikimora
va va va ko ieškojau. jungsiuosi, po Vėlinių - iki to laiko krūva per didelių pagundų ir kitų negalėjimų 4u.gif
Kootwella
Na o man šiandien - jau/tik(?) antra diena cool.gif Kol kas viskas thumbup.gif Vakar net to jautienos gabalo neįveikiau blink.gif
Beje, mano startinis svoris - ~62kg (ūgis - 180) blush2.gif Norėčiau pamesti kokių trejetą, kad išlaikyčiau gerą bendrą savijautą ir nuotaiką angel.gif .. Va.. happy.gif
Kootwella
QUOTE(Azalija @ 2005 10 25, 09:33)
va va va ko ieškojau. jungsiuosi, po Vėlinių - iki to laiko krūva per didelių pagundų ir kitų negalėjimų 4u.gif
*

Ach - vėl tie pasiteisinimai, pasiteisinimai... schmoll.gif Na gerai, atidėliokit, o aš, kol jūs visos susiruošite pradėti, būsiu jau pasiekusi pusę savo tikslo beee.gif
Kootwella
QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 07:46)
Kiek sav. is eiles galima tos dietos laikytis ir kiek skysciu per diena galima isgerti?
Ir kaip pas jus su tustinimusi? Man tai liudna. Bandau gerti slyvu sultis, tik rezultatas ne koks. Gal zinote kokiu preaparatu, arbatu?
*

Remiantis šaltiniais, Angelo dietos rekomenduojama laikytis po vieną kursą du kartus per metus smartass.gif Bet aš jos laikiausi jau mažiausiai 2 kartus šiais metais.. Dar priklauso, kokių rezultatų norite pasiekti; pvz. man užtenka 2-3kg, tai pirmą savaitę laikausi griežtai, o antrą jau ir pagriešyt galima: mėsą pakeičiu žuvimi, jautieną - paukštiena, įvedu daugiau daržovių ir pan. smile.gif Rezultatas vis tiek būna geras, o ir mitybos įpročiai ilgam laikui persitvarko (nebesinori tiek miltinių patiekalū, saldumynų) thumb_yello.gif
Taip kad kiekviena atsižvelkite į savo organizmo poreikius bei reakciją mirksiukas.gif 4u.gif
p. Kikimora
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 11:40)
Ach - vėl tie pasiteisinimai, pasiteisinimai... schmoll.gif  Na gerai, atidėliokit, o aš, kol jūs visos susiruošite pradėti, būsiu jau pasiekusi pusę savo tikslo  beee.gif
*

norėtųsi irė man, bet gi žinau save - bus kolektyvo diena su išvyka - aš ką? kiaušinių įsidėsiu? blush2.gif ax.gif ir šnapso sušalus neįkalsiu.. geriau rimtai užsiimsiu po Vėlinių, tada prieš balių bus pats tas...
Dew drop
Apsižiūrėjau vakar veidrodyje ( blink.gif blush2.gif ) ir nusprendžiau nieko nebelaukti.. Šiandien jau pietums du kiaušus su pomidoru atsinešiau ax.gif , susiimsiu rimtai, nes nebegaliu į save žiūrėti doh.gif verysad.gif Vikšras ant galvos užlipęs visai unsure.gif

kaip ir sakė, Kootwela, kas angeluojasi, jokių pakeitimų valgiaraštyje protest.gif laikomės 2 savaites, skysčių kiek nori (tik be cukraus nono.gif ) ir jokių griekų, verkšlenimų (negaliu, neatsilaikiau ir pnš. schmoll.gif ). Arba jūs lieknos, gražios, grakščios kaip gazelės arba riebios storos apririjusios karvės su kelių aukštų pilvu schmoll.gif
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 10:40)
Ach - vėl tie pasiteisinimai, pasiteisinimai... schmoll.gif  Na gerai, atidėliokit, o aš, kol jūs visos susiruošite pradėti, būsiu jau pasiekusi pusę savo tikslo  beee.gif
*

teisingai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Arinva
tai kad as kiausiniu nemegstu cry.gif 2 suvalgyti man misija neimanoma, o kad nebutu problemeliu su WC reikaliukais vietoj ju renkuosi darzoves, gal labai nebausit aaaaaa ax.gif
Dew drop
QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 11:41)
tai kad as kiausiniu nemegstu  cry.gif 2 suvalgyti man misija neimanoma, o kad nebutu problemeliu su WC reikaliukais vietoj ju renkuosi darzoves, gal labai nebausit aaaaaa ax.gif
*

bausim schmoll.gif esmė tame, kad turi valgyti mažai angliavandenių turintį maistą (mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūris...), o daržovės - tai angliavandenių šaltinis ir šiai dietai netinka visai schmoll.gif

Suputau vieną kiaušą, su kitu palauksiu, nes kol kas nenoriu valgyti. Arbatą žalią sriaubiu puodais ax.gif
Kootwella
QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 10:41)
tai kad as kiausiniu nemegstu  cry.gif 2 suvalgyti man misija neimanoma, o kad nebutu problemeliu su WC reikaliukais vietoj ju renkuosi darzoves, gal labai nebausit aaaaaa ax.gif
*

Labai bausim! aggressive.gif banned2.gif
tongue.gif
Matai, inga888, čia kaip tik tame ir yra esme - angliavandenių (o tuo pačiu ir daržovių) apribojimas brunette.gif
Tai džiaugis, kad neskanu - mažiau rysi tongue.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 25, 10:57)
bausim  schmoll.gif esmė tame, kad turi valgyti mažai angliavandenių turintį maistą (mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūris...), o daržovės - tai angliavandenių šaltinis ir šiai dietai netinka visai  schmoll.gif

*

na va, Dew drop - matosi, kad žmogus patyręs kalba drinks_cheers.gif (mano mintis skaitai ax.gif )
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 12:00)
na va, Dew drop - matosi, kad žmogus patyręs kalba drinks_cheers.gif (mano mintis skaitai ax.gif )
*

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

reikia gi naujokus mokyti rolleyes.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 25, 10:57)

Suputau vieną kiaušą, su kitu palauksiu, nes kol kas nenoriu valgyti. Arbatą žalią sriaubiu puodais  ax.gif
*

thumbup.gif - didziuojuosi tavim biggrin.gif friends.gif
o as dar tik viena maza dziuvesiuka ir hibiscus arbatos susniojau smoke.gif Esu darbe, tai nei priejimo prie maisto nera, nei kokiu tiesioginiu pagundu.. smile.gif Tikiuosi, vakare bus ne ka sunkiau.. ax.gif
Dew drop
QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 08:46)
Prisikabinau savo nuotrauku 'pries' ir 'po' gimdymu, tai net kaukti norisi cry.gif. Viskas, stoju i angelu sekta biggrin.gif
*

Andrea, tai ryt laukiam 4u.gif
o dėl tuštinimosi, tai ryte prieš kavą išgerk vandens stiklinę (šilto) su išspausta citrina. Kai kuriom labai padėdavo. Nors kiek šios dietos laikiausi kažkaip šita problema neiškildavo smile.gif

Azalija, laukiam po Vėlinių ax.gif
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 25, 12:03)
thumbup.gif - didziuojuosi tavim  biggrin.gif friends.gif
o as dar tik viena maza dziuvesiuka ir hibiscus arbatos susniojau  smoke.gif Esu darbe, tai nei priejimo prie maisto nera, nei kokiu tiesioginiu pagundu.. smile.gif  Tikiuosi, vakare bus ne ka sunkiau.. ax.gif
*

bis.gif biggrin.gif

o aš dirbu maistą gaminančioj įmonėj doh.gif bet sunkiausia man būna vakarais praeiti pro šaldytuvą blush2.gif todėl, kad būtų lengviau ištempti, paprastai kepsnius pasilieku vakarui rolleyes.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 25, 11:10)
bis.gif  biggrin.gif

o aš dirbu maistą gaminančioj įmonėj  doh.gif bet sunkiausia man būna vakarais praeiti pro šaldytuvą  blush2.gif todėl, kad būtų lengviau ištempti, paprastai kepsnius pasilieku vakarui  rolleyes.gif
*

blush2.gif NE TU VIENA... tongue.gif
Pippa
Na as tai nuo ryt grieztai. Jau dvi dienos maziau puntu, tik siandien va gimtadienis, tai gabaleliu varskes pyrago sugriesinsiu wub.gif. Bet nuo ryt jau angeluosiuos biggrin.gif
Dar norejau paklausti, o kodel kepsnys vakarui?
Dew drop
QUOTE(Andrea @ 2005 10 25, 15:39)
Na as tai nuo ryt grieztai. Jau dvi dienos maziau puntu, tik siandien va gimtadienis, tai gabaleliu varskes pyrago sugriesinsiu wub.gif. Bet nuo ryt jau angeluosiuos biggrin.gif
Dar norejau paklausti, o kodel kepsnys vakarui?
*

šiaip čia kiekviena prisitaiko pagal savo ritmą ax.gif Pvz., aš iki pietų visai valgyti nenoriu, o vakare - alkis nerealus schmoll.gif tai stengiuosi daugiau maisto pasilikti vakarui, kad nesikankinti ir nebadauti taip labai. Jei tau norisi valgyti dieną, valgyk kepsnį pietums, o lengviau vakare. Čia kaip jau išeina, svarbu, kad ne daugiau nei nurodyta Angelų dienos meniu ax.gif
Dorotti
as irgi noreciau prisijungti.. ax.gif tik nuo rytojaus, nes siandien jau kaip ir nebeiseis... smile.gif kiek cia tu kg per 2 svaites galima pamest?
Arinva
bet aš iš daržovių tik pomidorus ir žalias salotas jos gi įeina į meniu unsure.gif
na jei bausit bėgsiu, nes be daržovių man liūdna ne tai kad jokio kg nenumesiu, bet ir rimtus reikalus WC visom 2 savaitėm galiu pamiršti, tai tada ši dieta ne man schmoll.gif
Arinva
ir aš kolorijų sutaupau nevalgau džiuvėsio ax.gif
o jei daržovių negalima tai kaip suprasti daržovių sriubą, aaaaaaaaaaa........žinovės g.gif
Dovilytia
sweikos naujosios koleges:) ir as noriu "kudintis" jetau wos maxmoje infarkto negavau kai ant svarstykliu uzlipau... namuose sugedo-tai rami buvau kg nematydama... ir as noriu angelintis, gal busiu panasi y angeliuka...smile.gif kaip matau, cia patyrusiu mergynu nemazai-tai mazas klausimelis jums apie pakeitima, na bet netoky jau lb didely... ar galima mesyte virti, o ne kepti??? nevalgau kepiniu... nuo rytojaus-t.y nuo siandienos jau (treciadienio) palaikau jums kompanija...
Pippa
Na as jau siandien su angelais skrajoju biggrin.gif. Visai patinka.
Darzoves kiekviena diena juk ieina i meniu, vadinasi galima. As dar ir slyvu anksti ryte uzkirtau, nes kitaip tai visi galai uzsikimstu tongue.gif wub.gif.
Kootwella
QUOTE(Indruska @ 2005 10 25, 15:23)
as irgi noreciau prisijungti.. ax.gif  tik nuo rytojaus, nes siandien jau kaip ir nebeiseis... smile.gif kiek cia tu kg per 2 svaites galima pamest?
*

Welcome, Indruska (mano bendravarde friends.gif ), visos (-i) šiltai laukiamos mirksiukas.gif
O per 2 savaites, priklausomai nuo "griešijimo" laipsnio, merginos pameta nuo 2,5 iki 5kg, taip kad - sėkmės susiimti 4u.gif
Kootwella
QUOTE(inga888 @ 2005 10 25, 21:13)
ir aš kolorijų sutaupau nevalgau džiuvėsio  ax.gif
o jei daržovių negalima tai kaip suprasti daržovių sriubą, aaaaaaaaaaa........žinovės g.gif
*

Aišku, inga888, jei vietoj kepsnio valgysi tik pomidorus ir žalius salotų lapus grauši, svorio tikrai nukris, bet ir su sveikata galėsi atsisveikinti.. doctor.gif Tad geriau taip nejuokauti nono.gif
O kad džiūvėsio nevalgei, tai pademonstravai šaunias valios pastangas biggrin.gif Tik kad nelabai šioje dietoje yra kur taupyt kalorijų, nes jų ir taip čia žemiau normos išeina, ypač pirmomis dienomis huh.gif
Kootwella
QUOTE(Dovilytia @ 2005 10 25, 23:17)
sweikos naujosios koleges:) ir as noriu "kudintis" jetau wos maxmoje infarkto negavau kai ant svarstykliu uzlipau... namuose sugedo-tai rami buvau kg nematydama... ir as noriu angelintis, gal busiu panasi y angeliuka...smile.gif kaip matau, cia patyrusiu mergynu nemazai-tai mazas klausimelis jums apie pakeitima, na bet netoky jau lb didely... ar galima mesyte virti, o ne kepti??? nevalgau kepiniu... nuo rytojaus-t.y nuo siandienos jau (treciadienio) palaikau jums kompanija...
*

thumbup.gif group.gif priimam į mūsų būrį mirksiukas.gif
Taip, mėsytę tikrai virti galima (aš, pvz, troškinu vandenyje) - sakyčiau, taip tik dar geresnių rezultatų pasieksime mirksiukas.gif
Kootwella
QUOTE(Andrea @ 2005 10 26, 11:17)
Na as jau siandien su angelais skrajoju biggrin.gif. Visai patinka.
Darzoves kiekviena diena juk ieina i meniu, vadinasi galima. As dar ir slyvu anksti ryte uzkirtau, nes kitaip tai visi galai uzsikimstu tongue.gif  wub.gif.
*

Andrea, atkreipk dėmesį, kad tik žalių daržovių kiekis yra neribojamas (nes jos turi mažai angliavandenių), o štai pomidoras - griežtai 1 ir pan. Beje, pomidorą galite keisti morka. Tačiau padauginti nesiūlyčiau - šios daržovės yra krakmoingos
Man tai jau trečia diena thumbup.gif Pirminiais duomenimis nukrito apie 1kg, ir tuom esu labai patenkinta clap.gif
Šiandien dar laukia jautienos kepsnys + du kiaušai = tikras apsivalgymas ax.gif essen.gif dry.gif
Arinva
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 26, 12:41)
Aišku, inga888, jei vietoj kepsnio valgysi tik pomidorus ir žalius salotų lapus grauši, svorio tikrai nukris, bet ir su sveikata galėsi atsisveikinti.. doctor.gif  Tad geriau taip nejuokauti  nono.gif

ne aš mėsytės neatsisakau tik nekepu o verdu ax.gif o pomidorą tai tik 1 suvalgau, daugiau pekino kopūsto sušlamščiu o jis gi žalias thumbup.gif
va man irgi šiandien 2 kiaušinai dar liko cry.gif kaip aš jų nemėgstu
Pippa
Kiausus ansciau valgydavau su duona ir sviestu, bet ir tai nelabai noriai. O siandien sukirtau po viena kas pora val su vienu pomidoru ir salotomis. Visai nieko. Man dar liko mesyte. As ja taip pat ruosiuosi virti rolleyes.gif
Kootwella
QUOTE(inga888 @ 2005 10 26, 13:43)
ne aš mėsytės neatsisakau tik nekepu o verdu ax.gif  o pomidorą tai tik 1 suvalgau, daugiau pekino kopūsto sušlamščiu  o jis gi žalias  thumbup.gif
va man irgi šiandien 2 kiaušinai dar liko  cry.gif kaip aš jų nemėgstu
*

Tai jei taip kankinies, inga888, gal pabandyk kiaušius pakeisti tunu savo sultyse ar ta pačia virta mėsyte.. g.gif Žiūrėsim, ar bus tas pats rezultatas - pabūsi mūsų bandomuoju triušiu tongue.gif
bet, manau, viskas bus ok, nes juk tie patys baltymai, o ir kcal panašiai wink.gif
Arinva
suvalgiau aš tuos kiaušinius nes iš bado ko tik nesuvalgysi blush2.gif kažko labai sunku šiandien turbūt lūžis vyksta skrandis protestuoja
Dew drop
[
QUOTE(inga888 @ 2005 10 26, 18:02)
suvalgiau aš tuos kiaušinius nes iš bado ko tik nesuvalgysi  blush2.gif kažko labai sunku šiandien turbūt lūžis vyksta skrandis protestuoja
*

2-3 dieną tikrai būna lūžis, po to jau labai lengva šios dietos laikytis ax.gif
šiandien kepsnį jau suvalgiau, liko sriuba, tai eisiu šeimai virti rytojui ir man bliūdelis teks rolleyes.gif preliminariais duomenimis 0,5kg kaip minimum pamečiau cool.gif
Dovilytia
jega, pirma dieniuke praejo gerai... tos mesytes visai nesiniri, bet truputi virtos suvalgiau..pora kasneliu, nes bernelis priverte... neleidzia jis man dietintis... sako ir taip gerai... kad nekreipciau demesio y kg, nes viskas del to, kad sportuoju... bet man vistiek nepatinka... ant slaunu kaupiasi ziemoti nusiteikia lasinukai... dabar geriu arbatytia ir klausausi Noros Jones... ir bandau pasiimti nors viena knyga is tos didziules kruvos... reikia mokytis... ech... cry.gif jau geriau dietos laikytis:))))
smarki
Ir aš vakar pabandžiau. Visai normaliai ta pirma diena praėjo. Tik va šiandien pamiršau ir džiūvėsį prie kavos, ir kepsnį tik su žaliom salotom atsitempiau į darbą. Tik darbe paskaičiau, kad ir pomidoras dar priklauso doh.gif Nu nieko gal kaip nors datempsiu iki tos vakarinės sriubos cry.gif
hklmn
Aš pavasarį bandžiau angeluotis, bet po trejų dienų palūžau cry.gif cry.gif
Kootwella
QUOTE(smarki @ 2005 10 27, 09:52)
Ir aš vakar pabandžiau. Visai normaliai ta pirma diena praėjo. Tik va šiandien pamiršau ir džiūvėsį prie kavos, ir kepsnį tik su žaliom salotom atsitempiau į darbą. Tik darbe paskaičiau, kad ir pomidoras dar priklauso doh.gif  Nu nieko gal kaip nors datempsiu iki tos vakarinės sriubos cry.gif
*

Datempsi datempsi, smarki juk esi mirksiukas.gif
Aš tai vakar šiek tiek pakoregavau meniu, ir vietoj daržovių sriubikės susitaisiau sau kopūstų su morkomis ir agurkais (be jokių aliejų, žinoma fear.gif ) thumbup.gif
Kootwella
QUOTE(Dew drop @ 2005 10 26, 18:03)
[

2-3 dieną tikrai būna lūžis, po to jau labai lengva šios dietos laikytis  ax.gif
šiandien kepsnį jau suvalgiau, liko sriuba, tai eisiu šeimai virti rytojui ir man bliūdelis teks  rolleyes.gif preliminariais duomenimis 0,5kg kaip minimum pamečiau  cool.gif
*

: bravo Dew drop, laikykis taip ir toliau, tada tavo vikšrui galas bus neišvengiamas gun_bandana.gif gun_smilie.gif
Kootwella
QUOTE(murkliuke @ 2005 10 27, 09:55)
Aš pavasarį bandžiau angeluotis, bet po trejų dienų palūžau  cry.gif  cry.gif
*

g.gif tai gal motyvacijos pritrūko?... Gal nebuvo ten ko pas tave mest?.. mellow.gif
Dew drop
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 27, 11:00)
Datempsi datempsi, smarki juk esi mirksiukas.gif 
Aš tai vakar šiek tiek pakoregavau meniu, ir vietoj daržovių sriubikės susitaisiau sau kopūstų su morkomis ir agurkais (be jokių aliejų, žinoma fear.gifthumbup.gif
*

prasideda razvratai doh.gif mad.gif
Žinokit, kad nesilaiko meniu, po to neturi teisės sakyti, kad nuo Angelų svoris nekrenta umn.gif
Man trečios dienos rytą -1Kg cool.gif yahoo.gif ir valgyti visai nenoriu kažkaip g.gif
Šiandien jau mašinaliai porą kiaušų į darbą įsimečiau, po to tik pagalvojau, kad nebeatsimenu tiksliai kas trečią dieną pietums g.gif doh.gif bet gal nepagadinsiu reikalo blush2.gif
Arinva
nava pagaliau rezultatas yra - 1 kg pamestas thumbup.gif
na bet ir sunku verysad.gif kažkaip tą vikšrą užsiauginti lengviau biggrin.gif
vakar šeimynai kotletukus čirčkinau galvojau nualpsiu prie keptuvės, bet atsilaikaiu, kad ir kaip skrandis šaukė - kad valgyti nori. jaučiuosi vien dėl to thumbup.gif
tai ką 4 dienelė
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.