Vaida Klein
2009 11 05, 16:45
sveikos mamytės. gal galite padėti įminti mįslę.  Nuėjau į girią be kirvių, be peilių, parsinešiau ylai kotą, katilui dugną.
QUOTE(Vaida Klein @ 2009 11 05, 17:45) sveikos mamytės. gal galite padėti įminti mįslę.  Nuėjau į girią be kirvių, be peilių, parsinešiau ylai kotą, katilui dugną.  Tai kad aš pirmokų mįslių nelabai įmenu, ką jau ten trečioko
Pangasija
2009 11 06, 13:48
grybas?
QUOTE(Pangasija @ 2009 11 06, 14:48) grybas?   ta pati norejau sakyti
o tai kuo čia dėta yla tada? Man kažkaip su grybais nesiriša
Įsijungsiu ir aš Grybas: iš grybo koto - ylai kotas, o iš grybo keputės dugnas puodui
Integra
2009 11 07, 23:41
Sveikos, o ka pasakysit i tokia? Zalia zalia vistele, pakelus balta kuoda, penkilika kiausiniu sudes i guzta juoda
QUOTE(Integra @ 2009 11 07, 23:41) Sveikos, o ka pasakysit i tokia? Zalia zalia vistele, pakelus balta kuoda, penkilika kiausiniu sudes i guzta juoda  Bulve
agurčikas
2009 11 20, 13:53
QUOTE(Viktė @ 2009 11 07, 19:44) Įsijungsiu ir aš Grybas: iš grybo koto - ylai kotas, o iš grybo keputės dugnas puodui  ir aš tą patį pagalvojau
QUOTE(Integra @ 2009 11 07, 23:41) Sveikos, o ka pasakysit i tokia? Zalia zalia vistele, pakelus balta kuoda, penkilika kiausiniu sudes i guzta juoda  Manyciau , kad cia bus bulves
vasara04.
2010 06 09, 08:52
Na ir misles  O dar skirtos treciokams
bambuziuke
2010 06 09, 11:23
Na rimtai rinktines misles, net mano penktokui reikejo pagalvoti ,kol pasake atsakymus
bbbituteee
2011 04 03, 16:33
Na as ir pasidalinsiu vaiko namu darbo zudaviniu. Tai pirmoko loginis uzdavinys.Jam reikejo atsakyt kas atsitiks zvirbliui po tryju metu?Tame lape ir daugiau panasiu uzdaviniu buvo, bet sis labiausiai istrigo, nes visu pirma dar ir pagalvot teko , o galiausiai nusprendziau, kad kogero zvirblis numirs  Nes berods zvirbliai ilgai negyvena?  Bet va kita vertus, nu negi pas pirmoka gali but uzdaviniai kalbantys apie mirtys???Tai nieko neatsakem, nunese ta uzdavini neatsakyta ir kita diena vaikas parsinese pastaba , kad neatliko pilnai namu darbu  ir gavo minusa  Vaikui aisku buvo stresas, nes jis mokosi labai gerai ir nera gaves pastaba kokia del mokslo o juolab minuso  Tai va ryt turim jau nunest atsakyta ta klausyma ir kiek internete ieskojau nu ir nieko ypatingo nerandu kas gali zvirbliui atsitikt po tryju metu
Siluete
2011 04 25, 21:41
QUOTE(Vaida Klein @ 2009 11 05, 17:45) sveikos mamytės. gal galite padėti įminti mįslę.  Nuėjau į girią be kirvių, be peilių, parsinešiau ylai kotą, katilui dugną. O tai koks teisingas atsakymas? Grybas? QUOTE(bbbituteee @ 2011 04 03, 17:33) Na as ir pasidalinsiu vaiko namu darbo zudaviniu. Tai pirmoko loginis uzdavinys.Jam reikejo atsakyt kas atsitiks zvirbliui po tryju metu? Gal bus trejais metais vyresnis? Na ir misles
lelijabalta1
2011 04 30, 16:56
QUOTE(bbbituteee @ 2011 04 03, 17:33) Na as ir pasidalinsiu vaiko namu darbo zudaviniu. Tai pirmoko loginis uzdavinys.Jam reikejo atsakyt kas atsitiks zvirbliui po tryju metu?Tame lape ir daugiau panasiu uzdaviniu buvo, bet sis labiausiai istrigo, nes visu pirma dar ir pagalvot teko , o galiausiai nusprendziau, kad kogero zvirblis numirs  Nes berods zvirbliai ilgai negyvena?  Bet va kita vertus, nu negi pas pirmoka gali but uzdaviniai kalbantys apie mirtys???Tai nieko neatsakem, nunese ta uzdavini neatsakyta ir kita diena vaikas parsinese pastaba , kad neatliko pilnai namu darbu  ir gavo minusa  Vaikui aisku buvo stresas, nes jis mokosi labai gerai ir nera gaves pastaba kokia del mokslo o juolab minuso  Tai va ryt turim jau nunest atsakyta ta klausyma ir kiek internete ieskojau nu ir nieko ypatingo nerandu kas gali zvirbliui atsitikt po tryju metu  Man rodos, kad po 3 metų žvirbliui pradės eiti 4-ieji metai. mane iš tikrųjų nervina tokios užduotys, gi akivaizdu, kad tai namų darbai skirti tėvams, o ne vaikams, tikrai vaikas vienas neatliks tokias užduotis. Taigi vaikui paaiškinkit, kad minusą parašė jo mamai, o ne jam  Iš vis namų darbų pirmokams negali užduoti, juo labiau visokias panašias turėti išnagrinėti pamokos metu drauge su mokytoja, o jei nespėja, čia jau pedagogo bėdos.
|
|