Patikėk, žinau, kaip jautiesi...
Dabar tik laikas yra tavo sąjungininkas, deja... Laikykis, mergyt, duok žinoti, kaip eisis toliau... Ką toliau liepė daryti tau?
Beje, o tu valstybinio draudimo negalėjai gauti? Kokioje valstijoje tu esi?
Labas, Dovilciuk... Aš irgi JAV
Patikėk, žinau, kaip jautiesi... Dabar tik laikas yra tavo sąjungininkas, deja... Laikykis, mergyt, duok žinoti, kaip eisis toliau... Ką toliau liepė daryti tau? Beje, o tu valstybinio draudimo negalėjai gauti? Kokioje valstijoje tu esi?
Gyvenu Floridoj. "Medicaid" draudimo gauti negaliu - pajamos per dideles. Abu su vyru dirbantys. Per darba galetume gauti draudima, bet seimai per menesi reiktu moketi $800. Nenumaciau, kad gali atsitikti kazkas panasaus, taigi sugalvojau geriau pataupyti... Tai tas mano "pataupymas" jau kainavo apie $5000...
Kur tu gyveni? Turejai draudima? Medicaid ar kazkoki kita? Aciu uz palaikyma! Fiziskai nesijauciu blogai - siandien jau is namu islindau (nors operacija buvo tik vakar). Reikia tik su moraline busena susitvarkyti, patiketi, kad viskas bus gerai su kitu nestumu ir viskas bus super!
Dovilciuk, taip, aš turėjau Medicaid, esu IL, tai metus tas draudimas galiojo, viską su juo ir susitvarkiau, tas pats daktaras, kuris mane prižiūrėjo, tai ir operaciją darė, ir paskui tolimesnius HCG tyrimus pas jį ištisus metus dariausi, konsultavausi... Neįsivaizduoju, ką būtų reikėję daryti be draudimo...
Smagu bent, kad gerai jautiesi. Nors man tai praėjus porai dienų po operacijos prasidėjo siaubingi skausmai (pirmosiosmis dienomis gal dar operacijos metu suleisti vaistai veikė, nežinau..), kurie tęsėsi 5 dienas. Tai žiūrėk, dėl visa ko nusipirk kokių nuskausminamųjų, jei prireiks kad turėtum... Tiesa, man operacijos metu jau buvo 11,5 savaičių, tai matomai viskas kitaip... O šiaip tai pūslinė išvisa tiesioginių padarinių kitam nėštumui neturi, taip kad tikėkimės, jog viskas bus gerai Beje, dėl tos širdutės matymo - gal pas tave buvo dalinė pūslinė išvisa? Tokiu atveju būna ir vaisius, ir pūslinė išvisa, kuri per keletą savaičių paskui "suvalgo" ir patį vaisių...
Sveikutes
Šiandien esu prisijungusi prie supermamu klubo, norėčiau ir aš pasidalinti su jumis savo bėdomis.
Man 26m, ilgai negalėjau pastoti, pastojus nuėjau pirmą kartą pas ginekologą, diagnozavo neštumą 7 sav., bet ji ilgai skaičiavo klausinėjo, stebėjosi, nes laikas visiškai neatitiko paskutinių men., ir neštumo savaičių, mane perspejo tik kad taip pasitaiko ir užsiminė apie priešlaikinį gydymą. Mano savijauta buvo prasta, valgyti nieko nesinorėjo geležis nukritusi, spaudimas žemas, kraujo nusilpęs, bet šeimos gydytoja ramino, kad tai normalu. Karts nuo karto skaudedavo pilvą, buvo tamsios išskyros. Antra karta pas ginekolege siunte po menesio. Nors džiaugiausi, kad esu nėščia tačiau kankino nerimas. Antra karta po menesio apsilankius pas ginekologę dianozuota nesivystantis nėštumas ji nustatė 14 atitiko tik 5-6, Hcg parode 6-7, buvo atlieka gimdos abrazija, po abrazijos visa savaite buvo pakilusi temperatūra, kraujavau,maudė pilva, pasiskambinau gydytojui ar tai normalu, jis pasake jei kils temperatura atvykti pasirodyti, pirmadieni man buvo abrazija, visa savaite tik gulejau nes visai neturėjau jėgų ar išsekimas, ar nervai. Ketvirtadieni buvo užėję pilvo skausmai išgėriau vaistu praėjo, penktadieni kai užėjo skausmai spazmai vienas už kitą didesni, pasirodo gimdos kaklelio spazmai sukrešėjo kraujas nepraeina pro gimdos kakleli, paskyre vėl abrazija, nes buvo užsilikusi placenta. Po operacijos kažkur dar dvi savaite gulėjau lovoje, geriau vaistus ir vitaminus. Stengiausi galvoti, kad viskas bus gerai, tačiau histologinių tyrimų rezultatas vėl nuliūdino, Dalinė puslinė išvisa. Nuėjau pas gydytoją o ji pasakė reikia laukti ir stebeti hcg po pusantro men, po operacijų buvo 18.8, pirmos menesines buvo gausios ir ilgos, tačiau antros jau mane gazdina.. Štai tokia mano istorija tai, kam tai buvo tikrai supranta kaip sunku viska ištverti... Po operaciju praejo beveik 2men, tačiau psichologiškai atrodo dar siunkiau nes vėl nežinia kaip bus toliau... Norėčiau patarimo kaip jus mano kokius man darytis tyrimus
Simpatule, suprantu, kaip jautiesi
Pirmosios mėnesinės po pūslinės išvisos, ypač, jei abrazija daryta ne pirmosiomis nėštumo savaitėmis. manau, ne vienai čia iš mūsų buvo ilgos ir skausmingos. Gimda valosi, nieko jau nepadarysi. Tuo labiau, kad pas tave abrazija, kaip suprantu, ne iki galo pradžioje buvo padaryta, buvo likę placentos.. Ilgainiui viskas susitvarko, nepergyvenk anksčiau laiko Iš tyrimų, jei gydytoja daugiau tau nieko nepasakė, stebėk pastoviai HCG lygį. Paprastai rekomenduojama HCG stebėti apie metus laiko. Tačiau kiekvienas atvejis individualus. Mane tik stebina, kad toks žemas tavo HCG rodiklis... Turėdama laiko pasiskaityt šitą mūsų temą, manau, rasi ir daugiau atsakymų į klausimus. Dovilciuk, kaip tu laikaisi? Kaip savijautos?
Labas, likimo drauges,
labai liudna, kad prisijungia daugiau merginu su panasiomis istorijomis. Priesui nelinkeciau tokiu isgyvenimu... Simpatule, mano savaiciu skaicius irgi neatitiko. Kai daktare mate 7nias, pagal mano paskaiciavimus (pagal paskutines menesines) turejo buti keleta savaiciu daugiau... Bet save raminau, kad gal netiksliai mato arba menesines buvo nereaguliarios, todel nereikia i jas daug demesio skirti. Pasirodo klydau. As irgi dziaugtis nestumu bijojau, kai visi daktarai gasdino, kad mato "kazka ne taip". Bet kazkaip vis tiek viltis buvo, kad turesiu sveika vaikiuka. Todel ir yra sunkiausia susitaikyti moraliskai. Bet as visgi tikiu vienu - niekas nevyksta be priezasties. Gal tokios "pamokos" reikalingos tam, kad labiau vertintume tai, ka turime. Net nezinau, kaip cia geriau mastyti. 26 metai dar tikrai ne riba - greitai supuosi grazu mazyli ir busi pamirsusi apie visa sita kosmara! sushi, as jauciuosi daug geriau, nuo skausmo vaistu net nepalieciau. Labai aciu uz rupesti! Daznai buna silpna, pastoviai truksta oro ir labai karsta, bet palyginus su jusu istorijomis man daug geriau. Pilva paskaudejo tik pirma diena po operacijos. Del draudimo, tai man tikrai nepasiseke - susimokejau uz operacija pati. O kai pagalvoju, laukia visu metu stebejimai ir kraujo tyrimai. Nieko gero finansiskai man nezada. As medicaid turejau, kai laukiausi pirmosios mazyles, tada viskas susitvarke kuo puikiausiai, o si karta medicaid gauti nebepavyko. Sekmes visoms! QUOTE(Dovilciukas @ 2010 11 27, 14:39) Del draudimo, tai man tikrai nepasiseke - susimokejau uz operacija pati. O kai pagalvoju, laukia visu metu stebejimai ir kraujo tyrimai. Nieko gero finansiskai man nezada. As medicaid turejau, kai laukiausi pirmosios mazyles, tada viskas susitvarke kuo puikiausiai, o si karta medicaid gauti nebepavyko. Dovilciuk, ar žinai, kad gali kraują šiuo klausimu tirtis bet kokoij laboratorijoj, pvz., čia? Susirask šalia savęs, kuri arčiausiai, ir eik. Tau reikalingas testas kainuoja $45, tai pažiūrė, ar tik ne pigiau gaunasi nei einant į ligoninę.
Sveikos, merginos, kaip laikotės?
Su Naujaisiais visas ir kad Triušio metai nepagailėtų nei vienai gerų naujienų!!!
Sveikutes vieno likimo drauguzes, pirmiausia noreciau pasveikinti su naujausiais metais
Mes moterys turim buti stiprios, lai nauji metai atnesa i musu kasdienybe nauju, ryskiu, graziu spalvu Papildyta: Dekoju merginos uz palaikyma, jis tikrai reikalingas, suchi kai rasiau tai siek tiek sutrumpinau, hcg ten pas mane isreiksta savaitemis, nes jau skaiciu tiksliai nepasakysiu reiketu ziureti i tyrimus, ten virs 10000 eina. Dar norejau pasiklausti ar jums po abrazijos neskaudedavo desinio sono? QUOTE(<Simpatule> @ 2011 01 12, 03:16) Dar norejau pasiklausti ar jums po abrazijos neskaudedavo desinio sono? Man, jau praėjus keletui mėnesių po abrazijos įvairiu ciklo metu vis pamausdavo. Bet kai nuėjau pas savo ginekologą, nerado jokios priežasties tam QUOTE(<Simpatule> @ 2011 01 12, 12:16) Sveikutes vieno likimo drauguzes, pirmiausia noreciau pasveikinti su naujausiais metais Mes moterys turim buti stiprios, lai nauji metai atnesa i musu kasdienybe nauju, ryskiu, graziu spalvu Papildyta: Dekoju merginos uz palaikyma, jis tikrai reikalingas, suchi kai rasiau tai siek tiek sutrumpinau, hcg ten pas mane isreiksta savaitemis, nes jau skaiciu tiksliai nepasakysiu reiketu ziureti i tyrimus, ten virs 10000 eina. Dar norejau pasiklausti ar jums po abrazijos neskaudedavo desinio sono? QUOTE(sushi @ 2011 01 12, 16:53) Man, jau praėjus keletui mėnesių po abrazijos įvairiu ciklo metu vis pamausdavo. Bet kai nuėjau pas savo ginekologą, nerado jokios priežasties tam sveikos, man irgi skaudejo sona. gal 3 ar 4 menesius, bet daktare taip nieko ir nerado... klausykit merginos man daktare sake palaukt dar pusmeti tada pasidaryti hcg ir jau galesiu planuoti. o kas bus jei as anksciau pradesiu? labai norim leliuko...
Sveikos merginos ! Visas su naujaisiais !
Tegul Naujieji metai mums visoms atnesa tai, ko labiausiai trokstame. As tai vis stebiuosi, kiek paskutiniu metu daug girdziu apie persileidimus, nestumo komplikacijas, beveik kas antra mano pazystama yra susidurus su problemomis. Sakau gal cia tokie metai buvo su bloga aura, tikiuosi sie metai bus sekmingesni siuo klausimu. As siais metais ir vel bandysiu ... jau trecia karta Jau beveik atgavau upa, sakau kaip bus taip bus. Sushi, Staniule - kaip jums sekasi su bandymais pastoti ? Ar jus irgi pertrauka padarete? QUOTE(skrite @ 2011 01 19, 21:09) Sveikos merginos ! Visas su naujaisiais ! Tegul Naujieji metai mums visoms atnesa tai, ko labiausiai trokstame. As tai vis stebiuosi, kiek paskutiniu metu daug girdziu apie persileidimus, nestumo komplikacijas, beveik kas antra mano pazystama yra susidurus su problemomis. Sakau gal cia tokie metai buvo su bloga aura, tikiuosi sie metai bus sekmingesni siuo klausimu. As siais metais ir vel bandysiu ... jau trecia karta Jau beveik atgavau upa, sakau kaip bus taip bus. Sushi, Staniule - kaip jums sekasi su bandymais pastoti ? Ar jus irgi pertrauka padarete? ir tave su naujais... pas mane pertrauka bus ilga mergyt,skiriuosi su vyru...sekmes dideles tau
staniule, mergyt, laikykis
Nesmagios naujienos, bet, kaip ten bebūtų, gyvenime net ir neigiami dalykai paprastai ilgainiui išeina į gera QUOTE(mazge123 @ 2011 01 18, 10:35) klausykit merginos man daktare sake palaukt dar pusmeti tada pasidaryti hcg ir jau galesiu planuoti. o kas bus jei as anksciau pradesiu? labai norim leliuko... mazge, labai sunku patarti tokiu klausimu... Čia, kaip sakant, tavo pačios rizika. Aš daryčiau taip, kaip jausčiau, kad yra teisinga daryti. O kas tas teisinga, tai čia jau nuo įvairių asmeninių smulkmenų ir turimos informacijos priklauso, manau... Kas bus jei pradėsi anksčiau? Tikimybė, kad anksčiau pastosi. Bet kai pastosi, tuomet tavo HCG skaičių įtakos ne buvęs PI, o jau nėštumas, todėl jei kas ne taip nuo to PI, tiesiog neturėsi galimybės to susekti... Kaip sakant, gerai, jei viskas gerai... QUOTE(skrite @ 2011 01 19, 12:09) As siais metais ir vel bandysiu ... jau trecia karta skrite, sėkmės tuomet bandymuose! Jau beveik atgavau upa, sakau kaip bus taip bus. Sushi, Staniule - kaip jums sekasi su bandymais pastoti ? Ar jus irgi pertrauka padarete? Mes tvarkingai darėm pertrauką lygiai 1 metus, o kai pradėjom planuoti, man vis tiek dar buvo psichologinis barjeras keletą mėnesių... Bet va, turiu kaip tik tam kartui gerų žinių (žr. parašą) QUOTE(sushi @ 2011 01 22, 18:46) staniule, mergyt, laikykis Nesmagios naujienos, bet, kaip ten bebūtų, gyvenime net ir neigiami dalykai paprastai ilgainiui išeina į gera mazge, labai sunku patarti tokiu klausimu... Čia, kaip sakant, tavo pačios rizika. Aš daryčiau taip, kaip jausčiau, kad yra teisinga daryti. O kas tas teisinga, tai čia jau nuo įvairių asmeninių smulkmenų ir turimos informacijos priklauso, manau... Kas bus jei pradėsi anksčiau? Tikimybė, kad anksčiau pastosi. Bet kai pastosi, tuomet tavo HCG skaičių įtakos ne buvęs PI, o jau nėštumas, todėl jei kas ne taip nuo to PI, tiesiog neturėsi galimybės to susekti... Kaip sakant, gerai, jei viskas gerai... skrite, sėkmės tuomet bandymuose! Mes tvarkingai darėm pertrauką lygiai 1 metus, o kai pradėjom planuoti, man vis tiek dar buvo psichologinis barjeras keletą mėnesių... Bet va, turiu kaip tik tam kartui gerų žinių (žr. parašą) kaip gerai,sveikinu nuosirdziai mergyt...laikysiu kumstukus,kad tik viskas butu gerai...
Staniule, buk stipri, ir nepamirsk, kad kazko pabaiga reiskia kazko naujo pradzia, su nauju gyvenimu, nauja meile ir tikrai tikiu - vaikiukais.
Sushi, labai labai dziaugiuosi uz tave
sveikutes, labai dziaugiuosi, kad jau kazkam pasiseke, tikekimes seksis ir toliau
Skausmas desiniajame sone, ginekologe sake, kad skauda pacia gimda, viena karta stipriau kita karta maziau, bet man pagal laika jau puse metu, bet skauda, ginekologi paaiskino, kad lindimas i gimda nera gerai, mano atveju visai negerai, todel ja man ir skauda, o paklausus gal gimda gal but yra pasislinkusi, atsake, kad pas visas skirtingai, jeigu pas mane yra cia tai reiskia cia. Nors ir dar kamuoja skausmai, man jau gydytoja leido darbuotis Dar esu skaiciusi internete, kad labai gerai "zvake" daryti kai kojas pakeli aukstai, as tai kiekviena diena darau, atrodo kad tikrai padeda.
Laba merginos, ir man taip atsitiko...
Pirmas nestumas buvo sklandus, viskas gerai, turim suneli beveik 2-ju metuku, o antrasis nestumas baigesi blogai. Pastojau gan greitai per 3 men, viskas buvo gerai pradzioje, apie 13 savaite pradejau viduj jausti kad kazkas negerai...iki to laiko sukudau 3 kg, svoris krito, pilvas neaugo, naktimis kankino nemiga...Nuejau pas gine, ji paziurejo echoskopu, ir uztilo...supratau kad kazkas negerai. Sako vaikelis susirietes ziauriai, vandenu visai nera, sako jam nera kur judeti...Ziauru, paprasiau siuntimo pas genetike, nuvaziavau ten stebejo ir dare visokius tyrimus praejo dar 1 menuo, sake lyg ir apsigimimu nera, tada genetike nusiunte dar i antakalni, kad ten paziuretu, nuvaziavau o gi echo parode kad vandenu nulis, vaikas 21 savaite visai neturi kur judeti(nes nera vandenu)...ir pusleliu daug visokiu buvo, placenta su jom buvo, ir stora labai placenta per didele nei turetu buti...nu zodziu kita diena, skatino gimdyma ir turejau isgimdyti...ziauru prisiminti, praejo jau 2 men, niekas nieko nesako ka daryti toliau, kada galima vel bandyti pastoti? isvada tokia: Daline pusline isvisa be trofoblasto proliferacijos, vaisiaus vandene,inkstu policistoze.. nu ziauru zodziu... nezinau ar verta eiti dabar pas genetike? kas is to? padarys kraujo tyrima ir tiek, vistiek nieko naujo nepasakys... QUOTE(Daisyy @ 2011 01 27, 23:17) .nu zodziu kita diena, skatino gimdyma ir turejau isgimdyti...ziauru prisiminti, praejo jau 2 men, niekas nieko nesako ka daryti toliau, kada galima vel bandyti pastoti? isvada tokia: Daisyy, užjaučiu Tave ir labai gerai žinau, ką tenka išgyventi tokioje situacijoje. Bandyti pastoti galit planuoti po trijų mėnesių (gyd. turėjo tai pasakyti), nes po dviejų ciklų dar gali būti gimda pakankamai neišsivaliusi, organizmas pilnai neatsistatęs ir pan.
Sveikutes,
prisijungsiu ir as prie jusu, nes susiduriau su ta pacia liga. Kiek skaiciau istoriju, tai mano skiriasi tuom, kad pas mane nebuvo nestumo, t.y., nebuvo jokio vaisiaus, tik placentinis audinys, kuris ir sukele ta ziauriaja liga PI. Padare abrazija ir istyre ta audini. Kazkas nepatiko gydytojui tai skyre man gydyma metotrexatu(chemoterapija) dar tik pati pradzia, todel labai bijau. Kazkaip pasiskaitinejau jusu istorijas ir supratau, kad nei vienai is jusu tos chemoterapijos nereikejo. Tai kodel man ji skirta nesuprantu. Isigalvoju visokiu dalyku QUOTE(hapiness @ 2011 02 11, 13:22) Sveikutes, hapiness, tikrai keista, kad tau taip iš karto chemoterapiją pradėjo taikyti prisijungsiu ir as prie jusu, nes susiduriau su ta pacia liga. Kiek skaiciau istoriju, tai mano skiriasi tuom, kad pas mane nebuvo nestumo, t.y., nebuvo jokio vaisiaus, tik placentinis audinys, kuris ir sukele ta ziauriaja liga PI. Padare abrazija ir istyre ta audini. Kazkas nepatiko gydytojui tai skyre man gydyma metotrexatu(chemoterapija) dar tik pati pradzia, todel labai bijau. Kazkaip pasiskaitinejau jusu istorijas ir supratau, kad nei vienai is jusu tos chemoterapijos nereikejo. Tai kodel man ji skirta nesuprantu. Isigalvoju visokiu dalyku Pas mus visas, kurios turėjo pilną pūslinę išvisą, nebuvo, kaip sakai, nėštumo, t.y. buvo tik placentinis darinys, kuris pats ir yra vadinamas pūsline išvisa... Sėkmės tau, nenuleisk rankų ir be reikalo nesigąsdink, tiesiog stenkis susirinkti kuo daugiau informacijos, jei tave kas neramina, ir viską išsiaiškinti, kas kaip ir kodėl... QUOTE(sushi @ 2011 01 22, 18:46) Bet va, turiu kaip tik tam kartui gerų žinių (žr. parašą) Sveikos, ilindau ir as vel pasiskaitineti kaip jums sekasi. Labai dziaugiuosi uz tave Sushi!!! Man viskas gerai, HCG nukrito labai greitai: praejus 2 savaitems po valymo buvo vos 60 vnt., praejus menesiui ir 1 savaitei - 3,4 vnt. (normoje), dar pasidariau praejus 3 menesiams ir buvo dar maziau ir nekilo. Tiesa, buvau dar ir pasidaryti echoskopijos, viskas buvo tvarkoj. Tai daugiau nieko ir nebedarau. Beje, man nei per valyma, nei po jo, nei per menesines jokiu skausmu nebuvo. Valymas buvo darytas 11-ta savaite. Tad viskas praejo labai lengvai (fiziskai). Kiekvienai matomai tai labai individualu. Beje, si menesi mmm truputi veluoja, labai noriu, kad jos ir neateitu Naujai prisijungusioms merginoms: laikykites, laikas gydo visas zaizdas, gyvenimas vel sugrista i savo vezes.
Skia, ačiū
Siunčiu ir tau vilties didžiulį spindulį, kad viskas būtų gerai. Manau, kad visos, po PI beplanuodamos tolimesnius nėštumus, bijom, kad tai ar kažkas panašaus nepasikartotų, bet iš visos širdies linkiu, kad pavyktų su ta baime susitarti, kad ji nesipainiotų po kojomis. Labai smagu, kad tavo rezultatai geri, tikiuosi, kad taip ir toliau viskas eisis. Lauksim gerų žinių iš tavęs ir iš kitų beplanuojančių merginų. QUOTE(Skia @ 2011 02 27, 06:05) Sveikos, Jei, kaip smagu Mano nuojauta neapvyle, pagaliau ir pas mane du bruksniukai Baisu, kaip bus si karta, bet tikiuosi paties geriausio. Tyliai sveikinu, lauksim tolimesnių žinių. O dėl baimės, vyk ją šalin, dabar vis tiek nieko nepakeisi, tikėkimės, kad viskas bus gerai Aj, negaliu, kaip smagu girdėti naujienas, skia...
Sveiki!
Na ir as pasidalinsiu savo patirtimi.Kazkur pastojau pries pusantru metu. tai buvo pirmas nestumas. Nuejusi pas ginekologe,jinai mane apziurejo ant kedes, pasake kad nestumas jau kokie 3 menesiai,nes gimda padidejusi.Po savaites,budama darbe pradejau kraujuoti,vyras nuveze i ligonine, ten padare ultragarsai...daktare pasake kad jokio nestumo nemato,iskvete kita daktara,nes tai ka mate ant monitoriaus mate savo praktikoje tik antra karta. Pasake kad tai gali buti pusline isvisa, padare man isvalyma ir nusiunte istirti ta medziaga. Spejimai pasitvirtino, buvo pusline isvisa. Nusiunte gyditis i Kauno klinikas pas onkoginekologa. Kraujas buvo 49000. Gyde mane Gyd. Vaidotiene. Apreke mane kad taip ilgai laukiau.Na ir prasidejo mano gydymas.Kai isgirdau kad taikys chemoterapija labai issigandau. Lankiausi ten puse metu, vaistai buvo ledziami i raumenis (aciu dievui),nors dideliu salutiniu poveikiu nepajutau (neskaitant kad paslinko biski plaukai, labai sukudau,net rubai kabet pradejo, burnoj buvo zaizdeliu ir pries pakutini kursa nusilupo oda nuo lupos) buvo sunkoka. Kai baige chemoterapijos kursa dar lankiausi klinikose ir toliau, tikrino krauja ir ultragarsu ziurejo, po 9 menesiu daktare leido bandyti pastoti. Pastojau po 3 kazkur menesiu, prasidejo mano baimes kiekviena karta kai eidavau pas daktare, meldziausi kad tik viskas butu gerai. Ir stai dabar auginu 2,5 men. dukryte
Pavadinimą "taip buvo ir man" ir aš galiu pasakyti. Labai ačiū tai, kuri sukūrė šią temą, nes iš patirties galiu pasakyti, kai grįžti iš ligoninės prisiklausiusi visokių pavadinimų - niekas neaišku, tik baimė kausto,o dar tas baisus straipsnis... pasijauti tokia ligone kaip niekad dar nebuvai ir tik Jūsų nuoširdūs ir atviri pasakojimai nuramino, suteikė vilties. Todėl dar kartelį AČIŪ. Nepamirškit užsukti parašyti kaip Jums sekasi, nes tai tikrai labai padeda.
Man buvo pilna pūslinė išvisa, lelius pats pabėgo prieš tą dieną, kai turėjo būti pirmą kartą atlikta echoskopija (mažd. 10 sav). Aš jo nemačiau... ir negirdėjau (gal taip ir geriau). Kaip matot vaikų neturiu, tai ne kokia pradžia... baisoka. Tikiuosi viskas bus gerai. Beje, mano kraujyje to brudo buvo apie 200 000, kaip suprantu rekordas šiame puslapyje, po 6 dienu apie 24000... tikiuosi taip sparčiai krenta ir toliau...
Ingucci, smagu girdėti, kad temos sukūrimas išėjo į gera.
Tau, o ir kitoms merginoms, susidūrusioms su šia diagnoze, linkiu nenuleisti rankų ir nepasiduoti niūrioms mintims. Kantrybės visoms ir dideliausios sėkmės! Viskas anksčiau ar vėliau bus gerai.
Sveikute
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų. Man prieš pusmetį buvo taip pat nustatyta pūslinė išvisa. Gydžiausi beveik keturis mėnesius. Ir atrodo viskas gerai. Paskui gydytoja sakė, kad mažiausiai du metus vengti pastojimo. Porą mėnesių mėnesinės buvo tvarkoj ir vat paskutinį mėnesį suvėlavo. Pasidariau testą ir parodė du brūkšnelius. Nežinau nė ką daryti. Šiaip teko skaityti, kad dėl kažkokio hormono sutrikimo gali būti klaidingas atsakymas testo. Šiaip mano hcg ir buvo stipriai pakitęs, tačiau jau buvo beveik susitvarkęs. Tai net nežinau ką ir manyti. Be to, prieš diagnozuojant pūslinę išvisą aš taip pat dariausi testus ir jie buvo teigiami, bet nėštumo nebuvo.
dowfke, o ką turi omeny, rašydama, jog hcg buvo beveik susitvarkęs? Kokie buvo hcg skaičiai? Jei nebuvo nukritę iki normos, kaip ir logiška, kad testas bus teigiamas...
Man hcg buvo nukrites iki 1,3
QUOTE(dowfke @ 2011 06 04, 08:12) Man hcg buvo nukrites iki 1,3 Bandyk tuomet gydytojos klausti, kame čia reikalas kraujo testas gal ką daugiau parodys... Ne veltui po šios diagnozės stebi tą hcg, kuris gali parodyti, ar nesivysto karcinoma, ar viskas gerai... O gal tu pastojai, todėl testas teigiamas?
Klausimukas: kaip jums visoms po pūslinės išvisos susitvarkė mėnesinių ciklas? ar buvo normalus? ar praeiti turėjo laiko kol susitvarkė.
Manosios dabar "grybą pjauna", šiaip turėjau daug streso ir įtampos...
O ko jūs taip nutilote? Aš va galiu pasidžiaugti, kad man jau viskas gerai
O kaip jums? QUOTE(Ingucci @ 2011 10 19, 16:33) O ko jūs taip nutilote? Aš va galiu pasidžiaugti... Mes irgi galim pasidžiaugti turim jau beveik dviejų mėnesių sūnelį... Visoms tad palinkėsiu tokių pačių svajonių išsipildymo..
[quote=sushi,2011 10 20, 00:39]
Mes irgi galim pasidžiaugti turim jau beveik dviejų mėnesių sūnelį... Nuoširdžiai sveikinu. Busite šaunūs tėveliai.
Ačiū, Ingucci.
Sushi,
is visos sirdies Jus sveikinu
Ačiū, skrite.
As laikausi neblogai.
Kol kas galiu pasidziaugti - vel laukiuosi Sekmes visoms
skrite, šaunios naujienos, laikysiu kumščius.
Sveikutes
Laikas nuo laiko vis uzsuku pasiskaityti, kaip jums sekasi. Po nesivystancio (pries metus ir 4 men.) turejau dar du nesekmingus nestumus - persileidimus (praejus mazdaug 4 ir 7 men. po abrazijos). Bet ketvirtas kartas atrodo nemeluos - siandien iseinu i dekreta. Norejau pasidalinti su jumis geromis naujienomis, nes zinau, kad labai svarbu yra tiket ir turet vilties, kad viskas susitvarkys ir ateis kartas, kai pagaliau pasiseks
Skia, sveikinimai
Praejus pragara likimas mus visgi apdovanoja. Labai dziugu girdeti istorijas su laiminga pabaiga, tai padrasina. As po dvieju nesekmingu QUOTE(skrite @ 2012 02 09, 17:48) Skia, sveikinimai Praejus pragara likimas mus visgi apdovanoja. Labai dziugu girdeti istorijas su laiminga pabaiga, tai padrasina. As po dvieju nesekmingu Sveikinu ir tave 18 sav. jau toks laikas, kai gali pradeti dziaugtis
sveikos.... prieš 2 sav. nustatė nesivystantį, prieš sav. padarė abraziją...o šiandien sužinojau diagnozę...dalinė pūslinė išvisa su minimalia trofoblasto hiperplazija... negaliu suvaldyti ašarų....nebeturiu jėgų ir vilties... kai darė abraziją gulėjau su moterim kuri darėsi abortą 4 ar 5 kartą, pati ne nepamena...o šiandien laukiamajame moteriškė giriesi vienu vaiku ir vienuolika abortų.... kodėl tokie žmonės išvis gali susilaukti vaiku??kodėl tie, kurie iš visos širdies trokšta ir svajoja apie motinystę turi patirti tiek kančių..................................................................................................................
QUOTE(miss_ @ 2012 02 27, 15:19) sveikos.... prieš 2 sav. nustatė nesivystantį, prieš sav. padarė abraziją...o šiandien sužinojau diagnozę...dalinė pūslinė išvisa su minimalia trofoblasto hiperplazija... negaliu suvaldyti ašarų....nebeturiu jėgų ir vilties... kai darė abraziją gulėjau su moterim kuri darėsi abortą 4 ar 5 kartą, pati ne nepamena...o šiandien laukiamajame moteriškė giriesi vienu vaiku ir vienuolika abortų.... kodėl tokie žmonės išvis gali susilaukti vaiku??kodėl tie, kurie iš visos širdies trokšta ir svajoja apie motinystę turi patirti tiek kančių.................................................................................................................. laikykis mergyt....zinau kaip tau sunku,pati patyriau du nesivystancius,o db laukiuosi 32 savaites:)) tikiu laiminga pabaiga...viskas bus gerai,nors db taip ir neatrodo.. QUOTE(staniule @ 2012 03 01, 01:05) laikykis mergyt....zinau kaip tau sunku,pati patyriau du nesivystancius,o db laukiuosi 32 savaites:)) tikiu laiminga pabaiga...viskas bus gerai,nors db taip ir neatrodo.. aciu Staniule...parasiau tai silpniausia akimirka... sveikinu Jus ir linkiu kuo dideliausios laimes!! |