QUOTE(staniule @ 2009 12 11, 04:09)
na o as po echo tai pagrindo nervintis atsirado dar daugiau....man 6savaiteles,bet sirdutes dar nemate....na tikiuosi viskas bus ok
Staniule, nesinervink
QUOTE(staniule @ 2009 12 11, 04:09) na o as po echo tai pagrindo nervintis atsirado dar daugiau....man 6savaiteles,bet sirdutes dar nemate....na tikiuosi viskas bus ok Staniule, nesinervink
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas
Staniule, kaip tavo savijautos Skrite, kaip tu gyva? Aš už savaitės einu eilinio HCG tyrimo, labai tikiuosi, kad viskas bus gerai
Sveikos mergaites,su sventem
Na as gyvenu,auginu pilvuka Sekmes jums,parasykit kaip sekasi
Su sventem
Smagu, kad sventes vis geras naujienas atnesa. Va tikiuosi gal po kokiu 2-3 savaiciu testukas ir man gera naujiena parodys Sushi, lauksime tavo HCG rezultatu... QUOTE(staniule @ 2009 12 29, 05:06) Na as gyvenu,auginu pilvuka Na, tai kartu su tavimi tada laukiam tos sausio 20 ir laikom kumščius QUOTE(skrite @ 2009 12 29, 07:02) Va tikiuosi gal po kokiu 2-3 savaiciu testukas ir man gera naujiena parodys Uoj lauksim lauksim, gerų naujienų lauksim
Su naujais metais merginos
manes jau kelios dienos nebepykina,nejauciu jokiu nestumo simptomu...baisiai pergyvenu...nes ir praeita karta buvo taip pat. QUOTE(staniule @ 2010 01 01, 03:12) manes jau kelios dienos nebepykina,nejauciu jokiu nestumo simptomu...baisiai pergyvenu...nes ir praeita karta buvo taip pat. Kad nepykina, tai dar nereiškia, kad viskas prarasta Kada tau nusimato pas ginę eiti? QUOTE(sushi @ 2010 01 01, 19:35) Kad nepykina, tai dar nereiškia, kad viskas prarasta Kada tau nusimato pas ginę eiti? tik sausio 21d pas gine,bet turbut leksiu privaciai pirmadieni...tik bijau bloga zinia isgirst...ar tave labai pykino?kaip jauteisi nestumo metu? klausiu del to,kad ir praeita karta mane stipriai pykino,o kai nustojo,tai ir lelius vystytis nustojo QUOTE(staniule @ 2010 01 01, 10:45) ar tave labai pykino?kaip jauteisi nestumo metu? Manęs iš viso nepykino, ir yra daug merginų, kurioms pykinimas nėštumo metu tai sustiprėja, tai praeina... Laikykis O žinių išgirsti nebijok, kokios jos bebūtų. Juk vis tiek niekas no tavęs šiuo atveju nepriklauso, tiesa?.. QUOTE(sushi @ 2010 01 01, 19:49) Manęs iš viso nepykino, ir yra daug merginų, kurioms pykinimas nėštumo metu tai sustiprėja, tai praeina... Laikykis O žinių išgirsti nebijok, kokios jos bebūtų. Juk vis tiek niekas no tavęs šiuo atveju nepriklauso, tiesa?.. Dekui uz palaikyma....stengiuos negalvoti apie tai,bet sunkiai iseina QUOTE(staniule @ 2010 01 01, 10:53) Dekui uz palaikyma....stengiuos negalvoti apie tai,bet sunkiai iseina Kadangi žmogus savo smegenų sandaro dėka vienu metu tegali galvoti apie vieną dalyką, tiesiog užsiimk kuo tik gali, užimk savo mintis kitais dalykais iki to ginės vizito, ir viskas bus gerai Gal čia tave daugiau veikia psichologiniai veiksniai, baimė, kad visa tai vėl pasikartos. Tačiau kad PI pasikartos, tėra 1 proc. tikimybė... Nenukabink nosies ir duok žinoti, kaip praeis vizitas pas ginę QUOTE(sushi @ 2010 01 01, 19:55) Kadangi žmogus savo smegenų sandaro dėka vienu metu tegali galvoti apie vieną dalyką, tiesiog užsiimk kuo tik gali, užimk savo mintis kitais dalykais iki to ginės vizito, ir viskas bus gerai Gal čia tave daugiau veikia psichologiniai veiksniai, baimė, kad visa tai vėl pasikartos. Tačiau kad PI pasikartos, tėra 1 proc. tikimybė... Nenukabink nosies ir duok žinoti, kaip praeis vizitas pas ginę Butinai parasysiu,klausiau ar tave pykino nestumo metu,nes mano gine sake esant PI buna perdeti nestumo pozymiai,didelis pykinimas ir t.t. Truputi nuraminai.aciu QUOTE(staniule @ 2010 01 01, 11:02) Butinai parasysiu,klausiau ar tave pykino nestumo metu,nes mano gine sake esant PI buna perdeti nestumo pozymiai,didelis pykinimas ir t.t. Mane kankino tik nuovargis ir labai jautri krūtinė... Bet nesakyčiau, kad daugiau nei per pirmąjį nėštumą (kuris baigėsi tiesiog persileidimu). Taip kad laikykis, nepanikuok iš anksto Gal visa tai tik tavo nuogastavimai
deja mano nuojauta pasitvirtino,nestumas vel nesivysto....bijau,kad nebutu vel pusline isvisa
QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 04:33) deja mano nuojauta pasitvirtino,nestumas vel nesivysto....bijau,kad nebutu vel pusline isvisa Darė UG? Ką matė? Nes man tai labai aiškiai matė tuos visus vynuogių darinius... Laikykis, brangioji QUOTE(sushi @ 2010 01 03, 18:57) Darė UG? Ką matė? Nes man tai labai aiškiai matė tuos visus vynuogių darinius... Laikykis, brangioji dare UG sake nepanasu lyg i pusline isvisa....bet ryt vaziuoju jau pas savo daktare,tai ji dar paziures echo,o po to lyg su vaistais sake valys....baisiai pergyvenu,jau antras kartas...pirma karta galvojau tiek to atsitiktinumas,bet vel tas pats... QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 10:04) dare UG sake nepanasu lyg i pusline isvisa....bet ryt vaziuoju jau pas savo daktare,tai ji dar paziures echo,o po to lyg su vaistais sake valys....baisiai pergyvenu,jau antras kartas...pirma karta galvojau tiek to atsitiktinumas,bet vel tas pats... Tai gal čia visai ne PI, gal tiesiog nesivystantis... O dėl nesivystančio, tai aš manau, kad daug geriau yra jei organizmas ankstyvame nėštume atmeta tai, kas netinkamai vystosi, nei paskui visą gyvenimą vaikelis būtų nesveikas... Gamta žino, ką daro... Aš irgi patyriau du persileidimus, PI buvo jau antras mano nėštumas. Stiprybės tau... Nepasiduok, gyvenime viskas turi savo prasmę, net ir tie dalykai, kurie mums iš pradžių atrodo skausmingi... Varyk liūdnas mintis šalin, mergyt, nes nuo jų lengviau nebus... O laimė tau dar tikrai nusišypsos QUOTE(sushi @ 2010 01 03, 19:09) Tai gal čia visai ne PI, gal tiesiog nesivystantis... O dėl nesivystančio, tai aš manau, kad daug geriau yra jei organizmas ankstyvame nėštume atmeta tai, kas netinkamai vystosi, nei paskui visą gyvenimą vaikelis būtų nesveikas... Gamta žino, ką daro... Aš irgi patyriau du persileidimus, PI buvo jau antras mano nėštumas. Stiprybės tau... Nepasiduok, gyvenime viskas turi savo prasmę, net ir tie dalykai, kurie mums iš pradžių atrodo skausmingi... Varyk liūdnas mintis šalin, mergyt, nes nuo jų lengviau nebus... O laimė tau dar tikrai nusišypsos tikiuosi,kad bent ne PI ryt bus aiskiau..prasysiu gines visu imanomu tyrimu..tik nezinau ka tyrtis? QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 10:15) tikiuosi,kad bent ne PI ryt bus aiskiau..prasysiu gines visu imanomu tyrimu..tik nezinau ka tyrtis? Nemanau, kad turėtum kažką papildomai tirtis. Pasiteirauk ginės, ką ji pasakys Jei tiesiog nesivystantis, manau, po 2-3 mėn. vėl galėsi planuoti pastoti... Laikykis QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 10:21) o genetiniai kazkokie tyrimai? Net nežinau... QUOTE(sushi @ 2010 01 03, 19:23) Net nežinau... ne nesidariau niekada....tik galvoju,turiu dvynuke sese,ji normaliai isnesiojo ir pagimde....ar gali taip kazin but,kad pas ja viskas gerai,o pas mane genetines problemos.....oi baisu man kaip vadinasi tas tyrimas genetinis? QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 10:27) ne nesidariau niekada....tik galvoju,turiu dvynuke sese,ji normaliai isnesiojo ir pagimde....ar gali taip kazin but,kad pas ja viskas gerai,o pas mane genetines problemos.....oi baisu man kaip vadinasi tas tyrimas genetinis? Matai, genetinis tyrimas atskleidžia (bent jau mano supratimu) tavo bei tavo vyro genetinį suderinamumą, rizikas ir pan... O tavo dvynė sesuo juk, įtariu, ne su tavo vyru vaikelio susilaukė? O kaip vadinasi tas tyrimas, pasiklausk merginų, gyvenančių LT arba ginės, nes aš ne LT šiuo metu gyvenu... Be to, genetinis tyrimas gali rodyti viską gerai (pvz, pas mus jokių genetinių rizikų neužfiksavo), tačiau yra ir įvairūs išorinia veiksniai, tame tarpe net ir psichologiniai, dėl ko taip va nutinka kaip kad mums... Laikykis, niekas gyevnime nevyksta veltui, išauš ir tavo laimės valanda QUOTE(sushi @ 2010 01 03, 19:34) Matai, genetinis tyrimas atskleidžia (bent jau mano supratimu) tavo bei tavo vyro genetinį suderinamumą, rizikas ir pan... O tavo dvynė sesuo juk, įtariu, ne su tavo vyru vaikelio susilaukė? O kaip vadinasi tas tyrimas, pasiklausk merginų, gyvenančių LT arba ginės, nes aš ne LT šiuo metu gyvenu... Be to, genetinis tyrimas gali rodyti viską gerai (pvz, pas mus jokių genetinių rizikų neužfiksavo), tačiau yra ir įvairūs išorinia veiksniai, tame tarpe net ir psichologiniai, dėl ko taip va nutinka kaip kad mums... Laikykis, niekas gyevnime nevyksta veltui, išauš ir tavo laimės valanda as maniau,kad galiu viena issityrt,ta prasme ar nepakite ten pas mane chromosomos kazkokios...paklausiu gines,nes nieko nesuptrantu... prajuokinai....nu manau,kad sesuo tikrai ne su mano vyru QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 10:41) prajuokinai....nu manau,kad sesuo tikrai ne su mano vyru Na va, jei dar gali juoktis, vadinasi, viskas bus gerai, nenukabink nosies
tas tyrimas vadinasi kariotipu nustatymas, kai is kraujo tyrimo ziuri per mikroskopa chromosomu poras, ar nera pakitimu, iskritimu ir pan. Daroma abiems sutuoktiniams. Dariausi pries menesi, pas abu norma. Taip ir neradau paaiskinimo, kodel yvyko du nesivystantys, o treciojo rezultatas smagiai spardo sonus
QUOTE(kukuska007 @ 2010 01 04, 11:00) tas tyrimas vadinasi kariotipu nustatymas, kai is kraujo tyrimo ziuri per mikroskopa chromosomu poras, ar nera pakitimu, iskritimu ir pan. Daroma abiems sutuoktiniams. Dariausi pries menesi, pas abu norma. Taip ir neradau paaiskinimo, kodel yvyko du nesivystantys, o treciojo rezultatas smagiai spardo sonus Sveikute...nuosirdziai dziaugiuosi uz jus...o kur tas tyrimas daromas ir kiek kainuoja? Papildyta: Na o as is ligonines...gerai bent tiek,kad nereikejo ambrazijos,isivale vaistu pagalba..belieka laukti tyrimu atsakymu... beja daktaro tiesiai sviesiai paklausiau...ar yra moteru po dalines puslines isvisos pagimdziusiu sveikus lelius,.....pasake tai aisku,pamirsk tu ta isvisa...o del ko db taip atsitiko,kaltina infekcija,kuria buvau pasigavus 7 savaitej,kai buvo temp 38....sake tokius mazus nestumus tiesiog sueda... QUOTE(staniule @ 2010 01 05, 04:33) o del ko db taip atsitiko,kaltina infekcija,kuria buvau pasigavus 7 savaitej,kai buvo temp 38....sake tokius mazus nestumus tiesiog sueda... Na va, kaip smagu, kad priežastį žinai QUOTE(staniule @ 2010 01 05, 09:18) Kaip tavo HCG? Na va, kątik sužinojau savo HCG, mažiau nei 2, žodžiu, viskas tam kartui liuks, dabar apsidraudimui dar po 2 mėn turėsiu eiti ir jei tada bus viskas gerai, galėsim vėl planuot QUOTE(staniule @ 2010 01 05, 09:18) daktarai cia tik spelioja,bet tikiuosi priezastis si...tikiuosi ne genetika ar dar kokios baisybes Laikykis, staniule, ne visada tas priežastis, dėl viena ar kita vyksta, galime žinoti, o gal net ne visuomet ir reikia Sėkmės tau atsigaunant ir vėl planuojant QUOTE(staniule @ 2010 01 05, 11:10) Idomu kaip skritei sekasi.. Aha, įdomu, kaip ten jai...
Staniule, parasysiu ir cia. Pati neturejau isvisos, bet po pirmo sekmingo nestumo turejau du nesivystancius per viena pusmeti. Na gamtai abu nurasyt sunkoka butu, o infekciniai tyrimai rode, kad esu sveika, tai mano gine iskart po antro pasake, kad duos siuntima pas genetikus. Tik as nespejau, pastojau ir pasidariau tuos tyrimus jau budama nescia.
Manau jums su tokia reta nestumo baigtimi tikrai turetu duoti siuntimus ir issityrus pries planuojant nestuma butu zymiai ramiau, manau. Su siuntimu Santariskese nieko nekainavo, tik palaukti reikes. QUOTE(kukuska007 @ 2010 01 06, 10:12) Staniule, parasysiu ir cia. Pati neturejau isvisos, bet po pirmo sekmingo nestumo turejau du nesivystancius per viena pusmeti. Na gamtai abu nurasyt sunkoka butu, o infekciniai tyrimai rode, kad esu sveika, tai mano gine iskart po antro pasake, kad duos siuntima pas genetikus. Tik as nespejau, pastojau ir pasidariau tuos tyrimus jau budama nescia. Manau jums su tokia reta nestumo baigtimi tikrai turetu duoti siuntimus ir issityrus pries planuojant nestuma butu zymiai ramiau, manau. Su siuntimu Santariskese nieko nekainavo, tik palaukti reikes. dekui tau labai...matai vasari planuojam isvykt i UK...tai kazin kaip ten su tom eilem..
Sveikos merginos!
Staniule, labai apgailestauju del to, kas ivyko Kas del tu genetiniu tyrimu, galiu cia truputi isdestyti savo nuomone is savo patirties. As dariausi genetini kariotipo tyrima kartu su antra puse. Kainavo 800 Lt privacioje laboratorijoje kuri yra Vilniuje. (Vienam zmogui kainuoja 395 Lt). Bet jei daryt, tai daryt abiems. Ar galima kur nemokamai tai padaryti - negirdejau. Gal po keliu PI ir duotu kas siuntima, bet tavo atveju kaip suprantu irodymu, kad tai pusline isvisa, nera. Kas del to, ar verta tai daryti, ar ne - manau geriausiai tavo daktare pasakys. Mano atveju daktaras pasiule daryti si tyrima del to, kad kai istyre abortine medziaga (cia visa tai, ka issiurbe abrazijos metu), tik tada paaiskejo, kad tai daline PI (per echo nemate), ir is to ka pamate jie pasake, kad yra tikimybe, kad tai galejo ivykti del kazkokios paveldetos chromosomu anomalijos (paveldeta galejo buti tiek is mano gimines, tiek is vyro puses). Bet sake, kad cia tik tikimybe ir, kad mes patys turim nuspresti ar darysim. Manyciau taip: kaina visgi nera maza, tikimybe, kad ka nors ras velgi nera didele. Taciau pasidarius ta tyrima, jau dalis priezasciu, del ko tai ivyko atsimes. Taip pat nereikia maisyti siu tyrimu su genetiniais tyrimais, atliekamais jau pastojus. Ten kiek zinau tiriamas pats vaisius, tikimybes jo vystymosi, ligu ir t.t. Bet jei viskas tau ivyko del viruso ar infekcijos, tada gal neverta darytis tu tyrimu. Apskritai, mano vyro mama medike sako, kad dabar iki vasaros yra labai blogas metas vaikus planuoti, del tu visu gripu ir panasiai. Bet as kol kas nesiruosiu laukti iki vasaros, sakau kaip bus taip bus Kol kas pas mane jokiu naujienu, dirbam ir laukiam Sushi, sekmes tau greiciau pralaukti tuos du menesius
Srite sveika..o gal tu turi letefono nr.tos privacios klinikos kur dareisi si tyrima....? pasiskambinciau pasiklausciau kaip su eilem
Nemanau, kad ten apskritai bus eiliu
QUOTE(skrite @ 2010 01 07, 04:17) Kol kas pas mane jokiu naujienu, dirbam ir laukiam Sushi, sekmes tau greiciau pralaukti tuos du menesius skrite, sėkmės darbuojantis Pas mus tai seniai ėjo praėjo tie gripai visi, dabar šalti orai laikosi, visos bacilos iššalę Žodžiu, sėkmės visoms mums, kad nesirgtume
Sveikos,o man dar nesibaigia niekaip sitas kosmaras,nebaigiu kraujuot...bijau,kad reiks atgal i ligonine gryzt ambrazijai....
sekmes jums mergaites
Staniule, laikykis. Ir jei reikes daryti abrazija, paprasyk, kad istirtu issiurbta medziaga, gal paaisketu tikslesnes priezastys.
staniule, o kiek laiko jau kraujuoji?
QUOTE(staniule @ 2010 01 09, 13:10) pirmadieni vakare persileidau ir vis dar kraujuoju..lyg maziau jau nzn...gine sako gleivine valosi ar kas...o pilvo skausmai neduok dieve....niekada negeriu nuskausminamuju,snd jau 5 isgeriau.siaubas Mano manymu, keturios-penkios dienos yra normalu... Skaičiau, kad iki 10 dienų po persileidimo kraujuoti yra dar normos ribose... Aišku, jei tas kraujavimas silpsta palaipsniui... Aš po PI abrazijos kraujavau panašiai tiek, keturias pirmas dienas negausiai, tačiau penktą dieną viskas pagaliau pradėjo eiti lauk, o kai tik išsivalė, iš karto viskas liovėsi... Užjaučiu dėl skausmo, žinau, koks tai varginantis dalykas Laikykis
O taip tas pilvo skausmas tai kosmariskas. Reikia daug istvermes. As irgi kasdien po 4 - 6 tabletes isgerdavau. Dar pradzioj stengiausi riboti, bet po to bet ka dariau, ka tik neskaudetu.
QUOTE(skrite @ 2010 01 10, 11:58) O taip tas pilvo skausmas tai kosmariskas. Reikia daug istvermes. As irgi kasdien po 4 - 6 tabletes isgerdavau. Dar pradzioj stengiausi riboti, bet po to bet ka dariau, ka tik neskaudetu. Sveikutės,paskaitinėju ,gal nesupyksit jei patarsiu nuo skausmo išgerti IBUPROFEN 600 turėtų pakakt daugiausia 2 tab. o gal ir ta vartojat QUOTE(rugegele1 @ 2010 01 10, 03:40) Sveikutės,paskaitinėju ,gal nesupyksit jei patarsiu nuo skausmo išgerti IBUPROFEN 600 turėtų pakakt daugiausia 2 tab. o gal ir ta vartojat Aš nuo skausmo būtent Ibuprofeną gėriau, bet jis man veikė tik 3 val, o gert galima buvo ne dažniau kaip kas 4 val... Tai taip ir bangavau tarp vaistų veikimo ir neveikimo... staniule, o ką tu geri nuo skausmo? skrite, kaip tu laikaisi?
as geriu IBUPROM ...jis po 2 tabletes geriamas.tai vakar tik dvieju uzteko...gal jau praeis,tikiuosi....o kaip tavo kraujukas?ka rodo?
QUOTE(staniule @ 2010 01 11, 09:04) as geriu IBUPROM ...jis po 2 tabletes geriamas.tai vakar tik dvieju uzteko...gal jau praeis,tikiuosi....o kaip tavo kraujukas?ka rodo? ka tik is kliniku,neisivale...dare atsiurbima vakumini....gine sake ,jai cia pusline isvisa vel,reiks ir ambrazijos...pavargau nuo visko jau mergaites |