Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar verta planuoti šiais laikais?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
Alekto
QUOTE(blaze @ 2010 10 28, 17:33)
O kaip kankina, kai dieną naktį tik ir begalvoji kaip norisi turėti dukrytę doh.gif  biggrin.gif
*

Aš žinok dėl trečio irgi ištisai galvojau. Ryte pabundi su mintim,vakare užmiegi tik apie tai galvodama doh.gif tai žinok spjoviau ir planuojam trečią thumbup.gif o vaikučių skirtumai mažesni nei tavo.Nebaugina niekas,tik ištisai kirba mintis,kad reik dar vieno mažylio.
digi
QUOTE(Alekto @ 2010 10 29, 11:41)
Aš žinok dėl trečio irgi ištisai galvojau. Ryte pabundi su mintim,vakare užmiegi tik apie tai galvodama doh.gif tai žinok spjoviau ir planuojam trečią thumbup.gif o vaikučių skirtumai mažesni nei tavo.Nebaugina niekas,tik ištisai kirba mintis,kad reik dar vieno mažylio.
*

atrodo mano mintis surašei lotuliukas.gif
aš nebeištvėriau ir šiandien vyrui apie norą turėti trečią mažylį pasakiau...jis tik tepaklausė, kada planuot pradėsim lotuliukas.gif ... dabar svajonė jau labai arti, lieka tik kiek mažiukę paauginti ir bandyti...
kristal
QUOTE(Alekto @ 2010 10 29, 11:41)
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(digi @ 2010 10 30, 17:31)
atrodo mano mintis surašei  lotuliukas.gif
aš nebeištvėriau ir šiandien vyrui apie norą turėti trečią mažylį pasakiau...jis tik tepaklausė, kada planuot pradėsim lotuliukas.gif ... dabar svajonė jau labai arti, lieka tik kiek mažiukę paauginti ir bandyti...
*

Super! Atradau bendraminciu thumbup.gif
O as jau galvojau, kad man cia gal smegeneles susisuko, nes vis neapleidzia mintys tureti didele seima (trys, o gal net keturi vaikucius) rolleyes.gif
Taip noriu, kad negaliu... O jei dar kas pasakytu kaip tiksliai susiplanuoti bernuzeli nors viena, is vis puiku butu tongue.gif

Odabar i tema - man labai "neskaniai" skamba tas temos zodis VERTA. Kaip gali kilti toks klausimas? Verta, neverta,... jei busimi tevai iskelia toki klausima, tai labai suabejociau ju noru tureti vaikeli. Man pats zodis "verta" skamba kaip "kiek is to turesiu naudos". O gal cia mane apnikusi kazkokia negera nuomone, kad begales mamu/seimu pastaraisiais metais tik ir gimdo tam, kad gautu neblogus pinigelius, jei tik turi galimybe "pasidaryti" ta gera atlyginima.
Aisku, reikia susiziureti seimos finansus pries planuojant, bet tai neturetu tapti liguistu skaiciavimu. Juk kalba eina apie kudykeli wub.gif
Alekto
QUOTE(kristal @ 2010 10 31, 19:41)
O jei dar kas pasakytu kaip tiksliai susiplanuoti bernuzeli nors viena, is vis puiku butu  tongue.gif
*

Aš ir berniuko neatsisakyčiau hihihi.gif pas mane abi panos. Bet nieko prieš neturiu ir trečią mergaitę rolleyes.gif

Mes intensyviai planuojam thumbup.gif maždaug lapkričio 10 bandysiu NT daryt blush2.gif jetus ir kaip laikas sustoja atrodo doh.gif
kristal
QUOTE(Alekto @ 2010 10 31, 19:49)
Aš ir berniuko neatsisakyčiau  hihihi.gif pas mane abi panos. Bet nieko prieš neturiu ir trečią mergaitę rolleyes.gif 
Mes intensyviai planuojam thumbup.gif maždaug lapkričio 10 bandysiu NT daryt blush2.gif jetus ir kaip laikas sustoja atrodo doh.gif
*

thumbup.gif Kaip smagu jums! Net pavydziu jau baltai wub.gif Sekmes bandymuose 4u.gif
Man mergaites irgi geris, bet kazkaip viduje vis tiek norisi ir bernuzelio del ivairoves seimoje tongue.gif
O planuojant atizvelget i kokius nors skaiciavimus ar kt., kad vyrukas kitas butu? Smalsu, nes galvoju ar patiketi tokiais dalykais planuojant vaikucio lyti ar ne smile.gif
Fifux'e
QUOTE(kristal @ 2010 10 31, 18:41)

Odabar i tema - man labai "neskaniai" skamba tas temos zodis VERTA. Kaip gali kilti toks klausimas? Verta, neverta,... jei busimi tevai iskelia toki klausima, tai labai suabejociau ju noru tureti vaikeli. Man pats zodis "verta" skamba kaip "kiek is to turesiu naudos". O gal cia mane apnikusi kazkokia negera nuomone, kad begales mamu/seimu pastaraisiais metais tik ir gimdo tam, kad gautu neblogus pinigelius, jei tik turi galimybe "pasidaryti" ta gera atlyginima.
Aisku, reikia susiziureti seimos finansus pries planuojant, bet tai neturetu tapti liguistu skaiciavimu. Juk kalba eina apie kudykeli  wub.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Alekto
QUOTE(kristal @ 2010 10 31, 20:07)
thumbup.gif Kaip smagu jums! Net pavydziu jau baltai  wub.gif  Sekmes bandymuose  4u.gif
Man mergaites irgi geris, bet kazkaip viduje vis tiek norisi ir bernuzelio del ivairoves seimoje  tongue.gif
O planuojant atizvelget i kokius nors skaiciavimus ar kt., kad vyrukas kitas butu? Smalsu, nes galvoju ar patiketi tokiais dalykais planuojant vaikucio lyti ar ne  smile.gif
*

Na,kad žinok,kiek prisiskaičiau,tai visos teorijos ir lieka teorijom doh.gif Tikimybė labai maža,kad susilauksi to,ko noti.Paprasčiausiai kartais sutapimai turbūt būna tik.

Ai,aš žinau,kad bus mergaitė vėl trečia ir nesuku galvos biggrin.gif kažkaip stipri jau labai nuojauta.
Glamour
na ir prajuokinot lotuliukas.gif su tom vaikų lytim. MB šeimoj visi vien bernai( 3 sūnūs, 3 anūkai) ir štai tik dabar pirma ANŪKĖ nesenai gimė. Mano močiutės šeimoj, vien dukros buvo. O man tai nesvarbu, kad tik sveikas vaikutis ir ne vienas bigsmile.gif
kristal
QUOTE(Glamour @ 2010 11 01, 17:39)
na ir prajuokinot  lotuliukas.gif su tom vaikų lytim. MB šeimoj visi vien bernai( 3 sūnūs, 3 anūkai) ir štai tik dabar pirma ANŪKĖ nesenai gimė. Mano močiutės šeimoj, vien dukros buvo. O man tai nesvarbu, kad tik sveikas vaikutis ir ne vienas  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif Cia svarbiausia, be abejo! P.S. pas mus giminej irgi nuo mociutes laiku praktiskai vien mergaites tongue.gif Ir nieko, labai smagu visiems thumbup.gif
Ale, as vis tiek truputi berniuko noriu... doh.gif
Alekto
QUOTE(kristal @ 2010 11 01, 21:38)
Ale, as vis tiek truputi berniuko noriu...  doh.gif
*

Aš tai tiesą pasakius ne truputį,o labai noriu blush2.gif bet ką jau bepadarysi,kad vien panos.Džiaugiuos ir tuom biggrin.gif
agute07
Manau svarbiausia yra noras, o pinigų- niekada nebus tiek, kiek reikia thumbup.gif Aš planuoju viską ir visada kiek išeina thumbup.gif Štai ir trečią "vabaliuką" planuoju thumbup.gif
lauraz5
QUOTE(Vilma_M @ 2010 10 27, 19:11)
situacija tikrai ne pati geriausia,bet jei jau norisi savo kudikelio,tai manau kad verta bet kokiomis aplinkybemis,kad tik sveikata leistu  4u.gif  o va kai planuoji ir nesigauna ir reikalinga mediku isikisimas siam stebuklui ivykti,tada jau lauki,kol turesi uz ka "nusipirkt" si dziaugsma  verysad.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif pati "planuoju" jau kaip matot juostoj....jei galima taip pavadinti....o krize auginti vaika man nesuprantama....nes dabar tik mintis kaip nugaleti liga kuri neleidzia man sulaukti stebuklelio... verysad.gif uzauginti?uzauginsit ir ne viena ir ne du vaikucius svarbu kad susilaukt galetumet.....o vat mano galvos skausmas tai beveik neikandamos proceduros, vaistai, gydytoju privatininku konsultacijos...pastovus galvos skausmas is kur pinigu????net neisivaizduojat kiek tai kainuoja doh.gif vat vaikeliui duoti viska ka tik galiu tikrai surasciau pinigeliu kad tik Dievulis isgirstu mano maldas ir duotu bent viena... verysad.gif
Gute7
Savo berniukus abu planinius turiu, norejau konkretaus skirtumo, na ir dar antra karta labai meginom meraite prisikviesti ax.gif
Jokios formules, skaiciavimai ar matavimai nepasitvirtino, taciau berniokas fantastiskas gime smile.gif
Kazkur pasamoneje labai noretusi mergaites wub.gif Taciau realybeje neleidziu sau apie svaigti: planuosiu planuosiu, ir vistiek bus taip kaip lemta...
Jei bus lemta tureti tris,tai tracias lelius tikrai bus netyciukas tongue.gif
marina86
Verta-neverta, cia kaip kazkuri rase skamba panasiai i "atsipirks-neatsipirks"...Jei kyla toks klausimas planuojant vaika tada turbut neverta...
jarulia
Gute7 pritariu ir sutinku su tavim. Irgi auginu berniukus, pasamonei svajoju apie dukrele. Bet kaip bus ,taip bus smile.gif . Svarbu kad vaikai sveiki.
xaxatulka
QUOTE(marina861 @ 2010 11 06, 02:14)
Verta-neverta, cia kaip kazkuri rase skamba panasiai i "atsipirks-neatsipirks"...Jei kyla toks klausimas planuojant vaika tada turbut neverta...
*

pritariu 100%
koks dar gal buti klausimas "ar verta?" ? blink.gif
svarbiausi klausimai turetu buti "ar pavyks? ar sugebesi? ar sveikas?"
kiek zmoniu yra, kurie planuoja ir niekaip nepavyksta..o kiek dar kencia po nesekmingu nestumu.. Manau, jiems tikrai nekyla klausimas, ar verta..ne naudos ieskodami juk norime ir laukiame savo stebukleliu.. mirksiukas.gif
olivute
Labai džiugu, kad čia forume aptikau tiek optimizmo šiuo klausimu. Maniau kad daugumos nuomone bus:"pirmiau sutvarkyk finansus" vėliau planuok. Pati gailiuosi, kad antro vaiko nepradėjau iškart po pirmo, nes antrą bučiau paauginus, ir dabar nerčiau visa galva į karjerą. Deja, darbo ieškau metus nesėkmingai, vaikučio irgi norisi labai labai, bet bijau, kad neturėdama beveik jokios darbo patirties jei dabar nesurandu darbo, tai vėliau bus dar sunkiau. O ir bet kur dirbti nesinori, sutikčiau ir minimumą gauti, bet darbas turėtu padėti man pasireikšti. Vienzo mintis apie darbą ir vaikus nepalieka manęs jau metus ne dienos. Vyras šiaip ne taip verčiasi, butukas yra, yra kam padet, bet gi neaužkrausi vyrui ant kaklo viso išlaikymo ( jam irgi ne pyragai) O ir vaiku jis dabar lyg nelabai ir nori, nes vien vyresnysis labai aktyvus, truputuka islepintas ir kartais sunkiai suvaldomas tongue.gif Tai va, gaila kad negali numatyt kaip ten bus ateity, bet zinau, kad netyciukas butu labai lauktas. svarbiausia sveikatos užtektu, o viso kito bus. Tik va sąmoningai planuoti vaikelio tokiais laikais vis dėlto neišdrįsčiau
xaxatulka
o mes planuojam, ir visai neziurim i valstybes isdaigas.. nes ju visada bus doh.gif zinoma, musu situacija kitokia, abu turim darbus, kol kas verciames ax.gif turejau iseiti dekretiniu po menesio, bet va pries keleta savaiciu nelaime nutiko.. verysad.gif tai dabar tas noras susilaukti vaikucio dar didesnis, nepaisant to, kad kai sekanti karta eisiu motinystes atostogu, jau bus nauja mokejimo tvarka ir pan, ir kas ten zino, kokiu tvarku dar prigalvos doh.gif niekada nepriplanuosi i prieki kaip noretusi..
zinoma, jei jau turit viena vaikuti, tai su antru galima siek tiek ir palaukti, kol siek tiek reikaliukai pasitaisys.. mirksiukas.gif
Rasulita
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 11, 15:22)
o mes planuojam, ir visai neziurim i valstybes isdaigas.. nes ju visada bus doh.gif zinoma, musu situacija kitokia, abu turim darbus, kol kas verciames ax.gif  turejau iseiti dekretiniu po menesio, bet va pries keleta savaiciu nelaime nutiko.. verysad.gif tai dabar tas noras susilaukti vaikucio dar didesnis, nepaisant to, kad kai sekanti karta eisiu motinystes atostogu, jau bus nauja mokejimo tvarka ir pan, ir kas ten zino, kokiu tvarku dar prigalvos doh.gif niekada nepriplanuosi i prieki kaip noretusi..
zinoma, jei jau turit viena vaikuti, tai su antru galima siek tiek ir palaukti, kol siek tiek reikaliukai pasitaisys.. mirksiukas.gif
*

saunuole su tokiu poziuriu 4u.gif uzjauciu del vaikucio unsure.gif mes antrojo nusprendem susilaukt,nes didziajam per liudna augt vienam,gal mamai paciai lengviau su didesniu amziaus skirtumu tarp vaikuciu,bet maziam kuo artimesnis amzius,tuo linksmiau,tai laukiam mazo broliuko..bet aisku,kad norint vaikucio negali 100proc.laiko parinkt patogaus,o jei sveikata leidzia pastot,tai uzteks jos ir ismaitint,jei pinigeliu truksta-su vaikuciu ar be jo ju truks,uztat koks dziaugsmas ir paguoda vaikai wub.gif juolab, kad kudikelius nebrangiai islaikyt kainuoja,ypac jei mamyte pati maitina mirksiukas.gif SM pilna isradingu mamyciu patarimu kaip taupiai augint vaika smile.gif
xaxatulka
QUOTE(Rasulita @ 2010 11 12, 19:21)
saunuole su tokiu poziuriu 4u.gif  uzjauciu del vaikucio unsure.gif mes antrojo nusprendem susilaukt,nes didziajam per liudna augt vienam,gal mamai paciai lengviau su didesniu amziaus skirtumu tarp vaikuciu,bet maziam kuo artimesnis amzius,tuo linksmiau,tai laukiam mazo broliuko..bet aisku,kad norint vaikucio negali 100proc.laiko parinkt patogaus,o jei sveikata leidzia pastot,tai uzteks jos ir ismaitint,jei pinigeliu truksta-su vaikuciu ar be jo ju truks,uztat koks dziaugsmas ir paguoda vaikai wub.gif juolab, kad kudikelius nebrangiai islaikyt kainuoja,ypac jei mamyte pati maitina mirksiukas.gif SM pilna isradingu mamyciu patarimu kaip taupiai augint vaika smile.gif
*

taigi va..visu svarbiausia, kad sveikata leistu isnesioti ir pagimdyti sveika vaikuti ax.gif o su finansais galima kazkaip prasisukti mirksiukas.gif
mejinga
ne tik kad verta, bet reikia būti dėkingiems Dievui jei leidžia motinystės/tėvystės džiaugsmus patirti.. blush2.gif
Averita
QUOTE(mejinga @ 2010 11 19, 22:55)
ne tik kad verta, bet reikia būti dėkingiems Dievui jei leidžia motinystės/tėvystės džiaugsmus patirti..  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mums šis nestuke.gif neplanuotas, po labai didelės nelaimės verysad.gif ,bet turbūt leliukas pats pasirenka kada jam ateiti, nors ir gims jau po reformų,vistiek išgyvensim wub.gif
*Lyra*
Mūsų dukrytė planuotas kūdikėlis, nes mums buvo svarbu pabaigti studijas, įsidarbinti. Norėjau turėti pagrindą po kojomis, atsiduoti tik motinystei, o ne rupintis egzaminais, įskaitom ir ieškoti, kur palikti savo turtą. Aš už planavimą (nors kaip sakoma žmogus planuoja, o Dievas tik juokiasi biggrin.gif ). mirksiukas.gif
Juodaakė
QUOTE(lyra82 @ 2010 11 23, 19:25)
Mūsų dukrytė planuotas kūdikėlis, nes mums buvo svarbu pabaigti studijas, įsidarbinti. Norėjau turėti pagrindą po kojomis, atsiduoti tik motinystei, o ne rupintis egzaminais, įskaitom ir ieškoti, kur palikti savo turtą. Aš už planavimą (nors kaip sakoma žmogus planuoja, o Dievas tik juokiasi  biggrin.gif ).  mirksiukas.gif
*

Šiais laikais šiandien darbą turi, o ryt gali netekt. Taip kad net nežinau. Vyras tai nori antro vaiko, o aš bijau dėl finansinės padėties. Be to, kai buvau nėščia, mane išmetė iš darbo - pasakė, rašyk pareiškimą, kai sužinojo, jog laukiuos. Ir ką tokioj situacijoj daryt? Kovot su darbdaviu? Kaip, nerizikuojant vaiko sveikata? Todėl ir bijau, kad tokia istorija nepasikartotų...
lauraz5
QUOTE(kristal @ 2010 11 01, 21:38)
Cia svarbiausia, be abejo! P.S. pas mus giminej irgi nuo mociutes laiku praktiskai vien mergaites  tongue.gif  Ir nieko, labai smagu visiems  thumbup.gif
Ale, as vis tiek truputi berniuko noriu...  doh.gif
*

vat vat ir pas mane giminej tai mociute turejo 2 dukras mano mama ir teta... ir mes dvi pusseseres esam...taigi merginu mano giminej apstu...o del vyro gimines nezinom ax.gif
QUOTE(marina861 @ 2010 11 06, 02:14)
*

tas verta - neverta skamba kaip apie koki daikta kas sneketu doh.gif
QUOTE(Juodaakė @ 2010 11 25, 17:34)
Be to, kai buvau nėščia, mane išmetė iš darbo - pasakė, rašyk pareiškimą, kai sužinojo, jog laukiuos. Ir ką tokioj situacijoj daryt? Kovot su darbdaviu? Kaip, nerizikuojant vaiko sveikata? Todėl ir bijau, kad tokia istorija nepasikartotų...
*

oh doh.gif doh.gif na gal as cia tokia kovotoja uz teisybe bet darbdaviams tokiems niekada nenusileidau ir nenusileisiu doh.gif aisku kad kovociau...pirma ka padaryciau tai nueiciau i poliklinika paimti pazyma apie nestuma iteikciau darbdaviui po to jis neturi teises net snipstelt apie tokius dalykus kaip atleidimas...lieptu pareiskima rasyt?eiciau skunda rasyciau i darbo inspekcija kad gautu biski spragilu dar butu mazai dar rasyciau...as tai netokia kad nusleisciau.. schmoll.gif
Juodaakė
QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 30, 23:01)
oh doh.gif  doh.gif na gal as cia tokia kovotoja uz teisybe bet darbdaviams tokiems niekada nenusileidau ir nenusileisiu doh.gif aisku kad kovociau...pirma ka padaryciau tai nueiciau i poliklinika paimti pazyma apie nestuma iteikciau darbdaviui po to jis neturi teises net snipstelt apie tokius dalykus kaip atleidimas...lieptu pareiskima rasyt?eiciau skunda rasyciau i darbo inspekcija kad gautu biski spragilu dar butu mazai dar rasyciau...as tai netokia kad nusleisciau.. schmoll.gif
*

Lengva sakyt. O aš buvau tik grįžus iš ligoninės po gresiančio. Ir man mano vaiko sveikata buvo brangesnė. Be to, kaip tu kam nors įrodysi, kad tikrai pateikei pažymą?
Alekto
QUOTE(Juodaakė @ 2010 12 01, 14:21)
Be to, kaip tu kam nors įrodysi, kad tikrai pateikei pažymą?
*

reikia turėti du egzempliorius (vienas atšviestas). Tarkim įteiki sekretorei vieną pažymą,o ant kitos (skirtos tau) uždeda antspauduką "Gauta" su data,pareigom ir parašu.

O šiaip VDI nėra visagalė 4u.gif Jeigu darbdavys su jais "muša viena ranką",tai gali būti kova su vėjo malūnais.Sakau iš patirties 4u.gif Tad prieš žengiant ryžtingus žingsnius,reik viską labai pasvert ir pamatuot.

Beje,pažymą apie nėštumą reik įteikt prieš atleidimą 4u.gif Ir niekada nepasirašinėt jokių neaiškių popierių. Jeigu yra darbovietėje kažkokių problemų,asmeniškai aš sulaukus 12 savaičių įteikčiau darbdaviui pažymą.

Atsiprašau už off topic'ą 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(Juodaakė @ 2010 12 01, 15:21)
Lengva sakyt. O aš buvau tik grįžus iš ligoninės po gresiančio. Ir man mano vaiko sveikata buvo brangesnė. Be to, kaip tu kam nors įrodysi, kad tikrai pateikei pažymą?
*

Pazyma uzregistruoji kaip gauta rasta.
Gali net gi atsiusti registruotu laisku.
Tai sudetingas ir nervu reikalaujantis zaidimas. Bet parasyti prasyma "iseiti savo noru" tikrai neverta schmoll.gif
Juodaakė
QUOTE(Alekto @ 2010 12 01, 15:34)
reikia turėti du egzempliorius (vienas atšviestas). Tarkim įteiki sekretorei vieną pažymą,o ant kitos (skirtos tau) uždeda antspauduką "Gauta" su data,pareigom ir parašu.
O šiaip VDI nėra visagalė 4u.gif Jeigu darbdavys su jais "muša viena ranką",tai gali būti kova su vėjo malūnais.Sakau iš patirties 4u.gif Tad prieš žengiant ryžtingus žingsnius,reik viską labai pasvert ir pamatuot.

Beje,pažymą apie nėštumą reik įteikt prieš atleidimą 4u.gif Ir niekada nepasirašinėt jokių neaiškių popierių. Jeigu yra darbovietėje kažkokių problemų,asmeniškai aš sulaukus 12 savaičių įteikčiau darbdaviui pažymą.

Atsiprašau už off topic'ą 4u.gif
*

O jei darbdavys iš karto ir atsisakys pasirašyt ant kopijos, kas tada? Suplėšys ir išmes pažymą. Ir kas toliau?

QUOTE(Ingutevi @ 2010 12 01, 22:36)
Pazyma uzregistruoji kaip gauta rasta.
Gali net gi atsiusti registruotu laisku.
Tai sudetingas ir nervu reikalaujantis zaidimas. Bet parasyti prasyma "iseiti savo noru" tikrai neverta  schmoll.gif
*

Na, tai o iš kur žinoti, kad tas laiškas nenukeliaus į šiukšlių dėžę?

Va, dabar pagalvoju kartais apie antrą vaiką, bet tik mėnesį dirbu naujam darbe, tad ir bijau, kad bus kaip per pirmąjį nėštumą - sakys, rašyk pareiškimą...
Ingutevi
QUOTE(Juodaakė @ 2010 12 03, 16:28)
Va, dabar pagalvoju kartais apie antrą vaiką, bet tik mėnesį dirbu naujam darbe, tad ir bijau, kad bus kaip per pirmąjį nėštumą - sakys, rašyk pareiškimą...
*

Kai siunti registruota laiska - turi irodymus, kad siuntei, jei sekretore uzdeda stampeli, kad "GAUTA", taip pat turi kopija su gavimo data, uzregistravimo numeriu. Rastus nezinau ar pats darbdavys priimineja, dazniausiai yra tam skirtas darbuotojas.
O va su tuo pasakymu "rasyk" cia jau vidines tvirtybes reikalas, ar pasiduosi darbdavio diktatui ar ne...
lauraz5
QUOTE(Juodaakė @ 2010 12 01, 15:21)
*

QUOTE(Juodaakė @ 2010 12 03, 16:28)
O jei darbdavys iš karto ir atsisakys pasirašyt ant kopijos, kas tada? Suplėšys ir išmes pažymą. Ir kas toliau?
Na, tai o iš kur žinoti, kad tas laiškas nenukeliaus į šiukšlių dėžę?

*

siaip ne darbdavys pasirasineja ant tu pazymu ir jis privalo pasirasyt o jei ne gali pazyma per notara perduot arba pasiimti keleta liudininku kurie patvirtins kad tikrai iteikinejai tokia pazyma...galu gale gydytojas liudininkas kad buvo tokia pazyma israsyta...as su panasia situacija del dokumentu teikimo buvau susidurusi....o kai pazyma iteikta ir jis reikalauja tokiu dalyku siaip norint kazka pasiekti viska reikia rastiskai pateikineti po kelius egzempliorius....kad jie butu patvirtinti....ir siaip jei kad tai i teisma padavus jam biski patampytu nervus ir dar galetum prisiteisti is jo uz psichologini spaudima nestumo metu zodziu cia smulkmeniski dalykai reikalaujantys dauuuug nervu bet.....
kadangi esu nekart kovojusi su darbdaviais turiu kazkiek praktikos ax.gif
bet kad jie neturi pagarbos nesciosiom tai tikra teisybe....
kazkodel potencialios mamos isvis diskriminuojamos kaip veltedes neatnesancios firmai naudos...kiek eini i pokalbius tiek pamto kad esi istekejus vis klausia o ar nezadat vaiku turet?slykstus nediskretiskas klausimas bet jo klausia beveik visur...zodziu sorry uz ne i tema ax.gif 4u.gif bet nekenciu neteisybes
Meskute5
Sako vaikuciai neverkia del to, ko neturejo.. Taigi jei krize, jei maziau pinigeliu ir maziau zaisliuku ar prastesni rubeliai- vaikas to nesupras.. svarbiausia meile ir gera aura namuose.. Svarbu, kad sveikas ir laimingas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.