Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gandriukai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4
*Gerve*
Sveiki, Tėveliai,

Čia galime pasidalinti visi savo mintimis apie mūsų gandriukus:) beje, galime apsikeisti nuotraukomis iš renginių. Ačiū Motiejaus tėveliui, kad "pakišo" tokią gerą mintįsmile.gif thumbup.gif

Artimiausiu metu, matyt būtų labai neblogai pakalbėti apie kalėdinį karnavaląsmile.gif

Iki 4u.gif user posted image
Rioma
Laba laba ax.gif
Kažkaip negausiai čia mūsų susirinko g.gif
Na tikėkimės greit turėsim daugiau prisijungusių...
ir galėsim paplepėt gossip.gif
*Maja*
Laba. Ir aš jungiuosi į gretas biggrin.gif
Tai kokie ten reikalai su karnavalu ir ką planuojam auklėtojoms pirkti? 4u.gif
*gitana*
As ir jungiuos i jusu gretas ax.gif
*Gerve*
Kaip dziaugiuosi, kad jus taip greitai cia jungiates i gretas:)dar ruosiausi skelbima kabint, o pasirodo mes tokios aktyvistes:)
del aukletoju dovaneles siulau cekius, kaip jus i tai?del karnavalo dar negavau atsakymo is kaledu senelio, bet nededu daug vilciu, nes kaip supratau turi labai daug uzsakymu:( reikia pagalvot kaip gaut ta kaledu seneli ar senele:)
Papildyta:
mamytes gal turit nuotraukyciu is vaikuciu svenciu?butu labai neblogai pasidalint manau:)
Papildyta:
user posted image[/IMG]
*Maja*
dėl kalėdų senelio, gal kuris tėvelis sutiktų pabūti, nes tikriausiai brangu bus mums jį "nusipirkti" g.gif
*gitana*
O jau buvo susirinkimas del Kaledu? Mes sergam, neinam i darzeli, tai nieko nezinau.
Cia keletas foto is sio rudens gimtadieniu:

user posted image

user posted image

user posted image
*Maja*

4u.gif
user posted image biggrin.gif
*gitana*
Jau maciau kad atnestos padarytos nuotraukos i darzely. Tai kita savaite turetu isdalyti ax.gif Sake siandien musu grupej buvo tik vienas vaikas doh.gif
*Maja*
Matyt išgrūdintas egrai, kad jokios bacilos neprikibo biggrin.gif
*gitana*
Siandien nunesiau kvitukus i grupe uz spalio men. Bukit geri susimokekit per savaite, nes 23 d. uzdaromas Elektrenuose Vilniaus banko filialas mirksiukas.gif
*Maja*
QUOTE(*gitana* @ 2009 11 13, 19:37)
Siandien nunesiau kvitukus i grupe uz spalio men. Bukit geri susimokekit per savaite, nes 23 d. uzdaromas Elektrenuose Vilniaus banko filialas mirksiukas.gif
*

kaip tai uzdaromas? Visai jo nebus? blink.gif
*Gerve*
Ačiū už nuotraukas smile.gif Dėl Kalėdų senelio būtų labai šaunu iš mūsų tėvelių kažką išsirinkti arba galvoti apie perkamą blush2.gif tongue.gif

Mes irgi susirgom, Dominykas sakė, kad labai mažai vaikučių, visi serga, tai va ir mes atsigulėm unsure.gif
*Maja*
Maniškiai abu susirgę doh.gif tempa buvo iki 39,2, o numušti pavykdavo iki 38,6... bet dabar jau sveikstam karsta.gif
*Gerve*
QUOTE(*Maja* @ 2009 11 14, 14:07)
Maniškiai abu susirgę  doh.gif  tempa buvo iki 39,2, o numušti pavykdavo iki 38,6... bet dabar jau sveikstam karsta.gif
*

o kuo gydytotes? Dominykui irgi aukšta temperatūra blink.gif jaučiu, kad gerklė, tikiuosi be antibiotikų apsiesim g.gif

beje, peržiūrėjau jūsų juvelyrinius darbelius labai gražu thumbup.gif
*Maja*
QUOTE(jurgvita @ 2009 11 14, 18:26)
o kuo gydytotes? Dominykui irgi aukšta temperatūra blink.gif jaučiu, kad gerklė, tikiuosi be antibiotikų apsiesim g.gif

beje, peržiūrėjau jūsų juvelyrinius darbelius labai gražu thumbup.gif
*

Ibufen vaikiskas nuo temperatūros, o kai jau normą buvom sugėrę, nes 3-4 per dieną galima duoti, tai kompresus dariau temperatūrai numušti, nes laaaabai karšti buvo doh.gif Acc vaikiškas nuo kosulio ir antibiotikas išrašytas doh.gif nes ir gerklė raudona buvo. manau dėl to ir temperatūra aukšta buvo. Dabar trečiadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką pasakys g.gif
Rioma
Hmm... Galvojau cia mano vienas Nojus toks ligoniukas, ale ziuriu, kad ne g.gif Nojui 2 dienas temperatura 40 laikesi... vaistukus isgeriam, nukrenta iki 38 ir po 4-5 val vel tas pats doh.gif bet db jau sveikstam clap_1.gif Sveikit ir jus visi!!!! 4u.gif

Beje, kalbant apie kaledu dovaneles... kaip manot kokius cekius aukletojom pirkt? Ta prasme kokios pardes?
*Gerve*
rytoj nunesiu skelbimuka i musu gandriukus, galbut daugiau mamyciu prisijungs, gal ir koki teveli turesim forume smile.gif kartais teciu mintys buna protingesnes smile.gif

Del aukletoju manau cia net nelabai galesim aptarinet, nes ir aukletojos gal jungsis prie musu smile.gif bent jau bus informuotos tongue.gif

Kaip vaikuciai ar sveiksta?gal zinot kokia situacija su musu gandriukais?gal jau daugiau grupej?
*gitana*
Jei aukletojos suzinos adresa, tai negalesim aptarti kokiu nors spec. reikaliuku ax.gif
Vakar grupeje buvo 3 vaikai 4u.gif
*Maja*

user posted image 4u.gif biggrin.gif
diletaga
Kas per spec reikaliukai ?
*gitana*
QUOTE(diletaga @ 2009 11 18, 10:10)
Kas per spec reikaliukai ?
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, apsisisiosiu thumbup.gif
Na tai per AZ teks apsitarti mirksiukas.gif
diletaga
QUOTE(*gitana* @ 2009 11 18, 12:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi negaliu, apsisisiosiu  thumbup.gif
Na tai per AZ teks apsitarti  mirksiukas.gif
*

Ha, ha biggrin.gif
Darab galesim susirasinet ;P Aha viska zinosiu ka snekat biggrin.gif:D Ha, ha...
Gitanele biggrin.gif
*Gerve*
Laba aukletojai smile.gif tikimes atsiras Vidute ir Ausryte smile.gif

Jo cia plepesim i valias:) Aukletojos bus priverstos dirbt virsvalandzius biggrin.gif
diletaga
Aha labai malonu. Koks fainas Dominykas mazutis!!! Kazkaip net neisivazuoju, kad toks buvo. biggrin.gif Kai pamaciau pirmas ft, nes neisivaizdavau, kad ir as net tokia buvau 4u.gif . Prasau mano senes ft nedeti biggrin.gif
*gitana*
O vat cia viesas dalykas, todel teks perskaityti ir pamatyti tai ko net nenoretumet biggrin.gif
O mes per anksti prisigyrem kad pasveikom. Sekmingai sergam toliau, vemiam ir turim temp. verysad.gif
Siemet kaledu programele rodys aukletojos vaikams lotuliukas.gif
diletaga
Labas Jurgita man labai faina bendraut su zmonem kurei sako man viska i akis gal but as ir esu tiesmukiska bet as jau tokia

Papildyta:
QUOTE(*gitana* @ 2009 11 18, 21:34)
O vat cia viesas dalykas, todel teks perskaityti ir pamatyti tai ko net nenoretumet  biggrin.gif
O mes per anksti prisigyrem kad pasveikom. Sekmingai sergam toliau, vemiam ir turim temp.  verysad.gif
Siemet kaledu programele rodys aukletojos vaikams  lotuliukas.gif
*

Nu tai labai gaila. Jau tikejomes, kad ateisit, nes 4 vaikai ir visai nesinori junktis kitom grupem. Sveikit!
*Maja*
Mes ir gal tik antradienį pasirodysim 4u.gif Tikiuosi nereiks antros dozės antibiotikų gerti doh.gif
*Gerve*
Jo del programeles tai bus super, matyt rupintis del kaledu senelio irgi nereikia, nes bus daug graziu jaunu Kaledu seneliu, kurie ateis aukletoju vaidinimo paziuret smile.gif

Dileta, as manau, kad geras bruozas priimt kritika, o dar geresnis but tiesmukiska, taip tik lengviau. Geriau isgirst paprasta tiesa iskart, negu paveluota tiesiai per aplinkui.

Ka darom su Kaledu seneliu?ka perkam musu ligoniukams?
Papildyta:
Jetus kaip gaila vaikuciu, sitaip issikankine, mes tai kol kas tpfu tpfu tpfu tik temperatura auksta kelias dieneles turejom kaip ir viskas..., bijau dziaugtis, kad nebutu blogiau.
diletaga
As kritikos tikrai nebijau man patinka tie zmones kurie sako man viska i akis o ligoniukams tai spresti jums mes savo nuomones pasijaikysim sau nes ka beakytumem vis tiek jiktumem kaltos
Papildyta:
Maja - labai tikimes, kad pasveiksit. Sveikatos
*Maja*
QUOTE(diletaga @ 2009 11 18, 21:16)
As kritikos tikrai nebijau man patinka tie zmones kurie sako man viska i akis o ligoniukams tai spresti jums mes savo nuomones pasijaikysim sau nes ka beakytumem vis tiek jiktumem kaltos
Papildyta:
Maja - labai tikimes, kad pasveiksit. Sveikatos
*

O kaip taviškiai? Ar išsikapstė? g.gif
*Gerve*
Gaila, kad nelabai daug cia musu, reik tiketis, kad bus daugiau ir aktyviau galesim pasiorganizuoti, manau, kad siais metais galetume pagalvoti ir apie didesne svente ne tik vaikuciu, bet ir aukletoju, teveliu, juk galbut drasesniems tai paskutiniai metai sioje grupeje, o kitiems vieni is paskutiniu... kaip pasiulymas galetu buti, po pasirodymo pasisedejimas picerijoj, juk tai ne tiek daug kainuoja, o vaikams tai prisiminimas, tevams ir aukletojoms gerai praleistas laikas.
Papildyta:
Maja, kokio vaiko tu mama?niekaip neatkapstau doh.gif lotuliukas.gif
diletaga
Uz klaidas labai atsiprasau cia raso mano dukra as prie kompo retai prieinu schmoll.gif
Papildyta:
nu maniskiai tai puse bedos vieni taip kiti ne :? o picerijos pasiulymas visai neblogai skamba smile.gif tai tik mano nuomone rolleyes.gif
*Maja*
QUOTE(jurgvita @ 2009 11 18, 21:27)
Maja, kokio vaiko tu mama?niekaip neatkapstau doh.gif  lotuliukas.gif
*

Motiejaus 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(diletaga @ 2009 11 18, 21:35)
Uz klaidas labai atsiprasau cia raso mano dukra as prie kompo retai prieinu schmoll.gif
Papildyta:
nu maniskiai tai puse bedos vieni taip kiti ne :? o picerijos pasiulymas visai neblogai skamba smile.gif tai tik mano nuomone rolleyes.gif
*

Nu dabar žinok, kada Dileta, kada dukra rašo hihihi.gif Reiks kažkaip atskirti rolleyes.gif
*Gerve*
Motiejaus, to grazaus berniuko, kuri snd apkalbejau su mama, kad labai grazus vaikinas auga smile.gif

Tai jau puse darbo, jeigu puse aukletoju ikalbeta thumbup.gif kad visi taip lengvai pasiduotu ikalbinejimams smile.gif
*Maja*
QUOTE(jurgvita @ 2009 11 18, 21:41)
Motiejaus, to grazaus berniuko, kuri snd apkalbejau su mama, kad labai grazus vaikinas auga smile.gif

Tai jau puse darbo, jeigu puse aukletoju ikalbeta thumbup.gif  kad visi taip lengvai pasiduotu ikalbinejimams smile.gif
*

Nu va, dabar jau nosį vaikščiosiu užrietus hihihi.gif blush2.gif
diletaga
labai saunu kad mamytes labai smagiai bendrauja tongue.gif labai noreciau kad nieko nuo manes nesleptumet blush2.gif as ir megstu pasneket apie viska bets u normaliais zmonem isskyrus kurie kviecia mus i teisma. Mieli teveliai, bukit labai malonus savo problemas spreskit patys I TEISMUS SIUNTIMU NESIUSKIT NES MES I JUOS NEVAZIUOSIM unsure.gif
*Maja*
QUOTE(diletaga @ 2009 11 18, 22:02)
labai saunu kad mamytes labai smagiai bendrauja tongue.gif labai noreciau kad nieko nuo manes nesleptumet blush2.gif as ir megstu pasneket apie viska bets u normaliais zmonem isskyrus kurie kviecia mus i teisma. Mieli teveliai, bukit labai malonus savo problemas spreskit patys I TEISMUS SIUNTIMU NESIUSKIT NES MES I JUOS NEVAZIUOSIM unsure.gif
*

Šitą dalyką suprantu, nes ir pačiai teko dėl vieno vaiko į policiją eiti ir pasiaiškinimus rašyti doh.gif doh.gif nervų kiek suėdė doh.gif doh.gif
diletaga
Na einu po pietu i darba tai galim trumpai paplepet gal jau pasveikot mano Aringui vel temperatura pakilo g.gif
*gitana*
QUOTE(jurgvita @ 2009 11 18, 20:27)
kaip pasiulymas galetu buti, po pasirodymo pasisedejimas picerijoj, juk tai ne tiek daug kainuoja, o vaikams tai prisiminimas, tevams ir aukletojoms gerai praleistas laikas.
*

Pritariu pasisedejimui thumbup.gif Bet krize, kazin ar visi gales sau tai leisti. Man labai patinka organizuoti sventes, galiu apsiimti ax.gif Vienais metais organizavau Kaledini vakara darbo kolektyvui. Dileta lygtais nedalyvavo g.gif Buvo Vida, tai galit paklaust ar patiko. Siaip jei ka tai vistiek seimai gautusi iki 100 Lt pasisedejimas. Jei atsirastu daugiau norinciu, tai galima sutilpti i siuos pinigelius ir dar koki seneli ar snieguole pasisamdyti. Aisku tai gali kainuoti apie 200 Lt, bet jei 10 seimu, tai seimai gaunasi mazdaug po 20 Lt. Kaip jums mano pamastymai? Manau jei svest tai truputi linksmiau, ne taip kaip eilini karta su draugais picerijoj pasisedeti g.gif

QUOTE(diletaga @ 2009 11 19, 09:54)
Na einu po pietu i darba tai galim trumpai paplepet gal jau pasveikot mano Aringui vel temperatura pakilo g.gif
*

O kas jam yra? Gerkle ar vemia?
Rioma
Del pasisedejimo pritariu! Gera mintis thumbup.gif
Nes pvz as asmeniskai isvis nepazystu teveliu (ta prasme ir mamyciu ir teveliu) smile.gif artimiau zinau tik Dovydo mamyte ir viskas verysad.gif
Tikrai butu smagu pasisedet ir pabendraut ax.gif
Ir laaabaaaiii smagu, kad yra aktyviu mamyciu kurios nori organizuoti clap.gif

Del musu vaikuciu sventes tikrai gaila, kad daugiau nei puse kukuciu serga ir pasiruosimui lieka vis maziau laiko verysad.gif
Mano Nojus jau sveiksta, bet kol yra galimybe nusprendem pora sav. i darzeli neleisti, kol praeis visi sitie baisus virusai...
Tai vat.
*Gerve*
Po ilgos ir sunkios darbo dienos, jusu mielosios issakytos mintys-dusiai atgaiva...
Dziaugiuosi, kad yra norinciu bendrauti ir kalbetis, o dar geriau pasilinksminti ir vaikucius palinksmint, juolab kad tikrai jau laikas, nes as kaip ir Nojaus mamyte mazai ka is teveliu pazistu doh.gif
Labai dziugu, kad Skaistes mamyte sutiktu organizuoti, nes as irgi UZ!
Reiketu kazkaip paskleisti sita minti, kad butu visi informuoti ir imtumemes darbo clap_1.gif
diletaga
Ogi nieko taip ir nesuprantu dabar vakaria vel neturi labai tikiuosi kad neuzkils
*gitana*
Greiciau visi pasveikite ir eikite i

user posted image
*Maja*
Baisoka dabar eiti į bus susibūrimo vietas... kai tiek daug sergančių ir gripas siaučia unsure.gif
Rioma
Aga, ir man tokia mintis is karto kilo....
Po tokios sventes vel visos mamytes 2 sav. nedarbingumo lapelius gautu blink.gif
Baisoka...
*gitana*
O tai kaip buna toliau, ta prasme jei vaikas per 2 sav nepasveiksta? Tada turi kita diagnoze rasyti ir pratesti biuleteni ar nebutinai?
*Gerve*
Baisu, Vilniuj zmones gatvese su respiratoriais vaiksto, kazkas baisaus huh.gif
*gitana*
Elektrenuose ir maciau vaiksciojanciu, ir mokyklose vaikai su respiratoriais vaiksto. Bet raso kad jie padeda tik 1-2 val. Paskui pasidaro silta dregna terpe bakterijoms, todel reik pasikeisti i nauja doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.