Pagrindinė mintis buvo visiems kartu pabendrauti, pabūti...
Ačiū Maja už norą
Iš to, kad kol kas (registruojamės iki pirmadienio) yra užsirašę tik mūsų šeima ir Vida manau galiu spręsti, kad kaip visada mūsų grupės tėveliams nieko nereikia
Pagrindinė mintis buvo visiems kartu pabendrauti, pabūti... Ačiū Maja už norą
Klausiau dėl balionų, tai 1 vnt helio pripūstas balionas 5 lt, bet kadangi kiekis bus didesnis, tai turėtų būti dar nuolaidėlė
Sveikos, mamos,
Pagaliau ir as (Jokubo mama) sugebejau prisijungti Papildyta: Mielai paplepesiu su jumis Del balionu tada viskas gerai. Dar manau, kad jei liktu tu bendru pinigeliu, tai butu galima papildomai nupirkti keleta vienkartiniu leksciu ir stikliniu (nes teveliai, kaip supratau, pasiruose svesti. Tai puiku) Galbut net sausainuku, kad kiekvienam nereiketu nestis. Cia mano nuomone. Prie pirkimo as tikrai galiu prisideti, tik man suvadovaukit, ka, kiek ir pan. Zodziu padeti as pasiruosus. QUOTE(lina_miseviciene @ 2011 04 21, 08:41) Sveikos, mamos, Pagaliau ir as (Jokubo mama) sugebejau prisijungti Papildyta: Mielai paplepesiu su jumis Del balionu tada viskas gerai. Dar manau, kad jei liktu tu bendru pinigeliu, tai butu galima papildomai nupirkti keleta vienkartiniu leksciu ir stikliniu (nes teveliai, kaip supratau, pasiruose svesti. Tai puiku) Galbut net sausainuku, kad kiekvienam nereiketu nestis. Cia mano nuomone. Prie pirkimo as tikrai galiu prisideti, tik man suvadovaukit, ka, kiek ir pan. Zodziu padeti as pasiruosus. Tortas jau užsakytas, bus jogurtinis (pagalvojua, kad riebus gali netikti vaikams, o čia toks apysaldis bus) su gandralizdžiu ir gandriukais. Kaip jau atrodys, palikau viska konditeriu fantazijai, nes nete neradau nieko su gandrais kaip pavyzdi jiems pateikti. Tikiuosi, kad bus viskas ok Balionus tada galima 27 dieną prisipūsti, juolab, kad padarys dar nuolaidą O kas dar... Puokštės ir bus atvežtos iš vilniaus. Gerai būtų pagalvoti, kaip tą stalą papuošti, kad nebūtų vien tik maistas, norisi vaikams, kad įspūdingai atrodytų, gal kuri kokių variantų turit? ![]() ![]() ![]() keletas ideju Papildyta: Gal sakau iš pradžių tuos balionus prie stalo dėti, o kai eisim leisti į lauka, nusiimsim tada Papildyta: va dar geras variantas ![]()
sveikos mielosios, arteja musu vaikiuku svente
Sveikos,
Kazkaip vis dar pasigirsta nesusipratimu del to sunestinio baliaus. Siulau paziureti i viska labai paprastai. Pvz. musu seima atsines dvieju rusiu sumustiniu. Vieni bus, kuriuos megsta Jokubas, o kiti - kur megstame mes su vyru QUOTE(lina_miseviciene @ 2011 05 17, 10:32) Sveikos, Kazkaip vis dar pasigirsta nesusipratimu del to sunestinio baliaus. Siulau paziureti i viska labai paprastai. Pvz. musu seima atsines dvieju rusiu sumustiniu. Vieni bus, kuriuos megsta Jokubas, o kiti - kur megstame mes su vyru As irgi taip manau QUOTE(lina_miseviciene @ 2011 05 17, 09:32) Sveikos, Kazkaip vis dar pasigirsta nesusipratimu del to sunestinio baliaus. Siulau paziureti i viska labai paprastai. Pvz. musu seima atsines dvieju rusiu sumustiniu. Vieni bus, kuriuos megsta Jokubas, o kiti - kur megstame mes su vyru Na man ir nėra čia jokios problemos. Juk tai šventė vaikams, išleistuvės, ne kokios vestuvės ir pan. Bus tortas, bus ko užkąsti. Pasisėdėsim, paleisim balionus ir skirstysimės. Viskas čia gerai
Šventė buvo nuostabi
Jei nesunku būtų, ar galima į email: meilunasd@remo.lt arba gincemeil@yahoo.com Iš anksto ačiū QUOTE(*Maja* @ 2011 05 27, 20:52) Šventė buvo nuostabi Jei nesunku būtų, ar galima į email: meilunasd@remo.lt arba gincemeil@yahoo.com Iš anksto ačiū Labuka:) Imeciau keleta, tik nelabai kokybiskos Jeigu Jus rastumet laiko permeskit ir mums kokia nuotraukele Sventė tikrai buvo labai nuostabi, koks dieviskas angeliukas QUOTE(jurgvita @ 2011 05 31, 07:13) Labuka:) Imeciau keleta, tik nelabai kokybiskos Jeigu Jus rastumet laiko permeskit ir mums kokia nuotraukele Sventė tikrai buvo labai nuostabi, koks dieviskas angeliukas Ačiū, jau gavau Mūsų fotikas ir ne ką geresnis |