ramunekt
2009 11 23, 14:23
ku ku labas , tikiuos pagaliau prisijungiau mes jau tikiuosi sveiki tik kazkaip siandien buvau darzelyje tai supratau kad kol galima but namie tai ir reik but, siandien jau su kaciukai sujunge tai viso,buvo septyni, p.s. picerija ir man patinka, o jei dar norinciu organizuot yra tai isvis puiku, nes pratitais metais as atrodo stengiaus bet taip supratau kad neidomu buvo
Mes ir šiandien jau gavom pažymas į darželį, bet iki savaitės pabaigos pabūsim dar namuose. Pas mažąją grupėj nei vieno vaiko šiandien nėra. Buvom šiandien pas gydytoją, tai antplūdis ligonių labai didelis, ypač iš ryto. Jie sakė net šeštadienį dirbo...
*Gerve*
2009 11 23, 19:23
Labas mamytes Taip ligos puola  , bet reikia tiketis, kad jos praeis... Manau, kad jeigu ketinam kazka rengti Kaledu vakareliui tai reiketu po mazele jau ruostis ka jus manot? Reiketu pasiskirstyti kas uz ka atsakingi ir kaip mes darysim kur darysim, kiek yra norinciu, kazkokius sarasiukus pasidaryti, kiek bus tiek, bet kiek vistiek reiketu zinoti, kita vertus kur ir t.t... Labai gaila, kad Dileta dingo ir siaip nedaug cia musu  nu,bet gal pasveike vaikuciai atves mamytes cianai, kai pamatys skelbimuka
*gitana*
2009 11 23, 21:21
Kazkaip pagalvojau kad be rysio kalbeti apie picerija jei net nebuvo kalbeta apie kaledu svente darzelyje  Kokia diena, kokia val mazdaug. O dabar kai vaikai neina i darzeli ir dar nezinia kaip cia viskas toliau bus  Siaip as mazdaug paskaiciavau kad asmeniui (nesvarbu vaikas ar suauges) iseitu kokie 40 Lt. I kaina ieitu karstas patiekalas, gerimas, kaledu senis, dovanele nuo senio. Siaip ana karta mes darem kavinej po savivaldybe, tai ten ir vietos pakankamai sokiams buvo. O picerijoj klausiau tai 1 asmeniui vien tik maisto reik uz 50 Lt pirkti + kaledu senelis ir t.t. O mes lyg ir sergam, lyg ir ne. As vis tikiuosi kad mums kas nors su skrandziu, nes temp nera. O gydytoja sako, kad tai turbut virusiukas ir kad temperatura dar uzkils. Todel israse vaistu Tamiflu, uz 120 Lt  Ir dar pirkti nera, reik ieskoti kad uzsakytu, nes sake jei pakils temp tai reik per 48 val suspeti isgerti tu vaistu
QUOTE(*gitana* @ 2009 11 23, 21:21) Kazkaip pagalvojau kad be rysio kalbeti apie picerija jei net nebuvo kalbeta apie kaledu svente darzelyje  Kokia diena, kokia val mazdaug. O dabar kai vaikai neina i darzeli ir dar nezinia kaip cia viskas toliau bus  Siaip as mazdaug paskaiciavau kad asmeniui (nesvarbu vaikas ar suauges) iseitu kokie 40 Lt. I kaina ieitu karstas patiekalas, gerimas, kaledu senis, dovanele nuo senio. Siaip ana karta mes darem kavinej po savivaldybe, tai ten ir vietos pakankamai sokiams buvo. O picerijoj klausiau tai 1 asmeniui vien tik maisto reik uz 50 Lt pirkti + kaledu senelis ir t.t. O mes lyg ir sergam, lyg ir ne. As vis tikiuosi kad mums kas nors su skrandziu, nes temp nera. O gydytoja sako, kad tai turbut virusiukas ir kad temperatura dar uzkils. Todel israse vaistu Tamiflu, uz 120 Lt  Ir dar pirkti nera, reik ieskoti kad uzsakytu, nes sake jei pakils temp tai reik per 48 val suspeti isgerti tu vaistu  Tie vaistai tipo nuo kiaulių gripo?
diletaga
2009 11 24, 12:21
Labas mamytes noriu pranesti kad darzelyje epidemija ,darzelis uzdaromas iki pirmadienio
*Gerve*
2009 11 24, 20:19
Nu va
diletaga
2009 11 24, 21:09
Jei turit kur dar pasilaikyti vaikucius tai geriau i darzeli neleisti ,nes kazkas baisaus
*gitana*
2009 11 24, 21:56
O mes tai be problemu negalim. Siandien skaiste bedukdama nukrito ir kaktoj isistate gumba per trecdali kaktos
*gitana*
2009 11 25, 11:42
Labukas. Kaip ligoniukai? As dar del sventes Dileta, kaip manai kada mazdaug gali buti svente? Kazkaip lygtais budavo pries Kaledas. Geriausia manau tai butu daryti savaitgali po pietu, bet ne visi gali savaitgali paaukoti. Jei jau tikrai organizuojam pasisedejima po sventes, tai turiu pora kontaktu mergycku, kurios galetu buti fejom ar snaigem, juk seneli tikiuosi turesim per svente, o po sventes galima ka nors ir kitka agalvoti. Kaip manot?
diletaga
2009 11 26, 11:16
Labutis ,nu mano Intas labai serga kad taip sirgtu tai nelabai atsimenu kvietem greitaja tai ji nevaziavo tai as pati ji nusiveziau su 39 ,5 temp. padare ekstra tyrimus ir nustate des,puses plauciu uzdegima ,serga ir vyras jau ir man po truputi kyla temp.Kalba kad turbut ir kita sav.darz nedirbs kadangi pati nekaip jauc.tai as imuosi savaite atostogu.Oapie kaledas tai kaip ir nieko negaliu pasakty matai kas cia daros az uz tai ka jus nuspresit manau kad ir Vida nebus pries.
*gitana*
2009 11 27, 12:17
La Sake Drugelis pirmadieni jau dirbs
diletaga
2009 11 27, 15:48
Nu kaip matot kiekviena diena vis nauji pakeitimai
*Gerve*
2009 11 29, 19:13
Tikekimes greitai viskas sugris i savo vezias, nes bent jau mano Dominykas labai pasiilgo darzelio  o kur dar karnavalas, neturesim laiko jam pasiruosti
*gitana*
2009 12 01, 09:37
Labukas ligoniukams ir sveikiems. Gavau atsakyma is mergickos, kuria mes buvom pasikviete i Skaistes gimtadieni ir sauniai praleido laika su vaikais. Stai ka raso: Sveiki, yra galimybe atvykti, bet tik gruodzio 18 diena, nes kitos dienos siuo metu jau yra uzimtos. Snieguoles ir kaledu senelio pasirodymas kuris truktu apie valanda kainuotu 200 Lt plius kuras. Tai vat mazdaug gautusi apie 250 Lt, bet tada norint sutilpti i mazdaug 40 Lt reiktu kad sventeje dalyvautu nemaziau 10 seimu. Taigi jei darom tai jau reiktu pamazele susizinoti dalyviu skaiciu ir rinkti pinigelius  Tai ka darom, nes turiu duoti atsakyma snieguolei
QUOTE(*gitana* @ 2009 12 01, 09:37) Labukas ligoniukams ir sveikiems. Gavau atsakyma is mergickos, kuria mes buvom pasikviete i Skaistes gimtadieni ir sauniai praleido laika su vaikais. Stai ka raso: Sveiki, yra galimybe atvykti, bet tik gruodzio 18 diena, nes kitos dienos siuo metu jau yra uzimtos. Snieguoles ir kaledu senelio pasirodymas kuris truktu apie valanda kainuotu 200 Lt plius kuras. Tai vat mazdaug gautusi apie 250 Lt, bet tada norint sutilpti i mazdaug 40 Lt reiktu kad sventeje dalyvautu nemaziau 10 seimu. Taigi jei darom tai jau reiktu pamazele susizinoti dalyviu skaiciu ir rinkti pinigelius  Tai ka darom, nes turiu duoti atsakyma snieguolei  Tai čia ta suma jau eitų nuo tų pinigėlių, kuriuos dabar renka po 30 lt? Ar atskirai dar reiktų mestis?  Sakyčiau tada daugokai gautųsi
*Gerve*
2009 12 01, 20:55
QUOTE(*gitana* @ 2009 12 01, 10:37) Labukas ligoniukams ir sveikiems. Gavau atsakyma is mergickos, kuria mes buvom pasikviete i Skaistes gimtadieni ir sauniai praleido laika su vaikais. Stai ka raso: Sveiki, yra galimybe atvykti, bet tik gruodzio 18 diena, nes kitos dienos siuo metu jau yra uzimtos. Snieguoles ir kaledu senelio pasirodymas kuris truktu apie valanda kainuotu 200 Lt plius kuras. Tai vat mazdaug gautusi apie 250 Lt, bet tada norint sutilpti i mazdaug 40 Lt reiktu kad sventeje dalyvautu nemaziau 10 seimu. Taigi jei darom tai jau reiktu pamazele susizinoti dalyviu skaiciu ir rinkti pinigelius  Tai ka darom, nes turiu duoti atsakyma snieguolei  Nu man atrodo, kad ne tokia ir didele suma, o pinigeliai butu tikrai atskiri, nes tie 30lt yra renkami dovanelems  nebent nutartumem nepirkt vaikuciams dovaneliu, o padaryt svente is tu pinigiuku ir dar surinktu papildomu kiek ju truktu, bet jeigu dovaneles 30lt+40lt (snieguolytems)=70lt seimai, kazkuria prasme tai nemazi pinigai, bet ir ne tokie jau baisus... man atrodo, kai gris vaikuciai i darziuka, aukletoju galim paprasyt, kad padarytu sarasiuka ar sutiktu ir kiek sutiktu teveliu sudalyvauti tokioje sventeje...man mintis puiki!!! as visomis keturiomis uz!!!  visiskai suprantama,kad galbut tokie laikai, kada ne visi gali tai sau eisti, as taip pat ir matyt visi per daug ju neturim, bet kaledu metas, prisimenant savo vaikyste, nenoriu tokiu ispudziu nesuteikt savo vaikui, kada kaledos asocijuojasi ir su darzelio karnavalu... Beje, as galbut kazka praleidau, o cia sitos snieguoles ateitu i grupe pas vaikucius ar kaip? tik butu labai gaila, jeigu snieguoles butu kaip praejusiu metu kaledu senelis..
QUOTE(jurgvita @ 2009 12 01, 20:55) Nu man atrodo, kad ne tokia ir didele suma, o pinigeliai butu tikrai atskiri, nes tie 30lt yra renkami dovanelems  nebent nutartumem nepirkt vaikuciams dovaneliu, o padaryt svente is tu pinigiuku ir dar surinktu papildomu kiek ju truktu, bet jeigu dovaneles 30lt+40lt (snieguolytems)=70lt seimai, kazkuria prasme tai nemazi pinigai, bet ir ne tokie jau baisus... man atrodo, kai gris vaikuciai i darziuka, aukletoju galim paprasyt, kad padarytu sarasiuka ar sutiktu ir kiek sutiktu teveliu sudalyvauti tokioje sventeje...man mintis puiki!!! as visomis keturiomis uz!!!  visiskai suprantama,kad galbut tokie laikai, kada ne visi gali tai sau eisti, as taip pat ir matyt visi per daug ju neturim, bet kaledu metas, prisimenant savo vaikyste, nenoriu tokiu ispudziu nesuteikt savo vaikui, kada kaledos asocijuojasi ir su darzelio karnavalu... Beje, as galbut kazka praleidau, o cia sitos snieguoles ateitu i grupe pas vaikucius ar kaip? tik butu labai gaila, jeigu snieguoles butu kaip praejusiu metu kaledu senelis.. Na, kai vienas vaikas darželyje tai gal nieko, bet pas mane abu lanko grupes, tai man jau gausis nemažai Gal būtų galima kažkokias simbolines dovanėles vaikams padaryti, kad ir saldainių dėžutę, o likusią dalį pridėti prie snieguolės Na nežinau net... dar neaišku, kokia situacija bus iki to laiko darželyje. Nes artinasi antra banga gripo
*gitana*
2009 12 02, 11:22
Kadangi as nebuvau susirinkime, net nezinojau, kad jis jau buvo, tai truputi nesusisnekam  Kas ir kada vyks darzely ir po kiek renkat nieko nezinojau, nu reiks dar pas aukletojas pasiklausineti. O as kalbejau tik apie vakara kavinej. Del snieguoles tai man patiko nes grynai su vaikais uzsieme pas mus, o kas butu kaledu senelis ir koks net neisivaizduoju. Manau tai laimes dalykas, bet gal nebutu levas, nes ju imone tuo ir uzsiima. Tada galima paskaiciuoti mazdaug taip: 2 suauge maistas 15*2 gerimas 10*2 dovanele 5*2 vaikas maistas 10 gerimas 5 dovanele 5 snieguole 20 Viso: 90 Lt, tai mazdaug asmeniui apie 30 Lt, o triju asmenu seimai 90 Lt O jei netinka tai galima pagalvoti si seneli i grupe, bet gal tada kaip grupej tai jis per daug kainuotu, nes jie patys turi 1 valandos trukmes programa. O tai ka per susirinkima nutaret del kaledu senelio?
QUOTE(*gitana* @ 2009 12 02, 11:22) Kadangi as nebuvau susirinkime, net nezinojau, kad jis jau buvo, tai truputi nesusisnekam  Kas ir kada vyks darzely ir po kiek renkat nieko nezinojau, nu reiks dar pas aukletojas pasiklausineti. O as kalbejau tik apie vakara kavinej. Del snieguoles tai man patiko nes grynai su vaikais uzsieme pas mus, o kas butu kaledu senelis ir koks net neisivaizduoju. Manau tai laimes dalykas, bet gal nebutu levas, nes ju imone tuo ir uzsiima. Tada galima paskaiciuoti mazdaug taip: 2 suauge maistas 15*2 gerimas 10*2 dovanele 5*2 vaikas maistas 10 gerimas 5 dovanele 5 snieguole 20 Viso: 90 Lt, tai mazdaug asmeniui apie 30 Lt, o triju asmenu seimai 90 Lt O jei netinka tai galima pagalvoti si seneli i grupe, bet gal tada kaip grupej tai jis per daug kainuotu, nes jie patys turi 1 valandos trukmes programa. O tai ka per susirinkima nutaret del kaledu senelio? Ne 100 gaunasi? 2 suauge 30+20+10 vaikas 10+5+5 snieguolė 20 Tada 4 asmenų gautųsi virš 100  nesupykit, bet man tai jau būtų tikrai daugokai. neiašku, kiek pas mažąją dar rinks, tai per du vaikus man sumelė susidarys
kiek kainuotų ta snieguolė arba tik senis šaltis? Jei senis užsiimtų su vaikais, tai tada gal be snieguolės... Reikia pažiūrėti, kiek grupėje vaikų. Gal po tokią sumą nesigaus. Tai gautųsi tas vaidinimas + jei gautųsi dar simboliškai dovanėlė vaikams (kad ir saldainių dėžutė) manau pakaks, nes vistiek namuose visi savo dovanas gaus. Mes sudalyvautumėm tik tame vaidinime ir namo. Nesinori būti kur žmonių sambūriai  Dėl maisto nežinau, bent jau mes jo atsisakome  Ir šiaip kai sužinos tėveliai kokia suma susidarys, tai nemanau, kad daug susirinks. Sunkūs laikai juolab, ne vienas darbus praradęs
Kiek vyras pasakojo, buvo tariamasi taip, kad viskas vyks grupėje, auklėtojos su vaikais sugalvos vaidinimą. Kažkas iš mamyčių pasakė, kad pažįsta aktorių, kuris galėtų pabūti vietoj senio šalčio, nes jei būtų iš tėvų kas, tai vaikai atpažintų. Sakė pasiklaus ir sužinos, kiek jis norėtų Lt, ir ta mamytė pasakytų, kiek kiekvienam gautųsi. Tada 10 lt eitų auklėtojoms, nuo tų 20 lt vaikams dovanėlei ir saldainiams, o likusi dalis kaip supratau seniui šalčiui. Tik neaišku, kiek jis dar kainuos. Apie kavines nebuvo kalbos.
*gitana*
2009 12 02, 13:27
Nu gal ir 100 Lt gaunasi, beskubedama apsiskaiciavau Senis be snieguoles nevaziuoja, sako dviese jie. O apie kavine tik cia SM prasidejo sneka.
diletaga
2009 12 02, 18:24
Nu labas mamytes,  labai faina kad taip ruosiates tik as galvoju,kad ar kas iseis vieni sutiks o didele dalis tai ne ,ar prisimenat susirinkima ,kai buvo pasiulimas kas negali tai kiti gali uzdeti ,tai juk atsirado,kas pasake ,kad uz ja reiketu uzdet  tai apie daugiau pinigu rinkima manyciau net negali but kalbos
*gitana*
2009 12 02, 18:44
Cia neina kalba kad rinkti po daugiau pinigu, cia kalbam apie ejima i kavine po sventes (kas nori ir gali)
Kiek zinau, sventes bus is ryto (nuo pirmadienio iki treciadienio), jau grupes rinkosi datas. Manau vistiek vaikai moka nemazai eilerastuku, daineliu, lanko muzikini bureli. Pakaktu uzdeti kauke, kiekvienas pasirodytu, padainuotu, zaidimus pazaistu. Beliktu tik surasti seni salti.
diletaga
2009 12 03, 10:21
Mes vaikus tai tikrai paruosim taip kalbama ,kad sventes bus daromos is ryto  sa galvojiu kad reiktu dar karta susitikt
QUOTE(diletaga @ 2009 12 03, 10:21) Mes vaikus tai tikrai paruosim taip kalbama ,kad sventes bus daromos is ryto  sa galvojiu kad reiktu dar karta susitikt Sakė vakar jau rinkosi grupės dienas ir valandas, nes vakare tikrai nebus švenčių, kaip kad pernai. Viskas vyks iš ryto
*Gerve*
2009 12 03, 20:45
Sveikos Del sventimo kavineje minti pakisau as, bet labai suprantama, kad galbut ne visiems jinai priimtina, tai galbut nereikia apsikrauti galvu, nors tikrai manau butu smagu:) Del Kaledu Senelio siuliausi ji surasti, bet kadangi Tas Senelis bus labai uzsiemesKalediniu laikotarpiu, nes jis ir keliose laidose filmuojasi, tai sake prie geriausiu noru negales..
kas nori gauti laiška pastu nuo kaledu senelio http://www.kaledulaiskas.lt/?id=ord
ramunekt
2009 12 03, 22:40
sveikos as kazkaip pamanasciau, kad gal reiktu pirmiau i grupe senelio, man ta suma pasirode nelabai didele su snieguolem, dieniniam pasirodymui manau visai grupei isdalint ne po daug gautusi, o del tu aktoriu tai visi jie vienodi as galvoju kad reik ziuret ar vaikam patiko ar ne, nes visa laik atsiranda suaugeliu kuriem nepatinka , cia taip gaunas kad tevai parekomenduoja- tai vieniem grazu nes pas ju vaikus gimdieni vede, kitiem niefaina is viso. man asmeniskai patiko visi seneliai kiek maciau, o del kavines as nesupratau ar ta pacia diena norima po darzelio sventes ar kita? galima paprastai padaryt tiesiog uzrezervuot kur nors stala vakarui o poto galima isleisti kas kiek sau gali leisti ir susimoka patys manau ideja susitik ir pabendraut tiesiog nes maistas labai subtilu (bent jau pas mus namie) bedras meniu mno vaikui netinka
ka manot?
*gitana*
2009 12 04, 08:11
QUOTE(ramunekt @ 2009 12 03, 21:40) o del kavines as nesupratau ar ta pacia diena norima po darzelio sventes ar kita? galima paprastai padaryt tiesiog uzrezervuot kur nors stala vakarui o poto galima isleisti kas kiek sau gali leisti ir susimoka patys manau ideja susitik ir pabendraut tiesiog nes maistas labai subtilu (bent jau pas mus namie) bedras meniu mno vaikui netinka Tai taip tikriausiai ir bus. Manau kas gali ir nori tai i kavine galim eiti ta pacia diena po sventes tik turbut teks susirinkti vakare, nes aukletojos tai dirbs  O del kaledu senelio ir snieguoles tai pagalvojau kad butu tiesiog linksmiau, nes vistiek kavineje seima apie 100 lt paliks (gal maziau) nes visi valgo, geria o paskui dar kava + desertas. Zodziu tas ant to iseitu. Na bet tada apseisim ir be snieguoliu. Todel tikiuosi kad 22 d. (antradieni) susirinks Gandriukai pasisedejimui
ramunekt
2009 12 06, 15:21
as galiu tik 7 vakaro iskart po darbo
*gitana*
2009 12 06, 15:49
svente darzelyje bus 22 d (antradieni) 15 val
*gitana*
2009 12 08, 22:09
Deja, bet mes po sventes negalesim eiti i kavine, nes ta pacia diena 6 val Skaistes yamahoj kaledine svente
ramunekt
2009 12 09, 09:19
tai 22 diena vaiku sventeij bus kaledu senis, nerik papildomai ieskot savo grupei jis cia gal visom grupem vienas bus?
Daivusia CD
2009 12 09, 21:20
Sveikos mamytes! Turiu dovanele vaikuciams: pasaku CD, kurias skaito aktorius Vytautas Sapranauskas. LIETUVIŲ PASAKOS 11-OS GRAŽIAUSIŲ PASAKŲ PROFESIONALŪS ĮRAŠAI KARTU SU GARSINIAIS MOTYVAIS: VILKAS IR OŽIUKAI, KATINĖLIS IR GAIDELIS, DVYLIKA BROLIŲ JUODVARNIAIS LAKSTANČIŲ IR KT. Įrašų trukmė: 72 min. Kaina: 13 Lt Pakuotės kartu su AJ Šokoladas aukščiausios rūšies šokoladu Kaina: 21 Lt Galimos kiekinės nuolaidos. Norėdami pasitikslinti pasiūlymo sąlygas ar užsakyti, Mob. 8 616 77776 ; El. p. basi.info@gmail.com Nuostabi dovanėlė! QUOTE(ramunekt @ 2009 12 09, 11:19) tai 22 diena vaiku sventeij bus kaledu senis, nerik papildomai ieskot savo grupei jis cia gal visom grupem vienas bus?
diletaga
2009 12 10, 16:13
Labas mamytes ar musu grupei reikia Senelio ar ne as ryt turiu pasakyt jis ima nebrangei 50-60lt
*Gerve*
2009 12 10, 16:45
Sveikos, tai tikrai nebrangu...
diletaga
2009 12 10, 18:02
Tai jus man duokit atsakyma
*gitana*
2009 12 10, 19:46
Visi vienbalsiai pritaria
diletaga
2009 12 10, 20:53
Nu tai labai gerai
*Gerve*
2009 12 14, 13:24
Sveikutės, pakabintas skelbimukas grupėje, įdedu ir čia dėl visa ko: Tėveliai,
Kviečiame visus Gruodžio 22d. prisidėti, kuriant jaukų, kuklų Kalėdinį stalą mūsų gandriukams. Būtų šaunu, jeigu visi atrastume laiko pabūti kartu su mūsų vaikais, padėtume Auklėtojoms, o Auklėtojos mums sukurti tą mažą stebuklą mūsų vaikams Šv. Kalėdas! Po mūsų mažųjų pasirodymo galėtume siek tiek pabūti grupėje,vaikučiai suvalgytų po saldainiuką, vis mažytė šventė jiems būtų, o visi norintieje pratęsimą pasidarys kavinėje ar kur kitur  o gal nepasidarys nieko, tokiu atveju bent grupėje būsim visi pabuvę su vaikais ar yra manančių kitaip?
ramunekt
2009 12 15, 10:02
Labukas aš už, turiu kaledinių vienkartinių stalteisiu atsinesiu ir ką nors skanaus, aš dar Diletos norėčiau paparašyt gal ji galetu imesti failiuka kokius eilerastukus vaikai mokosi, mes pabandytume namie pasimokyti, kadangi vakario nera Elektrėnuose ir turbut visa savaite nebus, bet tikiuosi kad kaledu popietei bus. galima el. paštu ramune.klimantaviciute@biuropasaulis.lt , arba skypu ramune.klimantaviciute dėkoju iš anksto
diletaga
2009 12 16, 18:25
QUOTE(ramunekt @ 2009 12 15, 11:02) Labukas aš už, turiu kaledinių vienkartinių stalteisiu atsinesiu ir ką nors skanaus, aš dar Diletos norėčiau paparašyt gal ji galetu imesti failiuka kokius eilerastukus vaikai mokosi, mes pabandytume namie pasimokyti, kadangi vakario nera Elektrėnuose ir turbut visa savaite nebus, bet tikiuosi kad kaledu popietei bus. galima el. paštu ramune.klimantaviciute@biuropasaulis.lt , arba skypu ramune.klimantaviciute dėkoju iš anksto Papildyta:Besmegenis Prie upelio staciau seni, Sniego seni - besmegeni. kur reikejo smegenu, Dejau gabalus ledu. Ant gavos uzmoviau puoda Ir ispraudziau rankon suola, Nosies vieton - morkra ilga Ir buvau labai laimingas. Papildyta:Besmegenis Prie upelio staciau seni, Sniego seni - besmegeni. kur reikejo smegenu, Dejau gabalus ledu. Ant gavos uzmoviau puoda Ir ispraudziau rankon sluota, Nosies vieton - morkra ilga Ir buvau labai laimingas.
Tai gal ir Motiejuas yra kokie žodžiai? Patreniruočiau aš jį namuose
ramunekt
2009 12 17, 10:01
labas ačiū Dileta už žodžius, aš paprašiau kad, eilerašuku nes mano ir taip niekad nemoka, nors lanko darzeli, jam turbut persudetinga tiesiog jam smagiau bus jei nors truputi mokes,  , ar bus girdejes toki
diletaga
2009 12 17, 19:35
As labai atsiprasau uz klaidas cia rase mano dukra,nes vaikai manes prie kompo neprileidzia tai kaip perskaiciau ka ji parase tai issigandau tai liepiau perrasyt Papildyta:Nemanau kad jam sunku ismokt viskas priklauso nuo jo nuotaikos tik reik moket prie jo prieit .Pas mus grupeje tikrai yra sudetingo charakterio vaikuciu
*Gerve*
2009 12 18, 14:57
apsirgom... Dileta, o mes jeigu pasveiksim iki karnavalo turim ismokt SAPNUS eilerastuka?
diletaga
2009 12 19, 16:50
Gerai o tai kas atsitiko atrodo sveiki buvot
|
|