Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KUR PIRKTI!?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Kasaras
Sveiki, cia galite klausti ar patarti kur galima pirkti ta ar ta daikta.

O stai ir mano reikalas :

Spaudzia saltukas..Turiu gal 5 paltus bet visi toki jokingi kad tinka tik rudeniui ir pavasariui..

Todel noriu pasiteirauti kur galeciau nusipirkti kazka naglo bet nebrangaus..Uz kokius 100$. Galit siulyt ir internetinius variantus.

Radau pora nerealiu bet jie velniai i LT nesiuncia sad.gif((
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 21:46)

Spaudzia saltukas..Turiu gal 5 paltus bet visi toki jokingi kad tinka tik rudeniui ir pavasariui..

Todel noriu pasiteirauti kur galeciau nusipirkti kazka naglo bet nebrangaus..Uz kokius 100$. Galit siulyt ir internetinius variantus.

*

Pigiai norite, tikrai... g.gif
O kas pagal jus "naglas" daiktas? As su internetine prekyba draugauju gan "glaudziai" smile.gif . Gal ir ateis i galva kas nors...
Kasaras
Gal man reiktu pasiieskoti tarpininko is kitos salies..NEs i JAV, Uk tikrai siuncia.. KAzin brangiai kastuotu tarpininkavimas jei tarkim kainuoja paltas 100$?

Naglas sito lb noriu:
http://pe.images22.51img1.com/6000/hello_s...44d1d88c06d.jpg
neringute22
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 21:46)

*

gera tema apie palta thumbup.gif
mano vyras retai su paltu vaiksto doh.gif nors man patinka kai apsivelka biggrin.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:01)
Gal man reiktu pasiieskoti tarpininko is kitos salies..NEs i JAV, Uk tikrai siuncia.. KAzin brangiai kastuotu tarpininkavimas jei tarkim kainuoja paltas 100$?
*

Vat to as negaliu pasakyti.... Visada pati moku , be tarpininku...
Man atrodo paltas uz 100 doleriu ar nebus koks nors "nekoks" ? Na, nebent per "seila" koki, is senos kolekcijos... g.gif Rizikinga is kitos salies pirkti. Grazinti neapsimoka visai.
Na, gal man tik cia taip atrodo... unsure.gif
O "OTTO" gal pavartykite? Ta dideli kataloga, ne internetini. Internetiniame mazai visko.
Kasaras
Ne ne otto nenoriu. Sitas paltas lb naglas su kasmyru. As pirkes neviena daikta is interneto bet va sitas selleris nesiuncia i LT...
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:13)
Ne ne otto nenoriu. Sitas paltas lb naglas su kasmyru. As pirkes neviena daikta is interneto bet va sitas selleris nesiuncia i LT...
*

O dar ir su kasmyru ????????? Uz 100 doleriu??????? blink.gif
Na, ir man pasakykite tos e.parduotuves adresa...
astor
O ko taip varginies,padovanok dovanų kuponą kur daugiau nei puse sumos reiks pačiai madam mokėt,neišsirinks brangiausių kailinių.Vyrą renkamės pagal kailį,o ne kailį pagal vyrą bigsmile.gif
wai2te_m
Maniskis sia savaite tikrai silta palta nusipirko Aprangoj uz 549lt smile.gif
a.paulius 1980
gal ir ne i tema, bet labai sekmingai nusipirkau kalniniu rubu parduotuveje baisiai nagla the north face gore tex'ine striuke su issegamu flisu, pirkau uk, bet kadangi kaledom vaziuosiu i tevyne baisiai dziaugiuosi. puikus rubas, nuo -15 su pasiltinimu iki lietuviskos standartines slabdribos ar lietaus. vot tak biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif baisiai laimingas. skotai sako chufed about.
Hastalavista
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 22:01)

Naglas sito lb noriu:
http://pe.images22.51img1.com/6000/hello_s...44d1d88c06d.jpg
*

Na jei tikrai siuncia i JAV, galite kreiptis pvz i tarpininke Laureta (cia jos tema, pirmame puslapyje visos salygos). Siulau Laureta, nes ikainiai tarpininkiu berods visu vienodi, tik ji praktiskai is visu parduotuviu perka, o kitos kiek pastebejau, daznai atsisako is nezinomu pardaveju pirkt. Tarpininkavimo mokestis - 15% nuo prekes kainos, plius reikes susimoketi uz siuntima i Lietuva is JAV (pagal daikto svori - 13$ uz 1 kg). Taigi galutine kaina bus prekes kaina+siuntimas i JAV+15% nuo kainos + 13$xprekes svoris kilogramais. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.