Vakar buvo liudna diena....
MB ne zodzio nepratare.
Vakar palaidojom berniukus.
Vel viskas is naujo,visi prisiminimai iskilo.Vel asaros....
Vakar buvo liudna diena....
MB ne zodzio nepratare. Vakar palaidojom berniukus. Vel viskas is naujo,visi prisiminimai iskilo.Vel asaros....
Labai liūdna
Liūdna, kad būna tokių istorijų. Stiprybės JUms
Skaudi liudna istorija...
Labai liūdna istorija...Daug daug ištvermės Jūsų šeimai...
Mūsų pradžia buvo panaši..Nuo 6 sav iki 18 sav vis pasirodydavo kraujingų išskyrų, tris sykius gulėjau ligoninėje, o ir šiaip visą laiką lovoje. Visą laiką bijojau, kad jų neteksiu...Bet jos su mumis, nors pilvelyje augo tik iki 32 sav.
jie visada liks jusu sirdyje
Uzjauciu
Stiprybes Jums istvermes ir meiles....
Labuka viki81,
Cia yra tokiu kaip tu mieli namuciai: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=521024 Jei tau palengvetu - uzeik uzuojauta...
kuo didziausia uzuojauta
Užuojauta
Siandien turejo jie gimti....................
QUOTE(viki81 @ 2010 02 12, 20:43) Liudnas gimtadienis gaunasi
Stiprybes Jums
skaitydama vis tikejau, kad viskas bus gerai.... Laikykites ir nepraraskite vilties.
Laikykitės
Net sirdy suspaude
..Gal cia ir ne vieta tokiems zodziams, bet svajoju, kad visos "mamos", kurios pastoja, savo vaikiuku nelaukia, juos nuzudo aborto budu, ismesdamos prie konteinerio ar pagimdziusios-nuzudo ju svajoniu pasauli-ismesdamos i vaiku namus-svajoju, kad jos perskaitytu SIA istorija ir suprastu kas yra MAMAI-VAIKAS. Jos isciose augantis ZMOGUS.
Aciu tau uz savo istorija.Aciu tau uz tavo stiprybe..
zodziai lieka zodziais... jie nenuramins, nepaguos, nes viskas lieka viduje, visam laikui... As irgi turejau 2 dvynukus leliukus, taciau del tam tikru priezasciu turejau darytis aborta. Vaisiai dar nebuvo issivyste, pirmas menuo, as ju negimdziau ir nemaciau, taciau skausma ir netekti jauciu iki dabar. Ziuriu i savo vaika ir galvoju kad ir tie galetu buti tokie pat sveiki ir grazus... galetu buti... bet tada nebutu Nikolo... Kaip viskas sudetinga.
Stiprybes gyventi visoms
Skaudi istorija.Stiprybės
Stiprybes jusu seimai... labai liudna,kad nepavyko issaugoti jusu mazuliuku
stibrybes
labai skaudi istorija
Beskaitant sia istorija man nuriedejo viena asaryte,graudu,liudna....bet toks gyvenimas,stiprybes jums.
kokia skaudi istorija, asaros rieda kaip pupos
Laikykis, mergyt
Laikykites, aisku skaudau kad taip ivyko. Žinau ta skausmą nes pati prieš 1,5m pagimdžiau dukrytę 22sav. Buvo visokių minčių, daug ieškojau info bet tik kitas neštumas užgydo žaizdas. Aisku baisu ir daug nervų buvo bet dabar turiu beveik 5men dukryte (princeses gimimo istorija). Stiprybės.
UZJAUCIU
Stai ir atejo Pirmasis Gimtadienis.Liudnasis Gimtadienis.............
Aciu Tau dieve,kad leidai man buti laimingai.Aciu Tau,kad leidai man buti ypatingai,pakiletai - zinant,kad po mano sirdim plaka dar dvi mazutes sirdutes.Aciu Tau,kad leidai laukti,svajoti............. Taciau esu pikta ant Taves dieve.Kodel taip trumpai?Kodel Tu juos is manes atemei.Juk as kovojau del ju.Su vyru esam netinkami tevai?Netikiu tuo!Ar turiu tiketi svetimos moters prakeiksmu musu seimai?Ar niekada nebusiu laiminga?Ar niekada manes neapkabins mazos vaikiuko rankytes? Norejau pastoti kuo greiciau.Kamavausi kiekviena menesi.Stai jau metai praejo.Toks ilgas laiko tarpas,o kartu ir toks trumpas. Kada as vel pajausiu plazdenima manyje? QUOTE(viki81 @ 2010 09 16, 09:57) Stai ir atejo Pirmasis Gimtadienis.Liudnasis Gimtadienis............. Aciu Tau dieve,kad leidai man buti laimingai.Aciu Tau,kad leidai man buti ypatingai,pakiletai - zinant,kad po mano sirdim plaka dar dvi mazutes sirdutes.Aciu Tau,kad leidai laukti,svajoti............. Taciau esu pikta ant Taves dieve.Kodel taip trumpai?Kodel Tu juos is manes atemei.Juk as kovojau del ju.Su vyru esam netinkami tevai?Netikiu tuo!Ar turiu tiketi svetimos moters prakeiksmu musu seimai?Ar niekada nebusiu laiminga?Ar niekada manes neapkabins mazos vaikiuko rankytes? Norejau pastoti kuo greiciau.Kamavausi kiekviena menesi.Stai jau metai praejo.Toks ilgas laiko tarpas,o kartu ir toks trumpas. Kada as vel pajausiu plazdenima manyje? Zinau, kad tai labai sunkiai imanoma, taciau pabandyk neuzsiciklinti " leliuko gamyba" ir jis butinai ateis
Laikykitės, labai labai skaudu už jus
liudna.......labai....
o miela,kiek mes tokiu istoriju nesiojames...ir as savo antrojo zmogucio netekau..ilgai,skaudziai ...niekad nepamirsiu
Stiprybes
Stiprybės ...
Labai labai liudna. Stiprybes ir tikejimo Jusu seimai
Stiprybes ir tikejimo
dieve, uz ka mums taip...pati turiu du angeliukus, gaila, neteko su jais susipazinti ir paimti ant ranku...
stiprybes jusu seimai
matau jau nėštukė
o šį kartą vienas ar vėl du mažiukai?
Bet Jūsų istorija tai lygiai kaip mano vienos draugelės, ji irgi iš pradžių vieną prarado iki 12 sav, paskui dvynius irgi panašiu laiku, o trečias kartas nemelavo, nu dievas davė tokį sūnų, kad ohoho
Jūsų istorija labai panaši į manąją, taip pat praradau savo dukrytę 19 sav., lygiai tie patys simptomai nėštumo metu, kuriuos aprašėte.
Dabar auginu sūnų 9 mėn. ir nėštumas buvo lygiai toks pat komplikuotas kaip ir anas, bet šį kartą sutikau gydytoją, kurios dėka mano sūnus išvydo šį pasaulį. Nuo gydytojų daug kas priklauso. Todėl iš visos širdies patariu jums sekantį nėštumą pasirinkti gydytoją, kuriam rūpėsite ir jūs ir jūsų kūdikis.
Skaudi istorija... bet kaip matau is Jūsų paraso, esate tvirta seima, nenuleidote ranku, ir, tikekimes sis nestumas bus sklandus ir turesit sveika ir grazu kudikeli
Labai graudu
|