Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Du angeliukai.....
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
viki81
Vakar buvo liudna diena....
MB ne zodzio nepratare.
Vakar palaidojom berniukus.
Vel viskas is naujo,visi prisiminimai iskilo.Vel asaros....
Emerencija
Labai liūdna angel_sadangel.gif laikykitės, stiprybės ir ištvermės Jūsų šeimai ...
mistika30
Liūdna, kad būna tokių istorijų. Stiprybės JUms
*caffe macchiato*
Skaudi liudna istorija... verysad.gif cray.gif stiprybes 4u.gif
jurgute2008
Labai liūdna istorija...Daug daug ištvermės Jūsų šeimai...
Mūsų pradžia buvo panaši..Nuo 6 sav iki 18 sav vis pasirodydavo kraujingų išskyrų, tris sykius gulėjau ligoninėje, o ir šiaip visą laiką lovoje. Visą laiką bijojau, kad jų neteksiu...Bet jos su mumis, nors pilvelyje augo tik iki 32 sav.
shady2
jie visada liks jusu sirdyje wub.gif mazi angeliukai
*Aniri*
Uzjauciu verysad.gif Stiprybes jusu seimai
** Svaja**
Stiprybes Jums istvermes ir meiles....
ederi
Labuka viki81,

Cia yra tokiu kaip tu mieli namuciai: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=521024

Jei tau palengvetu - uzeik 4u.gif Uzjauciu labai, pati pro ta pragara praejau verysad.gif

uzuojauta...
Mamaitukas
kuo didziausia uzuojauta verysad.gif
renaciukas66666
verysad.gif
betula001
Užuojauta verysad.gif
viki81
Siandien turejo jie gimti....................
odi_
QUOTE(viki81 @ 2010 02 12, 20:43)
Siandien turejo jie gimti....................
*

Liudnas gimtadienis gaunasi verysad.gif Skaudi pabaiga, bet labai graziai parasyta, silta pati istorija. Yra sakoma, kad zmogus negauna didesnio skausmo, negu jis gali pakelti. Tikiu jusu seimos stiprybe, ypac mamos stiprybe. Net nezinau, kaip paguosti jus... Tikiuosi, idomi veikla jus atitrauks nuo liudnu minciu... Aciu uz savo skausmo pasidalinima, jis padalintas visiems, bus mazesnis jums...
vaidule66
Stiprybes Jums 4u.gif
bordine
skaitydama vis tikejau, kad viskas bus gerai.... Laikykites ir nepraraskite vilties.
cake
verysad.gif
Boružytė
Laikykitės verysad.gif
xernesta
Net sirdy suspaude cray.gif O Jums stiprybes 4u.gif
valant:)
cray.gif laikykites 4u.gif
pamaiva-22
..Gal cia ir ne vieta tokiems zodziams, bet svajoju, kad visos "mamos", kurios pastoja, savo vaikiuku nelaukia, juos nuzudo aborto budu, ismesdamos prie konteinerio ar pagimdziusios-nuzudo ju svajoniu pasauli-ismesdamos i vaiku namus-svajoju, kad jos perskaitytu SIA istorija ir suprastu kas yra MAMAI-VAIKAS. Jos isciose augantis ZMOGUS.
Aciu tau uz savo istorija.Aciu tau uz tavo stiprybe..
T'Nova
zodziai lieka zodziais... jie nenuramins, nepaguos, nes viskas lieka viduje, visam laikui... As irgi turejau 2 dvynukus leliukus, taciau del tam tikru priezasciu turejau darytis aborta. Vaisiai dar nebuvo issivyste, pirmas menuo, as ju negimdziau ir nemaciau, taciau skausma ir netekti jauciu iki dabar. Ziuriu i savo vaika ir galvoju kad ir tie galetu buti tokie pat sveiki ir grazus... galetu buti... bet tada nebutu Nikolo... Kaip viskas sudetinga.
Stiprybes gyventi visoms
mistika30
Skaudi istorija.Stiprybės
Ylarija
verysad.gif
mejja
Stiprybes jusu seimai... labai liudna,kad nepavyko issaugoti jusu mazuliuku verysad.gif
@mamyčiukas@
cray.gif cray.gif cray.gif
stibrybes
camilla31
labai skaudi istorija verysad.gif
donateja
Beskaitant sia istorija man nuriedejo viena asaryte,graudu,liudna....bet toks gyvenimas,stiprybes jums.
Renesme
4u.gif unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Moniuke
kokia skaudi istorija, asaros rieda kaip pupos verysad.gif
Lotus-eater
Laikykis, mergyt console.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Brauna
Laikykites, aisku skaudau kad taip ivyko. Žinau ta skausmą nes pati prieš 1,5m pagimdžiau dukrytę 22sav. Buvo visokių minčių, daug ieškojau info bet tik kitas neštumas užgydo žaizdas. Aisku baisu ir daug nervų buvo bet dabar turiu beveik 5men dukryte (princeses gimimo istorija). Stiprybės.
Miss_E
UZJAUCIU verysad.gif
viki81
Stai ir atejo Pirmasis Gimtadienis.Liudnasis Gimtadienis.............

Aciu Tau dieve,kad leidai man buti laimingai.Aciu Tau,kad leidai man buti ypatingai,pakiletai - zinant,kad po mano sirdim plaka dar dvi mazutes sirdutes.Aciu Tau,kad leidai laukti,svajoti.............

Taciau esu pikta ant Taves dieve.Kodel taip trumpai?Kodel Tu juos is manes atemei.Juk as kovojau del ju.Su vyru esam netinkami tevai?Netikiu tuo!Ar turiu tiketi svetimos moters prakeiksmu musu seimai?Ar niekada nebusiu laiminga?Ar niekada manes neapkabins mazos vaikiuko rankytes?

Norejau pastoti kuo greiciau.Kamavausi kiekviena menesi.Stai jau metai praejo.Toks ilgas laiko tarpas,o kartu ir toks trumpas.
Kada as vel pajausiu plazdenima manyje?
Lotyna
QUOTE(viki81 @ 2010 09 16, 09:57)
Stai ir atejo Pirmasis Gimtadienis.Liudnasis Gimtadienis.............

Aciu Tau dieve,kad leidai man buti laimingai.Aciu Tau,kad leidai man buti ypatingai,pakiletai - zinant,kad po mano sirdim plaka dar dvi mazutes sirdutes.Aciu Tau,kad leidai laukti,svajoti.............

Taciau esu pikta ant Taves dieve.Kodel taip trumpai?Kodel Tu juos is manes atemei.Juk as kovojau del ju.Su vyru esam netinkami tevai?Netikiu tuo!Ar turiu tiketi svetimos moters prakeiksmu musu seimai?Ar niekada nebusiu laiminga?Ar niekada manes neapkabins mazos vaikiuko rankytes?

Norejau pastoti kuo greiciau.Kamavausi kiekviena menesi.Stai jau metai praejo.Toks ilgas laiko tarpas,o kartu ir toks trumpas.
Kada as vel pajausiu plazdenima manyje?
*

Zinau, kad tai labai sunkiai imanoma, taciau pabandyk neuzsiciklinti "
leliuko gamyba" ir jis butinai ateis 4u.gif Sekmes, kantrybes jums, tikiu, kad jusu seima aplankys laime buti tevais .. Tikrai ... Tik tikekit tuo 4u.gif
googa
Laikykitės, labai labai skaudu už jus verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
zydrem
4u.gif 4u.gif stiprybes jums labai liudna istorija verysad.gif cray.gif
-luka-
liudna.......labai....
onute69
o miela,kiek mes tokiu istoriju nesiojames...ir as savo antrojo zmogucio netekau..ilgai,skaudziai ...niekad nepamirsiu verysad.gif
shokoladas123
Stiprybes 4u.gif
brasta
Stiprybės ... 4u.gif Prisimenu tave, nes turėjom gimdyti tą patį mėnesį... tik aš saviškio netekau anksčiau... 10 savaičių.
shokoladas123
Labai labai liudna. Stiprybes ir tikejimo Jusu seimai
alina_mart
Stiprybes ir tikejimo 4u.gif
Daizzy
dieve, uz ka mums taip...pati turiu du angeliukus, gaila, neteko su jais susipazinti ir paimti ant ranku... cray.gif
stiprybes jusu seimai 4u.gif
lalaila3
verysad.gif
vikta
matau jau nėštukė smile.gif tad lengvo ir ramaus, sėkmingo nėštumo
o šį kartą vienas ar vėl du mažiukai?
mamymamy
Bet Jūsų istorija tai lygiai kaip mano vienos draugelės, ji irgi iš pradžių vieną prarado iki 12 sav, paskui dvynius irgi panašiu laiku, o trečias kartas nemelavo, nu dievas davė tokį sūnų, kad ohoho thumbup.gif . Kaip pamenu tą penkiametį, tai žiauriai protingas pagal amžių ir aukštas toks. Tai to ir linkiu 4u.gif .
jur12345
Jūsų istorija labai panaši į manąją, taip pat praradau savo dukrytę 19 sav., lygiai tie patys simptomai nėštumo metu, kuriuos aprašėte.
Dabar auginu sūnų 9 mėn. ir nėštumas buvo lygiai toks pat komplikuotas kaip ir anas, bet šį kartą sutikau gydytoją, kurios dėka mano sūnus išvydo šį pasaulį. Nuo gydytojų daug kas priklauso. Todėl iš visos širdies patariu jums sekantį nėštumą pasirinkti gydytoją, kuriam rūpėsite ir jūs ir jūsų kūdikis.

ausryttiaa
Skaudi istorija... bet kaip matau is Jūsų paraso, esate tvirta seima, nenuleidote ranku, ir, tikekimes sis nestumas bus sklandus ir turesit sveika ir grazu kudikeli 4u.gif Laikykites 4u.gif
Dreis
Labai graudu 4u.gif Daug stiprybes ir mazo stebuklelio smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.