Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dinara
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
puskariova
As savo dukryte pavadinau Dinara thumbup.gif kazkaip emiau ir sugalvojau man tokie reti vardai patinka thumbup.gif wub.gif
kaip jum toks vardas mergaitei?
Arvena
Man asmeniškai nepriimtinas - tinkantis kokiems arabams, nes pirma mintis - apie piniginį vienetą dinarą..... Mano nuomone yra labai daug gražių, prasmingų , mūsų tautai priimtinesnių vardų 4u.gif
l'eau
man asmeniškai labiau patinka trumpi vardai, bet čia ne blogiausias varinantas, nors ir negražus.
***Žaltvykslė
Pažįstu apie 40 metų Dinarą. Kai nesusimąstai apie reikšmę- vardas, kaip vardas, šiaip,smagus tarti.
Niekad savo vaikui neduočiau, jei ką. biggrin.gif
cameron
QUOTE(Arvena @ 2009 11 07, 10:47)
nes pirma mintis - apie piniginį vienetą dinarą.....
*

drinks_cheers.gif
*GAILĖ*
mano rodos, buvo tokia tema jau
puskariova
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 11 07, 18:26)
mano rodos, buvo tokia tema jau
*

buvo su berniuku bet ten kazkaip visai nuo temos nusuko doh.gif na as kai pasakau koks dukrytes vardas tai visi sako koks idomus is grazus thumbup.gif o siaip dar norejau Stela arba Felisita biggrin.gif
*Liepa18*
Nežinau, man nieko gero... Lietuvoje, o jei dar grynai lietuvių šeima...
Chouchou
QUOTE(Arvena @ 2009 11 07, 09:47)
Man asmeniškai nepriimtinas - tinkantis kokiems arabams, nes pirma mintis - apie piniginį vienetą dinarą..... Mano nuomone yra labai daug gražių, prasmingų , mūsų tautai priimtinesnių vardų  4u.gif
*

ta pati asociacija 4u.gif
Noa
Nu kaip. Būtų klausimas "Aš laukiuosi, vienas iš variantų toks" - galėtum žmogus drąsiau pasisakinėt. O dabar ką - yra kaip yra.

Nesakysiu aš, kokio man baisumo lygio tas vardas, nesakysiu aš, ką automatiškai galvoju apie tėvelius, taip savo vaikus vadinančius, nesakysiu apie tai, kam, mano supratimu, tinka tokie vardai, nieko nesakysiu, patylėsiu biggrin.gif Pasakysiu tik, kad savo vaikui niekad tokio vardo neduočiau.

Nebent paguosiu, kad "ne vardas žmogų, o žmogus vardą puošia". Nes pats vardas tai toks, echem... Papuošimo reikalaujantis... blush2.gif
mėnulis
QUOTE(puskariova @ 2009 11 07, 18:14)
buvo su berniuku bet ten kazkaip visai nuo temos nusuko doh.gif na as kai pasakau koks dukrytes vardas tai visi sako koks idomus is grazus thumbup.gif o siaip dar norejau Stela arba Felisita biggrin.gif
*

Įtariu, kad greit ir čia nuo temos nusuks.
Bet jei į temą, tai net labai labai negražus vardas. Ir Stela negražus. O jau Felisita, tai iš vis trūksta žodžių apibūdinimui.
Čia, žinokit, kritiką stengiausi parašyti labai švelniai.

O be to, jei jau skaitėte atsiliepimus apie Dinaro vardą berniukui, turėjote intuityviai nujausti, kokie bus komentarai. Ar jums šito reikėjo?
Bittersweet
ir Dinara ir Stela ir Felisita man baisus
+777+
Dinara, man kaip skatikas blush2.gif
puskariova
na zinot cia koks kieno skonis vieniem patinka kitiem ne kaip ir zmogaus isvaizda vieniem grazu kitiem ne
moshke123
Man negrazu schmoll.gif
Kikilė
Man gražiau Linara. 4u.gif
Smagutė
QUOTE(Kikilė @ 2009 11 23, 12:47)
Man gražiau Linara. 4u.gif
*

Man irgi Linara gražiau už Dinarą. wub.gif blush2.gif
pamirsk
man grazus 4u.gif
ELWOOD
man tai asmeniskai ne schmoll.gif
Cool Mama
Dinaras - alzyre pinigas mirksiukas.gif
kroshkyte
ne, man nelabai.. tongue.gif pinigelis..
**Gin**
Man grazus smile.gif
liepa27
4u.gif mano nuomone,labai grazus vardas, bet...ne zmogui, o suniui. butent toki varda duociau,jei tureciau dideli suni, o kadangi turiu nedidele pudelyte, tai pavadinau ja-Dina biggrin.gif
Naujas.vardas
Baikit zmones su tokiais vardais. Dinaras yra siaubingai nuvertejes buvusios Jugoslavijos, o dabartines Serbijos piniginis vienetas. Tai tas pats, kas pavadinti dukra vardu Kapeika...

Nu baikit gi
Naujas.vardas
QUOTE(Naujas.vardas @ 2009 12 04, 16:12)
Baikit zmones su tokiais vardais. Dinaras yra siaubingai nuvertejes buvusios Jugoslavijos, o dabartines Serbijos piniginis vienetas. Tai tas pats, kas pavadinti dukra vardu Kapeika...

Nu baikit gi
*

Oi, atsiprasau blink.gif Rasydama savo nuomone, nepaskaiciau pradzios - kad taip jau pavadinta mergaite..... Na labai atsiprasau. Tokiu atveju, man reikejo is mandagumo patyleti doh.gif
reikli
Idomiai skamba LT
Se-lina
Visai gražus vardas,bet mažai mergytei nelabai tikrų,bent jau mano nuomone:)
jurgiuxm83
thumbup.gif Grazus visai
samsam
QUOTE(puskariova @ 2009 11 07, 20:14)
*

O tai jus galvojat, kad zmones jums i akis sakys: o koks baisus vardas blink.gif Zinoma, kad is mandagumo pasako, kad idomus ir grazus unsure.gif
inetukea
o man grazus mirksiukas.gif
Močiutė Eglutė
Piniginio vieneto vardu pavadinti vaiką man, atleiskit, neatrodo priimtina
Lyraaa
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 08 20, 21:59)
Piniginio vieneto vardu pavadinti vaiką man, atleiskit, neatrodo priimtina
*

drinks_cheers.gif
rubita23
nezinau man ne labai g.gif
Dzenete
O aš žinau moteri kuriai jau netoli 30 ir tokiu vardu. Kažkaip kai išgirdau pirmą kartą labai normaliai sureagavau, Reikia priprasti.
Ruby Tuesday
QUOTE(puskariova @ 2009 11 07, 21:14)
*

Dinara geriau nei Stela ar Felisita. Ne tas zodis geriau smile.gif
Tiūtė
Kai pirmą kartą išgirdau-labai keistai skambėjo. Dabar esu pripratusi prie to vardo. Jis nėra man labai gražus,bet nėra ir baisus. smile.gif
as-laiminga
Suku nuo temos, bet nesmarkiai. Kaip Jums vardas Dina? blush2.gif
vasareuk
QUOTE(as-laiminga @ 2012 03 10, 10:49)
Suku nuo temos, bet nesmarkiai. Kaip Jums vardas Dinablush2.gif
*

Man asmeniskai negrazus.
Luna888
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 08 21, 22:29)
Dinara geriau nei Stela ar Felisita. Ne tas zodis geriau smile.gif
*

drinks_cheers.gif
kaleva

QUOTE(liepa27 @ 2009 12 04, 15:14)
mano nuomone,labai grazus vardas, bet...ne zmogui, o suniui.
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(as-laiminga @ 2012 03 10, 12:49)
*

Suniukui tai super butu thumbup.gif
Faustina2000
Negrazus, nes zinau viena sukta a feriste. Brrr... Net koktu prisimint jos darbelius doh.gif
as-laiminga
QUOTE(kaleva @ 2012 03 11, 15:22)
drinks_cheers.gif

Suniukui tai super butu  thumbup.gif
*

man kazkaip irgi kelia tokias asociacijas hihihi.gif
Mrs.
Negrazus, reziantis ausi.
Pinacolada++
nesirinkčiau tokio vardo..
WarnaLesa
jauciasi lietuviskojo serialo itaka smile.gif
AXTA
Ziaurus!
evaluna
Pazistu moteri tokiu vardu, niekad nesusimastydavau apie jo reiksme ja matydama. Nera grazus vardas, bet tikrai gerenis uz Stela ir Felisita 4u.gif
QUOTE(as-laiminga @ 2012 03 10, 11:49)
*

jau sulauket nuomoniu apie suniuko varda, bet as manau, kad pas mus priimtina gyvunus zmoniu vardais vadint, o paskui ir kyla tokios asociacijos ax.gif
Chouchou
Broliukas tikriausiai Baksas. schmoll.gif
Brangenybė
Man tai nelabai ax.gif Grubus toks atrodo ax.gif
damora
Suns vardas smile.gif, tiksliau kales smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.