Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklėlės Panevėžyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2
siopas
Mes lankome mažųjų ugdymo studiją Panevėžyje, tai didelė atsvara Strazdanėlėms, kitoks požiūris į vaiką ir jo poreikius. Mokosi keramikos, piešimo, muzikos ir mankštelės. Tikrai puiku smile.gif
ide
Mes irgi lankome ABC.
Tikrai cia geriau nei 'Strazdanelese'. Lankom muzika ir keramika. Norejom eiti ir i sporta, bet ..... mokytoja nemoka sudominti vaiku.
delita
QUOTE(ide @ 2005 11 01, 17:40)
Mes irgi lankome ABC.
Norejom eiti ir i sporta, bet ..... mokytoja nemoka sudominti vaiku.
*

Pirmiausia, ji nei tevu nei vaiku nemoka sudomint. Ir dar nusipraust reiktu pries pamokas, kad prakaito kvapas is koju mokinuku ir ju mamyciu neisverstu ax.gif
vakare.lt
QUOTE(delita @ 2005 11 09, 13:19)
Pirmiausia, ji nei tevu nei vaiku nemoka sudomint. Ir dar nusipraust reiktu pries pamokas, kad prakaito kvapas is koju mokinuku ir ju mamyciu neisverstu ax.gif
*

Nezinau apie kuria cia mokytoja kalbama, bet pas ta kuria mes einame tai to nelabai yra, be to man patinka del to, kad cia dirbama su tavo vaiku pagal jo amziu, nes gi skiriasi ka gali padaryti 5 men. ir 12 men. kudikis, skirtingai nei strazdanelese, kur "profesionali" kinezeteraupeute veda sporto pamoka neaisku kam verysad.gif o ir siaip sita mokyklele yra thumbup.gif malonus bendravimas, aplinka ir visa kita biggrin.gif 4u.gif
Niki
O kur yra ši mokyklėlė, nuo kada vyksta pamokėlės ir kiek kartų, kiek mokėti reikia? Prirašiau klausimėlių, bet mes norėtume eiti ko nors pasimokyti smile.gif
vakare.lt
QUOTE(Niki @ 2006 10 02, 10:28)
O kur yra ši mokyklėlė, nuo kada vyksta pamokėlės ir kiek kartų, kiek mokėti reikia? Prirašiau klausimėlių, bet mes norėtume eiti ko nors pasimokyti smile.gif
*

Parasiau tau i az
gur
norėčiau ir aš informacijos apie šią mokyklėlę ax.gif , žinau, kad yra tokia, bet niekur nerandu info blush2.gif
mamyteRasyte
o smulkiau gal galima, kadangi tam skyrelis ir yra. Aš taip manau smile.gif
kiek laiko trunka, kiek kainuoja, ar galima pasirinkti ką lankyti, ar žiemą nebūna šalta, kada vyksta, ar švaru patalpose (na, ar galima sėdėti ant žemės ir vaikščioti basomis), ar duoda priemones (piešimas, keramika), ar patiems reikia atsinešti.
Įdomu viskas, nes nžn nieko.
mama22
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 10 14, 18:27)
o smulkiau gal galima, kadangi tam skyrelis ir yra. Aš taip manau smile.gif
kiek laiko trunka, kiek kainuoja, ar galima pasirinkti ką lankyti, ar žiemą nebūna šalta, kada vyksta, ar švaru patalpose (na, ar galima sėdėti ant žemės ir vaikščioti basomis), ar duoda priemones (piešimas, keramika), ar patiems reikia atsinešti.
Įdomu viskas, nes nžn nieko.
*

aha, vat ir man idomu 4u.gif gal kas smulkiau galetumet papasakot?
vakare.lt
QUOTE(mama22 @ 2006 10 16, 18:58)
aha, vat ir man idomu  4u.gif gal kas smulkiau galetumet papasakot?
*

kadangi mes dar per mazos keramikai ir piesimams, tai nezinau ir nieko negaliu pasakyti apie priemones ir kita mirksiukas.gif patalpos labai fainos, švarios ir labai siltos net ir ziema (ten kur vyksta pamokeles, o persirengimo kambariukas tai kaip ir persirengimo), ten net kaba uzrasas, kad suaugusiems (teveliams) reikia persiauti avalyne tongue.gif uzsiemimai vyksta po 45 min. o kainuoja tai irgi ivairiai, nuo pamokeliu skaiciaus 4u.gif kiek zinojau parasiau biggrin.gif gal kas lanko vyresni, tai mamytes parasykit, nes galvoju ar po 2 metuku vest i darzeli, ar toliau i mokyklele bigsmile.gif
Aušrinėlis
gal kas is mamyciu zino, kur galima Panevezy 2 metu vaikuciui lankyti sokiu, dainavimo pamokeles.gal yra daugiau kokiu mokykleliu g.gif
vakare.lt
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 11 01, 21:35)
gal kas is mamyciu zino, kur galima Panevezy 2 metu vaikuciui lankyti sokiu, dainavimo pamokeles.gal yra daugiau kokiu mokykleliu g.gif
*

o nebandei skambint i Jakubeno solinio dainavimo mokykla? Kiek pamenu ten vaikucius nuo 2 metuku jau moko dainuot ir groti yamaha biggrin.gif o del sokiu tai nezinau schmoll.gif
mamaite007
Norėčiau paprieštarauti dėl sporto mokytojos ji puikiai dirba su 3-4 metų grupele, vis kitokie pratimai ir užduotys vaikams puikiai prieinamos. Dėl kūdikėlių tai taip juk be galo sunku jų negali paimti svetimas žmogus ir rodyti pratimus, pačioms mamytėms reikia užsiimti ir klausyti patarimų.

Be galo nuostabus yra keramikos mokytojas Robertas, pas jį vaikai nuostabiai tampa kūrybingi, mano sūnelis buvo tiesiog priešiškas dailei, pradėjus pas jį lankyti atsivėrė mano mažas žmogus. Džiaugiuosi nepaprastai.

Muzikos mokytoja Aušra moko muzikos pradmenų žaidimo forma, vaikai patys dainuoja, kuria, žaidžia.

Turiu jų telefonas 868669821. thumbup.gif
vakare.lt
drinks_cheers.gif ten tikrai saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mimi Laurutė
QUOTE(siopas @ 2005 10 24, 19:57)
Mes lankome mažųjų ugdymo studiją Panevėžyje, tai didelė atsvara Strazdanėlėms, kitoks požiūris į vaiką ir jo poreikius. Mokosi keramikos, piešimo, muzikos ir mankštelės. Tikrai puiku smile.gif
*

o kokia ten kita mokyklele yra mes irgi labai noretumeme kazka lankyti! ax.gif
noanoa
QUOTE(mimi Laurutė @ 2007 03 11, 13:54)
o kokia ten kita mokyklele yra mes irgi labai noretumeme kazka lankyti! ax.gif
*

Mes ir noretume lankyti.Na parasykite gi kasnors kur yra ta mokyklele ar bent jau kaip tiksliai vadinasi!Cia tik 2puslapiai,tai gal moderatore nesupyks,kad pareklamuosit.Labai butume dekingi!
noanoa
Katik kitame puslapy radau,kad ta mokykla vadinasi"Mazuju Ugdymo Centras",yra"Jusu paslaugoms"3a.Respublikos28.Tai metu senumo informacija,bet tikiuosi,kad jie dar nepersikele kitur.Pabandysim nueit.
lodore
Mamytės su kūdikėliais dar galit lankyti užsiėmimus aerobikos klube "Ir tau". Yra ir vyresniems vaikams grupės. Specifinės mankštos, judesių lavinimas su žaidybiniais elementais ir pan. thumbup.gif
ziedune
QUOTE(lodore @ 2007 05 02, 14:27)
Mamytės su kūdikėliais dar galit lankyti užsiėmimus aerobikos klube "Ir tau". Yra ir vyresniems vaikams grupės. Specifinės mankštos, judesių lavinimas su žaidybiniais elementais ir pan.  thumbup.gif
*

Kur yra sitas klubas? kada vyksta uzsiemimai? Kokios kainos?
lodore
Klubas "Ir tau" yra Laisvės a.1 ("Žygio batų" kieme įėjimas iš Senvagės pusės). Reikia pasiskambint dėl tikslaus grafiko ( 861133213). Šiaip užsiėmimai du kart per savaitę darbo dienomis kainuodavo 60lt.
little girl
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 11 01, 20:35)
*

Gal jau per velai pamaciau. Mano drauge veda savo 3m. sunu dainuoti ir sokti i "Svirpliukus" (uzsiemimai vyksta buvusioje 3 vid.mokykloje). Jai ir suneliui patinka, jau dalyvavo koncertelyje. Kaina berods 50 Lt menesiui.
renate
sveikos mamytes, gal kuri zinote kokiu sokiu bureliu nuo 6m. Zinau tik tautiniu sokiu bureli bet niekur nerandu pvz pramoginiu ir ar priima tokius pagrandukus i pramoginius? verysad.gif
chikko
Negaliu patikėti, jog tiek nedaug yra užsiėmimų Panevėžyje. Tikrai yra daugiau. Gal kas galite pasidalinti informacija apie būrelius, mokyklėles, sporto klubus vaikams.
Mano vaikui 5m. norėtume lankyti futbolo treniruotes (ar mokyklėlę), gal žinote kur toks randasi?
Ar pvz. baseinas, kur galėčiau pasidomėti ?
Pasidalinkit informacija, kas kur vedate savo atžalas. Būtų tikrai įdomu ir naudinga.
dovile24
Sveikos mamytes,
Savo mazyli (jam 3 metukai) vedu i dainavimo studija "Svirpliukai". Siemet antrus metus lankysim. Mums tai labai ten patinka. Labai sauni vadove. Praeita sestadieni kaip tik koncertavo Siauliuose vaiku pop choru festivalyje "Vaikystes penkline". Maniskis LABAI buvo patenkintas galimybe koncertuoti scenoje.
chikko
QUOTE(dovile24 @ 2007 09 12, 00:04)
Sveikos mamytes,
Savo mazyli (jam 3 metukai) vedu i dainavimo studija "Svirpliukai". Siemet antrus metus lankysim. Mums tai labai ten patinka. Labai sauni vadove. Praeita sestadieni kaip tik koncertavo Siauliuose vaiku pop choru festivalyje "Vaikystes penkline". Maniskis LABAI buvo patenkintas galimybe koncertuoti scenoje.
*

Tikrai šaunu, bet mano vaikas yra hiperaktyvus, t.y.labai jau judrus, ir dainuoti tikrai nedainuos, nors gal reikėtų pabandyti o po to sakyti. Jam labiau patinka judrūs užsiėmimai.
Gal dar kas turit kokių minčių?
inarazina
4u.gif Mano sūnui dabar šeši, nuo trijų metų lankom keramikos, piešimo, muzikos užsiėmimus mažųjų ugdymo studijoje buvusiame buitinyje, įėjimas iš kiemo pusės.
Iš pradžių ėjom į keramiką ir muziką, bet vyresnis muzikos nebenorėjo, tai liko tik keramika ir dar pabandėm piešti.
Fantastiški mokytojai 4u.gif , visos priemonės, šiltas bendravimas, jaukios patalpos. Vaikų nedaug, tai dėmesys kiekvienam išskirtinis. 4u.gif
dovile24
QUOTE(chikko @ 2007 09 13, 14:44)
Tikrai šaunu, bet mano vaikas yra hiperaktyvus, t.y.labai jau judrus, ir dainuoti tikrai nedainuos, nors gal reikėtų pabandyti o po to sakyti. Jam labiau patinka judrūs užsiėmimai.
Gal dar kas turit kokių minčių?
*

Na, mano ir gana judrus vaikas. Bet dainavimo pamokele issedi ir dainuoja. Per sokiu pamokele paisdykauja. Kaip ir visi vaikai.
Noretume ir mes dar lankyti koki sporto bureli, bet kiek ieskojau, esame visur dar per mazi. Nebent gal nezinome, pasidalinkite informacija.
akutele
Tik siandien pamaciau kad yra tokia tema blush2.gif labai noreciau savo pupa vesti dainuoti arba sokti,bet nezinau kur geriausia smile.gif ir pigiausia mirksiukas.gif O gal zinote kiek viena pamokele kainuoja?Ir ar dar nepervelu pradeti lankyti? smile.gif
Šypsenėlė24
Sveikos mamytės, gal kurios ką nors lankėt su kūdikėliais, ir galėtumėt patart, kur geriausia būtų? wub.gif
chikko
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 09 24, 21:07)
Sveikos mamytės, gal kurios ką nors lankėt su kūdikėliais, ir galėtumėt patart, kur geriausia būtų? wub.gif
*

Su kūdikėliais nebent į "Starzdanėlių" mokyklėlę? ten kartu su tėveliais užsiėmimai vyksta.
Įkėliau ČIA
gitancikas
Vedziau ir as savo dukra(rodos nuo 2 iki 5 metu) i Strazdaneles ir visai ten jai patiko mirksiukas.gif
Dvyniuke
Sveikos mamytės,

Mūsų patirtis: Nuo 4 mėn. lankėme Mažųjų ugdymo studiją Respublikos g. (kur "Jūsų paslaugoms" tik įėjimas iš kiemo pusės, 3 aukštas). Lankėme muzikėlę pas mokytoją Aušrą, labai patenkintos abidvi likome. thumbup.gif Toms mamytėms, kurios abejoja ar ne per anksti, tai galiu drąsiai patvirtinti, kad ne. Kadangi pati nesu tokia super kūrybinga, tai man šios pamokėlės labai padėjo sugalvoti ką veikti su vaiku, išmokė žaidimėlių, o ir pati dukrytė akivaizdžiai teigiamai reagavo į šiuos užsimėmimus. Nebent tik tas sunkumas, kad vaikiukas dar labai mažutis, visą laiką ant rankų reikia laikyti.
Beje, tą muzikėlę tebelankome ir dabar, tačiau jau norėtųsi kitokios veiklos. Aš irgi labai esu nustebusi ir nusivylusi, kad štai Vilniuje tokia galybė mokyklėlių, būrelių, o Panevėžyje vos 2 - Strazdanėlės ir ši mūsų lankoma. Dar kažkas minėjo Jakubėno studiją - nuo kada ten priima, kokie atsiliepimai?
Tuo pačiu - gal kas girdėjote ar yra privačių darželių Panevėžyje? Su mielu noru ten leisčiau savo mažę. Jei kas atsiųstumėt info AŽ, būčiau labai dėkinga. Gal jau kur yra tokia tema, nerandu.. blush2.gif
*Pavasarė*
Dar yra Yamaha muzikos mokyklėlė, dar žiemą tikrai veikė:
http://www.muzikosmokykla.lt/programos/ank...uzikavimas.html
Gal kas turite atsiliepimų?
stasytekasyte
QUOTE(Dvyniuke @ 2008 04 07, 10:29)
Sveikos mamytės,

Mūsų patirtis: Nuo 4 mėn. lankėme Mažųjų ugdymo studiją Respublikos g. (kur "Jūsų paslaugoms" tik įėjimas iš kiemo pusės, 3 aukštas). Lankėme muzikėlę pas mokytoją Aušrą, labai patenkintos abidvi likome.  thumbup.gif Toms mamytėms, kurios abejoja ar ne per anksti, tai galiu drąsiai patvirtinti, kad ne. Kadangi pati nesu tokia super kūrybinga, tai man šios pamokėlės labai padėjo sugalvoti ką veikti su vaiku, išmokė žaidimėlių, o ir pati dukrytė akivaizdžiai teigiamai reagavo į šiuos užsimėmimus. Nebent tik tas sunkumas, kad vaikiukas dar labai mažutis, visą laiką ant rankų reikia laikyti.
Beje, tą muzikėlę tebelankome ir dabar, tačiau jau norėtųsi kitokios veiklos. Aš irgi labai esu nustebusi ir nusivylusi, kad štai Vilniuje tokia galybė mokyklėlių, būrelių, o Panevėžyje vos 2 - Strazdanėlės ir ši mūsų lankoma. Dar kažkas minėjo Jakubėno studiją - nuo kada ten priima, kokie atsiliepimai?
Tuo pačiu - gal kas girdėjote ar yra privačių darželių Panevėžyje? Su mielu noru ten leisčiau savo mažę. Jei kas atsiųstumėt info AŽ, būčiau labai dėkinga. Gal jau kur yra tokia tema, nerandu..  blush2.gif
*

Sveika mamyte,
taigi ten pat ir yra privatus darželis, tik jis dirba nuo 9 iki 13 val., mes ten lankėme ir nuostabiai pasirengėme mokyklai, ten priima nuo 4 metų labai puiku, reikia ten nueiti ir pasikalbėti su mokyklėlės mokytoja....
Dvyniuke
Ai, tai va kur tas privatus darzelis doh.gif Maciau reklama per KTV. Gaila, kad tik nuo 4 metu ir pusei dienos, nes mums dar nera 3-u metuku.. Beje, o kokia kaina?
*victoria*
Sveikos mamos 4u.gif ,
Norėjau pasiteirauti, gal kuri žinote kokius tai sporto būrelius vaikams (krepšinio, teniso ir t.t.) Panevėžyje. Niekur nerandu apie tai informacijos unsure.gif . Būtų įdomu sužinoti nuo kokio amžiaus priima vaikus.
(salotiene)
[quote=Dvyniuke,2008 04 07, 11:29]
Sveikos mamytės,

o ar savaitgaliais vyksta sie uzsiemimai ar ne? kokios kainos? 4u.gif
patiko
kur Panevezyje galetu lankyti dramos koki nors bureli, na zodziu, kad butu susije su vaidyba uzsiemimai 4u.gif
krilai
Mes tai ruošiamės šiemet savo 5m sūnų leisti mokytis ankstyvojo dailės ugdymo mokyklėlėn Nemuno8, tik neaišku ar grupe surinks. Gal yra daugiau dailininkų kviečiame prisijungti
Paneveziete
QUOTE(krilai @ 2009 08 27, 13:10)
Mes tai ruošiamės šiemet savo 5m sūnų leisti mokytis ankstyvojo dailės ugdymo mokyklėlėn Nemuno8, tik neaišku ar grupe surinks. Gal yra daugiau dailininkų kviečiame prisijungti
*

Yra vienas potencialus lankytojas! Savo sunenui noreciau dovanoti siuos uzsiemimus. Kokia kaina siu uzsiemimu?
krilai
del kainos tiksliai nepasake, sake tokia pat kaip pernai , bet kad kokia pernai buvo nezinau turbut dar priklausys kiek vaiku susirinks. pabandykit pasiskambint
Raštinės tel. 586579
Adore
http://www.pmn.lt/

cia daug ivairiu bureliu, priima vaikus nuo 4 m., bet daugiausia skirta moksleiviams
vakare.lt
Gal kas lankot ir turit atsiliepimu apie Sermuksniu gatveje atsidariusia ugdymo studija ax.gif
skeliga
va ir as noreciau daugiau suzinoti apie sermuksniuka, kaip ten vyksta uzsiemimai?
kiek zinau ten yra ivairiausiu bureliu, ir vaidybos ir t.t.

maniske cia lanko sokius, tai jai labai patinka, bet noreciau vesti ir i ugdymo studija. gal kas veda, gal galetumete apie tai papasakoti? biggrin.gif
*victoria*
QUOTE(skeliga @ 2009 11 20, 12:18)
va ir as noreciau daugiau suzinoti apie sermuksniuka, kaip ten vyksta uzsiemimai?
kiek zinau ten yra ivairiausiu bureliu, ir vaidybos ir t.t.

maniske cia lanko sokius, tai jai labai patinka, bet noreciau vesti ir i ugdymo studija. gal kas veda, gal galetumete  apie tai papasakoti? biggrin.gif
*

Daugiau galima pasiskaityti www.sermuksniukas.lt
do22
o kazin yra pnvz sokiu bureliu nuo 3metuku... g.gif
garbane
sveikos,mano mazoji siais metais eis i pirma klase ir labai noretu lankyti dailes bureli,gaila mokykloje tokio nebus.idomu ar mieste yra,mes is rajono tai tik del susisiekimo gali buti sunkiau,juk kazdien vaiko nepriveziosi,norisi kad pats iki tos mokykleles nusigautu.
Doviliukas83
Labas vakaras! Ar yra mamyciu su savo kudikeliais ( 4-6 men.) , lankanciu Strazdaneliu mokyklele Panavezyje? Kokie butu atsuliepimai? smile.gif
meduolytee
Kazin kur butu galima sokti ir dainuoti vaikiukams nuo 3 metuku g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.