Po nesekmingo antrojo nestumo ir iveikusi visas baimes nusprendziau pabandyti dar karta, juk turi buti gerai.
Vis slaptai pagalvodavau, o gal mergaite (mat namuose jau vaiksciojo penkiametis brolis, o antrasis angeliukas irgi turejo varpine tarp kojyciu
Vizitas pas gydytoja. Verdiktas - nestumo nematau. Kaip tai nematot? Jis yra, as zinau. Gydytojas - ateikit, po savaites. Bet as zinau, kad jis jau cia
Nestumas buvo vienas lengviausiu, o ir visada kartojau sau, gimdysiu lengvai, gana man to skausmo gyvenime.
Del nenumatytu aplinkybiu teko pries gimdyma paguleti ligonineje - mano sveikata suslubavo, bet gal ir gerai, priesingu atveju turbut buciau taip ir nenuvaziavusi iki KMUK (o kelio vos 10 min).
Tai, nuo pradziu:
Liepos 3-ioji. Gydytoja pries ilgaji savaitgali nori isitikinti ar su mano kakleliu nera jokiu pakitimu (terminas - liepos 17). Patikros metu pastebejau jos greitai didejancias is nuostabos akis - brangioji, jau 4cm, sianakt gimdysi
Ech, galvoju, as dar nieko nejauciu, sulauksiu as jusu ir po mindauginiu.
Liepos 7-oji. Po mindauginiu, grizta dieninis personalas i skyriu ir juokiasi is manes: "negi tu dar nepagimdei?". Galvoju, juokites juokites... apsivers kamazas ir mano kieme su sausainiais
Liepos 8-oji. Rytas. Apziura - 8cm. Gydytojos zodziai: "gal jau nebejuokink zmoniu, susirink daiktus ir eik gimdykla", na negi gincysies
Gimdykla. Nuleidziami vandenys. Kruva aparatu del mano sveikatos bukles. Pora rimtu saremiu ir mes turim BROLI
Stai taip musu seima papilde brolis