Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ilgai lauktas brolis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Eleph9
Taigi, pribrendo laikas ir man perteikti savo istorija ant "popieriaus"...

Po nesekmingo antrojo nestumo ir iveikusi visas baimes nusprendziau pabandyti dar karta, juk turi buti gerai.
Vis slaptai pagalvodavau, o gal mergaite (mat namuose jau vaiksciojo penkiametis brolis, o antrasis angeliukas irgi turejo varpine tarp kojyciu rolleyes.gif ).

Vizitas pas gydytoja. Verdiktas - nestumo nematau. Kaip tai nematot? Jis yra, as zinau. Gydytojas - ateikit, po savaites. Bet as zinau, kad jis jau cia bigsmile.gif , tiesiog jauciu.
Nestumas buvo vienas lengviausiu, o ir visada kartojau sau, gimdysiu lengvai, gana man to skausmo gyvenime.
Del nenumatytu aplinkybiu teko pries gimdyma paguleti ligonineje - mano sveikata suslubavo, bet gal ir gerai, priesingu atveju turbut buciau taip ir nenuvaziavusi iki KMUK (o kelio vos 10 min).
Tai, nuo pradziu:
Liepos 3-ioji. Gydytoja pries ilgaji savaitgali nori isitikinti ar su mano kakleliu nera jokiu pakitimu (terminas - liepos 17). Patikros metu pastebejau jos greitai didejancias is nuostabos akis - brangioji, jau 4cm, sianakt gimdysi bigsmile.gif
Ech, galvoju, as dar nieko nejauciu, sulauksiu as jusu ir po mindauginiu.
Liepos 7-oji. Po mindauginiu, grizta dieninis personalas i skyriu ir juokiasi is manes: "negi tu dar nepagimdei?". Galvoju, juokites juokites... apsivers kamazas ir mano kieme su sausainiais tongue.gif Taigi, apziura - 6cm ir vel tie patys zodziai, na, sianakt gimdysim lotuliukas.gif
Liepos 8-oji. Rytas. Apziura - 8cm. Gydytojos zodziai: "gal jau nebejuokink zmoniu, susirink daiktus ir eik gimdykla", na negi gincysies ax.gif o galvoj kirba tik viena mintis, kaip as gimdysiu jei man nieko neskauda doh.gif
Gimdykla. Nuleidziami vandenys. Kruva aparatu del mano sveikatos bukles. Pora rimtu saremiu ir mes turim BROLI clap.gif . Dokumentuose irasas. Gimdymo trukme - 40 min.

Stai taip musu seima papilde brolis wub.gif , kurio sypsena nuginkluoja visas bemieges naktis, visa iskesta (kad ir nedideli) skausma wub.gif

Ramintuske21
Sauni istorija, sveikinimai mamytei 4u.gif
citroen
Saunuole mamyte thumbup.gif , saunuoliukas Daugirdukas wub.gif Linkiu kad dukrytes atejimas butu toks pat lengvas wub.gif wub.gif wub.gif
Kvaksytė
Geras smile.gif Toks jausmas kad nespėjai pasakyti OP ir pagimdei bigsmile.gif Šaunuolė mamytė ir šaunuoliai berniukai abu 4u.gif
Teta A
Ech...As irgi taip noriu!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

4u.gif
Pieva*
Linkėjimai Daugirdukui 4u.gif Eleph, nu bet ir greitai tavo kieme apsivertė tas kamazas su sausainiais lotuliukas.gif
Devilscat
gera istorija smile.gif na paketelis lengvai ir greitai suveike siustas visu liepinukiu mirksiukas.gif Daugirdukui daug sveikateles 4u.gif
vi78
sveikinimai 4u.gif ir kad tas trecias kartas nemeluotu ir butu mergaite mirksiukas.gif
irmaba
kokia sauni istorija ir gimimas berniuko toks kaip mano sunelio irgi liepinuko thumbup.gif
isejus111
o va kaip lengvai, saunu thumbup.gif
linksmuoliukas
šauni mamytė, šaunus sūniukas, šaunus ir gimdymas, nors sako kiekvienas gimdymas atsiima savo... 4u.gif thumbup.gif
antuke
Labai grazi istorija. Eh, kad ir mums taip lengvai tas brolis gimtu.. O ir panasus amzius bus tarp maniskiu, kaip ir tarp jusu berniuku! Linkiu, kad kita karta ir sesyte atsirastu smile.gif 4u.gif
Eleph9
QUOTE(antuke @ 2009 11 08, 13:28)
Labai grazi istorija. Eh, kad ir mums taip lengvai tas brolis gimtu.. O ir panasus amzius bus tarp maniskiu, kaip ir tarp jusu berniuku! Linkiu, kad kita karta ir sesyte atsirastu smile.gif 4u.gif
*

Aciu.
Tikek ir taip bus mirksiukas.gif
Rino
labai graži istorija 4u.gif
simuchiuke
4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip smagu skaityt tokias istorijas. aš ir vakar bendradarbėm paskaojau savają, kažkaip atsiminiau viską smulkiai. mirksiukas.gif
rimmka
Sveikinu su antruoju sūneliu drinks_cheers.gif Mes esam likimo seserys drinks_cheers.gif Du sūnūs šaunu aš manau mirksiukas.gif
Eleph9
QUOTE(rimmka @ 2009 11 08, 23:56)
Sveikinu su antruoju sūneliu drinks_cheers.gif Mes esam likimo seserys drinks_cheers.gif Du sūnūs šaunu aš manau mirksiukas.gif
*

Na noretusi tos mergytes vis tik... bet kas garantuos? lotuliukas.gif
Fiorella
OHO bigsmile.gif Nieko sau thumbup.gif Linkiu jum ir sesutės taip lengvai ir greitai sulaukti 4u.gif
asmodeja
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ana1
Graži istorija wub.gif wub.gif
Bozena83
Labai miela istorija 4u.gif
Aukit sveiki ir dideli thumbup.gif
liolia79
Na jau dukryte tai visai lengvai ir greitai ateis i pasauli 4u.gif ax.gif
Sveikinu smile.gif Sekmes jusu seimynai 4u.gif mirksiukas.gif
rimmka
QUOTE(Eleph9 @ 2009 11 09, 12:08)
Na noretusi tos mergytes vis tik... bet kas garantuos?  lotuliukas.gif
*

Joo norėtus,bet konkurencijos neturim mirksiukas.gif
finta
Lengvai ir greitai thumbup.gif . Saunuole mamyte 4u.gif
Cool Mama
Ech kad man toks lengvas gimdymas biggrin.gif
Mes irgi laukiam antro broliuko, o kazkaip visada maniau kad antra mergyte bus biggrin.gif
eling
Va čia tai SUPERgimdymas thumbup.gif ! Aukite sveikučiai 4u.gif
-Astreja-
Oi kokia grazi istorija!! Ir laabai geras gimdymas thumbup.gif aukit sveiki ir dideli! wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.