QUOTE(Ramsius @ 2010 02 10, 16:53)
paaiskinimai du - arba Jusu sirdies tolerancija tachikardijai labai maza, arba is tikruju panikos metu buna didelis pulsas.QUOTE(Skorpix @ 2010 02 10, 16:10) Labutis , as taip pat , kaip ir Jus, esu tokia pseudo - sirdininke, nes viskas kyla daugiau del nerviniu, kartais labi uzsleptu dalyku - kankina tiek vegetodistonija, tiek PA ( pastaruoju metu savijauta visai nebloga Pastaruoju metu pastebiu keista dalyka - sirdis ima dazniau plakti pavalgius, gal issiputes skrandis spaudzia Kaskart kai pavalgau taip būna QUOTE(Loram @ 2010 02 10, 18:40) paaiskinimai du - arba Jusu sirdies tolerancija tachikardijai labai maza, arba is tikruju panikos metu buna didelis pulsas. Ačiū už atsakymus Pulso tai niekad nematavau PA metu, kažkaip ne tas galvoj būdavo... O siaip pulsas kai neistinka PA ir koks kitas nervinis priepuolis Va, jau antra diena kaip nepermušinėja širdis
[quote=Ramsius,2010 02 11, 11:42]
Kaskart kai pavalgau taip būna Visu pirma, smagu, kad sirdele nurimo ir nera nemaloniu permusimu, dziaugiuosi su tavim kartu O antra, smagu dar ir del to, kad esi ne vienas su visokiais keistais pojuciais ( didzioji dalis zmoniu net nesuprastu, KOKS tai jausmas, kai uzvalgai ir sirdis ima duotis...) Vis del to man nuo maisto kiekio tai priklauso - tikrai nesu rajune Pamenu, pries Kaledas buvome restoranelyje - porcijos tikrai "prancuziskos", maistas skanus - suvalgiau tik zuvies silta patiekala ir dar maza desertuka, taure vyno - galvojau, kad tuoj nuleksiu nuo kedes - taip sirdis isibegejo, kad nei normaliai sedet, nei bendraut Na, laikomes
Sveikos:) Isigijau labai gera knyga-siulau ir jums, ir visiems turintiems sveikatos problemu, ir siaip besidomintiems sveiku gyvenimo budu. Knyga vadinasi "Allergies Disease in Disguise", autore gydytoja Carolee Bateson-Koch. Taip, kalba vyksta apie alergija;) Pasirodo alergiski esame beveik visi tam tikriems maisto produktams, dazniausiai kvieciams ir pieno produktams. Taciau sia alergija galima isnaikinti-laikinai (6-ioms savaitems) isbraukus is savo dietos alergija sukeliancius produktus, (anksciau minetus, isskyrus sviesta), taip pat cukru (visiskai), zemes riesutus ir dar kai ka. Valgyti reikia kuo daugiau vaisiu, darzoviu, galima ir grikiu kruopu, ir kitu kruopu, tik ginkDie, ne kvietinius (turima omeny ir kvietinius miltus, ir viskas kas is ju gaminama- sausainiai, bandutes, nepamirskite, kad kvieciu ekstrakto yra ir buljono kubeliuose). Autore siulo spaustis darzoviu sultis, vartoti virskinimo pagalbininkus fermentus, probiotikus (kur saldytuvuose stovi, ne is pakeliu). Darbas nelengvas, bet vertas demesio. Pati turiu sveikatos nusiskundimu ir su sirdimi (permusimai, irgi po valgio) ir ne tik. Siulau isigyti knyga (nezinau ar lietuviu kalba tokia egzistuoja), issistudijuoti ir veikti. Tabletes tik simptomus palengvina, o priezasties, deja, nepanaikina. Sekmes.
Gal galit patart kokius nereceptinius greitai veikiancius raminamuosius?
QUOTE(dzhiedre @ 2010 02 11, 14:24) Gal galit patart kokius nereceptinius greitai veikiancius raminamuosius? valerijono tablečikės, Neuro-3..
o kas veiksmingiau: valerijono tinktura ar valerijono tableciukes?
O gal yra koks nors kitas butas nuraminti sirdelei bei pulsui?
QUOTE(dzhiedre @ 2010 02 11, 13:24) Gal galit patart kokius nereceptinius greitai veikiancius raminamuosius? Dormiplant homeopatinis. Priepuolio metu-lexotanilis. Papildyta: QUOTE(dzhiedre @ 2010 02 11, 16:55) O gal yra koks nors kitas butas nuraminti sirdelei bei pulsui? Bent jau man,pulsas truputį pakrenta ar bent jau nustoja didėt atsisėdus.Nes stovint pulsas didėja arba nekrenta,todėl visad atsisėdu.
laba diena visoms.
Turiu ir aš klausimėlių. Mano tetai labai blogai. Krujospūdis lyg ir normalus, tik pulsas greitas apie 90-100. Jai 65 metai. Labai dažnai trūksta oro (net lūpos pamėlsta) ir plazda smarkiai širdis, visada jaučiasi silpna, dusina. Net vemia kartais (bet vis sako kad kažką ne taip suvalgė). Pas kardiologus lankėsi gal jau dešimt kartų. Kardiograma gera, skydliaukės pakitimų nėra. Tik padarius širdies vožtuvų echoskopą, pripažino tribūrio vožtuvo nesandarumą 2-3 laipsnio . Tačiau profesorius Kirkutis sako, jog nuo to negali ji jaustis taip blogai. Kirkutis patarė išsitirt hormonus ir vidaus organus. Vidaus organų echo nieko blogo nerodo. Kaip manote, kur geriausia išsitirt tuos hormonus visus, kurie gali taip draskyt širdutę? Tiesa,jai pastoviai kažkas sunaudoja Kalį, nes norma turi būti apie 5, o būna tik apie 3.5. Sulašinus kelias dienas Kalio, jai pagerėja kažkiek , bet po poros dienų vėl blogai jaučiasi. Kažin kas gali suėst kalį organizme ? Jau nebežinom ko griebtis, žmogui blogai, numirt nori, o ligos ir vaistų nėra
sveiki, as en metu kankinaus su pulsu,sirdis atrode lipdavo per gerkle , vos tik atsiguli, ir siiap turiu problemu su sirdim , buvo uzejes keistas permusimas, ne toks kaip visada , israse kalio, pora sav geriau , pagerejimo nepajutau , paskui kaskodel nusprendziau nusipirkti magne b6, tai pavartojus savaite man dingo tie permusimai , jau apie menesi gyvenu su ramiu ritmu anksciau nera buve kad savaites begyje neuzeitu tas begantis pulsas, tai labai keista, man tik truko magnio
Čia norėčiau aprašyti savo istoriją tam, kad kažkam kai man netektų daugelį metų kovoti su tariamais vaiduokliais, o tiesiog trūko gero ir atidaus gydytojo
Kai tai prasidėjo man buvo kažkur 16 metų. Šurdis staiga kažkaip susisukdavo ir pradėdavo mušti napsakomu ritmu. Kilnodavosi krūtinė, imdavo skaudėti visi dantys, svaikti galva, dažnai apalpdavau. Šiaip priepuolis praeidavo tik atsiguus visai tiesiai arba suspaudus visus kūno raumenis (nežinau kai paaiškinti O tada pakeičiau polikliniką ir turėjau naują gydytoją. Ji išklausė Taigi dabar permušimų nėra Taigi tik norėjau paskatinti visas: jei kažkas tikrai neduoda ramybės, trukdo gyventi, neramina-ieškokit atsakymo.Jis kažkur yra. Tik turi atsirasti gydytojas, kuriam tu būsi įdomus Sėkmės visoms. kuo daugiau gražiau akimirkų ir kuo mažiau ligų jūsų gyvenime
Panasu kad ir man buvo kazkoks priepuolis
|