Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per stora seksui?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Utiuitiutė
Sukurti temą paskatino ką tik perskaitytas straipsnis internete. Pati tokių problemų neturiu, MB neslepia, kad jam patinka apvalesnės rolleyes.gif , o ne lentukės, tačiau susimąsčiau- kiek įtakos pilnaverčiam seksualiniam gyvenimui turi apkūnumas, ar tikrai kai kam tai yra baisulinė problema? unsure.gif
Kadangi šiame subforume renkasi pačios gražiausios, bet ne kūdžiausios Lietuvos moterys, manau, temai vietai tinkama.

Keletas citatų:

“Noriu sulieknėti, kad lovoje patirčiau malonumą. Apie kokį seksą galima kalbėti, kai esu tokių gabaritų? Vyras manimi nebesidomi, nes po gimdymo aš papilnėjau. Gatvėje palydi pašaipiais žvilgsniais… Anksčiau žiūrėdavo su geismu akyse, o dabar su pasigailėjimu. Apsirenk madingą sijoną su praskiepu – pasišaipys. Štai ir sėdžiu viena, o juk taip pat esu gyvas žmogus, moteris, man norisi vyrų dėmesio. O esant tokioms formoms… Akivaizdu, jog seksas ne mums!”

Maja, 28 metai

“Aš jau numojau ranka į lovos reikalus. Gal nusipirkti vibratorių, o vyrą atstumti? Kai tik užsimena apie seksą, aš iš karto puolu į ašaras. Nesigauna! Manęs lovoje per daug. Niekaip negaliu išsirinkti patogios pozos. Pati esu kaip gremėzdas: būnant ant viršaus sunku judėti, gulint apačioje trukdo stambūs klubai, pakelti kojas į viršų – problema, pasivertus ant šono krūtinė kabo… Susirieti į kamuoliuką, kad savęs nematytum, ant galvos užsitrauki antklodę ir grauži nagus: nori malonumo, bet jo nėra! O vyras lovoje taip pat kaip sunkų darbą dirbdamas: neapkabina, nepaglamonėja.
Žinoma, koks malonumas glamonėti tokį baisų kūną. Bet juk kartais galėtų – vis dėlto vyras. Ir nuo tokio nepasitenkinimo vaikštau susinervinusi. O ką jis vieną kartą pasiūlė: “Klausyk, savaitgalį nuvežkime vaikus mamai ir surenkime sau erotinę šventę: nurengsime vienas kitą ir pasimylėsime tiesiog ant sofos prieš veidrodį”. Aš taip ir pritūpiau: negi vidury baltos dienos demonstruosiu savo kūną ir, negana to, pati žiūrėsiu į jo atspindį veidrodyje? Po tokios “šventės” aš pasikarsiu! Iš apmaudo net apsiverkiau, o jis įsižeidė. Ne, geriau aš numesiu bent 20 kilogramų, o paskui ir sekse viskas bus gerai“.

Laima, 33 metai
Šelma
Gera tema Ciocyt thumbup.gif Asmeniškai aš, kai priaugu svorio nenoriu mylėtis ne dėl fizinio diskomforto (na tiek nepriaugu), bet todėl, kad jaučiuosi negraži ir stora doh.gif Ir atvirkščiai, sulieknėjusi bevelyčiau iš lovos neišlipt biggrin.gif Tai, kaip ir galima sakyti, kad svoris įtakoja tą reikalą g.gif

O jei dėl "per stora mylėtis", tai pažynojau vaikiną kuris atvirumo akimirka (dažnai gerai pamirkyta šnapse) guosdavosi, kad per pilvą negali normaliai pasimylėt, jam tai buvo problema.
Fifux'e
idomi temuke bigsmile.gif 4u.gif
seip adabr kai paskaiciau ir susimasciau,ar cia tikrai itakoja,ar ne g.gif pacei reikia numesti enemazai kg verysad.gif ir kai prisimenu save pries issipuciant smile.gif ,tai viskas buvo tikrai kitaip blush2.gif 4u.gif
tad manyciau ir as,kad svoris itakoja nora myletis 4u.gif kaip ir selma minejo-visas manau daugiau buna del psichologinio diskomforto doh.gif o ne del to kad negali doh.gif smile.gif
SilRa
schmoll.gif netrukdė,netrukdo ir nemanau, kad trukdys ax.gif nei man vyro pilvukas, nei jam maniškis niekada dar neatrodė atstumiantys cool.gif myliuosi su žmogumi, o ne su jo lašinukais mirksiukas.gif ir pati kažkaip lovoje dėl to nekompleksuoju,ir vyrui savajam neleidžiu ax.gif

manau,kad jei jautiesi per stora mylėti,tai laikas ne mesti svorį, o susitvarkyti savo mintis - kompleksai savaime neišnyksta. niekas negali garantuoti,kad pašalinus lašinaičius nepasirodys kojos per trumpos vyrui apkabinti ar nosis per ilga bučiuotis cool.gif
Brūkšniukas
Man regis čia daugiau psichologinis kliuvinys - pirmiausia mes nebepatinkam pačios sau, o tada įsikalbam, kad ir vyrui nebepatinkam unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2009 11 08, 15:02)
ar nosis per ilga bučiuotis cool.gif
*

jo, jo, nosis visada trukdo bučiuotis biggrin.gif
jurgacka
Baikit, maniske visai trumpa ta nosis, ir tai trukdo biggrin.gif
Brūkšniukas
QUOTE(jurgacka @ 2009 11 08, 21:32)
Baikit, maniske visai trumpa ta nosis, ir tai trukdo biggrin.gif
*

tai va - visai čia ne svoryje esmė biggrin.gif

jaučiu daugiau niekas nebepasisakys? unsure.gif
pepilota
Cia, manau, labiau ne svorio klausimas, bet kaip tu del to jautiesi. Jeigu tu esi laiminga ir pasitikinti savim su +N kiekiu kg, tai ir lovoj busi sekso deive. Bet jei nemyli pasikeitusios saves, tai naturaliai nenori savo kuno demonstruot, kompleksuoji lovoj ir tai, be abejo trukdo patirti malonuma. As is dalies suprantu, kad vyras gali ir nebejausti buvusios aistros, jei priaugi 20kg, pavyzdziui. Nes tai jau yra tikrai daug ir visiskai keicia zmogaus isvaizda. Man Mb aciu dievui niekad nera priekaistaves del kg. Nors svoris kuri laika svyruodavo +-5-7kg, bet as net pasiekus sau leidziama maksimalia riba atrodau estetiskai. Bet jei priaugciau 20kg, nu dievazi negaleciau pykti ant jo, kad jis manes nenori, nes vaizdelis tikrai butu nekoks doh.gif Ir neapgaudinekim saves, kad jei myles, myles visokia mirksiukas.gif
Bet as jau cia gal ne i tema blush2.gif
Utiuitiutė
QUOTE(pepilota @ 2009 11 10, 02:46)
Ir neapgaudinekim saves, kad jei myles, myles visokia mirksiukas.gif 
*

O aš kažkodėl manau, kad jei vyras protingas, tai tikrai mylės visokią ax.gif Svarbu, kad vidus spindėtų, ne išorė. Juk kiek yra "gražuolių princų", kurie gyvena su storomis "pabaisomis"- pasižiūri ir pagalvoji: ką jie kartu veikia? g.gif rolleyes.gif
Regresia*
QUOTE(pepilota @ 2009 11 10, 01:46)
Bet jei priaugciau 20kg, nu dievazi negaleciau pykti ant jo, kad jis manes nenori, nes vaizdelis tikrai butu nekoks doh.gif  Ir neapgaudinekim saves, kad jei myles, myles visokia mirksiukas.gif 
*

O as buvau priaugusi beveik 20 kg ir tiesa sakant nesusilaukiau jokio pasisakymo is jo puses ta tema, kad gal jau susiimk, sustok, nestorek daugiau. Tai mane butu tik nugramzdine dar labiau i depresija. Jauciausi taip pat mylima ir geidziama, tik pati saves nemylejau.

ooo
na pagalvojau, kad nors sveriu uchhh, bet zvake (na pratima toki) padaryt galiu biggrin.gif o jei galiu tai, tai galiu ir visa kita biggrin.gif svarbu noro butu...
dar svarbu turet vyra, kuriam apvalumai patinka ar bent jau netrukdo ax.gif ir tada nesvarbu sviesoj ar tamsoj, ar ant sono ten tos krutys kazkaip taip ar ne taip ax.gif
paprastai su stambesnem seksas nepatinka trumpa...iams, nes tiesiog nepasiekia, jei labai giliai tarp slaunu netelpa ilysti ax.gif isskyrus atvejus, kai moteris gali ne tik zvake, bet ir spagata padaryti biggrin.gif sitie sugebejimai nuo svorio nepriklauso rolleyes.gif
Utiuitiutė
O kažin, vyrai meluoja, kad "nepastebi" lašinių ar jie iš tikrųjų nuoširdžiai jų nepastebi? Žinoma, kalbu apie tuos vyrus, kuriems mes patinkam, su kuriais esam ax.gif
solo
Tai kad ir vyrai skirtingi. Mano draugės pavyzdys - anksčiau ji svėrė 15kg daugiau nei dabar, tačiau tvirtina, kad josios brangusis absoliučiai nepastebėjo, kad ji palaipsniui tuos 15 numetė biggrin.gif Sako jo, žiūrint dabar į fotkes, jis atskiria kur kas, bet realiai skirtumo nematė biggrin.gif Kita draugė tvirtina, kad jos B mato ant jos net 3 kg svyravimus.
MB mano 5kg aplitudės irgi nepastebi. Kai sustorėju, gal ir gerai, bet kai numetu... norėtųs komplimento, kaip pagražėjau lotuliukas.gif
Šelma
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 19:58)
O kažin, vyrai meluoja, kad "nepastebi" lašinių ar jie iš tikrųjų nuoširdžiai jų nepastebi? Žinoma, kalbu apie tuos vyrus, kuriems mes patinkam, su kuriais esam  ax.gif
*

Manau meilei plačiąją prasme išvaizda nėra labai svarbi g.gif Putnumas skonio reikalas, bet gyvename juk su nuotaika, švelnumu, supratimu, geru kvapu, išdykėliškumu, spontaniškumu, o ne su liekna talija... MB ansvorio neturi, su riebiom moteriškėm nesimyliu, bet šiaips bendraujant su draugėm kurios kartais pastorėja, kartais sulieknėja tai jausmais joms nesikeičia visiškai, akiai gera forma gal ir malonesnė, bet labiau ta išvaizda svarbi tiek kiek ji įtakoja mylimo žmogaus savijautą smile.gif
SilRa
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 18:58)
O kažin, vyrai meluoja, kad "nepastebi" lašinių ar jie iš tikrųjų nuoširdžiai jų nepastebi? Žinoma, kalbu apie tuos vyrus, kuriems mes patinkam, su kuriais esam  ax.gif
*

mano brungiausias- stambus vyriškis, bet man tai nė motais - na, nesvarbu man, neskaičiuoju,ar lišna rinkelė ant kur nors neatsirado. todėl manau, kad jei žmogus tikrai rūpi, tai jo storumo-kūdumo nepastebi, nes ne į tai žiūri. juk pastebėjot, kad jei turite seną ir gerą draugę ar draugą, ir kas nors paklausia, ar ji/jis graži ar gražus - turime pamąstyti prieš atsakydamos -paprasčiausiai apie tai negalvojame. man visos mano draugės yra gražios, nors objektyviai kam nors gal atrodytų kitaip ax.gif
Utiuitiutė
Bet su draugais nesam tiek artimi, aš kalbu apie konkrečią situaciją- nuogumą lovoje pačiais intymiausiais momentais g.gif
lauryna
*

Manau vyrai tikrai pastebi visus lasiakus ir priaugta svori, tik nieko nekomentuoja del sventos ramybes g.gif O kam reikalinga pastoviai burbanti moteris ir neisenkancios temos apie dietas ir kokie visi vyrai kiaules mirksiukas.gif
Šelma
CP, man nesveikuojančiai smegenine dėl kūno kulto norėtusi nestoro vyro šalia blush2.gif O MB niekad nė žodžio nėra pasakęs dėl mano kūno (blogo žodžio), atvirkščiai, kai sulieknėju, pysta, kad subiniukas sumažėja biggrin.gif Manau 1. na v kus druzei netu ir 2.jei nesirenki storulkos-storuliuko, o taip jau atsitinka iš gero gyvenimo tai juk pasikeičia to mylimojo kūnas ne per naktį ir tiesiog neisivaizduoji kitaip g.gif Teorija..
Papildyta:
Paklausiau SB. Sako meluoja, kad nepastebi.Sako neori įžeist cool.gif Pizdukas bash.gif:
Utiuitiutė
QUOTE(Šelma @ 2009 11 10, 21:32)
Pizdukas bash.gif:
*

laugh.gif

Na, maniškiui nereikia bijot, kad įžeisiu. Bet, blemba, reiks užspaust ir išsiaiškint kada. Dėl visa ko pikto lotuliukas.gif
Brūkšniukas
Vis vien kvailiausia, kai vyras apkabina, tada ranka netyčia nuslenka ant (iš kažkur atsiradusios) padangos ir nuskamba sumišęs balsas: "šito anksčiau nebuvo" unsure.gif doh.gif
Utiuitiutė
Man niekada nėra taip pasakęs blink.gif Arba bijo gaut į marmūzę, arba... smile.gif O jei rimčiau, tai tkriausiai aš pati dažniau padejuoju, kad priaugau kažkiek arba paklausiu, ar matosi. Tai jis tiesiog konstatuoja faktą ir tiek.
O lovoje kažkiek kompleksavavu tik santykių pradžioje, kol įsitikinau, kad jam patinka žiūrėti į mane plikinėjančią ir nebūtinai visada jo akys mato tai, ką maniškės veidrodyje cool.gif
ooo
manau, kad pastebi priaugtus kilus, bet toleruoja. Arba supranta, kad kalbejimas efekto neduoda - geriau silta vasaros vakara pakviest romantiskai pasivaiksciot biggrin.gif
nu arba uzsiimt " menine gimnastika" blush2.gif lotuliukas.gif
Utiuitiutė
Vakar užlaužiau saviškį rolleyes.gif Bet dabar išvažiuoju, papasakosiu grįžusi. Leidžiu paspėliot, ką sakė mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(SilRa @ 2009 11 08, 15:02)

manau,kad jei jautiesi per stora mylėti,tai laikas ne mesti svorį, o susitvarkyti savo mintis - kompleksai savaime neišnyksta. niekas negali garantuoti,kad pašalinus lašinaičius nepasirodys kojos per trumpos vyrui apkabinti ar nosis per ilga bučiuotis

va cia gal ir teisybele pasakei 4u.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 07:46)
O aš kažkodėl manau, kad jei vyras protingas, tai tikrai mylės visokią  ax.gif Svarbu, kad vidus spindėtų, ne išorė. Juk kiek yra "gražuolių princų", kurie gyvena su storomis "pabaisomis"- pasižiūri ir pagalvoji: ką jie kartu veikia?  g.gif  rolleyes.gif
*

o va mano vyras sako,kad negaleciau glamonetis su kudute smile.gif sako nera ka ten liesti,vien tik kaulai,tai kam to reikia 4u.gif

*

va cia tai geras klausimas g.gif
manau mb pastebi,tik niekad nepriestarauja g.gif yra karta man pasakes,kad va pirlvuziuka biski pasiauginai mirksiukas.gif bet mamyt nelabai jau nori izeisti,tai apsimeta labaiu kad nemato unsure.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 11 10, 23:28)
Vis vien kvailiausia, kai vyras apkabina, tada ranka netyčia nuslenka ant (iš kažkur atsiradusios) padangos ir nuskamba sumišęs balsas: "šito anksčiau nebuvo" unsure.gif  doh.gif
*

doh.gif va cia tai gruzas biggrin.gif
viena karta yra pasakes,bet kazkiap ne pirkai,o juoko forma...tada ir susimasciau,kad gal laiks biski susimti,ale sunkei man sekasi iki siol verysad.gif
pepilota
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 09:46)
O aš kažkodėl manau, kad jei vyras protingas, tai tikrai mylės visokią   Svarbu, kad vidus spindėtų, ne išorė. Juk kiek yra "gražuolių princų", kurie gyvena su storomis "pabaisomis"- pasižiūri ir pagalvoji: ką jie kartu veikia?
*

Nu nors nusisauk nesutinku doh.gif Esu tikra, kad vyrai myli akimis. Taip, vidus be galo svarbus, gyvenime manes nepatrauktu tuscias grazuolis, bet estetinis vaizdas turi but nors tu ka g.gif Visos mes skirtingos, bet mane atstumianciai veikia kai pamatau pas jaunus vyrus ant kelniu kabanti pilva doh.gif Nors jei myleciau toki, tai susitaikyciau aisku g.gif Tfu tfu tfu man tas negresia, labiausiai rupinuosi, kad MB nesukustu biggrin.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 20:58)
O kažin, vyrai meluoja, kad "nepastebi" lašinių ar jie iš tikrųjų nuoširdžiai jų nepastebi? Žinoma, kalbu apie tuos vyrus, kuriems mes patinkam, su kuriais esam 
*

Kaip kurie g.gif Tikrai protingas vyras niekada nesakys teisybes. Kaip MB sako, sis klausimas pats pavojingiausias, nes kaip beatsakytum bus blogai biggrin.gif Todel jis visada sako: grazi visokia. Ir galbok kaip nori doh.gif
Svarbu patikti paciai sau rolleyes.gif

QUOTE(solo @ 2009 11 10, 21:21)
Tai kad ir vyrai skirtingi. Mano draugės pavyzdys - anksčiau ji svėrė 15kg daugiau nei dabar, tačiau tvirtina, kad josios brangusis absoliučiai nepastebėjo, kad ji palaipsniui tuos 15 numetė   Sako jo, žiūrint dabar į fotkes, jis atskiria kur kas, bet realiai skirtumo nematė Kita draugė tvirtina, kad jos B mato ant jos net 3 kg svyravimus.
MB mano 5kg aplitudės irgi nepastebi. Kai sustorėju, gal ir gerai, bet kai numetu... norėtųs komplimento, kaip pagražėjau
*

Teisybe. Musu santykiu pradzioj as gal 10kg daugiau sveriau, o maniskiui atrodo, kad as tokia pati biggrin.gif gal ir gerai, kai priaugi nepastebi biggrin.gif

QUOTE(SilRa @ 2009 11 10, 22:08)
mano brungiausias- stambus vyriškis, bet man tai nė motais - na, nesvarbu man, neskaičiuoju,ar lišna rinkelė ant kur nors neatsirado.
*

Tai aisku, kad lysna rinkele nemaiso, bet jei TB rimtai nutuktu? Vistiek tau patrauklus butu?
Man tai butu zenklas, zmogus visai negerbia saves ir nesirupina savim. dar as manau, kad tas vertinimas antros puses labai priklauso nuo to, kiek demesio skiri pats sau. Jei vyras ar moteris yra sportuojantys, sveikai gyvenantys ir prisiziurintys, kazin ar juos patrauktu aptinges ir aptukes priesingos lyties atstovas g.gif Bet jei pats turi ne viena kg papildoma tai ir i kita visai kitaip ziuri g.gif Manyciau taip g.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 10, 23:47)
laugh.gif

Na, maniškiui nereikia bijot, kad įžeisiu. Bet, blemba, reiks užspaust ir išsiaiškint kada. Dėl visa ko pikto lotuliukas.gif
*

Meluos vistiek. Busi patenkinta atsakymu, garantuoju biggrin.gif
Fifux'e
cp,sakei prispaudei savaji,bet nesakei ka sake biggrin.gif
Smėlio laikrodis
Mano nuomone viršsvoris kenkia ir žmogų tikrai veikia. T.y. pirmiausiai imama prasčiau ar visai blogai jaustis psichologiškai, o paskui ir fiziškai. Juk turint viršsvorio sunkiau ir eit, ir sportuot ir logiška, kad mylėtis taip pat. Jei viršsvorio turintis žmogus jaučiasi blogai, jam nepatinka kaip jis atrodo, jis nuolat apie tai galvoja, tai normalu, kad ir lovoj jam sunkiau atsijungt, nes galvoja apie tai. Jei žmogus kompleksuoja dėl savo išvaizdos tarp žmonių, tai kompleksuoja ir lovoj. Duok dieve kad partneris tai suprastų ir priimtų normaliai.

Ar priaugu svorio ar numetu, MB niekad nieko nemato. Aišku, smagu, kad nieko nesako kai priaugu kelis kg, bet kai tuos kelis numetu, tai norisi, kad pagirtų, o jis niekad nieko nepastebi doh.gif Nei svorio, nei kaip apsirengus ar pasidažius, nieko doh.gif
Atsakymas visada vienas - tu pati gražiausia lotuliukas.gif Kartais paklausiu kaip atrodau, nes reik nuomonės iš šono, bet be šansų, niekad nesako nieko kito lotuliukas.gif

pepilota
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 16, 14:39)
Atsakymas visada vienas - tu pati gražiausia lotuliukas.gif Kartais  paklausiu kaip atrodau, nes reik nuomonės iš šono, bet be šansų, niekad nesako nieko kito  lotuliukas.gif
*

Gal mes su tuo paciu vyru gyvenam biggrin.gif
Fifux'e
QUOTE(pepilota @ 2009 11 16, 21:33)
Gal mes su tuo paciu vyru gyvenam biggrin.gif
*

kad man atrodo dauguma ta sako doh.gif biggrin.gif
fazanas
Įsiterpsiu ir aš su savo istorija. Buvau numetusi labai daug svorio (-45 kg) ir tada daug labiau kompleksavau lovoje, nes labai krūtinė negraži, nukarusi buvo, ant šlaunų kabėjo odos rievės, ant pilvo irgi. Sportavau, dariausi masažus, niekas nepadėjo. Kokybė sekso gal ir geresnė buvo, bet pati sau labai negražiai atrodžiau ir vyras vis kalbėjo, kad jau gana kudintis. Dabar vėl atgavau savo kilus (ne visus), krūtinė pagražėjo, pilvas per didelis, šlaunys storos, o lovoj jokių kompleksų. Taigi atsakykit man kas geriau? ax.gif
Fifux'e
QUOTE(fazanas @ 2009 11 17, 10:30)
Įsiterpsiu ir aš su savo istorija. Buvau numetusi labai daug svorio (-45 kg) ir tada daug labiau kompleksavau lovoje, nes labai krūtinė negraži, nukarusi buvo, ant šlaunų kabėjo odos rievės, ant pilvo irgi. Sportavau, dariausi masažus, niekas nepadėjo. Kokybė sekso gal ir geresnė buvo, bet pati sau labai negražiai atrodžiau ir vyras vis kalbėjo, kad jau gana kudintis. Dabar vėl atgavau savo kilus (ne visus), krūtinė pagražėjo, pilvas per didelis, šlaunys storos, o lovoj jokių kompleksų. Taigi atsakykit man kas geriau? ax.gif
*

aha,va cia jau tai tikrai tada geriau sveti 100 kg,negu 60,kad komprelstuoti reikia drinks_cheers.gif svarbiausia kad pati jaustumeisi gerai,o na ka kiti mano apie tave 4u.gif
fazanas
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 17, 13:06)
aha,va cia jau tai tikrai tada geriau sveti 100 kg,negu 60,kad komprelstuoti reikia drinks_cheers.gif svarbiausia kad pati jaustumeisi gerai,o na ka kiti mano apie tave 4u.gif
*

sveriu aš labai daug. Vizualiai vaizdelis labai nekoks. kai buvau nukračiusi kilus tada su drabužiais tikrai gražiau atrodžiau, bet be jų doh.gif .
Fifux'e
QUOTE(fazanas @ 2009 11 17, 11:44)
sveriu aš labai daug. Vizualiai vaizdelis labai nekoks. kai buvau nukračiusi kilus tada su drabužiais tikrai gražiau atrodžiau, bet be jų  doh.gif .
*

turbut daugelio problema,kad numeta svory o paskui vaizdelis grazus tik su rubais,o ne po jais doh.gif
lauryna
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 17, 12:00)
turbut daugelio problema,kad numeta svory o paskui vaizdelis grazus tik su rubais,o ne po jais doh.gif
*

Mijos Mama, labai patiko man Jusu parasas thumbup.gif
Fifux'e
QUOTE(lauryna @ 2009 11 17, 12:27)
Mijos Mama, labai patiko man Jusu parasas thumbup.gif
*

dekui 4u.gif
Smėlio laikrodis
QUOTE(fazanas @ 2009 11 17, 10:30)
Taigi atsakykit man kas geriau? ax.gif

sudėk visus kūdumo plius ir minusus ir bus aišku kas geriau TAU smile.gif svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi smile.gif

bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono, kažin ką sakyčiau jei pačiai tos skūros kabėtų lotuliukas.gif

Fifux'e
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 17, 13:13)
sudėk visus kūdumo plius ir minusus ir bus aišku kas geriau TAU smile.gif svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi smile.gif

bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono, kažin ką sakyčiau jei pačiai tos skūros kabėtų  lotuliukas.gif
*

va va drinks_cheers.gif
seip ir tas ir tas manau sukelia daug kompleksu,problemu ir bedu doh.gif tik vienos su tuo susitaiko,kitos -kovoja,trecios -nekreipia demesio,ketvirtos-igboruoja,penktos-kankinasi, ir dar daug daug manau variantu yra...
Utiuitiutė
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 12, 10:19)
o va mano vyras sako,kad negaleciau glamonetis su kudute smile.gif sako nera ka ten liesti,vien tik kaulai,tai kam to reikia 4u.gif
*

Ne tik taviškis taip sako ax.gif
QUOTE(pepilota @ 2009 11 16, 03:02)
Kaip kurie g.gif  Tikrai protingas vyras niekada nesakys teisybes. 
Meluos vistiek. Busi patenkinta atsakymu, garantuoju biggrin.gif
*

Nemanau. Mes labai rimtai pakalbėjom šita tema, vakare jo iniciatyva dar pratęsėme diskusiją. Jis ne iš tų vyrų, kurie vardan ramybės ne tai kad meluoja, bet nepasako visko iki galo mirksiukas.gif
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 16, 08:29)
sakei prispaudei savaji,bet nesakei ka sake biggrin.gif
*

Sakė, kad kol aš jaučiuosi gerai, tol niekas netrukdo ir jam.
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 17, 13:13)
bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono
*

Sakytum, kad tos skūros- siaubų aidai doh.gif Man kaba verysad.gif Kai pasakiau jam, dėl kurios vietos konkrečiai nerimauju, jis tik nusijuokė- tos skūros jam niekada net neužkliuvo, jis jų net dorai nepastebėjo! Kad nesu lieknutė- taip, to nepaneigs niekas, nei slepiam, nei akcentuojam šitai, kita vertus, jis yra tvirtas dvimetrinis vyras ir šalia neatrodau apvalutė, gal todėl jam tai smarkiai nekliūna rolleyes.gif
Fifux'e
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 17, 18:40)

nu bet tikrai kartais tie vyrai tokie nuostabus musu atzvelgiu wub.gif
Smėlio laikrodis
Aš saviškio paklausiau tiesiai šviesiai - ar matai, ar pastebi kai pastambėju kokiu 10kg ar sublogstu. Sako ne. Nu bet sakau aš +30kg nuo mūsų pažinties lotuliukas.gif Taaip susimąstė, pagalvojo, bet neišėjo jam pasakyt, kad pastebi. Akys gal pasakė daugiau, t.y. nustebo žiauriai nuo tokių skaičių, bet kaip suprantu jis jų neįsivaizdavo. Jį skaičius nustebino, o ne vaizdas, sako, ne nu nesąmonė, nu tu tokia pati doh.gif lotuliukas.gif
Ėmiau ir natūraliai pirmą syk patikėjau, kad jis tikrai nepastebi lotuliukas.gif
Tie kg trukdo tik man psichologiškai, daugiau niekam blush2.gif
Fifux'e
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 19, 09:06)

sveikutes 4u.gif
ir as vakar su savo mb kalbejau ta tema,kazkiap priejua nuomones,kad tikrai kompleksuoju del savo svorio unsure.gif
ir taip,ir natraip bandem cia ziureti,bet jis jokiu priekaistu nieko neskae,tik sako pastebejau,ked jau nebetokia laisva esi g.gif doh.gif unsure.gif

Smėlio laikrodis
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 19, 09:29)
pastebejau,ked jau nebetokia laisva esi

tai išeina, kad vyrai mūsų elgesį pastebi daug labiau nei kg g.gif Va kaip įdomu. Kas kam svarbu: mums kg, jiems elgesys... pasijutau kažkokia materialistė ir nedvasinga lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 19, 10:11)
tai išeina, kad vyrai mūsų elgesį pastebi daug labiau nei kg  g.gif  Va kaip įdomu. Kas kam svarbu: mums kg, jiems elgesys... pasijutau kažkokia materialistė ir nedvasinga  lotuliukas.gif
*

doh.gif bet jau tikrai g.gif
ir as dabar susimasciau kai tu taip parasei g.gif
aanniittaa
Labukas visom 4u.gif
Paskaiciau ka jus cia rasot ir nusprendziau parasyt ir apie save(na va jau pradejau zliumbt cry.gif )nuo pat draugystes pradzios(kartu jau 10metu,vede5metus) vyras man sakydavo ,kad jau labai patinka putlesnes nei lentos nors yra ka apkabint ir pajaust siluma.Seksas pas mus visada buvo superinis thumbup.gif jis net pats sakydavo lyg pirma karta smileysex.gif .Praejo laikas pagymdziau sunu na ir aisku nemazai priaugau kg.bet skirtumo niekas nepastebejo.Ejo metai ir mes kartu nusprendem kad mum reikia dar vieno vaikiuko-stebukliuko,as pastojau ir pagymdziau dukryte,na tai cia viskas grazu.O visa esme tame,kad pries metus kag truputi daugiau vyras pradejo sakyciau nesveikai sportuoti ir sveikai maitintis ir numete 30kg,o as po gimdymo ir dar priagau,jis salia manes atrodo vos kaip ne sliekas,o mum jis visada taip sako kad mes vos ne suda valgom ir netgi kai pasiulai vaikui valgyt tai pyksta atseit vaikas kada uzsinores tada ir paprasys,(Apie tai as biski nugrybavau nuo temos,bet atleiskyt)Ir su visais savo pasysakymai jis man ivare toki kompleksa,kad as net niekada ir negalieciau pagalvuot kad gali but,ir jeigu ne dukryte tai stogas seniausiai butu nuvaziaves umn.gif
Nors kai mes mylejomes dienos sviesoj jau su musu tokiais pasektais rezultatais(musu skirtumas apie 50kg)jis pasake kad labai mane myli wub.gif
Utiuitiutė
O jei rimčiau įsigilintum į jo žodžius? Gal iš tiesų valgote riebesnį, kaloringesnį nei derėtų ar nesubalansuotą maistą?
Man visai suprantamas jo noras, numetus viršsvorį ir pradėjus sportuoti, maitintis sveikiau. Tuo pačiu ir tau nepakenktų- maitinantis sveikiau, kristų svoris, dėl ko labai kompleksuoji, o "pagavus kablį" po kiek laiko, žiūrėk, ir dingtų tas 50 kg. skirtumas mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(aanniittaa @ 2009 11 29, 12:48)

mano vyras irgi atrodo su manim ciut ne kaip sliekas doh.gif unsure.gif mus skiria 20 kg blink.gif unsure.gif
aanniittaa
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 29, 16:35)
O jei rimčiau įsigilintum į jo žodžius? Gal iš tiesų valgote riebesnį, kaloringesnį nei derėtų ar nesubalansuotą maistą?
Man visai suprantamas jo noras, numetus viršsvorį ir pradėjus sportuoti, maitintis sveikiau. Tuo pačiu ir tau nepakenktų- maitinantis sveikiau, kristų svoris, dėl ko labai kompleksuoji, o "pagavus kablį" po kiek laiko, žiūrėk, ir dingtų tas 50 kg. skirtumas  mirksiukas.gif
*

Į jo žodžius jau senai isigilinau ir valgau ta pati ka ir jis +kokia nors sriuba isverdu nes ir vaikas labai megsta,tiktai kad as nesportuoju,tiesiog nera laiko arba jegu,nes ant mano piečiu 2vaikai ir vyrelis nes ir ji dar auklet reikia doh.gif arba mane jau pagavo kokia depresija g.gif O su tais 50 tai biski padauginau na nesvarbu skirtumas visvien yra,jo ir vel cia pas mane viskas ne i tema gavos verysad.gif
o Dabar i tema,tai mano nuomone tokia kad lovoje visi mes lygus sunglasses2.gif
bujbulis
maniskiui ir kudos nelabai schmoll.gif
lauryna
QUOTE(bujbulis @ 2009 11 30, 00:27)
maniskiui ir kudos nelabai schmoll.gif
*

Jie taip sako noredami itikti, gatveje i lieknutes net liezuvius pakabine spokso lotuliukas.gif
aanniittaa
Na kaip cia maniskis sako:"Jei tau israsyta dieta,tai dar nereiskia ,kad tu negali paziuret i meniu." lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.