Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per stora seksui?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Utiuitiutė
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 05 20, 17:43)
net gi paguodžia, kad čia viskas dėl nėštumo, bendraujam gražiai...
*

Aš norėjau sakyti, kad gal dėl nėštumo viskas. Gal jis paprasčiausiai bijo ir saugo tave kaip kokį krištolo rutulį laugh.gif Man atrodo, viskas susitvarkys, kai susilauksit mažiuko mirksiukas.gif
QUOTE(Vysniukee @ 2010 05 21, 09:10)
aš nebūčiau aš
*

Matyt, visos mes taip darom laugh.gif
Jausmu mama
Aš matau problema viliojančiose rūbuose. Kur Jus perkat gražus liemenukus, kelnaitės? Aš manau tai yra svarbu, svarbu sužavėti. ax.gif
Vysniukee
QUOTE(Jausmu mama @ 2010 06 08, 19:09)
Aš matau problema viliojančiose rūbuose. Kur Jus perkat gražus liemenukus, kelnaitės? Aš manau tai yra svarbu, svarbu sužavėti.  ax.gif
*

MB sako, kad drabužiai gražiausiai atrodo, kai būna pakabinti ant kėdės, t.y. jam gražu nuogas kūnas blush2.gif
ing
[quote=Limpopo,2010 04 18, 22:58]
kokia įdomi tema!
o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės......
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą............
.....................................................

Labai viskas išgyventa ir pažįstama. Mano ug.172cm.svėriau ir 70 ir 80kg. kaip ir jūs. Paauglystėje ir jaunystėje jaučiausi pati storiausia pasaulyje.Patyčių buvo visokių ir iš mamos. Visada mėgau puoštis ir atrodydavau išdidi, ir pasitempusi. Stengdavausi pastebėti ir pas kitus žmones (vaikinus) įvairiausius trūkumus(lyg pasidarydavo lengviau), o jų turi visi žmonės. Būdama 25m.suradau sau artimą žmogų,kuris mane pamilo tokią kokia esu. Galiu tau pasakyti, kad vyrams patinka putlesnės tik gal kai kurie nenori to pripažinti. Dabar sveriu +30 ir jaučiuosi gerai,nes mane lepina, priima tokią kokia esu ir nesijaučiu blogai. Pirmiausia reikia keisti savo mąstymą pačiai, nes niekas negali tavo pačių minčių. Sėkmės smile.gif

Fifux'e
QUOTE(Vysniukee @ 2010 05 21, 08:10)
Pasiskaičiau aš šią temutę ir sugalvojau MB pasiklaust, ar jis pastebi, kada aš numetu ar priaugu svorio. Bet paprašiau sąžiningai atsakyt. Atsakymas buvo 'ne'. Tada, aš nebūčiau aš, jei nepradėčiau bambėt, kad 'kaip tu gali nepastebėt, taigi pilvas padidėja arba sumažėja ir t.t.', tai jau jis kai drėbtelėjo man atsakyma.. Kokį pusvalandį žvengiau  doh.gif  Sako, o tu žinai, kai nuvažiuojam į kaimą, tai paršiukai vis didesni atrodo, ane? O vat tėvams, kurie augina tuos prašiukus ir mato kiekvieną dieną, jie visada tokie patys, atrodo, kad nesikeičia  lotuliukas.gif
*

va cia tai geras vyro atsakymas thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ing @ 2010 07 29, 16:37)

Labai viskas išgyventa ir pažįstama. Mano ug.172cm.svėriau ir 70 ir 80kg. kaip ir jūs. Paauglystėje ir jaunystėje jaučiausi pati storiausia pasaulyje.Patyčių buvo visokių ir iš mamos. Visada mėgau puoštis ir atrodydavau išdidi, ir pasitempusi. Stengdavausi pastebėti ir pas kitus žmones (vaikinus) įvairiausius trūkumus(lyg pasidarydavo lengviau), o jų turi visi žmonės. Būdama 25m.suradau sau artimą žmogų,kuris mane pamilo tokią kokia esu. Galiu tau pasakyti, kad vyrams patinka putlesnės tik gal kai kurie nenori to pripažinti. Dabar sveriu +30 ir jaučiuosi gerai,nes mane lepina, priima tokią kokia esu ir nesijaučiu blogai. Pirmiausia reikia keisti savo mąstymą pačiai, nes niekas negali tavo pačių minčių. Sėkmės smile.gif
*

manau yra paprasta politika-jei pati saves nebijai,save myli,ir kiti myli 4u.gif
mamuke68
niekad nekompleksavau ir dabar to nejaučiu...Visada viskas tarp manęs ir MB buvo ok. Žinoma, lieknėjant TAI daryti smagiau - nuotaika geresnė viskam...
Gil
Man tai buvo taip, kad po keleto mėnesių draugavimo nusprendžiau paklausti, kodėl nutiko taip, kad nebuvo meilės iš pirmo žvilgsnio. Jis pasakė: "buvai su tokiu megztiniu, kuris pridėjo 10 kg, atrodei apkūnoka." Na, tada skaičiai buvo 160cm/60kg, nelabai plona, nesportuoju, kaulai nėr stambūs, bet niekad nebūčiau savęs pavadinus apkūnoka (nagi ir kiti žodžiai egzistuoja, net tik plona ir apkūni...ar stora) ir šiaip per daug dėl svorio nesijaudinau. Juo labiau kad kai jau draugavom, svėriau 55 kg. Tik va kad taip pasakė žmogus, kurio nuomonė man rūpi, tai labai jau kirto per širdį. Nors jis po to bandė atsiprašinėt, kad visai nemano, kad apkūni esu, ir kad jam nerūpėtų, jei ir priaugčiau, bet netikiu aš juo nors tu ką. Ta prasme, dabar visai gerai jaučiuos, nesigėdiju, bet priaugti lašinių tai jau sau neleisiu, nebent pastočiau, taip man dėjo per smegenis tie žodžiai. unsure.gif
Fifux'e
QUOTE(Gil @ 2010 08 08, 06:35)

tavo vyras is tu,turbut kuriems reikia leiknutes.... 4u.gif
Juditab
per nestuma priaugau 17kg, gimdyt isvaziavau sverdama 94kg, po gimdymo praejus pusei metu sveriau 91kg, bet pas mus seksas buvo tik geresnis.niekada MB nera pasakes, kad gal tu pasikudink ar maziau valgyk rolleyes.gif bet dabar svori metu vien del saves, kad sau labiau patikciau, nes tada manau tikrai labiau save mylesiu ir nekompleksuosiu, o seksas bus tik dar geresnis wub.gif ax.gif
taigi manau, kad svoris turi itakos tik tavo pacios mastymui... mirksiukas.gif
Avietyte
Po išsiskyrimo priaugau 13kg, t.y iš idealios figūros - 55 kg (ūgis 165,apimtys 95-63-95) pasidariau 68kg (apimčių niekad nedrįstu pasimatuoti blush2.gif ) pusantrų metų su niekuo nesiguliau, nes buvau sau neseksuali, į sporto klubą irgi nėjau, nes buvau sau per stora kažkam rodytis su treningais (nors juk į sporto klubą to ir eina žmonės biggrin.gif) susitikinėjau su vienu vyruku,bet kartą jis mane savo draugui pristatė taip: susipažink, čia mano simpatija, matai kokia apvalutė moteriška... nežinau ką jis turėjo galvoj ir man neįdomu, daugiau nebenorėjau jo matyti, nes labai kirto per savimeilę tas apvalutė, atrodo, kad teisinasi prieš draugą, kad šis slapta mintyse negalvotų (vaje kokia putli) biggrin.gif žinau kad visa tai skamba juokingai, juk neesu baisiai stora, bet tai jau psichologiniai dalykai,kiekviena šią problemėlę priimam savaip. Dabar vis dar sveriu tiek pat ir stengiuosi ne badauti, o save pamilti, o tai yra ne tik susitaikyti su esamu svoriu,bet ir nedėti į skranduką visko,kas papuola. Einu sportuoti. Turiu naują draugą, su kuriuo dar nemiegojau, bet už 4 dienų laukia romantiškas vakaras ir tai tikrai įvyks, tai nusiteikinėju psichologiškai, kad nebūčiau susikausčiusi ir neužsidenginėčiau pilvo ir pan.. kažkur temoje skaičiau apie Beatą Nikolson - tikrai superinis pavyzdys moters, kuri labai labai graži,simpatiška,traukianti ir šauni - būčiau vyras - tikrai žavėčiausi ja. Jei dar liko šioje temoje gyvų tai galėsiu antradienį papasakoti kaip sekėsi pasitikėti savimi tą lemtingą naktį biggrin.gif sėkmės visoms, gal ir nuskambės banaliai,bet juk tai tiesa - svarbiausia mylėti save, jaustis pačiai gražiausiai pasaulyje ir tikėti tuo, tada pradedame spinduliuoti tuo ir pagražėjame daug kartų smile.gif Ne vienai manau pažįstama situacija, kai 5val praleidžiate prie veidrodžio,ar salone besiruošdamos kokiai nors puotai,pasipuošiate gražiausiai sau tinkančia suknele, kojas liekninančiais ir ilginančiais bateliais...ir įžengiatė į šventę-kaip karalienė,pelenė, iškėlusi galvą ir su plačia šypsena, nes jūs žinote,kad esate pati gražiausia, o tada staiga tai patvirtina ne vieno vyro nulydimas žvilgsnis..smile.gif irnesvarbu, kad tą vakarą buvo "stadartiškai" gražesnių už jus..jūs buvot pati gražiausia, nes spinduliavote tuo smile.gif wub.gif
sluotaplius
saunuole-nugalejai kompleksus.mano atveju,priaugusi daug svorio po dvieju vaiku.ir toliau ji augindama is streso kad esu nepatrauli.taip atsiduriau uzburtam rate.vengiau artumo su vyru nes maniau kad esu labai nepatraukli jam ,buvo geda nusirengti.o ka jau kalbet apie pozu ivairove.kad tik maziau matyciausi,itampa padare savo .nenorejau artumo.jis man priekaistaudavo .pykomes.na o dabar jis susirado kita,su kuria turi tai ko trosko....as liekneju.jau 10 kg,dar daugiau liko.bet deja kas buvo tas prazuvo-kazin ar turesiu kita proga jam parodyt ko istikruju buvau verta,kad tai tik kompleksai.o viduj as ta pati.
Parissiene
Avietyte, kokia tu fainuole 4u.gif . Tikiuosi sis vakar tau bus puikus. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 19:39)
saunuole-nugalejai kompleksus.mano atveju,priaugusi daug svorio po dvieju vaiku.ir toliau ji augindama is streso kad esu nepatrauli.taip atsiduriau uzburtam rate.vengiau artumo su vyru nes maniau kad esu labai nepatraukli jam ,buvo geda nusirengti.o ka jau kalbet apie pozu ivairove.kad tik maziau matyciausi,itampa padare savo .nenorejau artumo.jis man priekaistaudavo .pykomes.na o dabar jis susirado kita,su kuria turi tai ko  trosko....as liekneju.jau 10 kg,dar daugiau liko.bet deja kas buvo tas prazuvo-kazin ar turesiu kita proga jam parodyt  ko istikruju buvau verta,kad tai tik kompleksai.o viduj as ta pati.
*

Su vyru issikyrete , ar kaip ? g.gif
sluotaplius
esu tame procese
Avietyte
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 23:29)
esu tame procese
*

užjaučiu kad viskas taip susiklostė ir negalime visos kaltės suversti vyrui,jis gal nežinojo kad taip elgiatės dėl to,kad kompleksai jus užvaldė:/ nors jei žinojo, tada galima kaltinti g.gif bet kokiu atveju sveikinu su jau esamais -10kg,tai laaabai puiki pradžia ir manau jau pagavot azartą siekti savo tikslo. o besiekiant savo tikslo nepamirškit labai savęs mylėti. Labai gerai kad viduj išlikot ta pati,bet linkiu neslėpti to viduje,o SPINDULIUOTI smile.gif sėkmėsir stiprybės!
sluotaplius
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 14:46)
užjaučiu kad viskas taip susiklostė ir negalime visos kaltės suversti vyrui,jis gal nežinojo kad taip elgiatės dėl to,kad kompleksai jus užvaldė:/ nors jei žinojo, tada galima kaltinti  g.gif bet kokiu atveju sveikinu su jau esamais -10kg,tai laaabai puiki pradžia ir manau jau pagavot azartą siekti savo tikslo. o besiekiant savo tikslo nepamirškit labai savęs mylėti. Labai gerai kad viduj išlikot ta pati,bet linkiu neslėpti to viduje,o SPINDULIUOTI smile.gif sėkmėsir stiprybės!
*

aciu.stengiuosi.kol kas tik bandau numesti nereikalingus kilogramus.o paskui bus matyt smile.gif
veterane
stambi moteris seksualiai neatrodo, kabancios rinkes nera grazu ir suprantu, kodel daugumai vyru tai nepatinka.
Avietyte
QUOTE(veterane @ 2010 12 05, 23:11)
stambi moteris seksualiai neatrodo, kabancios rinkes nera grazu ir suprantu, kodel daugumai vyru tai nepatinka.
*

išsišokę šonkauliai dar baisiau nei kabančios rinkės smile.gif
veterane
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 23:21)
*

o kodel iskart apie issokusius sonkaulius, kai prakalbama apie stambuma, kad pateisinti viena puse, kitos nereikia pasiepti, nes
1. panele gali is prigimties buti labai plona
2. tai jau liga.
3. toks darbas.
solo
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 21:21)
*

kad vyrams ne....
Liebchen
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 22:21)
*

Man asmeniškai tai ne, nebaisiau. Rinkės baisiau (aišku, kalbu jau apie tikras rinkes, kai žmogus jau turi neblogai viršsvorio). Aš pati asmeniškai labai nemėgstu berniukų tešliukų, tiesiog jie netraukia manęs seksualiai.
Avietyte
QUOTE(veterane @ 2010 12 05, 23:26)
o kodel iskart apie issokusius sonkaulius, kai prakalbama apie stambuma, kad pateisinti viena puse, kitos nereikia pasiepti, nes
1. panele gali is prigimties buti labai plona
2. tai jau liga.
3. toks darbas.
*

na kai jūs pasakėt apie storumą,irgi paminėjot rinkes, o ne moterišką putnumą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 12 06, 00:55)
Man asmeniškai tai ne, nebaisiau. Rinkės baisiau (aišku, kalbu jau apie tikras rinkes, kai žmogus jau turi neblogai viršsvorio). Aš pati asmeniškai labai nemėgstu berniukų tešliukų, tiesiog jie netraukia manęs seksualiai.
*

man labai stori irgi nesexualūs,bet šiaip labiausiai atkreipiu dėmesį į veidą,laikyseną,manieras,negu į svorį pas vyrus smile.gif
aguuu
Sveikutes ax.gif
na Avietyte kaip gi tau sekesi? ax.gif
man atrodo , kad vyrams ne tiek dideles reiksmes turi musu svoris kiek mes manome. nekalbu apie krastutinius atvejus rolleyes.gif turiu drauge kuri turi pilvuka, na apie 8-10kg jai reiketu atsikratyt, bet vyrai kaip suniukai jai is paskos sekioja ir ne bet kokie, tikrai auksti vyriski grazus, na NORMALUS(aisku kiekvienai pagal skoni, bet vertinant bendrais kriterijais). Bet esme tame kad ji puikiai tame kune jauciasi, charizmatiska, visada sypsosi, na ir prisiziuri save. nueinam su ja i kluba tai iskart koks vyrukas siulosi kokteili pastatyt, kitas pasokt rolleyes.gif o as nors ir lieknesne uz ja bet visa laik save grauziu del 5kg kurie man trukdo gyvent.. doh.gif
just77
net nepagalvočiau kad su tuo gali būti problemos
mikimauze
o sakykit merginos kokia moteri laikote stambe,kiek kg turi tureti virssvorio? g.gif
Avietyte
QUOTE(aguuu @ 2010 12 19, 20:46)
Sveikutes ax.gif
na Avietyte kaip gi tau sekesi? ax.gif
man atrodo , kad vyrams ne tiek dideles reiksmes turi musu svoris kiek mes manome. nekalbu apie krastutinius atvejus rolleyes.gif  turiu drauge kuri turi pilvuka, na apie 8-10kg jai reiketu atsikratyt, bet vyrai kaip suniukai jai is paskos sekioja ir ne bet kokie, tikrai auksti vyriski grazus, na NORMALUS(aisku kiekvienai pagal skoni, bet vertinant bendrais kriterijais). Bet esme tame kad ji puikiai tame kune jauciasi, charizmatiska, visada sypsosi, na ir prisiziuri save. nueinam su ja i kluba tai iskart koks vyrukas siulosi kokteili pastatyt, kitas pasokt rolleyes.gif  o as nors ir lieknesne uz ja bet visa laik save grauziu del 5kg kurie man trukdo gyvent.. doh.gif
*

atsiprasau kad tik dabar apsireiskiau:))) nebuvo kada prie kompo sedeti,megavausi draugo kompanija smile.gif) zodziu, as tik pasikartosiu: jei myli tai myli ir lasinukus jusu smile.gif svarbu tik pacios irgi juos mylekit,pasitikekit ir viskas bus gerai smile.gif o man sekesi nuostabiai,Kaledu ryta man pasipirso,tai vasara vestuves,galite sveikinti smile.gif))) tiesa,viduje siek tiek pergyvenau vis delto del tu papildomu kg,bet matau kad jam tai tiiikrai nemaiso smile.gif
Parissiene
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 31, 08:05)
atsiprasau kad tik dabar apsireiskiau:))) nebuvo kada prie kompo sedeti,megavausi draugo kompanija smile.gif) zodziu, as tik pasikartosiu: jei myli tai myli ir lasinukus jusu smile.gif svarbu tik pacios irgi juos mylekit,pasitikekit ir viskas bus gerai smile.gif o man sekesi nuostabiai,Kaledu ryta man pasipirso,tai vasara vestuves,galite sveikinti smile.gif))) tiesa,viduje siek tiek pergyvenau vis delto del tu papildomu kg,bet matau kad jam tai tiiikrai nemaiso smile.gif
*

Avietyte, labai smagu girdeti geras naujienas. thumbup.gif wub.gif
aguuu
QUOTE(mikimauze @ 2010 12 29, 14:00)
o sakykit merginos kokia moteri laikote stambe,kiek kg turi tureti virssvorio? g.gif
*

as tai manau 20<x kg balasto jau daugokai. Bet kai kurios vistiek atrodo zavingai bigsmile.gif

Avietyte sveikinu thumbup.gif dauug daug laimes! mirksiukas.gif
uogytee
Va seniau sia tema paskaitydavau ir maniau nesamone..sveriau 96kg ir nemaniau kad tai įtakoja sexa...bet dabar sveriu 74 ir patikekit labai pajutau skirtumą..tas pats žmogus o viskas labai pasikeite...iš to žmogaus sulaukiu pirma daug daugiau komplimentų, o antra daug didesnę aistrą, o trečia daug dažnesnį poreikį.. ir tikrai tikiu, kad vyram svoris daug įtakos turi..aišku jei būsi faino charakterio, tai tikrai būsi plona, tiksi, busi stora ir tiksi..bet svoris daug itakos duoda imtimume..ir dar..tas zmogus man tikrai ne karto nera pasakes, kad esu per stora...
Aišku gal su svoriu pasikeičiau ir aš, bet šiandien aš galiu pasakyti..viršsvoris laimės neneša...aišku, nesakau - daug lengviau yra numesti, nei ta svorį suvaldyti..bet jei turėsite tikslą, turėsite ir figurą..
Fifux'e
QUOTE(aguuu @ 2011 01 02, 23:21)
as tai manau 20<x kg balasto jau daugokai. Bet kai kurios vistiek atrodo zavingai bigsmile.gif
Avietyte sveikinu thumbup.gif  dauug daug laimes! mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
linete33
manyciau svoris gal ne tiek sexui turi itakos,kiek nuotaikai,as pati mazai sveriu,bet jei priaugu nors kelis kg is karto jauciuosi kazkokia vangi,tingi,nors to priaugimo nei nesimato,tai zinoma,kad priaugus daugiau svorio dar sunkiau,o jei dar kas pakritikuoja,tai ir visai liudna,cia galvoj viskas,zinau viena puikia labai apvalia moteryte,kuri nemato tame problemos,nes stambi buvo visada,ir sako,kad kaip tik jai lovos sekasi geriau su daugiau svorio bigsmile.gif svarbu,kad savim butum patenkinta,nemanau,kad maziau svorio suteikia daugiau laimes lovoj,jei zmogus savim patenkintas.Aisku nekalbu apie svori,kuris kenkia sveikatai,bet 10 kg sen ar ten lovos malonumu nemazina mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.