QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 05 20, 17:43)
Aš norėjau sakyti, kad gal dėl nėštumo viskas. Gal jis paprasčiausiai bijo ir saugo tave kaip kokį krištolo rutulį
QUOTE(Vysniukee @ 2010 05 21, 09:10)
Matyt, visos mes taip darom
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 05 20, 17:43) Aš norėjau sakyti, kad gal dėl nėštumo viskas. Gal jis paprasčiausiai bijo ir saugo tave kaip kokį krištolo rutulį QUOTE(Vysniukee @ 2010 05 21, 09:10) Matyt, visos mes taip darom
Aš matau problema viliojančiose rūbuose. Kur Jus perkat gražus liemenukus, kelnaitės? Aš manau tai yra svarbu, svarbu sužavėti.
[quote=Limpopo,2010 04 18, 22:58]
kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą............ ..................................................... Labai viskas išgyventa ir pažįstama. Mano ug.172cm.svėriau ir 70 ir 80kg. kaip ir jūs. Paauglystėje ir jaunystėje jaučiausi pati storiausia pasaulyje.Patyčių buvo visokių ir iš mamos. Visada mėgau puoštis ir atrodydavau išdidi, ir pasitempusi. Stengdavausi pastebėti ir pas kitus žmones (vaikinus) įvairiausius trūkumus(lyg pasidarydavo lengviau), o jų turi visi žmonės. Būdama 25m.suradau sau artimą žmogų,kuris mane pamilo tokią kokia esu. Galiu tau pasakyti, kad vyrams patinka putlesnės tik gal kai kurie nenori to pripažinti. Dabar sveriu +30 ir jaučiuosi gerai,nes mane lepina, priima tokią kokia esu ir nesijaučiu blogai. Pirmiausia reikia keisti savo mąstymą pačiai, nes niekas negali tavo pačių minčių. Sėkmės QUOTE(Vysniukee @ 2010 05 21, 08:10) Pasiskaičiau aš šią temutę ir sugalvojau MB pasiklaust, ar jis pastebi, kada aš numetu ar priaugu svorio. Bet paprašiau sąžiningai atsakyt. Atsakymas buvo 'ne'. Tada, aš nebūčiau aš, jei nepradėčiau bambėt, kad 'kaip tu gali nepastebėt, taigi pilvas padidėja arba sumažėja ir t.t.', tai jau jis kai drėbtelėjo man atsakyma.. Kokį pusvalandį žvengiau va cia tai geras vyro atsakymas QUOTE(ing @ 2010 07 29, 16:37) Labai viskas išgyventa ir pažįstama. Mano ug.172cm.svėriau ir 70 ir 80kg. kaip ir jūs. Paauglystėje ir jaunystėje jaučiausi pati storiausia pasaulyje.Patyčių buvo visokių ir iš mamos. Visada mėgau puoštis ir atrodydavau išdidi, ir pasitempusi. Stengdavausi pastebėti ir pas kitus žmones (vaikinus) įvairiausius trūkumus(lyg pasidarydavo lengviau), o jų turi visi žmonės. Būdama 25m.suradau sau artimą žmogų,kuris mane pamilo tokią kokia esu. Galiu tau pasakyti, kad vyrams patinka putlesnės tik gal kai kurie nenori to pripažinti. Dabar sveriu +30 ir jaučiuosi gerai,nes mane lepina, priima tokią kokia esu ir nesijaučiu blogai. Pirmiausia reikia keisti savo mąstymą pačiai, nes niekas negali tavo pačių minčių. Sėkmės manau yra paprasta politika-jei pati saves nebijai,save myli,ir kiti myli
niekad nekompleksavau ir dabar to nejaučiu...Visada viskas tarp manęs ir MB buvo ok. Žinoma, lieknėjant TAI daryti smagiau - nuotaika geresnė viskam...
Man tai buvo taip, kad po keleto mėnesių draugavimo nusprendžiau paklausti, kodėl nutiko taip, kad nebuvo meilės iš pirmo žvilgsnio. Jis pasakė: "buvai su tokiu megztiniu, kuris pridėjo 10 kg, atrodei apkūnoka." Na, tada skaičiai buvo 160cm/60kg, nelabai plona, nesportuoju, kaulai nėr stambūs, bet niekad nebūčiau savęs pavadinus apkūnoka (nagi ir kiti žodžiai egzistuoja, net tik plona ir apkūni...ar stora) ir šiaip per daug dėl svorio nesijaudinau. Juo labiau kad kai jau draugavom, svėriau 55 kg. Tik va kad taip pasakė žmogus, kurio nuomonė man rūpi, tai labai jau kirto per širdį. Nors jis po to bandė atsiprašinėt, kad visai nemano, kad apkūni esu, ir kad jam nerūpėtų, jei ir priaugčiau, bet netikiu aš juo nors tu ką. Ta prasme, dabar visai gerai jaučiuos, nesigėdiju, bet priaugti lašinių tai jau sau neleisiu, nebent pastočiau, taip man dėjo per smegenis tie žodžiai.
QUOTE(Gil @ 2010 08 08, 06:35) tavo vyras is tu,turbut kuriems reikia leiknutes....
per nestuma priaugau 17kg, gimdyt isvaziavau sverdama 94kg, po gimdymo praejus pusei metu sveriau 91kg, bet pas mus seksas buvo tik geresnis.niekada MB nera pasakes, kad gal tu pasikudink ar maziau valgyk
taigi manau, kad svoris turi itakos tik tavo pacios mastymui...
Po išsiskyrimo priaugau 13kg, t.y iš idealios figūros - 55 kg (ūgis 165,apimtys 95-63-95) pasidariau 68kg (apimčių niekad nedrįstu pasimatuoti
saunuole-nugalejai kompleksus.mano atveju,priaugusi daug svorio po dvieju vaiku.ir toliau ji augindama is streso kad esu nepatrauli.taip atsiduriau uzburtam rate.vengiau artumo su vyru nes maniau kad esu labai nepatraukli jam ,buvo geda nusirengti.o ka jau kalbet apie pozu ivairove.kad tik maziau matyciausi,itampa padare savo .nenorejau artumo.jis man priekaistaudavo .pykomes.na o dabar jis susirado kita,su kuria turi tai ko trosko....as liekneju.jau 10 kg,dar daugiau liko.bet deja kas buvo tas prazuvo-kazin ar turesiu kita proga jam parodyt ko istikruju buvau verta,kad tai tik kompleksai.o viduj as ta pati.
Avietyte, kokia tu fainuole
Papildyta: QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 19:39) saunuole-nugalejai kompleksus.mano atveju,priaugusi daug svorio po dvieju vaiku.ir toliau ji augindama is streso kad esu nepatrauli.taip atsiduriau uzburtam rate.vengiau artumo su vyru nes maniau kad esu labai nepatraukli jam ,buvo geda nusirengti.o ka jau kalbet apie pozu ivairove.kad tik maziau matyciausi,itampa padare savo .nenorejau artumo.jis man priekaistaudavo .pykomes.na o dabar jis susirado kita,su kuria turi tai ko trosko....as liekneju.jau 10 kg,dar daugiau liko.bet deja kas buvo tas prazuvo-kazin ar turesiu kita proga jam parodyt ko istikruju buvau verta,kad tai tik kompleksai.o viduj as ta pati. Su vyru issikyrete , ar kaip ?
esu tame procese
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 23:29) užjaučiu kad viskas taip susiklostė ir negalime visos kaltės suversti vyrui,jis gal nežinojo kad taip elgiatės dėl to,kad kompleksai jus užvaldė:/ nors jei žinojo, tada galima kaltinti QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 14:46) užjaučiu kad viskas taip susiklostė ir negalime visos kaltės suversti vyrui,jis gal nežinojo kad taip elgiatės dėl to,kad kompleksai jus užvaldė:/ nors jei žinojo, tada galima kaltinti aciu.stengiuosi.kol kas tik bandau numesti nereikalingus kilogramus.o paskui bus matyt
stambi moteris seksualiai neatrodo, kabancios rinkes nera grazu ir suprantu, kodel daugumai vyru tai nepatinka.
QUOTE(Avietyte @ 2010 12 05, 22:21) Man asmeniškai tai ne, nebaisiau. Rinkės baisiau (aišku, kalbu jau apie tikras rinkes, kai žmogus jau turi neblogai viršsvorio). Aš pati asmeniškai labai nemėgstu berniukų tešliukų, tiesiog jie netraukia manęs seksualiai. QUOTE(veterane @ 2010 12 05, 23:26) o kodel iskart apie issokusius sonkaulius, kai prakalbama apie stambuma, kad pateisinti viena puse, kitos nereikia pasiepti, nes 1. panele gali is prigimties buti labai plona 2. tai jau liga. 3. toks darbas. na kai jūs pasakėt apie storumą,irgi paminėjot rinkes, o ne moterišką putnumą Papildyta: QUOTE(Burleska @ 2010 12 06, 00:55) Man asmeniškai tai ne, nebaisiau. Rinkės baisiau (aišku, kalbu jau apie tikras rinkes, kai žmogus jau turi neblogai viršsvorio). Aš pati asmeniškai labai nemėgstu berniukų tešliukų, tiesiog jie netraukia manęs seksualiai. man labai stori irgi nesexualūs,bet šiaip labiausiai atkreipiu dėmesį į veidą,laikyseną,manieras,negu į svorį pas vyrus
Sveikutes
na Avietyte kaip gi tau sekesi? man atrodo , kad vyrams ne tiek dideles reiksmes turi musu svoris kiek mes manome. nekalbu apie krastutinius atvejus
net nepagalvočiau kad su tuo gali būti problemos
o sakykit merginos kokia moteri laikote stambe,kiek kg turi tureti virssvorio?
QUOTE(aguuu @ 2010 12 19, 20:46) Sveikutes na Avietyte kaip gi tau sekesi? man atrodo , kad vyrams ne tiek dideles reiksmes turi musu svoris kiek mes manome. nekalbu apie krastutinius atvejus atsiprasau kad tik dabar apsireiskiau:))) nebuvo kada prie kompo sedeti,megavausi draugo kompanija QUOTE(Avietyte @ 2010 12 31, 08:05) atsiprasau kad tik dabar apsireiskiau:))) nebuvo kada prie kompo sedeti,megavausi draugo kompanija Avietyte, labai smagu girdeti geras naujienas.
Va seniau sia tema paskaitydavau ir maniau nesamone..sveriau 96kg ir nemaniau kad tai įtakoja sexa...bet dabar sveriu 74 ir patikekit labai pajutau skirtumą..tas pats žmogus o viskas labai pasikeite...iš to žmogaus sulaukiu pirma daug daugiau komplimentų, o antra daug didesnę aistrą, o trečia daug dažnesnį poreikį.. ir tikrai tikiu, kad vyram svoris daug įtakos turi..aišku jei būsi faino charakterio, tai tikrai būsi plona, tiksi, busi stora ir tiksi..bet svoris daug itakos duoda imtimume..ir dar..tas zmogus man tikrai ne karto nera pasakes, kad esu per stora...
Aišku gal su svoriu pasikeičiau ir aš, bet šiandien aš galiu pasakyti..viršsvoris laimės neneša...aišku, nesakau - daug lengviau yra numesti, nei ta svorį suvaldyti..bet jei turėsite tikslą, turėsite ir figurą..
manyciau svoris gal ne tiek sexui turi itakos,kiek nuotaikai,as pati mazai sveriu,bet jei priaugu nors kelis kg is karto jauciuosi kazkokia vangi,tingi,nors to priaugimo nei nesimato,tai zinoma,kad priaugus daugiau svorio dar sunkiau,o jei dar kas pakritikuoja,tai ir visai liudna,cia galvoj viskas,zinau viena puikia labai apvalia moteryte,kuri nemato tame problemos,nes stambi buvo visada,ir sako,kad kaip tik jai lovos sekasi geriau su daugiau svorio
|