QUOTE(aanniittaa @ 2009 11 30, 12:02)
Na kaip cia maniskis sako:"Jei tau israsyta dieta,tai dar nereiskia ,kad tu negali paziuret i meniu." 
QUOTE(lauryna @ 2009 11 30, 09:54) bet tai ot mazochistai, ką.. kokio velnio jie tada išvis su tom apvaliom prasideda? turiu omeny tuos, katrie jau apvalutėmis susižavi, o ne tuomet, kai tarkim svoris priauga po kurio laiko. kaži, kas būtų, jei visi akis pakabinę būtų ant vieno tipažo žmonių?
Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti
QUOTE(liji @ 2009 11 30, 20:49) Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti o va maniskis vakar uzsimane nakty valgyti,nuejau,pasildziau,ir paskui tik susivoke ir sako: as tureciau jaustis kaltas,nes taip tau nepadedu mesti svorio manau reiktu su vyrais tik pakalbeti ir paprasyti gal daugiau toliarancijos bent vakarais
Geria jei ta tolerancija dar nemiega
esu gan mazo ugio ir po gimdymo pora metu turejau nemaza svori 86kg tai pati labai nesmagiai jauciaus ir apsinuogint buvo kancia
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 30, 21:22) Nesąmonė, niekada su tuo nesutiksiu. Į gražias, spinduliuojančias energija moteris gatvėje žiūri daug kas, nepriklausomai nuo to, liekna ji ar apvalutė. na man is tokiu apvalesniu tai Beata Nicolson nuostabiai grazi!!! man ji yra didziausias pvz, kad vidinis zavesys lemia viska
temuke nutruko?
nebeliko pasisakanciu
Man būtų įdomi nuomonė tų, kurios iš tikrųjų sulaukia priekaištų iš antrosios pusės. Žinau nemažai atvejų, kai tikrai lieknoms merginoms/ moterims nuolatiniais priekaištais įvaromi kompleksai. Įdomu, kaip jos jaučiasi
Tą... Aną... Meilės diena artėja
QUOTE(lauryna @ 2009 11 30, 09:54) MB juokingas pasirode jusu postas,parodziau ir paklausiau. Gi nusivylimas kokis Kudenos jo nuomone kaciargos.Va ir se tau. CP ,jau musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 09:45) MB juokingas pasirode jusu postas,parodziau ir paklausiau. Gi nusivylimas kokis Kudenos jo nuomone kaciargos.Va ir se tau. CP ,jau musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa Nu ne visiems butu juokingas mano postas QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 09:45) MB juokingas pasirode jusu postas,parodziau ir paklausiau. Gi nusivylimas kokis Kudenos jo nuomone kaciargos.Va ir se tau. CP ,jau musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa o cia tai gera parasei as ir galvoja ka per valentina tokio padaryti,ale ideju nera QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 09:45) Aš irgi kažkada parodžiau ir paklausiau, tai MB tiesiai šviesiai pasakė, kad jam patinka moterys, kurios yra moterys - su mėsike ant uodegos ir krūtinės Jo, išmaunam truputį
O buna žinokit ir atvirkščiai.. MB kaip tik patinka apvalesnės (na ne iki beprotybės) ir pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.. nes nu jam labai jau mano apvalumai patinka.. o aš tai gal visai ir norėčiau numesti tą svorį...
QUOTE(Layla @ 2010 02 10, 13:08) O buna žinokit ir atvirkščiai.. MB kaip tik patinka apvalesnės (na ne iki beprotybės) ir pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.. nes nu jam labai jau mano apvalumai patinka.. o aš tai gal visai ir norėčiau numesti tą svorį... mano mb sake man labaiusia tiko,kai sveriau 68 QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 14:32) Kokis ugis?as grazi buvau ir su 85kg ir 91 kg,no bet ispudingai forminga pasirodo esu su 75 Papildyta: QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 10, 11:36) QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 16:58) Tai gal tu visai nedaug sveri ir ta tavo pusė kg. labai matosi? oi kad dabar tai jau tikrai daug sveriu.. bet iš tikrųjų, taip turbūt dar sunkiau, nei kad pasakytų, kad sukusti laikas, nes tada yra postūmis stengtis suliekneti. o dabar tai ką, negi dar svorį augint...
Tai jau sultinga.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 16:58) na mao svoris siuo metu 85,bet vyras nera pasakes kad blogai atrodau QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 18:18) Kokis ugis?as grazi buvau ir su 85kg ir 91 kg,no bet ispudingai forminga pasirodo esu su 75
Niu va,ugis musu vienoda,o svori as ir tavaji turejau .Groziai mes,ania
o aš 10 cm aukštesnė, tai man ir 10 kg daugiau galima
QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 12, 07:35) o kas gali pasakyti,kad negrazios mano svajone iki 70 numesti...stengiuosi,ne kiek del kitu,kiek del saves...kartais taip norisi kazka grazaus nusipirkti ir tavo dydziu nebuna tiesa,cia tema ne apei tai
noreciau ir as sverti 70. kazkada sveriau. ir buvau nepatenkinta.
dabar butu labai gerai grizt. o MB pats yra nekudas. tai labai nepriekaistauja, kartais tik pakibina 'minkstesnes' vietas ir ...pakviecia pietauti kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą. buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet aš niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?! manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom. ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi. ar yra kas nors čia panašus į mane? QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 23:58) kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą. buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet aš niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?! manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom. ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi. ar yra kas nors čia panašus į mane? Sveikutes Na net nezinau ka pasakyti tavo atveju, galiu pasakyti tik viena :as problemos tavyje visiskai nematau Seksas tikrai nevertas kad jo atsisakytum Keisk poziury QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58) kaip ir arunita minejo,butina keisti tau poziury i save... sekmes pasikeitimuose o kaip siūlote tą padaryti? tą požiūrio keitimą ir savęs kitaip vertinimą? QUOTE(Limpopo @ 2010 04 22, 20:27) manau pirmiausia reikia keisti savo gyvenima...turi isigyti drauga (ne meiles) vaikina,kuris padetu tau atvirai pasipasakoti,suprasti ir seip atsiveti (gal but tai gali buti psichologas).....butinas yra zmogus,kuris galetu padeti tau viska apmastyti,susidelioti.... nors,kaip minejai,jei psichologai nepadejo-gal pas psichijatra turi nueiti suprantukad lengva sneketi kitiems,bet norisi kazkaip padeti va as turejau fobija nugaros lietimui...net man negaledavo stoveti zmogus uz nugaros-galvodavau,kad butinai palies man ja QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58) kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą. buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet aš niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?! manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom. ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi. ar yra kas nors čia panašus į mane? Meskit kompleksus salin!!! Mano nuomone tokiam ugiui toks svoris visai normalus. Mano mama 172cm ugio svere ivairiai 66, 62, buvo 70 kg ir daugiau, bet tikrai negaliu pasakyti kad tai siaubingas svoris tokiam ugiui. Ir nieks is seimos nariu, draugu taip nemano. Motina gal ir nori numest pora kg, bet tai jai tikrai nemaiso megautis gyvenimu ir del to nekompleksuoja. Vat jei Jusu ugis butu kokie 160 tada dar butu galima taip kalbeti.
Pasakysiu atvirai, jei vyras pasakytu, kad esu stora- pasiusciau ji velniop! Kokios mes moterys kavilutes kartais esame, taip grauziames del vyru, kad tik graziai atrodytume ir pan., o kodel mes jiems nekeliame jokiu reikalavimu? Pvz., man patinka raumeningi
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 08, 22:53) Pasakysiu atvirai, jei vyras pasakytu, kad esu stora- pasiusciau ji velniop! Kokios mes moterys kavilutes kartais esame, taip grauziames del vyru, kad tik graziai atrodytume ir pan., o kodel mes jiems nekeliame jokiu reikalavimu? Pvz., man patinka raumeningi va cia tai tikra teisybe QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 22:58) kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą. buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet aš niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?! manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom. ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi. ar yra kas nors čia panašus į mane? Tai palaukit, yra dar viena pusė ,tai kodėl tiek metų kankinatės ir nenorit pasikeist pati? Susikaupkit ,nusimeskit dar kažkiek kg ,pasportuokit ,pradėkit sau pati patikt ir gal susitvarkys? Vien prichologo čia neužtenka ,padirbėkit pati su savim QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58) kokia įdomi tema! o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės...... žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą. buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet aš niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?! manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom. ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi. ar yra kas nors čia panašus į mane? Baikit grauzti save.
Nežinau, čia turbūt priklauso ir nuo konkrečios moters, tiek ir nuo konkretaus vyro, esančio su ja. Mano porai mano tas prieaugis trukdo. Tarkim, kai susipažinom, svėriau kokius 66 kg. ( apvaloka mergiotė, bet dar nieko baisaus ), aišku, jaučiausi, kaip kokis jūrų vėplis ( dabar net šypseną išspaudžiu prisiminus ). O vat šiandien dienai sveriu 96
Pasiskaičiau aš šią temutę ir sugalvojau MB pasiklaust, ar jis pastebi, kada aš numetu ar priaugu svorio. Bet paprašiau sąžiningai atsakyt. Atsakymas buvo 'ne'. Tada, aš nebūčiau aš, jei nepradėčiau bambėt, kad 'kaip tu gali nepastebėt, taigi pilvas padidėja arba sumažėja ir t.t.', tai jau jis kai drėbtelėjo man atsakyma.. Kokį pusvalandį žvengiau
|