Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per stora seksui?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Fifux'e
QUOTE(aanniittaa @ 2009 11 30, 12:02)
Na kaip cia maniskis sako:"Jei tau israsyta dieta,tai dar nereiskia ,kad tu negali paziuret i meniu." lotuliukas.gif
*

thumbup.gif va cia tai liuks pasakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fever Ray
QUOTE(lauryna @ 2009 11 30, 09:54)
Jie taip sako noredami itikti, gatveje i lieknutes net liezuvius pakabine spokso  lotuliukas.gif
*

bet tai ot mazochistai, ką.. kokio velnio jie tada išvis su tom apvaliom prasideda? turiu omeny tuos, katrie jau apvalutėmis susižavi, o ne tuomet, kai tarkim svoris priauga po kurio laiko.
kaži, kas būtų, jei visi akis pakabinę būtų ant vieno tipažo žmonių?
Utiuitiutė
QUOTE(lauryna @ 2009 11 30, 08:54)
Jie taip sako noredami itikti, gatveje i lieknutes net liezuvius pakabine spokso  lotuliukas.gif
*

Nesąmonė, niekada su tuo nesutiksiu. Į gražias, spinduliuojančias energija moteris gatvėje žiūri daug kas, nepriklausomai nuo to, liekna ji ar apvalutė.
liji
Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti doh.gif
Fifux'e
QUOTE(liji @ 2009 11 30, 20:49)
Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti doh.gif
*

o va maniskis vakar uzsimane nakty valgyti,nuejau,pasildziau,ir paskui tik susivoke ir sako: as tureciau jaustis kaltas,nes taip tau nepadedu mesti svorio wub.gif

manau reiktu su vyrais tik pakalbeti ir paprasyti gal daugiau toliarancijos bent vakarais g.gif
liji
Geria jei ta tolerancija dar nemiega bigsmile.gif
zzanna
esu gan mazo ugio ir po gimdymo pora metu turejau nemaza svori 86kg tai pati labai nesmagiai jauciaus ir apsinuogint buvo kancia 4u.gif
liji
QUOTE(zzanna @ 2009 12 02, 22:44)
esu gan mazo ugio ir po gimdymo pora metu turejau nemaza svori 86kg tai pati labai nesmagiai jauciaus ir apsinuogint buvo kancia 4u.gif
*

o kaip dabar?ar numetei ar susitaikei?
g.gif
pepilota
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 30, 21:22)
Nesąmonė, niekada su tuo nesutiksiu. Į gražias, spinduliuojančias energija moteris gatvėje žiūri daug kas, nepriklausomai nuo to, liekna ji ar apvalutė.
*

drinks_cheers.gif Visiskai tau pritariu!!! Nors MB tikrai labai kudos nepatinka. Ir stambios ne, jam patinak tokios kaip as biggrin.gif bet negaliu nepritart, kad zvilgsnis krypsta ne tiek i grazius, kiek i laimingus ir svytincius zmones drinks_cheers.gif

na man is tokiu apvalesniu tai Beata Nicolson nuostabiai grazi!!! man ji yra didziausias pvz, kad vidinis zavesys lemia viska thumbup.gif
Fifux'e
temuke nutruko? g.gif
nebeliko pasisakanciu ax.gif
Utiuitiutė
Man būtų įdomi nuomonė tų, kurios iš tikrųjų sulaukia priekaištų iš antrosios pusės. Žinau nemažai atvejų, kai tikrai lieknoms merginoms/ moterims nuolatiniais priekaištais įvaromi kompleksai. Įdomu, kaip jos jaučiasi unsure.gif
Utiuitiutė
Tą... Aną... Meilės diena artėja ax.gif Gal "nesuvargusios" moterytės ką nors pikantiškesnio organizuoja? flirt.gif
Ne kas
QUOTE(lauryna @ 2009 11 30, 09:54)
*

MB juokingas pasirode jusu postas,parodziau ir paklausiau. lotuliukas.gif Ne visi taip oi ne visi.MB filosofija: geriau tuoktis su pilnute ir ziureti kaip ji keiciasi,liekneja bigsmile.gif ,nei ,kad kudena pasiimi ir storeja.
Gi nusivylimas kokis lotuliukas.gif (baika cia jei ka)

Kudenos jo nuomone kaciargos.Va ir se tau. mirksiukas.gif

CP ,jau musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa bigsmile.gif
lauryna
QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 09:45)
MB juokingas pasirode jusu postas,parodziau ir paklausiau. lotuliukas.gif Ne visi taip oi ne visi.MB filosofija: geriau tuoktis su pilnute ir ziureti kaip ji keiciasi,liekneja bigsmile.gif ,nei ,kad kudena pasiimi ir storeja.
Gi nusivylimas kokis  lotuliukas.gif (baika cia jei ka)

CP ,jau  musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa bigsmile.gif
*

Nu ne visiems butu juokingas mano postas biggrin.gif
Fifux'e
Gi nusivylimas kokis  lotuliukas.gif (baika cia jei ka)

CP ,jau  musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa bigsmile.gif
*

o cia tai gera parasei bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

as ir galvoja ka per valentina tokio padaryti,ale ideju nera g.gif doh.gif
mamuke68
thumbup.gif thumbup.gif Per stora, ar ne per stora- vistiek sekso nori ir gana thumbup.gif thumbup.gif
Utiuitiutė
parodziau ir paklausiau. lotuliukas.gif
jau  musiet klazka pati organizuoji,aniaaaaaaaaa bigsmile.gif
*

Aš irgi kažkada parodžiau ir paklausiau, tai MB tiesiai šviesiai pasakė, kad jam patinka moterys, kurios yra moterys - su mėsike ant uodegos ir krūtinės laugh.gif Ir kad esu tokia, kokios jam patinka, ir apskritai ne todėl jis su manimi, o todėl, kad gera kartu.

Jo, išmaunam truputį cool.gif
Fifux'e
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 10, 10:36)
thumbup.gif  thumbup.gif Per stora, ar ne per stora- vistiek sekso nori ir gana thumbup.gif  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Layla
O buna žinokit ir atvirkščiai.. MB kaip tik patinka apvalesnės (na ne iki beprotybės) ir pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.. nes nu jam labai jau mano apvalumai patinka.. o aš tai gal visai ir norėčiau numesti tą svorį...
Fifux'e
QUOTE(Layla @ 2010 02 10, 13:08)
O buna žinokit ir atvirkščiai.. MB kaip tik patinka apvalesnės (na ne iki beprotybės) ir pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.. nes nu jam labai jau mano apvalumai patinka.. o aš tai gal visai ir norėčiau numesti tą svorį...
*

mano mb sake man labaiusia tiko,kai sveriau 68 bigsmile.gif tada buvau nei per ... nei per ... biggrin.gif
mamuke68
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 14:32)
mano mb sake man labaiusia tiko,kai sveriau 68 bigsmile.gif tada buvau nei per ... nei per ...  biggrin.gif
*

65-68 irmano pats pats pats tas svoris - svajonėse... verysad.gif
Fifux'e
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 10, 14:00)
65-68 irmano pats pats pats tas svoris - svajonėse... verysad.gif
*

mano irgi unsure.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Layla @ 2010 02 10, 13:08)
pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.
*

Tai gal tu visai nedaug sveri ir ta tavo pusė kg. labai matosi?
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 13:32)
mano mb sake man labaiusia tiko,kai sveriau 68 bigsmile.gif
*

Apie tokias mes čia nekalbam schmoll.gif cool.gif
Ne kas
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 14:32)
mano mb sake man labaiusia tiko,kai sveriau 68 bigsmile.gif tada buvau nei per ... nei per ...  biggrin.gif
*

Kokis ugis?as grazi buvau ir su 85kg ir 91 kg,no bet ispudingai forminga pasirodo esu su 75 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 10, 11:36)
thumbup.gif  thumbup.gif Per stora, ar ne per stora- vistiek sekso nori ir gana thumbup.gif  thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif Mano net nepastebejo skirtumo 80 kg ar devyniasdesimt lotuliukas.gif Svarbu smagu visa kame cool.gif

Layla
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 16:58)

oi kad dabar tai jau tikrai daug sveriu.. blush2.gif tiesiog MB taip puikiai pažįsta mano kūną, kad viską pamato (labiau pajaučia wink.gif ). aš galiu net pati nepastebėti, kad kažkas pasikeitė, bet tas tai iškart pastabas pasako.
bet iš tikrųjų, taip turbūt dar sunkiau, nei kad pasakytų, kad sukusti laikas, nes tada yra postūmis stengtis suliekneti. o dabar tai ką, negi dar svorį augint... doh.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Layla @ 2010 02 10, 21:47)
oi kad dabar tai jau tikrai daug sveriu..  blush2.gif
*

Pasakyk, kiek, ir mes nuspresim, ar daug, ar tik tau pačiai daug cool.gif
Layla
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 11, 09:27)
Pasakyk, kiek, ir mes nuspresim, ar daug, ar tik tau pačiai daug  cool.gif
*

skaičius jau triženklis, tai manau visoms čia jau daug... blush2.gif
Ne kas
Tai jau sultinga. ax.gif
Layla
QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 11, 12:33)
Tai jau sultinga.  ax.gif
*

aha... galiu padekoti už tai savo nuostabiajai skydliaukei.. na bet ne apie tai tema.
o grįžtant prie temos, sekso atžvilgių į blogesnę pusę nieks nepasikeitė smile.gif
Fifux'e
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 16:58)

Apie tokias mes čia nekalbam  schmoll.gif  cool.gif
*

na mao svoris siuo metu 85,bet vyras nera pasakes kad blogai atrodau smile.gif

QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 10, 18:18)
Kokis ugis?as grazi buvau ir su 85kg ir 91 kg,no bet ispudingai forminga pasirodo esu su 75 4u.gif

thumbup.gif mano ugis 168 4u.gif
Ne kas
Niu va,ugis musu vienoda,o svori as ir tavaji turejau .Groziai mes,ania 4u.gif bigsmile.gif
Layla
o aš 10 cm aukštesnė, tai man ir 10 kg daugiau galima rolleyes.gif
Fifux'e
QUOTE(bolesiukas @ 2010 02 12, 07:35)
Niu va,ugis musu vienoda,o svori as ir  tavaji turejau .Groziai mes,ania 4u.gif  bigsmile.gif
*

o kas gali pasakyti,kad negrazios bigsmile.gif biggrin.gif

mano svajone iki 70 numesti...stengiuosi,ne kiek del kitu,kiek del saves...kartais taip norisi kazka grazaus nusipirkti ir tavo dydziu nebuna doh.gif

tiesa,cia tema ne apei tai doh.gif blush2.gif biggrin.gif seksas... seksas.. g.gif seksas... bigsmile.gif aaa.. seeksassss... thumbup.gif lotuliukas.gif dievinu ji cool.gif
Layla
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 12, 09:21)
  seksas... seksas.. g.gif  seksas... bigsmile.gif aaa..  seeksassss... thumbup.gif  lotuliukas.gif dievinu ji cool.gif
*

good.gif
o man dar vaisingos dienos, tai bandysiu romantikos pagalba nestuke.gif
Fifux'e
QUOTE(Layla @ 2010 02 12, 13:16)
good.gif
o man dar vaisingos dienos, tai bandysiu romantikos pagalba  nestuke.gif
*

bigsmile.gif sekmes wub.gif

o man mm turi prasideti,ale nera kaip nera unsure.gif doh.gif
artist_e
noreciau ir as sverti 70. kazkada sveriau. ir buvau nepatenkinta.
dabar butu labai gerai grizt. rolleyes.gif
o MB pats yra nekudas. tai labai nepriekaistauja, kartais tik pakibina 'minkstesnes' vietas ir ...pakviecia pietauti lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(artist_e @ 2010 02 17, 10:52)
noreciau ir as sverti 70. kazkada sveriau. ir buvau nepatenkinta.
dabar butu labai gerai grizt.  rolleyes.gif
o MB pats yra nekudas. tai labai nepriekaistauja, kartais tik pakibina 'minkstesnes' vietas ir ...pakviecia pietauti  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif va cia tai geras biggrin.gif
Limpopo

kokia įdomi tema!

o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės......
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.
buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?!
manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom.
ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi.
ar yra kas nors čia panašus į mane?

Liutuke!
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 23:58)
kokia įdomi tema!
o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės......
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi  70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.
buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?!
manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom.
ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi.
*

Sveikutes 4u.gif
Na net nezinau ka pasakyti tavo atveju, galiu pasakyti tik viena :as problemos tavyje visiskai nematau g.gif g.gif psichologai nepades, kol pati nepakeisi nuomones. Ziauru kai su tokiu ugiu ir svoriu mato problemas... Argi cia problema??? Nu nematau nors tu ka doh.gif
Seksas tikrai nevertas kad jo atsisakytum wub.gif 4u.gif
Keisk poziury 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58)

kaip ir arunita minejo,butina keisti tau poziury i save... 4u.gif

sekmes pasikeitimuose mirksiukas.gif 4u.gif
Limpopo

o kaip siūlote tą padaryti? tą požiūrio keitimą ir savęs kitaip vertinimą?
Fifux'e
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 22, 20:27)
*

manau pirmiausia reikia keisti savo gyvenima...turi isigyti drauga (ne meiles) vaikina,kuris padetu tau atvirai pasipasakoti,suprasti ir seip atsiveti (gal but tai gali buti psichologas).....butinas yra zmogus,kuris galetu padeti tau viska apmastyti,susidelioti....

nors,kaip minejai,jei psichologai nepadejo-gal pas psichijatra turi nueiti g.gif cia nieko blogo neturiu oneny 4u.gif bet turi labiau paiieskoti pagalbos 4u.gif

suprantukad lengva sneketi kitiems,bet norisi kazkaip padeti unsure.gif

va as turejau fobija nugaros lietimui...net man negaledavo stoveti zmogus uz nugaros-galvodavau,kad butinai palies man ja doh.gif ir viskas pasikeite (beveik pasikeite) po20 mano gyvenimo metu smile.gif kai su vyru pradejau bendrauti,jis labai keistai ziurejo i mano fobija doh.gif bet po 5 metu kartu,idejes daug pastangu-jau gali man drasiai daryti masaza ir nebijau,kad kas prisilies prie manes 4u.gif gal but tai du nesuderinami dalykai atrodo,bet... reikia pastangu 4u.gif
ewacka
kokia įdomi tema!
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.
*

Meskit kompleksus salin!!! Mano nuomone tokiam ugiui toks svoris visai normalus. Mano mama 172cm ugio svere ivairiai 66, 62, buvo 70 kg ir daugiau, bet tikrai negaliu pasakyti kad tai siaubingas svoris tokiam ugiui. Ir nieks is seimos nariu, draugu taip nemano. Motina gal ir nori numest pora kg, bet tai jai tikrai nemaiso megautis gyvenimu ir del to nekompleksuoja. Vat jei Jusu ugis butu kokie 160 tada dar butu galima taip kalbeti. smile.gif Meskit kompleksus salin ir megaukites gyvenimu.
sauleskaitra
Pasakysiu atvirai, jei vyras pasakytu, kad esu stora- pasiusciau ji velniop! Kokios mes moterys kavilutes kartais esame, taip grauziames del vyru, kad tik graziai atrodytume ir pan., o kodel mes jiems nekeliame jokiu reikalavimu? Pvz., man patinka raumeningi 4u.gif Tai ka, man dabar maniskui reikia galva kvarsint, kad eitu i sporto sale? Bet ne, as ji myliu toki koks jis yra, tai kodel dauguma vyru kiaules ir taip skaudina moteris? doh.gif
Fifux'e
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 08, 22:53)
Pasakysiu atvirai, jei vyras pasakytu, kad esu stora- pasiusciau ji velniop! Kokios mes moterys kavilutes kartais esame, taip grauziames del vyru, kad tik graziai atrodytume ir pan., o kodel mes jiems nekeliame jokiu reikalavimu? Pvz., man patinka raumeningi  4u.gif  Tai ka, man dabar maniskui reikia galva kvarsint, kad eitu i sporto sale? Bet ne, as ji myliu toki koks jis yra, tai kodel dauguma vyru kiaules ir taip skaudina moteris?  doh.gif
*

va cia tai tikra teisybe drinks_cheers.gif
Inguti
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 22:58)
kokia įdomi tema!
*

Tai palaukit, yra dar viena pusė ,tai kodėl tiek metų kankinatės ir nenorit pasikeist pati? Susikaupkit ,nusimeskit dar kažkiek kg ,pasportuokit ,pradėkit sau pati patikt ir gal susitvarkys? Vien prichologo čia neužtenka ,padirbėkit pati su savim blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
lauryna
kokia įdomi tema!
*

Baikit grauzti save. doh.gif Jusu svoris tikrai nera didelis. smile.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 22, 21:27)
*

Siūlau nedaryti nieko. Kai horizonte pasirodys JIS - tas tikrasis, kai jausies mylima ir mylinti, visi kompleksai dings mirksiukas.gif
Zuikių_dainos
Nežinau, čia turbūt priklauso ir nuo konkrečios moters, tiek ir nuo konkretaus vyro, esančio su ja. Mano porai mano tas prieaugis trukdo. Tarkim, kai susipažinom, svėriau kokius 66 kg. ( apvaloka mergiotė, bet dar nieko baisaus ), aišku, jaučiausi, kaip kokis jūrų vėplis ( dabar net šypseną išspaudžiu prisiminus ). O vat šiandien dienai sveriu 96 blink.gif Skirtumas 30 kg ( na aš šiuo metu nestuke.gif ), nemažas. O aš pati žema. Iš esmės net veidukas pasikeitęs. Na neliko to mano mergautinio grožio kaip sakant. Man pačiai gal ir netrukdytų visiems tiems "loviniams reikalams", nes aš juos mėgstu, bet vyrui akivaizdu, mano pasikeitimai ne itin patrauklūs. smileysex.gif retas svečias mūsų namuose, oi retas. Bandau, aišku, kaip sakant imtis iniciatyvos, bet ji dažniausiai atsitrenkia į "aš pavargęs, užsiėmęs ir t.t. " verysad.gif O galop jau ir neberodau jos - praradau viltį. O šiaip apart to lyg ir viskas gerai - nesiriejam, man priekaištų jokių neišsako, net gi paguodžia, kad čia viskas dėl nėštumo, bendraujam gražiai... Bet ne tas vistiek....
Vysniukee
Pasiskaičiau aš šią temutę ir sugalvojau MB pasiklaust, ar jis pastebi, kada aš numetu ar priaugu svorio. Bet paprašiau sąžiningai atsakyt. Atsakymas buvo 'ne'. Tada, aš nebūčiau aš, jei nepradėčiau bambėt, kad 'kaip tu gali nepastebėt, taigi pilvas padidėja arba sumažėja ir t.t.', tai jau jis kai drėbtelėjo man atsakyma.. Kokį pusvalandį žvengiau doh.gif Sako, o tu žinai, kai nuvažiuojam į kaimą, tai paršiukai vis didesni atrodo, ane? O vat tėvams, kurie augina tuos prašiukus ir mato kiekvieną dieną, jie visada tokie patys, atrodo, kad nesikeičia lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.