Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: problemos del kontraceptiniu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Unike
Gerb. daktare,
Turiu problemu su kontraceptinem tabletem, atrodo, kad man niekas netinka. Istorija tokia: vartojau vienas tabletes nuo ju man tapo labai jautrios ir padidejo krutys, be to svyravo nuotaika, tada man israse kitas kontraceptines ir viskas buvo gerai 7 menesius, tada pradejo labai tepti, tada paskyre kitus kontraceptinius ir vel viskas gerai 7 menesius, o po to prasidejo tepimas. Na, dabar jau 4-as menesis geriu Yasmin (atrodo Europietiskas Yarina butu variantas) ir kokia 1.5 savaites pries menesines krutys tampa labai jautrios (nenormaliai jautrios ir visu dydziu vel padidejo. svorio nepriaugau) ir vis dar tepa siek tiek. Labai taip nepatogu. O spirale bijau ir net nezinau ar tiktu man, nes vaiku neturiu ir nesiruosiu dar kokius 5-7 metus turet, o taip kankintis su kontraceptinem nesinori. Ka jus manote? Nei viena mano drauge tokiu problemu neturi...
Labai dekui uz jusu laika.
Rita Matulionytė
Siūlyčiau pabandyti kontraceptinį pleistrą arba žiedą. Juose esantys hormonai tolygiai patenka į organizmą visos paros bėgyje, todėl daugeliui moterų žymiai mažesnės pašalinės reakcijos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.