Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mariquita ar Bartek
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Ingulė
Sveiki , noriu paklausti nuziurejau mazei basutes, bet niekaip neapsisprendziu wink.gif

Mariquita vidus odinis, isore ne, yra geras supinatorius , kaina 59lt
Bartek odiniai vidus ir isore, pedute prilaikoma per visa ilgi, bet nera supinatoriaus, kaina 89lt

Ar butinai oda turi buti ir isorej, ar pakanka tik viduj?

gal paskui paieskosiu nuotraukyciu , pridesiu rolleyes.gif

Ir dar jei maniskei dabar 18 dydis kaip tik, tai ar galiu pirkt 20, kad vasarai uztektu?
Iva
Ingule tavo vietoj as pirkciau tuos pigesnius ir 18 dydzio wink.gif Svarbu supinatorius ir tinkamas dydis wink.gif veliau galesi nusipirkti 20d, kai priaugsit
Svajoklyte
Vaikiškai kojytei būtinai pirk odines basutes , nes dirbtinės odos gali kur nors "pjauti " kojytę . Ypač vasara , kai kojytė truputi patins nuo karščio .
"Bartek " avalynėje supinatorius įdedamas jau paduke . O dydį žiūrėk , kad būtų 1 cm didesnės , nes per didelėm basutėm bus labai nepatogu vaikui vaikščiot. Gerai būtų , kad reguliuotusi dirželių laisvumas ir būtų uždengtas priekis .
traliabum
as imciau 19 dydi rolleyes.gif
Ingulė
QUOTE (Vidulė @ 2004 04 18, 13:20)
"Bartek " avalynėje supinatorius įdedamas jau paduke .

bet palyginus su mariquita tai tas supinatorius labai mazas, pastarosiose tai toks visai aiskus net didelis sakyciau, vat jei reiktu man pasimatuoti, kad galeciau palyginti, tai gal lengviau butu apsispresti laugh.gif

del dydzio, tai ji nelabai dar vaiksto, tik stotis bando, gal cia dar koki menesi palaukt g.gif
Svajoklyte
Neskubėk . Už tokią kainą visada rasi . "Bartek" daro nemažus nukainavimus naujai avalynei , bet praeitų metų modeliams .
Noa
Koksai tai brangus Bartekas. Siandien kaip tik ziurejau barteko basutes - 50 ir 60 Lt, man regis smile.gif O dydi tai ziurejau 23 rolleyes.gif

Manau, pirk didesnes basutes. Zinok, auga ta kojyte nerealiai. Bus paskui laime pirkt liepos gale naujas basutes... dry.gif
RebekaG
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 13:40)

del dydzio, tai ji nelabai dar vaiksto, tik stotis bando, gal cia dar koki menesi palaukt g.gif

Mazesnio kaip 19 dydzio nepirkciau. Ir dar palauksciau pavasarinio batuku ispardavimo wink.gif Gal netgi vasarai dairyciausi tokiu batuku ale sandaliukai smile.gif

Maciau 18 dydzio batukus naujutelaicius Salamander su visais reikalavimais pirmiem batukam us 10 lt (devetu batu parduotuvej, bet jie dar su etiketem). Bet reiktu tau 110km sukarti iki tos pardes rolleyes.gif
milabra
Siūlau nesižavėti labai išreikštu supinatoriumi... Pamenu chirurgas kai Miglę mažiukę tikrino, taip ir pasakė - reikia tokio, kad tik odą kilsterėtų, kojai pakanka formuotis, atai paskui kai per didelis, prasideda visokie pedų šleivumai ir pan.
RebekaG
QUOTE (milabra @ 2004 04 18, 14:10)
Siūlau nesižavėti labai išreikštu supinatoriumi... Pamenu chirurgas kai Miglę mažiukę tikrino, taip ir pasakė - reikia tokio, kad tik odą kilsterėtų, kojai pakanka formuotis, atai paskui kai per didelis, prasideda visokie pedų šleivumai ir pan.

Mums chirurgas sake, kad supinatorius visai nereikalingas unsure.gif kad svarbiausia tvirtas uzkulnis ir erdvus priekis pirsteliams. Sake, kad tas supinatorius, tai ispustas reikalas. Bet be supinatoriaus dar neteko batuku nusipirkti rolleyes.gif Geruose batukuose, didesnis ar mazesnis, jis visad yra.
Ingulė
QUOTE (Noa @ 2004 04 18, 14:06)
Koksai tai brangus Bartekas. Siandien kaip tik ziurejau barteko basutes - 50 ir 60 Lt, man regis smile.gif O dydi tai ziurejau 23 rolleyes.gif

O kokioj pardej uz tiek matei, gal Vln irgi tokia yra?
As ziurejau, kad visos odines butu, o kada prasideda tie barteku ispardavimai ir kokiose pardese buna?

Bet siaip tai tokiems maziams galetu ir grazesniu modeliuku prigalvoti, bent jau spalvu ryskesniu noretusi, nu negrazios man spalvos net pirkt ranka nekyla, purvinos kazkokios mad.gif
Ingulė
QUOTE (Vidulė @ 2004 04 18, 13:59)
Neskubėk . Už tokią kainą visada rasi . "Bartek" daro nemažus nukainavimus naujai avalynei , bet praeitų metų modeliams .

O kokioj parduotuvej buna tu praejusiu metu modeliu, kiek ziurejau tai visur nauja kolekcija g.gif
Noa
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 12:18)
QUOTE (Noa @ 2004 04 18, 14:06)
Koksai tai brangus Bartekas. Siandien kaip tik ziurejau barteko basutes - 50 ir 60 Lt, man regis smile.gif  O dydi tai ziurejau 23 rolleyes.gif

O kokioj pardej uz tiek matei, gal Vln irgi tokia yra?
As ziurejau, kad visos odines butu, o kada prasideda tie barteku ispardavimai ir kokiose pardese buna?

Bet siaip tai tokiems maziams galetu ir grazesniu modeliuku prigalvoti, bent jau spalvu ryskesniu noretusi, nu negrazios man spalvos net pirkt ranka nekyla, purvinos kazkokios mad.gif

Zinok, as tai turguj maciau smile.gif Pas mus yra tokia boba, jinai tais bartekais prekiauja - o kokioj parduotuvej ju yra, tai net nzn. Bet ar tai jinai sake, ar tai kazkur girdejau, kad pas ja kainos panasiai kaip parduotuvej. Hm g.gif
Ingulė
as siandien gariunuose buvau, tai nei bartek, nei mariquita nebuvo, buvo dar rusu gamybos, kinieciu, ir tik vienoj vietoj buvau radus ortopedinius tikrai geri ir grazus, bet batukai, o man reik basuciu, nes batuku jau neverta pirkt.
Beje, vienoj vietoj buvo elefant, bet tik batukai biggrin.gif
Noa
Ten turbut dar ir rast reikia sad.gif Zinai - Gariunai, jie gi dideli.

Zinai ka? As kaip tik dabar ieskau savo bobausiui basuciu. Nori, galiu ir taviskei paziuret. Ryt vaziuosiu ziuret vienoj spec. vietoj rolleyes.gif
Ingulė
QUOTE (Noa @ 2004 04 18, 14:45)
Ten turbut dar ir rast reikia sad.gif Zinai - Gariunai, jie gi dideli.

Zinai ka? As kaip tik dabar ieskau savo bobausiui basuciu. Nori, galiu ir taviskei paziuret. Ryt vaziuosiu ziuret vienoj spec. vietoj rolleyes.gif

Bet iki kauno jei reiks vaziuot , tai man turbut tas pats iseis wink.gif kas vilniuj pirkt
g.gif
LIUDAL
Noa, isduok paslapti, man irgi savo mazei reikia basuciu unsure.gif
Noa
Tai naxrien vaziuot, gi galima kaip nors perduot biggrin.gif Bet kita vertus, aisku, isivaizduoju, norisi matyt, ka perki... Vat kokiai Ewos Lejukei tai nupirkciau liuosiai, mat kai pazisti zmogu ir zinai, koks jo skonis, tai lengviau gerokai... O cia zinai - skonis nesutaps arba prie esamos aprangos netiks, tai ka, o pinigai gi sumoketi.
Ingulė
ne del to Noa, bet as siandien matavau vienos firmos tik skirtingu modeliu, tai vieni daug didesni buvo, nors ismiera vienoda g.gif
Noa
QUOTE (LIUDAL @ 2004 04 18, 12:58)
Noa, isduok paslapti, man irgi savo mazei reikia basuciu unsure.gif

jeigu gera busi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Noa
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 13:09)
ne del to Noa, bet as siandien matavau vienos firmos tik skirtingu modeliu, tai vieni daug didesni buvo, nors ismiera vienoda g.gif

Blyn! Aikit svilpt! O as savo bobausiui perku pagal ismiera! Arba pagal bata, jo paties nesinesdama! Psio, gerai, kad ispejai, daugiau taip nedarysiu.

Tiksliai, kai pagalvoji, gi teisybe, gali pvz. kojyte but per siaura ar per plati tai basutei...

Viek zivi, viek ucis biggrin.gif
#Mia#
Noa, isduok spec. vietos adresa, nes mano dickei irgi reikia - geltonu.
Noa
QUOTE (mingaude @ 2004 04 18, 13:14)
Noa, isduok spec. vietos adresa, nes mano dickei irgi reikia - geltonu.

Ir tau isduosiu, jeigu gera busi... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
LIUDAL
QUOTE (Noa @ 2004 04 18, 16:11)
jeigu gera busi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Busiu busiu rolleyes.gif nail.gif laugh.gif
mamulia
vakar buvau kalvariju turguje ir vienoj vietoj tikrai maciau basutes firmines,su supinatoriais,odines,graziu spalvu,bet kaina apie 60lt wink.gif
Ingulė
QUOTE (mamulia @ 2004 04 18, 15:18)
vakar buvau kalvariju turguje ir vienoj vietoj tikrai maciau basutes firmines,su supinatoriais,odines,graziu spalvu,bet kaina apie 60lt wink.gif

nupasakok kur, nu nuleksiu dar ten kuria diena, o 20 dydzio buvo?
mamulia
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 15:20)
nupasakok kur, nu nuleksiu dar ten kuria diena, o 20 dydzio buvo?

priesais tas eiles kur po stacionariu stogu,gal zinai,ten pats pirmas yra vaiku rubu skyrius,bet ne ten kur vaiku rubai,o ta eile einant,salia suagusiuju,ten yra ir vaikisku,ojej nemoku paaiskint zmoniskai,bet tai toje ieleje pries ta stogu dengta eile wink.gif
Ingulė
QUOTE (mamulia @ 2004 04 18, 15:23)
priesais tas eiles kur po stacionariu stogu,gal zinai,ten pats pirmas yra vaiku rubu skyrius,bet ne ten kur vaiku rubai,o ta eile einant,salia suagusiuju,ten yra ir vaikisku,ojej nemoku paaiskint zmoniskai,bet tai toje ieleje pries ta stogu dengta eile wink.gif

mazdaug isivazduoju, cia toj eilej prie pastato?
mamulia
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 15:25)
mazdaug isivazduoju, cia toj eilej prie pastato?

hm,as pati biski klaidzioju tose kalvarijose,bet man rodos,kad taip smile.gif siaip dar vienoj vietoj yra vaikisku,as ten pirkau saviskei grazius batukus baltus,nzn tik tos vietos tai nepaaiskinsiu,bet kadangi vaiksiku ner daug,turetum rast wink.gif beje,1niais nedirba wink.gif
Ingulė
QUOTE (mamulia @ 2004 04 18, 15:28)
hm,as pati biski klaidzioju tose kalvarijose,bet man rodos,kad taip smile.gif siaip dar vienoj vietoj yra vaikisku,as ten pirkau saviskei grazius batukus baltus,nzn tik tos vietos tai nepaaiskinsiu,bet kadangi vaiksiku ner daug,turetum rast wink.gif beje,1niais nedirba wink.gif

aisku, dekui, kaip nors rasiu biggrin.gif
Kuzia
QUOTE (Ingule @ 2004 04 18, 12:41)
Sveiki , noriu paklausti nuziurejau mazei basutes, bet niekaip neapsisprendziu wink.gif

Mariquita vidus odinis, isore ne, yra geras supinatorius , kaina 59lt
Bartek odiniai vidus ir isore, pedute prilaikoma per visa ilgi, bet nera supinatoriaus, kaina 89lt

Ar butinai oda turi buti ir isorej, ar pakanka tik viduj?

gal paskui paieskosiu nuotraukyciu , pridesiu rolleyes.gif

Ir dar jei maniskei dabar 18 dydis kaip tik, tai ar galiu pirkt 20, kad vasarai uztektu?

Aš praeitą savaitę galvojau tą patį. O apsispręsti padėjo štai kas - Barteko basučių reguliuojasi dirželiai. Pirkom numeriu didesnes, o dirželius suveržiau. O Mariquita basutės tos, kurios numeriu didesnės, per plačios. Tai va, varinėja mano špingalietka po namus su Bartek basanoškėm ir niekam neduoda jų čiupinėt tongue.gif.
Nu pavariau čia reklamos cool.gif
Joliga
O aš du metus iš eilės (1 metukų ir 2) pirkau Mariguitą ir buvau labai patenkinta. Vidus odinis, plotis reguliuojasi sagtelėmis ( tik nepirk su lipnia juostele, nes blogai laiko, atsisega), o kad išorė ne iš natūralios odos, tai, man atrodo, nėra svarbu, juk tai basutės - atvira avalynė, koja gerai kvėpuoja. Dabar atidaviau išaugtas basutes draugės dukrelei, tai ši, sakė, net namie nusiimti nenori. clap.gif
Noa
Vat pasigirsiu smile.gif Nupirkau savo maziukui basutes. Cekiskos, odines, iki kauliuku, reguliuojamas plotis, supinatorius, geltonos, na tokios odos spalvos, bet yra visokiu, 55 Lt biggrin.gif Parduotuve "Prekes berniukams ir mergaitems" Kaune, Savanoriu pr., vaziuojant link Kalnieciu - desinej, priesais sankryza su Taikos prospektu. Laaabai likau patenkinta, karstai rekomenduoju smile.gif
uups
aciu, Noa smile.gif
Ingulė
Siandien buvau Salamander isparduotuvej, tai ten sake , kad vaikisku basuciu nebus mad.gif

Beje, taip pat siandien Migle vezime sedet nenorejo, vaiksciojo kaip didele thumbup.gif

Teks su basutem turbut paskubeti, o i kalvarijas be sestadienio turbut nenuleksiu mad.gif
remka
.........na Bazej-Kaune uztikau labai gera cekisku vaikisku batuku skyriuka,tai nupirkau vaikui basutes su sapinatoriais,islankstytas pats padukas-vidus, ir isore oda,reguliuojasi sagteles pagal kojytes ploti,na labai fainos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .........kaina tai normaliai 65lt. rolleyes.gif nors tokias pacias parduotuvej maciau uz 89lt.,
Ingulė
Idomu o Vilniuj tokiu baziu nera?

Kazkaip niekad neuzkliuvo, kiek pamenu kazkada budavo Graiciunuose, bet tuomet ir ten nieko padoraus nerasdavau g.gif
uups
QUOTE (remka @ 2004 04 20, 20:25)
.........na Bazej-Kaune uztikau labai gera cekisku vaikisku batuku skyriuka,tai nupirkau vaikui basutes su sapinatoriais,islankstytas pats padukas-vidus, ir isore oda,reguliuojasi sagteles pagal kojytes ploti,na labai fainos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .........kaina tai normaliai 65lt. rolleyes.gif nors tokias pacias parduotuvej maciau uz 89lt.,

Hmmm....o tiksliau gali papasakot kur tas skyrius? Mums irgi basuciu reikia...
Noa
As dabar galvoju - ot kad cia galima butu idet tu basuciu paveiksliukus, tai zmogui skaitant ir vazinet nereiketu smile.gif
Ingulė
QUOTE (Noa @ 2004 04 21, 10:18)
As dabar galvoju - ot kad cia galima butu idet tu basuciu paveiksliukus, tai zmogui skaitant ir vazinet nereiketu smile.gif

tai kad pvz firminiuose saituose as tu modeliuku neradau g.gif
Yurgita
merginos, pasakykit man nesusipratusiai, kas yra supinatorius? blush-anim-cl.gif
Atize
QUOTE (Yurgita @ 2004 04 21, 10:59)
merginos, pasakykit man nesusipratusiai, kas yra supinatorius? blush-anim-cl.gif

iskilimas jeigu tai kaire koja tai desineje puseje bato o jei desine koja tai kaireje puseje bato su tokias taskiukais ant bate matose, nu atrodo aiskiai parasiau unsure.gif
remka
QUOTE (uups @ 2004 04 21, 07:33)
Hmmm....o tiksliau gali papasakot kur tas skyrius? Mums irgi basuciu reikia...

.....zinai tiksliai negaliu paskakyt,ten tose "Mugese"kaip vadina,kur visi rubai,iejus reikia sukti po desine ir matosi tiesiai tie batukai,ten ivairiausiu,kokiu tik nori,na eik i kiekviena sandeli ir suk po desine,tai rasi tikrai,pasirinkimas tikrai buvo,bet dabar orai atsilo,tai gali buti ispirkta daug ir dydziu nebut.....nu jei nori as galiu i skyreli,stai mes kokie idet nuotraukyte,kokios ten basutes,jei ka tongue.gif....as turiu savo vaiko "BARTEK" firmos basutes,tikrai apynaujes,tai jei kam reikia galiu parduot,nebrangiai,lyg tai 22 ismieros rolleyes.gif
Noa
QUOTE (Ingule @ 2004 04 21, 07:59)
tai kad pvz firminiuose saituose as tu modeliuku neradau g.gif

As tai galejau nufotografuot smile.gif Toki reida per Kauno taskus atlikau smile.gif Ot reportazas butu... Bet kas is to, kur as juos nufotografuotus desiu? I "Stai mes kokie"? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dabar galiu nebent savo nusipirktus nufotografuot smile.gif

Siemetiniai bartekai man nepatiko del spalvu - mat labai margi, tai problematiskiau derint. Gal yra ir kitokiu, bet ne vienspalviai. Siaip gal dar puse velnio, bet man su tom basutem vaika krikstyt reiks, labai jau ten puost nenoriu, ne nuotaka jis ten bus, bet su margom basutem vis tiek - ne fasonas... rolleyes.gif
Ingulė
radau bartek nuotraukyte laugh.gif

http://www.children-shoes.com/

tada einat i sandals

tada modeliukas Nara 3(pink) - Bartek

einu ieskot kitu biggrin.gif
Kuzia
clap.gif clap.gif
Musų tokie
--Resize_Images_Alt_Text--
Ingulė
QUOTE (Kuzia @ 2004 04 21, 21:32)
clap.gif clap.gif
Musų tokie

Nu va, man jie irgi prie sirdies biggrin.gif
Bet siandien radau elefant analogiskus uz 96lt, tai bartek 89lt
Vel galvos skausmas, ne toks tragiskas skirtumas g.gif

Dar turbut ryt soktelsiu i kalvarijas wink.gif

Zinau parde vln, kur elefant ir cekiski yra, tik tie cekiski tai man seip sau buvo rolleyes.gif
remka
--Resize_Images_Alt_Text--.............Musu va-kokie tongue.gif
Noa
Remka, o kaip tu juos idejai?
Papildyta @ [mergetime]1082579801[/mergetime]

As saviskius bandau...smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1082579917[/mergetime]
O idomiausiai tai tie batai atrodo "Stai mes kokie" skyrely, kur teko juos idet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
remka
...na va,Noa,pavyko ir tau! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ..Tavo irgi basutes fainos! thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.