Man tai tos ruzavos graziausios, ale turbut taip teks ir pragyvent be ruzavu basuciu Ir as irgi norejau melsvu, bet tokiu nebuvo, o kur buvo tai va - kiaurais uzkulniais. Mat mums ortopedas liepe, kad uzkulniai nekiauri butu  Bet cia gal ne desnis, gal cia tik mums specialiai taip, sake, kad per daug pedutes i vidu suka, pilnapadyste gali but, o gali ir nebut, bet geriau pasiaugot, bla bla bla Uztai sau su kiaurais galais nusipirksiu  Arba is viso be galu...
....jo  ,kazkaip ir as paskui pagalvojau,kad geriau butu su uzdarais kulnais,bet vistiek antras reiks pirkt,tai ir nupirksiu uzdarais.........nes sitos vasaros nesulauks,garantuotai!  .....
Maniskio maziaus panasus i Kuzios batukus, tik ryskesniu spalvu. Pirkau pernai Urmo Bazeje. Mokejom apie 45 Lt.
Siemet vel reiks ieskoti ....
.........turiu va 20 ismieros 'VI GO MI"basutes su sapinatoriais,na stovis tai tikrai geras,tai jei kam reikia galeciau perleist!
ee...geda klausti, bet kaip zinot kokkio dydzio batuku reikia? ka reiskia tas skaicius "20"? ant musu visu batuku skirtingi skaiciai,- 6 (amerikietisku), 4(anglisku) ir 19(italisku)
| QUOTE (remka @ 2004 04 22, 10:54) | .........turiu va 20 ismieros 'VI GO MI"basutes su sapinatoriais,na stovis tai tikrai geras,tai jei kam reikia galeciau perleist! |
Na panasius, tik vienspalvius smelio spalvos ziurejau Mariquita, kaina 59lt Tuoj surinksim visus modeliukus
| QUOTE (remka @ 2004 04 21, 21:03) | ....jo ,kazkaip ir as paskui pagalvojau,kad geriau butu su uzdarais kulnais,bet vistiek antras reiks pirkt,tai ir nupirksiu uzdarais.........nes sitos vasaros nesulauks,garantuotai! ..... |
Man atrodo, kad taviskiui jau visai gerai ar atvirais kulnais - ir vesiau kojytei gal?
| QUOTE (uups @ 2004 04 22, 08:56) | ee...geda klausti, bet kaip zinot kokkio dydzio batuku reikia? ka reiskia tas skaicius "20"? ant musu visu batuku skirtingi skaiciai,- 6 (amerikietisku), 4(anglisku) ir 19(italisku) |
Zinom taip: atsinesam i parduotuve arba vaika, arba kita batuka, arba pedute ant popieriaus apipiesta ir perkam  O jeigu nieko neturim, tai perkam is akies ir susitariam, kad jeigu ka, priimtu atgal ir pakeistu ant didesniu ar mazesniu  20 tai cia ta pati matavimo sistema kaip tavo italisku 19, cia muset euripiniai dydziai - o ka jie reiskia, velnias zino, va pamatavau saviskio 21 dydzio batuka su centimetru - pado ilgis 15,5 cm. Be rysio. Galetu but tie dydziai centimetrais, ar kaip?
.......na mao vyrukas 20 ismieros basutes nesiojo 1.3men.,bet liepos gale dar vienas pirkom,nes isaugo!  ....Zinai,NOA,susinervavau,nes mano vaikas biski pilnapadis,bet as jo nevedziau pas ortopeda,bet kaip tu rasei,kad reikia tais uzdarais kulnais,tai varysiu dar vienas pirkt,nors kiek turejom basuciu,tai visos uzdarais buvo,bet kazkaip dabar pirkdama-nepagalvojau,ieskojau su ortopediniu paduku,tai man labai patiko ir nupirkau,gal paskubejau!
| QUOTE (Ingule @ 2004 04 21, 18:49) | Bet siandien radau elefant analogiskus uz 96lt, tai bartek 89lt Vel galvos skausmas, ne toks tragiskas skirtumas
Dar turbut ryt soktelsiu i kalvarijas
Zinau parde vln, kur elefant ir cekiski yra, tik tie cekiski tai man seip sau buvo |
O kokioj cia pardej Elefant uz 96 parduoda, jei ne paslaptis?
Elefant vaikiskos basutes 96, bateliai brangesni. Parduotuve yra prie Sirdies Chirurgijos centro. Jei stovint prie jo, tai skersai kitoj gatves pusej yra buvusi gamykla (atrodo Zuvedra) toj gamykloj yra parduotuve "Avalyne" . Lange dar matosi, toks zaislinis kirminas iskabintas
| QUOTE (remka @ 2004 04 22, 14:25) | Zinai,NOA,susinervavau,nes mano vaikas biski pilnapadis,bet as jo nevedziau pas ortopeda,bet kaip tu rasei,kad reikia tais uzdarais kulnais,tai varysiu dar vienas pirkt,nors kiek turejom basuciu,tai visos uzdarais buvo,bet kazkaip dabar pirkdama-nepagalvojau,ieskojau su ortopediniu paduku,tai man labai patiko ir nupirkau,gal paskubejau! |
Zinai, o as dabar galvoju, gal as cia tave per labai gasdinu?  Man kazkodel logiskai mastant atrodo, kad pilnapadystei turi but supinatoriu, na pade kazkas, ar ne? As aisku ne medike, cia taip bandau logiskai protaut... Nors ortopedijoj logiskai nepriprotausi, tie patys ortopedai nevienodai rekomenduoja. O kulnas turi tvirtas but mums - nes maniskis visas pedutes i vidu suka... Bet kita vertus, jis ne tik pedutes, jis visas kojytes suka, mums turbut reikia ortopediniu kelniu
| QUOTE (Noa @ 2004 04 22, 18:22) |
Bet kita vertus, jis ne tik pedutes, jis visas kojytes suka, mums turbut reikia ortopediniu kelniu |
Noa,- aciu, nusipirkom ir mes ten basutes  melynas remka,- tam ingules nurodytam puslapiuke apie batukus skyrelyje 'healthy foot' yra papasakota ir kodel su uzkulniu batuku reikia ir kt reikalavimai. Jei tavo basuciu kulno vietoj yra 'duobute', tai gal nera blogai?
| QUOTE (uups @ 2004 04 22, 17:09) | Noa,- aciu, nusipirkom ir mes ten basutes melynas remka,- tam ingules nurodytam puslapiuke apie batukus skyrelyje 'healthy foot' yra papasakota ir kodel su uzkulniu batuku reikia ir kt reikalavimai. Jei tavo basuciu kulno vietoj yra 'duobute', tai gal nera blogai? |
..nu apziurejau,yra ta duobute,ten tas visas padukas toks labai idomus,toks islankstytas ir tas sapinatorius toks vientisas....ai nezinau,bus gerai,jau varysiu kitu ziuret,vistiek nudralins,
| QUOTE (Noa @ 2004 04 22, 16:22) | Zinai, o as dabar galvoju, gal as cia tave per labai gasdinu? Man kazkodel logiskai mastant atrodo, kad pilnapadystei turi but supinatoriu, na pade kazkas, ar ne? As aisku ne medike, cia taip bandau logiskai protaut... Nors ortopedijoj logiskai nepriprotausi, tie patys ortopedai nevienodai rekomenduoja.
O kulnas turi tvirtas but mums - nes maniskis visas pedutes i vidu suka...
Bet kita vertus, jis ne tik pedutes, jis visas kojytes suka, mums turbut reikia ortopediniu kelniu |
| QUOTE (Noa @ 2004 04 21, 22:46) | Man tai tos ruzavos graziausios, ale turbut taip teks ir pragyvent be ruzavu basuciu
|
Niekada negali žinot, gal po metų kitų ir ružavas teks pirkt
Vilniuje kalvariju g. prie Sigmos yra tokia batu parduotuvele "Kurpaite". Ten savo vyresneliui pirkau sandalus - naturalios odos, violetines spalvos (mergaitems tokie super ruzavi buvo), kaina - 38 Lt. Dydziai buvo nuo 23 kiek pamenu. Jie yra baltarusiu-slovaku gamybos, bet tikrai verti demesio. Dar buvo kito modelio batukai - irgi labai neblogi, minkstuciai, 58 Lt.
| QUOTE (Kuzia @ 2004 04 23, 16:07) | | QUOTE (Noa @ 2004 04 21, 22:46) | Man tai tos ruzavos graziausios, ale turbut taip teks ir pragyvent be ruzavu basuciu
|
Niekada negali žinot, gal po metų kitų ir ružavas teks pirkt |
Gal po 20ties Blyn, mano anyta irgi taip svaigo, ir stai jums prasom. Tik anukai
Na va, nupirkau ir as .Kalvariju turguj, vidus oda, isore oda, yra supinatorius, lengvuciai, lenkiski. Kaina 63lt (2 nusiderejau  ) Va tokie tik rozinai
mamulia
2004 04 24, 13:55
| QUOTE (Ingule @ 2004 04 24, 13:37) | Na va, nupirkau ir as .Kalvariju turguj, vidus oda, isore oda, yra supinatorius, lengvuciai, lenkiski. Kaina 63lt (2 nusiderejau ) Va tokie tik rozinai
|
Dziaugiuosi,kad radai  gero vaiksciojimo
aciu uz nuoroda, aisku jie bartekams ar elefantams neprylygsta, bet uz tokia kaina tai  , sakem, jei ka tai teks dar vienus pirkt, bet man jie labai grazus. dar karta dekui
cool-mama
2006 01 28, 14:36
Mes pirkom Naturino parduotuvėje TindiRindi. Esam labai patenkinti.
sssaule
2006 01 30, 21:22
Mano draugė buvo Varšuvoje tai Bartek žieminius batus, su natūraliu kailiu 22 dydžio nupirko už 80 litų, o čia tokie patys kainuoja apie 140 Lt. Neblogai uždirba batų parduotuvės?
Turi gi tos parduotuvės iš kažko gyventi Aš tai sakiau daugiau nebepirksiu Mariquitų. Gal jos ir neblogos kokybės, kaina irgi mažesnė, tačiau... Nupirkau vaikui basutes žiemai po namus vaikščioti (chirurgė liepė net iki 4 metų ištisai gerus batus avėti, nes pėda šleiva) natūralios odos, mėlynos spalvos. Tai koja nuolat prakaituoja  o pėdos - mėlynos  Nesąmonė, su Bartekais taip niekad nebuvo.
ligitukeB
2006 02 01, 15:50
QUOTE(sssaule @ 2006 01 30, 19:22) Mano draugė buvo Varšuvoje tai Bartek žieminius batus, su natūraliu kailiu 22 dydžio nupirko už 80 litų, o čia tokie patys kainuoja apie 140 Lt. Neblogai uždirba batų parduotuvės?  Nesutinku!Paskaiciuokim kiek kainuoja atvezimas tu batuku,kiek kainuoja mokesciai,parduotuves patalpu nuomos mokestis,pardaveju atlyginimai ir t.t.... Taip,Lenkijoj ju avaline pigesne nei pas mus,bet musu produkcija uzsienyje irgi nepigi...O ir lietuviska avalyne vaikams(pvz."Tauras") pas mus kainuoja panasiai. O kas nori dirbt uz aciu?...
ugniuke
2006 02 01, 16:38
QUOTE(Skirma @ 2006 02 01, 14:55) Aš tai sakiau daugiau nebepirksiu Mariquitų. Gal jos ir neblogos kokybės, kaina irgi mažesnė, tačiau... Nupirkau vaikui basutes žiemai po namus vaikščioti (chirurgė liepė net iki 4 metų ištisai gerus batus avėti, nes pėda šleiva) natūralios odos, mėlynos spalvos. Tai koja nuolat prakaituoja  o pėdos - mėlynos  Nesąmonė, su Bartekais taip niekad nebuvo.  o aš žieminius ruošiausi dukrai mariquta pirkt, bet kazkas netiko, tai vėl bartecus nusipirkom... Mes visada perkam arba bartec arba naturino... Bartecu kokybė gera, bet jie tokie gruboki, prie kelnių labiau, todel žiemos pradžioje buvau nužiurėjusi dailesnius mariquta, bet kazkas ten mums netiko kai nuėjom matuotis  tai gal ir gerai, kad nenusipirkom...
as tik uz" Bartek"avalyne
Esam išbandę ir Bartek, ir Mariquita. Pirmenybę atiduodam Bartekams.
Mūsų pirmieji batukai buvo bartek, ir labai gražūs atrodė, bet kuo vaikutis didyn tuo bartek darosi mažiau gražūs, o žieminiai šiam sezonui visai nepatiko. Mariguita batukai man gražesni. Pernai turėjom žieminius, bet dukrytė sunkiai pati užtraukdavo užtrauktuką. Šiai žiemai matavomės mariguita, vėl tas pats-sunku užsitraukt ir kojytei viduj laisvumo trūksta. Paėmus didesnius, jau per ilgį dideli gaunas. Taigi nusipirkom legero gore-tex  , lengvučiai, šilti, neperšlampami ir labai lengvai apsimauna, užsisega lipdukais. Tikrai šie batukai man pasirodė pranašesni už bartek ir mariguita. Na o kad mariguita pigesni nei bartek kažkaip nepastebėjau, netgi man atvirkščiai pasirodė.
QUOTE(cool-mama @ 2006 01 28, 14:36) Mes pirkom Naturino parduotuvėje TindiRindi. Esam labai patenkinti. Bet jų kaina tai
sssaule
2006 02 04, 12:57
QUOTE(ligitukeB @ 2006 02 01, 16:50) Nesutinku!Paskaiciuokim kiek kainuoja atvezimas tu batuku,kiek kainuoja mokesciai,parduotuves patalpu nuomos mokestis,pardaveju atlyginimai ir t.t.... Taip,Lenkijoj ju avaline pigesne nei pas mus,bet musu produkcija uzsienyje irgi nepigi...O ir lietuviska avalyne vaikams(pvz."Tauras") pas mus kainuoja panasiai. O kas nori dirbt uz aciu?... Bet mūsų parduotuvės batukus perka tiesiai iš gamyklos, ir daug, tai jiems viena pora kainuoja tikrai ne daugiau 45 litų. Lenkams taip pat reikia uždirbti, taip pat nuomoja patalpas, moka atlyginimus, tik atvežimas jiems tiek nekainuoja, kiek mums.
ugniuke
2006 02 06, 14:35
QUOTE(ostė @ 2006 02 03, 17:34) Na o kad mariguita pigesni nei bartek kažkaip nepastebėjau, netgi man atvirkščiai pasirodė. O aš pastebėjau... Kai ieškojome žieminių batukų, mariquita kainavo apie 90 lt, o bartekai 139lt...
edituxs
2006 02 09, 04:53
QUOTE(Paja @ 2006 02 03, 18:14) Esam išbandę ir Bartek, ir Mariquita. Pirmenybę atiduodam Bartekams. 
Kristtute
2006 02 09, 11:54
QUOTE(ugniuke @ 2006 02 06, 14:35) O aš pastebėjau... Kai ieškojome žieminių batukų, mariquita kainavo apie 90 lt, o bartekai 139lt...  Aš irgi vakar buvau užbėgus į "Mada vaikams" pasižiūrėt basučių sūnui, tai kainos akivaizdžiai skiriasi Mariquita basutės 59 Lt., Bartek 99 Lt. Tik kad su dydžiais dabar visur problema, nes yra tik likučiai nuo praeitos vasaros
O nuo kada Mariquita batukai odiniai? Ten tik vidinis sluoksnis oda, o išorė dirbtinė ir dažyta. Užtai ir kaina skiriasi nuo Bartek'ų. Vieną kartą per klaidą pirkom mažiui, nepasitikslinom. Labai kojytė prakaitavo, dažai nuo batukų nosių nusitrynė.
Aš tik už Bartekus. Mariquitai sutaupai, bet po mėnesio nusitrynė dažai nuo basutės priekio, ji apsidraskė, o Bartekai praktiškai nesusinešioja.
Kas moka nešioti, tai ir Bartek'us sunešioja labai greitai  Kažkaip maniškiai sugeba batų nosis greit nudrengti. Bet ištepi batų tepalu ir nesimato. O va Mariquitos batukai - priekis nusitrynė ir gavosi oranžiniai batukai su baltom nosim Ir jau niekuo nepaslėpsi, nebent specialiais dažais
QUOTE(Degutė @ 2006 02 09, 13:02) O nuo kada Mariquita batukai odiniai? Ten tik vidinis sluoksnis oda, o išorė dirbtinė ir dažyta. Užtai ir kaina skiriasi nuo Bartek'ų. Vieną kartą per klaidą pirkom mažiui, nepasitikslinom. Labai kojytė prakaitavo, dažai nuo batukų nosių nusitrynė. Įvaizdis dar ne viskas  Bet kad koja baisingai "Marytėse" prakaitavo, tai oj oj oj
Mes irgi uz bartekus  bet iki to daejom, tik pirdavi vienus ir kitus ir lygindami
Na aišku bartekai ir mums labiau patiko, bet kai batus reik keista kas 3 menesius  kartais kaina padaro savo.
QUOTE(Mojo @ 2006 02 14, 16:32) Mano sūnus , kuriam 12 ir kuriam ne viską įsiūlysi, tiesiog dievina juos. Kartais perka net iš savo santaupų, jei mes manom, kad dar ne laikas pirkti naujus   Matka boska slabadzianska  Tai nori pasakyt, kad mano sūnaitėlis po 2jų metų man reguliuos ką jam rengtis?  Ir pirks batus iš savo pinigų?  Nes po šiai dienai jam giliai vienodai, kad ir kaliošus paduotum...
QUOTE(Noa @ 2006 03 17, 23:32) Nes po šiai dienai jam giliai vienodai, kad ir kaliošus paduotum... Rimtai  ??? Mėgaukis ta laime kol gali  ... Va, maniškiui ir taip sunku rast - 40 numerio kad nebūtų platūs(kaip ne kaip dešimtmetis dar  ), o dar ir kad patiktų reikia  ...
Nežinau kainų kitose parduotuvėse, bet Vilniuj Akropoly Bartek pavasariniai batukai 199 lt. kainuoja  tai sakyčiau kaip ir daugokai ... nes žieminius su kailiu už 150 pirkom ... tada jau geriau naturino ar ecco, nes kokybė kaip ne kaip bartekų dar šitiems tikrai nelygi ... o kaina jau beveik
Mes tai tik uz Bartekus Beje, tam paciam Akropoly pirkom demisezoninius Barteko batelius su nuolaida uz 70lt
Nu greit sakyk kokioj parduotuvėj ... mums irgi reikia ...
saulyte12000
2007 07 16, 19:04
QUOTE(vikix @ 2006 03 19, 16:53) Nu greit sakyk kokioj parduotuvėj ... mums irgi reikia ...  aš siūlau geriau internetu užsisakyti next arba adams firmų vaikišką avalynę - daug pigiau nei lenkiški bartekai, o kokybė tikrai superinė  ši pavasarį nupirkau dukrai barteko sandaliukus, sumokėjau 149lt, o basutes - odines užsisakiau internetu iš next - nereali kokybė, patogumas, stiliovos baisiai ir tik 40lt mokėjau. pas mus lietuvoj visiškai nėra vaikiškų drabužių pasirinkimo
o mes turim ir tokiu ir tokiu,betneisskiriu nei vienu ir tos ir tos geros
|
|