Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek turi dantukų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
La Lobe
Turim 8, bet labai lenda dar bent 2 thumbup.gif
M.Rasele
Mano sunus turi 6 dantis. Gal lenda ir daugiau, bet neledzia apziureti burnos smile.gif
Edgariene
Cia manau kiekvienam vaikui individualiai, ir nera vienos taisykles, kiek turi tureti dantuku smile.gif Mes metuku turejom 6 dantukus. O dabar esam metuku ir 4 men, ir turim 10 dantuku smile.gif
mrs.mama
Mano dukrytei metukai ir 4 mėnesiukai..ir baigia išlysti 15 ir 16 dantukai smile.gif
fausta32
Vyresnele metu turejo 5 dantis, o mazasis turi 7
sipsenele
14 menesiu turim 12 dantuku smile.gif
jauna mamytė
Jau 9 dantukai thumbup.gif
rytute
mums 13men ir turim 13 dantuku thumbup.gif
slyva
Metuku mes jau turim 9 dantis biggrin.gif
indrosiukas
Mum metai ir 3 men,turim 10 dantuku smile.gif
Janra
Turim 7, trys virsuje ir keturi apacioje smile.gif
sause
Turim apačioje du ir gimtadienio proga prasikalė 4 viršuje biggrin.gif
robske
mums metukai ir turim po 4 dantukus virsuje bei apacioje 4u.gif thumbup.gif
Bombonciuke
Mums 1m ir 2 men, turim 7 dantukus, 4 apacioje ir 3 virsuje smile.gif
Meskutia
Mums metukai smile.gif Turim 3 dantukus viršuje ir du apačioje smile.gif
Nulika
mums 1.2 o turime 7 dantukus ax.gif
putlute
QUOTE(indvai @ 2009 11 09, 23:44)
Mums 1,3 metai, turim 12 dantuku...
*

ir mes lygiai taip pat smile.gif
proksi
QUOTE(putlute @ 2010 12 30, 01:39)
ir mes lygiai taip pat  smile.gif
*

jungiames prie jusu su 12 dantuku smile.gif mum 1.3 m. 4u.gif
Andzelika.
Mes dvynukai 1 metai 2 men., vienas turi 16 dantuku, o kitas turi 10 dantuku. smile.gif
linluka
Mums 1 m. 2 mėn. , turim 10 dantukų smile.gif
TiAmo
1 metuku ir 1 men turim 9 dantukus
labai noretus desimto, nes 3 dantukai apacioj nekaip ziurisi biggrin.gif
laizanika
Cia ziuriu dauguma labai dantuoti. Mano mazulis 1m ir 1men ir turim tik 4 pilnus dantis, dar 2 pries kelias dienas islindo, virsuje labai mazai truksta dar dviem, bet kol kas galim pasigirti tik 6 dantukais doh.gif Vyresnelis 1metu laiko turejo visa 12, o 2 metuku jau turejo visus pieninius dantukus biggrin.gif
viola78
Mums 1metai ir 2sav, šiandien Naujųjų metų proga prasikalė 7-asis dantukas, tai šiuo metu turim 4viršuj ir 3apačioj, laukiam greitu metu ir aštuntojo smile.gif na ir iršuj jau dantenukės suiformavo krūminukams, tad ir tie jau pakeliui...
Šaranga
Mums kitą savaitę 1metukai turime 8 dantukus ir net nesimato,kad dar kur norėtų dygti.
EGLUCIUKE
19 4u.gif
zyzna
mums metukai ir dvi savaites smile.gif turim 8 dantukus bigsmile.gif
samadeva
jau senokai visi 16 4u.gif ir panasu, kad paskutinieji 4 jau pakeliui 4u.gif rolleyes.gif
kristeen
1.4 Ir mes jau gan senokai turime visus 20 pieniniu perliuku tongue.gif
Joltoma
dantuku fejos ziuriu kitus myli labai bigsmile.gif , maniskis greit sves pirmaji gimtadieni su 4 dantukais, pirmieji isdygo bunant 10 menesiu.

Siek tiek nerimauju, nes pas dukra pirmieji isdygo 11 menesiu, ir dristu paneigta mita, kad kuo veliau tuo sveikesni, nieko panasaus vargstame su plombavimais, bei turime zandikaulio anomalija, 2 metus nesiotas treneris ir 2 metus plokstele, ir jokio rezultato dar laukia kabiu era.
Eluiza
Mums 1 metai ir 3 men. mes turim 16 dantuku smile.gif
Osn
kai mums buvo metukai mes turejom 8 dantukus, o dabar 1,4, tai jau 12 ir dar 4 lenda ax.gif
jurackaaa
Turi 9, dešimtas pakeliui wink.gif
tina82
kai sukako vieneri metukai, turėjom 9 išdygusius ir 2 iltinius tik viršūnėlės matėsi smile.gif
Cooper
12
bikati
mes metuku turim jau 16 dantu. greitai pas mus kazkaip dantys lenda. Vyresneliui irgi 1,3 metu jau buvo visi 20.
amliv99
Mano dukryte metuku laiko turejo tik 2 dantukus 4u.gif
Bartukas&Lukute
mano saulutei 13 men, o jau turi 10 dantuku,is ju 2 kruminukai ir sia sav laukiam dar 2 kruminuku:)
ervijota
mano mergyte metuku turejo 12 dantuku, o va kabar esam 1m ir 3 men ir pries keloias dienas isdygo 4 iskart tad dabar jau 16 musu saskaitoj biggrin.gif
amutex
Metuku buvo 11,bet po keliu dienu islindo ir 12 smile.gif
bitė Majaa
mums pirmasis isaugo 1 metuku ir 2 men, kiti augo po 2 is karto, pakankamai lengvai smile.gif
Lina1985
Turim 12 perliuku thumbup.gif
ZyJone
mes metuku turim 8 dantukus!
zhulikele
mum 1m 1men,turim 8perliukus wub.gif
Dalija23
Mazoji turi 12dantuku
Gyvse
Jetau, kai paskaiciau kad 1m turi jau ir 16 dantu - stebuklas ohmy.gif

Mums 1metai, o tik 3 perlai, ir tai visi apacioj verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
Einu toliaus skaityt.....susirupinau, nors gydytoja sake jai vienas islindo, tai lys visi doh.gif doh.gif doh.gif ale kaip nera taip g.gif
XVXVX
Sunus iki 1,5 metu turejo visus dantis. o dukryte jau 10.5men turi tik 2 4u.gif gaila, nes sunkoka truputi del maisto sad.gif
dream85
Mes turim 8 dantukus, o gal ir daugiau, nezinau, nes mano vyrutis nelabai leidzia mamai suskaiciuot biggrin.gif , bet 8 tai tikrai matau kai šypsos.
VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ
mums 11 men ir turim 7 dantukus smile.gif
svajone74
Mums 1,4mėn., turime 12 dantukų, nors jau nei vieno naujo neišdygo nuo metų laiko, tai vis laukiu smile.gif
Šaranga
Mums metukai ir dar vis 8 dantukai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.