Mums 15 menesiuku, turim 10 dantuku
Mes turime 8 dantukus :D
Mums metukai ir turime 6 dantukus
Mano vyrukas 15 men. mes jau turim 12 dantuku
mum beveik 16men,dygsta 10dantukas
Iki 9 men. neturejom ne vieno dantuko
Metukų turėjo 7
Pirmieji prasikale, sulaukus 1 metuku. Dabar jau 2 metukai - turime 12 ir dar daug baltuoja
Mum iki metuku dar liko menesiukas bet jau turim 6 dantukus
Šiandien mums metukai
QUOTE(Smeltė @ 2011 04 14, 23:20) Šiandien mums metukai aciu dievui ,kad dar neskauda , nes mano mazyle nuo 4 menesiu augindama kiekviena dantuka dejavo paromis kol issikale ir taip visus 20 isverkem ir isdejavom, nezmoniski skausmai buvo. niekas nepadedavo
mano mazyliui metukai ir turim 9 dantukus
Mums 13menesiuku ir turim 8 dantukus
mes 1 metukų turėjom 7 dantukus, o 1 m.2mėn. prasikalė ir krūminis dantukas.
mums jau 16mėn
Mano dukrytei metukai, turi 4 dantukus, pirmas išdygo 8,5 mėn., po to kiti 3 labai staigiai, o paskui padarė pertrauką ir tik dabar sulaukus metukų berods kalasi penktas dantukas
Sūnui metai su trupučiu - turim 11 dantukų: 4 kandžiai viršuje, 4 apačioje, 2 krūminiai viršuje ir kalasi 1 krūminis apačioje. Pirmasis išdygo 5 mėn.
Dukrytei metukai ir keturi menesiai - turim viso 12 dantuku, nesenai prasikale paskutiniai 2 kruminiai. O pirmasis isdygo 5,5men. 8 men turejom visus 8 kandzius. ir po ilgos pertraukos (6men) pradejo kaltis kruminiai
manajai pupai db 1.1m tai turime 7dantukus:)
Dukrytė 12 mėn. turėjo 12 dantukų.(Pirmieji dantukai išdygo 6,5mėn. iš karto 4,po to tuoj pat 5 ir 6).Baigiantis 1m.5 mėn. prasikalė dar 4-tad viso 16 jau turime
Suneliui 1.3 m. turi 7 dantukus
Mano vaikui pirmi išlindo 4 mėn., o metų jau turėjom 16
P.S. Kai anksčiau kas pasakydavo, kad tokio amžiaus vaikai jau dantukus augina tai manydavau, kad ufonautai
mano dukrytei lygiai metukai ir mes turime 6 dantukus , jie nuo 7 menesio pradejo kaltis tiesiog vienas paskuo kita ir jau tikriausiai geras menesiukas padare pertrauka, taigi laukiame tesinio
mums metukai turime 13 dantuku, jau isaugo visi iltiniai, kol kas turime tik viena krumini, o taip ju laukiu, kada gales gerai kramtyti
mums 1.1 metuku i turim 4 dantukus, pradejo lysti velai 11.5 men.
Mums metukai tuim 3 dantukus i lenda 4'as
Metuku turejo 7
mes turime 10 dantuku, dabar dar du kalasi, pirmas dantukas prasikale 3men ir 8d. iki 6men turejom 6 dantukus
Mano mergytei metukai, o turi jau beveik 12 dantuku
Metukų turėjo 8 kaplius. Dabar metai ir 4 mėn,: 8 kapliai + 4 krūminiai + lenda 2 iltiniai. Su pirmais krūminiais pradėjau duoti maisto kramtymui: lašinių, agurko, sūrio, šiaip daržovienės nebetryniau su blenderiu, o tik su šakute šiek tiek.
Mums metuku ir savaites prasikale 12 dantukas, dabar jau metukai ir beveik du menesiai, laukiam kol prasikals iltiniai, nes jau kelias dienas temperatura pakilusi, o vaikiukas puse pirstu is burnytes neistraukia
mes metuku turejom tik 4 dantukus
mes turim 11 dantu
Mes turim 8 dantukus
mes metuku turim 12 dantuku, pirmi isdygo 6,5 men.
mes turim 8 dantukus
metuku 4 dantukai
Mes turejom 3dantukus metuku proga, dabar metai ir du men turim 4
Metuku turejo berdos 12, dabar dar daugiau
pas mano vaikiuką 10 dantų 1 metų
Metukų turėjom 8 dantukus,dabar 1m9mėn.,turim 16
8 dantukai
4 dantukai
Turim metukus ir 6 dantukus. Du apačioje ir keturis viršuje.
Nuo metukų ir trijų mėnesių - 14 dantukų..
Dukrytei metai ir beveik 2 savaitės - turi jau 14 perliukų
Pas mus 5 dantukai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|