Tai va - problema lyg ir aiški, nemiega 1 m. ir 3 mėn. mažius vienas. Sakysit, tikriausiai, tai kam pripratinot taip. Nu kad nepratinom - pats priprato. Kol maitinau pati tai vis užsnūsdavo bevalgydamas ir tada perkeldavom į lovelę. Kai baigiau maitinti irgi problemos kurį laiką nebuvo - bet vis tiek jau migdydavau tik pas save lovoje paskui perkeldavau į lovelę, bet naktį jei ir pabusdavo tai pats soskę susirasdavo ir toliau miegodavo. O prieš kelis mėnesius kažkas jam susisuko,kad keliasi vidurį nakties ir niekas nepadeda - žviegia kol nepasiimam pas save. Bandžiau ir glostyti ir raminti ir pro lovelės virbus ranką įkišus miegoti, ne netinka, atsistoja ir bliauna. O tik paliečia mano pagalvę iš karto atsijungia. Jau stogas važiuoja, nes išsimiegot normaliai nesigauna, malasi po visą lovą, net ropoja per miegus, galva mano visa apspardyta būna, taip svajoju pripratint vieną miegot. Gal kuri susidūrė su tokia problema ir turės man ką patarti,nes jau nebesugalvoju,kokių gudrybių griebtis
na, maniskis irgi dazniausiai miega su mumis, bet ramiau nei jusu... keli variantai-arba kenciat, arba per riksmus, kankinates kelias sav ir ipratinate ji miegoti lovytej. kitaip turbut nieko nebus, deja...
na mano mayte ir tai pat uzmiega pas mus ir paskui perkialiam...
bukit geros patarkit?kaip atpratint miegot kartu
Mano sunelis nemiegojo su mumis ir tikrai stenksiuos,kad nemiegotu..
Artemide, na, skaitau ir ,regis, pati buciau rasiusi, tiesiog identiska situacija pas mus. Jau koki menesi-du taip kankinames. Niekaip nesuprantu, kas cia jiems uzejo. Pietu miego normaliai savo lovyteje uzmiega, as tik ranka kisu per virbus,palaikau ir tiek. Nakti uzmigdau jos lovyteje, o po keliu valandu taip staigiai pasoka, rankas istiesia ir saukia nesavu balsu. Jokie raminimai negelbsti, o musu lovoj luzta ir miega iki ryto, deja, as-ne. Bet seniau su mumis nemiegodavo, o dabar staiga prireike
Nemanau,kad lengvas kelias yra koks atpratinti. Siaip vaikui,matyt, reikia to artumo, silumos. Butu galima kenteti, bet taip trankosi, blaskosi naktim, gaunu ir nosin, ir akin, tad jau nebeimanoma. Dar idomu, kodel taip staiga prasidejo tas naktinis prasibudinejimas, nes miegodavo ji nuo pat menesiuko kiaura nakti. Gal cia kokie dantys neduoda ramybes, o prie mamos prisiglaude uzmiega ramiau? QUOTE(EXTRAA @ 2009 11 10, 01:03) Artemide, na, skaitau ir ,regis, pati buciau rasiusi, tiesiog identiska situacija pas mus. Jau koki menesi-du taip kankinames. Niekaip nesuprantu, kas cia jiems uzejo. Pietu miego normaliai savo lovyteje uzmiega, as tik ranka kisu per virbus,palaikau ir tiek. Nakti uzmigdau jos lovyteje, o po keliu valandu taip staigiai pasoka, rankas istiesia ir saukia nesavu balsu. Jokie raminimai negelbsti, o musu lovoj luzta ir miega iki ryto, deja, as-ne. Bet seniau su mumis nemiegodavo, o dabar staiga prireike Nemanau,kad lengvas kelias yra koks atpratinti. Siaip vaikui,matyt, reikia to artumo, silumos. Butu galima kenteti, bet taip trankosi, blaskosi naktim, gaunu ir nosin, ir akin, tad jau nebeimanoma. Dar idomu, kodel taip staiga prasidejo tas naktinis prasibudinejimas, nes miegodavo ji nuo pat menesiuko kiaura nakti. Gal cia kokie dantys neduoda ramybes, o prie mamos prisiglaude uzmiega ramiau? Jūsų atveju tikriausiai dantukai
as irgi skaitau apie jusu vaikucius kaip apie savo. viskas taip pat uzmiega musu lovoj nes lovytej niekaip perkeliu pamiega kelias valandas ir kelias su verksmu ir nei uzglostyt nei nuramint tik ant ranku imt ir pas mus i lova. o lovoj tai atsigula galva i mane kojom i MB. ir dar ropot sugalvoja. jau kaip pavargom taip miegot.
Musu regis buvo tokia pati situacija iki 5 m.
Kai gime broliai, pora naktu pats atbeges nebegalejo issimiegoti, tad dar su juo gerai pakalbejus jis pamazu atprato pas mus atbegti. Kartais buna, bet jau labai retai. Dabar susirenka visi tik rytais pas mus Mazuju nebepratinu pas mus miegoti, nes turint tokios patirties su vyresneliu nesinori kad ir jie pas mus miegotu iki mokyklos
na mano aukselis tai iki 1m. savo miegojo, o nuo metų tai pas mus užmigdavo tada perkeliam, o naktį vėl pas mus, na bet manau reik išlaukt kol išaugs, juk gera pabust šalia savo angelėlio. na bet va manoji jau savaitę išmiega savo lovoj, gal išaugo o gal dėl to kad miega naujoj lovoj-na manau tik sutapimas (na normalioj ne toj kur nuo gimimo)
QUOTE(Kikina @ 2009 11 10, 13:46) na mano aukselis tai iki 1m. savo miegojo, o nuo metų tai pas mus užmigdavo tada perkeliam, o naktį vėl pas mus, na bet manau reik išlaukt kol išaugs, juk gera pabust šalia savo angelėlio. Nu bet kai jau tų pabudimų šalia angelėlio būna per naktį -n- ir tenka gaudyt ropinėjantįpo visą lovą,kad nenusiverstų,tai jau tada ačiū, gal geriau jau be angelėlio miegoti Dabar pakaitom su vyru miegam su juo, tai nors kas kelintą naktį išsimiegu, kitaip stogas nuvažiuotų QUOTE(Artemidė @ 2009 11 11, 02:11) Nu bet kai jau tų pabudimų šalia angelėlio būna per naktį -n- ir tenka gaudyt ropinėjantįpo visą lovą,kad nenusiverstų,tai jau tada ačiū, gal geriau jau be angelėlio miegoti Dabar pakaitom su vyru miegam su juo, tai nors kas kelintą naktį išsimiegu, kitaip stogas nuvažiuotų nu taip pas jus kitaip, suprantu kad sunku ir neissimiegat, na manau reik islaukt, sekmes
mano bernuzelis sianakt visa nakti ismiegojo savo lovytej ir nebuvo atsikeles
pas mus ta pati problema. Miegodavo savo kambary,savo lovoj, o dabar gal jau 5 men. kaip tevu lovoj miega. I savo lova net neziuri, i savo kambari beveik neeina. Nesuprantu kas pasidare. Na taip ir vargstam tryse lovoj, gerai kad dar gan ramiai miega, bet vis vien mano ir MB miegas nekoks gaunasi.
Labukas,
Mes jau irgi kuris laikas vargstam su dukrytės miegojimu Aš ją užmigdau mūsų lovoj, po to pernešu į josios
per mazi dar tie jusu leliai.....
manajai 2m 10 men, tai tik trys paskutines naktys, kaip susitariam kad as ar tete biski jos lovoj kartu pagulim, padainuojam, o po to mamyte ir tevelis eina i savo kambari. iki tol miegojom kartu 2m 2men, nes ant papo kybojo visa nakti. toliau miegojom jos kambary su ja didelej lovoj pakaitom. kai miegi salia, ne vieno cyptelejimo mebuvo. tik iseini, po 30 min jau zviegia....
ar tikrai taip norisi atpratint?
QUOTE(akviliux_ @ 2009 11 11, 17:37) Labai norisi. Šiąnakt vyro eilė buvo miegoti su mažium.Aš kaip karalienė miegojau. Užtat mažius sumušė visus migracijos rekordus, taip siautėjo, kad vyras nemiegojęs visiškai liko. Esmė ta,kad jis ne tik vartosi, jis ropoja po lovą per miegus.
O mes puse nakties miegam atskirai, o nuo kitos puses mazoji isireikalauja, kad paimciau... Gal reiktu bandyti neimti, bet bijau, kad isireks, tai ir mociute su seneliu ateis ziureti kas darosi... Manau, kad ateis laikas ir mazyle ismiegos visa nakti lovytej, tada nebeliks kada prasytis pas mus i lova
QUOTE(Artemidė @ 2009 11 11, 19:05) Labai norisi. Šiąnakt vyro eilė buvo miegoti su mažium.Aš kaip karalienė miegojau. Užtat mažius sumušė visus migracijos rekordus, taip siautėjo, kad vyras nemiegojęs visiškai liko. Esmė ta,kad jis ne tik vartosi, jis ropoja po lovą per miegus. oho... čia jau rimta... mūsiškė persikraustydavo, bet tiesiog, pamiegojimui, o ne pasilakstymui po lova... Gal tada reiktų pas gydytoją nueiti:hm , nes puikiai suprantu tada, kad norisi ir tėvams pamiegot. Mūsiškė pradeda taip duotis, kai kažką skauda (turėjo baisų dermatitą, tai tada būdavo irgi su slankiojimu po lovą)... Laikykitės, kažkaip neįsivaizduoju, kaip čia griežtai galima būtų iškraustyt....
Mes niekada nepratinom miegot musu lovoje, bet kazkaip mazyliui susviecia, kad nakti reikia ateiti i musu lova
QUOTE(Artemidė @ 2009 11 09, 21:09) Tai va - problema lyg ir aiški, nemiega 1 m. ir 3 mėn. mažius vienas. Sakysit, tikriausiai, tai kam pripratinot taip. Nu kad nepratinom - pats priprato. Kol maitinau pati tai vis užsnūsdavo bevalgydamas ir tada perkeldavom į lovelę. Kai baigiau maitinti irgi problemos kurį laiką nebuvo - bet vis tiek jau migdydavau tik pas save lovoje paskui perkeldavau į lovelę, bet naktį jei ir pabusdavo tai pats soskę susirasdavo ir toliau miegodavo. O prieš kelis mėnesius kažkas jam susisuko,kad keliasi vidurį nakties ir niekas nepadeda - žviegia kol nepasiimam pas save. Bandžiau ir glostyti ir raminti ir pro lovelės virbus ranką įkišus miegoti, ne netinka, atsistoja ir bliauna. O tik paliečia mano pagalvę iš karto atsijungia. Jau stogas važiuoja, nes išsimiegot normaliai nesigauna, malasi po visą lovą, net ropoja per miegus, galva mano visa apspardyta būna, taip svajoju pripratint vieną miegot. Gal kuri susidūrė su tokia problema ir turės man ką patarti,nes jau nebesugalvoju,kokių gudrybių griebtis Zinokit ir pas mus tas pats. Mano kojos irgi apsparditos, jau kai kurios melynes zaliuoja I lovyte net ikelt neimanoma , spiegia. Net jei miegancia keliu, prabunda. Netgi lovoj jeigu as uzsissuku i kita puse prabunda ir verkslena. Miegam mes uz ranku susikabine. Nezinau kiek cia taip tesis.....
Pas mus ta pati bėda
QUOTE(dange29 @ 2009 11 09, 22:40) na, maniskis irgi dazniausiai miega su mumis, bet ramiau nei jusu... keli variantai-arba kenciat, arba per riksmus, kankinates kelias sav ir ipratinate ji miegoti lovytej. kitaip turbut nieko nebus, deja... sutinku...jei nenorit laukt, teks rikdyt. O tai zinoma turi labai daug minusu. Todel verta pasvarstyt ar tikrai jau nebegalit kitaip. Matyt yra kazkokia priezastis kad viaks taip elgiasi. Gal issigando ko Papildyta: QUOTE(huga @ 2009 11 12, 16:09) kad tik musu nepazadint, kartais ryte net nustembu, kad jis vudury parpia jei tik ryte pastebit kad vaikas miega per vidury tai dristu teigti kad ne taip jau ir blogai miegat
vargstam ir mes su miegeliu
QUOTE(akviliux_ @ 2009 11 11, 17:37) ar tikrai taip norisi atpratint? nu tikrai norisi atpratint QUOTE(Artemidė @ 2009 11 11, 18:05) Labai norisi. Šiąnakt vyro eilė buvo miegoti su mažium.Aš kaip karalienė miegojau. Užtat mažius sumušė visus migracijos rekordus, taip siautėjo, kad vyras nemiegojęs visiškai liko. Esmė ta,kad jis ne tik vartosi, jis ropoja po lovą per miegus. mes bandem SEDALIA duot QUOTE(vaidosius @ 2009 11 15, 10:57) mes bandem SEDALIA duot Nuo Notta labai gerai miega, nesiblaško visiškai, matyt ir pats geriau pailsi, nes ir dieną linksmesnis. Aišku, vis tiek atsikelia persikraustyti į lovą, bet dabar jau tik paryčiai ir tik atsigulęs vėl parpia nejudėdamas
Mažyliai naktį ypatingai nori saugiai miegoti. O tai padaryti jie gali tik šalia tėvų. Nebijokite, dar nė vienas paauglys nepasiprašė pas tėvus į lovą.
Miegojimas kartu padidina vaiko saugumo jasumą, todėl skatina savarankiškumo vystymąsi. Vaikas jaučiasi ramus, jam užtenka šilumos, meilės, dėmesio. Ramesni vaikai ir dieną. "Leidžia" mamai pajudėti šiek tiek toliau nuo mamos. Jei prievarta stumiate vaiką nuo savęs naktį, sukeliate labai daug kančių vaikui. Atsipalaiduokite mamytės ir tėveliai, įsigykite plačią lovą ir mėgaukitės buvimu kartu. Kažkodėl niekam iš sutuoktinių nekyla mintis miegoti atskirai, o kartu tik tuomet, kai nori sekso..... Vaikams reikia tik Jūsų šilumos, jie nori jaustis saugiai ir saugiai miegoti. http://vaikopasaulis.blogas.lt
na kai bandžiau iškelt iš savo lovos, į vaikiuko naująją lovą, tai atsukom taipkad matytų mane ir pradžioje laikydavau rankčą, po to su lelyte pratinom miegot, kad turėtų šalia tą žaisliuką su kurio jai gera, ir ramu
Skaitau jusu "bedas"...
pas mus irgi ta problema atsirado nuo to kad,susirgo na ka pamiluokim,po tos ligos stomatitas
QUOTE(dajna @ 2009 11 19, 19:23) pas mus irgi ta problema atsirado nuo to kad,susirgo na ka pamiluokim,po tos ligos stomatitas Pas mus tiesa sakant taip pat viskas prasidejo nuo ligos QUOTE(UMA3 @ 2009 11 18, 16:09) Skaitau jusu "bedas"... pas mus ir tas pats,bet mamyciuke pasidare kai musu teti isvyko i uzsieni QUOTE(EXTRAA @ 2009 11 10, 02:03) Artemide, na, skaitau ir ,regis, pati buciau rasiusi, tiesiog identiska situacija pas mus. Jau koki menesi-du taip kankinames. Niekaip nesuprantu, kas cia jiems uzejo. Pietu miego normaliai savo lovyteje uzmiega, as tik ranka kisu per virbus,palaikau ir tiek. Nakti uzmigdau jos lovyteje, o po keliu valandu taip staigiai pasoka, rankas istiesia ir saukia nesavu balsu. Jokie raminimai negelbsti, o musu lovoj luzta ir miega iki ryto, deja, as-ne. Bet seniau su mumis nemiegodavo, o dabar staiga prireike Nemanau,kad lengvas kelias yra koks atpratinti. Siaip vaikui,matyt, reikia to artumo, silumos. Butu galima kenteti, bet taip trankosi, blaskosi naktim, gaunu ir nosin, ir akin, tad jau nebeimanoma. Dar idomu, kodel taip staiga prasidejo tas naktinis prasibudinejimas, nes miegodavo ji nuo pat menesiuko kiaura nakti. Gal cia kokie dantys neduoda ramybes, o prie mamos prisiglaude uzmiega ramiau? mums lygiai tas pats, jau 1m 2men, jau buvom ipratine savo lovoj miegot tik rytais i savolova persikeldavom, kad galetumem dar pasnausti. o dabar kazkas pasidare, nes dar pati maitinu arba isikanda ir nepaleidzia, arba turi apsikabinti galva priglaudzia ir miega, nedrisk tik nugaros atsukti. kazkaip nesinori vaiko rekinti kad savo lovoj miegotu ir viskas. nes tada vyras tikrai i darba nemiegojes eitu. viliuosi kad kai dantukai islys gal pereis i savo lova, nes pokaicio miegelio be problemu savo lovoj miega
O as tai atvirksciau labai dziauguiosi kai mazoji ateina i musu lova...juk taip gera,kokia cia problema? juk tuoj uzaugs ir tikrai paauglystej lovoj su jumis miegot nenores,dziaukites kol vaikiukai jusu nori,nori but salia
QUOTE(Julcikas83 @ 2009 11 11, 19:21) O mes puse nakties miegam atskirai, o nuo kitos puses mazoji isireikalauja, kad paimciau... Gal reiktu bandyti neimti, bet bijau, kad isireks, tai ir mociute su seneliu ateis ziureti kas darosi... Manau, kad ateis laikas ir mazyle ismiegos visa nakti lovytej, tada nebeliks kada prasytis pas mus i lova pas mus situacija ta pati nu ir tada prasideda,tai ant taves gulasi,tai atsikloja,tai skersai atsigula maniau kad pradejus lankyti lopseli viskas pasikeis bet ne velnio
Mes irgi turejom tokia problema, bet neimdavau as jo pas save, sakydavau, kad visi vaikiukai miega savo lovelese ir po truputi atprato, tik dabar ir vel nakti vis dazniau ateina pas mus i lova, tai vs ir nesioju atgal
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 12 01, 01:02) O as tai atvirksciau labai dziauguiosi kai mazoji ateina i musu lova...juk taip gera,kokia cia problema? juk tuoj uzaugs ir tikrai paauglystej lovoj su jumis miegot nenores,dziaukites kol vaikiukai jusu nori,nori but salia taip ir mano vyras sakydavo, kol ji ramiai miegojo. o dabar miegodama migruoja po visa lova, gali is kojos i galva gauti is rankos kliuna. man malonu ypatingai rytais kai ji svelniai sako mama kai as dar miegu pazadina bucinukais, bet atvirai as neissimiegu nakti per tuos spardymusis
mano ir miega kartu,vakare paguldau lovytej,o pariciais prasos pas mus ir toliau parpiam drauge.tada miegas nekoks,spardos,vartos,prabudes dantis skaiciuoja,nosi pakrapsto
QUOTE(praraja @ 2009 12 01, 23:21) mano ir miega kartu,vakare paguldau lovytej,o pariciais prasos pas mus ir toliau parpiam drauge.tada miegas nekoks,spardos,vartos,prabudes dantis skaiciuoja,nosi pakrapsto pas situacija ta pati
Kai išmoko lovytėj atsistoti, miegas baigėsi
Anksčiau užtekdavo pasupti, kai suverkdavo, o kai stovi ir žliumbia... visko išbandžiau, ir nešioti, ir dainuoti... Naktys pasidarė kur kas malonesnės, kai nusprendžiau neimt į galvą ir guldyti šalia savęs
Ir mano mergina taip pat... Ryte visada pareina pamiegoti.. man tai netrukdo, bet vargsui vyrui i darba, tai jam kartais kantrybes pristinga..kaip jau rase kazkas..kuisiasi muistosi ir kutena ir buciuoja, ir dar ko tik neprisigalvoja..bet seip net nemanau, kad eitu atpratint...viska isbandziau..ir viskas baigdavosi tuo paciu..riksmai, klyksmai...visi nori miego tad ir sugulam drauge..
Musu maze miega kartu, nes savo lovytej pamiega iki 3 val. nakties ir parsosi pas mus... tai mes dabar visa nakti miegam draugiskai... problemos nematau dar ir dziaugiuosi kai salia pupa
As su suneliu nuo gimimo kartu miegu,man taip jauku ir smagu,kartais miegodamas paglosto man plaukus"mymytee..."snabzda..
Kai būna "nepatogu" dėl muistymosi ir vartymosi toje pačioje lovoje, tai pagalvoju, kad gal po 10 metų neprisiprašysiu tokio švelnumo ir meilumo, kokį gaunam šiandien... iš kart viskas patogu pasidaro
musu "maziukas"irgi uzmiega pas mus lovos vidury
Mano vaikas miega atskirai.
Nu va pas mus panasios problemos. Atejau paskaityti, kad pamatyciau, kad ne mes vieni taip vargstam. Nuo pat gimimo miega savo lovytej, bet su ilipimais i musu. Kadangi iki 16 men meitinau, tai ir uzmigdavom abu, paskui perkeldavau, paskui atsibusdavo vel paimti reikejo ir t.t. Paskui kai nustojom papa grauzt, uzmigdavo savo lovytej (salia musu lovos) bet visad reikedavo i mano plaukus isikibti. Uzmigdavo, o kokia 2-3 val ateidavo pas mus. Nu ir pasibaigdavo musu miegas praktiskai. Pravargom taip iki 2 metu. Tada nusprendem ji i savo kambari kraustyti. Ten sveciu lova dvigule buvo, labai zema, praktiskai tik ciuzinys siek tiek nuo zemes kilsteletas. Tai sprendima sioki toki radom, kad as kartu su juo ten uzmiegu ir pareinu i savo lova miegot. Na tai siek teik geriau visi issimiegam. Nors kartais kelis kartus tenka pas ji i kambari eiti. Bet kartais atsirado ir visa nakti ismiegotu naktu.. Na tikiuosi kai 3 metai sueis, dar kas nors pageres..
Man irgi malonu su juo uzmigti, bet tie daugiau nei du metai nemiegojimo, tikrai mane ziauriai isvargino. Nes jis labai neramiai miega. Ir kol uzmiega kiek reikia ilgai ceremonintis. Ir plaukus taso, ir vartosi, ir kalba ir ... Vienu zodziu. Sunku.
Pas mus kiek kitokia situacija. Iki metuku miegodavo savo lovyteje. Net naktimis pamaitinus nepasilikdavau jo lovoje, o perkeldavau i lovyte (beje tai buvo siaubingai varginantis dalykas, nes valge naktimis itin daznai). Kai buvo 1 m 4 men nusprendem iskelti ji i savo kambari. Na ir visai sekmingai issikele, miegodavo normalioje lovoje, dazniausiai nakti pasaukdavo kad nori gert. Ir taip iki kol gime broliukas. Nuo tada niekaip jo is savo lovos isprasyt neina. Jam netrukdo ir tai kad brolis daznai kelias ir pazadina ji, svarbiausia kad butu salia manes. Bandem parikdyt gal savaite, kol vienos nakties rekimas nesibaige vemimu. Dabar bijau dar tuo uzsiimti, nes tada ne juokais issigandau. Siaip vakarais uzmigdom ji savo lovoje, bet mazdaug po 3-4 val. jis ateina pats i musu lova, jauti tik kad per kojas lipa. Apsikabina mano kakla, dar pasako: noniu liuliuko a mama ir parpia. Tai va taip ir miegam ir tiesa sakant net nezinau ka daryt. Turbut teks kazkaip islaukt, kol pats uzsimanys iseit arba kai broli kelsim, tai ir jis drasiau jausis.
mamytės, tas vaikutis taip greitai užauga...mano mažiului dveji. lovytė stovi mūsų miegamajame šalia lovos. būna, kad miega savo lovelėj, būna, kad pas mus atkeliauja. užmigusį perkeliu į lovytę ir tiek problemų. jei trūksta intymo galima ir į kitą kambarį nukeliaut
nepergyvenkit, sulauks šešiolikos - savo noru išsikraustys ne tik iš tėvų lovos, bet ir iš tėvų kambario, o aštuoniolikos ir iš namų. tad tie dveji treji metai nieko nereiškia. |