Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: UV lempos kenksmingumas priauginant nagus nėščiai?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
erika545
Esu nėščia jau 6 mėn. nestuke.gif ,nėštumo pradžioje užsidėjau gėlio ant nagu,bet kol pilvuko nebuvo dar nepagalvojau apie tos uv lempos kenksminguma, dabar kai jau yra nebemažas pilvukas bijau eit susitvarkyt tuos nagučius, noriu jūsų nuomonės,patarymu,ar nepakenktu mano kudikeliui ta uv lempa? g.gif nes kai sėdi ji būna dažniausiai ties pilvo sryti..
Velnys
nu as irgi va nestuke.gif antro pupsio. Per pirmaji nestuma manikiurininkes paprasiau, kad geli nuimtu ir buvau naturaliais plonais, nuolat skaudanciais nagais. Dabar pasikonsultavau su gydytoja ir ta pacia tiek kursu praejusia manikiurininke, tai nusiimt nebezadu. Paprasau, kad toliau nuo pilvuko ta lempa butu ir ne toje pacioje juostoje. gal kiek nepatogu, bet juk tai neilgai trunka... g.gif
Robertaa
Visa nestuma turiu gelinius nagus. Nei gydytoja ka sake, nei as jos ko klausiau. Aisku ilgi teko susimazinti iki minimumo, nes nelabai grazu atvaziuoti i gimdykla su "lopetom" smile.gif Kadangi pati juos tvarkausi, stengiuosi tu dulkiu neprikvepuoti. O sildau lempa nusukus visai i kita puse. Nezinau ar gali kenkti maziukui, bet apsauga gedos nedaro. wub.gif
Mylekit ir prisiziurekit save nestuke.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.