Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Domučio atėjimas į šį pasaulį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Maikina
Nusprendžiau ir aš parašyti savo gimdymo istoriją smile.gif Mūsu sūneliui dabar jau 3m 4mėn.
Lauktis savo mažylio pradėjau Norvegijoj, nes mano vyras ten dirba. O aš baigusi studijas išvykau pas jį paatostogauti. Nusprendėme, kad jau norim šeimos pagausėjimo ir kibom į darbus smile.gif Laukti ilgai nereikėjo, jau kita mėnesį nesulaukiau mėnesinių, bet kažkaip labai nesijaudinau, nes jos pas mane buvo visiškai nereguliarios. Praėjo 2 savaitės, nualpau ir po to prasidėjo visiškas maisto kvapo nepernešimas, viskas smirdėjo aplinkui. Paskui prasidėjo staigus kraujavimas, galvojau kad prasidėjo mm, bet visi aplinkui sakė, kad aš laukiuosi. Vyras nuvežė mane į ligoninę, bet ten mūsų nepriėmė, sakė, kad pasidaryčiau nėštumo testą. Kitą rytą pasidariau testą ir parodė du brūkšnelius, labai su vyru apsidžiaugėm, kad jau turim užsimezgusią mažytę gyvybę. Po savaitės baigėsi visi kraujavima. Pirmieji mėnesiai buvo baisūs, nieko valgyti negalėjau, o ir gaminti buvo pragaras.
Kalėdom vykom i Lietuva, ten ir nusprendžiau gimdyti. Kai pirma karta pažiūrėjo per echoskopą buvo jau 11 savaičių. Vyras vėl gryžo į Norvegiją. Nėštumas ėjo normaliai, tiktais vaikutis buvo labai nejudrus. Vos ne kas antrą dieną važinėdavau tikrintis ar mažylio širdelė plaka, nes per visą dieną galėdavo sujudėti vos kelis kartus. 35sav. mano gydytoja, kuri sutiko priimti mano gimdymą nusiuntė mane į Santariškes patikrinti ar vaikučio širdutė sveika, labai pergyvenau, beveik visą naktį meldžiau Dievo, kad tik mano mažyliui viskas būtų gerai. Nuvažiavus paaiškėjo, kad viskas gerai, kad ir širdutė ir virkštelės krautoka ir puiki lotuliukas.gif Apsiraminus gryžau namo. Gimdymas buvo numatytas birželio 22 dieną. Vyras gryžo ant gimdymo. Sulaukėm birželio 26 dienos, bet niekas neprasideda. Kitą dieną mano gydytoja paguldė mane į ligoninę jau gimdymui. Davė žvakutę skatinamųjų. Prasidėjo labai nežymus maudimas, vyras su mano mama pradėjo skaiciuoti kas kiek laiko prasideda maždaug kas 15 minuciu. Atėjo akušerė, nuvedė patikrinti vaikiuko tonusus, sarėmių beveik dar nesimatė. Nakti kelis kartus buvo atėjusi gine patikrinti kiek cm kaklelis atsidaręs, ar dar nereikia nuleisti vandenų. 8val nuleido vandenis ir prasidėjo, tokie stiprūs skausmai, kad net akyse tamsu darėsi. Vyras visą gimdymą buvo šalia, labai padėjo, net visas personalas buvo apakęs, kad dar tokio vyro per visą savo darbo patirtį nebuvo sutikę smile.gif Vienintelis išsigelbėjimas buvo kamuolys. Kankinausi visą dieną, tik jau į vakarą akušerė pasakė, kad jau tuoj, nes jau kaklelis buvo visiškai atsidaręs. Jėgų jau beveik neturėjau, stangos prasidėjo, bet stumti dar neleido. Ir štai jau sako, kai bus sąrėmis pradėk stumti,labai apsidžiaugiau, kad jau greitai susitiksiu su savo mažutėliu. 3 stūmimai ir gimė mūsų sūnelis 3320kg ir 50cm ūgio. Pridusęs, nes virkštelė buvo apsivyniojusi aplink kakliuka. Bet verkė taip garsiai. Vyras iš kart apsiverkė, o aš savy irgi verkiau iš džiaugsmo, bet ašaros nebėgo, nė vienos išspausti nesugebėjau. Viskas buvo gerai vaikutis sveikutėlis iš karto paguldė jį su manim į palatą.
Taip gimė mūsų Dominykas. Dabar vėl visi gyvenam Norvegijoj ir su vyru pasijuokiam, kad norvegiškas bičas mūsų laksto dabar jau smile.gif
Ačiū Jums visoms už kantrybę skaitant smile.gif
vi78
sveikinimai 4u.gif .lauksim tesinio mirksiukas.gif
Mo(ni)ka
Graži istorija wub.gif Sėkmės jums 4u.gif
liolia79
Saunuoliai 4u.gif Sekmes ir sveikateles jums 4u.gif
boruzele_adeliuke
Super, lauksim Norvegiskos panelytes wink.gif.
Dalia123456789
sauni istorija thumbup.gif Aukite dideli ir sveiki 4u.gif
Ramašiška
Graži istorija 2.gif
***PUZLE***
Sveikinu 2.gif
dianele
Sveikinu ir sekmes jums didziausios 4u.gif
+Aniuta+
sveikinu 4u.gif
virguliuke
Sveikinu turint toki rupestinga vyra 4u.gif
sekmes jums visiems 4u.gif
mamyte_romantike
Kokie jūs kantrūs abu, sveikintina 4u.gif Šaunuoliai thumbup.gif
irmaba
grazu wub.gif
Maikina
Aciu visoms uz sveikinimus smile.gif 4u.gif
inetukea
nuosirdziausi sweikinimai 4u.gif thumbup.gif
lauksim tesinio apie labai labai laukiama antra vaikeli smile.gif
cuoliukė
sveikinam 4u.gif
Miss_E
grazi istorija mirksiukas.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif
kutuce
Sveikinu 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
Didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.