Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Helouvyno darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Reila
ar gaminat kokius papuošimus Helouvyno šventei?
Reila
tai gal žinot kas bent kokių nuorodų? mirksiukas.gif
Irunia
biggrin.gif
Irunia
Dar
Irunia
Katuliai
daiskrė
laba, gal kas dar moko veltinukus daryti? labai noreciau ismokti? doh.gif 4u.gif
kazyte
Veltiniui yra atskira tema Veltinis arba veltinio kursai 4u.gif
MAMICY
ana va koks šiemt gavosi
user posted image
geguze
Mamicy, liuks tavo moliūgas.
Mes su vaikiukais irgi šiemet panašų moliūgą darėme, bet po trijų dienų jis subliuško ir teko išmesti verysad.gif . Čia matyt dar spec.techniką reikia žinoti. O gal per plonai išskaptavome...
vėjo_fėja
Ne mano darytas, mamos... blush2.gif Bet sesers klasėje susilaukė daug komplimentų:
user posted image
*Miurielė*
QUOTE(bartez @ 2006 10 31, 16:04)
Ne mano darytas, mamos...  blush2.gif  Bet sesers klasėje susilaukė daug komplimentų:
user posted image
*

Atrodo super!! thumbup.gif Mal labai grazu wub.gif
flame
o cia mano ne sedevras bet vis gyvenimas grazesnis mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
flame
nu bet tos isprogstancios akys tai lotuliukas.gif atrode irgi gerai, nes uzdejau vilnos plonai taip kaip koks voratinklis lotuliukas.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.