Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko apetitas svečiuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Ende
Norėjau paklausti ar Jūsų vaikų apetitas, kai nueinat į svečius pagerėja? Maniškis tai valgo viską ką pasiūlo, kartais vaizdas, kad namie valgyt negauna doh.gif Nors ir savo vaikystę kai prisimenu, tai man kitur visada skaniau buvo nei namie... Ar Jūsų vaikai irgi svetur geriau valgo nei namuose?
*Selma*
Be abejonės - svečiuose visada skaniau. Atrodytų, kad tai tik posakis, tačiau iš tiesų taip ir yra smile.gif Mano mažoji mielai pasivaišina nuėjus į svečius biggrin.gif O namie ne bet ką paduosi panelei blink.gif
Gosiuke
Kad ne, nebent pamato tai, kas uzdrausta namuose (jis turi AD). Tuomet stengiasi prisivalgyti ir ateiciai biggrin.gif
Meškašunis
Ne... schmoll.gif
Daug ispudziu, viskas nauja aplink, maistas lieka antram plane ... schmoll.gif lotuliukas.gif
garbanota 123
mano mergina valgo bet ir atsirenka aisku kas skanu kas nea smile.gif
Cipare
sveciuose viskas daug skaniau nes ne mama padare tongue.gif tai sveicia viska net ir tai ko namuose nevalgytu
Upjora
Valgo namie gerai,bet sveciuose sluoja viska is eiles.Tikrai susidaro vaizdelis,kad namie alkana laikom.
DievoUola
Svečiuose geriau valgo smile.gif O jei dar neduoda, tai dar pats paprašo, aišku čia jau pas labai artimus svečius ax.gif
Sanita
Mazoji sveciuose nevalgo schmoll.gif i svetima maista ziuri nepatikliai blush2.gif
just sweet
Musu mazylis sveciuose pas sanelius zymiai geriau valgo nei namie tongue.gif
Godulytė
kaip tik pablogeja namie bent sauksteli isiulinu, sveciuose nei vieno doh.gif
Vanilė
Nepasakyčiau,kas svečiuose daugiau valgo ,kaip tik atvirkščiai doh.gif nes dėmesys būna kitur biggrin.gif
Alsė
oi, manasis irgi visada sveciuos valgo geriau nei namie doh.gif kartais net atrodo, kad nevalgiusi vaika atsivedu doh.gif lotuliukas.gif
Liusii
mano vaikai tai kaip tik sveciuose nevalgo, nes ner laiko ir siaip atsivedu pavalgdintus biggrin.gif nu kai vaikai vaisinasi as visada uz, bet kai ateidavo drauge kurios vaikai viska nuo stalo sukirsdavo nespejus mums nei kavos pasidaryti tai man cia kazkaip jau per daug doh.gif neaukleja visai manau ju , nes sveciuose ateini pasivaisinti , turi visiems uztekti pyrago o ne vienam vaikui visa stala nuvalgyti doh.gif mus auklejo kitaip ax.gif
Lantaja
Vaiko apetitas neblogas tik tuose namuose, kur yra vaikų maisto thumbup.gif
gintare109
jei svečiuose yra kitų vaikų o jie valgo tai ir jam reikia biggrin.gif , bet šiaip valgo taipat kaip ir namie
saule1
Maniškė galima sakyt sveciuose beveik nenori valgyt tai posakys kad svečiuose skaniau mums nepasitvirtina smile.gif
dovileiva
mes namuose geriau valgim tfu tfu tfu ax.gif
Ende
Mano mažoji svečiuose išrankesnė, nelabai nori valgyti, o dičkis taip kaip visada- visko nori. Net ir žuvį svečiuose valgo, ko namie neįkiši...
otema
valgo visur vienodai tiek namie, tiek svečiuose..
Tekantisaule
Maniskiai sveciuose praktiskai nevalgo...kazkodel kitur jiems didesnis apetitas nepakyla. Bet tik nueik i kavine, tuoj pat visko nori, viskas skanu... smile.gif
snekute
taip taip, kitur idomiau viskas atrodo, tiek kavinese, tiek sveciuuose smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.