Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Uniforma mokykloje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
sprinza
Ir aš nusprendžiau pasisakyt... Šiaip būčiau už, bet kai už tokią kainą gauni apgailėtinos kokybės drapanas, supykau labai! Vaikas dar tris mėnesius nebuvo nešiojęs, o švarkas apsiburbuliavęs, siūlės bryzga, kelnės plonos, kiek gi plaut galima?! Ne apatinis trikotažas gi. Ir bendras vaizdas mokykloje 50:50, nes tikrai ne visi su uniformom. O už tokią kainą vaikui bent porą kelnių ir porą megztukų nupirkčiau ir ne ale universalius kaip uniforma, bet žiemai šiltenius, pavasariui vėsesnius. Tikrai rugsėjį neužsisakinėsim siūvykloj.
O čia gera idėja su pasisiuvimu pas savo siuvėją thumbup.gif
niedulis
As irgi sakau, kad mano vaikas brangesniu ir baisesniu kelniu uz uniformines neturejes. Kai pirkau pas dizainere, kurios firma siuva uniformas, paklausiau, ar jinai savo vaikui siaip nesiojimui pirktu tokius rubus, ji atsake - ne. Bet pas mus privaloma uniforma, tikrai nera taip, kad kas kaip nori, taip eina.
~MILENA~
Sveiki, a jus visada nauja uniforma perkate??? Ar ir deveta bet geros bukles buna?
Upokšnis
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 17, 20:46)
Sveiki, a jus visada nauja uniforma  perkate??? Ar ir deveta  bet geros bukles buna?
*

Abejoju, kad dėvėta bus geros būklės g.gif Juk rašo mamos, kad po kelių mėnesių uniforma susidėvi mirksiukas.gif
zarazna
QUOTE(niedulis @ 2010 02 09, 21:49)
Kokiu galu tie dizaineriai sugalvoja, kad pradinukui patogiausias drabuzis svarkas?
*

Kokie dizaineriai? biggrin.gif
Mokykla sudaro sutartį su siuvimo firmele, jie pasiūlo rinktis iš keleto modeliukų - va ir visas dizainas...

Maniškis uniformą nešioja. Pritariu: nepatogi, audinys labai prastas (kelnių apačia atbrizgo jau per Rugsėjo 1-ąją), galų gale išvaizda - grynai kaip tarybinės uniformos, net sagos blizgančios.
~MILENA~

Dukra eis rudeni i 1 klasse, tai man cia siulo sarafana, sako mazai devetas. Tai ir ne zinau ar verta?
niedulis
QUOTE(zarazna @ 2010 02 18, 11:22)
Kokie dizaineriai?  biggrin.gif
Mokykla sudaro sutartį su siuvimo firmele, jie pasiūlo rinktis iš keleto modeliukų - va ir visas dizainas...

*

Pas mus tai dizainere kure, baigusi Dailes akademija, rubu modeliavima. Kazkada ir Hansa bankui buvo sukurusi uniforma.

Del padevetos unformos pirkimo. Sarafano ar svarkelio nebijociau pirkti ir padeveto, bet kelniu, tikrai ne (sprendziu pagal savo vaika).
Hellė
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 11:23)
Dukra eis rudeni i 1 klasse, tai man cia siulo sarafana, sako mazai devetas. Tai ir ne zinau ar verta?
*

Sarafana manau, kad verta, nes jie taip baisiai kaip plonytes kelnes tikrai nesusidevi doh.gif ir galima pora metu laisvai ta pati nesioti 4u.gif Zinoma, jei nebuna apsiparpaliaves visas g.gif

O apskritai del uniformu, pritariu niedulis, nes jos tikrai vaiku soc.padeties nesulygina ir didziausia vaidmeni atlieka daiktai, kuriuos vaikai atsinesa i mokykla.
Pvz. 1klase, mergaites nesasi didziausius Littles Pet shop namus, su kruva tu mazu gyvuneliu blink.gif Vien jau trys tie maziukai gyvuneliai virs 20lt kainuoja, tai ka jau galbeti, kai ju 50atsinesa doh.gif
Ir koks tada vaidmuo atitenka uniformai g.gif Vaikas nera uzsimines, kad pas ta sijonas, ar batai grazesni, o apie zaislus pastoviai diskutuojam...
sigutesa
QUOTE(reikli @ 2009 12 11, 10:44)
As uz uniforma,vaikui viskas aisku ir mamai ar teciui,nereikia galvos sukt is ryto biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
camilla31
as tai buciau uz uniformas drinks_cheers.gif (musu mokykloje ju nera),bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus apie ju kokybe ir kainas blink.gif ,tai jau vercia pamastyt g.gif
Snieguro@ka
QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 13:48)
as tai buciau uz uniformas drinks_cheers.gif (musu mokykloje ju nera),bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus apie ju kokybe ir kainas blink.gif ,tai jau vercia pamastyt g.gif
*

aš irgi susimąsčiau dabar g.gif
zarazna
QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 14:48)
*

Visokių uniformų yra. Kitose mokyklose mačiau nešioja tik švarkus. Ir ne siūtus sintetinius, o tokius storai megztus. O viso komplekto reikalauja tik per šventes. Toks variantas manau nėra blogas. Bet kai kasdien reikia eiti suo pačiu sintetiniu kosciumu doh.gif
jju
Kaip bebūtų, manau uniformos yra gerai. smile.gif Sūnus jau antri metai su tuo pačiu švarkučiu eina. Manau dar metus ištemps. Jie labai gudriai pasiūti - auga kartu su vaiku. Kelnytės irgi "augančios". Bet jų kasdien nenešioja, tik per šventas. Tai ištemps visas 4 klases.
Sate
Jei mokykla ne poniukų, tai uniformos nereik. ax.gif Šiaip uniforma vaikus suvienodija-mažiau smerkimo ir pavydo .
niedulis
Pradinukams tikrai nereiketu uniformu, nes maziai dar i apsirengima nelabai kreipia demesi. O uniformos tikrai nesuvienodina. Mano jaunelio klaseje daugiau negu trecdalis klases atsinesa PSP kompiuteriukus. Tai ir mano vaikas baigia galva isuzti. Tikrai nemanau, kad jei pamatytu klasioka su grazesnem kelnem, paprasytu manes irgi tokias pat nupirkti. Nu nerupi jiems dar rubu mados. Greiciau daiktu mados, naglesniu mokymosi priemoniu.
Kai praejusiais metais sunus parsinese klases nuotrauka, net supurte pazvelgus i ja. Visi vienodi, liudni zvilgsniai. Is karto kilo asociacija - vaiku kolonijos aukletiniai.
sena niekšė
QUOTE(niedulis @ 2010 02 26, 20:42)
Pradinukams tikrai nereiketu uniformu, nes maziai dar  i apsirengima nelabai kreipia demesi. O uniformos tikrai nesuvienodina. Mano jaunelio klaseje daugiau negu trecdalis klases atsinesa PSP kompiuteriukus. Tai ir mano vaikas baigia galva isuzti. Tikrai nemanau, kad jei pamatytu klasioka su grazesnem kelnem, paprasytu manes irgi tokias pat nupirkti. Nu nerupi jiems dar rubu mados. Greiciau daiktu mados, naglesniu mokymosi priemoniu.
Kai praejusiais metais sunus parsinese klases nuotrauka, net supurte pazvelgus i ja. Visi vienodi, liudni zvilgsniai. Is karto kilo asociacija - vaiku kolonijos aukletiniai.
*

o aš priešingai pasakyčiau -- kaip tik pradinukams uniformos reikalingos labiau. mano sūnaus mokykloj uniformas yra tamsiai raudonas megztukas. ir praktiška, ir patogu. mažiukai kartais pasitaiko kad nugrybauja, pasimeta. tai nors aplinkiniai mato (pvz. parduotuvėj pardavėjas, kad vaikai buvo atėję saldainių pirkt).

o va paaugliams jau nereikėtų. nes kūnas jau įgauna formas. jeigu uniforma reikalaja nešiot sijoną, o pas tave leškos storos? tikrai nefaina unsure.gif
kristina.nesvarbu033
QUOTE(jju @ 2010 02 26, 10:25)
Kaip bebūtų, manau uniformos yra gerai.  smile.gif Sūnus jau antri metai su tuo pačiu švarkučiu eina. Manau dar metus ištemps. Jie labai gudriai pasiūti - auga kartu su vaiku. Kelnytės irgi "augančios". Bet jų kasdien nenešioja, tik per šventas. Tai ištemps visas 4 klases.
*

Nu idomu kas ten per augančios uniformos g.gif Man tai ta uniforma tai tikras košmaras doh.gif Per menesi spejo visas švarkas išsipašyt, pasidare toks išpašytas skuduras, pagal dydi gal ir tiks dar kitais metais, bet tai kad jau visas baisus išpašytas.Kelnes pirkau UK, tai tos labai kokybiškos, skalbiamos, jokiu problemu su jomis thumbup.gif pritaikytos pirmokui, kuriam reikia kas savaite jas skalbt. O vat su siutu švarku tai jau problema, jis neskalbiamas, reikia valyti, o tai brangu doh.gif Aš tai užtai kad tokios siutos uniformos tai gryna nesamone doh.gif Vat fabrikines uniformos kaip UK ar USA, tai yra visai kitas dalykas, bent prižiuret jas patogu. thumbup.gif
Sate
Kieno kokia parirtis, tas taip ir apibendrina ax.gif Prie mano dukros rūbų pradinukės kabinėjosi, nors ta uniformą ir nešiojo visos. Net aiškino: "tu negraži, aš pas bernus klausiau", "megstinis negražus, plaukai negražūs". Plaukai labai gražūs, mergaitė gerai mokėsi, bet jau pirmoj kl. klasiokės apstumdė ir lėtūne išvadino, todėl bent rengiau tvarkingai, kad daugiau nesikabinėtų, bet kabinėjosi visus 4-is metus. Apkalbinėdavo visaip, ignoruodavo,pravardžiuodavo.. ir ne tik dukrą, o visus lėtesnius klasėj. Skūsdavosi vaikai mokytojai, aš net tėvų susirinkime kalbėjau, bet mokytoja tyli, lyg jos tai neliestų. Man patarė nesikišti, nes "bus blogiau". Dukros draugė padėkojo, kad įsikišau,o jos mamytė susirinkimo metu vis kartojo:"mano dukra man nieko nesipasakoja"...Nutilo tik.. kai aš papasakojau, kad buvo balsuojama klasėj , kuri draugė geresnė ir jos dukra pralaimėjo...Šustriakių iniciatyva buvo balsuojama. Dėl tokių dalykų į teismą nepaduosi...vienintelė išeitis-į kitą mokyklą ir kuo greičiau. Aš to laiku nepadariau, todėl dukra nustojo stengtis mokytis. Galbūt, kad ramybę turėtų...Gabi mergina. mokosi gana gerai, yra klasės seniūnė jau keli metai, bet, matau, kad mokytis nesistengia ir bijo tų "kietų".Vistiek prisėjo mokyklą keisti.

Bandė tėvas su tom pradinukėm kalbėtis,bet nesusikalbėjo. Stebėjosi po to ilgai---baisios, naglos, piktos,melagės mergos-tikrai ne vaikai...
Tikriausiai neturi reikšmės ta uniforma...nors prieš tai kitokią nuomonę parašiau. g.gif Gal tik tėvams mažiau reikia galvas sukti, kuo vaiką aprengti.
niedulis
QUOTE(Sate @ 2010 02 27, 20:29)
Skūsdavosi vaikai mokytojai, aš net tėvų susirinkime kalbėjau, bet mokytoja tyli, lyg jos tai neliestų. Man patarė nesikišti, nes "bus blogiau".
*

Tokiu atveju pirmiausia kalta mokytoja. Jei nesugeba susitvarkyti su klase, turi signalizuoti tevams. Bet, matyt, pati mokytoja neturi atsakomybes jausmo. Mano sunaus klaseje irgi yra idomiu pumpureliu, bet pakanka mokytojos zvilgsnio ir stoja tvarka.
Atsiprasau, kad nukrypau nuo temos.
linozmona
Mūsų mokykloje uniformos yra privalomos, ir visi tuo džiaugiasi..mūsiškės uniformos gerai nešiojasi, gerai ir paprastai skalbiasi, jokių valyklų nereikia...tik marškinukus pakeiti, ir-pirmyn..kiek galvos skausmo nuo tėvelių pečių nukrenta bigsmile.gif Maniškis dar tik pirmokas, labai džiaugiasi ir didžiuojasi uniforma,kai pasiųlau, gal džinsus dėkis, sako, nea, nenoriu ax.gif
Bekasė
QUOTE(linozmona @ 2010 03 03, 15:05)
Mūsų mokykloje uniformos yra privalomos, ir visi tuo džiaugiasi..mūsiškės uniformos gerai nešiojasi, gerai ir paprastai skalbiasi, jokių valyklų nereikia...tik marškinukus pakeiti, ir-pirmyn..kiek galvos skausmo nuo tėvelių pečių nukrenta bigsmile.gif 
*

ir koks ten galvos skausmas dzinsus su dzemperiu paduoti? O gal tiksliau garsiai pastebeti, kad laikas pasikeisti nes issimurzino.
Gloris
Jei vaikui pAtogi ir lengvai skalbiama - aš UŽ. biggrin.gif
moa :)
Aš pasisakyčiau prieš.
Na aišku, uniformos gali būti gražios, ir panašiai, bet juk kiekvienam neįtiksi, ar ne? Na, jaunesni (pradinukai) gal ne taip ir kreiptų dėmesį į uniformas, bet vyresniems tai tikrai ne. Aš pasisakau už laisvę gyventi ir rengtis - o uniforma tą laisvę apriboja - o tai nemažai, kad ir tik mokyklos ribose.
Gal uniformos ir turi pliusų, tačiau aš jų nematau (arba nenoriu matyti).
Tučka
As uz uniforma smile.gif Tiesiog nereikia kiekviena dien sukti galvos kuo vaika aprengti thumbup.gif
lynn
As 100 proc. uz uniformas!

1- Nesunesioja geru rubeliu i mokykla
2- Maziau reikia tu geru rubeliu pirkti, nes uniforma turi sau ir trini, o jei be jos - jau butina keisti daznai, su tais paciais gi neisleisi pastoviai. Investavai viena karta porai metu ir ramu smile.gif
3- Isnyksta socialinio statuso skirtumai , ypac aktualu mergaitems. Viena turi daugiau, kita maziau, viena turi grazesniu, kita paprastai rengiasi. Pati mokykloj kai mokiausi maciau sia problema: "O, ji su tais paciais rubais jau savaite eina, ji - ubage, davai nedraugaujam".
zarazna
QUOTE(lynn @ 2010 04 02, 13:14)
3- Isnyksta socialinio statuso skirtumai , ypac aktualu mergaitems.
*

Neišnyksta tai tikrai. Prisiminkit, kad ir mūsų vaikystę, kai uniformos buvo privalomos - vistiek visi žinojo kas yra biednesnis. Nes į mokyklą einama ne tik su uniforma, bet ir su batais, striuke, kuprine, o kur dar įvairūs "krūti" žaislai, kuriuos galima atsinešti... - o juk visa tai taip pat parodo socialinį statusą.
saimona
pradedu ruošti į mokyklą pirmokę biggrin.gif nupirkau tos pačios medžiagos sarafaną, ir derančius švarką, kelnes ir sijonuką. Kaip manot, ar ne per daug oficialu būtų taip eiti į mokyklą (pas mus uniformų nebus). Galvoju, gal keičiant golfukus visai patogu būtų tokį komplektą turėti g.gif
*Harpija*
Pranese pas mus mokykloj,kad bus uniformos nuo 2010 m.Rugsejo 1.
Bus 3 dalys-sarafanas/kelnes/svarkelis (melynos spalvos) su mokyklos amblema.Uniformos kainos ~600 Lt. doh.gif Vien svarkelis +200Lt
Bet del ''krizes'' uniformaas galina susipirkineti dalimis 4u.gif
reikli
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 09, 16:20)
Bus 3 dalys-sarafanas/kelnes/svarkelis (melynos spalvos) su mokyklos amblema.Uniformos kainos ~600 Lt. doh.gif  Vien svarkelis +200Lt
*

Kas cia per kaina blink.gif blink.gif blink.gif ?
*Harpija*
QUOTE(reikli @ 2010 04 12, 15:02)
Kas cia per kaina blink.gif  blink.gif  blink.gif ?
*

Nu vat..O jei seima daugiavaike tai daryk ka nori.nenesiosi uniformos bus ispejimas,nuovaudos,o veliau ir is mokyklos ate..
ernoja
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 15:24)
Nu vat..O jei seima daugiavaike tai daryk ka nori.nenesiosi uniformos bus ispejimas,nuovaudos,o veliau ir is mokyklos ate..
*

Na iš mokyklos tikrai niekas nešalins dėl niformos nenešiojimo. O kainos tai nenormalios tokios. Mūsų mokykloj švarkelis su medžiaga apie 120 lt. Juk galima ir tik medžiagą pirkt ir ieškot, kas pigiau pasiūs.
*Harpija*
QUOTE(zinulė @ 2010 04 12, 15:39)
Na iš mokyklos tikrai niekas nešalins dėl niformos nenešiojimo. O kainos tai nenormalios tokios. Mūsų mokykloj švarkelis su medžiaga apie 120 lt. Juk galima ir tik medžiagą pirkt ir ieškot, kas pigiau pasiūs.
*

Jezujituose
1.Ispejimas
2.ispejimas rastu
3.Ate! biggrin.gif
Upokšnis
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 09, 16:20)
Bus 3 dalys-sarafanas/kelnes/svarkelis (melynos spalvos) su mokyklos amblema.Uniformos kainos ~600 Lt. doh.gif  Vien svarkelis +200Lt
*

Uniforma aukso vertės doh.gif Gal galima perpirkti (jei nesunešiota) arba bandyti pasisiūti g.gif
*Harpija*
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 12, 19:57)
Uniforma aukso vertės  doh.gif Gal galima perpirkti (jei nesunešiota) arba bandyti pasisiūti  g.gif
*

Tai mes pokolkas isgalim ir nauja nusipirkti,bet yra zmoniu kurie neturi tokios galimybes tai as ir sakau,o ka jiems daryti??
O idomu ar mokyklos leidzia siutis patiems?nes as kiek ten supratau tai mazdaug mokykla uzsako ir poto isdalina visiems pagal dydi.. 4u.gif
xantia
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 19:01)
O idomu ar mokyklos leidzia siutis patiems?
*

Leidžia,bent jau mūsų mokykloje mirksiukas.gif
Urartu
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 17:25)
Jezujituose
1.Ispejimas
2.ispejimas rastu
3.Ate! biggrin.gif
*

Bet jėzuituose uniforma (švarkas ir kelnės) kainuoja apie 70 Lt... O ne 600...
*Harpija*
QUOTE(Urartu @ 2010 04 13, 14:53)
Bet jėzuituose uniforma (švarkas ir kelnės) kainuoja apie 70 Lt... O ne 600...
*

Tai taip,as nesimokau jezuituose,bet pas mus mokykloj taikomos panasios taisykles 4u.gif
ernoja
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 20:01)
Tai mes pokolkas isgalim ir nauja nusipirkti,bet yra zmoniu kurie neturi tokios galimybes tai as ir sakau,o ka jiems daryti??
O idomu ar mokyklos leidzia siutis patiems?nes as kiek ten supratau tai mazdaug mokykla uzsako ir poto isdalina visiems pagal dydi.. 4u.gif
*

Kokia čia mokykla? Kiek teko susidurt, visos leidžia patiems siūtis ir kainos daug mažesnės. g.gif
*Harpija*
QUOTE(zinulė @ 2010 04 13, 18:17)
Kokia čia mokykla? Kiek teko susidurt, visos leidžia patiems siūtis ir kainos daug mažesnės.  g.gif
*

Vilniaus Antakalnio vidurinė 4u.gif
kuziukas
Negaliu patikėti ,kad tokia kaina,gal visgi suklydot g.gif ,kas ten joje gali buti stebuklingo tokio ,kad ji butu tiek kainavusi ax.gif
ragnez
va, mokykla idejusi informacija apie uniformas http://www.antakalniovm.lt/uniformos/ Imant visa komplekta pradinukui (kelnes+svarkas+liemene+palaidine+kaklaraistis) bus apie 400 lt. Puslapyje nera informacijos, ar privalomas visas komplektas, ar galima kaip nors derinti.

o kaip uniforma isigyti busimam pirmokui? gal kas susiduret ir isivaizduojat, kaip veikia sistema?
*Harpija*
Mokytojos sake,kad 600 kainuos..
Nu visteik nemazai ir tie 400 litu..
ragnez
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 15, 18:38)
*

na, pridekit atsargines kelnes ir atsargine palaidine - ir turesit 600 lt...
Urartu
QUOTE(ragnez @ 2010 04 15, 16:45)
o kaip uniforma isigyti busimam pirmokui? gal kas susiduret ir isivaizduojat, kaip veikia sistema?
*

Šiaip, daugumoje uniformas turinčių mokyklų, uniformos yra perkamos paprastuoju būdu. Tarkime, mano vaiko mokyklos uniformas siuva siuvykla "X". Taigi, nuvažiuoji su vaiku į tą "X" ir sakai: "prašome, mums tokios ir tokios mokyklos uniformą, tokiam ir tokiam ūgiui". Atneša reikiamą gatavą uniformą, imi ją, vaiką, vediesi į kabiną ir ten matuojatės - žiūri kiek ko reikės atlenkti, patrumpinti ir t.t. Paskui susimoki ir keliaujat sau pas pažystamą siuvėją, kad ta atlenktų kelnių galus...
Vasarą uniformą reikia užsisakyti tik tiems žmogeliams, kurie yra labai jau "ne standartas" į ilgį ar į plotį...

Marškinius galima nusipirkti ir Gariūnuose už 30Lt...
Upokšnis
QUOTE(Urartu @ 2010 04 16, 10:35)
Marškinius galima nusipirkti ir Gariūnuose už 30Lt...
*

Kelnias irgi galima Gariūnuose rasti: geresnės kokybės ir kainuoja mažiau.
Urartu
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 16, 12:08)
Kelnias irgi galima Gariūnuose rasti: geresnės kokybės ir kainuoja mažiau.
*

Gai būti...
Tik reiktų tuomet vežtis švarką, kad atitaikyti spalvą...

Šiaip, dėl kokybės tai aš jokių priekaištų neturiu. Audinys, aišku, 100 % viskozinis, bet užtai gerai laiko. Pasiūta irgi be priekaištų
ragnez
permasciau savo pirma reakcija.

perkant tik "privalomus" elementus - bliuzonas ir kaklaraistis pradinukui kainuotu apie 100 lt. tikriausiai dar reiketu paderinti palaidine - nes ne prie kiekvienos uzsirisi raudona languota kaklaraisti. kadangi palaidine butu tas drabuzis, kuri reiktu keisti bent pora kartu per savaite, ju reiketu minimum dvieju. vadinasi, "specialus" mokykliniai drabuziai berniukui kainuotu apie 200 lt.

bet cia neskaitant kelniu, batu, kuno kulturos aprangos ir sportiniu bateliu.

ir viska dauginti is dvieju, nes rudeni i mokykla isleidziu du vaikus g.gif
ELE77
Uniforma...- geras dalykas...ji ipareigoja, ji disciplinuoja, o ir tevams maziau ruspesciu ir islaidu.
taja:)
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 15, 17:38)
*

nesuprantu, iš kur tokios sumos g.gif mano pradinukui privaloma turėti bliuzoną ir kaklaraištį, jei gerai supratau lentelę, viskas kainuos 92 litus (72+20) g.gif

Kelnės neprivalomos, taigi galima bus dėtis ir džinsus, po bliuzonu golfuką irgi galima derinti patiems. Tiesa prie kaklaraiščio "prašosi" marškinukai, įdomu jį reikės dėvėti kasdien, ar tik per šventes g.gif

Beje, nesuprantu kaip pasiskaičiuoti kainą mergaitei, nes vieni sarafanai nuo 155 litų, o kiti nuo 90 unsure.gif

ragnez, manau birželio mėnesį, susirinkimo metu tėvai bus informuoti kur ir kaip įsigyti uniformą pirmokėliui mirksiukas.gif
Moksliukė
QUOTE(ELE77 @ 2010 04 19, 21:42)
Uniforma...- geras dalykas...ji ipareigoja, ji disciplinuoja, o ir tevams maziau ruspesciu ir islaidu.
*

as taip pat tokios nuomones, o musu uniformos kainavo 200lt. Mergaitems :sijonas ir svarkas. berniukams- kostiumas. O jei neturi uniformos, tai dar daugiau tevai isleidzia. Ir tai reikia vaikus pratinti nuo pradiniu kl, nes vyresni dar labiau puostis nori, tai dvieju bliuskuciu metams tikrai neuzteks ir paaugliams ne bet ka uzmausime, o jei nuo mazens nesioja uniformas, tai ipranta ir vyresnese klasese.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.