As asmeniskai pagimdziau nesantokoje ir uzaugau seimoje, kur tevai issiskyre, kai man buvo 5-ri
Neseniai teko girdeti, kad isaugusiu nepilnose seimuose mergaiciu likimai nvisada gerai susiklosto, kad jos daznai suprojektuoja seimos, kurioje uzaugo pacios, modeli savo gyvenimui. Butu labai idomu suzinoti, ar tikrai taip yra
As asmeniskai pagimdziau nesantokoje ir uzaugau seimoje, kur tevai issiskyre, kai man buvo 5-ri
aš irgi augau su patėviu, kurio po šiai dienai nekenčiu
Mano tevai issiskyre, kai buvau paaugle.Iki siol jie oficialiai skyrybu neiformino...
Pagimdziau seimoje.Manau, turejo mano skyryboms itakos ir tai, kad mano tevai issiskyre
As uzaugau seimoje, kur tevai ir dziaugsme ir varge kartu, va...
Nezinau, kiek tai itakoja, bet as rinkausi vyra, visiskai nepanasu i savo teva (jis labai seslus ir ramus), o issirinkau dideli aktyvista- visom prasmem Na, dabar jau pasimokiau...mano draugas dabartinis-tikra mano tevo kopija
Aha, mano vyras irgi i mano teva panasus...
Tevas irgi lakste, ziliojo...A atrode ramutis, caca toks lyg ir... Susitupejo jis, kai anukas gime-va dabar jis tikrai pavyzdingas senelis Tai gal ir mano vyras link 50 m.pataps toks, gal nesiskirti, palaukti?
Pagimdžiau santuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, užtat skyrybos man buvo visiškai nesuprantamas dalykas, man buvo natūralu mtyt, kad jų nėra. mano vaikams taip deja nebus
Sveikutes
As gimdziau ne santuokoje
Gimdžiau nesantuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, kurioje tikrai buvo mylimi visi šeimos nariai. Tiesa, mano tėtis mirė, kai man buvo 16.
Visi mano draugai yra kažkiek panašūs į tėtį arba į brolį, bet iš tiesų nemanau, kad mano vaiko gimimas yra kažkokia pasąmonės pasekmė. QUOTE(Die @ 2005 10 26, 12:52) Aha, mano vyras irgi i mano teva panasus... Tevas irgi lakste, ziliojo...A atrode ramutis, caca toks lyg ir... Susitupejo jis, kai anukas gime-va dabar jis tikrai pavyzdingas senelis Tai gal ir mano vyras link 50 m.pataps toks, gal nesiskirti, palaukti? Tai turbut turi nebloga pagalbininka ir tavo vaikuciu drauga, t.y. seneli Kam lemta ivykti, tas ivyks, taciau kaip sako kinai reikia gyventi dabartimi, o ne ateitimi QUOTE(katuka @ 2005 10 26, 13:19) Gimdžiau nesantuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, kurioje tikrai buvo mylimi visi šeimos nariai. Tiesa, mano tėtis mirė, kai man buvo 16. Visi mano draugai yra kažkiek panašūs į tėtį arba į brolį, bet iš tiesų nemanau, kad mano vaiko gimimas yra kažkokia pasąmonės pasekmė. tai kad pas tave jokios pasamones ir nera - tu uzaugai pilnoje seimoje, iki 16-kos metu (kai mire tavo tevas) jau buvai "uzaugusi" mergina QUOTE(katuka @ 2005 10 26, 13:19) Gimdžiau nesantuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, kurioje tikrai buvo mylimi visi šeimos nariai. Tiesa, mano tėtis mirė, kai man buvo 16. Visi mano draugai yra kažkiek panašūs į tėtį arba į brolį, bet iš tiesų nemanau, kad mano vaiko gimimas yra kažkokia pasąmonės pasekmė. tai kad pas tave jokios pasamones ir nera - tu uzaugai pilnoje seimoje, iki 16-kos metu (kai mire tavo tevas) jau buvai "uzaugusi" mergina QUOTE(shiaushia @ 2005 10 26, 14:29) Tai turbut turi nebloga pagalbininka ir tavo vaikuciu drauga, t.y. seneli Kam lemta ivykti, tas ivyks, taciau kaip sako kinai reikia gyventi dabartimi, o ne ateitimi Taip, tikrai taip, dabar senelis labai stengiasi ir myli anuka, rupinasi juo(ir manim QUOTE(katuka @ 2005 10 26, 14:19) Gimdžiau nesantuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, kurioje tikrai buvo mylimi visi šeimos nariai. Tiesa, mano tėtis mirė, kai man buvo 16. Visi mano draugai yra kažkiek panašūs į tėtį arba į brolį, bet iš tiesų nemanau, kad mano vaiko gimimas yra kažkokia pasąmonės pasekmė. Tavo, katuka, manau biski kitoks atvejis, nei standartinis
Sprendziant is rezultatu, dziugu konstatuoti tai, kad nera taisykle tai, kad nepilnose seimose uzaugusios pacios savo vaikus augina be tevu
A tai jau issigandau del savo dukros likimo Nors rezultatai dar gali labai net keistis p.s.: Klausykit, panos, kaip istaisyti klaida apklausoje? Manau, kad nekaip QUOTE(shiaushia @ 2005 10 26, 14:44) Tavo, katuka, manau biski kitoks atvejis, nei standartinis Šiaip mergaitė pas mane QUOTE(Viktute @ 2005 10 26, 17:13) Sprendziant is rezultatu, dziugu konstatuoti tai, kad nera taisykle tai, kad nepilnose seimose uzaugusios pacios savo vaikus augina be tevu A tai jau issigandau del savo dukros likimo Nors rezultatai dar gali labai net keistis p.s.: Klausykit, panos, kaip istaisyti klaida apklausoje? Manau, kad nekaip Aha... kaip sako kiekvienoje taisykleje yra isimciu, o taisykles tam kad jas lauzyti QUOTE(katuka @ 2005 10 27, 11:53) Šiaip mergaitė pas mane QUOTE(brangute @ 2005 10 26, 14:06) Pagimdžiau santuokoje, užaugau pilnoje šeimoje, užtat skyrybos man buvo visiškai nesuprantamas dalykas, man buvo natūralu mtyt, kad jų nėra. mano vaikams taip deja nebus Pas mane tas pat Vaikystėje net nesuvokdavau, kai koks nors vaikas pasakydavo, kad tėvai išsiskyrę, dar perklausdavau ar tėvas numirė, ar dėl to tik su mama gyvena Mano tėvai idealiai sutarė, dabar į senatvę kiek pasibara... O štai mano santuokos, nors ji ir truko 5m., net dorai negalima šeima pavadinti, nes vyras gyveno sau lyg koks viengungis QUOTE(Fire @ 2005 10 27, 19:05) Pas mane tas pat Vaikystėje net nesuvokdavau, kai koks nors vaikas pasakydavo, kad tėvai išsiskyrę, dar perklausdavau ar tėvas numirė, ar dėl to tik su mama gyvena Mano tėvai idealiai sutarė, dabar į senatvę kiek pasibara... O štai mano santuokos, nors ji ir truko 5m., net dorai negalima šeima pavadinti, nes vyras gyveno sau lyg koks viengungis Mano ex irgi lygiai taip pat. Vedęs viengungis, visuomet apgailestaudavo, kad vienam būtų idealu gyvent, mažiau kainuotų....
Gimdziau santuokoje, augau pilno9je seimoje, kur dar ir dabar tevai puikiai sutaria ir as netgi kartais pasvajodavau, kad mane vyras taip myletu, kaip tevas myli mama
Todel manau, kad tikrai dar nieko nereiskia, kokioje seimoje tu augai. Turbut labiau priklauso nuo to, kaip tu jautiesi toje pavadinkim pilnoje ar nepilnoje seimoje. taigi, Viktute, tikrai nepergyvenk. O ir apklausa daug ka pasako
Tikiu, kas daznas atvejis, -kai zmogus nesamoningai savo seimoje kopijuoja savo tevu seimos modeli.Todel, jei berniukas auga seimoje, kur tevas i mama tapkem meto, tai oi netikiu, kad jis pats kazkada labai gerbs savo zmona.....O mergaite, tarkim, augdama seimoj, kur modelis toks:mama plusa, verda, skalbia, laksto...,o tetis guli kiausus pasidejes lovoj, alu gurksnoja, ir laukia, kada vakariene pareis jam i lova, tai tokia uzaugusi mergaite prisitaikys prie panasiu gyvenimo salygu, jei tokios jai iskiltu ,ir taip pat lakstys, valys, aptarnaus vyra visais imanomais budais, ir nemanys, jog tai labai jau blogai ir gal reikia issiskirti...Kokioj aplinkoj augam,-tai labai didele itaka turi!
O vaikai, augantys nuo gimimo(ar kudikystes)nepilnoj seimoj, nezinau, koki modeli uzauge atsinesa i savaja seima Visur yra isimciu, beje... Ir kitokiu, itakojanciu sekme(ar nesekme), faktoriu...
Tikrai nėra taisyklė, kad vaikai kopijuoja tėvų gyvenimą. Mano tėvų santykiai nebuvo idealūs, tėtis iš viso buvo idiotas. Šiandien auginu vaikelį viena. Kodėl? Nes nenoriu ir neleisiu jokiam vyrui elgtis su manim taip, kaip elgėsi mano tėvas. Niekada nenorėsiu tokios šeimos, kokia buvo mano tėvų.
sveikos
gimdziau nesantuokoje, o uzaugau pilnoje seimoje, na tokioje, kurioje dumu ne taip ir mazai. pas mus truputi keistai gaunasi, atrodo, kad as savo mamos istorija kartoju, ji irgi pirmo sunaus, mano brolio, susilauke ne santuokoje budama tokio pacio amziaus kaip ir as, bet cia gal taip sutapimas
As augau pilnoje seimoje. Negaliu sakyti, kad mano tevu santuoka buvo ideali. Gal vidutine, bet jie ir po siai dienai gyvena kartu ir kivircu pasitaiko. Mano vaikiukai gime santuokoje nors 4m. juos auginau beveik viena, nes vyras dirbo uzsieny. Dabar mes jau puse metu gyvenam visi kartu. Musu seimoje irgi pasitaiko nesutarimu, bet nera namu be dumu. Bet kol kas as savo santuoka laikau laiminga
QUOTE(Die @ 2005 10 28, 08:35) Tikiu, kas daznas atvejis, -kai zmogus nesamoningai savo seimoje kopijuoja savo tevu seimos modeli.Todel, jei berniukas auga seimoje, kur tevas i mama tapkem meto, tai oi netikiu, kad jis pats kazkada labai gerbs savo zmona.....O mergaite, tarkim, augdama seimoj, kur modelis toks:mama plusa, verda, skalbia, laksto...,o tetis guli kiausus pasidejes lovoj, alu gurksnoja, ir laukia, kada vakariene pareis jam i lova, tai tokia uzaugusi mergaite prisitaikys prie panasiu gyvenimo salygu, jei tokios jai iskiltu ,ir taip pat lakstys, valys, aptarnaus vyra visais imanomais budais, ir nemanys, jog tai labai jau blogai ir gal reikia issiskirti...Kokioj aplinkoj augam,-tai labai didele itaka turi! O vaikai, augantys nuo gimimo(ar kudikystes)nepilnoj seimoj, nezinau, koki modeli uzauge atsinesa i savaja seima Visur yra isimciu, beje... Ir kitokiu, itakojanciu sekme(ar nesekme), faktoriu... arba buna priesingai, vaiaks auga seimoj ir gal jis nekencia to elgesio kaip elgiasi tevai. va mano mamos tevas buvo kolukio pirminjnkas, (senais laikais tipo didelis virsininkas), tai ir osgeres pareidavo, tada lovoj rukydavo-kelis kartus vos neuzdege namo Todel manau, kad cia nera taisykliu ir labai priklauso nuo pacio zmogaus.
Pasikartosiu-labai didele reiksme vaikui daro tai, kokioj aplinkoj auga jis.Bet kokiu atveju,turi didele reiksme.
Taip, buna ir atvirksciai-vaikas,uzauges tarp gerianciu, pvz., veliau gyvenime negali pakesti alkoholio .Arba, kaip minejau, laiko tai norma, ir geria kartu QUOTE(Viktute @ 2005 10 26, 16:13) Sprendziant is rezultatu, dziugu konstatuoti tai, kad nera taisykle tai, kad nepilnose seimose uzaugusios pacios savo vaikus augina be tevu A tai jau issigandau del savo dukros likimo bet is kitos puses.... tik viena (siai dienai), kuri uzaugo nepilnoje seimoje, pagimde santuokoje
UZAUGAU SU PATEVIU, JIS MAN KAIP TEVAS BUVO. PAGIMDZIAU NESANTUOKOJE, NES MANIAU STAMPAS PASE NIEKO NEKEICIA. O DABAR AUGINU VIENA.
Aš, kaip Brangutės ir Žydriausios atveju, gyvenau pilnoje darnioje šeimoje ir pagimdžiau santuokoje. man rigi skyrybos buvo nesuvokiamas dalykas, ir "tik jau ne man". Dėl to dar ir dabar pilnai negaliu atsitokėt, labai jau lėtai vyksta tas gyjimo procesas
QUOTE(Viktute @ 2005 10 30, 21:20) Bet pasikeite ir vertybes, nuostatos, siekiamybes. Dabar apie 50%vaiku gimsta nesantuokoje, bet nemazai ju auga laimingi su teciu ir mama. Turime pripazinti, kad yra daug iformintu santuoku, kuriuose zmones tiesiog viens kita kankina. Vaikai tokiose seimose nera labai laimingi, nes teveliai nuolat isitempia(nors auga ir su abiem tevais, kurie gyvena santuokoje). Pazistu labai daug vienisu tevu, kurie jauciasi komfortiskai taip gyvendami. Kuomet tevai jauciasi laimingi ir vaikai jauciasi gerai. Tad neklijuokime siauru ir primityviu sablonu
aš užaugau pilnoje šeimoje tačiau pati pagimdžiau ne santuokoje ir viena auginu sūnų...mano tėvams tai buvo didelis šokas ir dėl to ką žmonės pasakys,juk "padorių"niekas nepalieka...dabar viskas pasikeitė džiaugiasi anūku ir gindami mane nuo piktų liežuvių sako: geriau vienai negu su bet kuo
QUOTE(Llaume @ 2008 10 29, 07:44) Turime pripazinti, kad yra daug iformintu santuoku, kuriuose zmones tiesiog viens kita kankina. Vaikai tokiose seimose nera labai laimingi, nes teveliai nuolat isitempia(nors auga ir su abiem tevais, kurie gyvena santuokoje). Aš užaugau tokioje šeimoje. Tėvai kartu, bet nelaimingi, kitaip tariant, dviese vieniši. Labai bijau tokios ateities.. Jau geriau viena pati, nei taip. Pati gimdžiau netekėjus, bet su dukros tėvu dar kol kas gyvenam kartu. Tiesa, mano mama norėjo skirtis, bet aš (tada 5 metukų!) nepritariau, tai ji ir neišsiskryrė, "dėl vaiko"
Neperskaičiau visų pasisakymų, tai gal pasikartosiu, bet vis dėlto įkišu ir savo trigrašį:
užaugau pilnoje šeimoje, bet būtent tai ir turėjo įtakos mano skyryboms... Tėtis gėrė, lakstė "į kairę"... nors buvau dar vaikas, bet daug ką mačiau ir savaip "virškinau"... O kai po kelerių metų santuokos suvokiau, kad mano vyrui patinka gerti, lošti, lakstyti su draugais... Trūko nervai. Nenoriu sau tokio gyvenimo, kokį turėjo mano mama... Suprantu, kad mano mamą galima į šventąsias įrašyti, kad dėl vaikų ji tiek daug ištvėrė... Taip pat nenoriu vaikams "suaugusių alkoholikų vaikų" sindromo... Taigi, sąvoka pilna (koncepcinė) šeima dar nieko nereiškia. Svarbu kokia ta šeima viduje.
Užaugau pilnoje šeimoje, pagimdžiau santuokoj.
Tik buvęs vyras su savo seserimis ir broliais paliktas vaikų globos namuose, prasigėrusių tėvų. Labai gražiai kalbėdavo apie būsimą šeimą, apie vaikus, kad niekada taip negalėtų pasielgti, kad jam šeima - tai jau brangiausia, bet... įvyko kaip įvyko. Labai didelė ir draugų įtaka, mano buvusio vyro VISI draugai turėjo meilužes, to net neslėpdavo, bet niekada nemaniau, kad man nutiks tas pats.
Pagimdžiau nesantuokoj, augau pilnoje šeimoje. Tiesa ta šeima nėra įdeali, tėvas geriantis, mama stengiasi dėl šeimos gerovės, galbūt dėl to nenoriu betkokio vyro, nenoriu, kad jis būtų panašus į mano tėvą
Uzaugau nepilnoje seimoje, pagimdziau santuokoje abu vaikus, tik ir santuokos dvi, antroji taip pat jau ant skyrybu slenkscio. Pirmas vyras buvo visiska mano tevo priesingybe, antras - 70 % panasus i teva. Idomu, ka tokiu atveju pasakytu Froidas (juk pagal jo teorija moteris pasirenka vyra arba panasu i savo teva, arba priesinga). Kaip suprantu, trecio jau man neskirta?
QUOTE(zilona75 @ 2008 11 10, 11:20) Uzaugau nepilnoje seimoje, pagimdziau santuokoje abu vaikus, tik ir santuokos dvi, antroji taip pat jau ant skyrybu slenkscio. Pirmas vyras buvo visiska mano tevo priesingybe, antras - 70 % panasus i teva. Idomu, ka tokiu atveju pasakytu Froidas (juk pagal jo teorija moteris pasirenka vyra arba panasu i savo teva, arba priesinga). Kaip suprantu, trecio jau man neskirta? Būna išimčių aš pati gimiau ir užaugau pilnoje šeimoje, mano vaikas gimė taip pat santuokoje, tačiau auga nepilnoje šeimoje... nemanau, kad yra logikos, koks buvo tavo gyvenimas, toks bus ir vaiko
pagimdziau nesantuokoje, augau seimoje kur tevai oficialiai issiskyre, bet amziais tai taikydavosi, tai skirdavosi..skirybas manau itakojo tai jog, neturejau pati normalios seimos, nemaciau to pavyzdzio, kaip bet kokiais gyvenimo atvejeis stengiamasi issaugoti seima, kaip atrodo darni seima...nors ir ekso seima toki pati buvo..
pirmasis vyras buvo, bent jau mano akimis, daug kuo panasus i mano teva, o antrasis visiska priesingybe jam
uzaugau pilnoje seimoje,pagimdziau nesantuokoje,nors vaiko tevas siule tuoktis,bet nesutikau,ko nesigailiu,nes visgi nenusiseke musu santykiai...
augau pilnoje šeimoje ir vaikas gimė santuokoje.... bet bendro gyvenimo nenusisekė sugyventi...
vyras visiška tėčio priešingybė
augau oficialioje pilnoje seimoje. tevas buvo doras, alga nese, girtas nesislaiste, rankos pries mama nekele, pas kitas nelakste (bent jau demonstratyviai). tipine vidutine seima. bet viduje kazkas nesiriso, kazkas turejo dar buti, kazkas nesiderino.
gimdziau irgi seimoje. vaikas buvo planuotas, gime praejus beveik 2 metams po vestuviu (tuokemes ne is reikalo). ex vyras is vienos puses kaip mano tevas, is kitos visiska jo priesingybe. velgi gyvenimas nesusikloste. vaika auginu viena.
na as ir nematau logikos tame, kad kokioje seimoje tu augai, ta prasme pilnoje ar nepilnoje, tokioje ir tavo vaikai augs
|