Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "100 ir 1 būdas atributikai panaudoti"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Aurėja
[attachmentid=36240]

"Šimtas ir vienas būdas panaudoti supermama.lt atributiką" bigsmile.gif

Mūsų „amunicija“ (ženkliukai, pakabukai, marškinėliai, skarelės, kuprinės, puodeliai):

• puošia;
• džiugina;
• kelia pasididžiavimą;
• išskiria mus iš kitų;
• gerina nuotaiką;
• kuria įvaizdį;
• remia: už ją gauti pinigai padeda tiems, kam labiausiai reikia paramos;

ir t.t. thumbup.gif

Pažaiskim žaidimą – 100 ir 1 būdas, kaip panaudoti „amuniciją“!

Įsigykim supermama.lt atributikos, sugalvokim kuo originalesnį, įdomesnį būdą ją pritaikyti, panaudoti, nusifotografuokime ir įkelkime nuotraukas į šią temą! Neabejojame, kad sulauksime daugybės šaunių originalių idėjų ir dalinsimės jomis su visais!

Žaisk žaidimą „100 ir 1 būdas panaudoti supermama.lt „amuniciją“ ir galbūt tavo pasiūlyta idėja taps paskutiniu mados klyksmu didžiulėj Supermamų valstybėj new_russian.gif wink.gif

! Kaip ir kur galima įsigyti atributikos - skaitykite šioje temoje Supermamų "amunicija"

Aurėja
Kad būtų drąsiau, aš pradėsiu, o jūs pratęskit mirksiukas.gif

[attachmentid=36241]

Supermama.lt marškinėliai - ir pramogai, ir sportui!

Board
Pietūs pagaminti, prašom prie stalo:

user posted image
Scarlett
Pats "modniavas" auskaruotas Supermamos katinas

user posted image

user posted image
Aurėja
Originalu clap_1.gif "Faunos" skyrelio mados tendencijos tongue.gif mirksiukas.gif
Daisy
biggrin.gif
beveik Indijos pilietis
biggrin.gif
user posted image
Aga
Net ir gimtadienį švenčiu Supermamų rate, su Supermamos marškinėliais drinks_cheers.gif
Peperoni
Supermamos marškinėliai patinka ne tik mums... wub.gif bet ir laumžirgiams... biggrin.gif wub.gif

user posted image
Neigaja
oi ir as noreciau tokiu marskineliu.is kur juos gavot
Aurėja
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 26, 12:44)
! Kaip ir kur galima įsigyti atributikos - skaitykite šioje temoje Supermamų "amunicija"
*

QUOTE(laurinaitiene @ 2005 11 05, 20:36)
*

žr. aukščiau pateiktą nuorodą smile.gif
akvilyte
GAL RYTINĖS KAVOS? mirksiukas.gif
user posted image
labai jau skaniai geriasi iš naujojo puodelio blush2.gif
Ašne
Labai jaukus ir šiltas vokelis! thumbup.gif Galima naudoti tiek namie, tiek lauke tongue.gif Ir spalva tiesiog dera prie ūsų biggrin.gif
user posted image
Jolanta_vaiciul
4u.gif aha viskas labai faina. Gaila kad neturiu kada nuvažiuoti ir nusipirkti cry.gif
bitutek
Mama sakė nusipirko marškinėlius. Nea - čia mano suknutė laugh.gif

user posted image

Peperoni
QUOTE(Acne @ 2005 11 19, 12:46)
Labai jaukus ir šiltas vokelis!  thumbup.gif Galima naudoti tiek namie, tiek lauke  tongue.gif  Ir spalva tiesiog dera prie ūsų  biggrin.gif
user posted image
*

jėga biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Jolanta_vaiciul @ 2005 11 19, 13:40)
4u.gif aha viskas labai faina. Gaila kad neturiu kada nuvažiuoti ir nusipirkti cry.gif
*

tai kad viską galima gauti paštu tiesiai į namus - net kojos kel niekur nereikia... thumbup.gif
Vėtružė
QUOTE(laurinaitiene @ 2005 11 05, 20:36)
*

biggrin.gif pirkti būna... bigsmile.gif mirksiukas.gif tongue.gif
reiks ir man nufotografuot savo zylutę, kaip ji velka kuprinę. gal spalva, gal dar kas nors, bet jai labai patinka. Man neduoda. biggrin.gif Galėjo būti ir mažū vaikiškų kuprinėlių. Kažkaip tai aš įsivaizdavau , kad jos tokios ir bus. Mažutės, vaikučiams tinkančios, bet labai neblogai ir man žinoma bigsmile.gif ax.gif
Daisy
na va tradicinė skarelių vieta- ant galvos
tinka ir mergytėms ir berniukams
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.