Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: * Epilepsiukai *
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image

user posted image

Zyzala ir duktė (Vilnius)
JulieTa ir Atėnė (Vilnius) 2006-01-19
Rustė ir Brigita (Vilnius) 2005-09-07
nemo ir duktė (Vilnius)
anaja ir duktė (Vilnius) 2001-06-15
Vaivorykštė ir Simonas (Vilnius) 2003-09-17
Lina SAR ir Audrė (Vilnius) 2003-02-21
Stella2003 ir Austėja (Vilnius) 2006-08-19
Willmara ir Domantas (Vilnius) 2000-08-11
Inetele ir Kamilytė (Vilnius) 2005 07 16
milka@ ir Greta (Vilnius) 2007 09 19
VioGla ir dukrytė (Vilnius) 2006 12 29 happybday.gif
Agnietė ir Meda (Utena) 2006-03-17
Dite ir sūnus (Kaunas)
Knielita ir sūnus (Kaunas) 2003
Varlele ir duktė (Kaunas) 2006-01-28
Buriukė serga pati (Kaunas)1984-05-23
Buriuke ir sūnus Emilis (Kaunas) 2004-12-14 happybday.gif
Krista... ir Edvinas (Kaunas) 2001-02-25

Vilkra ir Aistė (Kaunas) 2002-08-05
Eivila ir Milvydas (Vilkaviškis) 2005-03-30
Domicelė ir Deimantė (Klaipėda) 2005-10-19
Saulesmamyte ir sūnus (Panevėžys) 2003
Danuška ir Šarūnas (Plungė) 1996-01-03
Vaima (Vaidusiukė) ir Ieva (Plungė) 1996-05-12
Dzeuse ir Airidas (Kretinga) 2003-10-28
<Kiss> ir duktė (Tauragė)
rena ir Edvinas (Tauragė) 1994-04-30
DijaDeima ir Kevinas (Airija) 1998-04-15
Melonija ir Otonas (Aukštatija) 2006-09-01
-Sandrita- ir Neda (Alytus) 2007-10-22
mameliukas ir duktė 1997
Ilganosė ir sūnus 2004
Vitvita ir duktė
geleta ir Gabrielytė 2003-05-16
Iewa A. ir Eitvydas 2006-11-25 happybday.gif
Munytė ir Laurynas 1995-06-14
Iguana ir Austėja 2001-05-03
Miranda80 ir dukrytė 2008-12-06 happybday.gif
severute ir Gabija 2008-02-07
Cezi ir sūnelis 1999-05-25
ciku_caku ir sūnelis Vakaris 2009-07-09

user posted image

user posted image

ČIA NUORODOS Į VAISTŲ APRAŠYMUS, KURIŲ NEPAMINĖJAU, PARAŠYKIT, ĮDĖSIU wink.gif

KLONAZEPAMAS CLONAZEPAM (ANTILEPSIN)

KONVULEKSAS CONVULEX (AC.VALPROICI)

DEPAKINAS DEPAKINE CHRONO

DIAZEPAMAS DIAZEPAM (APAURIN)

FINLEPSINAS/KARBAMAZEPINAS FINLEPSIN (CARBAMAZEPINUM /TIMONIL)

GABAPENTINAS GABAPENTIN (GABAPENTINUM)

KEPRA KEPPRA aprašymas rusų kalba

LAMIKTALIS LAMICTAL (LAMOTRIGINE)

NITROZEPAMAS NITROZEPAM (RADEDORM)

PETNIDANAS PETNIDAN (SUXILEP) asprašymas rusų k.

FENOBARBITALIS/LUMINALIS PHENOBARBITAL (LUMINAL) aprašymas rusų k.

PREDNIZOLONAS PREDNISOLONUM hormonai

PREGABALINAS PREGABALIN (LYRICA)

SINAKTENAS SYNACTEN DEPOT (NUVACTEN) hormonai, aprašymas rusų k.

TOPAMAKSAS TOPAMAX (TOPIRAMATI)

TRILEPTALIS TRILEPTAL (OKSKARBAZEPIN)

VIGABATRINAS VIGABATRIN (SABRIL) aprašymas rusų k.

jei netinka rusų kalba aprašymai, įdėsiu anglų smile.gif parašykite AŽ

user posted image

TEISĖS AKTAS , SU KOKIOM LIGOM SKIRAMOS NEMOKAMOS SAUSKELNĖS

„Sauskelnės arba vienkartinės paklodės – 30 vienetų (arba 15 vienetų sauskelnių ir 15 vienetų vienkartinių paklodžių) per mėnesį. Antelė arba basonas – 1 vienetas, nustačius diagnozę
Esant šlapimo (R32) arba išmatų (R15) nelaikymui:

1) dėl CNS ir nugaros smegenų sužalojimo padarinių (T90.5, T91.3);

2) dėl liekamųjų kūdikių cerebrinio paralyžiaus (G80) reiškinių;

3) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, po galvos ir nugaros smegenų kraujotakos sutrikimo (I61-64, I69, G95.1);

4) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, sergantiems išsėtine skleroze (G35);

5) dėl galvos ar nugaros smegenų displazijų (Q05);

6) asmenims, kuriems iki 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatyta visiška negalia ir galiojimas nėra pasibaigęs, arba asmenims, kuriems po 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis.“

Informacija apie Maskvos klinką
user posted image
ciku_caku
registruojames naujuose namuciuose 4u.gif
Dite
Sveikos,mamytės ir vaikučiai mirksiukas.gif
Mes jau namučiuos,tik kad tyrimų rezultatai nelabai džiugina verysad.gif EEG lygiai tokia pat kaip pernai,visiškai nepakitus,bet viskas dėl to,kad valproatų kraujyje laaaabai mažai,vos ne pusė minimalios būtinos normos (tik 195) verysad.gif Dėl to ir pagerėjimo jokio verysad.gif Nors iš kitos pusės,laimė,kad priepuolių tai neiššaukė.. Dabar gersim Convulex'ą retard,kad ilgiau kraujyje išliktų valproatai,nes Depakino nebegalima didinti dozės,mes ir taip gėrėm beveik didžiausią galimą dozę pagal svorį.
Tiek žinių iš mūsų fronto smile.gif

Tiesa,labai gražus šventiniai namučiai wub.gif
JulieTa
wub.gif mirksiukas.gif
cezi
Ar lankėtės tam "raganiukės teatro" tinklapį, ar rašėt kada tą laišką kalėdų seneliui?
http://www.raganiuke.lt/?Element=ViewArticle&TopicID=316
Kažkaip labai daug info reikia blush2.gif ar tai tikrai saugu blush2.gif
irinka1970
QUOTE(cezi @ 2009 11 12, 19:04)
Ar lankėtės tam "raganiukės teatro" tinklapį, ar rašėt kada tą laišką kalėdų seneliui?
*

Sveiki naujuos namukuos.Mes parasem laiska,tikiuos kad saugi jei ideda.Mes irgi gavom ta atvirlaiski ir uzpildem anketa.Mus dar darzeli paklause ar uzpildem ta anketa.O del to kad suzinos kaimynai,tai man nesvarbu.Mes gyvenam nuosavam name,as toj gatvej gimiau ir gyvenu iki siol.Tai visus kaimynus pazystu nuo mazens,tai mes ir taip gerai bendraujam.Ir visi zino musu ligos istorija tai del to nekompleksuoju.Nematau cia nieko blogo.Tai mus su Arminu i sarasa neiraset,gal mes dar per mazai parasem ar cia gal kokios yra taisykles? ax.gif
Rustė
*

o man labai nerekomendavo rašyti savo asmeninių duomenų.

sako paskui labai prisikabina ir nepalieka ramybėje.

rekomendavo xxxxxxxx surašyti kur info wink.gif

Dite, o kaip čia taip valproatų kiekis 195, kai norma yra 50-100??
Papildyta:
o dėl to anketos tai jie labai neapgalvotai pasielgė dėl išsiuntimo datos...registruotis galima iki 10d o mes gavom šiandien...

nu ir apsieism irnesakyk.gif
Dite
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 20:19)
Dite, o kaip čia taip valproatų kiekis 195, kai norma yra 50-100??

g.gif VPA kraujyje koncentracija turi būti 347-693 micro mol/l g.gif o mums tik 195,tai beveik pusė mirksiukas.gif
Vaima
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 19:19)

Kiek tų duomenų vardą pavardę ir telefono nr ax.gif
Rustė
QUOTE(Dite @ 2009 11 12, 19:36)
g.gif  VPA kraujyje koncentracija turi būti 347-693 micro mol/l  g.gif  o mums tik 195,tai beveik pusė  mirksiukas.gif
*

pasirodo kitas matavimo vienetas 4u.gif

aš va net pažiūrėjau paskutinius Brigitos išrašus.

parašyta norma 50-100mkg/ml
Brigitos tyrimas - 76,41 mkg/ml
Miranda80
Ruste, dekui uz grazius namus 4u.gif

QUOTE(cezi @ 2009 11 12, 16:43)
Aha pamenu, kad anksčiau jei tik kas vaikui negerai, tai iškart motina kalta, bet manau kad dabar jau taip nėra, visuomenė juk jau nėra tokia neišprususi ir ribota, kol taip nepasakei niekad nė nepagalvojau kad dar yra tokių bobulkų, maniau jau jos visos anapilį
*

Oi, patikek kiek ju dar yra ir net ne bobulku... doh.gif

QUOTE(Dite @ 2009 11 12, 18:36)
Mes jau namučiuos,tik kad tyrimų rezultatai nelabai džiugina  verysad.gif  EEG lygiai tokia pat kaip pernai,visiškai nepakitus,bet viskas dėl to,kad valproatų kraujyje laaaabai mažai,vos ne pusė minimalios būtinos normos (tik 195)  verysad.gif  Dėl to ir pagerėjimo jokio  verysad.gif  Nors iš kitos pusės,laimė,kad priepuolių tai neiššaukė.. Dabar gersim Convulex'ą retard,kad ilgiau kraujyje išliktų valproatai,nes Depakino nebegalima didinti dozės,mes ir taip gėrėm beveik didžiausią galimą dozę pagal svorį.

console.gif
cezi
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 19:19)

Nu va va ir aš apie tai
Papildyta:
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 12, 20:18)
Ruste, dekui uz grazius namus  4u.gif
Oi, patikek kiek ju dar yra ir net ne bobulku... doh.gif
console.gif
*

JO blink.gif Ai šauna jas bomba, labai jau žemo menteliteto turi būti, kad net neįdomi jų nuomonė gossip.gif
imdeco
Nu ir suskubot prirašyt lotuliukas.gif ir aš registruojuos į Kalėdų laukimo traukinį, pagalvojus tai net verkt norisi. man tai apmastymų metas. blush2.gif
Miranda80
Merginos, is kur jus semiates stiprybes? Kaip atsilaikot pries nevilti, bejegiskuma ir paralyzuojancia baime? As suprantu, kad mes mamos, turim buti stiprios, as stengiuos tokia but...bet nevisada gaunas, nezinau kaip nepaluzt...
Pirmadieni gulam i KMUK daryt MR, siandien mano mazge pradejo labai vangiai judint kaire rankyte...kaip tycia viskas savaitgali, balansuoju ant ribos...turbut rytoj reiks vaziuot i KMUK, bet vistiek jokiu tyrimu be pirmadienio nebus, tai net nezinau ar verta, pasimetus juodai..
ciku_caku
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 13, 22:36)
Merginos, is kur jus semiates stiprybes? Kaip atsilaikot pries nevilti, bejegiskuma ir paralyzuojancia baime? As suprantu, kad mes mamos, turim buti stiprios, as stengiuos tokia but...bet nevisada gaunas, nezinau kaip nepaluzt...
Pirmadieni gulam i KMUK daryt MR, siandien mano mazge pradejo labai vangiai judint kaire rankyte...kaip tycia viskas savaitgali, balansuoju ant ribos...turbut rytoj reiks vaziuot i KMUK, bet vistiek jokiu tyrimu be pirmadienio nebus, tai net nezinau ar verta, pasimetus juodai..
*

man stiprybes suteikia tai, kad nebepasikartoja traukuliukai vaikui, jei vel jie ivyktu, pati pasijausciau gilioj duobej ... unsure.gif vis galvoju kodel jam teko tokias kancias patirt, geriau,jau man lai butu tai likimo pameteta verysad.gif
cezi
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 13, 21:36)
*

O kodėl tu manai, kad kitos jos turi verysad.gif , bent jau aš ne... gal tik iš šono atrodom visos stiprios, ypač tom mamom, kurios augina sveikučius žirniukus verysad.gif

Juokiuos ir tu manai laiminga,
Kad laimė netelpa manoj širdy,
Apsirinki, ir daug kas apsirinka,
Aš laimės neradau gyvenimo kely...
JulieTa
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 13, 22:36)
Merginos, is kur jus semiates stiprybes? Kaip atsilaikot pries nevilti, bejegiskuma ir paralyzuojancia baime?
*

Miranda, labai gilia tema pradejai gvildenti... kadangi labai man rupi visada tas dalykas, tai pasisakysiu ir as.
as tarkim nesu stipri, ir nenoriu ja buti. pavargau buti stipria, visiem atrodyti, kad vika istvert galiu, kad daug galiu... as esu silpna, as noriu but oteris, ir ja esu... o stiprybe tikejime. kitaip jau buciau seniai zlugus...
juk vaikas turi savo likima ir savo gyvenima, nereikia kisti savo minciu, noru ir kazko jam, kas jam nepriimtina. padedu ir tarnauju tiek, kiek galiu padeti avo vaikui...
manau sunkiausia yra priimti, taip kaip yra...tikriausiai tai beveik yra neimanoma, nes tik keli proc priima situacija, tokia, kokia ji skirta. kiti bando keisti, bando priesintis ir visa laika neigia...
galbut mano zodziai gali kelti diskusiju (kaip visada taip ir buna), bet tvirtai zinau, ka galvoju, o parasyt, gal sunkiau iseina.
bet pasikartosiu, kad man labai padejo suvokimas, kai supratau, kad vaikas turi savo gyvenia, savo likima, o as savo... neturiu uz ja gyventi, o esu tik pagalbininke jai. tas man labai padejo...
atrodo tiek, grazaus savaitgalio visom mirksiukas.gif
Miranda80
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 13, 22:24)
man stiprybes suteikia tai, kad nebepasikartoja traukuliukai vaikui, jei vel jie ivyktu, pati pasijausciau gilioj duobej ...  unsure.gif  vis galvoju kodel jam teko tokias kancias patirt, geriau,jau man lai butu tai likimo pameteta 

As buvau stipri, kol nieko nesidare, vaistukus girdziau ir tiek...O dabar isskydau...

QUOTE(cezi @ 2009 11 13, 23:01)
O kodėl tu manai, kad kitos jos turi verysad.gif , bent jau aš ne... gal tik iš šono atrodom visos stiprios, ypač tom mamom, kurios augina sveikučius žirniukus

Is sono tikrai atrodo, kad stipresnes, galvojau, kad per ilgesni laika gal atrado kazka, kas padeda islikt.

QUOTE(JulieTa @ 2009 11 14, 07:40)
Miranda, labai gilia tema pradejai gvildenti... kadangi labai man rupi visada tas dalykas, tai pasisakysiu ir as.
as tarkim nesu stipri, ir nenoriu ja buti. pavargau buti stipria, visiem atrodyti, kad vika istvert galiu, kad daug galiu... as esu silpna, as noriu but oteris, ir ja esu... o stiprybe tikejime. kitaip jau buciau seniai zlugus...
juk vaikas turi savo likima ir savo gyvenima, nereikia kisti savo minciu, noru ir kazko jam, kas jam nepriimtina. padedu ir tarnauju tiek, kiek galiu padeti avo vaikui...
manau sunkiausia yra priimti, taip kaip yra...tikriausiai tai beveik yra neimanoma, nes tik keli proc priima situacija, tokia, kokia ji skirta. kiti bando keisti, bando priesintis ir visa laika neigia...
galbut mano zodziai gali kelti diskusiju (kaip visada taip ir buna), bet tvirtai zinau, ka galvoju, o parasyt, gal sunkiau iseina.
bet pasikartosiu, kad man labai padejo suvokimas, kai supratau, kad vaikas turi savo gyvenia, savo likima, o as savo... neturiu uz ja gyventi, o esu tik pagalbininke jai. tas man labai padejo...
atrodo tiek, grazaus savaitgalio visom  mirksiukas.gif
*

Aciu, supratau, ka norejai pasakyt. Man priimtinas toks mastymas, bet as dar tikrai nepasirengus tai isisamonint ir pritaikyt sau...Gal veliau.
imdeco
Mamukai laikykimes. Už lango saulutė šviečia. 4u.gif 4u.gif
cezi
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 14, 09:39)
As buvau stipri, kol nieko nesidare, vaistukus girdziau ir tiek...O dabar isskydau...
Is sono tikrai atrodo, kad stipresnes, galvojau, kad per ilgesni laika gal atrado kazka, kas padeda islikt.
Aciu, supratau, ka norejai pasakyt. Man priimtinas toks mastymas, bet as dar tikrai nepasirengus tai isisamonint ir pritaikyt sau...Gal veliau.
*

Aha man irgi atrodo, kad kitos stipresnės, bet kai pagalvoji, nėra tos stiprybės, tik sunkumų daug, o kadangi gyvų į kapines nepriima, tai ir gyvenam su tais sunkumais g.gif
vilkra
Sveikos visos, susirinkusios naujuose namučiuose. Čia tiek rimtų temų gvildenote per savitėlę, kad man "savaitgalinei", net akys raibsta.

Norisi visoms pakelti nuotaiką, gal pasiseks. taigi mano panikės penktadieninis
minčių "šedevras":

Mudu su vyru po sunkios darbo savaitės sėdim išvirtę prie televizoriaus (na vaizdelis daugmaž toks), o mūsiškė plepa, tarška, šokinėja aplinkui, pasakoja, lieja svo emocijas. Taip vieną valandą, antrą... Atėjo "šventas "orų prognozės laikas, vyras ją tildo: Na, gali tu patylėti, ar ne, nors per orus? Ši atrėžia:
Visą savaitę per pamokas turiu tylėti, po pamokų neturiu su kuo pasikalbėti, namuose viena, Jūs grįžtat pavargę, su manim nešnekat, tik pamokas liepiat paruošti. Tai nors penktadienį leiskit išsikalbėti.

Orų taip ir neišgirdom...

Šiaip mūsų fronte nieko blogo, neskaitant kelių pastabų iš mokyklos už vaikės judrumą, bet į jas per daug nekreipiam dėmesio. Ai, panikė kažką pasakoja apie dalyvavimą "Dainų dainelėj" su mokyklos choriuku, bet kol iki atrankų nepriėjo, tai ir nereiškiu jokių didelių vilčių bei emocijų.

Taip ir gyvenam su savo epileptuke, ir kitoms mamytėms ir tėveliams linkim džiugių naujienų.
Miranda80
Vistik saule nuotaika siek tiek kelia, tikiuos ne man vienai 4u.gif Vilkros panike nuotaika dar labiau praskaidrino, aciu jai wub.gif
vilkra
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 14, 15:17)
Vistik saule nuotaika siek tiek kelia, tikiuos ne man vienai 4u.gif  Vilkros panike nuotaika dar labiau praskaidrino, aciu jai wub.gif
*

Aha, saulutė lauke šviečia, kopūstus raugti kviečia... Mes uošvijoj tuo ir užsiėėmėm. Tai nusikaliau... Vaikė irgi kokūstus su tėčiu spaudė. Čia šventa jos pareiga ir privilegija nuo pusantrų metų. Tai turim visą kolekciją nuotraukų iš serijos " Kopūstų raugimas Irėniškėse". Per tuos kopūstus vaikės taip ir neišvariau į laiką, dabar popiečio miegas, po to gal išeis kačių gaudyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Gaila būtų tokį orą pražiopsoti.
Buriuke
registruojuosi ir aš naujuose kalėdiniuose namučiuose 4u.gif
cezi
QUOTE(vilkra @ 2009 11 14, 11:47)

Mudu su vyru po sunkios darbo savaitės sėdim išvirtę prie televizoriaus (na vaizdelis daugmaž toks), o mūsiškė plepa, tarška, šokinėja aplinkui, pasakoja, lieja svo emocijas. Taip vieną valandą, antrą... Atėjo "šventas "orų prognozės laikas, vyras ją tildo: Na, gali tu patylėti, ar ne, nors per orus? Ši atrėžia:
Visą savaitę per pamokas turiu tylėti, po pamokų neturiu su kuo pasikalbėti, namuose viena, Jūs grįžtat pavargę, su manim nešnekat, tik pamokas liepiat paruošti. Tai nors penktadienį leiskit išsikalbėti.

Orų taip ir neišgirdom...

*

lotuliukas.gif Oi duoda lotuliukas.gif
cezi
*

Radau patvirtinimą, kad tai saugu:
http://www.viltis.lt/lt/news/
Vilties tinklapis tikrai saugus ir oficialus, ten neskelbia bileko 4u.gif
iquana
Kaip smagu, įeini čia- o kalėdų vainikėlis jau kabo, džiugiai nuteikia thumbup.gif .
Šiandien buvome pas neurologę, užsiminėm apie lengvą negalią. tai pradėjo kažką pezėti tikrąją ta žodžio prasme, susidarė toks vaizdelis, kad ko jūs norite tik pirmus vaistus geriate, jei jie nelabai padeda reiktu kitų ir t.t. tiek sugebėjau suprasti ką ji norėjo pasakyti biggrin.gif . tai blyn galvoju, kol kilogramu vaistu neišbandėme negalime bandyti tvarkytis negalios... Gerai, kad vyras sako, jūs parašykite o mes jau bandysime tvarkytis, neduos tai neduos. Tai žinokite išėjome nelabai supratę kodėl tokia atbulinė reakcija į tai, ko paprašėmė??
Ar čia visoms tenka reikalauti, kad būtų pradėta pradžia?

Rustė
QUOTE(iquana @ 2009 11 16, 13:35)
Kaip smagu, įeini čia- o kalėdų vainikėlis jau kabo, džiugiai nuteikia  thumbup.gif .
Šiandien buvome pas neurologę, užsiminėm apie lengvą negalią. tai pradėjo kažką pezėti tikrąją ta žodžio prasme, susidarė toks vaizdelis, kad ko jūs norite tik pirmus vaistus geriate, jei jie nelabai padeda reiktu kitų ir t.t. tiek sugebėjau suprasti ką ji norėjo pasakyti  biggrin.gif . tai blyn galvoju, kol kilogramu vaistu neišbandėme negalime bandyti tvarkytis negalios... Gerai, kad vyras sako, jūs parašykite o mes jau bandysime tvarkytis, neduos tai neduos. Tai žinokite išėjome nelabai supratę kodėl tokia atbulinė reakcija į tai, ko paprašėmė??
Ar čia visoms tenka reikalauti, kad būtų pradėta pradžia?
*

vaistus turite vartotis 3 mėn, ir jie turi nepadėti.
tada skiriama negalia.
iquana
QUOTE(Rustė @ 2009 11 16, 15:49)
vaistus turite vartotis 3 mėn, ir jie turi nepadėti.
tada skiriama negalia.
*

Tai mes jau vartojama vaistus nuo 2009-04 men. Todel gydytoja ir kažką minėjo, kad vienus temėginote, gal kiti būtų padėję. Vienu žodžiu reikia gydytojus laužti kad pradėtų tvarkyti dokumentus
Rustė
QUOTE(iquana @ 2009 11 17, 09:44)
Tai mes jau vartojama vaistus nuo 2009-04 men. Todel gydytoja ir kažką minėjo, kad vienus temėginote, gal kiti būtų padėję. Vienu žodžiu reikia gydytojus laužti kad pradėtų tvarkyti dokumentus
*

tai tiek laiko geriate, rezultato nėra ir kitų neskiria?ar vis tik padeda jie?

ligoninėje geriausia būtų užsiminti...
poliklinikos medikės nelabai linkusios tuo užsiimti, gal dėl nenoro, gal dėl neišmanymo...pratęsinėja tai geranoriškai, nes nereikia nieko ten jau labai daryti, analizuoti.

ligoninė problemų nedaro.

Brigitai būtent santaruose pirmoji negalia apiforminta buvo, paskui prasitęsėm poliklinikoje.

nors paskutiniu metu girdėjau, kad lygtais ligoninė nebeužsiima, bet nors rekomendacijas tada būna surašo išrašuose, kad nebekyla jau poliklinikai abejonių, kas negalia skirtina.
irinka1970
Labukas,kaip gyvuojat?Vis tik girdisi is visu pusiu gripo epidemija.Mes vis su Arminu bunam namie baigiam laimet kova su vejaraupiais,o cia tas gripas arteja i Kauna nuo Vilniaus puses.Tai pabusim mes su Arminu dar namie iki galo men kad nepagautume sito viruso.Saugokite vaikucius,sekmes. 4u.gif
Vaima
Labutis 4u.gif
Kaip laikotės, gripas nepakirto ? Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus viskas gerai, tik šiandien nuliūdino akcijos atvirlaiškis, gavom tik šiandien o regisstracija
jau prieš aštuonias dienas pasibaigus doh.gif tai kam ir siunčia jeigu nesugeba laiku atsiūst verysad.gif
irinka1970
Tikrai kokia nesamone,tai ant to atvirlaiskio taigi parasyta kad iki 10d reik parasyt.Ka jie nemato ir kitiems nuotaika gadina.Uzjauciu,tai parasykit Kaledu seniu bus kaip paguoda. 4u.gif
Vaima
QUOTE(irinka1970 @ 2009 11 18, 09:37)
Tikrai kokia nesamone,tai ant to atvirlaiskio taigi parasyta kad iki 10d reik parasyt.Ka jie nemato ir kitiems nuotaika gadina.Uzjauciu,tai parasykit Kaledu seniu bus kaip paguoda. 4u.gif
*

Merginai nieko net nesakysiu, kad nesusigraudentų, o aš jau užsigrūdinus. Paskaičius ten Algojimo puslapį matau, kad mūsų asmeniškai vaikų šiknos pilnos, kokių elementarių dalykų vaikai nori verysad.gif kad negalim visiems padėt, bet nors pagalbos nereikia prašyt. Kalėdų seneliui parašėm blush2.gif
irinka1970
Mes tai ant ponto uzpildem,tik nemokejau idet nuotraukos.As irgi paskaiciau,saunuole ta mamyte kad sugalvojo tokio pat likimo zmones.Nezinau ar mums atrasys,maniskis ir nelabai supranta. :ax:Tai taviske mergina ir taip saunuole,daug kuo domisi. 4u.gif
geleta
sveikos mergaitės, kaip visos laikotės, ar nesergat, blemba kiek daug žmonių aplinkui serga, mes dar laikomės 4u.gif
iquana
QUOTE(geleta @ 2009 11 18, 14:23)
sveikos mergaitės, kaip visos laikotės, ar nesergat, blemba kiek daug žmonių aplinkui serga, mes dar laikomės 4u.gif
*

Sveikutės, kovokite su gripu, valgykite česnako ir vitamino C biggrin.gif . Manoji tai jau nuo ketvirtadienio užlinko, kai pamačiau kad 39,2 temeper. tai akys išsprogo iš nuostabos, Iš karto pasikvietėme gydytoja, dar ačiū dievui praeitą savaitę atėjo į namus, tai išrašė vaistų, jau vakar ir šiandien temper. nebėra. O šiaip aplinkui vaikai linksta kaip medžiai nuo gripo ir temepratūra labai aukšta visiems, pakosėja, pasloguoja. Mokyklų daug uždaryta Šiauliuose. Sakau vaikai kurie sveiki tai rojus, atėjo pirmadienį į mokyklą o čia pasako, kad karantinas eikite namo biggrin.gif . kaiminkos mergaitė sėdėjo savaitę namie nes buvo karantinas mokykloje ji nesirgo. O baigiantis savaitei temper. iki 39,8 sukilo-gripas. Ir suprask, ar jau virusa nešiojosi ar tėvai parnešė, nes į mokyklą tai nėjo. Vienu žodžiu vaikams šis gripas pavojingas, greitai jie užsikrečia. Taip kad saugokis nesisaugojus, jei tave gripas įrašė į savo sąrašą nuo jo nepabėgsi doh.gif
krista...
QUOTE(Buriuke @ 2009 11 14, 18:56)
registruojuosi ir aš naujuose kalėdiniuose namučiuose  4u.gif
*

Labutis visi ir mes registruojames KALEDINUOSE NAMUOSE.labai labai laukiu as ju mirksiukas.gif . drinks_cheers.gif SVEIKINU Melonijos Otaneli su vardadieniu oro_buckis.gif oro_buckis.gif .Pas mus tai ne kokios naujeinos mano abu pipliai serga.Vaikinukiu vel priepuoliai prasidejo tai 25d iklinikas varom.Biski nervas ima vaistus gerem pusantru metu[depakina ir finlepsina]bet kazkaip tie zarazos vis islenda.dar su mokslais sunkiai sekasi tai net nezinau ka daryti.Sakykit o kaip ten ir nuo ko pradet del tos negalios man kaskaip neiks neikad nebuvo uzsimine,aplamai kad mes ja galetume gaut ar tvarkytis.NAtai jai kas visa procedura zinot imeskit info labai aciu. blush2.gif
geleta
QUOTE(iquana @ 2009 11 18, 16:19)
Sveikutės, kovokite su gripu, valgykite česnako ir vitamino C  biggrin.gif . Manoji tai jau nuo ketvirtadienio  užlinko, kai pamačiau kad 39,2 temeper. tai akys išsprogo iš nuostabos, Iš karto pasikvietėme gydytoja, dar ačiū dievui praeitą savaitę atėjo į namus, tai išrašė vaistų, jau vakar ir šiandien temper. nebėra. O šiaip aplinkui vaikai linksta kaip medžiai nuo gripo ir temepratūra labai aukšta visiems, pakosėja, pasloguoja. Mokyklų daug uždaryta Šiauliuose. Sakau vaikai kurie sveiki tai rojus, atėjo pirmadienį į mokyklą o čia pasako, kad karantinas eikite namo  biggrin.gif . kaiminkos mergaitė sėdėjo savaitę namie nes buvo karantinas mokykloje ji nesirgo. O baigiantis savaitei temper. iki 39,8 sukilo-gripas. Ir suprask, ar jau virusa nešiojosi ar tėvai parnešė, nes į mokyklą tai nėjo. Vienu žodžiu vaikams šis gripas pavojingas, greitai jie užsikrečia. Taip kad saugokis nesisaugojus, jei tave gripas įrašė į savo sąrašą nuo jo nepabėgsi  doh.gif
*

jo blemba labai daug kas serga, mama sakė kaune berniukas 14 metų nuo gripo mirė, siaubas kažkoks unsure.gif
cezi
QUOTE(Vaima @ 2009 11 18, 09:04)
Labutis  4u.gif
Kaip laikotės, gripas nepakirto  ? Laikykitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pas mus viskas gerai, tik šiandien nuliūdino akcijos atvirlaiškis, gavom tik šiandien o regisstracija
jau prieš aštuonias dienas pasibaigus  doh.gif  tai kam ir siunčia jeigu nesugeba laiku atsiūst  verysad.gif
*

Gal čia paštas kaltas? Kažkaip netikiu, o gal tiksliau nenoriu tikėt schmoll.gif , kad čia algojimas taip suvėlavo, juk žino kada jų akcija baigėsi ir kam tada pinigus mokėt ir siųst g.gif
Vaima
QUOTE(cezi @ 2009 11 18, 17:42)
Gal čia paštas kaltas? Kažkaip netikiu, o gal tiksliau nenoriu tikėt schmoll.gif , kad čia algojimas taip suvėlavo, juk žino kada jų akcija baigėsi ir kam tada pinigus mokėt ir siųst g.gif
*

gal būt nesisieloju, prašius tikrai, kad nieko nebūčiau yra tokių kai paskaičiau anketas kuriemas ir su ligom ir su pinigėliais daaaaaug sunkiau doh.gif

Laikykitės, pas mus kažkaip dar ramu kas link gripo doh.gif unsure.gif
Rustė
QUOTE(Vaima @ 2009 11 18, 19:24)
gal būt nesisieloju, prašius tikrai, kad nieko nebūčiau yra tokių kai paskaičiau anketas kuriemas ir su ligom ir su pinigėliais daaaaaug sunkiau  doh.gif

Laikykitės, pas mus kažkaip dar ramu kas link gripo  doh.gif  unsure.gif
*

mes irgi gavome kitą dieną kaip pasibaigė registracija...

išsiųsta pagal pašto antspaudą paskutinę registracijos dieną.

nebūtų pasiekęs mūsų laiškas greičiau, ir taip per 2d gavau.
normalus terminas siuntimo...
geleta
sveikos 4u.gif
MELONIJA
Aciu KRISTA kad musu nepamirsti wub.gif wub.gif Laikykites 4u.gif
irinka1970
Oi turejom mes vakar bedu.Arminas vakar kazko buvo neramus,tai vakare 16,30uzejo statusas suleidau klizma atrodo praejo,bet po 10min vel statusas ir stipresnis greit klizma ir greitaja kvietemes.Po 5min praejo bet greituke velavo [atvaziavo uz20min] tai vel atsinaujino statusas.Tai jau lekem i KMUM su sirenom.Ten greit suteike pagalba,bet negalejo guldit nes Arminas su vejaraupiais,tai taresi su 2ligonine kad perkeltu i infekcine.Tai ten pagulde tik 20val.stebejimui del statuso.Sianden atsigaves Arminas,tai sako vejaraupiai eina i pabaiga ir nera kazkokio gydymo, tai ir isleido namo kad dar ko nepasigautu.Jo ligonones pilnos su gripais,net baisu su leliukais mamos guli.Vai kad tik mus jis prasoktu.Sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cezi
QUOTE(irinka1970 @ 2009 11 19, 20:26)
Oi turejom mes vakar bedu.Arminas vakar kazko buvo neramus,tai vakare 16,30uzejo statusas suleidau klizma atrodo praejo,bet po 10min vel statusas ir stipresnis greit klizma ir greitaja kvietemes.Po 5min praejo bet greituke velavo [atvaziavo uz20min] tai vel atsinaujino statusas.Tai jau lekem i KMUM su sirenom.Ten greit suteike pagalba,bet negalejo guldit nes Arminas su vejaraupiais,tai taresi su 2ligonine kad perkeltu i infekcine.Tai ten pagulde tik 20val.stebejimui del statuso.Sianden atsigaves Arminas,tai sako vejaraupiai eina i pabaiga ir nera kazkokio gydymo, tai ir isleido namo kad dar ko nepasigautu.Jo ligonones pilnos su gripais,net baisu su leliukais mamos guli.Vai kad tik mus jis prasoktu.Sveikatos visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

verysad.gif verysad.gif verysad.gif labai užjaučiu.... sveikatytės jum 4u.gif
tikejimas
uzjauciu...aciu Dievui sie stresai mums praeity, duok Dieve kad juos apskritai pamirstumeme kaip bloga sapna...mes jau keturi menesiai nevartojame vaistuku (Depakin), nuememe juos savarankiskai, paraginti homeopates ir daktaro dr.Levit, pas kuri gydemes ir jis kategoriskai pasake juos nuimti, nes mienti vaistai kaip ir visa chemija stabdo naturalu vaiko vystymasi...del to mums ir atsilieka raida...tikiuosi ateis ir jums ta diena kai pamirsite siuos vargus .
p.s. mes gydemes pas daktara dr.Levit, kuris tikiuosi atvaziuos i LT ir enreiks vaziuoti i Izraeli, nes dabar musu tikslas issigydzius epilepsija yra raidos atstatymas ! paskaitykit mamytes jo tinklapi, pamatysit jo gydytus vaikelius (zr.video medziaga svetaineje www.drlevit.com), kuriems sumazino priepuoliu skaiciu arab is vis juos nueme!
Vaivorykštė

Labas mamytes,

Uzuojauta irinka1970 .Sveikit.
Musu mokykla irgi uzdare del gripo. Man atrodo, kad mes pries kokias tris savaites tuo kiauliu gripu ir sirgom, nes simptomai panasus : auksta temperatura, kurios vaistai praktiskai nenumusa ir laikesi ji penkias dienas ir tik tada po truputi eme mazeti.Baisu buvo, kad priepuoliu neissauktu. Ir siaip kazkoks tas gripas man itartinas buvo. Bet, aciu Dievui, viskas baigesi. Gal antra karta juo nesirgsim g.gif O va mano pazistamos vaikui per ta gripa ausies bugnelis prakiuro unsure.gif
Linkiu jums kaip nors gripa aplenkti.

Kazkas rase apie stiprybe. Tai pas mane jos per ta epilepsija visai neliko. Nors priepuoliu kaip ir nera, net nervai baisiai skysti, net kartais geda - kalbi su zmogum ir del menkniekio asaroti imi. Jei vel presidetu priepuoliai, tai nezinau, kaip islaikyciau. jau ir taip skaitydama jusu zinutes apsiasaroju blush2.gif

QUOTE(tikejimas @ 2009 11 20, 00:25)
mienti vaistai kaip ir visa chemija stabdo naturalu vaiko vystymasi...del to mums ir atsilieka raida...tikiuosi ateis ir jums ta diena kai pamirsite siuos vargus .

*

Manau, kad vaiko vystymasis ne nuo vaistu atsilieka, o nuo priepuoliu.
Domicele
QUOTE(tikejimas @ 2009 11 19, 23:25)
(zr.video medziaga svetaineje www.drlevit.com), kuriems sumazino priepuoliu skaiciu arab is vis juos nueme!
*

Geras puslapiukas blink.gif
o tai jus ten gydetes?
Jau antra karta girdziu apie ta Izraeli, dar viena mama pasakojo.
Jei gydetes, tai kokiu principu ten viskas vyksta?

Vaivorykste, sveika mirksiukas.gif
zinai, nesutinku su tavimi, kad tik priepuoliai stabdo vystymasi, vaistai irgi ziauriai stabdo doh.gif
munyte
sveikos,

as su klausimu...Gal kuri esat girdejusi apie knyga apie epilepsija sergancius vaikus?Pries kelis metus kazkas sake ta pavadinima,bet neuzsirasiau ir nepamenu...Gal kuri zinot,buciau labai dekinga:))
cia ji is grozines literaturos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.