QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 14, 17:49)
atsimenu mano tėtis,kai aš dar maža buvau,darydavo vėdarus iš kvietinių/miežinių kruopų
baisiai skanu būdavo,bet kažkodėl nebedaro 
niam
Prisiminiau ko mano vaikai nevalgo
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 14, 17:49) atsimenu mano tėtis,kai aš dar maža buvau,darydavo vėdarus iš kvietinių/miežinių kruopų niam Prisiminiau ko mano vaikai nevalgo QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 13:03) http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19113 nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją As irgi tik iejau i konkursa, is karto susizavejau Sreku QUOTE(Aidulia @ 2009 11 14, 17:24) niam Prisiminiau ko mano vaikai nevalgo Taip,aukštaitis oho,siurprizas tėtukui neblogas MB irgi žiaugčioja nuo vėdarų kvapo o aš juos labai mėgstu QUOTE(Lera @ 2009 11 13, 18:47) QUOTE(Glen @ 2009 11 14, 12:02) Saunus manau konkursas,bet tikrai nebalsuosiu uz visokius veidukus ale Srekiukus ir t.t kokiam vaiku baliui tai taip galima pridaryt prigalvot grazu ir stala puosia tikrai,bet mokykloj virejos tokiu groziu manau sunkiai sudelios,ir taip sukasi kaip vejai moterytes.Is patirties kalbu. O kodėl jūs nusprendėt, kad virėjos gamins tuos patiekalus
vėdarai - feee, vienintelis tarkuotų bulvių patiekalas taip nepatinkantis, aišku dėl žarnos
dėl daržovių, duokit vaikam bent agurką su medumi, ir skanu, ir sveika. Pomidorą viena bobulytė pamokina kažkada seniai mano mamą bent su cukrumi šiek tiek duoti, atkanda ir padažo į cukrų, taip pat ir su tarkuotomis morkomis... man darydavo tokį kaip atseit kelmelį, taip ir vadindavo mama, sustuma taip apvaliai tas saldintas morkas, tai valgydavau tada, bet dabar tai ne problema razinos, jų ant kiekvieno kampo, labai juk tinka, dar saulėgrąžos kartu QUOTE(Pelene @ 2009 11 14, 18:39) As irgi tik iejau i konkursa, is karto susizavejau Sreku Aš tai asmeniškai nesuprantu, kodėl mes pratinam mažus vaikus valgyti savo mylimus herojus Atsakysit- vaikas nevalgus...todėl bandau viską ,kad tik įkištų į burną... iš kiaušinių darau pelytes, musmires iškepu kotletą- uždedu akytes, nupiešiu burnytę- žmogutis...valgyk, mažuti, valgyt,...nesuprantu kodėl turėčiau valgyt peles, musmires, žmones... Nieko neturiu prieš prieš estetiškai pateiktą patiekalą, taip sakant malonus vaizdas maloniai nuteikia gomurį Vaikus reikėtų pratinti prie normalaus maisto, įvardijant juos esamais vardais. Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui 7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra...
būtina įdomesnę nuotrauką sudirbti?
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 17:55) dėl daržovių, duokit vaikam bent agurką su medumi, ir skanu, ir sveika. Pomidorą viena bobulytė pamokina kažkada seniai mano mamą bent su cukrumi šiek tiek duoti, atkanda ir padažo į cukrų, taip pat ir su tarkuotomis morkomis... man darydavo tokį kaip atseit kelmelį, taip ir vadindavo mama, sustuma taip apvaliai tas saldintas morkas, tai valgydavau tada, bet dabar tai ne problema razinos, jų ant kiekvieno kampo, labai juk tinka, dar saulėgrąžos kartu atsimenu mano mama man irgi agurkus su cukriuku duodavo o mano dukra pamidorus,morkas,agurkus laaabai mėgsta,nėra nei dienos,kad jų nevalgytų QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 22:03) būtina įdomesnę nuotrauką sudirbti? Nuotraukos nesudirbinėjau Vienos džiaugiasi , kad nuostabi įdėja ir kad daugiau galima prigalvot mylimų herojų valgymui. Aš džiaugiuosi,kad mano vaikai valgo barščius, juos vadindami sriuba. QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 21:03) būtina įdomesnę nuotrauką sudirbti? Papildyta: QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 20:15) Vaikus reikėtų pratinti prie normalaus maisto, įvardijant juos esamais vardais. Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui 7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra... Na pas Jus ir fantazija Pvz. mano nei vienas vaikas nemegsta kiausinio ir tikrai net jeigu, kaip Jus sakot, padaryciau is jo pelyte, tai vis tiek jie to kiausinio nevalgytu
Man labai patiko Žaliasis Šreko pasimatymas
QUOTE(Pelene @ 2009 11 14, 23:36) Papildyta: Na pas Jus ir fantazija Pvz. mano nei vienas vaikas nemegsta kiausinio ir tikrai net jeigu, kaip Jus sakot, padaryciau is jo pelyte, tai vis tiek jie to kiausinio nevalgytu Gražus papuošimas Dėkui,su fantazija man tikrai viskas gerai Aš ir gimtadienių stalus puošiu, gal net per daug t.t. ir t.t Mėgstu švarias lėkštes, gražiai serviruotą stalą, kokybišką maistą . Šreko receptukas man net labai patiko, pateikimas man nepriimtinas, dėl grožio nesiginčiju- vienam gražu, kitam ne, vienam skanu šrekai, kitam ne. Prie recepto ir foto nesikabinau( jei atidžiai skitėte), tiesiog užkliuvo, kaip kai kurios džiaugiasi...o koks skanus šrekas Aš ne prieš nuotrauką ar receptą, aš prieš tai, kad pačios sąmoningai mokom vaikus ''suvalgyti'' tuos kuriuos mylim
Tai, koks turi būti vaiko tortas, kad jis nevalgytų to "ką myli"?
Va, labas rytas QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 22:06) Nuotraukos nesudirbinėjau Vienos džiaugiasi , kad nuostabi įdėja ir kad daugiau galima prigalvot mylimų herojų valgymui. Aš džiaugiuosi,kad mano vaikai valgo barščius, juos vadindami sriuba. oi kaip perdedate.... kad čia pateikė kaip šreką,tai nereiškia kad ir kasdienybėje,savo vaikams šrekus maitina,nesamonė juk QUOTE(hi Tai, koks turi būti vaiko tortas, kad jis nevalgytų to "ką myli"? Va, labas rytas Sutinku, gal kie ir sutirštintos spalvos, bet paprastai tokiose trukpose žinutėse taip jau būna...sunku trumpai nusakyti mintį, kad būtų visiškai suprantama. Gal mano fantazija per daug laki, bet aš po šiai dienai nevalgau žirnelių, prisimindama kaip mano mama, juos užsmeigus ant šakutės, šokinėdavo po lėkštę, sakydama,kad tai varlytė Dėl vaikų gudrumo nei kiek nesiginčiju, vaikai ateina į šį gyvenimą su nuostabia nuojauta, jie žino gal net daugiau nei mes, vėliau mes juos sugadiname. Tortas, koks turėtų būti tortas Aš visai nepiktai, tik pamąstymui...gal nedarykim iš vaikų kvailiukų, jie tikrai nekvaili, tai ir elkimes su jais atitinkamai. Geros dienos QUOTE(frederica @ 2009 11 15, 13:05) Tortas, koks turėtų būti tortas bet juk rimtai, kai rodo per filmus, jei ant kokio zmogaus supyksta, paima pakabina ant sienos jo fotke ir meto i ji strelytes. O cia uzdeda nuotrauka ant torto ir suvalgo su pasimegavimu QUOTE(frederica @ 2009 11 15, 11:05) Aš visai nepiktai, tik pamąstymui...gal nedarykim iš vaikų kvailiukų, jie tikrai nekvaili, tai ir elkimes su jais atitinkamai. Geros dienos gi niekas ir nedaro, o kad patiekti maistą gražiai ar su jumoru šiek tiek, nematau nieko blogo.. tik vieniems vaikams toks papuošimas priimtinas,kitiems ne,ir viskas. man ir pačiai kartais smagiau,kai lėkštėj kokią gražią kompoziciją padarau, ar širdeles it dešrelių ar dar ką QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 20:15) Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui 7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra... ... QUOTE(Stebukle @ 2009 11 15, 13:31) bet juk rimtai, kai rodo per filmus, jei ant kokio zmogaus supyksta, paima pakabina ant sienos jo fotke ir meto i ji strelytes. Tai čia jau magija Na bet vaiko foto ant torto nedėčiau, kažkaip vis tik realus vaizdas ir "ne į temą". O varlytės tai kas - ir realios valgomos
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai? atrodo ir viska gerai uzpildziau
o kada įdėjai ? galbūt ji nepasijungus ir nepatvirtina
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 16:42) mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai? atrodo ir viska gerai uzpildziau taigi siandien sekmadienis, gal nebuvo dar prisijungusi Ruste QUOTE(tamago @ 2009 11 15, 17:11)
čia atseit drugelis turėjo būt?
o ir sparnelis drugelio vienas nudegęs šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną Papildyta: tik dabar pastebėjau kad sparneliai su medum įtrinti,naujovė man
liuks bent dvi naujos foto yra
Konkurentė šrekui ![]() o kodėl čia tvirtinama su gėrimu? maniau kad tik antri patiekalai? tai jei galima gėrimą,tai bus galima ir desertą ar kaip ![]() Papildyta: QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:55) šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tigrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt" bent jau aš balsuojant tai tikrai rinksiuose foto kur bent kokia fantazija parodyta, o ne tik sumesta į lėkštę QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 18:59) liuks bent dvi naujos foto yra Konkurentė šrekui man šitas daug skaniau atrodo nei šrekas o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs ![]() Papildyta: QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 19:01) manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tikgrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt" taigi aš ir geruoju sakau,kad niekuom neįpatingas,jokių vikruntasų nėra,ir nereikia bet visgi šiam konkurse norėtūsi kažko naujo ir išradingo,o ne tai ką žinome kiekvienas
prasideda visu galu meistriu komentarai
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04) wow, norėt daug galima bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl
Džinė ką čia išdarinėji?
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom.... nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius... man "skaniausias" kol kas sis patiekalas ![]() QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 20:28) ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau na, soriukas tai nieko tik aš spaudžiu atsakyt o man tuščia žinutė QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 19:30) Idomus konkursas.... as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom.... nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius... man "skaniausias" kol kas sis patiekalas ![]() sita as jau gaminau QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04) o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs nu... kaip sukirsčiau dabar... aš ir galėčiau su panašiais 'pietumis' dalyvauti, būtų skanu ir vaikiška... bet nenoriu tokios kritikos
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
Gėrimas netrukdo, gi nėra TIK gėrimas, jis šalia patiekalo. QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 21:28) ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25) tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo? QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 21:35) nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo? na sriuba gal labiau tiktų aprašyme neminima, kad tik antrasis patiekalas konkurse dalyvauja ir TIK sriuba, ir TIK antrieji patiekalai. ne visi vaikai valgo abu patiekalus, būna tik sriubą mėgsta/tą dieną nori, būna antro dvi porcijas suvalgo. QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 19:58) wow, norėt daug galima bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl deja,nėra galimybės rodyti pvz,kodėl-nesiplėsiu ir ką man dabar,nu neskainiai atrodo tas sudeges sparnelis nors tam patiekale viskas ten yra gerai,ir skanu ir sveika,nu tik tik sudegęs sparnelis
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges.....
ir kaip forokonkursui (visgi, cia konkursas ), tokios nuotraukos nedeciau
šiaip čia prie tos temos
QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25) Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei. Gėrimas netrukdo, gi nėra TIK gėrimas, jis šalia patiekalo.
galvojau dalyvausiu konkurse,ale atostogauju nuo puodu
as tai valgyciau visus isskyrus:drugeli,sreka ir blynus paziurejau laiko dar yra,reikes gal ka seimynai paruosti QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 23:04) Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... Paukštienos sparneliai visiškai nėra sveikas maistas, juolabiau, kepti, juolabiau padegę. Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip Man vis dar labiausiai patinka antigripinė (pagal ingredientus) sriuba |