Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aidulia
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 14, 17:49)
atsimenu mano tėtis,kai aš dar maža buvau,darydavo vėdarus iš kvietinių/miežinių kruopų bigsmile.gif baisiai skanu būdavo,bet kažkodėl nebedaro biggrin.gif
*

niam wub.gif . Tavo tėtis aukštaitis? bigsmile.gif
Prisiminiau ko mano vaikai nevalgo unsure.gif - vėdarų. Jokių. Sūnelis pamatęs kavinėje tėtuko užsakymą- apsivėmė blink.gif
Pelene
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 13:03)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19113

nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją smile.gif
*

As irgi tik iejau i konkursa, is karto susizavejau Sreku wub.gif Nuostabi ideja - kiekviena mama gali padaryt kad ir kitoki personaza, kuri vaikiukas myli rolleyes.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 14, 17:24)
niam wub.gif . Tavo tėtis aukštaitis? bigsmile.gif
Prisiminiau ko mano vaikai nevalgo unsure.gif - vėdarų. Jokių. Sūnelis pamatęs kavinėje tėtuko užsakymą- apsivėmė blink.gif
*

Taip,aukštaitis smile.gif
oho,siurprizas tėtukui neblogas hihihi.gif
MB irgi žiaugčioja nuo vėdarų kvapo doh.gif
o aš juos labai mėgstu thumbup.gif tik dal savęs vienos nesidarau smile.gif
Peledike
QUOTE(Lera @ 2009 11 13, 18:47)
Man irgi gražu , jau įsivaizduoju kaip tokius žmogėliukus daro mokyklos virėjos biggrin.gif
*

QUOTE(Glen @ 2009 11 14, 12:02)
Saunus manau konkursas,bet tikrai nebalsuosiu uz visokius veidukus ale Srekiukus ir t.t kokiam vaiku baliui tai taip galima pridaryt prigalvot grazu ir stala puosia tikrai,bet mokykloj virejos tokiu groziu manau sunkiai sudelios,ir taip sukasi kaip vejai moterytes.Is patirties kalbu.
*

O kodėl jūs nusprendėt, kad virėjos gamins tuos patiekalus g.gif konkurso sąlygose parašyta, kad patiekalas turi būti sveikas ir pigus. taip, rėmėjas teikia maitinimo paslaugas mokyklose, bet niekur neparašyta, kad konkursiniai patiekalai turi būti pritaikyti masinei gamybai. natūralu, kad rėmėjas reklamuodamasis pasisako, kuo verčiasi. o kviečia tai mamas pasidalinti sava fantazija. bent aš taip suprantu konkurso sąlygas ax.gif
Vicious Vici
vėdarai - feee, vienintelis tarkuotų bulvių patiekalas taip nepatinkantis, aišku dėl žarnos smile.gif

dėl daržovių, duokit vaikam bent agurką su medumi, ir skanu, ir sveika. Pomidorą viena bobulytė pamokina kažkada seniai mano mamą bent su cukrumi šiek tiek duoti, atkanda ir padažo į cukrų, taip pat ir su tarkuotomis morkomis... man darydavo tokį kaip atseit kelmelį, taip ir vadindavo mama, sustuma taip apvaliai tas saldintas morkas, tai valgydavau tada, bet dabar tai ne problema razinos, jų ant kiekvieno kampo, labai juk tinka, dar saulėgrąžos kartu
frederica
QUOTE(Pelene @ 2009 11 14, 18:39)
As irgi tik iejau i konkursa, is karto susizavejau Sreku wub.gif Nuostabi ideja - kiekviena mama gali padaryt kad ir kitoki personaza, kuri vaikiukas myli  rolleyes.gif
*

Aš tai asmeniškai nesuprantu, kodėl mes pratinam mažus vaikus valgyti savo mylimus herojus g.gif
Atsakysit- vaikas nevalgus...todėl bandau viską ,kad tik įkištų į burną... iš kiaušinių darau pelytes, musmires iškepu kotletą- uždedu akytes, nupiešiu burnytę- žmogutis...valgyk, mažuti, valgyt,...nesuprantu kodėl turėčiau valgyt peles, musmires, žmones...
Nieko neturiu prieš prieš estetiškai pateiktą patiekalą, taip sakant malonus vaizdas maloniai nuteikia gomurį biggrin.gif , nu, bet valgyt šreką unsure.gif
Vaikus reikėtų pratinti prie normalaus maisto, įvardijant juos esamais vardais.
Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui 7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra...
Vicious Vici
būtina įdomesnę nuotrauką sudirbti? cool.gif juk čia konkursas ir per jo prizmę reiktų žvelgti, o ne įsivaizduoti, kad ta mama daugiau nieko ir neveikia kaip vaiką herojais peni lotuliukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 17:55)

dėl daržovių, duokit vaikam bent agurką su medumi, ir skanu, ir sveika. Pomidorą viena bobulytė pamokina kažkada seniai mano mamą bent su cukrumi šiek tiek duoti, atkanda ir padažo į cukrų, taip pat ir su tarkuotomis morkomis... man darydavo tokį kaip atseit kelmelį, taip ir vadindavo mama, sustuma taip apvaliai tas saldintas morkas, tai valgydavau tada, bet dabar tai ne problema razinos, jų ant kiekvieno kampo, labai juk tinka, dar saulėgrąžos kartu
*

atsimenu mano mama man irgi agurkus su cukriuku duodavo smile.gif

o mano dukra pamidorus,morkas,agurkus laaabai mėgsta,nėra nei dienos,kad jų nevalgytų thumbup.gif
frederica
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 22:03)
būtina įdomesnę nuotrauką sudirbti? cool.gif juk čia konkursas ir per jo prizmę reiktų žvelgti, o ne įsivaizduoti, kad ta mama daugiau nieko ir neveikia kaip vaiką herojais peni lotuliukas.gif
*

Nuotraukos nesudirbinėjau mirksiukas.gif
Vienos džiaugiasi , kad nuostabi įdėja ir kad daugiau galima prigalvot mylimų herojų valgymui.
Aš džiaugiuosi,kad mano vaikai valgo barščius, juos vadindami sriuba.
Pelene
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 14, 21:03)
*

drinks_cheers.gif Kaip tik saunu, kai yra isradingu mamu - isivaizduoju tokio vaikiuko pvz. gimtadieni, turint tokia isradinga mama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 20:15)
Vaikus reikėtų pratinti prie normalaus maisto, įvardijant juos esamais vardais.
Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui  7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra...
*

Na pas Jus ir fantazija biggrin.gif lotuliukas.gif
Pvz. mano nei vienas vaikas nemegsta kiausinio ir tikrai net jeigu, kaip Jus sakot, padaryciau is jo pelyte, tai vis tiek jie to kiausinio nevalgytu schmoll.gif O va, gimtadienio diena dariau ir pelytes, ir eziukus - buvo grazus stalo papuosimas mirksiukas.gif
SuperBaba
Man labai patiko Žaliasis Šreko pasimatymas 4u.gif
frederica
QUOTE(Pelene @ 2009 11 14, 23:36)
drinks_cheers.gif  Kaip tik saunu, kai yra isradingu mamu - isivaizduoju tokio vaikiuko pvz. gimtadieni, turint tokia isradinga mama wub.gif
Papildyta:
Na pas Jus ir fantazija biggrin.gif  lotuliukas.gif
Pvz. mano nei vienas vaikas nemegsta kiausinio ir tikrai net jeigu, kaip Jus sakot, padaryciau is jo pelyte, tai vis tiek jie to kiausinio nevalgytu schmoll.gif O va, gimtadienio diena dariau ir pelytes, ir eziukus - buvo grazus stalo papuosimas  mirksiukas.gif
*

Gražus papuošimas mirksiukas.gif ,bet nevalgomas lotuliukas.gif
Dėkui,su fantazija man tikrai viskas gerai smile.gif , nesiskundžiu.
Aš ir gimtadienių stalus puošiu, gal net per daug lotuliukas.gif , lankstau laivelius, veriu vaisių, sumuštinių vėrinukus, kepu keksiukususer posted imaget.t. ir t.t
Mėgstu švarias lėkštes, gražiai serviruotą stalą, kokybišką maistą .
Šreko receptukas man net labai patiko, pateikimas man nepriimtinas, dėl grožio nesiginčiju- vienam gražu, kitam ne, vienam skanu šrekai, kitam ne.
Prie recepto ir foto nesikabinau( jei atidžiai skitėte), tiesiog užkliuvo, kaip kai kurios džiaugiasi...o koks skanus šrekas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... gal suvalgykim ir Fioną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ir šiaip mylimų personažų dar begalės ...suvalgykim ir juos.
Aš ne prieš nuotrauką ar receptą, aš prieš tai, kad pačios sąmoningai mokom vaikus ''suvalgyti'' tuos kuriuos mylim mirksiukas.gif
hi :)
Tai, koks turi būti vaiko tortas, kad jis nevalgytų to "ką myli"? biggrin.gif Be gėlyčių, gyvunėlių ir t.t.? Mintis įdomi, bet man rods su ja kiek perlenkta. Vaikas vis tik mąsto kitaip nei suaugęs ir savo mąstymo jam nelabai galim primest. Antra vertus jei aš pati suvalgyčiau kokį širdelės formos pyragėlį, nors vaizduotę šiokią tokią turiu, man ji tikrai nedarytų paralelių su kažkokia konkrečia širdimi. Gal ir be reikalo. biggrin.gif Ir nelaikykim kvailiukais vaikų, kurie valgydami tiek ir tesuprastų, kad valgo personažą, o ne maistą. Galų gale "suvalgyti" (būtent kabutėse) reikšmė nėra tiesiogiai susijusi su valgymu, ne vaikai, o suaugę tam žodžiui davė tokias reikšmes, kurias tik suaugę ir žino. Jei ta paralelė būtų tiesioginė apskritai reikėtų uždrausti valgyti, nes "valgyti" gi negerai, nereikia to vaikų mokint. biggrin.gif

Va, labas rytas smile.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 22:06)
Nuotraukos nesudirbinėjau mirksiukas.gif
Vienos džiaugiasi , kad nuostabi įdėja ir kad daugiau galima prigalvot mylimų herojų valgymui.
Aš džiaugiuosi,kad mano vaikai valgo barščius, juos vadindami sriuba.
*

oi kaip perdedate....
kad čia pateikė kaip šreką,tai nereiškia kad ir kasdienybėje,savo vaikams šrekus maitina,nesamonė juk doh.gif
frederica
smile.gif+2009 11 15, 11:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 15, 11:30)
Tai, koks turi būti vaiko tortas, kad jis nevalgytų to "ką myli"? biggrin.gif Be gėlyčių, gyvunėlių ir t.t.? Mintis įdomi, bet man rods su ja kiek perlenkta. Vaikas vis tik mąsto kitaip nei suaugęs ir savo mąstymo jam nelabai galim primest. Antra vertus jei aš pati suvalgyčiau kokį širdelės formos pyragėlį, nors vaizduotę šiokią tokią turiu, man ji tikrai nedarytų paralelių su kažkokia konkrečia širdimi. Gal ir be reikalo.  biggrin.gif Ir nelaikykim kvailiukais vaikų, kurie valgydami tiek ir tesuprastų, kad valgo personažą, o ne maistą. Galų gale "suvalgyti" (būtent kabutėse) reikšmė nėra tiesiogiai susijusi su valgymu, ne vaikai, o suaugę tam žodžiui davė tokias reikšmes, kurias tik suaugę ir žino. Jei ta paralelė būtų tiesioginė apskritai reikėtų uždrausti valgyti, nes "valgyti" gi negerai, nereikia to vaikų mokint. biggrin.gif

Va, labas rytas smile.gif
*

Sutinku, gal kie ir sutirštintos spalvos, bet paprastai tokiose trukpose žinutėse taip jau būna...sunku trumpai nusakyti mintį, kad būtų visiškai suprantama.
Gal mano fantazija per daug laki, bet aš po šiai dienai nevalgau žirnelių, prisimindama kaip mano mama, juos užsmeigus ant šakutės, šokinėdavo po lėkštę, sakydama,kad tai varlytė lotuliukas.gif ( buvau baisiai nevalgi,griebdavosi visokų gudrybių)
Dėl vaikų gudrumo nei kiek nesiginčiju, vaikai ateina į šį gyvenimą su nuostabia nuojauta, jie žino gal net daugiau nei mes, vėliau mes juos sugadiname.

Tortas, koks turėtų būti tortas g.gif , su vaikiuko nuotrauka per visą tortą- tada galima bus gražiai padalinti- ausytę seneliui, akytę močiutei, kitas likusias dalis, kas kam skaniau lotuliukas.gif

Aš visai nepiktai, tik pamąstymui...gal nedarykim iš vaikų kvailiukų, jie tikrai nekvaili, tai ir elkimes su jais atitinkamai.
Geros dienos 4u.gif
Stebukle
QUOTE(frederica @ 2009 11 15, 13:05)

Tortas, koks turėtų būti tortas g.gif , su vaikiuko nuotrauka per visą tortą- tada galima bus gražiai padalinti- ausytę seneliui, akytę močiutei, kitas likusias dalis, kas kam skaniau lotuliukas.gif

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet juk rimtai, kai rodo per filmus, jei ant kokio zmogaus supyksta, paima pakabina ant sienos jo fotke ir meto i ji strelytes. O cia uzdeda nuotrauka ant torto ir suvalgo su pasimegavimu doh.gif unsure.gif
Aidulia
QUOTE(frederica @ 2009 11 15, 13:05)
ausytę seneliui, akytę močiutei, kitas likusias dalis, kas kam skaniau lotuliukas.gif

*

biggrin.gif thumbup.gif
Labai gražios keksiukų nuotraukos bigsmile.gif . Ir keksiukai atrodo labai skanūs
grange
QUOTE(frederica @ 2009 11 15, 11:05)

Aš visai nepiktai, tik pamąstymui...gal nedarykim iš vaikų kvailiukų, jie tikrai nekvaili, tai ir elkimes su jais atitinkamai.
Geros dienos 4u.gif
*

gi niekas ir nedaro, o kad patiekti maistą gražiai ar su jumoru šiek tiek, nematau nieko blogo..
tik vieniems vaikams toks papuošimas priimtinas,kitiems ne,ir viskas.
man ir pačiai kartais smagiau,kai lėkštėj kokią gražią kompoziciją padarau, ar širdeles it dešrelių ar dar ką tongue.gif tongue.gif
Betukas
QUOTE(frederica @ 2009 11 14, 20:15)
Įsivaizduokim situaciją, pupeles pavadinam Šabalbonais, maitinam vaikutį tik namuose, vis kartojant, kad tai šabalbonai( kitaip jis pupelių nevalgo)...sukanka tam vaikeliui  7 ,išeina jis į mokyklą...o ten šabalbonų, štrekų, pelyčių, musmirių, ...net žmonių - MENIU nėra...
*

... g.gif kiek žinau, tai šabalbonai yra tos pačios pupelės, tik žemaitiškai ax.gif ...Taip kad tie šabalbonai tikrai yra momyklos meniu biggrin.gif mirksiukas.gif
Olive*
QUOTE(grange @ 2009 11 15, 14:18)

tik vieniems vaikams toks papuošimas priimtinas,kitiems ne,ir viskas.
man ir pačiai kartais smagiau,kai lėkštėj kokią gražią kompoziciją padarau, ar širdeles it dešrelių ar dar ką  tongue.gif  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif kartais papuostas maistas skaniau valgosi
hi :)
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 15, 13:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
bet juk rimtai, kai rodo per filmus, jei ant kokio zmogaus supyksta, paima pakabina ant sienos jo fotke ir meto i ji strelytes.
*

Tai čia jau magija biggrin.gif
Na bet vaiko foto ant torto nedėčiau, kažkaip vis tik realus vaizdas ir "ne į temą". O varlytės tai kas - ir realios valgomos biggrin.gif
doviile
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai? atrodo ir viska gerai uzpildziau
VI-VA-VI
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 15:42)
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai?  atrodo ir viska gerai uzpildziau
*

Parasikyte Rustei i AZ mirksiukas.gif
grange
o kada įdėjai ? galbūt ji nepasijungus ir nepatvirtina 4u.gif
tamago
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 16:42)
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai?  atrodo ir viska gerai uzpildziau
*

biggrin.gif ruste dabar turi palaukt kol kelios foto atsiras patvirtinti nes jei viena patvirtinsi bus aisku kieno doh.gif
Olive*
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 16:42)
*

taigi siandien sekmadienis, gal nebuvo dar prisijungusi Ruste mirksiukas.gif

QUOTE(tamago @ 2009 11 15, 17:11)
biggrin.gif  ruste dabar turi palaukt kol kelios foto atsiras patvirtinti nes jei viena patvirtinsi bus aisku kieno  doh.gif
*

drinks_cheers.gif doh.gif
ŽuvelėNEauksinė
čia atseit drugelis turėjo būt? biggrin.gif
user posted image
o ir sparnelis drugelio vienas nudegęs hihihi.gif
šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams smile.gif
mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną thumbup.gif
Papildyta:
tik dabar pastebėjau kad sparneliai su medum įtrinti,naujovė man biggrin.gif
Rustė
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 15:42)
*

nebuvo pasiųsta tvirtinimui wink.gif
marbela
liuks bent dvi naujos foto yra
Konkurentė šrekui biggrin.gif man net fainesnė foto nei kad šreko,bent jau vizualiai man šreke per daug to mėlyno fono

user posted image

o kodėl čia tvirtinama su gėrimu? maniau kad tik antri patiekalai? tai jei galima gėrimą,tai bus galima ir desertą ar kaip g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:55)
šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams smile.gif
mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną thumbup.gif

lotuliukas.gif o tai kuom blynai ypatingi, ar pengasijų file su bulvėm? lotuliukas.gif
manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tigrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt"
bent jau aš balsuojant tai tikrai rinksiuose foto kur bent kokia fantazija parodyta, o ne tik sumesta į lėkštę
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 18:59)
liuks bent dvi naujos foto yra
Konkurentė šrekui  biggrin.gif  man net fainesnė foto nei kad šreko,bent jau vizualiai man šreke per daug to mėlyno fono

*

man šitas daug skaniau atrodo nei šrekas thumbup.gif

o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs wink.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 19:01)

lotuliukas.gif  o tai kuom blynai ypatingi, ar pengasijų file su bulvėm?  lotuliukas.gif 
manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tikgrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt"
*

taigi aš ir geruoju sakau,kad niekuom neįpatingas,jokių vikruntasų nėra,ir nereikia biggrin.gif

bet visgi šiam konkurse norėtūsi kažko naujo ir išradingo,o ne tai ką žinome kiekvienas smile.gif
evening-dew
prasideda visu galu meistriu komentarai doh.gif biggrin.gif
Omrum
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04)
bet visgi šiam konkurse norėtųsi kažko naujo ir išradingo,o ne tai ką žinome kiekvienas smile.gif
*

wow, norėt daug galima biggrin.gif prašom parodyt pavyzdį pirmai biggrin.gif

bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl g.gif
Omrum
Džinė ką čia išdarinėji? blink.gif
Džinė
QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 20:22)
Džinė ką čia išdarinėji? blink.gif
*

ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti blush2.gif

tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

na, soriukas ax.gif
Sapokliaka
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka blush2.gif Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...

man "skaniausias" kol kas sis patiekalas

user posted image

Omrum
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 20:28)
ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti blush2.gif

tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

na, soriukas ax.gif
*

tai nieko tik aš spaudžiu atsakyt o man tuščia žinutė biggrin.gif neponial , ogi žiūriu jos jau nėra blink.gif biggrin.gif bet blogai kad negali laisvai pasisakyt? biggrin.gif
evening-dew
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 19:30)
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka blush2.gif  Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...

user posted image
*

sita as jau gaminau thumbup.gif mano mazius morkytes sukirto su ryziais, mesytes nelabai jis megejas, bet patiko mazos morkytes jam labai biggrin.gif
Omrum
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 20:30)
*

man irgi thumbup.gif
Vicious Vici
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04)
o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs wink.gif

nu... kaip sukirsčiau dabar... aš ir galėčiau su panašiais 'pietumis' dalyvauti, būtų skanu ir vaikiška... bet nenoriu tokios kritikos biggrin.gif
Rustė
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
Gėrimas netrukdo, gi nėra TIK gėrimas, jis šalia patiekalo.
marbela
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 21:28)

nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu g.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)

*

tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo? g.gif
Rustė
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 21:35)
nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu  g.gif 
tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo?  g.gif
*

na sriuba gal labiau tiktų g.gif

aprašyme neminima, kad tik antrasis patiekalas mirksiukas.gif

konkurse dalyvauja ir TIK sriuba, ir TIK antrieji patiekalai.
ne visi vaikai valgo abu patiekalus, būna tik sriubą mėgsta/tą dieną nori, būna antro dvi porcijas suvalgo.
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 19:58)
wow, norėt daug galima biggrin.gif prašom parodyt pavyzdį pirmai  biggrin.gif

bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl  g.gif
*

deja,nėra galimybės rodyti pvz,kodėl-nesiplėsiu wink.gif

ir ką man dabar,nu neskainiai atrodo tas sudeges sparnelis biggrin.gif ir ką,kad jūs bijot krtikos,turiu bijot pasakyt nuomonę-ogis vajeckau,įsižeis doh.gif konkursas yra konkursas,ir jeigu man tai nepatinka,neprivalau sakyt kad patinka biggrin.gif
nors tam patiekale viskas ten yra gerai,ir skanu ir sveika,nu tik tik sudegęs sparnelis doh.gif biggrin.gif bet tai tėra mano nuomonė tongue.gif

Sapokliaka
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... ax.gif ax.gif Tokio nei vaikui duociau,nei pati valgyciau - nebent nulupus ta degesi..... ax.gif
ir kaip forokonkursui (visgi, cia konkursas ), tokios nuotraukos nedeciau schmoll.gif schmoll.gif dar yra laiko, galima iskepti is naujo 4u.gif
Vicious Vici
šiaip čia prie tos temos mirksiukas.gif geriau perdegęs, nei nedavirtas/nedakeptas. Nu kalbama taip smile.gif
Aidulia
QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
*

drinks_cheers.gif beje, ar girdėjote, jog pirma vaikams reikia duoti saldumynus, o tik po to rimtą maistą unsure.gif . Dabar užkrito kas taip mokė, berods, dr. Šimkūnaitė, na, prisiminsiu. Ta prasme, salumynai- kategoriškai ne po pietų, geriau jau prieš pietus arba, jei pakankamai sotūs ir sveiki ( ten nuotraukoje ir obuoliuko yra ir pieno)- vietoj pietų ax.gif
mmergyte
galvojau dalyvausiu konkurse,ale atostogauju nuo puodu lotuliukas.gif

as tai valgyciau visus isskyrus:drugeli,sreka ir blynus rolleyes.gif

paziurejau laiko dar yra,reikes gal ka seimynai paruosti bigsmile.gif ideja turiu,tik realizuot reikia ax.gif
Aidulia
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 23:04)
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... ax.gif  ax.gif Tokio nei vaikui duociau,nei pati valgyciau -  nebent nulupus ta degesi.....
*

Paukštienos sparneliai visiškai nėra sveikas maistas, juolabiau, kepti, juolabiau padegę. Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip mirksiukas.gif
Man vis dar labiausiai patinka antigripinė (pagal ingredientus) sriuba 4u.gif
mmergyte
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 22:55)
Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip mirksiukas.gif

*

ir ta pati tik mociutes auginos vistos,kuri lese kruopas biggrin.gif nera sveikos kitos vistienos,jei ji ragavo spec pasaro ax.gif
Aidulia
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 15, 23:57)
ir ta pati tik mociutes auginos vistos,kuri lese kruopas biggrin.gif  nera sveikos kitos vistienos,jei ji ragavo spec pasaro ax.gif
*

Na o kam dar blogiau daryti? Kam tą skūrą sudegusią maitinti vaikui?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.