Ir aš jau balsavau. Poros balsų kaip minimum pritrūkau, sunku buvo išsirinkti. Dauguma atrodo išradingai ir skaniai
Tema stovi uzmirsta
Per daug dienu balsavimui, kai tiek mazai nuotrauku
Dienų daug, o balsuojančių mažai
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 00:14) kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai i miegamaji tikrai nepretenduoju QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23) kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai i miegamaji tikrai nepretenduoju QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 03, 23:14) ir ką ji čia blogo pasakė Papildyta: QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29) O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"? Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt" 100% pritariu
Kadangi čia yra mažųjų pietūs, daviau rinktis savo dukrytei, kas jai atrodo skanu ir ką ji valgytų.
Pasirinko
Balsai atiteko
Sriubytei, už tai, kad tikrai skani, dar jei ir foto būtų tokia skani
šį kartą balsavo irgi mano vaikai
išsirinko laivelius, spurgytes su upėtakiu ir kirmėliukai pievoje. išžiūrėjo visus receptus, valgytų 2/3 čia parodytų, bet balsų neužteko, tad išsirinko tai, kad atrodė skaniausia
vos nepražiopsojau balsavimo
Balsavau: linksmieji varškėtukai, sočiosios valtelės ir ir tas garsusis pakeistas drugys sėkmės autorėms balsavau taip tik todėl, kad jei jau vaikams, tai ir balsavau už vaikišką pateikimą
labai gera temele, liuks
Papildyta: balsavau uz varsketukus ,
Ji reklama tik norėjo padaryt jiems
na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:58) na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt Tai čia gudrai juk. parašė, kad balsavo (nors faktas, kad ne), kitos juk nedurnos, supras, kad su viena žinute neįmanoma balsuot, tai padarys išvadą, kad reklama ir nušvilps neva reklamuotą fotkę. Konkurentus iš kelio traukia Bet kuriuos atveju, kažkuo negeru kvepia O gal ir gerai viskas? Juk prisiregistravus ne šiendien, tik nieko nerašius iki šiol... Gal ir prabalsavo?
Ruste, patikrink
Blasavau pati už varškėčius, nes patiko
o ryt dar balsuojam,ar jau rezultatus turesim?
varškėčiai ne jos, ji nebalsavo.
parašė, kad tik parašyti, manau ji net nebandė balsuoti, būtų pamačiusi, kad neleidžia jai to daryti. tuoj sutikrinsim IP.. kad giria ne autorė kitu niku tai irgi faktas.
Sveikiname nugaletojus
Sveikiname nugaletojus
![]() ![]()
Lera
Nina, ačiū die ten tavo foto, patiko, balsavau Ačiū už mano foto skirtus balsus. QUOTE(l'eau @ 2009 11 18, 19:56) nežinau, gal kažkam patinak, man tai juokinga toks prisitaikėliškumas kaip ir po kelių 'vaj vaj vaj koks šrekas Norėjau kai ką pasakyt panelei leau, tada susilaikiau... čia dėl to "prisitaikėliškumo" kaip kad labai vaizdžiai parašei. dabar nebėr tiek emocijų kiek turėjau tada, tik norėjau pakomentuot tai, kad kodėl nebuvo komentaro apie pasak "prisitaikėliškas" foto,kai kalba pakrypo apie "paprastai" be jokių personažų ir pan. sudėtus produktus, tiesiog gražiai patiektas maistas. tai irgi savotiškas "prisitaikėliškumas", nes vat matai dabar kalba, kad geriau taip. bet tas kažkodėl neužkliuvo...nes tai TAU tiko, tai nebėr kaip komentuot turbūt. Taip, pakeičiau foto, nes pati mačiau kokią buvau idėjus. kol dėjau atrodė kitaip, kai pamačiau bendram fone, man pačiai nepatiko, perdariau, ir mano manymu, padariau dar skaniau . Be to, sparnelis nebuvo tiek sudegęs,kaip galėjo pasirodyt. vištieną dažnai kepu su medum, o medus, kaip žinia, saldus, greit apkepa.buvo tamsesnis nei kad kitas. skūrelės nei pati valgau nei kitiems duodu o dėl lapų.. visaip galvojau, nu bet čia bendras vaizdas, pieva nu o ir šiaip, ne tik vaikams, bet ir sau, ir mb karts nuo karto padarau kokias kompozicijas lėkštėj, tik aišku su suaugusiųjų supratimu tinkančiais "paveikslais" tiesiog for fun. Ir man šimtą kart smagiau valgyt "papukus" iš ryžių pvz nei kad ryžių šaukštas lėkštėj Vienžo, ačiū ,kam patiko. QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 08, 23:13) Sveikiname nugaletojus Sveikiname ir mes nugalėtojas!!!
sveikinam laimetojus
Sveikinimai prizininkėms
Asmeninės simpatijos - Lera, Sapokliaka, Džinė - jums iškeliavo manieji balsai
o mano simpatijos Viščiukams pievelėje,Sočiosioms valtelėms ir Saldžiam troškiniui
as balsavau uz lera ir nataliuncik
sveikinimai SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!
![]() I VIETA - Lera NEVALGIUKO PIETŪS ![]() II VIETA - nataliuncik Viščiukai pievelėje ![]() III VIETA - cezi Kirmėliukai pievelėje ačiū ,ačiū visiems , ačiū man , ačiū mamai , vyrui , močiutei ir likusiems giminiem, ir be abejo ačiū Rustėi gausiu keptuve
Labas rytas
Sveikinu nugalėtojus Ačiū už balselius Galiūno pietums...Atrodo gal ir nelabai gražiai (grikiai visą vaizdą gadina Lauksim dabar knygelės receptų
Sveikinu nugalėtojas
O laiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom Ačiū visoms, o jūsų nemažai, net 31 Nu bet kaip sunervino ta tipo naujokė su savo "jeee! balsavau! už varškėčiu!" O daba ainu žliumbt, bo kepetelnės negavau
Sveikinimai nugalėtojoms
OIIII Ninočka geriete tu esi
dėl tu vištos kojų man jos irgi lb juokingos , kaip kokios prisigėrusios madam O naujoke tai ir lieka naujokė kaip iš mėnulio iškritus , matyt galvoja kad temoj reikia parašyt už ką tu balsuoji o paskui kažkas skaičiuos kam koks balsas ar pan koks sutapimas vakar kaip tik valgiem "nevalgiuko pietus" QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 08:59) Olaiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom labas rytas Ninna Ricci,na tau labai mazai truko iki virsuneles dekui uz 26 balsus valtelems na ka,dabar laukiam kaledinio konkurso finalo bet jau tie girti visciukai pieveleje
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|