Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
baltė
Ir aš jau balsavau. Poros balsų kaip minimum pritrūkau, sunku buvo išsirinkti. Dauguma atrodo išradingai ir skaniai thumbup.gif smile.gif
Papugele
Tema stovi uzmirsta blink.gif Jau visos pabalsavot? bigsmile.gif
Per daug dienu balsavimui, kai tiek mazai nuotrauku g.gif
cezi
Dienų daug, o balsuojančių mažai
kamzelka
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 03, 22:08)
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu smile.gif
*

Kaip naujoke bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis bigsmile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 01:14)
Kaip naujoke  bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis  bigsmile.gif
*

O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"? lotuliukas.gif
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt" smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)
O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"? lotuliukas.gif
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt" smile.gif
*

tai as ir parasau biggrin.gif labai drasi thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(Papugele @ 2009 12 02, 16:24)
Bandžiau vaikų nuomonės klausti, bet išsirinko vien blynus biggrin.gif  doh.gif  Taip, kad reiks imti į savo rankas pasirinkimą cool.gif
*

o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka ax.gif ,
o likusius 2 balsus pati atiduosiu kas man patinka bigsmile.gif
Papugele
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 04, 16:29)
o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka  ax.gif ,
o likusius 2 balsus pati atiduosiu kas man patinka  bigsmile.gif
*

Ir mes taip balsavom- uz vienus blynus, vieną žuvytes patiekalą ir vieną mėsytės smile.gif
kamzelka
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 00:14)
Kaip naujoke  bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis  bigsmile.gif
*

kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai ax.gif
i miegamaji tikrai nepretenduoju biggrin.gif
Omrum
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)

i miegamaji tikrai nepretenduoju  biggrin.gif
*

čia tik kol kas biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)
kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai  ax.gif
i miegamaji tikrai nepretenduoju  biggrin.gif
*

thumbup.gif As dar irgi ne buvau tenai bigsmile.gif bet jau laikas uzeiti biggrin.gif
cezi
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 03, 23:14)
*

ir ką ji čia blogo pasakė g.gif kame čia ta perdėta drasa g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)
*

100% pritariu drinks_cheers.gif
Džinė
Kadangi čia yra mažųjų pietūs, daviau rinktis savo dukrytei, kas jai atrodo skanu ir ką ji valgytų.
Pasirinko biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image
saulalafan
Balsai atiteko 4u.gif

Sriubytei, už tai, kad tikrai skani, dar jei ir foto būtų tokia skani ax.gif
Rustė
šį kartą balsavo irgi mano vaikai smile.gif

išsirinko laivelius, spurgytes su upėtakiu ir kirmėliukai pievoje.

išžiūrėjo visus receptus, valgytų 2/3 čia parodytų, bet balsų neužteko, tad išsirinko tai, kad atrodė skaniausia wink.gif
Vicious Vici
vos nepražiopsojau balsavimo doh.gif
Balsavau:
linksmieji varškėtukai,
sočiosios valtelės ir
ir tas garsusis pakeistas drugys smile.gif

sėkmės autorėms 4u.gif

balsavau taip tik todėl, kad jei jau vaikams, tai ir balsavau už vaikišką pateikimą ax.gif nes šiaip aš labai mėgstu valgyti ir man praktiškai ten viskas skanu essen.gif gaila kirmėliukiško valgio, labai nekokybiška nuotrauka, nekylo ranka atiduoti balsą, nors norėjosi... ax.gif
neringiuks
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
balsavau uz varsketukus , thumbup.gif
kamzelka
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 13:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
*

tik? kiti neskanus pasirode?
as tai jei jau balsuoju,tai uz 3,o jei ne,tai ne
nataliuncik
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 12:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
*

O kaip tu galėjai balsuot? g.gif Nusišneki
Omrum
Ji reklama tik norėjo padaryt jiems hihihi.gif o pabalsavo su kitu nicku biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:48)
Ji reklama tik norėjo padaryt jiems hihihi.gif o pabalsavo su kitu nicku biggrin.gif
*

Jo..... Gerai, jei reklamą, o jei antireklamą?
Omrum
na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:58)
na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt
*

Tai čia gudrai juk. parašė, kad balsavo (nors faktas, kad ne), kitos juk nedurnos, supras, kad su viena žinute neįmanoma balsuot, tai padarys išvadą, kad reklama ir nušvilps neva reklamuotą fotkę. Konkurentus iš kelio traukia biggrin.gif Juk jau ne viena parašė, kad balsavo už šitą.

Bet kuriuos atveju, kažkuo negeru kvepia g.gif

O gal ir gerai viskas? Juk prisiregistravus ne šiendien, tik nieko nerašius iki šiol... Gal ir prabalsavo?
Lašelis Liūdnas
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 08, 16:09)
ryt dar balsuosim? ar jau sulauksim rezultatų bigsmile.gif
*

Ir man įdomu, ar ta 09 imtinai?
erikiuxxx
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 12:43)
Papildyta:
*

keista kad naujokei dave brabalsoti g.gif
Omrum
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 08, 16:17)
keista kad naujokei dave brabalsoti g.gif
*

tai neįmanoma.
Sapokliaka
Papildyta:
*

Ilgai galvojai? biggrin.gif
Ar tik ne pacios nuotrauka su tais varskeciais? Negrazu taip schmoll.gif

saulalafan
Papildyta:
*

Nu jo bigsmile.gif , įdomiai čia g.gif
grange
Ruste, patikrink g.gif

Blasavau pati už varškėčius, nes patiko doh.gif
Corny
o ryt dar balsuojam,ar jau rezultatus turesim? ax.gif
grange
QUOTE(Corny @ 2009 12 08, 15:33)
o ryt dar balsuojam,ar jau rezultatus turesim? ax.gif
*

man atrodo,kad dar balsuoja imtinai iki vidurnakčio, ir po vidurnakčio jau 10d.
Rustė
varškėčiai ne jos, ji nebalsavo.

parašė, kad tik parašyti, manau ji net nebandė balsuoti, būtų pamačiusi, kad neleidžia jai to daryti.

tuoj sutikrinsim IP..
kad giria ne autorė kitu niku tai irgi faktas.
Corny
Sveikiname nugaletojus drinks_cheers.gif
VI-VA-VI
Sveikiname nugaletojus 4u.gif Lera thumbup.gif nataliuncik thumbup.gif cezi thumbup.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
grange
Lera bigsmile.gif šaunuole !

Nina, ačiū die ten tavo foto, patiko, balsavau 4u.gif

Ačiū už mano foto skirtus balsus.

QUOTE(l'eau @ 2009 11 18, 19:56)
nežinau, gal kažkam patinak, man tai juokinga toks prisitaikėliškumas kaip ir po kelių 'vaj vaj vaj koks šrekas wub.gif ' atsiradusi masė papuošimų.

Norėjau kai ką pasakyt panelei leau, tada susilaikiau... čia dėl to "prisitaikėliškumo" kaip kad labai vaizdžiai parašei.
dabar nebėr tiek emocijų kiek turėjau tada, tik norėjau pakomentuot tai, kad kodėl nebuvo komentaro apie pasak "prisitaikėliškas" foto,kai kalba pakrypo apie "paprastai" be jokių personažų ir pan. sudėtus produktus, tiesiog gražiai patiektas maistas. tai irgi savotiškas "prisitaikėliškumas", nes vat matai dabar kalba, kad geriau taip. bet tas kažkodėl neužkliuvo...nes tai TAU tiko, tai nebėr kaip komentuot turbūt.
Taip, pakeičiau foto, nes pati mačiau kokią buvau idėjus. kol dėjau atrodė kitaip, kai pamačiau bendram fone, man pačiai nepatiko, perdariau, ir mano manymu, padariau dar skaniau .
Be to, sparnelis nebuvo tiek sudegęs,kaip galėjo pasirodyt. vištieną dažnai kepu su medum, o medus, kaip žinia, saldus, greit apkepa.buvo tamsesnis nei kad kitas.
skūrelės nei pati valgau nei kitiems duodu tongue.gif
o dėl lapų.. visaip galvojau, nu bet čia bendras vaizdas, pieva nu biggrin.gif
o ir šiaip, ne tik vaikams, bet ir sau, ir mb karts nuo karto padarau kokias kompozicijas lėkštėj, tik aišku su suaugusiųjų supratimu tinkančiais "paveikslais" tiesiog for fun. Ir man šimtą kart smagiau valgyt "papukus" iš ryžių pvz nei kad ryžių šaukštas lėkštėj tongue.gif na bet čia jau kaip sakant, nusibodusi iki gyvo kaulo frazė, kiekvienam savaip...

Vienžo, ačiū ,kam patiko.
Alexso
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 08, 23:13)
Sveikiname nugaletojus  thumbup.gif Lera thumbup.gif nataliuncik thumbup.gif cezi thumbup.gif

Sveikiname ir mes nugalėtojas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lera, Jums atidaviau balsą, nes maniškiai irgi labai mėgsta tokį maistą nuo mažens. Kuo paprasčiau - tuo skaniau!!! Pagalvojau, kad ir septynmečiams gali patikti, bei būtų visai sveika. smile.gif
kamzelka
sveikinam laimetojus 4u.gif
Gardi
Sveikinimai prizininkėms 4u.gif

Asmeninės simpatijos - Lera, Sapokliaka, Džinė - jums iškeliavo manieji balsai smile.gif
kamzelka
o mano simpatijos Viščiukams pievelėje,Sočiosioms valtelėms ir Saldžiam troškiniui 4u.gif
erikiuxxx
as balsavau uz lera ir nataliuncik thumbup.gif

sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

user posted image

I VIETA - Lera

NEVALGIUKO PIETŪS

user posted image

II VIETA - nataliuncik

Viščiukai pievelėje

user posted image

III VIETA - cezi

Kirmėliukai pievelėje
Omrum
bigsmile.gif

ačiū ,ačiū visiems , ačiū man , ačiū mamai , vyrui , močiutei ir likusiems giminiem, ir be abejo ačiū Rustėi bis.gif bis.gif bis.gif

gausiu keptuve cool.gif gera dienos pradžia biggrin.gif
Betukas
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif

Ačiū už balselius Galiūno pietums...Atrodo gal ir nelabai gražiai (grikiai visą vaizdą gadina doh.gif ), bet tikrai skanu blush2.gif

Lauksim dabar knygelės receptų mirksiukas.gif Praktiškai vien dėl to ir dalyvavau blush2.gif
Lašelis Liūdnas
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif Lera, tave labiausiai nes jau spėjau priprast bigsmile.gif Nataliuncik, kai pamačiau tavo tuos stručius, vos neapalpau nuojuoko biggrin.gif Faina, kad bent vienas iš favoritų laimėjo thumbup.gif
O laiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom ax.gif

Ačiū visoms, o jūsų nemažai, net 31 bigsmile.gif kurios savo balsus atidavėt mano varškėčiams 4u.gif

Nu bet kaip sunervino ta tipo naujokė su savo "jeee! balsavau! už varškėčiu!" mad.gif

O daba ainu žliumbt, bo kepetelnės negavau cry.gif Žliumbsiu trumpai, nes vieną Lera gavo, o jai nieko negaila bigsmile.gif
Ramziukė
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Omrum
OIIII Ninočka geriete tu esi wub.gif iš ryto paverk bus lengviau per diena biggrin.gif bet nežinai ar dar verta ta patelnia tavo ašarų , kai gausiu pasakysiu ar verta biggrin.gif Bet tau irgi mažai liko iki prizines vietos , bet vis ne dugne likai biggrin.gif

dėl tu vištos kojų man jos irgi lb juokingos , kaip kokios prisigėrusios madam hihihi.gif

O naujoke tai ir lieka naujokė kaip iš mėnulio iškritus , matyt galvoja kad temoj reikia parašyt už ką tu balsuoji o paskui kažkas skaičiuos kam koks balsas ar pan biggrin.gif Jei atsiranda vis sukuriančiu nauja tema ( tipo čia atsakymą parašyt nori ) tai aš jau nieko nesistebiu biggrin.gif

koks sutapimas vakar kaip tik valgiem "nevalgiuko pietus" biggrin.gif
Olaiva
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 08:59)

Olaiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom ax.gif

labas rytas
Ninna Ricci,na tau labai mazai truko iki virsuneles unsure.gif gal kokiam kitam konkurse visas aplenksi? bigsmile.gif
dekui uz 26 balsus valtelems 4u.gif

na ka,dabar laukiam kaledinio konkurso finalo smile.gif labai jau smalsu,kokius saldesius megsta supermamos
bet jau tie girti visciukai pieveleje lotuliukas.gif thumbup.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.