Tai buvo mano pirmasis nėstumas,todėl artėjančio gimdymo labai bijojau.Paskirta data buvo vasario 16d. tad artėjant terminui,vasario7d.,nusprendžiau susidėti daiktus.Kai viską susitvarkiau pajutau nestiprų maudimą, o vėliau kažką panašaus į sąrėmius.Nusprendžiau pažiūrėti kas kiek laiko jie kartojasi.Buvo apie 22val. ir pagal mano paskaičiavimus sąrėmiai kartojosi kas 10min.Tačiau jie buvo tokie silpni, kad aš pagalvojau,kad tai paruošiamieji,bet dėl viso pikto vyras išvežė į ligoninę.23val.priėmime apžiūrėjusi kakleli gydytoja pasakė, kad atsidarymas beveik 6cm.Kol nuėjau iki gimdyklos, o tai buvo apie 23.30 kaklelis buvo jau 7cm.Nuleido vandenis,o po 1val. (00.45) pasaulį išvydo mano pirmagimė Gerdutė.Tai va,viskas įvyko taip greitai,kad nespėjau susivokti, o ką šnekėti apie išsvajotą nuskausminimą kurio niekas nespėjo padaryti.Visada svajojau apie tokį gimdymą tik niekada netikėjau, kad ir mane tokia laimė aplankys.
Sveikinu,
Sveikinimai...
Bet cia del to pasakymo, kad visoms greitai... Galite paskaityti, jei idomu..."pirmasis musu stebuklas" QUOTE(LiniuTe @ 2005 10 26, 23:30) Sveikinimai... Bet cia del to pasakymo, kad visoms greitai... Galite paskaityti, jei idomu..."pirmasis musu stebuklas" Turėjau omeny, kad norėčiau, kad mums visoms būtų taip greitai Sėkmės augant
Na cia tai tikrai is fantastikos serijos:) Saunuole mamyte, linkiu, kad ir antras gimdymukas butu toks pat super!!
Jua tikrai, kad svajone, tureti toki lengva gimdyma
kad visoms taip greitai..
Kaip gerai, kad taip lengvai.
na tikrai, jog kaip svajonė
Taip, jau šitai mažylei netrukus bus 4 metukai ir ji turi broliuką.
na va kaip viskas gerai ir grazu
aukite sveikuciai
Grazi istorija
NA DUOK dIEVE KIEKVIENAI TAIP PAGIMDYTI, BET MANAU TADA IR GIMSTAMUMAS PAAUGTU
Papildyta: NA DUOK DIEVE KIEKVIENAI TAIP PAGIMDYTI, BET MANAU TADA IR GIMSTAMUMAS PAAUGTU
super gimdymas-linkiu visom taip sklandziai:)
|