Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymas kaip svajonė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ežiukai
Tai buvo mano pirmasis nėstumas,todėl artėjančio gimdymo labai bijojau.Paskirta data buvo vasario 16d. tad artėjant terminui,vasario7d.,nusprendžiau susidėti daiktus.Kai viską susitvarkiau pajutau nestiprų maudimą, o vėliau kažką panašaus į sąrėmius.Nusprendžiau pažiūrėti kas kiek laiko jie kartojasi.Buvo apie 22val. ir pagal mano paskaičiavimus sąrėmiai kartojosi kas 10min.Tačiau jie buvo tokie silpni, kad aš pagalvojau,kad tai paruošiamieji,bet dėl viso pikto vyras išvežė į ligoninę.23val.priėmime apžiūrėjusi kakleli gydytoja pasakė, kad atsidarymas beveik 6cm.Kol nuėjau iki gimdyklos, o tai buvo apie 23.30 kaklelis buvo jau 7cm.Nuleido vandenis,o po 1val. (00.45) pasaulį išvydo mano pirmagimė Gerdutė.Tai va,viskas įvyko taip greitai,kad nespėjau susivokti, o ką šnekėti apie išsvajotą nuskausminimą kurio niekas nespėjo padaryti.Visada svajojau apie tokį gimdymą tik niekada netikėjau, kad ir mane tokia laimė aplankys.
promo
Sveikinu, thumbup.gif šaunu, kad taip greitai mums visoms mirksiukas.gif
Ryški
Sveikinimai... mirksiukas.gif Aukite stiprios ir svarbiausia sveikos... 4u.gif

Bet cia del to pasakymo, kad visoms greitai... ax.gif tai pasigincysiu... schmoll.gif as gimdziau 10 valandu... unsure.gif

Galite paskaityti, jei idomu..."pirmasis musu stebuklas"

promo
QUOTE(LiniuTe @ 2005 10 26, 23:30)
Sveikinimai... mirksiukas.gif Aukite stiprios ir svarbiausia sveikos... 4u.gif

Bet cia del to pasakymo, kad visoms greitai... ax.gif tai pasigincysiu... schmoll.gif as gimdziau 10 valandu... unsure.gif

Galite paskaityti, jei idomu..."pirmasis musu stebuklas"
*

Turėjau omeny, kad norėčiau, kad mums visoms būtų taip greitai blink.gif Žinoma, kad dažniausiai taip nebūna.......... schmoll.gif
Sėkmės augant mirksiukas.gif
linada
user posted image kd būtų kuo daugiau tokių svajonių...........user posted image
Veitė
Na cia tai tikrai is fantastikos serijos:) Saunuole mamyte, linkiu, kad ir antras gimdymukas butu toks pat super!!
Emerencija
Jua tikrai, kad svajone, tureti toki lengva gimdyma smile.gif
KYM
kad visoms taip greitai.. wub.gif sekmes mirksiukas.gif
butke
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmės 4u.gif
siaulietuke
Kaip gerai, kad taip lengvai.
ingere
blink.gif Tikrai apie tokį gimdymą galima tik svajoti 4u.gif Šaunuolė 4u.gif
*Passion*
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
mrs.ieva
QUOTE(Eileitija @ 2008 05 19, 15:33)
4u.gif  sveikinimai  4u.gif  4u.gif  wub.gif
*

tikrai gimdymas kaip svajone thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai ,nors dabar jau didele mergyte turbut 4u.gif 4u.gif
Šypsenėlė24
na tikrai, jog kaip svajonė wub.gif wub.gif wub.gif
ežiukai
Taip, jau šitai mažylei netrukus bus 4 metukai ir ji turi broliuką. biggrin.gif Tikėjausi ir savo antrą vaikelį taip lengvai pagimdyti blush2.gif Bet jis toks nenuorama, kad nenorėjo mamos pilvelyje apsiversti, todėl teko daryti cezarį. 4u.gif
Sacra
na va kaip viskas gerai ir grazu smile.gif
aukite sveikuciai 4u.gif
Ingazzz
Grazi istorija smile.gif apsilankiau ir gerdutes internetiniame psl, nuostabi dovana dukrytei 4u.gif
vaikutis01
NA DUOK dIEVE KIEKVIENAI TAIP PAGIMDYTI, BET MANAU TADA IR GIMSTAMUMAS PAAUGTU thumbup.gif
Papildyta:
NA DUOK DIEVE KIEKVIENAI TAIP PAGIMDYTI, BET MANAU TADA IR GIMSTAMUMAS PAAUGTU thumbup.gif
Viotinola
thumbup.gif tikrai kiekvienos nestuke.gif svajonė taip gimdyti thumbup.gif
colka
super gimdymas-linkiu visom taip sklandziai:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.