lauroone
2010 01 06, 21:22
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09) Linkiu, kad antroji issrysketu, o po devyniu menesiu ant ranku laikytum jau mazuti putluti kudikeli O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones...  maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan.  pamirsau paklausti daktares...
Sermuksnio uoga
2010 01 06, 21:56
O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones...  maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan.  pamirsau paklausti daktares... [/quote] jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti.... Tau sekmytes!
...little mary...
2010 01 07, 09:02
aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai
[quote=Rasyciux,2010 01 06, 22:56] O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones...  maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan.  pamirsau paklausti daktares... [/quote] jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti.... Tau sekmytes!  [/quote] kartais rašo, kad saugu iki 20sav.  pagal sveikatą, aišku Papildyta:[quote=...little mary...,2010 01 07, 10:02]aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai  [/quote] oho, ir kada tos mamos spėja pastot?  sėkmingo ir lengvo!
Lokiukas
2010 01 08, 11:32
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09) Sveikinu  Lengvo nestumo
lauroone
2010 01 08, 14:37
Laba diena, siandien kalbejau su daktare  kadangi maitinu max 2 kartus per para, tai sake tikrai nieko baisaus  tik nebent pradesiu prasciau jaustis ir energijos truktu, tai tada nustoti - bet manau, kad per pora menesiuku mes ta ir padarysim  dabar nenoriu nustoti, nes sia savaite pradejom lankyti mini lopseli, tai nereikia dar permainu...
super-mergaite
2010 01 13, 22:12
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 06, 00:09) Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau ir be jokio vargo
QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12) Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau ir be jokio vargo  Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima
super-mergaite
2010 01 14, 12:14
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 12:48) Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima Mano mažylei nepatiko pasikeitęs pienuko skonis-ji pati jau nenorėjo, aš neiškarto supratau priežastį, nes mes dar nežinojome, kad turėsime dar vieną angeliuką
Lokiukas
2010 01 14, 22:29
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 11:48) Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima Vau kiek nestukiu uzderejo Dideliausi sveikinimai ir lengvo nestumo Papildyta:QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12) Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau ir be jokio vargo  Sveikinu  Lengvo nestumo
lauroone
2010 01 15, 22:34
Mano mazius kartais pasisprecina, pasirauko, pasijuokia, bet vis tiek dar vakarais geria MP  vis laukiu kada cia jam nebeskanus bus, bet matyt tinka visoks
super-mergaite
2010 01 16, 23:18
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 14, 23:29) Aciu uz sveikinimus-tai didziausia laime
Laba Ir aš jungiuos prie planuojančių  Prieš savaitę nutraukiau naktinius maitinimus. Dabar liko 4 maitinimai per parą. Galvoju, kokį dar išmetus  Labai jau norim antrojo vaikelio
sveikinimai pastojusioms QUOTE(Vitoria @ 2010 01 18, 17:47) Laba Ir aš jungiuos prie planuojančių  Prieš savaitę nutraukiau naktinius maitinimus. Dabar liko 4 maitinimai per parą. Galvoju, kokį dar išmetus  Labai jau norim antrojo vaikelio  sveika prisijungus  koks fainas avataras maniškė dabar išvis dažnai valgo MP
Ziedlapiux
2010 01 19, 16:52
labukas,, sveikinimai nestukems as taip pat maitinu jau beveik 2metai. planuojam kelis menesius jau antra vaikely bet nepavyksta, pradedu manyt kad trukdo zindymas, nors sulaukiau mmm kai suneliui buvo 4men. labai noreciau jau atpratinti, bet neturiu pati turbut ryzto, nes baisus papinukas istisa para.
Neraitė
2010 01 19, 22:56
Labas mamytės bendramintės Mes taip pat norime antro vaikiuko, bet dar maitinu sūnelį Pirmos mmm prasidėjo tik šiais metais, labai tikiuosi, kad greitai pavyks pagauti sūneliui broliuką ar sesutę
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 19, 17:52) labukas,, sveikinimai nestukems as taip pat maitinu jau beveik 2metai. planuojam kelis menesius jau antra vaikely bet nepavyksta, pradedu manyt kad trukdo zindymas, nors sulaukiau mmm kai suneliui buvo 4men. labai noreciau jau atpratinti, bet neturiu pati turbut ryzto, nes baisus papinukas istisa para.  keli mėnesiai dar labai trumpas laiko tarpas, tad nesijaudink  visai normalu pastot per pusę metų ir metus
Ziedlapiux
2010 01 20, 11:44
QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 22:57) keli mėnesiai dar labai trumpas laiko tarpas, tad nesijaudink  visai normalu pastot per pusę metų ir metus  zindant?
QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 16:01) sveika prisijungus  koks fainas avataras maniškė dabar išvis dažnai valgo MP Nuo šiandien bandysiu duoti 3 kartus per parą MP, prieš pietų miegą nedaviau. Praeitą sav. buvau ginei parodyti kaip mano kiaušidėms sekasi,pasakė, kad apsnūdusios  bet lyg lyg viena ir bando atsigauti. Oi,greičiau jos pradėtų veikti. QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 22:57) keli mėnesiai dar labai trumpas laiko tarpas, tad nesijaudink  visai normalu pastot per pusę metų ir metus  Oho!! Aš laabai tikiuosi per porą mėn Kaži, ką galėtų reikšti tai,kad kiekvieną dieną jaučiu maudimą pilvo apačioj, kartais paduria tai vienoj,tai kitoj pusėj
Wild Pearl
2010 01 20, 14:22
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 20, 12:44) zindant?  o kodel ne?ir zindant galima pastoti,tik aisku vienom is karto pavyksta kitom deja ne...pas mus netyciukas isejo dar tuo metu kai intensyviai matinau dukryte(t.y.7menesiai kai suzinojau jog vel laukiuosi,)ir pasirodo tik viea karteli sirgau mms,taip kad galima pastoti ir greitai  nestumo metu dar dukryte maitinau iki metuku ir 5nestumo menesyje maitinima nutraukiau...taip kad viskas imanoma tik aisku kiekvienam organizmui skirtingai buna..mano dukrytei dabar yra 1m.4men.o suneliui 14dienu  sekmes ir turekite tikejimo
Neraitė
2010 01 20, 14:53
Aš kažkaip pradedu galvot, kad nebus taip lengva pastot kaip su pirmu vaikeliu
Ziedlapiux
2010 01 20, 14:59
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 20, 14:22) o kodel ne?ir zindant galima pastoti,tik aisku vienom is karto pavyksta kitom deja ne...pas mus netyciukas isejo dar tuo metu kai intensyviai matinau dukryte(t.y.7menesiai kai suzinojau jog vel laukiuosi,)ir pasirodo tik viea karteli sirgau mms,taip kad galima pastoti ir greitai  nestumo metu dar dukryte maitinau iki metuku ir 5nestumo menesyje maitinima nutraukiau...taip kad viskas imanoma tik aisku kiekvienam organizmui skirtingai buna..mano dukrytei dabar yra 1m.4men.o suneliui 14dienu  sekmes ir turekite tikejimo  sveikinu su sunelio gimimu as su sunum greit pastojau, tad pradejamanyt gal zindymas trukdo pastot vitoria, , man ir taip buna.
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 20, 12:44) zindant?  ne, ir nežindant. tik 10% pastoja iš pirmo ciklo, o dar daugybė laukia ne mėnesį ir ne du. seniai dalyvauju planuojančių plepaluose, tai pastojimas vos užsimanius man panašiau į retas išimtis nei normą. mums pirmoji pavyko tik iš 15to ciklo  bet sulaukėm  tai dabar nežadu panikuot. o ir laikas nespaudžia
Mielosios, ar geriate folinę rūgštį? Aš buvau nepabaigusi, tai išsitraukiau Jau pradedu kliedėti, noriu mažiau galvoti apie  bet kad neišeina, naktimis pradedu sapnuoti arba kad mmm prasidėjo, va, šiąnakt sapnavau, kad berniukas gimė O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau  Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję
Lokiukas
2010 01 24, 10:48
QUOTE(virvė @ 2010 01 20, 23:21) ne, ir nežindant. tik 10% pastoja iš pirmo ciklo, o dar daugybė laukia ne mėnesį ir ne du. seniai dalyvauju planuojančių plepaluose, tai pastojimas vos užsimanius man panašiau į retas išimtis nei normą. mums pirmoji pavyko tik iš 15to ciklo  bet sulaukėm  tai dabar nežadu panikuot. o ir laikas nespaudžia  mes kai pradejom planuoti, pastojau greit, antra cikla, nors nemazai pazystamu laukia metus ir ilgiau... QUOTE(Vitoria @ 2010 01 22, 12:26) Mielosios, ar geriate folinę rūgštį? Aš buvau nepabaigusi, tai išsitraukiau Jau pradedu kliedėti, noriu mažiau galvoti apie  bet kad neišeina, naktimis pradedu sapnuoti arba kad mmm prasidėjo, va, šiąnakt sapnavau, kad berniukas gimė O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau  Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję  ...as geriu jau menesiuka foline rugsti, kai jau rimtai nusprendem, tai ir pradejau gert ...o del kliedejimo ir man sunku atsispirt, jau sapnavau ir gimdyma ir kudikeli antra...  kvest biskiuka, ale ka darysi... As galvoju kad jeigu nebuvo mm ir pastoji, tai gali ir velokai pastebeti, bet daznai buna, kad pienelio skonis pasikeicia, ir atsisako maziukas zysti, arba pykinti pradeda, teko skaityti apie atvejus, kad mamos suprato apie nestuma, tik pajautusios judesius, bet cia jau turbut isimtis, o ne taisykle
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 22, 12:26) O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau  Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję  Oi man tai speneliai pasidare laaaaabai jautrus. Kai tik mazoji apsiziodavo, tai ir spirgedavau is jautrumo  o del pienelio skonio, tai net nezinau - kaip valge, tai ir toliau valgo.. tik jau as pati pradejau po truputi tuos maitinimus mazinti
QUOTE(sticho @ 2010 01 24, 14:20) Oi man tai speneliai pasidare laaaaabai jautrus. Kai tik mazoji apsiziodavo, tai ir spirgedavau is jautrumo  o del pienelio skonio, tai net nezinau - kaip valge, tai ir toliau valgo.. tik jau as pati pradejau po truputi tuos maitinimus mazinti  Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui, kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 24, 15:48) Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui, kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl  man tai per O ilgokai maudžia. kiekvieną ciklą pastebiu. žinau mamą, kuri antrą pastojimą pastebėjo iš augančio pilvo ne pirmą, ir ne antrą mėnesį... gimė pametinukės, žindė abi  folinės nusipirkau, bet neprisimenu išgert
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 24, 14:48) Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui, kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl  Kai pastojau - mano mazajai buvo 9 menesiukai.. kadangi kosiu nelabai valge, tai maitinau pilnu pajegumu - kas 2-3val. O dabar duodu pienuko pries pietu, pavakariu miegucius ir zinoma nakti ( o nakti bunda 4-5 kartus  ) O del pilvo maudimo, tai ziurekit ziurekit - nes as pas gine ir nulekiau, nes vakarais baisiai mausdavo pilva
QUOTE(sticho @ 2010 01 26, 13:08) Kai pastojau - mano mazajai buvo 9 menesiukai.. kadangi kosiu nelabai valge, tai maitinau pilnu pajegumu - kas 2-3val. O dabar duodu pienuko pries pietu, pavakariu miegucius ir zinoma nakti ( o nakti bunda 4-5 kartus  ) O del pilvo maudimo, tai ziurekit ziurekit - nes as pas gine ir nulekiau, nes vakarais baisiai mausdavo pilva   et, gerai būtų...
Praėjo pilvo maudimas, mmm ir dviejų juostelių taip pat  Nuo šiandien vėl sumažinau MP, palieku po 2 kart per parą, vaikas varinėja iš paskos ir barasi Gal verta nusipirkti vaisingų dienų testą? Veiksmingas? Nebežinau ko ir besigriebti
Lokiukas
2010 01 28, 18:08
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 28, 19:08) aš nuo vasario 5tos
Neraitė
2010 01 29, 11:37
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 28, 19:08) Labas rytas mamytės Aš nelaukiu mmm nuo vasario 9 d.
Linkiu visoms nesulaukti mm Man kai praėjo pilvo maudimas, tai viskas kaip ir po senovei, ramu, nieko nejaučiu. Po kelių savaičių vėl bandysiu eiti pas ginę, kaip tik bus citologinio atsakymas, gal ir exo padarytų Mes laikinai sustabdėm  nes man ant lūpos kampo herpe išlindo
et, vėl nepavyko man tikriausiai nesuderinama
Lokiukas
2010 02 02, 09:14
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15) et, vėl nepavyko man tikriausiai nesuderinama  Uzjauciu As irgi pradedu galvot, kad nesuderinama, nes testas neigiamas, mm nera...  uzknisa... kazin kiek cia dabar veluos  Pilva jau trecia diena maudzia, ankciau tik diena pries mm mausdavo
Sveikos,
aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko. O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom.
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15) et, vėl nepavyko man tikriausiai nesuderinama   Jums. O negali būti, kaip čia gražiau pasakius, psichologinės bėdos? Per daug apie tai galvojate? Bet kaip gi negalvoti,jei vaikelio norisi Aš pradedu manyti, kad mmm neatsirastų jei ir visiškai nutraukčiau maitinimą QUOTE(Rivatakė @ 2010 02 02, 11:26) Sveikos, aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko. O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom. Sveikinimai Aš naktinius maitinus prieš mėnesį nutraukiau ir jau kaip savaitė maitinu tik 2 kartus per parą. Nei mmm, nei II  Nesinori visiškai nutraukti maitinimo, kad pastotau. Nežinau, kokios dar turi būti išlygos
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!
Lokiukas
2010 02 03, 14:09
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 13:29) Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  ...as vis dar laukiu
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 14:09) ...as vis dar laukiu  Tai išvis smagu
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 14:29) Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  aš irgi
Neraitė
2010 02 03, 15:21
O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus
Lokiukas
2010 02 03, 16:46
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 03, 15:21) O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus  man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu  o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal...
QUOTE(virvė @ 2010 02 03, 15:14) aš irgi Jums neturėjo ateiti mmm  O aš džiaugiuosi,kad mano organizmas dirbti pradėjo QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 16:46) man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu  o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal...  lauksime gerų žinių
maado09
2010 02 05, 13:13
Sveikos, as jau senokai tarp tu planuojanciu ir maitinanciu...ir nieko  . mmm kas antra men  viena men normaliai sergu,kt men tik teplioja ir taip nuo lapricio men.. ir testas vis neigiamas  ,maitinu 2 kartus,ryte ir vakare pries miega,pilva daznai maudzia.. o su pirmu leliuku pastojau is pirmo ciklo .. Tai planavimas ir zindymas kiekvienai yra individualiai. Bet mes ranku nenuleidziam  ,viens kitu su vyru dziaugiames  .. Turiu dar klausimėlį ,o folio rūgštį gert galima mums maitinančiom  ,ir man reikia pradėti Sveikinu maitinančias ir jau pastojusias Sekmės maitinančioms ir planuojančios mamytėms
Lokiukas
2010 02 05, 23:03
QUOTE(maado09 @ 2010 02 05, 13:13) Turiu dar klausimėlį ,o folio rūgštį gert galima mums maitinančiom  ,ir man reikia pradėti folio rugstis reikalinga tiek busimai nestukei, tiek zindyvei, kiek teko skaityti, taigi drasiai galima gert  Dar del mm ciklo norejau mamyciu paklaust...  kai atsinaujino mm, labai buvo nereguliarus ciklas, ar plius minus kelios dienos. Galvoju, kodel cia dabar tu mm nera, jeigu tarkim neesu nescia, tai kiek maksimaliai gali veluoti mm? pasidalinkit patirtim Bandysiu ryte darytis dar karta testuka, nusipirkau viola, tipo labai jau jautrus, ziuresiu ka jis man parodys Nes jeigu nei mm, nei testas nieko nerodo, tai jau gal verta pas gyd. nueit... Pasimetus esu vienu zodziu
maado09
2010 02 06, 10:30
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 06, 01:03) folio rugstis reikalinga tiek busimai nestukei, tiek zindyvei, kiek teko skaityti, taigi drasiai galima gert  Dar del mm ciklo norejau mamyciu paklaust...  kai atsinaujino mm, labai buvo nereguliarus ciklas, ar plius minus kelios dienos. Galvoju, kodel cia dabar tu mm nera, jeigu tarkim neesu nescia, tai kiek maksimaliai gali veluoti mm? pasidalinkit patirtim Bandysiu ryte darytis dar karta testuka, nusipirkau viola, tipo labai jau jautrus, ziuresiu ka jis man parodys Nes jeigu nei mm, nei testas nieko nerodo, tai jau gal verta pas gyd. nueit... Pasimetus esu vienu zodziu  Aciu ,reiks pradet gerti folio rugsti  . O del mmm ,man asmeniskai(ir kelioms mano draugems) kol maitinu nereguliarios..(nors visad buvo kas 28d.),dabar po 32d pasirodo normalios(3-4d),kt men po 32d tik teplioja (1d) ir vel po 32d.normalios(jau 4 men taip).. Na labiausia linkiu tau teigiamo testo
Lokiukas
2010 02 06, 13:06
QUOTE(maado09 @ 2010 02 06, 10:30) Aciu ,reiks pradet gerti folio rugsti  . O del mmm ,man asmeniskai(ir kelioms mano draugems) kol maitinu nereguliarios..(nors visad buvo kas 28d.),dabar po 32d pasirodo normalios(3-4d),kt men po 32d tik teplioja (1d) ir vel po 32d.normalios(jau 4 men taip).. Na labiausia linkiu tau teigiamo testo   dekui, kad pasidalini patirtim O testas siandien ryte tai neigiamas  Jokio vaiduokliuko ne kvapo... Nieko jau nesuprantu. Pries tai mm prasidejo gruodzio 31 d., tai buvo pirmos mm po gimdymo. Tai jeigu ciklas tarkim pailgejes iki 31-32 d, tai mm turejo prasidet vasario 2-4 d. Tai siandien jau 38 ciklo diena Nepailges gal ciklas nuo 30 d. iki 40 d., nors aisku visko buna O as taip dziaugiaus, kad pagaliau mm prasidejo, galvoju, jau realesnis tas planavimas tampa, o dabar  se kad nori... Na ka gi, laukiu toliau - teigiamo NT arba mm, jau bet kuris mane nudziugintu
|
|