Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Planavimas ir žindymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lauroone
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09)
na ką, nežinau, kiek tiesos tame, ką pamačiau šiandien ryte, bet pamačiau II. netikėtai, nelauktai, bet tikiuosi teisybė  ax.gif 
taip kad - žindymas ir pastojimas - suderinama  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Linkiu, kad antroji issrysketu, o po devyniu menesiu ant ranku laikytum jau mazuti putluti kudikeli wub.gif

O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones... doh.gif maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan. unsure.gif pamirsau paklausti daktares...
Sermuksnio uoga

O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones... doh.gif maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan. unsure.gif pamirsau paklausti daktares...
*

[/quote]

jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti....
Tau sekmytes! smile.gif
...little mary...
aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai blush2.gif
virvė
[quote=Rasyciux,2010 01 06, 22:56]
*

[/quote]

jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti....
Tau sekmytes! smile.gif
*

[/quote]

kartais rašo, kad saugu iki 20sav. g.gif pagal sveikatą, aišku smile.gif
Papildyta:
[quote=...little mary...,2010 01 07, 10:02]aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai  nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai  blush2.gif
*

[/quote]

oho, ir kada tos mamos spėja pastot? blink.gif bigsmile.gif

sėkmingo ir lengvo! 4u.gif mirksiukas.gif
Lokiukas
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09)
na ką, nežinau, kiek tiesos tame, ką pamačiau šiandien ryte, bet pamačiau II. netikėtai, nelauktai, bet tikiuosi teisybė  ax.gif 
taip kad - žindymas ir pastojimas - suderinama  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Sveikinu wub.gif Lengvo nestumo 4u.gif
lauroone
Laba diena,

siandien kalbejau su daktare smile.gif kadangi maitinu max 2 kartus per para, tai sake tikrai nieko baisaus ax.gif tik nebent pradesiu prasciau jaustis ir energijos truktu, tai tada nustoti - bet manau, kad per pora menesiuku mes ta ir padarysim smile.gif dabar nenoriu nustoti, nes sia savaite pradejom lankyti mini lopseli, tai nereikia dar permainu...
super-mergaite
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 06, 00:09)
*

Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys 4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana 4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau ir be jokio vargo smile.gif
sticho
QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12)
Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana  4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau  ir be jokio vargo  smile.gif

Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos wub.gif mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima
super-mergaite
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 12:48)
Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  wub.gif  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima
*

Mano mažylei nepatiko pasikeitęs pienuko skonis-ji pati jau nenorėjo, aš neiškarto supratau priežastį, nes mes dar nežinojome, kad turėsime dar vieną angeliuką biggrin.gif
Lokiukas
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 11:48)
Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  wub.gif  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima
*

Vau kiek nestukiu uzderejo thumbup.gif bigsmile.gif
Dideliausi sveikinimai ir lengvo nestumo 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12)
Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana  4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau  ir be jokio vargo  smile.gif
*

Sveikinu 4u.gif Lengvo nestumo 4u.gif wub.gif
lauroone
Mano mazius kartais pasisprecina, pasirauko, pasijuokia, bet vis tiek dar vakarais geria MP smile.gif vis laukiu kada cia jam nebeskanus bus, bet matyt tinka visoks biggrin.gif
super-mergaite
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 14, 23:29)
Vau kiek nestukiu uzderejo  thumbup.gif  bigsmile.gif
Dideliausi sveikinimai ir lengvo nestumo  4u.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
Sveikinu  4u.gif  Lengvo nestumo  4u.gif  wub.gif
*

Aciu uz sveikinimus-tai didziausia laime flirt.gif
Vijoka
Laba 4u.gif
Ir aš jungiuos prie planuojančių 4u.gif Prieš savaitę nutraukiau naktinius maitinimus. Dabar liko 4 maitinimai per parą. Galvoju, kokį dar išmetus ax.gif Labai jau norim antrojo vaikelio smile.gif
virvė
sveikinimai pastojusioms 4u.gif

QUOTE(Vitoria @ 2010 01 18, 17:47)
Laba  4u.gif
Ir aš jungiuos prie planuojančių  4u.gif Prieš savaitę nutraukiau naktinius maitinimus. Dabar liko 4 maitinimai per parą. Galvoju, kokį dar išmetus  ax.gif Labai jau norim antrojo vaikelio  smile.gif
*

sveika prisijungus 4u.gif koks fainas avataras biggrin.gif

maniškė dabar išvis dažnai valgo MP
Ziedlapiux
labukas,,
sveikinimai nestukems 4u.gif
as taip pat maitinu jau beveik 2metai. planuojam kelis menesius jau antra vaikely bet nepavyksta, pradedu manyt kad trukdo zindymas, nors sulaukiau mmm kai suneliui buvo 4men. labai noreciau jau atpratinti, bet neturiu pati turbut ryzto, nes baisus papinukas istisa para. verysad.gif
Neraitė
Labas mamytės bendramintės 4u.gif
Mes taip pat norime antro vaikiuko, bet dar maitinu sūnelį ax.gif
Pirmos mmm prasidėjo tik šiais metais, labai tikiuosi, kad greitai pavyks pagauti sūneliui broliuką ar sesutę smile.gif
virvė
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 19, 17:52)
labukas,,
sveikinimai nestukems  4u.gif
as taip pat maitinu jau beveik 2metai. planuojam kelis menesius jau antra vaikely bet nepavyksta, pradedu manyt kad trukdo zindymas, nors sulaukiau mmm kai suneliui buvo 4men. labai noreciau jau atpratinti, bet neturiu pati turbut ryzto, nes baisus papinukas istisa para. verysad.gif
*

keli mėnesiai dar labai trumpas laiko tarpas, tad nesijaudink mirksiukas.gif visai normalu pastot per pusę metų ir metus ax.gif
Ziedlapiux
QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 22:57)
keli mėnesiai dar labai trumpas laiko tarpas, tad nesijaudink mirksiukas.gif visai normalu pastot per pusę metų ir metus ax.gif
*

zindant? blink.gif
Vijoka
QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 16:01)
sveika prisijungus 4u.gif  koks fainas avataras biggrin.gif

maniškė dabar išvis dažnai valgo MP
*

4u.gif 4u.gif
Nuo šiandien bandysiu duoti 3 kartus per parą MP, prieš pietų miegą nedaviau.
Praeitą sav. buvau ginei parodyti kaip mano kiaušidėms sekasi,pasakė, kad apsnūdusios doh.gif bet lyg lyg viena ir bando atsigauti. Oi,greičiau jos pradėtų veikti.
QUOTE(virvė @ 2010 01 19, 22:57)
*

Oho!! Aš laabai tikiuosi per porą mėn ax.gif tongue.gif
Kaži, ką galėtų reikšti tai,kad kiekvieną dieną jaučiu maudimą pilvo apačioj, kartais paduria tai vienoj,tai kitoj pusėj g.gif
Wild Pearl
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 20, 12:44)
zindant?  blink.gif
*

o kodel ne?ir zindant galima pastoti,tik aisku vienom is karto pavyksta kitom deja ne...pas mus netyciukas isejo dar tuo metu kai intensyviai matinau dukryte(t.y.7menesiai kai suzinojau jog vel laukiuosi,)ir pasirodo tik viea karteli sirgau mms,taip kad galima pastoti ir greitai doh.gif nestumo metu dar dukryte maitinau iki metuku ir 5nestumo menesyje maitinima nutraukiau...taip kad viskas imanoma tik aisku kiekvienam organizmui skirtingai buna..mano dukrytei dabar yra 1m.4men.o suneliui 14dienu mirksiukas.gif sekmes ir turekite tikejimo mirksiukas.gif
Neraitė
Aš kažkaip pradedu galvot, kad nebus taip lengva pastot kaip su pirmu vaikeliu verysad.gif
Ziedlapiux
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 20, 14:22)
o kodel ne?ir zindant galima pastoti,tik aisku vienom is karto pavyksta kitom deja ne...pas mus netyciukas isejo dar tuo metu kai intensyviai matinau dukryte(t.y.7menesiai kai suzinojau jog vel laukiuosi,)ir pasirodo tik viea karteli sirgau mms,taip kad galima pastoti ir greitai  doh.gif nestumo metu dar dukryte maitinau iki metuku ir 5nestumo menesyje maitinima nutraukiau...taip kad viskas imanoma tik aisku kiekvienam organizmui skirtingai buna..mano dukrytei dabar yra 1m.4men.o suneliui 14dienu  mirksiukas.gif sekmes ir turekite tikejimo  mirksiukas.gif
*

sveikinu su sunelio gimimu wub.gif wub.gif wub.gif

as su sunum greit pastojau, tad pradejamanyt gal zindymas trukdo pastot g.gif

vitoria, , man ir taip buna. g.gif
virvė
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 01 20, 12:44)
zindant?  blink.gif
*

ne, ir nežindant. tik 10% pastoja iš pirmo ciklo, o dar daugybė laukia ne mėnesį ir ne du. seniai dalyvauju planuojančių plepaluose, tai pastojimas vos užsimanius man panašiau į retas išimtis nei normą. mums pirmoji pavyko tik iš 15to ciklo doh.gif bet sulaukėm ax.gif tai dabar nežadu panikuot. o ir laikas nespaudžia biggrin.gif
Vijoka
Mielosios, ar geriate folinę rūgštį? Aš buvau nepabaigusi, tai išsitraukiau smile.gif
Jau pradedu kliedėti, noriu mažiau galvoti apie nestuke.gif bet kad neišeina, naktimis pradedu sapnuoti arba kad mmm prasidėjo, va, šiąnakt sapnavau, kad berniukas gimė blush2.gif
O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau nestuke.gif Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję 4u.gif
Lokiukas
QUOTE(virvė @ 2010 01 20, 23:21)
ne, ir nežindant. tik 10% pastoja iš pirmo ciklo, o dar daugybė laukia ne mėnesį ir ne du. seniai dalyvauju planuojančių plepaluose, tai pastojimas vos užsimanius man panašiau į retas išimtis nei normą. mums pirmoji pavyko tik iš 15to ciklo doh.gif  bet sulaukėm ax.gif tai dabar nežadu panikuot. o ir laikas nespaudžia biggrin.gif
*

mes kai pradejom planuoti, pastojau greit, antra cikla, nors nemazai pazystamu laukia metus ir ilgiau... verysad.gif

QUOTE(Vitoria @ 2010 01 22, 12:26)
Mielosios, ar geriate folinę rūgštį? Aš buvau nepabaigusi, tai išsitraukiau  smile.gif
Jau pradedu kliedėti, noriu mažiau galvoti apie  nestuke.gif bet kad neišeina, naktimis pradedu sapnuoti arba kad mmm prasidėjo, va, šiąnakt sapnavau, kad berniukas gimė  blush2.gif
O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau  nestuke.gif Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję  4u.gif
*

...as geriu jau menesiuka foline rugsti, kai jau rimtai nusprendem, tai ir pradejau gert 4u.gif
...o del kliedejimo ir man sunku atsispirt, jau sapnavau ir gimdyma ir kudikeli antra... biggrin.gif kvest biskiuka, ale ka darysi... ax.gif

As galvoju kad jeigu nebuvo mm ir pastoji, tai gali ir velokai pastebeti, bet daznai buna, kad pienelio skonis pasikeicia, ir atsisako maziukas zysti, arba pykinti pradeda, teko skaityti apie atvejus, kad mamos suprato apie nestuma, tik pajautusios judesius, bet cia jau turbut isimtis, o ne taisykle doh.gif biggrin.gif
sticho
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 22, 12:26)
O kaip maitinančios mamos supranta, kad jau  nestuke.gif Aš turiu omeny, kad jei mmm ir nebuvo prasidėję  4u.gif

Oi man tai speneliai pasidare laaaaabai jautrus. Kai tik mazoji apsiziodavo, tai ir spirgedavau is jautrumo doh.gif o del pienelio skonio, tai net nezinau - kaip valge, tai ir toliau valgo.. tik jau as pati pradejau po truputi tuos maitinimus mazinti ax.gif
Vijoka
QUOTE(sticho @ 2010 01 24, 14:20)
Oi man tai speneliai pasidare laaaaabai jautrus. Kai tik mazoji apsiziodavo, tai ir spirgedavau is jautrumo  doh.gif  o del pienelio skonio, tai net nezinau - kaip valge, tai ir toliau valgo.. tik jau as pati pradejau po truputi tuos maitinimus mazinti  ax.gif
*

Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui, kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl g.gif
virvė
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 24, 15:48)
Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui,  kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl g.gif
*

man tai per O ilgokai maudžia. kiekvieną ciklą pastebiu.

žinau mamą, kuri antrą pastojimą pastebėjo iš augančio pilvo ne pirmą, ir ne antrą mėnesį... gimė pametinukės, žindė abi biggrin.gif

folinės nusipirkau, bet neprisimenu išgert biggrin.gif
sticho
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 24, 14:48)
Kai pastojote kiek laiko buvo jūsų leliukui,  kiek kartų per parą maitinote ir kiek kartų dabar? Aš maitinu po 3-4 k. per parą,o nuo penktadienio jaučiu labai nemalonų maudimą pilvo apačioj ir nesuprantu kodėl  g.gif

Kai pastojau - mano mazajai buvo 9 menesiukai.. kadangi kosiu nelabai valge, tai maitinau pilnu pajegumu - kas 2-3val. O dabar duodu pienuko pries pietu, pavakariu miegucius ir zinoma nakti ( o nakti bunda 4-5 kartus doh.gif )
O del pilvo maudimo, tai ziurekit ziurekit - nes as pas gine ir nulekiau, nes vakarais baisiai mausdavo pilva biggrin.gif
virvė
QUOTE(sticho @ 2010 01 26, 13:08)
Kai pastojau - mano mazajai buvo 9 menesiukai.. kadangi kosiu nelabai valge, tai maitinau pilnu pajegumu - kas 2-3val. O dabar duodu pienuko pries pietu, pavakariu miegucius ir zinoma nakti ( o nakti bunda 4-5 kartus  doh.gif )
O del pilvo maudimo, tai ziurekit ziurekit - nes as pas gine ir nulekiau, nes vakarais baisiai mausdavo pilva  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif et, gerai būtų...
Vijoka
Praėjo pilvo maudimas, mmm ir dviejų juostelių taip pat schmoll.gif Nuo šiandien vėl sumažinau MP, palieku po 2 kart per parą, vaikas varinėja iš paskos ir barasi blink.gif
Gal verta nusipirkti vaisingų dienų testą? Veiksmingas? Nebežinau ko ir besigriebti g.gif
Lokiukas
Labukas smile.gif
Ziuriu apie pilvo maudimus snekat, tai as jauciu toki nemalonu pilvo maudima per O.
Ovuliacijos testukai irgi rode, kad vaisingos dienos... Nors sunku juos man vertint kol kas, dar tik pirma cikla bandau... galiu ir klyst doh.gif g.gif Zodziu, pleciam gandru gaudymo arsenala lotuliukas.gif

O dabar kol kas nelaukiu mm vasario 2 d. Kas jungiasi? biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
virvė
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 28, 19:08)
O dabar kol kas nelaukiu mm vasario 2 d. Kas jungiasi? biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aš nuo vasario 5tos doh.gif
Neraitė
QUOTE(Lokiukas @ 2010 01 28, 19:08)
O dabar kol kas nelaukiu mm vasario 2 d. Kas jungiasi? biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Labas rytas mamytės 4u.gif
Aš nelaukiu mmm nuo vasario 9 d. smile.gif
Vijoka
Linkiu visoms nesulaukti mm 4u.gif 4u.gif
Man kai praėjo pilvo maudimas, tai viskas kaip ir po senovei, ramu, nieko nejaučiu. Po kelių savaičių vėl bandysiu eiti pas ginę, kaip tik bus citologinio atsakymas, gal ir exo padarytų blush2.gif
Mes laikinai sustabdėm smileysex.gif nes man ant lūpos kampo herpe išlindo unsure.gif
virvė
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif schmoll.gif
Lokiukas
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15)
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif  schmoll.gif
*

Uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As irgi pradedu galvot, kad nesuderinama, nes testas neigiamas, mm nera... verysad.gif uzknisa... kazin kiek cia dabar veluos g.gif

Pilva jau trecia diena maudzia, ankciau tik diena pries mm mausdavo g.gif
Varikė
Sveikos,

aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko. O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom.
Vijoka
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15)
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif  schmoll.gif
*

4u.gif 4u.gif Jums.
O negali būti, kaip čia gražiau pasakius, psichologinės bėdos? Per daug apie tai galvojate? Bet kaip gi negalvoti,jei vaikelio norisi doh.gif
Aš pradedu manyti, kad mmm neatsirastų jei ir visiškai nutraukčiau maitinimą doh.gif

QUOTE(Rivatakė @ 2010 02 02, 11:26)
Sveikos,

aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko.  O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom.
*

Sveikinimai 4u.gif
Aš naktinius maitinus prieš mėnesį nutraukiau ir jau kaip savaitė maitinu tik 2 kartus per parą. Nei mmm, nei II unsure.gif Nesinori visiškai nutraukti maitinimo, kad pastotau. Nežinau, kokios dar turi būti išlygos g.gif
Vijoka
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!! clap.gif clap.gif
Lokiukas
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 13:29)
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  clap.gif  clap.gif
*

4u.gif

...as vis dar laukiu g.gif

Vijoka
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 14:09)
4u.gif

...as vis dar laukiu  g.gif
*

Tai išvis smagu mirksiukas.gif
virvė
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 14:29)
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  clap.gif  clap.gif
*

bigsmile.gif
aš irgi
Neraitė
O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus g.gif
Lokiukas
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 03, 15:21)
O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus  g.gif
*

man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu g.gif o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal... nestuke.gif
Vijoka
QUOTE(virvė @ 2010 02 03, 15:14)
bigsmile.gif
aš irgi
*

Jums neturėjo ateiti mmm verysad.gif O aš džiaugiuosi,kad mano organizmas dirbti pradėjo ax.gif
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 16:46)
man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu  g.gif  o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal...  nestuke.gif
*

lauksime gerų žinių 4u.gif
maado09
Sveikos,
as jau senokai tarp tu planuojanciu ir maitinanciu...ir nieko schmoll.gif . mmm kas antra men blink.gif viena men normaliai sergu,kt men tik teplioja ir taip nuo lapricio men.. ir testas vis neigiamas blush2.gif ,maitinu 2 kartus,ryte ir vakare pries miega,pilva daznai maudzia.. o su pirmu leliuku pastojau is pirmo ciklo .. Tai planavimas ir zindymas kiekvienai yra individualiai.
Bet mes ranku nenuleidziam mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ,viens kitu su vyru dziaugiames 4u.gif ..

Turiu dar klausimėlį ,o folio rūgštį gert galima mums maitinančiom blush2.gif ,ir man reikia pradėti smile.gif

Sveikinu maitinančias ir jau pastojusias drinks_cheers.gif thumbup.gif
Sekmės maitinančioms ir planuojančios mamytėms nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Lokiukas
QUOTE(maado09 @ 2010 02 05, 13:13)
Turiu dar klausimėlį ,o folio rūgštį gert galima mums maitinančiom blush2.gif ,ir man reikia pradėti smile.gif

*

folio rugstis reikalinga tiek busimai nestukei, tiek zindyvei, kiek teko skaityti, taigi drasiai galima gert 4u.gif

Dar del mm ciklo norejau mamyciu paklaust... ax.gif kai atsinaujino mm, labai buvo nereguliarus ciklas, ar plius minus kelios dienos. Galvoju, kodel cia dabar tu mm nera, jeigu tarkim neesu nescia, tai kiek maksimaliai gali veluoti mm? pasidalinkit patirtim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandysiu ryte darytis dar karta testuka, nusipirkau viola, tipo labai jau jautrus, ziuresiu ka jis man parodys biggrin.gif
Nes jeigu nei mm, nei testas nieko nerodo, tai jau gal verta pas gyd. nueit... g.gif
Pasimetus esu vienu zodziu blush2.gif
maado09
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 06, 01:03)
folio rugstis reikalinga tiek busimai nestukei, tiek zindyvei, kiek teko skaityti, taigi drasiai galima gert  4u.gif

Dar del mm ciklo norejau mamyciu paklaust...  ax.gif  kai atsinaujino mm, labai buvo nereguliarus ciklas, ar plius minus kelios dienos. Galvoju, kodel cia dabar tu mm nera, jeigu tarkim neesu nescia, tai kiek maksimaliai gali veluoti mm? pasidalinkit patirtim  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bandysiu ryte darytis dar karta testuka, nusipirkau viola, tipo labai jau jautrus, ziuresiu ka jis man parodys  biggrin.gif
Nes jeigu nei mm, nei testas nieko nerodo, tai jau gal verta pas gyd. nueit...  g.gif
Pasimetus esu vienu zodziu blush2.gif
*

Aciu ,reiks pradet gerti folio rugsti thumbup.gif .
O del mmm ,man asmeniskai(ir kelioms mano draugems) kol maitinu nereguliarios..(nors visad buvo kas 28d.),dabar po 32d pasirodo normalios(3-4d),kt men po 32d tik teplioja (1d) ir vel po 32d.normalios(jau 4 men taip)..

Na labiausia linkiu tau teigiamo testo nestuke.gif drinks_cheers.gif
Lokiukas
QUOTE(maado09 @ 2010 02 06, 10:30)
Aciu ,reiks pradet gerti folio rugsti thumbup.gif .
O del mmm ,man asmeniskai(ir kelioms mano draugems) kol maitinu nereguliarios..(nors visad buvo kas 28d.),dabar po 32d pasirodo normalios(3-4d),kt men po 32d tik teplioja (1d) ir vel po 32d.normalios(jau 4 men taip)..

Na labiausia  linkiu tau teigiamo testo  nestuke.gif  drinks_cheers.gif
*

4u.gif dekui, kad pasidalini patirtim 4u.gif

O testas siandien ryte tai neigiamas verysad.gif Jokio vaiduokliuko ne kvapo... verysad.gif
Nieko jau nesuprantu. Pries tai mm prasidejo gruodzio 31 d., tai buvo pirmos mm po gimdymo. Tai jeigu ciklas tarkim pailgejes iki 31-32 d, tai mm turejo prasidet vasario 2-4 d. Tai siandien jau 38 ciklo diena g.gif blink.gif
Nepailges gal ciklas nuo 30 d. iki 40 d., nors aisku visko buna doh.gif
O as taip dziaugiaus, kad pagaliau mm prasidejo, galvoju, jau realesnis tas planavimas tampa, o dabar blink.gif se kad nori... doh.gif

Na ka gi, laukiu toliau - teigiamo NT arba mm, jau bet kuris mane nudziugintu lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.