Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Crocs avalynė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stebuklelis
Prireike Jusu patarimo, o temos tokios neradau g.gif Nupirkom dukrytei zieminius crocsiukus is parduotuves, mokejom 160 Lt. Pirmas 3 dienas neatsidziaugem batukais ir mes ir mazyle ax.gif O siandien is lauko grizom slapiom kojytem doh.gif Taip ir nesuprantam ar batukai nekokybiski ir leisti pradejo, ar tiesiog jie netikri ir pradejo kauptis kondesatas? Gal galit ka patarti? ar yra taip nutike?
vilmusis
Manau, priklauso nuo to, kiek koja linkusi prakaituoti. Man su moteriškai Nadia žieminiais po kiek laiko pradėjo koja prakaituoti ir prasmirdo baisiai, tai aš kas savaitę kišu į skalbyklę.
Pirkau iš JAV.
Mon Amour
Mūsų mergytė koja nelinkusi prakaituot (odiniuose ar medžiaginiuose batukuose), o buvom nupirkę originalius vasarai crocs ir juose labai prakaitavo blink.gif Nors pagal visus aprašymus, tai juose neturėtų prakaituot...pvz. vyro koja irgi neprakaituoja, o crocs'uose (originaliuose) prakaituoja.
Stebuklelis
matyt ne musu batai crocs;ai schmoll.gif gaila nezmoniskai.....
aula
keista g.gif
Mano vaikinukas vaiksto nuo vasaros, na dabar tai namuose vietoj tapkuciu - neprakaituoja schmoll.gif
^Braškytė^
vasara tai tik su jais ir lakste ,patiko ax.gif
Stebuklelis
patikti ir mums jie labai patiko. mazyle pirma diena po namucius su jais laikste smile.gif Bandysim spresti problema su vilnoniais padukais smile.gif gal taip neprakaituos kojyte g.gif Aciu visoms uz patarimus!
Benita
QUOTE(Mon Amour @ 2009 11 13, 09:29)
Mūsų mergytė koja nelinkusi prakaituot (odiniuose ar medžiaginiuose batukuose), o buvom nupirkę originalius vasarai crocs ir juose labai prakaitavo  blink.gif
*

Maniskiui atvirksciai - crocs'uose kojos visai neprakaitavo (ir su kojine, ir be). Visa vasara pralakste, kita vasara taip pat pirksiu biggrin.gif
laumike
Pasisakysiu ir as. Pati nesioju tiek namie, tiek vasara lauke. Neprakaituoja 4u.gif Atsidziaugt negaliu. Ir dukryte visa vasara, o dabar ir darzely ir namie, ir kitai vasarai jau parsiruosem 4u.gif Niekada nebuvo sudrekus kojyte, niekada nesuprakaituoja. esu labai patenkinta. O del zieminiu tikrai nezinau blink.gif . Gali buti kad uzdaruose ir prakaituoja, nes musu visi turimi su skylutem, tai gal uztai taip gerai ir yra 4u.gif Nes sesuo pirkosi sau be jokiu skyliu, tai jai vasara, kai silta tikrai prakaituodavo labai blush2.gif
Rucelie
kątik nupirkau abiems vaikams Crocs žieminukus - neatsidžiaugiam thumbup.gif lengvi kaip pūkas, neperšlampami, kojelės neprakaituoja...tiesa nėra labai šilti, bet dabartinei pliurzei kaip tik, o kai bus šalčiau įmausiu vilnonę kojinelę ax.gif svarbiausia kad vaikams nesunku nešti kojas su batais, ne taip kaip dauguma įprastinių klambokų, kur vaikas vos pakelia...
Stebuklelis
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 19, 14:41)
kątik nupirkau abiems vaikams Crocs žieminukus - neatsidžiaugiam  thumbup.gif lengvi kaip pūkas, neperšlampami, kojelės neprakaituoja...tiesa nėra labai šilti, bet dabartinei pliurzei kaip tik, o kai bus šalčiau įmausiu vilnonę kojinelę  ax.gif svarbiausia kad vaikams nesunku nešti kojas su batais, ne taip kaip dauguma įprastinių klambokų, kur vaikas vos pakelia...
*

Skaitau ir baltai pavydziu Jums blush2.gif man jie irgi nerealus! Isbandem visas kojinytes imanomas, bet su visom slapios kojytes unsure.gif Dziaugiuosiu uz jus!
Rucelie
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 11 19, 15:51)
Skaitau ir baltai pavydziu Jums  blush2.gif  man jie irgi nerealus! Isbandem visas kojinytes imanomas, bet su visom slapios kojytes  unsure.gif Dziaugiuosiu uz jus!
*

gal per šiltai apauni?nes tokiam orui kaip dabar aš aunu tik pėdkelnę, daugiau nieko. gal suprakaituoja nes perkaista?
Stebuklelis
Mes ir einam tik su pedkelnem, nesiojam skinijos pedkelnes g.gif
erikiuxxx
QUOTE(vilmusis @ 2009 11 13, 07:51)
Manau, priklauso nuo to, kiek koja linkusi prakaituoti. Man su moteriškai Nadia žieminiais po kiek laiko pradėjo koja prakaituoti ir prasmirdo baisiai, tai aš kas savaitę kišu į skalbyklę.
Pirkau iš JAV.
*

ir nusipirkau moteriškus Nadia žieminukus tai gerai nesiojasi ir neprakaitoja thumbup.gif
Grafaite
na kadangi nerandu kur yra sitam puslapi avalynes pardavimas o radau merginu diskusija kuriom patinka croksai, tai rasau gal susidomesit gavau juos dovanu nors man jie labai nepatinka. tai parduodu uz 90lt nors parduotuvej ju kaina 143lt. spalva spalva. smile.gif jei susidomejot rasykite i az atsiusiu foto
LEGRO
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia verysad.gif o siaip tai ir per salcius labai silta thumbup.gif
delice
vakar nusipirkau crocsus akropolyje ir visa dziugi siandien namie juos aveti pradejau, bet nezinau kas yra, kojos baisiai prakaituoja juose!
nors anksciau niekad nepastebejau kad prakaituotu tapkese... batai su skylutemis, todel maniau kad turetu gerai vedintis, bet... buvau be kojiniu, dabar bandysiu aveti su plonom kojinem ir ziureti kaip bus. unsure.gif
o ka daryti jei vistiek prakaituos baisiai?... verysad.gif
batukai tokie.. http://www.crocs.com/crocs-crocband/11016,...=women-footwear
gladiole
Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku.
Jelenka1
Sveikutes, gal zinot per kokia tarpininke galima uzsakyti is crocs.co.uk? g.gif Niekaip nerandu, nei pas viena neparasyta kad uzsako is sito puslapio g.gif
~MILENA~
as visada buvou pries schmoll.gif , bet kada pamaciau fainus crocsiukus maziukui tai is karto nupirkau, ir vakar dar uzsakiau ir dukrai. biggrin.gif
Astulka*
Galvoju uzsakyti savo berniukui, o kaip su dydziais? Jei tarkim nesioja 27 dydi batuku, koki dydi reiktu rinktis? blush2.gif
Subjektyvi
QUOTE(gladiole @ 2010 02 09, 21:01)
Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku.
*

Trina kojas, nes tokie batai neprisitaiko prie individualios pėdos formos, kaip prisitaiko odiniai. Odinius dar gali ištempti pagal save, jie apgula pėdą. Mada yra mada, bet dar nereiškia, kad visiems tai tinka.
Darmin
QUOTE(Astulka* @ 2010 02 21, 16:31)
Galvoju uzsakyti savo berniukui, o kaip su dydziais? Jei tarkim nesioja 27 dydi batuku, koki dydi reiktu rinktis? blush2.gif
*

C10-11 smile.gif
MaGre
mamtyes, gal kuri turit tokius ar panasius batukus vaikisko 9 dydzio (musu butu kazkur 26) , gal galetumete pamatuoti vidpaduko ilgi cm, labai labai reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
TheSweetest
musu kojyte prakaituoja ar tapkytes su skylutem ar be ju, tai man tie croksai nepatinka,net galiu pasakyti labai prakaituoja,nors ji maunasi,bet man nepatinka:( bandysiu vasara pati nusipirkti ir paziuresiu,bet vaikui nebepirksiu!
MaGre
mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(Mytee @ 2010 03 09, 14:18)
mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka  ax.gif
*

mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie doh.gif

man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta
laumike
Musu visa seimyna taip pat nesioja crocsus, ir namie ir lauke vasara, kojom thumbup.gif neprakaituoja, netrina ir isvis geris wub.gif Dukra jokiu kitu batu ir nesidetu, jei butu galima mirksiukas.gif o kas svarbiausia kojytes visada sausos 4u.gif
Ledo karalienė
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 11 19, 15:51)
Skaitau ir baltai pavydziu Jums  blush2.gif  man jie irgi nerealus! Isbandem visas kojinytes imanomas, bet su visom slapios kojytes  unsure.gif Dziaugiuosiu uz jus!
*

QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 11:27)
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia verysad.gif o siaip tai ir per salcius labai silta  thumbup.gif
*

QUOTE(gladiole @ 2010 02 09, 21:01)
*

Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom verysad.gif As ir nesuprantu koddel blink.gif Galvojau, kad gal per siule praleidzia, kai per balas brenda. Bet kelias dienas grieztai ziurejau, kad i kokia bala neiliptu,vistiek slapios kojos. blink.gif Ir su vilnonem kojinem buvo ir vienom pedkelnem- tas pats. O jau galvojau, kad nereiks sitam sezonui cebatuku pirkti blink.gif Nesamone kazkokia
erikiuxxx
QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 03 15, 11:42)
Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom verysad.gif  As ir nesuprantu koddel blink.gif  Galvojau, kad gal per siule praleidzia, kai per balas brenda. Bet kelias dienas grieztai ziurejau, kad i kokia bala neiliptu,vistiek slapios kojos. blink.gif  Ir su vilnonem kojinem buvo ir vienom pedkelnem- tas pats. O jau galvojau, kad nereiks sitam sezonui cebatuku pirkti blink.gif  Nesamone kazkokia
*

doh.gif
jo
as jau ne pirm akarta girdziu,kad su zieminiai nekas
galvoju,aciu dievui,kad kai reikejo Akropoly nebuvo musu dydzio biggrin.gif
Kristiniux
QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 12:27)
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia verysad.gif o siaip tai ir per salcius labai silta  thumbup.gif
*

man nadia kažkodėl ir susirenka kondensatas pirštų galuose doh.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:32)
1. mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie  doh.gif

2. man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta
*

1. gerai kad paskaičiau, kaip tik ruošiausi užsakinėt vaikui.
2. cayman modelį nešioju namie vietoj šlepečių, negaliu atsidžiaugt, neprakaituoja thumbup.gif
Mamyte_34
[quote=erikiuxxx,2010 03 09, 15:32]
mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie doh.gif

Mano vaikui irgi vasarą iki pūslių pritrynė, o man buvo gerai. O žiemą nekiltų mintis nešioti smile.gif
vitalija.vilke
Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius.
Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus.
erikiuxxx
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 27, 17:01)
Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius.
Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus.
*

mano mazajam ,kaip tik nerealiai patinka doh.gif nors as labiau uz basutes
Leonilė
vaikui nepirkčiau schmoll.gif
Erszebeth
Nuo kokio amžiaus vaikams perkate Crocs'us? Ar nešioja Crocs'us metinukai? Dydžių, mačiau, yra, bet ant nekrenta nuo kojos, ar mažam vaikui patogu? Galvoju apie tokį basučių variantą, bet ir abejoju g.gif
ciuke
ir as kaip tik ketinau vaiki pirkti.

kodel crocsams niekada nebuna nuolaidu, man labai idomu g.gif
Jofky
Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju doh.gif . Bet man keista kad jie labai jau platūs doh.gif Net mano pėdai per platūs, o ką jau apie vaiko kalbėt g.gif Kažin ar tai ir tūri būt? Dabar niekaip neapsisprendžiu ar keisti į vieną dydį mažesnius ar išvis gražint g.gif
zhyi
Sveikos,
Ka daryti kad kojos neprakaituotu su crocs'ais? Turiu stai siuos..
user posted image
dre
blink.gif noriu croksiukus pirkti savo maziukui, g.gif dabar cia tiek neigiamos nuomones prisiskaiciau.Net nebezinau ar pirkti biggrin.gif .
putlute
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios blink.gif
Erszebeth
QUOTE(dre @ 2010 05 07, 21:45)
blink.gif  noriu croksiukus pirkti savo maziukui, g.gif dabar cia tiek neigiamos nuomones  prisiskaiciau.Net nebezinau ar pirkti  biggrin.gif .
*

Jeigu norit, tai ir pirkit, kokia gali būti kalba? Aš prieš porą dienų savo mergai (1 m. 4 mėn.) nupirkau, dar ir porą papuošimų, tai laksto po namus patenkinta. Patogūs, nekrenta nuo kojos, jei ir kažkur ropščiasi, kaip galima įsivaizduoti. Bus vasarai po šlapią žolę lakstyti. Tik jeigu pirksit, jokiu būdu nedarykit to be vaiko ar internetu. Tokiems mažiukams būtina matuotis, kad tikrai būtų patogu.

QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21)
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau  juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios  blink.gif
*

Na ir kokios tos kainos, kad blink darote? Mano mažosios basutės kainavo apie 130, kedukai irgi panašiai, kitos basutės apie 100. Crocsai šiuo metu pigiausi turimi batai. Įdomu, ką ir už kiek jūs ten aunate savo vaikams, kad dėl Crocsų kainos verčiate akis?
Aniox
mano mergytes su nadia prakaituoja..su mamunth ne...
Maniakė*
Net neprakaituoja thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Iriska
QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21)
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau  juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios  blink.gif
*

Pirkit ne LT bigsmile.gif USA kainos bina juokingos. Tarkim NADIA batams buvo akcija 9.99usd na iki LT uz 60lt atkeliaus, o pas mus blink.gif

QUOTE(Aniox @ 2010 05 13, 18:03)
mano mergytes su nadia prakaituoja..su mamunth ne...
*

As su NADIA atvaiksciojau per visa slapdriba ir super, o mamuthus namie nesiojau ir prakaituoja. TAi nesuprasi.

O kas liecia maziukus visai, tai geriau man kazkaip ortopediniai batukai, o crocs kur prie vandens begioti. g.gif
lo-lo
Nors pas mus Crocs jau ne naujiena, bet man vistiek jie neprilipo schmoll.gif nepatinka ir viskas. Nei vaikams nei sau nepirkau 4u.gif
ATrim
QUOTE(Jofky @ 2010 04 16, 17:07)
Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju  doh.gif . Bet man keista kad jie labai jau platūs  doh.gif  Net mano pėdai per platūs, o ką jau apie vaiko kalbėt  g.gif  Kažin ar tai ir tūri būt? Dabar niekaip neapsisprendžiu ar keisti į vieną dydį mažesnius ar išvis gražint  g.gif
*

Dabar yra pasiūla platesnių ir siauresnių modelių. Šiandien dukrai nupirkau, išsimatavom, tad galiu pasakyti, kad electro, crocsband (berods taip) yra visai neplatūs smile.gif
Vanilė
O mums patogūs crocs ir einant į lauką mielai dedasi,jei liepiu apsiauti batukus,tai sako noriu autis "froks" biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Iriska @ 2010 05 18, 22:08)
O kas liecia maziukus visai, tai geriau man kazkaip ortopediniai batukai, o crocs kur prie vandens begioti. g.gif
*

O argi crocsai būtų vieninteliai to vaiko batukai? doh.gif Ortopediniai reikalingi, be abejo, bet ir crocsai nepamaišys biggrin.gif Mano dukrytei 1 m. ir 4 mėn., kaip tik vakar buvo prilyta, šlapia žolė, šlapias smėlis, tai į lauką avėmės crocsus. Su guminiais botais būtų per karšta, o odiniai batukai, basutės būtų permirkę.
karosimi
sveikutes ,o man su olivia irgi prakaituoja
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.