Prireike Jusu patarimo, o temos tokios neradau
Manau, priklauso nuo to, kiek koja linkusi prakaituoti. Man su moteriškai Nadia žieminiais po kiek laiko pradėjo koja prakaituoti ir prasmirdo baisiai, tai aš kas savaitę kišu į skalbyklę.
Pirkau iš JAV.
Mūsų mergytė koja nelinkusi prakaituot (odiniuose ar medžiaginiuose batukuose), o buvom nupirkę originalius vasarai crocs ir juose labai prakaitavo
matyt ne musu batai crocs;ai
keista
Mano vaikinukas vaiksto nuo vasaros, na dabar tai namuose vietoj tapkuciu - neprakaituoja
vasara tai tik su jais ir lakste ,patiko
patikti ir mums jie labai patiko. mazyle pirma diena po namucius su jais laikste
QUOTE(Mon Amour @ 2009 11 13, 09:29) Mūsų mergytė koja nelinkusi prakaituot (odiniuose ar medžiaginiuose batukuose), o buvom nupirkę originalius vasarai crocs ir juose labai prakaitavo Maniskiui atvirksciai - crocs'uose kojos visai neprakaitavo (ir su kojine, ir be). Visa vasara pralakste, kita vasara taip pat pirksiu
Pasisakysiu ir as. Pati nesioju tiek namie, tiek vasara lauke. Neprakaituoja
kątik nupirkau abiems vaikams Crocs žieminukus - neatsidžiaugiam
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 19, 14:41) kątik nupirkau abiems vaikams Crocs žieminukus - neatsidžiaugiam Skaitau ir baltai pavydziu Jums
Mes ir einam tik su pedkelnem, nesiojam skinijos pedkelnes
QUOTE(vilmusis @ 2009 11 13, 07:51) Manau, priklauso nuo to, kiek koja linkusi prakaituoti. Man su moteriškai Nadia žieminiais po kiek laiko pradėjo koja prakaituoti ir prasmirdo baisiai, tai aš kas savaitę kišu į skalbyklę. Pirkau iš JAV. ir nusipirkau moteriškus Nadia žieminukus tai gerai nesiojasi ir neprakaitoja
na kadangi nerandu kur yra sitam puslapi avalynes pardavimas o radau merginu diskusija kuriom patinka croksai, tai rasau gal susidomesit gavau juos dovanu nors man jie labai nepatinka. tai parduodu uz 90lt nors parduotuvej ju kaina 143lt. spalva spalva.
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia
vakar nusipirkau crocsus akropolyje ir visa dziugi siandien namie juos aveti pradejau, bet nezinau kas yra, kojos baisiai prakaituoja juose!
nors anksciau niekad nepastebejau kad prakaituotu tapkese... batai su skylutemis, todel maniau kad turetu gerai vedintis, bet... buvau be kojiniu, dabar bandysiu aveti su plonom kojinem ir ziureti kaip bus. unsure.gif o ka daryti jei vistiek prakaituos baisiai?... verysad.gif batukai tokie.. http://www.crocs.com/crocs-crocband/11016,...=women-footwear
Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku.
Sveikutes, gal zinot per kokia tarpininke galima uzsakyti is crocs.co.uk?
as visada buvou pries
Galvoju uzsakyti savo berniukui, o kaip su dydziais? Jei tarkim nesioja 27 dydi batuku, koki dydi reiktu rinktis?
QUOTE(gladiole @ 2010 02 09, 21:01) Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku. Trina kojas, nes tokie batai neprisitaiko prie individualios pėdos formos, kaip prisitaiko odiniai. Odinius dar gali ištempti pagal save, jie apgula pėdą. Mada yra mada, bet dar nereiškia, kad visiems tai tinka.
mamtyes, gal kuri turit tokius ar panasius batukus vaikisko 9 dydzio (musu butu kazkur 26) , gal galetumete pamatuoti vidpaduko ilgi cm, labai labai reikia
musu kojyte prakaituoja ar tapkytes su skylutem ar be ju, tai man tie croksai nepatinka,net galiu pasakyti labai prakaituoja,nors ji maunasi,bet man nepatinka:( bandysiu vasara pati nusipirkti ir paziuresiu,bet vaikui nebepirksiu!
mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka
QUOTE(Mytee @ 2010 03 09, 14:18) mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka mano vaikui prakaitavo o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta
Musu visa seimyna taip pat nesioja crocsus, ir namie ir lauke vasara, kojom
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 11 19, 15:51) Skaitau ir baltai pavydziu Jums QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 11:27) QUOTE(gladiole @ 2010 02 09, 21:01) Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku. Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 03 15, 11:42) Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom jo as jau ne pirm akarta girdziu,kad su zieminiai nekas galvoju,aciu dievui,kad kai reikejo Akropoly nebuvo musu dydzio QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 12:27) man nadia kažkodėl ir susirenka kondensatas pirštų galuose QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:32) 1. mano vaikui prakaitavo o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie 2. man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta 1. gerai kad paskaičiau, kaip tik ruošiausi užsakinėt vaikui. 2. cayman modelį nešioju namie vietoj šlepečių, negaliu atsidžiaugt, neprakaituoja
[quote=erikiuxxx,2010 03 09, 15:32]
mano vaikui prakaitavo o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie Mano vaikui irgi vasarą iki pūslių pritrynė, o man buvo gerai. O žiemą nekiltų mintis nešioti
Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius.
Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus. QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 27, 17:01) Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius. Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus. mano mazajam ,kaip tik nerealiai patinka
vaikui nepirkčiau
Nuo kokio amžiaus vaikams perkate Crocs'us? Ar nešioja Crocs'us metinukai? Dydžių, mačiau, yra, bet ant nekrenta nuo kojos, ar mažam vaikui patogu? Galvoju apie tokį basučių variantą, bet ir abejoju
ir as kaip tik ketinau vaiki pirkti.
kodel crocsams niekada nebuna nuolaidu, man labai idomu
Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju
Sveikos,
Ka daryti kad kojos neprakaituotu su crocs'ais? Turiu stai siuos..
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios
QUOTE(dre @ 2010 05 07, 21:45) Jeigu norit, tai ir pirkit, kokia gali būti kalba? Aš prieš porą dienų savo mergai (1 m. 4 mėn.) nupirkau, dar ir porą papuošimų, tai laksto po namus patenkinta. Patogūs, nekrenta nuo kojos, jei ir kažkur ropščiasi, kaip galima įsivaizduoti. Bus vasarai po šlapią žolę lakstyti. Tik jeigu pirksit, jokiu būdu nedarykit to be vaiko ar internetu. Tokiems mažiukams būtina matuotis, kad tikrai būtų patogu. QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21) o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios Na ir kokios tos kainos, kad blink darote? Mano mažosios basutės kainavo apie 130, kedukai irgi panašiai, kitos basutės apie 100. Crocsai šiuo metu pigiausi turimi batai. Įdomu, ką ir už kiek jūs ten aunate savo vaikams, kad dėl Crocsų kainos verčiate akis?
mano mergytes su nadia prakaituoja..su mamunth ne...
Net neprakaituoja
QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21) o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios Pirkit ne LT QUOTE(Aniox @ 2010 05 13, 18:03) As su NADIA atvaiksciojau per visa slapdriba ir super, o mamuthus namie nesiojau ir prakaituoja. TAi nesuprasi. O kas liecia maziukus visai, tai geriau man kazkaip ortopediniai batukai, o crocs kur prie vandens begioti.
Nors pas mus Crocs jau ne naujiena, bet man vistiek jie neprilipo
QUOTE(Jofky @ 2010 04 16, 17:07) Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju Dabar yra pasiūla platesnių ir siauresnių modelių. Šiandien dukrai nupirkau, išsimatavom, tad galiu pasakyti, kad electro, crocsband (berods taip) yra visai neplatūs
O mums patogūs crocs ir einant į lauką mielai dedasi,jei liepiu apsiauti batukus,tai sako noriu autis "froks"
QUOTE(Iriska @ 2010 05 18, 22:08) O kas liecia maziukus visai, tai geriau man kazkaip ortopediniai batukai, o crocs kur prie vandens begioti. O argi crocsai būtų vieninteliai to vaiko batukai?
sveikutes ,o man su olivia irgi prakaituoja
|