Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Crocs avalynė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
gitulia
QUOTE(*Urtėja* @ 2011 11 04, 11:29)
mes tokiu irgi ieskom pirkti  internetu parsiustu is anglijos ar kazkur , nes sake visai kita kokybe, negu perkant LT pardese kad ir tose crocs salose, kaipp sakoma musu rinkai skirti visai prastesnes kokybes...mes savo mazei ieskon c6 tai manom atitinka 23 dydi, gal zinot kas  siuncia juos?
*

Nesamone. Vienus pirkom cia, o kadangi pasirode per dideli, kitus parsisiuntem is UK. Batai identiski.
Arnytė
Tikrai kokybė niekuo nesiskiria ar čia pikrti ar iš UK.savo sūnui siunčiausi,draugė pirko čia ir kokybė niekuo niekuo nesiskiria.Abu berniukai jau dėvi juos antrą sezoną ir viskas thumbup.gif
babania
aš kažkada LT esu pirkusi, kai dar čia buvau, o dabar vat perku UK arba IR. tai kokybės lyginti net negalima, kaip čia taip sugeba ta mūsų Lietuvėlė net crocsų š... gauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2011 11 04, 17:14)
Tikrai kokybė niekuo nesiskiria ar čia pikrti ar iš UK.savo sūnui siunčiausi,draugė pirko čia ir kokybė niekuo niekuo nesiskiria.Abu berniukai jau dėvi juos antrą sezoną ir viskas  thumbup.gif
*

ui, ne, nesutinku, arba gal dabar jau ir LT normalesnius siunčiasi, aš prieš pora metų čia pirkau 4u.gif
krilas
Jeigu surasčiau bendraminčių, trečiadienį-ketvirtadienį žadu daryti užsakymą iš www.crocs.eu

pasižiūrėkit, gal ką gero rasite, prisijunkit, su manim galite susisiekti krilas@gmail.com e-meilu arba AŽ
rrr?
Kas nors uzsakinejot is crocs.com g.gif nes visis tik is uk jama smile.gif
Ar is ten siunciantis dar uzsideda kazkokie papildomi muitai ar dar kazkokie mokesciai, kuriu as nezinau, jei surenki free shipping'a? Nes ten radau patinkanti modeliuka, kurio nera uk puslapyje wub.gif
xde
QUOTE(rrr? @ 2011 11 10, 12:32)
Kas nors uzsakinejot is crocs.com  g.gif  nes visis tik is uk jama  smile.gif
Ar is ten siunciantis dar uzsideda kazkokie papildomi muitai ar dar kazkokie mokesciai, kuriu as nezinau, jei surenki free shipping'a?

užsakinėja tik tarpininkės,perkančios iš JAV.Jų kitame puslapyje reikia ieškoti,joms mokėsite ir procentus.O šiaiP,perkant iš JAV,prekės būtų apmokestintos PVM,todėl čia niekas ir neapsiims.
*panteRa*
Laba, ar i siuos nededat vilnoniu paduku? kojele nesala ziema?
user posted image
tuticiukas
QUOTE(*panteRa* @ 2011 11 11, 10:47)
Laba, ar i siuos nededat vilnoniu paduku? kojele nesala ziema?
user posted image
*

mes siuos nesiojame dabar thumbup.gif ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai, mums jie ideali avalyne rudeni pavasary, nors dauk mamu aiskina kad ir ziema nesala kojytes netikiu nors uzmuskit, juk jie be jokio pasiltinimo, tik aulas storesnis, o aplink peda tik pamusaliukas plonas tai kur nesals kojos, o paduku papildomu as i jokius batus niekada nededu, ira normaliu batu skirtu ziemai, o lt ziemom crocsai netinkami. cia mano nuomone
*panteRa*
QUOTE(tuticiukas @ 2011 11 11, 09:09)
mes siuos nesiojame dabar  thumbup.gif  ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai,

Mes ir db droziam darziukan su jais thumbup.gif o giliai ziemai taip pat mastau, kad nelabai tinkami sie g.gif o paduka as vis delto idesiu, nebus per daug cool.gif
amliv99
Sveikos,
Jei kas planuojate pirkti is crocs.co.uk informuokite i AZ 4u.gif Prisijungciau
sol-nuska
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 22, 14:22)
Gal kas nešioja tokius, iki kokios oro tmp koja nešąla? ir kaip dydžiai, atitinka?

http://www.crocs.com/crocs-crocband-winter...-footwear-boots
*

Drauge nusipirkus, tai labai patenkinta, sake ziema vaikstau ir ne motais saltis biggrin.gif sake dar tokiu siltu batu nesa turejus smile.gif
Jofky
Maždaug prieš 2 metus pirkau vaikui vasarinius crocsus internetu iš open24.lt, ir vis PC praeidama pro crocsų prekybvietes pačiupinėju ką pas mus parduoda, nu žinot guma skiriasi kaip diena ir naktis, mano vaiko tokie švelnučiai, minkštučiai, malonus paliesti ir kojoms, o PC kažkokie grubūs ir kietoki, Ar čia tik man taip atrodo ar dar kas esat ta skirtumą pastebėje? 4u.gif
Tina*
Labukas. 4u.gif Gal kurios turit Cleo modeliuka? neapsisprendziu del dydzio.
Size chart'e nurodo tarpinius dydzius, o cia tokio nera. Tai reiktu i mazesne ar didesne puse imt?
7 - 238 mm atitinka 37,5
8 - 246 mm atitinka 38,5

Mano peda 235 mm

http://www.crocs.com/crocs-cleo/10043,defa...=282&q=cleo
Vaiduuulia
QUOTE(tuticiukas @ 2011 11 11, 12:09)
mes siuos nesiojame dabar  thumbup.gif  ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai, mums jie ideali avalyne rudeni pavasary, nors dauk mamu aiskina kad ir ziema nesala kojytes netikiu nors uzmuskit, juk jie be jokio pasiltinimo, tik aulas storesnis, o aplink peda tik pamusaliukas plonas tai kur nesals kojos, o paduku papildomu as i jokius batus niekada nededu, ira normaliu batu skirtu ziemai, o lt ziemom crocsai netinkami. cia mano nuomone
*

Mes visą praeitą žiemą nešiojome crocsiukus ir kojytė tikrai nešalo. schmoll.gif Tad labai įdomu, ar Jūsų įsitikinimas, kad šals, iš patirties ar tiesiog nuomonė net nepabandžius? g.gif
tuticiukas
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 12 13, 12:26)
Mes visą praeitą žiemą nešiojome crocsiukus ir kojytė tikrai nešalo. schmoll.gif Tad labai įdomu, ar Jūsų įsitikinimas, kad šals, iš patirties ar tiesiog nuomonė net nepabandžius? g.gif
*

as parasiau savo patirty nes nesiojam antra sezona, jei jusu vaikui kojos nesala valio, maniskiui salo, o ir kaip gali nesalti jei jie visiskai nesiltinti g.gif koks stebuklingas tas batas turetubuti, na gal koki vilnoni vidpadi det gal kiek siltesni butu
Vaiduuulia
QUOTE(tuticiukas @ 2011 12 13, 13:33)
as parasiau savo patirty nes nesiojam antra sezona, jei jusu vaikui kojos nesala valio, maniskiui salo, o ir kaip gali nesalti jei jie visiskai nesiltinti  g.gif  koks stebuklingas tas batas turetubuti, na gal koki vilnoni vidpadi det gal kiek siltesni butu
*

Jokių vidpadžių nedėjau, užmaudavau storesnė kojinę ir tiek. smile.gif
Baisa.
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 12 13, 11:38)
Jokių vidpadžių nedėjau, užmaudavau storesnė kojinę ir tiek. smile.gif
*

Dukra irgi 3 ziemas is eiles nesiojo thumbup.gif. Koja nesalo. Per didesnius salcius apmaudavau Skinijos frotines kojines.
O koja jei sala, tai batai per dideli (bent jau mums taip sake pardavejas Akropolyje). Arba kol iseina i lauka koja suprakaituoja namuose, tai tada lauke aisku, kad salta mirksiukas.gif
Tina*
QUOTE(Tina* @ 2011 12 12, 20:31)
Labukas.  4u.gif Gal kurios turit Cleo modeliuka? neapsisprendziu del dydzio.
Size chart'e nurodo tarpinius dydzius, o cia tokio nera. Tai reiktu i mazesne ar didesne puse imt? 
7 - 238 mm atitinka 37,5
8 - 246 mm atitinka 38,5

Mano peda 235 mm

http://www.crocs.com/crocs-cleo/10043,defa...=282&q=cleo
*

Pasikartoju ax.gif
Dangiuks
Dėl to šalimo nešalimo tai turbūt kiekvienam asmeniškai. Aš vaikams tai pirmą žiemą dabar pirkau, o pati jau dvi žiemas vaikštau patenkinta biggrin.gif Čia turbūt kaip ir su Ecco batais. Vieni giria juos, kiti peikia baisiausiai 4u.gif
rrr?
Beprasmiski gincai manau: sala ar nesala kojytes. Nes matyt, ir nuo kojytes priklauso. biggrin.gif Man pvz. kojos sala nors ir su kokio storio batus ir kojines uzsideciau. Sala ir viskas! Vaikas nesioja crocs gust boots (lygtai taip vadinas). bet kazkaip nepasitikiu as jais. Kai prasides minusas ir dienomis, desim columbia tikrai jau zieminius batus.
Bet cia konkreciu musu atveju. nuostabu, jei jusu vaikuciu kojytes nesala! thumbup.gif
Asta.gru
Gal kas nors tokius batukus nesiojate?
Ar silti jie, ar neslampa kojos?
Aciu smile.gif

user posted image
tuticiukas
del siltumo tai nezinau, bet perslampa, klausiau open pardavejo mirksiukas.gif
ikeja
sveiki, esu nusivylusi jais, vaikas grizta dregna koja, padukas prie pirstu slapias, o kojine tik plona dedas?
vien zo, nesiulau ju niekam.
ziwex
QUOTE(ikeja @ 2012 02 12, 22:34)
sveiki, esu nusivylusi jais, vaikas grizta dregna koja, padukas prie pirstu slapias, o kojine tik plona dedas?
vien zo, nesiulau ju niekam.
*

As irgi nusivyliau. Pirmas dvi dienas sausi buvo, paskui pradejo dregme leisti. Visiskas slamstas... doh.gif

ikeja
nesuprantu, kaip leidzia dar juos reklamuoti, kaip itin siltus, esant dideliems salciams
Jofky
QUOTE(ikeja @ 2012 02 20, 15:27)
nesuprantu, kaip leidzia dar juos reklamuoti, kaip itin siltus, esant dideliems salciams
*

O pagal jus, kas turėtu neleiti? Už antireklamą gali per nosį gaut, o ne už reklamą biggrin.gif
zuikiene.
Sveikos, anglu gerai nemoku bet vien vaizdo pakako...... kazkas ziauraus

http://www.youtube.com/watch?v=4H3zYMIl6XU...feature=related
tuticiukas
nu bet zinot, kas per mamos jei nemato kad vaikui batai netinka, juolab ir vaikai jei nepatogu atsisako autis, bent mano dvimeciui, jei batai nepatogus, ar kur biski trina neuzdesi. nesamone cia doh.gif
Varinija
QUOTE(zuikiene. @ 2012 02 24, 18:40)
Sveikos, anglu gerai nemoku bet vien vaizdo pakako...... kazkas ziauraus

Kraupokas vaizdas... doh.gif Beja,vienasyk ir mano vidurineliui galejo panasiai baigtis.Labai issigandau,nuo to laiko su croksiukais ant eskalatoriaus vaiku be prieziuros stengiuos neleisti... mirksiukas.gif
Jofky
QUOTE(Varinija @ 2012 02 24, 20:34)
Kraupokas vaizdas... doh.gif Beja,vienasyk ir mano vidurineliui galejo panasiai baigtis.Labai issigandau,nuo to laiko su croksiukais ant eskalatoriaus vaiku be prieziuros stengiuos neleisti... mirksiukas.gif
*

Supratau, kad tai vaikų nepriežiūros problema, o ne crocsų g.gif
Varinija
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:09)
Supratau, kad tai vaikų nepriežiūros problema, o ne crocsų  g.gif
*

Tai kad ne visai taip mirksiukas.gif .Pries keleta metu mano vaikui taip pat itrauke croksiuka doh.gif ,vaziuojant eskalatoriumi,aciudie,buvau salia,vaikas stovejo ramiai.Tuomet as ilgokau ieskojau informacijos ape nesaugius rubus bei avalyne,radau net rubu-,,zudiku" 20-tuka.Dabar nebepamenu visu poziciju,bet pamenu,kad tame sarase buvo ilgi paltai,placios kelnes,avalyne ,,ant spilku" ir t.t.
Jofky
QUOTE(Varinija @ 2012 02 24, 21:18)
Tai kad ne visai taip mirksiukas.gif .Pries keleta metu mano vaikui taip pat itrauke croksiuka doh.gif  ,vaziuojant eskalatoriumi,aciudie,buvau salia,vaikas stovejo ramiai.Tuomet as ilgokau ieskojau informacijos ape nesaugius rubus bei avalyne,radau net rubu-,,zudiku"  20-tuka.Dabar nebepamenu visu poziciju,bet pamenu,kad tame sarase buvo ilgi paltai,placios kelnes,avalyne ,,ant spilku" ir t.t.
*

Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty doh.gif
pilkoji28
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:03)
Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty  doh.gif
*

labai pritariu drinks_cheers.gif avi mano mažius crocsiukus kai šlapia, vasarą sode labai gerai buvo, pajūry, bet kasdienai neaunu, nors jam visai patinka.
*Svajone*
Mes naudojam juos visa šeima,bet ne kasdien.Mums tai paplūdimio šlepetės,su jomis maudomės ir nebaisūs jokie susižalojimai kojytėms smile.gif Vienu žodžiu paplūdimio avalynė smile.gif
SESIA
o mums crocsai labai tinka ir patinka -ir vasarai ir pavasariui 4u.gif
Jofky
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 23:42)
o mums crocsai labai tinka ir patinka -ir vasarai ir pavasariui 4u.gif
*

Mano vaikui irgi jie patinka, bet iškarto pastebėjau kad su jais begioti ar užsiimti kažkokiu judriu žaidimu yra pavojinga, todėl naudojama tik pagal paskirtį juos pajūryje, baseine ar sode (nes labai lengvvai nusiplauna) 4u.gif
deltadu
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:03)
Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty  doh.gif
*

Teisingai. Tai paplūdimio, sodų ir t.t. apavas. Juk mes į gatvę neinam su šlepetėm, tai kam vaikus reikia auti?Pati neturiu nė vienų, nes jie man tik kiaulių šerti atrodo tinkantys.Ypač tie crocbandai.
Jolete
QUOTE(ikeja @ 2012 02 20, 15:27)
*

Dideliems šalčiams gal ir nelabai tinka, bet iki -10 tai tikrai nešalta.
Ciocia
Turiu kalusima, ar tikrai orginalus Crocs yra tik su pilkai salotinemis etiketemis? g.gif
Jolete
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 05, 22:07)
Turiu kalusima, ar tikrai orginalus Crocs yra tik su pilkai salotinemis etiketemis?  g.gif
*

Kitokių neteko matyt schmoll.gif
Ciocia
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 09:08)
Kitokių neteko matyt  schmoll.gif
*

O man teko, siandien Crocs saleleje Megoje maciau ir zydru ir salotiniu ir ruzavu etikeciu biggrin.gif
ugnesmama
Sausio 14 d. Megoje pirkom ilgaaulius dukrai. Jai patiko ir beveik tik juos nešiojo. Prieš porą savaičių pastebėjome ant kelties kažkokį kietą guzą. Klinikose ortopedas nustatė, kad tai nuo batų, Kad nuo CROCS, aišku jis negalėjo patvirtinti, nes reikalingas tyrimas. Grąžinimo laikas baigėsi, parduotuvė aišku nepriims, bet ir pinigų gaila, o nešioti toliau jų žinoma nesiryšime. Gal kas gali ką pasiųlyti
Hopeidea
QUOTE(ugnesmama @ 2012 03 09, 15:38)
Sausio 14 d. Megoje pirkom ilgaaulius dukrai. Jai patiko ir beveik tik juos nešiojo. Prieš porą savaičių pastebėjome ant kelties kažkokį kietą guzą. Klinikose ortopedas nustatė, kad tai nuo batų, Kad nuo CROCS, aišku jis negalėjo patvirtinti, nes reikalingas tyrimas. Grąžinimo laikas baigėsi, parduotuvė aišku nepriims, bet ir pinigų gaila, o nešioti toliau jų žinoma nesiryšime. Gal kas gali ką pasiųlyti
*

O ar matosi koks nors brokas ar išskirtinumas ant pačio batuko? g.gif
ugnesmama
ne broko nėra. Pats išlinkimas netikęs
pilkoji28
norėjom ir mes savo mažiui Megoj per akciją crocsiukus nupirkt vasarai, kažkokie keisti man jie pasirodė (klumpės domino konkrečiai). Guma kažkokia ne tokia, nei turim iš UK, kieti g.gif
Ramona18
Gal galite patarti del Crocs botu, berods Jaunt modeliukas?
Ten is sonu yra tokios skylutes. Amazon atsiliepimuose zmones raso, kad nepatenkinti siais botais, nes aktyviems vaikams, kurie sokineja po balas del tu skyluciu suslampa kojines ir kelnes.
Tai kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.
tuticiukas
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 15, 10:34)
Ten is sonu yra tokios skylutes. Amazon atsiliepimuose zmones raso, kad nepatenkinti siais botais, nes aktyviems vaikams, kurie sokineja po balas del tu skyluciu suslampa kojines ir kelnes.
Tai  kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif  Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.
*

mums jie netiko ir nepatiko, nes skirti labai siaurai kojytei ir netinka aukstai kelciai, o maziuku dauguma vaiku turi sia deda, o del tu skiluciu tai, mano vaikas ir su tais senais prisemti sugeba, tai cia neesme, manau tie uztraukiami praktiskiausi
heryte
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 15, 09:34)
Tai  kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif  Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.
*

Šie botai pakankamai trumpi, bet... aukitės kokius tik norite botus, jeigu vaikas šokinės per vandenį, tai kelnės bus šlapios. Tokiems šlapiems orams yra skirtos ir spec. neperšlampančios kelnės. Man šie botai superiniai, nes labai lengvi ir juos galima autis jau ankstyvą pavasarį - koja nešąla.

Apskritai žiūriu, čia vis prieš crocs visi paskutiniai pasisakymai biggrin.gif man tai patys nuostabiausi laisvalaikio batai. Visa šeima turime ir vasarai ir žiemai. Pas mus pajūry nuolat šlapia, tai su kokias odinukais klapnojant per plirzas ir balas neįsivaizduoju nei savęs nei vaikų. Bet perku ir odinius, nes kai sausa ir šilta, crocs batuose koja prakaituoja.
Jolete
QUOTE(heryte @ 2012 03 15, 11:44)
Apskritai žiūriu, čia vis prieš crocs visi paskutiniai pasisakymai  biggrin.gif  man tai patys nuostabiausi laisvalaikio batai. Visa šeima turime ir vasarai ir žiemai. Pas mus pajūry nuolat šlapia, tai su kokias odinukais klapnojant per plirzas ir balas neįsivaizduoju nei savęs nei vaikų.  Bet perku ir odinius, nes kai sausa ir šilta, crocs batuose koja prakaituoja.
*

Aš ne prieš, man tai jie patinka. Drėgnu sezonu nėra geriau nei Crocsai.
lauriecka
Gal kas galite pasakyti kiek siu batuku vidpadis 1 youth? ax.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.