ar kas bandete,isemus kailiuka is mammoth ,nesioti juos kaip vasarinius crocs?Galbut imanoma pritaisyti prie ju dirziuka uzkulniui?
QUOTE(ATrim @ 2010 05 19, 22:34) Dabar yra pasiūla platesnių ir siauresnių modelių. Šiandien dukrai nupirkau, išsimatavom, tad galiu pasakyti, kad electro, crocsband (berods taip) yra visai neplatūs Aha,gerokai siauresni .Tik man crcsband modeliukas nelabai. Sau ir vaikams pirkau Disney crocsus,tai tie tokie sakyciau gan labai platus,bet labai patogus.Pries pora savaiciu nupirkau vaikui electro,o sau su mb baya,tik mazajai antru nepirkau. Siaip,saves neisivaizdavau zemesniu kulniuku,nei 10cm.,zemesniu ir nenesiojau,bet vat susigundziau tais crocsais.Ir ka,ir labai patenkinta,drauges ispute akis ziurejo,kad ne su aukstakulniais atmindziau Reiks ir sportinukus nupirkt rudeniui,toookiu grazuciu yra
O gal kuri bandėte sau Crocs Lady? Arba panašų elegantišką modeliuką? Gal man būtų patogu nešioti klinikoje ir lietingomis vasaros dienomis... Tik bijau, kad prakaituos, nuo to juk neapsidrausiu
As tai irgi manau, kad sie batukai tinka vasara vietoj guminiu kai karsta arba i baseina vaikscioti, nes pastoviai vaikui nesioti manau nera labai sveika.
QUOTE(meskiukass200904 @ 2010 06 17, 13:24) As tai irgi manau, kad sie batukai tinka vasara vietoj guminiu kai karsta arba i baseina vaikscioti, nes pastoviai vaikui nesioti manau nera labai sveika. Baseine jie netinka,kazkaip ant slapio pagrindo kai kada slysta,matyt kur pigesnes ,toje vietoje netinkamos,plyteles sudetos
gal kam pravers Open24.lt cekio kodas 20proc nuolaida crocsams : PAPARCIOZIEDAS2010
LABAI PATOGU VAIKAMS
sveikutes o mums croksai super ,nereik nei basuciu mes su jais ir darzelyje bunam,tikrai vaikui jie labai patogus
Maniskiui tai tik labai patiko pavadinimas "kroksai", o nesioti nemego, nebent koki pusvalanduka prie juros ir tai is jegos. Siemet net nepirkau nauju. Nors ir man nelabai patiko, pati turejau parsisiuntus, bet perleidau seseriai, nes kazkaip nepatogus jie man pasirode.
Maniske nepripazysta kitu batuku, nesioja tik crocs ir namie ir lauke
maniskis sia visa vasara su crocsais pralakste.pavasari nupirkau dvejas basutes tai vienas taip ir isaugo net neuzsidejas
Mano mažajai laaabai patinka crocsiukai
Manajam sia vasara croksiukai irgi nepamainomi buvo.Lakste visusr ir kas svarbiausia,pats galejo juos uzsideti.Basutes vasarines taip ir liko praktiskai naujos.
Dabar po namus dar su tais croksiukais vaiksto,vietoj tapkyciu,bet jau isaugti baigiam,tai teks turbut nauju dairytis.
Šiandien kaip tik ortopedo klausiau apie crocsus, nes darželyje auklėtoja neleido su crocsiukais lakstyt, nes, tipo, pėdą gadina
TAi ortopedo atsakymas buvo, sveikos pėdutės tikrai nesugadins, o jei pėdutė problematiška, tai nė ortopediniai batai stebuklo nepadarys. Akivaizdu, kad crocsai neturi nei tvirto užkulnio, nei supinatoriaus, kad ir kaip gražiai reklamose rašytų, bet sveikai pėdai, tai ir nėra būtina.
Mano vyresnelis visa vasara pralakste su ,,neoriginaliais"kroksai,net pirktos vasaros pradzioj superines basutes taip ir liko neavetos.Tad kita vasara tikrai nepagailesiu pinigeliu ir nupirksiu vyresneliui originalius kroksus.Jaunelis vos ne miegot bandydavo su kroksais lipt,nes tokie jam patogus buvo...Tad,jeigu vaikai mielai devi kroksiukus,tai jokia darzelio aukletoja neturi teises drausti aveti darzelyj kroksiukus.Juolab kad ir ortopedai neturi tvirtos nuomones...
Mano aikas aip pat dėvėjo crocsiukus,ir labai patenkintas.Net ir dabar kartais kambaryje nori juos užsimauti,bet namie norisi kad su basutėmis būtų.darelyjėe taip pat neleido avėti crocsiukų.
Darželyje crocsai, tai daugiau principinis reikalas. Tam pačiam daržely, vienoj grupėj vaiko laksto su crocsais, o vat kitoj grupėj - negalima
na cia gal ne i temute,bet pati turiu..cia Megoj mokejau 129lt, juodi klasikiniai- super..net dbr kambari vaikstau, ir baidariu plaukima atlaike, ir siaip...shopus
o va airijoj nusipirkau zalus. tik uz 8 eur, (originalius! ) jega crocsai.noriu 'cebatu'.......
Mano pana jau antra pora crocsu nesioja, labai patogi avalyne, ir jai patinka.
Pati turiu žieminius, praeitą žiemą vaikščiojau ir atsidžiaugti negalėjau, visai kojos nešalo, nors šiaip ir vasarą su vilnonėm kojinėm galėčiau vaikščiot
Vasarą mano sūnus irgi crocsų nepaleido ir dabar jei tik pamato, kambary vietoj šlepečių įsispiria. Man atrodo darželiui jie būtų labai tinkami, lengvi, lankstūs. Tik va kaip atrodys, vaikas su guminėm šlepkėm
Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super
Va tokius:
QUOTE(Zachara @ 2010 10 02, 21:16) Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super Va tokius: ![]() ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima? nes paritu metu tai sniego batai buvo nevyke o su Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 02, 23:01) ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima? nes paritu metu tai sniego batai buvo nevyke o su Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus Pardavėja aiškino, kad iki minus 20 šitie batai Viduje dėtas pašiltinimas ir medvilninis pamušalas Žodžiu, išbandysim, galėsim daugiau papasakoti QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 02, 22:01) ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima? nes paritu metu tai sniego batai buvo nevyke o su Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus Šitų vaikiškų batų viduje medvilnė. Oficialiai skelbiama, kad tinkami prie -15 laipsnių temperatūros. Cituoju: "CROCS Lietuvoje: naujieji vaikiški žieminiai Crocband Gust Boot batai viduje turi medvilninį pamušalą. Dėl stebuklingų Croslite'o savybių (netraukia šalčio, sulaiko kūno šilumą bato viduje) kojytei nebus šalta ir prie -15." Mano nuomone vaikams tik tokius reikia pirkti, kad garantuotai koja neperšlaptų. O su odiniais vis tiek rizika, jei vienus teturi, tai gali ilgokai laukti kol išdžius Pati nešiojau Nadia visą žiemą ir koja visai nešalo, nors esu išbandžius galybę brangių žieminių batų būtent dėl kojų šalimo. Tiesa, su Nadia visada nešiojau tik vilnonę kojinę. QUOTE(Zachara @ 2010 10 03, 09:22) Pardavėja aiškino, kad iki minus 20 šitie batai Viduje dėtas pašiltinimas ir medvilninis pamušalas Žodžiu, išbandysim, galėsim daugiau papasakoti lauksime atsiliepimu QUOTE(heryte @ 2010 10 03, 12:06) Šitų vaikiškų batų viduje medvilnė. Oficialiai skelbiama, kad tinkami prie -15 laipsnių temperatūros. Cituoju: "CROCS Lietuvoje: naujieji vaikiški žieminiai Crocband Gust Boot batai viduje turi medvilninį pamušalą. Dėl stebuklingų Croslite'o savybių (netraukia šalčio, sulaiko kūno šilumą bato viduje) kojytei nebus šalta ir prie -15." Mano nuomone vaikams tik tokius reikia pirkti, kad garantuotai koja neperšlaptų. O su odiniais vis tiek rizika, jei vienus teturi, tai gali ilgokai laukti kol išdžius Pati nešiojau Nadia visą žiemą ir koja visai nešalo, nors esu išbandžius galybę brangių žieminių batų būtent dėl kojų šalimo. Tiesa, su Nadia visada nešiojau tik vilnonę kojinę. na as kai ana salta ziema isbandziau Nadia,tai vaikui noras zieminius crocus pirkti atsoko .. nes su nadia salta nebuvo tik iki -7 -iki -10laipsniu, jau kai buvo tie dydeli salciai,tai pamenu i trugu uzsidejau nadia su stora kojine,tai teko gristi namo,galvojau pirstu galus teks amputuoti vaikam manau yra geresniu sniego batu, crocs labiau tinka pliusiniai temperaturai arba arti nulio,kai lauke slapias sniegas,bet tikrai ne per dydesnius salcius dydesniem salciam yra labiau pritaikyti sniego batai,kaip columbia, ar sniego batai viduje su vilna o man paciai nadia superiniai, siais metais vel nesiosiu juos siemet net bulves kasiau su Nadia QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 03, 15:54) vaikam manau yra geresniu sniego batu, crocs labiau tinka pliusiniai temperaturai arba arti nulio,kai lauke slapias sniegas,bet tikrai ne per dydesnius salcius dydesniem salciam yra labiau pritaikyti sniego batai,kaip columbia, ar sniego batai viduje su vilna o man paciai nadia superiniai, siais metais vel nesiosiu juos Pernai turėjom Columbia, šiemet crocs, tai palyginsim Nors prie didelio šalčio ilgiau užsibuvus ir su columbia kojytės būdavo vėsokos. Ten viduje irgi ne kailis, o audinys (peliuko medžiaga). Visa esmė gumoje. QUOTE(Zachara @ 2010 10 02, 21:16) Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super Va tokius: ![]() šituos aš irgi žiūrėjau, tai labai patiko turėjom pernai Columbia, tai nepasakyčiau, kad vaiko kojos būtų buvę labai šiltos QUOTE(heryte @ 2010 10 04, 10:20) Pernai turėjom Columbia, šiemet crocs, tai palyginsim Nors prie didelio šalčio ilgiau užsibuvus ir su columbia kojytės būdavo vėsokos. Ten viduje irgi ne kailis, o audinys (peliuko medžiaga). Visa esmė gumoje. as manau,kad ne tik gumoje esme QUOTE(Kesari @ 2010 10 04, 13:02) šituos aš irgi žiūrėjau, tai labai patiko turėjom pernai Columbia, tai nepasakyčiau, kad vaiko kojos būtų buvę labai šiltos oho,as galvojau su columbia neturetu salti jau tikrai nes pvz su demar batukais,tai nerealiai silta, ju viduje vilna bet is columbia tikejausi irgi labai siltu QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 04, 13:26) as manau,kad ne tik gumoje esme oho,as galvojau su columbia neturetu salti jau tikrai nes pvz su demar batukais,tai nerealiai silta, ju viduje vilna bet is columbia tikejausi irgi labai siltu aš irgi galvojau, kad bus geriau
O kaip manot, ar situ crocsiuku tas pamusaliukas issiima?
Mamytės, o jūs aunate vasarinius crocsiukus savo vaikams, jei jiems net paprastuose 100% odiniuose batukuose ar basutėse prakaituoja kojytės?
Jau kuris laikas noriu nupirkti crocsiukus bent vasarai, bet bijau, kad vaikas nebūtų amžinai šlapiomis kojomis QUOTE(heryte @ 2010 10 10, 09:54) Prisijunkite prie open24.lt ir išsiklausinėsite visko, kas jus domina. Bent jau mus labai maloniai informavo ir dydį padėjo išsirinkti. Tikriausiai teks taip ir padaryti QUOTE(magdat @ 2010 10 10, 11:53) Mamytės, o jūs aunate vasarinius crocsiukus savo vaikams, jei jiems net paprastuose 100% odiniuose batukuose ar basutėse prakaituoja kojytės? Jau kuris laikas noriu nupirkti crocsiukus bent vasarai, bet bijau, kad vaikas nebūtų amžinai šlapiomis kojomis As tai aunu, bet mes tokios problemos neturim - na susyla ta kojyte, jei per silta ir batukuose. O crocsiukai su skylutem, gal nieko, jei vasara QUOTE(Kesari @ 2010 10 04, 14:18) apziurejau vakar akropolyje,nu labai patiki tie naujieji vadinami zieminiais kas del ziemos,tai jau tikrai vaikam bus su jais salta, max iki -7 su tokiais buti lauke bet fainuoliai man jie,galvoju gal saviem paimti,kol dar ne taip salta ,faini lengvi QUOTE(magdat @ 2010 10 10, 12:53) Mamytės, o jūs aunate vasarinius crocsiukus savo vaikams, jei jiems net paprastuose 100% odiniuose batukuose ar basutėse prakaituoja kojytės? Jau kuris laikas noriu nupirkti crocsiukus bent vasarai, bet bijau, kad vaikas nebūtų amžinai šlapiomis kojomis as savajam dedavau visada su kojinaite,tai super buvo QUOTE(magdat @ 2010 10 12, 13:20) niu va, o aš mąstau, kad norėčiau crocsiukus auti ant plikos kojytės... kad būtų lengvas ir vėsus apavas karštą vasarą.. kur nors gamtoje ar kieme lankstyti... ir bijau, kad nebūtų šlapios tos basos kojytės Man kaip suaugusiam žmogui Crocsai nepatinka, bet šį pavasarį vaikui (9 m.) nupirkau, tai kitos avalynės net matyt nenorėjo, odinės basutės liko nepaliestos QUOTE(Jofky @ 2010 10 12, 15:48) Man kaip suaugusiam žmogui Crocsai nepatinka, bet šį pavasarį vaikui (9 m.) nupirkau, tai kitos avalynės net matyt nenorėjo, odinės basutės liko nepaliestos ir aš pati jais nesigundau bet va, atrodo, vaikams dėl lengvumo lakstyti būtų patogūs... tik va tas kojyčių galimas šlapumas vis dar "užtraukia rankinį " QUOTE(magdat @ 2010 10 12, 18:07) bet va, atrodo, vaikams dėl lengvumo lakstyti būtų patogūs... tik va tas kojyčių galimas šlapumas vis dar "užtraukia rankinį " Maniškiai abu visą vasarą su crocsais pralakstė, nepastebėjau kad kojytės drėktų. Kažin kaip su tais uždarais rudeniniais-žieminiais crocsais būtų QUOTE(Jofky @ 2010 10 12, 15:48) Man kaip suaugusiam žmogui Crocsai nepatinka, bet šį pavasarį vaikui (9 m.) nupirkau, tai kitos avalynės net matyt nenorėjo, odinės basutės liko nepaliestos Manoji panelė (3m) taip pat pastebėjau,kad labiausiai mėgzta croksus-tiek vasarai,tiek rudenį .Iš visų batų renkasi crocsus,nors kartais ir pagal apsirengimo stilių nelabai tinka,bet nori ir psio Beje,man taip pat crocsai l.patogus apavas QUOTE(Zachara @ 2010 10 02, 22:16) Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super Va tokius: ![]() ir man jie labai patiko, tokie lengvučiai, vakar buvau nuejus specialiai į panoramą apžiūrėti, tai pardavėjas išaiškino, kad iki -15 vaiko koja nešals su paprasta kojine, kad guma netraukia šalčio, ir viduj ta medžiaga laiko šilmumą, bei koją neprakaituos, tai manau jei vilnonę kojinę uždėt ir prie - 20 nebus šalta. asmeniškai aš kai lauke labai jau šaltą tai vaiko į lauką nevedu, o iki mašinos ir iš mašinos pilnai užteks crocsu, bet nebuvo mažū dydžiu nes greit išpirko, tai šeštadienį atveš papildyma. vasarai buvom nupirkę, dukrytei nepatiko, bet matyt buvo gal dar per mažytė, dabar po namus vien su crocsai laksto, jokių kitų šlepečių nepripažįsta. QUOTE(Bozenyte @ 2010 10 15, 08:18) ir man jie labai patiko, tokie lengvučiai, vakar buvau nuejus specialiai į panoramą apžiūrėti, tai pardavėjas išaiškino, kad iki -15 vaiko koja nešals su paprasta kojine, kad guma netraukia šalčio, ir viduj ta medžiaga laiko šilmumą, bei koją neprakaituos, tai manau jei vilnonę kojinę uždėt ir prie - 20 nebus šalta. asmeniškai aš kai lauke labai jau šaltą tai vaiko į lauką nevedu, o iki mašinos ir iš mašinos pilnai užteks crocsu, bet nebuvo mažū dydžiu nes greit išpirko, tai šeštadienį atveš papildyma. vasarai buvom nupirkę, dukrytei nepatiko, bet matyt buvo gal dar per mažytė, dabar po namus vien su crocsai laksto, jokių kitų šlepečių nepripažįsta. netikiu,kad bus silta iki -15 pati nesioju tariamus zieminius crocsus, koja nesala iki -5 max -7, bet kai dydesnis minusas,tai tikrai labai net koja sala o buvau parduotuvei,tai pardavejai irgi tikino,kad su Nadia nesala kojos iki -20 man tai sie irgi patiko,galvoju bernam nupirkti, nesios kai silciau bus,ar slabdriba QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 09:06) netikiu,kad bus silta iki -15 pati nesioju tariamus zieminius crocsus, koja nesala iki -5 max -7, bet kai dydesnis minusas,tai tikrai labai net koja sala o buvau parduotuvei,tai pardavejai irgi tikino,kad su Nadia nesala kojos iki -20 man tai sie irgi patiko,galvoju bernam nupirkti, nesios kai silciau bus,ar slabdriba Kodėl jūs įtikinėjat, kad šals. Man su Nadia visai nešąla, nors esu iš šilumą mėgstančių. Čia dar nuo žmogaus priklauso Sūnus jau dabar vaikšto su žieminiais Crocs ir koja neprakaituoja Jeigu pati prekiaujate šitokia gausybe visokiausių firmų batukų vaikams, kodėl dar svarstote apie crocs QUOTE(heryte @ 2010 10 15, 12:46) Kodėl jūs įtikinėjat, kad šals. Man su Nadia visai nešąla, nors esu iš šilumą mėgstančių. Čia dar nuo žmogaus priklauso Sūnus jau dabar vaikšto su žieminiais Crocs ir koja neprakaituoja Jeigu pati prekiaujate šitokia gausybe visokiausių firmų batukų vaikams, kodėl dar svarstote apie crocs o as ir nesakau,kad crocs yra prasti nesioju tiek as tiek vaikas tiesiog sakau,anais metais ,kai buvo salciai tokie,man ziauriai koja salo su jais.... aisku iki masinos nubegti nesusaltu,bet valanda ar dvi lauke prabuti,tai atsiprasant....brrr ten gi viduje nieko nera tik vitpadukkas... o vaikiskuose medvilninis vidus,tai logiskai mastant ,kur jau uzdeti tokius batus prie -15 bet Nadia superiniai man ,ypac,kai slabdriba ar pliurzes buvo QUOTE(jurguca @ 2010 10 17, 10:47) nusipirkom ir mes, bet turiu pastebejima, turiu devetuose pirktus vasarinius croksiukus, gamintus bosnijoj ir dabar pirkom siuos guminukus Lietuvoje, gaminti Kinijoje, labai didelis skirtumas tos gumos.kazin, kur gaminami is uzsienio parsisiusti, gal galit parasyti mamytes atsileipimus, kita karta kad zinociau, ar is tikruju Crocs Nadia pirkau prieš metus iš JAV, made in china. Paskui (per pastarąjį pusmetį) teko pirkti čia per SM Crocs Haley ir Tilda, taip pat per Lt internetinę parduotuvę vaikiškus Crocband Gust Boot (visi made in china), tai pirmieji iš USA pagaminti tikrai iš malonesnės gumos, nei pastarieji (iš kur jie buvo parsiųsti nežinau). Esu užsakius iš JAV vasarinių tapkių, tai matysim, kai gausiu, ar ir tos skirsis kokybe. Gali būti, kad visur pasikeitė ta guma. Negaliu pasakyti ar ji prastesnė, tiesiog kažkokia kietesnė.
Mamos tai ar galit pasidalinti savo patirtimi, tai su su jais sala kojos ar nea?gal kas praeitais metais pirko vaikui?noreciau nupirkti tikrai siltus vaikui batus...gal kas patars?
|