Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: daug kompleksuoju
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
stewie
net nezinau kas man darosi, jauciuosi tikra nevykele, nes bijau "kabinti" sau patinkanti klasioka, mama pyksta, jei gaunu 9, nes mokausi 10-ukais. bijau jai sakyti, jei gaunu 9 arba 8. neleidzia susitikti su drauge po pamoku, nes mano, kad nespesiu atlikti namu darbu, nors visada speju ir dar lieka daug laisvo laiko. ji slepia nuo manes modema, kad neiciau i interneta, kad tvarkyciausi, bando listi ir skaitysi mano sms ir susirasinejimo langus, kai pasakau nelisk, sako, juk zinai, kaip smalsu. pas klasioke, kuri gyvena 2 aukstais zemiau, neleidzia nakvoti, nors ji mane kviecia. pas PUSSESERE neleidzia nakvoti. namo turiu gristi butinai 9 valanda, labai retai susitariam, kad leistu pabuti pas klasioke siek tiek ilgiau.
labai noriu bendrauti su man patinkanciu klasioku, bet bijau buti isjuokta klasioku.o jo mobilaus nr neturiu, nes jis naujokas ir neduoda niekam savo nr, beja, as pati bijociau jo prasyti. daugelis mano klasiokiu yra veidmaines bei melages, ir daugybe kartu yra mane isdavusios bei iskaudinusios. prasau, padekit man atsikratyti siu kompleksu, nes jie var mane is proto cry.gif
dublis2
Paskaityk čia
ewita
Reveka, gal duok paskaityti savo mamai tai ką dabar parašysiu 4u.gif
Mano vyresnioji duktė dabar mokosi 8 klaseje. Mokosi gerai, sutaria su klasiokais ir su mokytojais. Mano nuopelnas yra toks: aš ja visiškai pasitikiu, jei ji gauna kad ir 7 - nekreipiu dėmesio, nes žinau - išsitaisys. Duktė eina pas drauges kada tik nori, naršo internete irgi kada ir kiek tik panori. Aš skaitinėju tik tai, ką ji pati nori man parodyti. Mudvi esam geriausios draugės, kartu einam apsipirkinėti, viena kitai patarinėjam.
nairobi
Gaila, reveka, neparašei kiek tau metų, bet jeigu tu mokaisi tik mokykloje, esi nepilnametė. O tai reiškia, kad tavo tėvai yra atsakingi už tavo saugumą, materialinį išlaikymą ir išsilavinimą. Naturalu, kad jie nori, jog tu gautum tik aukščiausius pažymius ir vėliau pati sėkmingai užsikabintum šiame gyvenime. Todėl nepyk ant jų taip smarkiai sad.gif - su vaikinais suspėsi bendrauti ir vėliau...
stewie
QUOTE(nairobi @ 2005 10 29, 13:39)
Gaila, reveka, neparašei kiek tau metų, bet jeigu tu mokaisi tik mokykloje, esi nepilnametė. O tai reiškia, kad tavo tėvai  yra atsakingi už tavo saugumą, materialinį išlaikymą ir išsilavinimą. Naturalu, kad jie nori, jog tu gautum tik aukščiausius pažymius ir vėliau pati sėkmingai užsikabintum šiame gyvenime. Todėl nepyk ant jų taip smarkiai sad.gif - su vaikinais suspėsi bendrauti ir vėliau...
*

dabar man 14 metu. zinau, kad man reikia gerai mokytis, nes labai noriu daug pasiekti gyvenime. ir ne taip as jau ir pykstu ant savo mamos, bet labai uzknisa toks priekabumas, laikymas "pririsus uz pavadelio", skandalai del pazymiu ir neisplautu indu. juk man norisi siek tiek laisves... unsure.gif
stewie
QUOTE(ewita @ 2005 10 29, 01:52)
Reveka, gal duok paskaityti savo mamai tai ką dabar parašysiu 4u.gif
Mano vyresnioji duktė dabar mokosi 8 klaseje. Mokosi gerai, sutaria su klasiokais ir su mokytojais. Mano nuopelnas yra toks: aš ja visiškai pasitikiu, jei ji gauna kad ir 7 - nekreipiu dėmesio, nes žinau - išsitaisys. Duktė eina pas drauges kada tik nori, naršo internete irgi kada ir kiek tik panori. Aš skaitinėju tik tai, ką ji pati nori man parodyti. Mudvi esam geriausios draugės, kartu einam apsipirkinėti, viena kitai patarinėjam.
*

tai as su mama irgi kartais labai gerai sutariu, as jai papasakoju kai kurias savo paslaptis ir panasiai. bet paskui buna labai skaudu suzinoti, kad ji jas visas ispliurpe kaimynei, kai jos kartu gere kava...ji man priekaistauja, kai nepasakau, kaip sekesi mokykloje, nes ji nori zinoti vos ne viska, kas ka pasake ir padare. o man norisi pasilaikyti kai ka sau. gal ir negerai darau, bet labai skaudu buti isduotai mamos ir draugu.o po tokiu kasdieniniu kavos gerimu su paslapciu atskleidimu tikrai nebesinori nieko mamai sakyti...
ewita
QUOTE(reveka @ 2005 10 30, 12:00)
tai as su mama irgi kartais labai gerai sutariu, as jai papasakoju kai kurias savo paslaptis ir panasiai. bet paskui buna labai skaudu suzinoti, kad ji jas visas ispliurpe kaimynei, kai jos kartu gere kava...ji man priekaistauja, kai nepasakau, kaip sekesi mokykloje, nes ji nori zinoti vos ne viska, kas ka pasake ir padare. o man norisi pasilaikyti kai ka sau. gal ir negerai darau, bet labai skaudu buti isduotai mamos ir draugu.o po tokiu kasdieniniu kavos gerimu su paslapciu atskleidimu tikrai nebesinori nieko mamai sakyti...
*

Pasakoti tavo paslaptis kaimynams itin neetiška mad.gif
Gal tavo mamai trūksta bendravimo? g.gif Ji galėtų prisiregistruoti šiame forume - tikrai rastų su kuo pasikalbėti thumbup.gif
stewie
zinot, as irgi ta pati jai galvojau siulyti... thumbup.gif
ewita
QUOTE(reveka @ 2005 11 03, 22:15)
zinot, as irgi ta pati jai galvojau siulyti...  thumbup.gif
*

Vat ir gerai thumbup.gif Mielai susipažinsiu su tavo mama thumbup.gif Ji čia ras daug įdomių temų, dar daugiau įdomų pašnekovų thumbup.gif
dublis2
Liuks sugalvojot, merginos thumbup.gif
stewie
užregistravau mama - Bona - Zosytė smile.gif

dabar reikės tik atvilioti į šitą temą... biggrin.gif

beja labai ačiū už idėją smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.