as is Kauno
QUOTE(L@pke @ 2010 03 11, 00:03) Oi kaip man siandien negerai... Lopke zinok man tas pats buna, pastebejau, kad akys tapo jautrios reaguoja i ryskia sviesa negaliu pakesti fotoparato, kai fotkina ir bliksi man is karto mirksi puse valandos akyse. Man siandien vel uzejo, kad tuoj nualpsiu arba nukrisiu is karto turejau atsisesti ir palaukti kol tai praeis QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 11, 22:12) as is Kauno o as zinokit nuo vaistuku naudojimo pradzios priaugau kazkur 15kg nieko guodziu save, kad nutirps sniegas ir pradesiu begiot, bet is tikruju tai daugiau tokia isbrinkus esu, matyt skysciai kaupiasi
vile999, mes tai gyvenam kreves pr., gal netoli ir jus randates
QUOTE(vile999 @ 2010 03 11, 22:48) o as zinokit nuo vaistuku naudojimo pradzios priaugau kazkur 15kg nieko guodziu save, kad nutirps sniegas ir pradesiu begiot, bet is tikruju tai daugiau tokia isbrinkus esu, matyt skysciai kaupiasi man tas svoris tai isviso kosmaras,niekad labai kuda nebuvau bet dabar..........drauge serga panikos priepuoliais antri metai tai is nervu taip sudziuvo kad i zmogu buvo nepanasi
Jurgitele, čia panašu į silpną panikos ataką, dėl to spaudimas ir pulsas toks buvo. Po didelio fizinio krūvio jautriems žmonėms gali pasireikšti tokie vegetaciniai sutrikimai.
QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 03 12, 12:02) Jurgitele, čia panašu į silpną panikos ataką, dėl to spaudimas ir pulsas toks buvo. Po didelio fizinio krūvio jautriems žmonėms gali pasireikšti tokie vegetaciniai sutrikimai. tai as sitai tai suprantu,bet man nenormalu kad issigastu lygioj vietoj QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 12, 12:19) tai as sitai tai suprantu,bet man nenormalu kad issigastu lygioj vietoj Tai ir yra blogiausia, kad sergantis pradeda vengti kai kurių vietų ir taip dar labiau nugrimzta į ligą. Aš ilgai dariau šitą klaidą. Kai nustojau galvot, kas bus, ką pasakysiu, ir kuo dažniau visur, kur reikia, eit, gyvenimas tapo daug mažiau komplikuotas. Turėk vaistų kišenėj, jei labai bijai, tik jokiu būdu neatskirk savęs nuo gyvenimo QUOTE(lucero @ 2010 03 10, 23:10) Lopke mazute laikykis Jo, Lucero, labai svyruoja pas mane nuotaika
kaip jus merginos su tom panikom susitvarkot? gal turit kokiu savo medotu susikurtu?nes kartais kai uzeina tai galvoji griusi ir gulesi
Sveikutes
as seip ir stengiuosi eiti visur,nei vienos vietos nevengiu
Jo man ir padeda rasymas sms autike
man visada noras sokti lauk,tik pradedu krutet griebiu rankine telef,rankos dreba nesugrabalioju,o mintyse tik raminu save ir skaiciuoju likusius sustojimus guodziu kad greit islipsiu ir gausiu to isvajoto oro
QUOTE(lucero @ 2010 03 12, 14:14) Sveikutes Nu ir as save raminu, kad kaip visada tik prisigalvoju visko... Israse man Skalauti Eludril ir tepala Kamistad, be to pasake kad geriausia pasta dantukams is visu Lietuvoj esanciu - Elgydium. Ji ne pigi, bet gal tikrai gera, nes pvz., pasake kad balincias pastas negalima naudot ilgiau nei menesi, nes issitrina labai emalis. Padariau higienini valyma, dabar skalausiu ir tepsiu ir tikiuos, kad viskas praeis. dabar sedziu darbe tai skauda ausi, galva ten virsuj, labaaaaaai norisi miego, akyse juoda ir svaigsta galva. Kai atsistoju, einu kaip per migla ar sapne. Gal ir vel nervukai... O vakar su draugais buvom nuvazeve i Ryga 1 dienelei, tai buvo super!
As ir esu pabalus o kai istinka pa tai isvis LAVONAS....
Sveikos merginos,as irgi noriu prisijungt prie jusu.
Mano istorija tokia,kad jau sita velnia turiu jau 7men.Pirma karta uzejo rugpjucio men,tai nesupratau kas man darosi,galvoju su sirdim negerai,mirstu jau.O prasidejo nuo tokiu koju drebuliu.Tuo metu mano mazoji sirguliavo,tai nakti kai isgirdau kad ji kosti pradejo tos kojos drebet ir kelias val nesustojo,issigandau baisiausiai.Kadangi gyvenu ne Lt,ir prastai cia man su kalba tai nieko nedariau,Lt tai manau buciau iskart lekus i ligonine,nes tikrai galvojau kad koks infarktas ar dar kas nors,nes kilo spaudimas ir skaudejo sirdies plota.Diena kazkaip praejo,galvojau kad daugiau ir neuzeis,o kita nakti vel kaip pasidare bloga tai su drauges pagalba vaziavom i ligonine,daugmaz ten mane istyre ir ten jau pasake kad man stresas ir pan,kad reikia atostogu,pakeist gyvenama vieta,ir jokiu vaistu neisrase. Tada negerejant nusipirkau bil i Lt,ir isskridau ten pas daktarus.Ten vel padare tyrimus,sirdis sveika,viskas gerai,tik istyrus hormonus nustate kad kazkuris ten hormonas sukiles ir todel cia man tie priepoliai,siunte pas endokrinologa,ir dar tuo paciu israse gert Bromazepamo.Nuvykus pas endokrinologa padare is naujo kraujo tyrima,o tada jau viskas buvo normoj,pagal juos bromazepamas apramino ta mano skydliauke ir viskas cia man gerai. Ir tikrai kol buvau lt man viskas buvo gerai.Grizau atgal i Airija,tai jau skrendant atgal lektuve prasidejo.Galima sakyt kelis men pati gydziausi tuo bromazepamu,dar mama buvo davus lorafeno,tai kai budavo labai blogai gerdavau jo. Vasario men vel buvom Lt,nes man vel buvo labai negerai,jausdavau alpimo jausma,bijodavau beeinant nugriut,uzeidavo toki drebuliai,kad manaiu tikrai as cia numirsiu jau.Si karta vel pasidariau kraujo tyrima,buvau pas sirdies gyd,o jis mane nusiunte pas neurologe,nes sake mano sirdis sveika.Neurologe nustate man tas panikos atakas,sake kas as labai jautri(kad panikos atakos as jau pati zinojau,prisiskaiciau internete),sake nieko cia man blogo,tikrai pasveiksiu greit.Kadangi turejau vel tuoj isvaziuot atgal i Airija,tai ji man skaitosi skyre labai greita gydyma,nuo kurio tikrai pasveiksiu:gydymas toks-penkias dienas leido i vena tuos karstus vaistus,MAGNEZIJA man atrodo vadinasi,nes mano kraujyje truko magnio,dar kas vakara turejau leistis EGLONYL,dar suleido dezute NEURORUBINO,dezute MILGAMOS.Ir skyre gert SPITOMIN 10MG,ryte vakare po puse.Cia jas reikia gert tik men laiko,rytoj jau baigiu.Ir dar vieni vaistai CLONAZEPAMAS,sake juos gert uzejus panikai,suciulp. Tai va,jau menuo kai grizau is Lt,rytoj jau baigiu gert tuos vaistus ir niekas man nepagerejo,o jauciu kad tik blogeja.Tas stebuklingai greitas gydymo budas man nepadejo,o sitiek iskentejau,ziauriai bijau adatu.Kiekviena diena gyvenu su tokiu alpuliu,tiesa,drebuliai neuzeina,nes iki to nedasileidziu,vis isgeriu clonazepamo po ketvirtuka,tada pagereja laikinai.Tai neisivaizduoju ka toliau daryt,dabar jau per PA atrodo ir oro trukt pradeda,kaltinu tuos vaistus Spitomin,nes man atrodo man budavo geriau kai ju negeriau.O be clonazepamo neiseina isgyvent ne dienos,isivaizduoju kaip priprasiu prie ju ir bus man sakes tada.Vengiu zmoniu,parduotuviu,nes ten pasidaro dar blogiau,ypac jei reikia eilej stovet.Nenoriu vaziuot i svecius ir pati sveciu nenoriu.Noriu pasveikt,tik neisivaizduoju kaip tai padaryt.Gal man jau reikia AD.Man sake kad turiu pati su savim dirbt,kelt save is to,bet as nemoku,neina nukreipt minciu kitur. O i Lt dabar tik rugpjuti,tai nezinau ar tiek islauksiu,gal vel teks pas daktarus lekt,nes cionyksciai daktarai nuo to vaistu man neskyre,ir neinu daugiau cia. Tai va tokia mano istorija,paklode parasiau kaip reikiant QUOTE(lucero @ 2010 03 12, 15:46) As tai vasara idegu gan greitai ir gerai, o vat ziema tai jau tokia balta, kad neapsakyt, ypac rankos! Jos tokios lisos, baltos atrodo, kad baisu ziuret ir visada saltos...
Ai dar nepaminejau kad pries vaziuojant i Lt vasario men,jau man taip blogai buvo kad beveik nevalgiau,ir dar prie to naktim is to blogumo vemdavau,nukrito svorio,bet tas tik i nauda.O dabar jau vel viska valgau ir nevemiu,tai gal vis delto kazkiek pagerejo man.O as irgi bunu visada balta kaip lavonas,ypac kai tai uzeina.
[quote=Nenyte82,2010 03 12, 16:02]
Vasario men vel buvom Lt,nes man vel buvo labai negerai,jausdavau alpimo jausma,bijodavau beeinant nugriut,uzeidavo toki drebuliai,kad manaiu tikrai as cia numirsiu jau.Si karta vel pasidariau kraujo tyrima,buvau pas sirdies gyd,o jis mane nusiunte pas neurologe,nes sake mano sirdis sveika.Neurologe nustate man tas panikos atakas,sake kas as labai jautri(kad panikos atakos as jau pati zinojau,prisiskaiciau internete),sake nieko cia man blogo,tikrai pasveiksiu greit.Kadangi turejau vel tuoj isvaziuot atgal i Airija,tai ji man skaitosi skyre labai greita gydyma,nuo kurio tikrai pasveiksiu:gydymas toks-penkias dienas leido i vena tuos karstus vaistus,MAGNEZIJA man atrodo vadinasi,nes mano kraujyje truko magnio,dar kas vakara turejau leistis EGLONYL,dar suleido dezute NEURORUBINO,dezute MILGAMOS.Ir skyre gert SPITOMIN 10MG,ryte vakare po puse.Cia jas reikia gert tik men laiko,rytoj jau baigiu.Ir dar vieni vaistai CLONAZEPAMAS,sake juos gert uzejus panikai,suciulp. sveikute, man irgi neurologe is pradziu buvo prirasius eglonyl, magnezija, bet as nenaudojau siaip kiek lankiausi pas skirtingus psichoterapeutus, tai daugelis buvo pries bromazepama, klonezepama, lexotanili ar xanax, nes jie reikalingi tik tada kada reikia greitai prislopint kazkokius simptomus, bet jie negydo, o ir priprasti labai lengva.Nors AD ar neuroleptikai gydo, bet ir prie ju velniavele priprantama Bent jau man negydyti laiku panikos priepuoliai issauke nuolat pasikartojancias ikyrias mintis.Tai buvo labai pikta, kad iskart negavau normaliu vaistu, nes prisikentejau ziauriai. QUOTE(vile999 @ 2010 03 12, 13:45) sveikute, man irgi neurologe is pradziu buvo prirasius eglonyl, magnezija, bet as nenaudojau siaip kiek lankiausi pas skirtingus psichoterapeutus, tai daugelis buvo pries bromazepama, klonezepama, lexotanili ar xanax, nes jie reikalingi tik tada kada reikia greitai prislopint kazkokius simptomus, bet jie negydo, o ir priprasti labai lengva.Nors AD ar neuroleptikai gydo, bet ir prie ju velniavele priprantama Bent jau man negydyti laiku panikos priepuoliai issauke nuolat pasikartojancias ikyrias mintis.Tai buvo labai pikta, kad iskart negavau normaliu vaistu, nes prisikentejau ziauriai. Net nezinau kaip tas vadinasi,kur man sukiles buvo,raidem tai FT4.Rugpjucio 7d man dare,tai buvo sukiles,paskui nuvaziavau pas endokrinologa uz 5dienu,tai jau viskas normoj buvo.Ir dar man toj skydliaukej ar kaip ten pavadint yra mazgelis,bet jis nieko nedaro.Jau po to rugpjucio dar du kartus tyriausi krauja,tai vel viskas buvo normoj,ne skydliauke cia man kenkia. Del vaistu zinau kad jie manes negydo,o tik laikinai slopina,tikejausi kad tie SPITOMIN tai jau pagydys,bet nieko panasaus. QUOTE(Nenyte82 @ 2010 03 12, 17:03) Net nezinau kaip tas vadinasi,kur man sukiles buvo,raidem tai FT4.Rugpjucio 7d man dare,tai buvo sukiles,paskui nuvaziavau pas endokrinologa uz 5dienu,tai jau viskas normoj buvo.Ir dar man toj skydliaukej ar kaip ten pavadint yra mazgelis,bet jis nieko nedaro.Jau po to rugpjucio dar du kartus tyriausi krauja,tai vel viskas buvo normoj,ne skydliauke cia man kenkia. Del vaistu zinau kad jie manes negydo,o tik laikinai slopina,tikejausi kad tie SPITOMIN tai jau pagydys,bet nieko panasaus. laba Nenyte82, patikek kaip veikia hormonu svyravimai organizma, pati turiu problemu su skydliauke, tiesa turejau nes ja jau ispjove, bet pries operacija kai buvo sukile hormonai, tai kai dave per galva, tai dabar net negaliu susitvarkyti su savo nerimu, o hormonai yra savose ribose, bandau susidraugauti su savo nerimuku, ale neiseina nors tu ka :)veikia skydliauke proteli pasirodo
tikrai uzjauciu
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 03 12, 16:10) Ai dar nepaminejau kad pries vaziuojant i Lt vasario men,jau man taip blogai buvo kad beveik nevalgiau,ir dar prie to naktim is to blogumo vemdavau,nukrito svorio,bet tas tik i nauda.O dabar jau vel viska valgau ir nevemiu,tai gal vis delto kazkiek pagerejo man.O as irgi bunu visada balta kaip lavonas,ypac kai tai uzeina. užjaučiu, nes ir man taip buvo. Dabar nebėra. Nepatikėsit, bet padėjo vienos bobutės užkalbėjimas
tai vat kad nevisada ta musu galvele nori mastyti taip kaip mums noretusi
taip, tai labai sunku.
Gryda, o koks tas uzkalbejimas? visos nulektume pas ta bobute kad tik padetu!!!!:)
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 12, 21:01) tikrai uzjauciu as irgi pirma karta kai panikos ataka uzpuole ir atvaziavo greitoji, tai vos juos neaprekiau, man taip sirdis kalatojasi, spaudzia ir skauda krutines srity, o gydyt.nieko nedaro kalbasi, tai matyt mano reakcija pamate ikiso raminanciu tablete Papildyta: QUOTE(gryda @ 2010 03 12, 21:41) užjaučiu, nes ir man taip buvo. Dabar nebėra. Nepatikėsit, bet padėjo vienos bobutės užkalbėjimas tikrai kur ta babulyte rast?
labas rytelis bendramintems
QUOTE(lucero @ 2010 03 12, 22:01) senai tai buvo, o ir pajūry. Neišsaugojau kontaktų. Aš pati netikėjau, pas ją eidama, bet jau griebiausi už šiaudo. Ji buvo rusė, užkalbėjo iš maldaknygių. Ir sakė, kad yra "sglaz", ty. nužiūrėjimas, pakenkta aura Apie auras tai jau ir mokslininkai dabar kalba. O kaiji "pramušta", žmogus serga
as manau, kad kaip ir gydant kitokius sveikatos sutrikimus, svarbiausia cia yra TIKEJIMAS, savimi ir gyvenimu..o siaip labai rekomenduoju paskaityti knyga Pamilk liga savo.
Pasiskaitymui
Šiomis dienomis man irgi ne kokia savijauta, tarsi oro trūksta, tas toks nerealumo jausmas, apatija, nors oras toks gražus už lango... Kažkoks vat tarsi nerimas viduje, drebulys, net nemoku apsakyti... Galva tokia sunki, atrodo miegočiau ir miegočiau, nu toks visiškas jėgų neturėjimas, atrodo sunku net pirštą pajudinti, kalbėti - nepakenčiu šito jausmo QUOTE(gryda @ 2010 03 13, 21:21) senai tai buvo, o ir pajūry. Neišsaugojau kontaktų. Aš pati netikėjau, pas ją eidama, bet jau griebiausi už šiaudo. Ji buvo rusė, užkalbėjo iš maldaknygių. Ir sakė, kad yra "sglaz", ty. nužiūrėjimas, pakenkta aura Apie auras tai jau ir mokslininkai dabar kalba. O kaiji "pramušta", žmogus serga Man viena čigonė sakė, kad ir aš nužiūrėta, tiksliau, prakeikta. Bet nelabai supratau daugiau rusiškai Mano mama net nujaučia, kas uždėjo prakeikimą, bet tai blyn, kaip jį nuimt Liepa, o tu geri AD? QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 03 14, 15:44) Man viena čigonė sakė, kad ir aš nužiūrėta, tiksliau, prakeikta. Bet nelabai supratau daugiau rusiškai Mano mama net nujaučia, kas uždėjo prakeikimą, bet tai blyn, kaip jį nuimt Liepa, o tu geri AD? Negeriu... Vis neapsisprendžiu, kažkaip bijau aš jų... Man šiaip gimus dukrai kažkoks nerimas prasidėjo, bet duktos terapautė vis ramino, kad visoms čia taip ir t.t., tuo labiau, kad dukra labai nerami ir iki šiol tokia, blogai miega naktimis, tai sako, kad gal nuovargis didelis, tai va žodžiu taip ir tempiu laiką, vis galvoju, kaip geriau elgtis... Šiaip iš savo rato turiu kelis pvz, kad nuo AD žmonės buvo patapę kažkokiais augalais, kitaip nepavadinsi... Nuo vienų AD prie kitų ir tik blogiau jiems buvo, kol spjovė į juos ir savo gėjomis kažkaip išsikapstė iš to nerimo ir t.t. QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 14, 15:48) Negeriu... Vis neapsisprendžiu, kažkaip bijau aš jų... Vargšiuke tu, nesikankink su tokiais simptomais. Paskui, kai užleisi, tikrai bus ne kas. Rudotel tik tam kartui, bet negydo... O bent jonažoles gėrei? QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 03 14, 15:50) Vargšiuke tu, nesikankink su tokiais simptomais. Paskui, kai užleisi, tikrai bus ne kas. Rudotel tik tam kartui, bet negydo... O bent jonažoles gėrei? Dabar pradėjau gerti Jadvygos žolių mišinius nuo nerimo ir kaip rašo natūralūs AD, ten įeina jonažolės, bet kaip sakoma čia žolelės, tai ir poveikio nėra greito, geriu tik antrą savaitę... Šiaip tai iki rudens buvo viskas pakenčiama, na užeidavo - praeidavo, užtekdavo kokių neuro tablėtyčių pagerti... Bet va po to buvusio kiaulių gripo, tai šakės, taip buvau persigandusi dėl visų saviškių, kad kam neprikibtų... Na žodžių po jo labai įsiaudrinau ir negaliu nurimti..
Na, ir nuo AD nėra greito poveikio, o tau, jei padės, tai tikrai neiškart. Turi palaukt.
Kiaulių gripas visiems davė šiemet - kam nerimo dėl jo, kam komplikacijų juo persirgus...
nu bet kam save graužti dėl to, kas gali būti? Šiemet kiaulių, kitais metais gal dramblių gripas bus. Negalima šitaip sau kenkti tokiomis mintimis. Reikia kitaip daryt - kalbėt, sau sakyt, kad viskas bus gerai, kad niekas gripu ar dar kuo nesusirgs. Ir pasisaugot. Aš suprantu, kad baisu buvo, ypač kai aplink tik kalbama apie gripo baisumą. Bet žinokit, kad tos kalbos dar ir tam, kad kelt paniką ir kad visi bėgtų skiepytis. Ramiau į viską reikia reaguoti
QUOTE(vile999 @ 2010 03 12, 22:10) as irgi pirma karta kai panikos ataka uzpuole ir atvaziavo greitoji, tai vos juos neaprekiau, man taip sirdis kalatojasi, spaudzia ir skauda krutines srity, o gydyt.nieko nedaro kalbasi, tai matyt mano reakcija pamate ikiso raminanciu tablete Papildyta: QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 14, 13:16) Pasiskaitymui Šiomis dienomis man irgi ne kokia savijauta, tarsi oro trūksta, tas toks nerealumo jausmas, apatija, nors oras toks gražus už lango... Kažkoks vat tarsi nerimas viduje, drebulys, net nemoku apsakyti... Galva tokia sunki, atrodo miegočiau ir miegočiau, nu toks visiškas jėgų neturėjimas, atrodo sunku net pirštą pajudinti, kalbėti - nepakenčiu šito jausmo Sveika, Liepa18 Papildyta: QUOTE(gryda @ 2010 03 14, 18:00) nu bet kam save graužti dėl to, kas gali būti? Šiemet kiaulių, kitais metais gal dramblių gripas bus. Negalima šitaip sau kenkti tokiomis mintimis. Reikia kitaip daryt - kalbėt, sau sakyt, kad viskas bus gerai, kad niekas gripu ar dar kuo nesusirgs. Ir pasisaugot. Aš suprantu, kad baisu buvo, ypač kai aplink tik kalbama apie gripo baisumą. Bet žinokit, kad tos kalbos dar ir tam, kad kelt paniką ir kad visi bėgtų skiepytis. Ramiau į viską reikia reaguoti Sveika, gryda
nu man viskas lyg ir neblogai,bet tas galvos svaigimas zudo.....kazkas taip uzgula kad atrodo bugneliai sprogs nors kuo puikiausiai viska girdziu bet kazkoks uzgulimas psichozinis
L@pke, o kaip tu gyventum, kaip aš kad gyvenu, jei per pusantro mėnesio mirtų abu tėvai ir liktum viena, neskaitant MB ir vaikų? Juk reiktų kažkaip išgyvent visą tai ir nenumirt vien dėl kitų. Sunku, labai labai sunku. Bet: reikia ieškot išeičių, nežinau, gal skaityt ką nors apie mirtį (man labai padėjo), domėtis kažkuo, o ne pačiai ruoštis mirt. Mirtis - natūralus dalykas (aš nekalbu apie vaikus ar jaunus žmones, žinoma
O dabar silpna ir man, bet tai reikia kraują pasitikrint, gal kokia mažakraujystė, po žiemos taip būna. Tuoj bus pavasaris, atšils oras, ilgiau švies saulutė - visoms bus lengvoau. To ir linkiu P.S. o vaistų stenkitės negert (gi turi baisų pašalinį poveikį)
Gryda, lengvau tau pasakyti, negerk vaistų. O jei be jų nepaeini, tai tenka gerti.
Gerai, kad tu stipri ir taip šauniai atlaikai netektis. Labai už tave džiaugiuosi
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|