Gal kas nors turit šios firmos puodus ir juos nadojat? Būtų įdomu jūsų atsiliepimai ir patirtis. Aš juos irgi įsigijau, bet ko tai sunkiai gaunas naudotis.
Sveiki,
Gal kas nors turit šios firmos puodus ir juos nadojat? Būtų įdomu jūsų atsiliepimai ir patirtis. Aš juos irgi įsigijau, bet ko tai sunkiai gaunas naudotis.
Panaudojus didelį pauodą atsirado kažkokie juodi taškiukai viduje. Prieš uždedant virti aš įdėjau į vandenį druskos. Ar druska galėjo kažką pažeisti puodo dugne? Ar galima tokį puoda toliau naudoti.
Ir as gavau siuos puodus dovanu,bet kol kas naudoti nepradejau,nes labai butu idomu apie juos daugiau suzinoti
sveiki, del demeliu, jos kartais atsiranda pradejus naudoti puodus, jas salinti reikia ipylus vandens su actu ir pavirinus
Sveiki, mano mama naudoja millerhaus puodus jau apie 2 men, kai buvau pas ja, tai sake kad praktiski, visai geros kokybes puodai.
Naudoju siuos puodus jau antra menesi, esu patenkinta, labai lengvai plaunasi, ypac skanios bulves isverda mazame kiekyje vandens, be to, tauposi dujos, nes puikiai verda ir ant ypac mazos liepsnos . Minusu kol kas neradau, patiko , kad kaina nedidele.Tik gaila, kad as, kerepla, sugebejau ant grindu numesti dangti, tai dabar rankenele su termometru kliba, bet pats termometras veikia.
QUOTE(Aelija @ 2010 04 27, 21:15) Naudoju siuos puodus jau antra menesi, esu patenkinta, labai lengvai plaunasi, ypac skanios bulves isverda mazame kiekyje vandens, be to, tauposi dujos, nes puikiai verda ir ant ypac mazos liepsnos . Minusu kol kas neradau, patiko , kad kaina nedidele.Tik gaila, kad as, kerepla, sugebejau ant grindu numesti dangti, tai dabar rankenele su termometru kliba, bet pats termometras veikia. Aš bulves verdu netgi ne mažam puodelį, o tam kiauram garintuve, uždėjus ant mažo puodelio. Irgi Aš žioplė, tai buvau prisvilinus, užmiršau, kad verdu mišrainę. Tai aptinis puodelis buvo pavirtęs į angliuką, bet mišrainė tam kiauram puode nieko nesijautė. Galvojau, kad jau būsiu sugadinusi puodą, bet palaikiau įpylus vandens ir acto ir viskas ok. Tik atšoko ir viskas, nereikėjo joki brūžinimo. Man šie puodi, tai irgi jėga. QUOTE(meshkius001 @ 2010 03 28, 22:33) sveiki, del demeliu, jos kartais atsiranda pradejus naudoti puodus, jas salinti reikia ipylus vandens su actu ir pavirinus pas mane atsirado kelios demeles, virinau, bet jos neisnyko Ir su keptuve nzn ka ne taip padariau, bet jauciu sugadinau
del demeliu, gal ir mazai virinot, o seip puodas tikrai neverda kitaip del ju, tiesiog negraziai atrodo is vidaus, o ta keptuve, tai ne keptuve, blynus ir bulves geriau kepti kitoj, nors is bedos galima, bet seip ten troskintuvas, grybukai su sviestuku ten tinka ir darzoves ir mesyte galima troskinti, bet nelabai iseina kepti kazka, kas aukstesnes temperaturos prasosi ir megsta prikibti
QUOTE(JViktorija @ 2010 06 20, 19:39) pas mane atsirado kelios demeles, virinau, bet jos neisnyko Ir su keptuve nzn ka ne taip padariau, bet jauciu sugadinau Ne keptuvės tikrai nebūsi sugadinus. joje gali troškinti, kepti mėsą. Bet mėsą irgi kepk be jokių apvoliojimų, geriausia paprastą. Pirmiausia visuomet labai gerai įkaitink keptuvę. Aš kaitinu kelias minutes ir užlašinu pora vandens lašų, jei jie spirga kaip gyvsidabris, tuomet dedu mėsą. Ji prikibs, bet po kiek laiko atšoks. Po 2-3 minučių, o kartais ir daugiau bandau versti. Nereikia pilti jokių aliejų. O kotletukams, karbonadams (apvoliuotiems džiuvėsėliuose) naudoju kitą keptuvę.
o ar verdate tuose puoduose sriuba.
Pas mane irgi visi puodai nusitaskavo demelemis, tokios kaip tamsiai melynos, o is indaploves isemus is vis baisu paziureti i puodu vidu....tenka juos plauti rankomis, taciautos demes nepranyksta.. Ar kas plaunat indaploveje?
turiu ir aš,ir mano mama,ir sesuo šiuos puodus.turiu ir berghoff puodą,tai jokio skirtumo,išskyrus rankenėles ir termometrą nematau.jau metai kaip naudoju diena iš dienos,ir 2,ir 3 aukštais sudėjus teko gamint -0
o dėmeliu dar nė karto nebuvo....aš be druskos verdu viską,bandau sveikai maitint šeimyna,kam trūksta,atskirai gali užsibarstyt QUOTE(meshkius001 @ 2010 03 29, 00:33) sveiki, del demeliu, jos kartais atsiranda pradejus naudoti puodus, jas salinti reikia ipylus vandens su actu ir pavirinus "nes nerudijantis plienas gali sureaguoti su su druska, kai jos daug"
Sveiki,
Paskaiciau ir as jusu atsiliepimus apie siuos puodus... Gal galite parasyti kokia ju reali kaina? Kazkaip itartinai pigu uz toki puodu rinkini... Ai dar pamirsau paklausti...kaip su dangcio rankenele? ar neikaista jinai, kai puodas isila?
Man labai įdomūs atsiliepimai apie šiuos puodus. Gal kas naudojate ilgiau, bent metus? Kaip jų kokybė?
Sąlyginai kaina nėra didelė, tad įdomu atsiliepimai. Ar kokybe nors kiek prilygsta Berghoff puodams? QUOTE(Tila @ 2010 12 30, 15:21) Man labai įdomūs atsiliepimai apie šiuos puodus. Gal kas naudojate ilgiau, bent metus? Kaip jų kokybė? Sąlyginai kaina nėra didelė, tad įdomu atsiliepimai. Ar kokybe nors kiek prilygsta Berghoff puodams? Na as juos turiu jau daugiau kaip metus,o ir pirkau daug didesne kaina negu dabar galima isigyti,bet kas liecia puodus,man jie patinka,super plaunasi,niekas nesvyla,verdu pvz.bulves su pora saukstu vandens,blynus kepu be riebalu...
Sveiki, tiesiog reikia konsultacijos- ar galima millerhaus puodus plauti indaploveje? O kaip su dangciais? ar reikia nusukti termometrus plaunant?
aciu
O man idomu ar kas nors is besinaudojanciu siais puodais turite nors kokius kontaktus apie gamintoja, ju internetini puslapi, telefono nr ar adresa, na man kazkaip niekur nepavyksta rasti tokios informacijos, o toks islapstinimas kelia dideles abejones del pacio gaminio kokybes.
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 09 24, 12:09) Pas mane irgi visi puodai nusitaskavo demelemis, tokios kaip tamsiai melynos, o is indaploves isemus is vis baisu paziureti i puodu vidu....tenka juos plauti rankomis, taciautos demes nepranyksta.. Ar kas plaunat indaploveje? As plaunu indaploveje, nu man viska graziai isplauna QUOTE(natina @ 2011 02 12, 15:55) Sveiki, tiesiog reikia konsultacijos- ar galima millerhaus puodus plauti indaploveje? O kaip su dangciais? ar reikia nusukti termometrus plaunant? aciu Plaunu ir dangcius. Pirma karta nusukau, paskui buvau pamirsus QUOTE(zivilika @ 2011 02 28, 21:58) O man idomu ar kas nors is besinaudojanciu siais puodais turite nors kokius kontaktus apie gamintoja, ju internetini puslapi, telefono nr ar adresa, na man kazkaip niekur nepavyksta rasti tokios informacijos, o toks islapstinimas kelia dideles abejones del pacio gaminio kokybes. Va ir man butu idomu daugiau pasiskaityt apie siuos puodus. Nes info truksta. Gavau juos dovanu, tai jokiu platesniu papasakojimu negirdejau QUOTE(JViktorija @ 2011 03 01, 19:02) Plaunu ir dangcius. Pirma karta nusukau, paskui buvau pamirsus O pvz. Berghof puodams reikia nusukti termometrus O Milerhaus jėga! Dėmės ant puodų galėjo atsirasti dėl perkaitinimo. Naudojant tinkamai, dėmės turėtų išnykti.
gal kas pirkot is www.rotonero.lt
darbar labai gerai kaina 299 ar imanoma?
Gal kas zinot, ar galima tu puodu isigyti ne komplektais, bet po viena?
QUOTE(EDCKA @ 2011 01 16, 11:13) Na as juos turiu jau daugiau kaip metus,o ir pirkau daug didesne kaina negu dabar galima isigyti,bet kas liecia puodus,man jie patinka,super plaunasi,niekas nesvyla,verdu pvz.bulves su pora saukstu vandens,blynus kepu be riebalu... Sakykit, o kaip jums pavyksta issikepti blynus be riebalu? QUOTE(Chocolate_Lady @ 2010 12 22, 13:23) Sveiki, Paskaiciau ir as jusu atsiliepimus apie siuos puodus... Gal galite parasyti kokia ju reali kaina? Kazkaip itartinai pigu uz toki puodu rinkini... Ai dar pamirsau paklausti...kaip su dangcio rankenele? ar neikaista jinai, kai puodas isila? man pasitikejimo nesukele tie puodai... tai kas cia per puodai, kas gali tiketi ju kainomis ir apskritai tokia produkcija QUOTE(September_Lady @ 2011 04 21, 15:39) man pasitikejimo nesukele tie puodai... tai kas cia per puodai, kas gali tiketi ju kainomis ir apskritai tokia produkcija Na, siuo metu tie puodai internete pagal skelbimus visi po 300Lt O as isigijau keptuve/troskintuve ir tuom esu labai patenkinta
sveiki, sudomino sie puodai. gal kas naudojat juos su indukcine kaitlente? ar tikrai jie tinka indukcinei? baisu apsigaut perkant,
Sveikos,
nusipirkau siandiena Millerhaus puodus. Ispakavau ir ziuriu ant dezes surasytos kainos kiekvieno puodo, visas rinkinys virs 2000 EUR, o as tai mokejau 290, pirkau bazeje, bet maciau ir www.rotonero.lt pardavineja po 299Lt. puodai atrodo rimtai, bet gal cia kokie kinieciu QUOTE(Sarr @ 2011 09 29, 19:40) Sveikos, nusipirkau siandiena Millerhaus puodus. Ispakavau ir ziuriu ant dezes surasytos kainos kiekvieno puodo, visas rinkinys virs 2000 EUR, o as tai mokejau 290, pirkau bazeje, bet maciau ir www.rotonero.lt pardavineja po 299Lt. puodai atrodo rimtai, bet gal cia kokie kinieciu tai va, sonai puodu tai plonoki ir vienas prie virsaus pasilankstes. Visgi bus tai Top shopo lygio preke, labai graziai supakuota ir gerai pateikta, siaip nepasimaunu ant tokiu "bajeriuku", bet si kart taip jauciu ir bus, prigavo mane
Man anyta padovanojo prieš kokius du metus. Kaip ir nieko puodai, bet visų dangčių termometrai, ar kaip jie ten vadinasi, nukrito. Dabar jau ir rankena vieno puodo kliba.
labutus, noriu pasiteirauti ar tinka sie puoda ant dujines vyrykles, ir kaip ju svoris ar sunkus?
Naudoju jau keli menesiai, del svorio problemu nera. Viena puoda pakaitinau be vandens virdama ant garu, tai puodas pakeite spalva.
As vyrui padovanojau situs puodus. Kartais ir as panaudoju.
QUOTE(Failas @ 2012 01 07, 01:00) Kiek skaiciau tai pas visus tokios demes atsiranda. O musu vienas puodas vidutinis, suskilo per sienele. Po 3-ju savaiciu pakeite i nauja, sake per visa laika antras puodas, tokio pat diametro, tokioje pat vietoje skiles. Dabar nepirkchiau situ puodu, del to kad viduje prisuktos rankenos, ir vistiek ten gali likti maisto likuciu, nehigieniska. Kai pirkau daugiau reinkausi, kad nebutu stikliniu dangciu, o i vidu net nepaziurejau. QUOTE(chiki-piki @ 2012 03 16, 17:50) Kiek skaiciau tai pas visus tokios demes atsiranda. O musu vienas puodas vidutinis, suskilo per sienele. Po 3-ju savaiciu pakeite i nauja, sake per visa laika antras puodas, tokio pat diametro, tokioje pat vietoje skiles. Dabar nepirkchiau situ puodu, del to kad viduje prisuktos rankenos, ir vistiek ten gali likti maisto likuciu, nehigieniska. Kai pirkau daugiau reinkausi, kad nebutu stikliniu dangciu, o i vidu net nepaziurejau. laba,as pati turiu siu puodu,keptuviu rinkini ,beveik metai,esu labai patenkinta,lengvai plaunasi,tik reikia atsargiai su naudojimu,tai yra,virti kepti ant minimalios ugnies,ant termostato raudonos spalvos rodykle pakyla,isjungi,dar kkiu 10min lukteli ir viskas isvire,iskepe,nesulipe,prie dugno neprikibe,pvz bulves nesubireja,o jas verdant tereikia maziau nei puse stiklines vandens,kaip tik va siandien prazioplinau puoda su bulvem,uzkaiciau ir pamirsau,aisku,prisvilo,bet keisciausiai tai,kad bulves neprisigere svilesio kvapo,o i puoda ipiliau silto vandens,palaikiau pusvalandi,nupiliau tada po silto vanden srove labai lengvai issiplove,o maniau kad teks atsisveikint su puodu.O kad jie ir toliau graziai atrodytu ir blizgetu,paprasciausiai paimu maistinio acto uzpilu ant kempineles,suvilgau visa puoda,palaikau koki pusvalandi ir tiesiog gerai isplaunu svariu vandeniu,ir vel kaip nauji,ir demeles isnyksta |