Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Millerhaus puodai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Mergelė
Sveiki,
Gal kas nors turit šios firmos puodus ir juos nadojat? Būtų įdomu jūsų atsiliepimai ir patirtis. Aš juos irgi įsigijau, bet ko tai sunkiai gaunas naudotis. blush2.gif
Mergelė
Panaudojus didelį pauodą atsirado kažkokie juodi taškiukai viduje. Prieš uždedant virti aš įdėjau į vandenį druskos. Ar druska galėjo kažką pažeisti puodo dugne? Ar galima tokį puoda toliau naudoti.

EDCKA
Ir as gavau siuos puodus dovanu,bet kol kas naudoti nepradejau,nes labai butu idomu apie juos daugiau suzinoti
meshkius001
sveiki, del demeliu, jos kartais atsiranda pradejus naudoti puodus, jas salinti reikia ipylus vandens su actu ir pavirinus smile.gif seip reikia stengtis nepersudyti maisto, nes nerudijantis plienas gali sureaguoti su su druska, kai jos daug, bet cia retas atvejis smile.gif seip jei kas domina apie millerhaus puodus ar peilius, klauskit, pasidalinsiu ziniomis, seip pats jais prekiauju smile.gif
Ivona123
Sveiki, mano mama naudoja millerhaus puodus jau apie 2 men, kai buvau pas ja, tai sake kad praktiski, visai geros kokybes puodai. smile.gif O vat vyras man padovanojo herman miller puodu rinkini, labai jau sunkus tie puodai, bet kokybe tikrai gera, ilgai laiko siluma, esu labai patenkinta vyro dovana.. thumbup.gif 4u.gif
Aelija
Naudoju siuos puodus jau antra menesi, esu patenkinta, labai lengvai plaunasi, ypac skanios bulves isverda mazame kiekyje vandens, be to, tauposi dujos, nes puikiai verda ir ant ypac mazos liepsnos . Minusu kol kas neradau, patiko , kad kaina nedidele.Tik gaila, kad as, kerepla, sugebejau ant grindu numesti dangti, tai dabar rankenele su termometru kliba, bet pats termometras veikia.
Mergelė
QUOTE(Aelija @ 2010 04 27, 21:15)
Naudoju siuos puodus jau antra menesi, esu patenkinta, labai lengvai plaunasi, ypac skanios bulves isverda mazame kiekyje vandens, be to, tauposi dujos, nes puikiai verda ir ant ypac mazos liepsnos . Minusu kol kas neradau, patiko , kad kaina nedidele.Tik gaila, kad as, kerepla, sugebejau ant grindu numesti dangti, tai dabar rankenele su termometru kliba, bet pats termometras veikia.
*

Aš bulves verdu netgi ne mažam puodelį, o tam kiauram garintuve, uždėjus ant mažo puodelio. Irgi thumbup.gif . Čia atrado mano vyras. Tiek su lupyna taip verdu, tiek skustas. Ir baltą mišrainę kai darau, tai morkas ir bulves supjaustau jau kubeliais su pjaustykle NICER DRICER (numečiau reklamos, mirksiukas.gif nu bet negaila, kai daiktas jėga) ir išverdu uždėjus tuo budu. thumbup.gif .
Aš žioplė, tai buvau prisvilinus, užmiršau, kad verdu mišrainę. Tai aptinis puodelis buvo pavirtęs į angliuką, bet mišrainė tam kiauram puode nieko nesijautė. Galvojau, kad jau būsiu sugadinusi puodą, bet palaikiau įpylus vandens ir acto ir viskas ok. Tik atšoko ir viskas, nereikėjo joki brūžinimo. Man šie puodi, tai irgi jėga.
JViktorija
QUOTE(meshkius001 @ 2010 03 28, 22:33)
sveiki, del demeliu, jos kartais atsiranda pradejus naudoti puodus, jas salinti reikia ipylus vandens su actu ir pavirinus smile.gif seip reikia stengtis nepersudyti maisto, nes nerudijantis plienas gali sureaguoti su su druska, kai jos daug, bet cia retas atvejis smile.gif seip jei kas domina apie millerhaus puodus ar peilius, klauskit, pasidalinsiu ziniomis, seip pats jais prekiauju smile.gif
*

pas mane atsirado kelios demeles, virinau, bet jos neisnyko schmoll.gif . Gal per mazai virinau? O puodas jau sugadintas, jeigu tos demeles atsirado?
Ir su keptuve nzn ka ne taip padariau, bet jauciu sugadinau doh.gif . Pati pirm karta kepinau grybukus ant sviesto, nu supper buvo, po kokio pusvalandzio - valandos, susiruosiau kotletukus kept ir man kazkaip vos like sviesto likuciai susitrauke, kai ipyliau siek tiek aliejaus. Nepatiko man vaizdas, tai isjungiau ir nebekepiau joje. Isploviau, sian sildziau bulves ir man jos prilipo prie dugno unsure.gif . Jau toks nervas, negi busiu sugadinus keptuve verysad.gif doh.gif
meshkius001
del demeliu, gal ir mazai virinot, o seip puodas tikrai neverda kitaip del ju, tiesiog negraziai atrodo is vidaus, o ta keptuve, tai ne keptuve, blynus ir bulves geriau kepti kitoj, nors is bedos galima, bet seip ten troskintuvas, grybukai su sviestuku ten tinka ir darzoves ir mesyte galima troskinti, bet nelabai iseina kepti kazka, kas aukstesnes temperaturos prasosi ir megsta prikibti smile.gif
Mergelė
QUOTE(JViktorija @ 2010 06 20, 19:39)
pas mane atsirado kelios demeles, virinau, bet jos neisnyko  schmoll.gif . Gal per mazai virinau? O puodas jau sugadintas, jeigu tos demeles atsirado?
Ir su keptuve nzn ka ne taip padariau, bet jauciu sugadinau  doh.gif . Pati pirm karta kepinau grybukus ant sviesto, nu supper buvo, po kokio pusvalandzio - valandos, susiruosiau kotletukus kept ir man kazkaip vos like sviesto likuciai susitrauke, kai ipyliau siek tiek aliejaus. Nepatiko man vaizdas, tai isjungiau ir nebekepiau joje. Isploviau, sian sildziau bulves ir man jos prilipo prie dugno  unsure.gif . Jau toks nervas, negi busiu sugadinus keptuve verysad.gif  doh.gif
*

Ne keptuvės tikrai nebūsi sugadinus. joje gali troškinti, kepti mėsą. Bet mėsą irgi kepk be jokių apvoliojimų, geriausia paprastą. Pirmiausia visuomet labai gerai įkaitink keptuvę. Aš kaitinu kelias minutes ir užlašinu pora vandens lašų, jei jie spirga kaip gyvsidabris, tuomet dedu mėsą. Ji prikibs, bet po kiek laiko atšoks. Po 2-3 minučių, o kartais ir daugiau bandau versti. Nereikia pilti jokių aliejų. O kotletukams, karbonadams (apvoliuotiems džiuvėsėliuose) naudoju kitą keptuvę.
DaliaSaba
o ar verdate tuose puoduose sriuba.
Zirafa09
Pas mane irgi visi puodai nusitaskavo demelemis, tokios kaip tamsiai melynos, o is indaploves isemus is vis baisu paziureti i puodu vidu....tenka juos plauti rankomis, taciautos demes nepranyksta.. Ar kas plaunat indaploveje?
Marmaledas
turiu ir aš,ir mano mama,ir sesuo šiuos puodus.turiu ir berghoff puodą,tai jokio skirtumo,išskyrus rankenėles ir termometrą nematau.jau metai kaip naudoju diena iš dienos,ir 2,ir 3 aukštais sudėjus teko gamint -0 thumbup.gif ,ir karštį puikiai laiko,ir greit viskas vyksta wub.gif .patenkintos mes visos 3,kad susigundėm pakeist senuosius.tik tėtis vieno dangčio termometrą sudaužė,kažin ar galima atskirai jį užsakyt?ir ar atskirai puodų galima įsigyt,ne komplektų?(atsakyt galima ir į až,o tai temos nelabai seku)
o dėmeliu dar nė karto nebuvo....aš be druskos verdu viską,bandau sveikai maitint šeimyna,kam trūksta,atskirai gali užsibarstyt blush2.gif
speedy
QUOTE(meshkius001 @ 2010 03 29, 00:33)
*

"nes nerudijantis plienas gali sureaguoti su su druska, kai jos daug"
lotuliukas.gif čia tai bent plienas lotuliukas.gif net tvoroms netiktų, nes žiemą gali aptaškyti pravažiuojančios mašinos blink.gif
Chocolate_Lady
Sveiki, smile.gif
Paskaiciau ir as jusu atsiliepimus apie siuos puodus... ax.gif
Gal galite parasyti kokia ju reali kaina? smile.gif Nes internete suradau, kad rinkini parduoda uz 299 lt, gal tai ne originalas, o padirbtas produktas? g.gif
Kazkaip itartinai pigu uz toki puodu rinkini... unsure.gif
Ai dar pamirsau paklausti...kaip su dangcio rankenele? ar neikaista jinai, kai puodas isila? blush2.gif
Tila
Man labai įdomūs atsiliepimai apie šiuos puodus. Gal kas naudojate ilgiau, bent metus? Kaip jų kokybė?
Sąlyginai kaina nėra didelė, tad įdomu atsiliepimai.
Ar kokybe nors kiek prilygsta Berghoff puodams?
EDCKA
QUOTE(Tila @ 2010 12 30, 15:21)
Man labai įdomūs atsiliepimai apie šiuos puodus. Gal kas naudojate ilgiau, bent metus? Kaip jų kokybė?
Sąlyginai kaina nėra didelė, tad įdomu atsiliepimai.
Ar kokybe nors kiek prilygsta Berghoff puodams?
*

Na as juos turiu jau daugiau kaip metus,o ir pirkau daug didesne kaina negu dabar galima isigyti,bet kas liecia puodus,man jie patinka,super plaunasi,niekas nesvyla,verdu pvz.bulves su pora saukstu vandens,blynus kepu be riebalu... smile.gif na tikrai esu patenkinta
natina
Sveiki, tiesiog reikia konsultacijos- ar galima millerhaus puodus plauti indaploveje? O kaip su dangciais? ar reikia nusukti termometrus plaunant?
aciu 4u.gif
zivilika
O man idomu ar kas nors is besinaudojanciu siais puodais turite nors kokius kontaktus apie gamintoja, ju internetini puslapi, telefono nr ar adresa, na man kazkaip niekur nepavyksta rasti tokios informacijos, o toks islapstinimas kelia dideles abejones del pacio gaminio kokybes.
JViktorija
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 09 24, 12:09)
Pas mane irgi visi puodai nusitaskavo demelemis, tokios kaip tamsiai melynos, o is indaploves isemus is vis baisu paziureti i puodu vidu....tenka juos plauti rankomis, taciautos demes nepranyksta.. Ar kas plaunat indaploveje?
*

As plaunu indaploveje, nu man viska graziai isplauna g.gif

QUOTE(natina @ 2011 02 12, 15:55)
Sveiki, tiesiog reikia konsultacijos- ar galima millerhaus puodus plauti indaploveje? O kaip su dangciais? ar reikia nusukti termometrus plaunant?
aciu 4u.gif
*

Plaunu ir dangcius. Pirma karta nusukau, paskui buvau pamirsus doh.gif . Bet nieko jiems neatsitiko, tai dabar ir toliau plaunu su visais termostatais biggrin.gif

QUOTE(zivilika @ 2011 02 28, 21:58)
O man idomu ar kas nors is besinaudojanciu siais puodais turite nors kokius kontaktus apie gamintoja, ju internetini puslapi, telefono nr ar adresa, na man kazkaip niekur nepavyksta rasti tokios informacijos, o toks islapstinimas kelia dideles abejones del pacio gaminio kokybes.
*

Va ir man butu idomu daugiau pasiskaityt apie siuos puodus. Nes info truksta. Gavau juos dovanu, tai jokiu platesniu papasakojimu negirdejau doh.gif . Tai ir naudojuos kaip eiliniais puodais. Skirtumas tik tas, kad maziau vandens pilu ir uzvirus viska verdu ant minimalios liepsnos, uzdengus dangciu. Aisku ir siluma islaiko daug geriau, nei eiliniai puodai.
Failas
QUOTE(JViktorija @ 2011 03 01, 19:02)
Plaunu ir dangcius. Pirma karta nusukau, paskui buvau pamirsus  doh.gif . Bet nieko jiems neatsitiko, tai dabar ir toliau plaunu su visais termostatais  biggrin.gif
*

O pvz. Berghof puodams reikia nusukti termometrus ax.gif Ir jei biški kas, jie tuoj užrasoja viduje ir nieko nebesimato doh.gif
O Milerhaus jėga! thumbup.gif Turiu jau 2 metai, džiaugiuosi, ir antrą komplektą tėvams nupirkau.
Dėmės ant puodų galėjo atsirasti dėl perkaitinimo. Naudojant tinkamai, dėmės turėtų išnykti.
strashylka
gal kas pirkot is www.rotonero.lt 4u.gif
darbar labai gerai kaina 299 ar imanoma? 4u.gif
Rasskee
Gal kas zinot, ar galima tu puodu isigyti ne komplektais, bet po viena?
Rasskee
QUOTE(EDCKA @ 2011 01 16, 11:13)
Na as juos turiu jau daugiau kaip metus,o ir pirkau daug didesne kaina negu dabar galima isigyti,bet kas liecia puodus,man jie patinka,super plaunasi,niekas nesvyla,verdu pvz.bulves su pora saukstu vandens,blynus kepu be riebalu... smile.gif  na tikrai esu patenkinta
*

Sakykit, o kaip jums pavyksta issikepti blynus be riebalu? g.gif ar jus kalbat apie lietinius ar kitokius kokius? man kazkaip atrodo neimanoma... g.gif Gal isduokit paslapti ax.gif
September_Lady
QUOTE(Chocolate_Lady @ 2010 12 22, 13:23)
Sveiki,  smile.gif
Paskaiciau ir as jusu atsiliepimus apie siuos puodus...  ax.gif
Gal galite parasyti kokia ju reali kaina?  smile.gif  Nes internete suradau, kad rinkini parduoda uz 299 lt, gal tai ne originalas, o padirbtas produktas?  g.gif
Kazkaip itartinai pigu uz toki puodu rinkini...  unsure.gif
Ai dar pamirsau paklausti...kaip su dangcio rankenele? ar neikaista jinai, kai puodas isila?  blush2.gif
*

man pasitikejimo nesukele tie puodai... ax.gif atejo cigonas kazkoks su jais, sako 1600Lt bigsmile.gif paskui, nu gerai 800lt, galiausiai uz 300Lt butu atidaves hihihi.gif
tai kas cia per puodai, kas gali tiketi ju kainomis ir apskritai tokia produkcija g.gif
Rasskee
QUOTE(September_Lady @ 2011 04 21, 15:39)
man pasitikejimo nesukele tie puodai... ax.gif atejo cigonas kazkoks su jais, sako 1600Lt  bigsmile.gif paskui, nu gerai 800lt, galiausiai uz 300Lt butu atidaves hihihi.gif
tai kas cia per puodai, kas gali tiketi ju kainomis ir apskritai tokia produkcija  g.gif
*

Na, siuo metu tie puodai internete pagal skelbimus visi po 300Lt biggrin.gif tai cigonas nebutu cigonas biggrin.gif
O as isigijau keptuve/troskintuve ir tuom esu labai patenkinta thumbup.gif , turiu berghoff puoda, tai nelabai kuo skiriasi kokybe, na, gal tik tas termometras man nelabai millerhaus troskintuvo, kazkaip jis man nepatikimas ir as jo nesuprantu, kai nera suzymeta kur kiek laipsniu, gal kas gali man paaiskint? blush2.gif Nes ant berghoff puodo tai viskas aisku, ten surasyta kur kada kiek laipsniu puode, tai pagal juos ir orientuojuos... Siaip kiek ko gaminau jau toj keptuvej, viskas ciki, niekas nevyla, niekas nedega, viskas iskepa gerai ir jokiu problemu smile.gif
R_S
sveiki, sudomino sie puodai. gal kas naudojat juos su indukcine kaitlente? ar tikrai jie tinka indukcinei? baisu apsigaut perkant, unsure.gif
Sarr
Sveikos,
nusipirkau siandiena Millerhaus puodus. Ispakavau ir ziuriu ant dezes surasytos kainos kiekvieno puodo, visas rinkinys virs 2000 EUR, o as tai mokejau 290, pirkau bazeje, bet maciau ir www.rotonero.lt pardavineja po 299Lt. puodai atrodo rimtai, bet gal cia kokie kinieciu g.gif Pirkau tikedamasi, kad jie is to medicinio plieno gal sveikesni. g.gif Gal kas galit nuraminti kad ne s... nusipirkau schmoll.gif
Sarr
QUOTE(Sarr @ 2011 09 29, 19:40)
Sveikos,
nusipirkau siandiena Millerhaus puodus. Ispakavau ir ziuriu ant dezes surasytos kainos kiekvieno puodo, visas rinkinys virs 2000 EUR, o as tai mokejau 290, pirkau bazeje, bet maciau ir www.rotonero.lt pardavineja po 299Lt. puodai atrodo rimtai, bet gal cia kokie kinieciu g.gif  Pirkau tikedamasi, kad jie is to medicinio plieno gal sveikesni. g.gif Gal kas galit nuraminti kad ne s... nusipirkau schmoll.gif
*

tai va, sonai puodu tai plonoki ir vienas prie virsaus pasilankstes. Visgi bus tai Top shopo lygio preke, labai graziai supakuota ir gerai pateikta, siaip nepasimaunu ant tokiu "bajeriuku", bet si kart taip jauciu ir bus, prigavo mane doh.gif Prideta visokiu knyguciu ir ... bet visur pabreziama, kad Germanyd dizainas, o kur gaminta tai taip ir nerandu schmoll.gif Belieka bndyti kiek tarnaus tiek, kol kas siandiena isvirtos bulves garuose buvo skanios.
smile.gif
agurčikas
Man anyta padovanojo prieš kokius du metus. Kaip ir nieko puodai, bet visų dangčių termometrai, ar kaip jie ten vadinasi, nukrito. Dabar jau ir rankena vieno puodo kliba.
afi
labutus, noriu pasiteirauti ar tinka sie puoda ant dujines vyrykles, ir kaip ju svoris ar sunkus?
Failas
QUOTE(afi @ 2012 01 04, 23:17)
labutus, noriu pasiteirauti ar tinka sie puoda ant dujines vyrykles, ir kaip ju svoris ar sunkus?
*

Tinka visoms viryklėms. Puodai nėra lengvučiai, bet būna ir sunkesnių mirksiukas.gif
Sarr
Naudoju jau keli menesiai, del svorio problemu nera. Viena puoda pakaitinau be vandens virdama ant garu, tai puodas pakeite spalva. g.gif Visgi pirkciau kitokius nes 2 puodai vienodo dydzio tik skiriasi rankenos. Toliau eina didesnis ir labai didelis. Man truksta tarpinio varianto tarp ju. Dar taip ir nezinau kam naudoti raudona kazkoki lipuka blush2.gif Naudoju ant dujines virykles viskas ok. Siaip daugiau buciau patenkinta, tik tie dydziai..
chiki-piki
As vyrui padovanojau situs puodus. Kartais ir as panaudoju. biggrin.gif Kol kas patinka. Plienas kokybiskas. Del demeliu viduje pries perkant skaiciau kad atsiranda, bet cia nieko tokio, skonio negadina.
Failas
QUOTE(chiki-piki @ 2012 01 06, 01:53)
Del demeliu viduje pries perkant skaiciau kad atsiranda, bet cia nieko tokio, skonio negadina.
*

Dėmelės atsiranda dėl perkaitinimo.
chiki-piki
QUOTE(Failas @ 2012 01 07, 01:00)
Dėmelės atsiranda dėl perkaitinimo.
*

Kiek skaiciau tai pas visus tokios demes atsiranda.
O musu vienas puodas vidutinis, suskilo per sienele. sad.gif
Po 3-ju savaiciu pakeite i nauja, sake per visa laika antras puodas, tokio pat diametro, tokioje pat vietoje skiles.

Dabar nepirkchiau situ puodu, del to kad viduje prisuktos rankenos, ir vistiek ten gali likti maisto likuciu, nehigieniska. Kai pirkau daugiau reinkausi, kad nebutu stikliniu dangciu, o i vidu net nepaziurejau.
naujoke3
QUOTE(chiki-piki @ 2012 03 16, 17:50)
Kiek skaiciau tai pas visus tokios demes atsiranda.
O musu vienas puodas vidutinis, suskilo per sienele. sad.gif
Po 3-ju savaiciu pakeite i nauja, sake per visa laika antras puodas, tokio pat diametro, tokioje pat vietoje skiles.

Dabar nepirkchiau situ puodu, del to kad viduje prisuktos rankenos, ir vistiek ten gali likti maisto likuciu, nehigieniska. Kai pirkau daugiau reinkausi, kad nebutu stikliniu dangciu, o i vidu net nepaziurejau.
*

laba,as pati turiu siu puodu,keptuviu rinkini ,beveik metai,esu labai patenkinta,lengvai plaunasi,tik reikia atsargiai su naudojimu,tai yra,virti kepti ant minimalios ugnies,ant termostato raudonos spalvos rodykle pakyla,isjungi,dar kkiu 10min lukteli ir viskas isvire,iskepe,nesulipe,prie dugno neprikibe,pvz bulves nesubireja,o jas verdant tereikia maziau nei puse stiklines vandens,kaip tik va siandien prazioplinau puoda su bulvem,uzkaiciau ir pamirsau,aisku,prisvilo,bet keisciausiai tai,kad bulves neprisigere svilesio kvapo,o i puoda ipiliau silto vandens,palaikiau pusvalandi,nupiliau tada po silto vanden srove labai lengvai issiplove,o maniau kad teks atsisveikint su puodu.O kad jie ir toliau graziai atrodytu ir blizgetu,paprasciausiai paimu maistinio acto uzpilu ant kempineles,suvilgau visa puoda,palaikau koki pusvalandi ir tiesiog gerai isplaunu svariu vandeniu,ir vel kaip nauji,ir demeles isnyksta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.