Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

QUOTE(Endži @ 2009 12 13, 00:01)
o cia toks isejo is puses kiekio? nes pas mane tokio dydzio mazdaug forma, tai galvoju koki kieki imti  produktu g.gif


Kepiau si pyraga- torta, galiu pasakyti, kad is puses normos isejo gana nemazas tortas. Manau, kad kita karta kepsiu tik is puses normos. beje, buvo cia uzvirusi diskusija del manu koses, tai as dejau 4 saukstus manu kruopu i puses normos pyraga. Gavosi skaniai. Sis pyragas patiko ir tuom, kad pakankamai nekoloringas ir nebrangus. Isbandziau ir bounty tortuka- deja, nebuvau suzaveta, nes pakankamai koloringas, sausokas, nepatiko kremo sluoksnis. Zodziu isbandziau abu tortukus, nes negaliu atsispirti sokaladu aplietiems tortukams- pyragams. Siose varzybose laimejo Japoniskas aguonu- obuoliu pyragas. 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti tokio dalyko... jau seniai kirba tokia mintus: zodziu kazkada kazkas buvo idejes Bounty saldainiu recepta, nusirasiau, viskas ok. Bet kaip graziai aplieti sokoladu-glajumi saldaini, kad ir apacia ir virsus, ir sonai atrodytu graziai?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 13, 13:14)
Norejau pasiteirauti tokio dalyko... jau seniai kirba tokia mintus: zodziu kazkada kazkas buvo idejes Bounty saldainiu recepta, nusirasiau, viskas ok. Bet kaip graziai aplieti sokoladu-glajumi saldaini, kad ir apacia ir virsus, ir sonai atrodytu graziai?

Reikia ta saldaini pasmeigti su dantu krapstuku ir imerkti i sokolada,bus lygus.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 13, 15:17)
Reikia ta saldaini pasmeigti su dantu krapstuku ir imerkti i sokolada,bus lygus.


Supratau, aciu smile.gif uzsimojau daug skanumynu iki 22 dienos padaryti, kazin ar sugebesiu biggrin.gif
Atsakyti
mergaites , a gal kas zinot riesutinio pyrago receptuka, tas kuris čili picoj, labai jau jis skanus...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 13, 13:18)
Supratau, aciu smile.gif uzsimojau daug skanumynu iki 22 dienos padaryti, kazin ar sugebesiu biggrin.gif

Tai ko taip uzsimojai,as kartais irgi kaip uzsimoju,tai po to keikiu save pacia,kad tiek prisigalvoju doh.gif Geriau pailsek,pasidariusi triufeliu,nes po to nebus kada ilsetis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 13, 19:11)
Tai ko taip uzsimojai,as kartais irgi kaip uzsimoju,tai po to keikiu save pacia,kad tiek prisigalvoju doh.gif Geriau pailsek,pasidariusi triufeliu,nes po to nebus kada ilsetis lotuliukas.gif


As ir pailsiu biggrin.gif ale jau kai ko nors uzsimanau, tai turiu pabandyt pasidaryt... ale torta per sventes, tai pirktini valgysim, bent jau per naujus metus, jei busiu gryzusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 13, 17:19)
As ir pailsiu biggrin.gif ale jau kai ko nors uzsimanau, tai turiu pabandyt pasidaryt... ale torta per sventes, tai pirktini valgysim, bent jau per naujus metus, jei busiu gryzusi biggrin.gif

Jooo,as irgi pirktini lietuviska torta,ale labiau noriu sakocio,jau svajoju kaip ji tarsau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 12 13, 13:04)
mane domina taip pat sis receptas,bet kad seimininke jo neidejo g.gif


Beze tortas su braskemis

Ingridientai:
Tešlai:

5 baltymai;
150 g cukraus;
150 g cukraus pudros;
1 pak. vanilinio cukraus;
½ citrinos sultys.
Įdarui:

100 g braškių uogienės (arba trintų braškių);
2 valg. š. vyšnių likerio;
500 g braškių.

Papuošimui:

250 ml grietinėlės;
20 g cukraus;
Žiupsnelis cinamono.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukrų, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Supilti citrinos sultis ir dar kartą gerai išplakti. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir plonai pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą su lygiu antgaliu ir spiralės pavidalu, pradedant nuo vidurio, išspausti torto pagrindą. Kraštus suformuoti išspaudžiant dvigubo storio spiralę. Dėti į orkaitę ir kepti 2,5 val. Torto pagrindą išimti, tuojau pat nuimti pergamentinį popierių. Bezė ataušinti ant grotelių.

Uogienę pertrinti ir sumaišyti su vyšnių likeriu. Gauta mase aptepti torto pagrindą. Braškes nuplauti ir gerai nusausinti. Jas išdėlioti ant pagrindo. Grietinėlę dubenėlyje išplakti iki standumo, suberti cukrų ir cinamoną. Dėti į konditerinį švirkštą su dideliu žvaigždutės formos antgaliu ir aplink tortą išspausti vainiką. Tortą patiekti kiek galima greičiau.

info rasta internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 13 gruodžio 2009 - 19:52
O i sita pyraga:
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
reikia deti manu kose ar manu kruopas pacias? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 12 13, 20:41)
O i sita pyraga:
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
reikia  deti manu kose ar manu kruopas pacias?  blush2.gif

Manu kose, 1,5 stiklines pieno su 8 saukstais kruopu mirksiukas.gif

netingekim paieskoti mergaites....
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 13, 22:57)
Manu kose, 1,5 stiklines pieno su 8 saukstais kruopu mirksiukas.gif

netingekim paieskoti mergaites....

Matyt blogai ieskojau blush2.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti