O man nevekslai su zefyrais kazkas nesigavo... Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko... na jie tokie faini... bet man neskanu..
QUOTE(Daivve @ 2010 02 01, 12:53) O man nevekslai su zefyrais kazkas nesigavo... Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko... na jie tokie faini... bet man neskanu..  Skonio reikalas  As pvz. parduotuviniu zefyru nemegstu isvis, o sitie man labai skanus
QUOTE(Daivve @ 2010 02 01, 13:53) O man nevekslai su zefyrais kazkas nesigavo... Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko... na jie tokie faini... bet man neskanu..  ne tau vienai, dariau siandien, viskas keliaus i siuksliu deze, gaila produktu, viska darikau pagal norma, o gavosi..š, isore lyg nieko, bet vidus kazkokia cukraus pudros košė, net krato bandau dziovint, bet vidus nesikeicia nei saldant nei dziovinant
QUOTE(GITALE @ 2010 02 01, 15:29) ne tau vienai, dariau siandien, viskas keliaus i siuksliu deze, gaila produktu, viska darikau pagal norma, o gavosi..š, isore lyg nieko, bet vidus kazkokia cukraus pudros košė, net krato bandau dziovint, bet vidus nesikeicia nei saldant nei dziovinant na gi ne visiems viskas turi patikti ir tikti
Dariau ir as "PAUKSCIU PIENA",nu zinokit super  ,tikriausiai nesu valgius skanesnio torto  .Tik as padariau sioki toki pakeitima,kepiau sokoladinius biskvitus,nes baltu nemegstu
noriu zinoti
2010 02 01, 16:00
Mums irgi pauksciu pieno tortukas labai skaniai valgosi, bet irgi siek tiek pamodifikavau  Ant biskvito -pagrindo paberiau saldytu vysniu sluoksniuka, jos duoda gaivuma ir truputi rugsteles. Mums labai skanu
*caffe macchiato*
2010 02 01, 21:58
QUOTE(Nova @ 2010 02 01, 15:12) Skonio reikalas  As pvz. parduotuviniu zefyru nemegstu isvis, o sitie man labai skanus  zefyrams pritruko ingriedientu, tai negaminau, bet kepiau plykitus sausainukus pagal Novos receptuka  visai patiko, manau antra karta kepant pavyks geriau  aciuuu uz receptuka, radau jusu parase ir einu vartyti psl.ir ieskosiu "pauksciu pieno"
amorosa
2010 02 01, 22:16
QUOTE(Daivve @ 2010 02 01, 11:53) O man nevekslai su zefyrais kazkas nesigavo... Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko... na jie tokie faini... bet man neskanu..  Kaip idomiai  Na man tai visai jokia cukraus pudra nesijaute. Siandien bendradarbems nunesiau ,tai net paklause kur tokiu svieziu zefyru gavau pirkti. Kai pasakiau kad pati dariau , labai gyre. Butinai darysiu dar ir visokiu skoniu , kokiu tik kvapu turiu.
QUOTE(Barbaryta @ 2010 02 01, 22:58) bet kepiau plykitus sausainukus pagal Novos receptuka  visai patiko, manau antra karta kepant pavyks geriau  aciuuu uz receptuka, radau jusu parase ir einu vartyti psl.ir ieskosiu "pauksciu pieno"  Na kaip smagu skaityti, kad kazka is mano receptu isbandot, o dar smagiau, kai skaitai, kad patiko
leandre
2010 02 02, 01:03
Negaliu ir as nepadekoti Novai uz puiku zefyriuku recepta,siandien isbandziau,skonis fantastiskas.Bus gaminami tikrai daznai.Dar karta ACIU.
QUOTE(leandre @ 2010 02 02, 02:03) Negaliu ir as nepadekoti Novai uz puiku zefyriuku recepta,siandien isbandziau,skonis fantastiskas.Bus gaminami tikrai daznai.Dar karta ACIU. Jusu cia tiek daug jais susidomejo, kad as jau pati noriu vel juos pasidaryt
Dzanetukas
2010 02 02, 08:49
QUOTE(Nova @ 2010 02 02, 10:45) Jusu cia tiek daug jais susidomejo, kad as jau pati noriu vel juos pasidaryt  Nova - labai super saldumynas,  ner ko cia ir stebetis kad cia tiek susidomejusiuju jais  Mano vaikai ir vel praso situ zefyriuku
Man labai patikes nekeptas surio tortas - galbut ir Jums patiks  Stai receptukas: Nekeptas šokoladinis sūrio tortas Pagrindas: 300 gr. šokoladinių sausainių 100-150 gr. sviesto Įdaras: 500 gr. maskarponės sūrio 200 ml 33-35% grietinėlės 150 gr. cukraus 20 gr. želatinos Papuošimui: 30 gr. juodojo šokolado (nebūtina) Visų pirma želatiną užpilame 100 ml šalto virinto vandens ir pastatome 40-60 min, kad išbrinktų. Pagrindui blenderiu arba mėsmale sumalame sausainius. Ištipriname sviestą, išmaišome su sausainių trupiniais. Turi gautis biri, drėgna masė. Sausainių masę suberiame į 24-26 cm. torto formą nuimamais kraštais, stipriai spausdami suformuojame pagrindą (gerai prispaudžiame kraštuose). Pastatome į šaldytuvą, kol ruošime įdarą. Želatiną pakaitiname iki užvirimo, ir nukeliame nuo viryklės (neviriname). Ataušiname. Išplakame grietinėlę su cukrumi, sudedame maskarponę ir gerai išmaišome. Supilame ataušintą želatiną ir viska išmaišome iki vientisos masės. Įdarą dedame ant torto pagrindo, tolygiai paskirtsome. Apibarstome tarkuotu šokoladu. Statome į šaldytuvą 3-4 val., kad sustingtų. Skanaus! P.S. Ėmiau 2 pakelius sausainių "Selga" (360 gr.) ir ištirpinau 170 gr. sviesto, bet užtektų apie 130 gr. - tuomet pagrindas bus minkštesnis. Tortas išėjo pasakiškai skanus!
QUOTE(amorosa @ 2010 02 01, 22:16) Kaip idomiai  Na man tai visai jokia cukraus pudra nesijaute. Siandien bendradarbems nunesiau ,tai net paklause kur tokiu svieziu zefyru gavau pirkti. Kai pasakiau kad pati dariau , labai gyre. Butinai darysiu dar ir visokiu skoniu , kokiu tik kvapu turiu. Tai va ir sakau, kad matyt kazka ne taip padariau... gal vis delto per silpnai isplakiau.. butu labiau gal išsiorinę  , na mintis labai gera, bet matyt nemokejau padaryt. Nova, atsiprasau uz tokius komentarus... na man jie bent jau labai labai grazus gavosi
QUOTE(Daivve @ 2010 02 02, 11:24) Tai va ir sakau, kad matyt kazka ne taip padariau... gal vis delto per silpnai isplakiau.. butu labiau gal išsiorinę  , na mintis labai gera, bet matyt nemokejau padaryt. Nova, atsiprasau uz tokius komentarus... na man jie bent jau labai labai grazus gavosi  Daivve, tai kad ner cia uz ka atsiprasinet  Juk ir man ne visada viskas gaunasi  Dar pagalvojau, gal cukrus tiesiog gerai neissiplake. As karta nusipirkau toki cukru, kad reikejo malt su kavamale, nes siaip beriant niekur neissiplakdavo iki galo
QUOTE(Nova @ 2010 02 02, 08:51) Nekeptas šokoladinis sūrio tortas  Kaip viliojančiai atrodo
Pasakykit, kodel man nepavyksta baltymu isplakti?
Belle_fleur
2010 02 02, 12:15
[quote=Nova,2010 02 02, 09:51] Man labai patikes nekeptas surio tortas - galbut ir Jums patiks  Stai receptukas: Nekeptas šokoladinis sūrio tortas Super  aš kaip tik orkaitės neturiu, o taip norisi pasimėgauti naminiais skanumynais... O grietinėlė išsiplaktų su paprasta šluotele? Nes čia su savim ir mikserio neturiu
QUOTE(Luella @ 2010 02 02, 13:15) Nekeptas šokoladinis sūrio tortas Super  aš kaip tik orkaitės neturiu, o taip norisi pasimėgauti naminiais skanumynais... O grietinėlė išsiplaktų su paprasta šluotele? Nes čia su savim ir mikserio neturiu  Zinokit nebandziau niekad plakti sluotele... Itariu issiplaktu, tik labai ilgai plaktusi turbut
bjaurybe
2010 02 02, 12:35
Norėjau mamyčių kur darė Paukščių pieną pasitikslinti kai ką..... 3. Trynius ištrinti su puse cukraus šluotele, persijoti į juos miltus ir įmaišyti pieną. Virti vandens vonelėje, kol sutirštės, pilnai ataušinti. 4. Išplakti sviestą ir toliau plakant, supilti ataušusius trynius. 5. Baltymus su likusiu cukrumi išplakti iki standžių putų. Tuo metu želatiną ištirpinti ir leisti vos-vos (!) atvėsti. Toliau plakant baltymus supilti želatiną. Po to baltymus sumaišyti su trynių kremu, išmaišyti greitai, bet atsargiai. Iki kokios temperatūros turi tryniai virti. Kol užvirs, ir ar pavirus ilgiau tirštėja labiau? Bijau, kad nepertirštinčiau Svietas turi būt kambario temperatūros, ar išlydytas? Želatina pilasi beveik karšta? Ačiū
QUOTE(Dovis @ 2010 02 02, 12:49) Pasakykit, kodel man nepavyksta baltymu isplakti? Iberkit ziupsneli druskos plakdama. Dar skaiciau, jei trynio nors truputis papuola i baltymus, tai jie neissiplaka (bet cia tik skaiciau, pati nesusiduriau)
pupainga
2010 02 02, 12:55
QUOTE(Nova @ 2010 02 02, 12:52) Iberkit ziupsneli druskos plakdama. Dar skaiciau, jei trynio nors truputis papuola i baltymus, tai jie neissiplaka (bet cia tik skaiciau, pati nesusiduriau) Tikrai neissiplaks, jei trynio patenka, nes jame yra emulsiklio lecitino ir jis neleidzia isplakti. Dar: indas, i kuri dedate baltymus turi buti sausas
Belle_fleur
2010 02 02, 13:11
QUOTE(Nova @ 2010 02 02, 13:35) Zinokit nebandziau niekad plakti sluotele... Itariu issiplaktu, tik labai ilgai plaktusi turbut  Hmm... na taip noriu išsikepti, bet jei neišsiplaks man ta grietinėlė
QUOTE(Luella @ 2010 02 02, 14:11) Hmm... na taip noriu išsikepti, bet jei neišsiplaks man ta grietinėlė  Tai pabandykit truputi isipilt ir plakt su sluotele ir matysit, ar issiplaka
Larissa
2010 02 02, 14:39
QUOTE(pupainga @ 2010 02 02, 13:55) Tikrai neissiplaks, jei trynio patenka, nes jame yra emulsiklio lecitino ir jis neleidzia isplakti. Dar: indas, i kuri dedate baltymus turi buti sausas  aš irgi taip maniau visada,kol neišmokė manęs kepti biskvito su vandeniu,kur pirmas žingsnis - išplakti baltymus su vandeniu  kuo puikiausiai išsiplaka
*caffe macchiato*
2010 02 02, 15:39
Noriu ir aš pasidalinti receptuku  labai dažnai kepu tokį vyniotinį (mūsų su vyru mėgstamiausias) Šokoladinis vyniotinisTešla: * 3 kiaušiniai * 150 ml cukraus * 100 ml bulvių krakmolo * 2 šaukštai kakavos * 1 šaukštelis kepimo miltelių * 50 ml kokosų drožlių Įdaras* 150 g juodojo šokolado (aš dedu 100g) * 1 indelis kondensuoto pieno Papuošimas* 50 ml kokosų drožlių (šį kartą papuošiau pabarstukais  ) Kiaušinius suplakite su cukrumi iki tirštų putų. Sumaišykite krakmolą, kakavą, kepimo miltelius ir kokosų drožles, įberkite į kiaušinių plakinį ir atsargiai maišykite dideliu šaukštu iš viršaus į apačią. Skardą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 200C temperatūros orkaitėje 8 -10 min. Patieskite ant stalo naują kepimo popieriaus lapą, ant jo užberkite kokosų drožles. Iškepusį vyniotinio pagrindą apverskite ant šio lakšto, o viršutinį atsargiai nuimkite. Kepinį palikite atvėsti. Paruoškite įdarą: dideliame inde pašildykite indelį su kondensuotu pienu ( kad suskystėtų), į jį suberkite šokolado drožles ir pakaitinkite maišydami, kol šokoladas ištirps. Šitą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokite ir susukite į popierių (aš susuku stipriai į maisto plėvelę). Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad įdaras sustingtų. Skanaus
QUOTE(Barbaryta @ 2010 02 02, 16:39) Šokoladinis vyniotinis
Barbaryta, o kai biskvita visiskai atvesini, susukinejant i vyniotini jis nesuluzta?
Nova Nekeptas šokoladinis sūrio tortas noriu paklausti koks gaunasi idaras,kol dar nesustinges? Ar turi gaunasi skystokas ar ganetinai tvirtas ?
*caffe macchiato*
2010 02 02, 16:23
QUOTE(Nova @ 2010 02 02, 16:51) Barbaryta, o kai biskvita visiskai atvesini, susukinejant i vyniotini jis nesuluzta? Kai biskvitas kepa, tai paruosiu idara. Isimu is orkaites, apverciu ir patepu sokoladiniu idaru, tada susuku, tai kiek speja atvesti per ta laika, nes jeigu atvesinti visiskai, tai luzineja
QUOTE(kisule @ 2010 02 02, 17:18) Nova Nekeptas šokoladinis sūrio tortas noriu paklausti koks gaunasi idaras,kol dar nesustinges? Ar turi gaunasi skystokas ar ganetinai tvirtas ?  Skystokas gaunasi. Na ne visai skystas , bet nuo sauksto krenta. Ir dar priklauso, ar mikseriu viska plaki, ar saukstu maisai (kai maskarpone imaisai). Jei mikseriu - tai gaunas skystesnis, jei saukstu maisai - tvirtesnis. Bet sustingsta su zelatina bet kokiu atveju. As ir vienaip ir kitaip darius esu.
Vakar vel zefyrus dariau. Buvo keista, kas ten gali nesigauti kai kurioms, tai pabandziau dar karta pasidaryt  Na man vel viskas kuo puikiausiai pavyko, viska dariau tiksliai pagal recepta. Tik pasirodo nuo cukraus daug priklauso. Ana karta naudojau kazkoki nelietuviska cukru, stambu, tai skonis buvo visai kitoks, ir kai sustingo, tai net su kieta plutele buvo pavirsius. O vakaryksciai is kito cukraus, tai tokie minksti, zefyriski net ir saldytuve pastoveje  Dar cukraus pudra pabarsciau, kad nesuliptu viens su kitu - na man labai skanu
Renatina
2010 02 03, 15:49
QUOTE(Luella @ 2010 02 02, 13:15) O grietinėlė išsiplaktų su paprasta šluotele? Nes čia su savim ir mikserio neturiu  galiu pasakyti, kad extrinėm sąlygom (a'la čia neturiu su savim mixerio) puikiausiai galima išplakti grietinėlę elementariausia maximkėj nusipirkta šluotele
isikepiau labai skanu apelsinu pyraga  ,toks purus ir slapias,tikrai dar ne karta kepsiu,aciu autorei uz recepta apelsinu pyragas
lekianti
2010 02 04, 02:25
sveikutes as su pirma karta gyvenime keptom spurgytem atmaunu  300g varskes 100-150g miltu 0,5 saukstelio kepimo milteliu cukraus hm , net nezinau kiekvienam pagal skoni bet as dejau nedauk kokius 2 gerus saukstus bet ciut truko saldumo vanilinio cukraus ziupsneli 1kiausinio kepam aliejuje ant vidutines ugnies  p.s. as dar cukraus pudroj jas apvoliojau
QUOTE(Nova @ 2010 02 03, 08:33) Vakar vel zefyrus dariau. Buvo keista, kas ten gali nesigauti kai kurioms, tai pabandziau dar karta pasidaryt  Na man vel viskas kuo puikiausiai pavyko, viska dariau tiksliai pagal recepta. Tik pasirodo nuo cukraus daug priklauso. Ana karta naudojau kazkoki nelietuviska cukru, stambu, tai skonis buvo visai kitoks, ir kai sustingo, tai net su kieta plutele buvo pavirsius. O vakaryksciai is kito cukraus, tai tokie minksti, zefyriski net ir saldytuve pastoveje  Dar cukraus pudra pabarsciau, kad nesuliptu viens su kitu - na man labai skanu  As tu savo padarytu neismeciau.... vis pasiimu po viena ir suvalgau... bet tiesa sakant tikrai dariau su kazkokiu lenkisku  stambiu cukrum... nu bliamba... darysiu is naujo... labai megstu zefyrus
QUOTE(Daivve @ 2010 02 04, 09:38) Pabandykit pakeiskit cukru, turetu tikrai viskas iseit pagal recepta
Siūlau išbandyti va tokį desertą... Pavadinčiau ji debesėliai ne...gal rožiniai debesėliai.Nes tokie lengvučiai Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi.. Jums reiks: pokelis želatinos (pas mane 20 gr.) pokelis braškių žėlė,pas mane va toks

cukraus 200 gramų galima pagal skonį vanilinio cukraus Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min. Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę.Išmaišome.Užpilame 300 ml karšto vandens ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų. Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname.Užvirinti nereikia. Dabar abi masės sumaišome.Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros. Sunkiausias darbas...plakimas.Plakti reikia 15/20 min.Masė turi sutirštėti. Imame formą,išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę.Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą.Geriausiai nakčiai. Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra,apverčiame ir nuimame popierių.Supjaustome gabaliukais norimo dydžio.Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje. Skanaus. Pagalvojau Valentinui širdutės tokias galima pasidaryti
Dzanetukas
2010 02 04, 10:34
Elena kaip skaaaaniai atrodo Ryt isbandysim
QUOTE(Elena @ 2010 02 04, 10:48) [color=purple]Siūlau išbandyti va tokį desertą... Pavadinčiau ji debesėliai  ne...gal rožiniai debesėliai.Nes tokie lengvučiai  Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi.. Jums reiks: pokelis želatinos (pas mane 20 gr.) pokelis braškių žėlė,pas mane va toks cukraus 200 gramų galima pagal skonį vanilinio cukraus Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min. Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę.Išmaišome.Užpilame 300 ml karšto vandens ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų. Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname.Užvirinti nereikia. Dabar abi masės sumaišome.Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros. Sunkiausias darbas...plakimas.Plakti reikia 15/20 min.Masė turi sutirštėti. Imame formą,išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę.Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą.Geriausiai nakčiai. Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra,apverčiame ir nuimame popierių.Supjaustome gabaliukais norimo dydžio.Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje. Skanaus. Pagalvojau Valentinui širdutės tokias galima pasidaryti Cia turbut kazkas panasaus i Marshmalows saldainius. Reikes isbandyti, skaniai atrodo
*Keila*
2010 02 04, 12:19
QUOTE(Nova @ 2010 02 03, 08:33) Vakar vel zefyrus dariau. Buvo keista, kas ten gali nesigauti kai kurioms, tai pabandziau dar karta pasidaryt  Na man vel viskas kuo puikiausiai pavyko, viska dariau tiksliai pagal recepta. Tik pasirodo nuo cukraus daug priklauso. Ana karta naudojau kazkoki nelietuviska cukru, stambu, tai skonis buvo visai kitoks, ir kai sustingo, tai net su kieta plutele buvo pavirsius. O vakaryksciai is kito cukraus, tai tokie minksti, zefyriski net ir saldytuve pastoveje  Dar cukraus pudra pabarsciau, kad nesuliptu viens su kitu - na man labai skanu  Na ir as susigundziau jusu receptu zefyriniu, tai vakar pasidariau is puses normos. Nzn, gal per daug zelatinos idejau, nes man beplakant lb greitai kietejo, tai tiek laiko neplakiau kiek parasyta, nes jau mikseris pradejo tarsketi nuo per kietos mases. Jau norejau i svirksta sudeti, bet mase buvo per kieta, tai i ja ipyliau maza buteliuka Monin vanilinio syrupo - per mazai, tai gale dapyliau paprasto virinto vandens. (Galejau ir daugiau pilti). Tai gavosi superiniai. Vakare fotke imesiu. Aciu uz receptuka
QUOTE(Nova @ 2010 02 03, 08:33) Tik pasirodo nuo cukraus daug priklauso. o koki cukru konkreciai rekomenduotumete
QUOTE(Leksa @ 2010 02 04, 13:27) o koki cukru konkreciai rekomenduotumete  As pirma karta dariau su kazkokiu uzsienietisku, ir jis stambus labai buvo, bet nekreipiau demesio... Siaip gavos viskas, bet kai uzvakar dariau su musu paprastu lietuvisku cukrum, tai mase tikrai geresne, elastingesne ir skanesne gavosi QUOTE(*Keila* @ 2010 02 04, 13:19) Na ir as susigundziau jusu receptu zefyriniu, tai vakar pasidariau is puses normos. Nzn, gal per daug zelatinos idejau, nes man beplakant lb greitai kietejo, tai tiek laiko neplakiau kiek parasyta, nes jau mikseris pradejo tarsketi nuo per kietos mases. Jau norejau i svirksta sudeti, bet mase buvo per kieta, tai i ja ipyliau maza buteliuka Monin vanilinio syrupo - per mazai, tai gale dapyliau paprasto virinto vandens. (Galejau ir daugiau pilti). Tai gavosi superiniai. Vakare fotke imesiu. Aciu uz receptuka  Na va, is kiekvienos padeties galima iseiti rasti  labai idomu nuotrauka bus pamatyt  P.S.Dar pastebejau, kad jei ilgiau paverdi sirupa, nei nurodziau, tai mase greiciau kieteja.
aguonele
2010 02 04, 13:53
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 03, 19:17) isikepiau labai skanu apelsinu pyraga  ,toks purus ir slapias,tikrai dar ne karta kepsiu,aciu autorei uz recepta i sveikata  labai skaniai pavykes atrodo
ciku_caku
2010 02 04, 14:44
QUOTE(Nova @ 2010 02 04, 11:50) Cia turbut kazkas panasaus i Marshmalows saldainius. Reikes isbandyti, skaniai atrodo  joa, tie saldainiukai man patinka
Soltuna
2010 02 04, 17:59
aciu Novai uz zefyru recepta pirma kata dariau is trecdalio, nelabai skanus buvo  jautesi lyg cukraus pudra butu, o ir labai kieti, nors cukrus buvo geras, panevezio, bet supratau kame klaida padariau, perviriau sirupa dabar ka tik pasidariau is ketvirtadalio ( gailiuosi kad ne is didesnes normos) nes gavosi panasus i zefyrus, dar migdolu lasu ilasinau tai
noriu zinoti
2010 02 04, 19:43
QUOTE(aguonele @ 2010 02 04, 15:53) i sveikata  labai skaniai pavykes atrodo  O kokio dyzio apytiksliai gaunasi tas apelsinu pyragas? Speju, kad gan nedidukas. Gal verta padvigubinti norma? Taip gundanciai atrodo, matyt teks savaitgali kepti
Noriu padėkoti Novai už zefyrų receptą.Viskas puikiai gavos ir labai patiko ,dariau tik iš trečdalio normos pabandymui,darysiu būtinai dabar daugiau. Ačiū
Mergaites nezinau kur paklausti tai klausiu cia  suradau saldytuve mascarpones surio visa indeli ir ziuriu kad galiojimas pries dvi savaites pasibaiges  kazin ar galima naudoti ar ismesti
laurindre
2010 02 04, 22:11
Paragauk, jei nekartus, gali bandyti naudoti  Mano buvo sugedes po savaites
Begu ragauti nors dar jis nepradarytas Papildyta:Na atrodo kad nekartus  bet dabar bijau kad nesugadinciau as su juo viska  itariu vaziuos siukslinen  gaila
|
|