kokios orientacines grybuku keptuviu kainos? ir kur daug maz mazdaug matet Kaune?jau laaaaaaaabai reikia, jei dar kokiu matet irgi rasykit
labai saunus grybukai
kokios orientacines grybuku keptuviu kainos? ir kur daug maz mazdaug matet Kaune?jau laaaaaaaabai reikia, jei dar kokiu matet irgi rasykit QUOTE(Schino @ 2009 11 22, 16:31) ![]() A jau grazuoliai kokie
Grybukai superiniai
Oi ! Kiek atsiliepimu, nesitikejau
Vaisinkites !
Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio???
QUOTE(Olesta @ 2009 11 23, 21:42) Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio??? Turiu toki receptuka issisaugojus Sveikata" recepto, pas mane jie tokie: 250g. margarino 250g. avižinių dribsnių 200g. sezamo sėklų 200g. saulėgrąžų 2kiaušiniai 1stiklinė cukraus Sauja razinų Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj. Formuojam sausainukus ir kepam Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai
Schino išduok paslaptį
Man asmensikai pasirode labai skanus
kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve
![]() tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta "GRYBAI 500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono. Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute" baronkytes ![]()
kaip skaniai atrodo
G.Jurgita kokia tesla naudojai siuniukams sausainiukams?
Aciu , padejai
Sveikos kepejeles
Labai noriu paprasyti jusu Dekoju:4u: QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 23, 22:57) Turiu toki receptuka issisaugojus Sveikata" recepto, pas mane jie tokie: 250g. margarino 250g. avižinių dribsnių 200g. sezamo sėklų 200g. saulėgrąžų 2kiaušiniai 1stiklinė cukraus Sauja razinų Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj. Formuojam sausainukus ir kepam Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai Aš irgi kepu pagal šitą receptuką, o nerytė jį biški buvo pakoregavus Tik dar dadedu pora šaukštų miltų, kad psichologiškai geriau jausčiausi, kad jie nepabirtų
Radau labai skanaus pyrago receptuka,isbandziau ir kitiems rekomenduoju,o gaminimas gana paprastas.Taigi "PRANCUZISKAS VARSKES PYRAGAS"is Rimos blogo http://www.geramama.lt/node/415
Nezinau kodel,bet niekaip neikeliu foto ![]() ![]() QUOTE(bonza @ 2009 11 25, 00:13) kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve ![]() tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta Cia aš gal biški ne į temą, bet gundausi šį aparatą įsigyti, gal galėtumet mestelėti kokių skanių spurgyciu recepta sitam aparaciukui
Sveikos !
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas ![]() ![]() Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko Na ir meduoliukai Is Tasty Art Labai skanus irgi ! Maza dalis to ka iskepiau ![]() Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 15:07) Sveikos ! Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui Kokie faiski meduoliuakai! O aguoninį pyragą reiks ir man šiemet išbandyti
Schino, abu kepiniai atrodo
Kadangi pati šiemet mąstau Kalėdoms kepti šį pyragą, paklaust norėjau dėl jo dydžio. Pusei normos pyrago kokio skersmens kepimo formą naudojai?
Aciu aciu
Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas
O as badausiu per Kaledas
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 16:56) Aciu aciu Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas Ačiū, dabar orientusiuos kokioj formoj kept Jau kam kam, bet desertui vietos skrandyje visad atsiranda
Sudomino kalėdinis pyragas, atrodo super.
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07) Sveikos ! Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos \ Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko \ o sakykit, manu koses det reikia...tai cia normali isvirta manu kose?
Kiek skaiciau "Kalediniu kepiniu" temoje, tai taip, issiverdate kose, o tada 8 saukstelius atkabinate ir sudedate
Sveikos mergaitės. Noriu jums padėkoti už puikius receptus
taip, cia kur minimas kondensuotas pienas yra su cukrumi.
Aha.. Aišku. Vadinas, jei kur pieno reik becukrio, tai taip ir bus parašyta?
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 14:07) Sveikos ! Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas o tas pyragas sausas gaunasi Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų QUOTE(davija @ 2009 11 29, 11:50) o tas pyragas sausas gaunasi Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų Turbut sesyte turesim
labas mergaitės
Ačiū už receptuka
Nu kazin, o kodel manes nesuzavejo tas japoniskas pyragas
As ir ji vakar kepiau, sian valgau, nu nezinau, stebuklo neradau jame Mano pastebejimas, jei dedat manu kose virta, tai ja reikia deti manau i margarino - cukraus - kaiusiniu mase ir gerai isplakti su mikseriu. Nes as dejau jau kaip parasyta receptre po baltymu, tai neisimaise ji gerai, nes virta. Antra, kvapus ir kepimo milteliu deti pries dedant baltymus, baltymus deti ant pacio pacio galo ir juos tik gerai ir atsargiai sumaisyti su mase, neplakti. Reiks pabandyti dar karta kada kepti, gal geriau gausis
Ka tik iskepiau
Sokoladinis pyragas su abrikosu dzemu reikes: 5 kiausiniai; 1 puodelis miltu; 1/4puodelio cukraus; 2 arb.s. kepimo milteliu; 1 pienisko sokolado plytele; 100ml grietineles; 50 gr.sviesto; 30gr sokolado su riesutais; cukraus pudros pabarstyti. Kiausiniu baltymus atskiriam nuo triniu. trynius isplakam su cukrumi. supilame gerai ispaktus kiausiniu baltymus. sudedame kepimo miltelius, miltus ir viska gerai isplakame. puode ar kokiam kitam inde istirpinam sviesta, sokolada ir supilame grietinele. pakaitiname. puse skoladinio kremo supilame i tesla ir dar syki gerai ismaisome. pyraga i sviestu istepta skarda supilame ir lygiai paskirstome. kepame apie 40 - 50min. iskepus pyragui, isverciame ji is skardos ir padaliname i dvi dalis (kaip biskvita tortui). viena dali gausiai patepame abrikosu uogiene ir uzvoziame kita dali. virsu aptepame likusiu sokoloda ir padedame 15 min susitngti. susitingusi pyraga apibarstome cukraus pudra ir sokoladu su riesutais, pries tai ji peiliu smulkiai sukapojus. Supjaustome ir kertame is sirdies Pyraga, zinoma, galite pertepti bet kokia megstama uogiene, o virsu barstyti kuot ik jusu fantazija leidzia QUOTE(vidal @ 2009 11 30, 09:46) labas mergaitės Ačiū už receptuka O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu? QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 15:52) O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu? taip, taip, tikrai- 10 šaukštų manų, sumaišytų su 1,5 arbat šaukštelio kepimo miltelių.Viska dariau pagal recepta.Baltymus išplakiau šluotele( tiksliau vyras plakė
Bet tikrai idomiai
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07) Sveikos ! Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos o kaip ta sokoladini pavirsiu daret? niekad nesu kepus, todel ir klausiu kaip ta glaju daryt
As darau taip : kaskur 1 a.š. sviesto tada kaskur 2 v.š. grietines, cukrus ir kakava. Nu ir viska pakaitinam gerai, tada pravesinam ir uzpialam.
QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 16:36) Bet tikrai idomiai aš recepta turiu nusikopinus kuriame rašoma: 8 šaukšteliai manų košės. tačiau, sakau- sugriešijau
aš pernai buvau susigundžius ir kepiau su ta manų koše, man gavosi nesąmonių nesąmonė, o ne taip išgirtas pyragas, tai šiemet bijau bebandyti
|