Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
čikuraku
labai saunus grybukai 4u.gif

kokios orientacines grybuku keptuviu kainos? ir kur daug maz mazdaug matet Kaune?jau laaaaaaaabai reikia, jei dar kokiu matet irgi rasykit mirksiukas.gif
Evelincik
QUOTE(Schino @ 2009 11 22, 16:31)

user posted image

A jau grazuoliai kokie wub.gif
dosa
Grybukai superiniai thumbup.gif
Schino
Oi ! Kiek atsiliepimu, nesitikejau blush2.gif aaciu aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vaisinkites ! biggrin.gif 4u.gif
Olesta
Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio??? 4u.gif arba kitaip galiu paklausti, sausainių sudėtis: - aviziniai dribsniai, sezamo seklos, saulegrazu seklos, fruktoze, kiausiniai, augaliniai riebalai, razinos , kaip juos pagaminti???? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rasyte_
QUOTE(Olesta @ 2009 11 23, 21:42)
Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio???  4u.gif  arba kitaip galiu paklausti, sausainių sudėtis:  - aviziniai dribsniai, sezamo seklos, saulegrazu seklos, fruktoze, kiausiniai, augaliniai riebalai, razinos , kaip juos pagaminti????  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Turiu toki receptuka issisaugojus

Sveikata" recepto, pas mane jie tokie:

250g. margarino
250g. avižinių dribsnių
200g. sezamo sėklų
200g. saulėgrąžų
2kiaušiniai
1stiklinė cukraus
Sauja razinų

Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj.
Formuojam sausainukus ir kepam

Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai doh.gif
shrekiuke
Schino išduok paslaptį smile.gif O kaip tas rudas glajus ar skaniai taip gavosi, ar sukietėjo, ns aš darau iš šokolado, bet norėtosi kažkokio kitokio... Tavo įdomus variantas bet įdomu ar sukietėja?
Schino
Man asmensikai pasirode labai skanus bigsmile.gif bigsmile.gif tik vat su sukietejimu nekas g.gif seip nebuvo toks kaip baltas glajus visiskai sustenges, bet ir nesitepliojo mirksiukas.gif
bonza
kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve
user posted image
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"

baronkytes biggrin.gif biggrin.gif gavosi labai labai skaniai, tokie meduoliniai, tik su glaistymui nekas, istirpinau sokolada ir aptepiau, tik paskui ko tai nesustingo iki galo, vis tiek tepe truputi g.gif
user posted image
Nerytė
kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
zvaigzdielaite
G.Jurgita kokia tesla naudojai siuniukams sausainiukams? 4u.gif
G.Jurgita
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2009 11 25, 09:04)
G.Jurgita kokia tesla naudojai siuniukams sausainiukams? 4u.gif
*

Nėra tikslaus recepto, nes visko dėjau iš akies. Kokių 100g minkšto sviesto, cukraus, kiaušinį, vanilino, miltų, kad gautųsi minkoma tešla. Spėju, niekuo nepadėjau ax.gif
zvaigzdielaite
Aciu , padejai 4u.gif Reikes pabandyti thumbup.gif
Panele:)
Sveikos kepejeles 4u.gif
Labai noriu paprasyti jusu 4u.gif Gal kas turite recepta is sluoksniuotos bemieles teslos, kur yra susukama tokia sraige, idaras joje razinos ir kazkoks kremas. Visa problema ta, kad niekaip nerandu recepto su tuo kremu. Gal kas turite ax.gif
Dekoju:4u:
davija
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 23, 22:57)
Turiu toki receptuka issisaugojus

Sveikata" recepto, pas mane jie tokie:

250g. margarino
250g. avižinių dribsnių
200g. sezamo sėklų
200g. saulėgrąžų
2kiaušiniai
1stiklinė cukraus
Sauja razinų

Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj.
Formuojam sausainukus ir kepam

Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai doh.gif
*

Aš irgi kepu pagal šitą receptuką, o nerytė jį biški buvo pakoregavus mirksiukas.gif
Tik dar dadedu pora šaukštų miltų, kad psichologiškai geriau jausčiausi, kad jie nepabirtų ax.gif ir dar, būtinai razinas reikia nuplikyt ar išmirkyt, kitu atveju jos sudega 4u.gif
selinga
Radau labai skanaus pyrago receptuka,isbandziau ir kitiems rekomenduoju,o gaminimas gana paprastas.Taigi "PRANCUZISKAS VARSKES PYRAGAS"is Rimos blogo http://www.geramama.lt/node/415

Nezinau kodel,bet niekaip neikeliu foto verysad.gif
selinga
user posted image
frusty.gif Niekaip nepavyksta mad.gif
selinga
user posted image
yess.gif Kol ikeliau foto,sugaisau tiek pat laiko,kiek kepe pyragas lotuliukas.gif
devintas dangus
QUOTE(bonza @ 2009 11 25, 00:13)
kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve
user posted image
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta

Cia aš gal biški ne į temą, bet gundausi šį aparatą įsigyti, gal galėtumet mestelėti kokių skanių spurgyciu recepta sitam aparaciukui bigsmile.gif Nes logiskai mastant tesla skysta turetu but jau g.gif 4u.gif
jav
As taip pat kepiau toki tortuka,gal kas jau bandet BEZE TORTAS SU BRASKEMIS.Su vyriskiu sukapojom is kart puse torto blush2.gif
user posted image

man buvo be galo skanus thumbup.gif
Vikucce
QUOTE(jav @ 2009 11 27, 22:06)
As taip pat kepiau toki tortuka,gal kas jau bandet BEZE TORTAS SU BRASKEMIS.Su vyriskiu sukapojom is kart puse torto  blush2.gif
user posted image

man buvo be galo skanus  thumbup.gif
*

Labai sudomino bigsmile.gif O kur receptas? ploja.gif
Schino
Sveikos ! smile.gif

Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos biggrin.gif
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
user posted image
user posted image

Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko blink.gif ziauriai skanus, buvau isgirta kaip niekad blink.gif

Na ir meduoliukai Is Tasty Art Labai skanus irgi ! thumbup.gif
Maza dalis to ka iskepiau biggrin.gif
user posted image

Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui biggrin.gif Siais metais kaskaip sumasciau puost egle visokiais meduoliais, saldainiais ir panasiai, ziuresiu, kas cia gausis g.gif ( kazi ar neliks man egle plika iki Kaledu lotuliukas.gif )
Domi95
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 15:07)
Sveikos !  smile.gif

Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui  biggrin.gif Siais metais kaskaip sumasciau puost egle visokiais meduoliais, saldainiais ir panasiai, ziuresiu, kas cia gausis  g.gif  ( kazi ar neliks man egle plika iki Kaledu  lotuliukas.gif  )
*

Kokie faiski meduoliuakai! doh.gif Tikrai, net nesivargink kabint ant eglutes, jau kitą rytą, nebebus meduoliukų schmoll.gif lotuliukas.gif

O aguoninį pyragą reiks ir man šiemet išbandyti bigsmile.gif Labai viliojančiai atrodo thumbup.gif
Schino
4u.gif 4u.gif aciu aciu lotuliukas.gif
G.Jurgita
Schino, abu kepiniai atrodo thumbup.gif
Kadangi pati šiemet mąstau Kalėdoms kepti šį pyragą, paklaust norėjau dėl jo dydžio. Pusei normos pyrago kokio skersmens kepimo formą naudojai?
Schino
Aciu aciu 4u.gif 4u.gif
Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas smile.gif Bet tikrai, man, bent jau asmeniskai, tai labai patiko bigsmile.gif Toks pats tas Kaledoms, nes kaip jau stereotipas susidares, Kaledos ( ir siaip didziosios sventes) - apsiryjimo metas biggrin.gif o cia toks nesunkus gan sakyciau ax.gif tai gal tas, kas apsirys, tai dar gales ir sita skanumeli italpint lotuliukas.gif nestuke.gif
rugiagele26
O as badausiu per Kaledas verysad.gif ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai biggrin.gif
Agrefa
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 28, 18:00)
O as badausiu per Kaledas  verysad.gif ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai biggrin.gif
*

Matau, kad tikrai nusotabią dovanėlę turėsit. Sėkmės belaukiant stebuklėlio. Jau nedaug liko:)
G.Jurgita
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 16:56)
Aciu aciu  4u.gif  4u.gif
Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas  smile.gif Bet tikrai, man, bent jau asmeniskai, tai labai patiko  bigsmile.gif Toks pats tas Kaledoms, nes kaip jau stereotipas susidares, Kaledos ( ir siaip didziosios sventes) - apsiryjimo metas biggrin.gif o cia toks nesunkus gan sakyciau  ax.gif  tai gal tas, kas apsirys, tai dar gales ir sita skanumeli italpint  lotuliukas.gif  nestuke.gif
*

Ačiū, dabar orientusiuos kokioj formoj kept wink.gif
Jau kam kam, bet desertui vietos skrandyje visad atsiranda biggrin.gif
Agrefa
Sudomino kalėdinis pyragas, atrodo super.
Fea
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07)
Sveikos !  smile.gif

\

Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko  blink.gif  ziauriai skanus, buvau isgirta kaip niekad  blink.gif
\

o sakykit, manu koses det reikia...tai cia normali isvirta manu kose? smile.gif ne kruopos bet jau kose,piene virta? blush2.gif
Schino
Kiek skaiciau "Kalediniu kepiniu" temoje, tai taip, issiverdate kose, o tada 8 saukstelius atkabinate ir sudedate mirksiukas.gif ( beje, as viriau ant vandens, o ne ant pieno, jei verdu koses, tai visad ant vandens mirksiukas.gif )
Eneira7
Sveikos mergaitės. Noriu jums padėkoti už puikius receptus smile.gif Užvakar išsikepiau "rafaelą". Tortas labai labai skanus (beje, tai buvo pirmas mano bandymas gaminti biskvitinį tortą). Tik štai šiandien beskaitydama daugiau šio torto receptų, kiek pasimečiau.. "kondensuotas pienas" - tai čia su cukrum ar be? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų būt aiškiai parašyta, jei su cukrum blush2.gif Tad pati naudojau becukrį (šiaip šiek tiek cukraus idėjau į kremą). Torte jautėsi saldumo, bet ne per daug. Toks liuks torčiukas thumbup.gif O va kitų atsiliepimuose paskaičiau, kad per saldus gaunasi. Tai vadinasi su cukrum kondensuoto pieno reikėjo dėti ar kaip? ax.gif
leandre
taip, cia kur minimas kondensuotas pienas yra su cukrumi.
Eneira7
Aha.. Aišku. Vadinas, jei kur pieno reik becukrio, tai taip ir bus parašyta? biggrin.gif O tai turiu ir daugiau receptų prikaupus blush2.gif
davija
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 14:07)
Sveikos !  smile.gif

Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas

o tas pyragas sausas gaunasi g.gif Aš labai noriu drėgno drėgno aguonų pyrago Kalėdoms bigsmile.gif kažkada tokį esu valgius, bet recepto nepaprašiau biggrin.gif

Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų bigsmile.gif wub.gif gal žinai, kas pilvelyje gyvena ax.gif
Schino
Zinok, kaip tik tavo norams bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif - gaunasi dregnas dregnas essen.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 28, 17:00)
O as badausiu per Kaledas  verysad.gif ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai biggrin.gif
*

Sveikinimai !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vilimute
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 11:50)
o tas pyragas sausas gaunasi g.gif Aš labai noriu drėgno drėgno aguonų pyrago Kalėdoms bigsmile.gif kažkada tokį esu valgius, bet recepto nepaprašiau biggrin.gif
*

thumbup.gif dregnas,skanumelis,vakar kepiau,biski buvau issigandus,nes miltu nereikia,bet viskas super thumbup.gif
rugiagele26
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 11:50)

Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų bigsmile.gif  wub.gif gal žinai, kas pilvelyje gyvena  ax.gif
*

Turbut sesyte turesim smile.gif
vidal
labas mergaitės 4u.gif aš kasdien tyliai vis užsuku į šį skyreli.Nesu didelė kulinarė, bet vis pabandau tai viena tai kita jūsų siūloma šedevrą blush2.gif Paskutinis kurį išbandžiau- tai tas japoniškas aguonų pyragas.Sakyčiau man jis - tikras tortas thumbup.gif thumbup.gif . Gal nesupyks recepto savininkė, bet pasakysiu, kad dėjau aš ne manų košę, bet 10 šaukštų manų (pagalvojau, kad manų košę bus problematiškiau iš maišyti vienodai, juos dar sumaišiau su kepimo milteliais)- ir viskas gavosi SUPER.Kepiau lygiai valanda. Tikrai netikėjau, kad bus taip gerai ir skanu.Išėjau tikrai didelis iš tokio kiekio produktų.Čia buvo bandymas prieš kalėdas- tikrai kepsiu šventiniam stalui.
Ačiū už receptuka 4u.gif
urgit@
Nu kazin, o kodel manes nesuzavejo tas japoniskas pyragas g.gif
As ir ji vakar kepiau, sian valgau, nu nezinau, stebuklo neradau jame g.gif
Mano pastebejimas, jei dedat manu kose virta, tai ja reikia deti manau i margarino - cukraus - kaiusiniu mase ir gerai isplakti su mikseriu. Nes as dejau jau kaip parasyta receptre po baltymu, tai neisimaise ji gerai, nes virta. Antra, kvapus ir kepimo milteliu deti pries dedant baltymus, baltymus deti ant pacio pacio galo ir juos tik gerai ir atsargiai sumaisyti su mase, neplakti.
Reiks pabandyti dar karta kada kepti, gal geriau gausis g.gif
*VaniLLa Sky*
Ka tik iskepiau 4u.gif
Sokoladinis pyragas su abrikosu dzemu

reikes:
5 kiausiniai;
1 puodelis miltu;
1/4puodelio cukraus;
2 arb.s. kepimo milteliu;
1 pienisko sokolado plytele;
100ml grietineles;
50 gr.sviesto;
30gr sokolado su riesutais;
cukraus pudros pabarstyti.

Kiausiniu baltymus atskiriam nuo triniu. trynius isplakam su cukrumi. supilame gerai ispaktus kiausiniu baltymus. sudedame kepimo miltelius, miltus ir viska gerai isplakame. puode ar kokiam kitam inde istirpinam sviesta, sokolada ir supilame grietinele. pakaitiname. puse skoladinio kremo supilame i tesla ir dar syki gerai ismaisome. pyraga i sviestu istepta skarda supilame ir lygiai paskirstome. kepame apie 40 - 50min. iskepus pyragui, isverciame ji is skardos ir padaliname i dvi dalis (kaip biskvita tortui). viena dali gausiai patepame abrikosu uogiene ir uzvoziame kita dali. virsu aptepame likusiu sokoloda ir padedame 15 min susitngti. susitingusi pyraga apibarstome cukraus pudra ir sokoladu su riesutais, pries tai ji peiliu smulkiai sukapojus. Supjaustome ir kertame is sirdies good.gif
Pyraga, zinoma, galite pertepti bet kokia megstama uogiene, o virsu barstyti kuot ik jusu fantazija leidzia ax.gif sis pyragas gime is paprasto obuoliu pyrago dadejus kelis ingridientus ir siek tiek fantazijos. Skaunaus! 4u.gif
Schino
QUOTE(vidal @ 2009 11 30, 09:46)
labas mergaitės 4u.gif aš kasdien tyliai vis užsuku į šį skyreli.Nesu didelė kulinarė, bet vis pabandau  tai viena tai kita  jūsų siūloma šedevrą blush2.gif Paskutinis kurį išbandžiau- tai tas japoniškas aguonų pyragas.Sakyčiau man jis - tikras tortas thumbup.gif  thumbup.gif . Gal nesupyks recepto savininkė, bet pasakysiu, kad dėjau aš ne manų košę, bet 10 šaukštų manų (pagalvojau, kad manų košę bus problematiškiau iš maišyti vienodai, juos dar sumaišiau su kepimo milteliais)- ir  viskas gavosi SUPER.Kepiau lygiai valanda. Tikrai netikėjau, kad bus taip gerai ir skanu.Išėjau  tikrai didelis iš tokio kiekio produktų.Čia buvo bandymas prieš kalėdas-  tikrai kepsiu  šventiniam stalui.
Ačiū už receptuka 4u.gif
*

O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu? blink.gif seip ir as masciau gal tiesiog sausus sudejus, bet o kaip su pyrago slapumu tau gavosi???? g.gif g.gif g.gif
vidal
QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 15:52)
O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu?  blink.gif seip ir as masciau gal tiesiog sausus sudejus, bet o kaip su pyrago slapumu tau gavosi????  g.gif  g.gif  g.gif
*

taip, taip, tikrai- 10 šaukštų manų, sumaišytų su 1,5 arbat šaukštelio kepimo miltelių.Viska dariau pagal recepta.Baltymus išplakiau šluotele( tiksliau vyras plakė blush2.gif ).Ir dėjau kartu- baltymai+manai, baltymai..... ir taip kol viska sumaišiau.Manus dėjau todėl, kad kažkaip suabejojau, ar manų košė gali tolygiai išsimaišyti( bet jei recepto autorė taip sako, vadinasi- gali) bet aš suabejojau savo sugebėjimais, bet nė kiek nesigailiu- gavosi šlapias, man tai prilygo tortui thumbup.gif .Tikrai nei per minkštas neo per kietas- SUPER.Tiesa, aš žadėjau dėt tik 8 š manu, bet kadangi neturėjau svarstykliu, ir man sūnelis pritarkavo nemažai obuolių, tai dėl visa ko, dar 2 dadėjau.Iįdėjau dar razinų, nes vaikai labai jas mėgsta, tikrai dar kepsiu.
Schino
Bet tikrai idomiai g.gif seip recepte parasyta tiesiog 8 saukstai manu, o ten moteros diskutavo, kad isvirta kose, man irgi pasirode idomiai, kad isvirta, nes sunkiai gan issimaiso, o as pirma issiviriau, o kol visa kita pasiruosiau, tai man ta manu kose sustengo taip tariant, tai kol ja imaisiau, nu zodziu pasimeciau dabar as visai..unsure.gif
Endži
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07)
Sveikos !  smile.gif

o kaip ta sokoladini pavirsiu daret? niekad nesu kepus, todel ir klausiu kaip ta glaju daryt blush2.gif
Schino
As darau taip : kaskur 1 a.š. sviesto tada kaskur 2 v.š. grietines, cukrus ir kakava. Nu ir viska pakaitinam gerai, tada pravesinam ir uzpialam. smile.gif Bet Kaledom, manau, darysiu ant sio pyrago "GANASA" ( berods taip vadinasi), cia pagal daividija , atsimenu ant BOUNTY torto si glaju dare, labai skanus buvo. bigsmile.gif ( 150 G GRIETINELES IR 150 G SOKOLADO. Grietinele uzviriname,suberiame sokolada ir maisome,kol sokoladas istirps,kai atsals,juo aptepame torta.)
vidal
QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 16:36)
Bet tikrai idomiai  g.gif  seip recepte parasyta tiesiog 8 saukstai manu, o ten moteros diskutavo, kad isvirta kose, man irgi pasirode idomiai, kad isvirta, nes sunkiai gan issimaiso, o as pirma issiviriau, o kol visa kita pasiruosiau, tai man ta manu kose sustengo taip tariant, tai kol ja imaisiau, nu zodziu pasimeciau dabar as  visai..unsure.gif
*

aš recepta turiu nusikopinus kuriame rašoma: 8 šaukšteliai manų košės. tačiau, sakau- sugriešijau blush2.gif tik dėl to , kad suabejojau, ar ta manų košė tolygiai pasiskirstys visame produktų kiekyje g.gif .Ir tikrai nesigailiu.
Olesta
aš pernai buvau susigundžius ir kepiau su ta manų koše, man gavosi nesąmonių nesąmonė, o ne taip išgirtas pyragas, tai šiemet bijau bebandyti blush2.gif
urgit@
QUOTE(Olesta @ 2009 11 30, 17:46)
aš pernai buvau susigundžius ir kepiau su ta manų koše, man gavosi nesąmonių nesąmonė, o ne taip išgirtas pyragas, tai šiemet bijau bebandyti  blush2.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesakau kad nesamone, nu bet jau tikrai ne super duper truper.
Yra milijona kartu skanesniu pyragu mirksiukas.gif
Matyt ne musu skoniams ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.